Találatok a következő kifejezésre: 17 éves vagyok. Régebben (4 db)

Szálkásodni akarok. Régebben rendszeresen gyúrtam de semmire nem mentem.17 éves vagyok és 70-75kg. enni sokat nem tudok mert ha már kicsit sokat eszek fáj a gyomrom. és pénzem meg ilyen fehérje cuccokra nincsen. Mit ajánlatok?

Legjobb válasz: Lehet hogy azért nem mentél semmire mert rossz volt az étrend. Fehérje cucc nélkül is lehet eredmény, csak a lassabb. (gondolom itt a protein porra gondoltál, mint "cucc") Szálkásításnál minél több fehérjét kellene pedig bevinned, ha nem akarod azt a kis izmodat is elveszíteni. 17 éves vagy, mehetsz diákmunkára. Én is amiatt tudok húst venni, meg a többi dolgot, ami a fejlõdéshez elengedhetetlen. Amikor keveset ettem, én sem mentem semmire az edzéssel. :)

Lehet hogy azért nem mentél semmire mert rossz volt az étrend. Fehérje cucc nélkül is lehet eredmény, csak a lassabb. (gondolom itt a protein porra gondoltál, mint "cucc") Szálkásításnál minél több fehérjét kellene pedig bevinned, ha nem akarod azt a kis izmodat is elveszíteni. 17 éves vagy, mehetsz diákmunkára. Én is amiatt tudok húst venni, meg a többi dolgot, ami a fejlõdéshez elengedhetetlen. Amikor keveset ettem, én sem mentem semmire az edzéssel. :)
A kérdező hozzászólása: nyári gyakorlatom van. villanyszerelõnek készülök

17 éves lány vagyok 180 cm és elkezdtem hízni, régebben 62-63 kilo voltam, most meg már 66. mit kéne tennem, hogy visszaálljon a régibe a súlyom?

Nem érzem igy jol magam a bõrömben, valami diéta aminél nem kell éhezni de hatásos? úgy érzem türelmem lenne hozzá, de max nyárig (2-3hónap)

Legjobb válasz: abbahagyod a kenyér,péksütemény,krumpli,tészta,cukor evést. helyette zöldségeket eszel a húshoz. nagyjából ennyi. húst meg zöldséget ehetsz annyit amennyitõl úgy érzed jól laktál.

abbahagyod a kenyér, péksütemény, krumpli, tészta, cukor evést. helyette zöldségeket eszel a húshoz. nagyjából ennyi. húst meg zöldséget ehetsz annyit amennyitõl úgy érzed jól laktál.

17 éves csaj vagyok. Régebben ilyen 15 évesen ha pl tv-ben láttam olyan jeneteket felizgultam és volt orgazmusom és eltelt 1-2 év és egyszrüen már nincsen. Mért nincs orgazmusom?

elkezdtem nemi életet élni és semmi...néha nézek filmeket és már akkor sincs...nem tudom mit csináljak:( ha magamnak csinálom akkor sincs:(mért lehet ez h régen volt most már nincs:(

Legjobb válasz: Nem lehet hogy régen sem volt, csak jól érezted magad és "bizsergett a puncid"? És attól hogy elkezdesz nemi életet élni, szerintem nem lesz egybõl orgazmusaod, ezt is meg kell tanulni, ki kell ismerni a tested, hogy mi jó neked és össze kell szokni a partnereddel, nem kell görcsösen erre koncentrálni, inkább élvezd az együttlétet, ehhez idõ kell.

Nem lehet hogy régen sem volt, csak jól érezted magad és "bizsergett a puncid"? És attól hogy elkezdesz nemi életet élni, szerintem nem lesz egybõl orgazmusaod, ezt is meg kell tanulni, ki kell ismerni a tested, hogy mi jó neked és össze kell szokni a partnereddel, nem kell görcsösen erre koncentrálni, inkább élvezd az együttlétet, ehhez idõ kell.

Mit csináljak? 17 éves lány vagyok régebben boxoltam 4 évig, abba hagytam, de újra szeretném kezdeni. De anyu nem engedni, ! De én akkor is szeretnék menni! Apa beleegyezet, de anyu miért nem?

Köszi a válaszokat.!

Legjobb válasz: miért nem engedi? és reégebben engedte??? apud nem tud beszélni vele? ...különben is nemsokára felnõtt vsagy, papiron is... de inkább örülnie kéne anyukádnak hogy sportolnál és meg tudod védeni magad alkalomadtán.. (én régen kickboxoltam és egyszer kiütöttem egy fazont aki megtámadott :-D) szóval hasznos is!

miért nem engedi? és reégebben engedte??? apud nem tud beszélni vele? ...különben is nemsokára felnõtt vsagy, papiron is... de inkább örülnie kéne anyukádnak hogy sportolnál és meg tudod védeni magad alkalomadtán.. (én régen kickboxoltam és egyszer kiütöttem egy fazont aki megtámadott :-D) szóval hasznos is!
Nem lehet, hogy félt? Pl más egy mellre kapott ütés következménye kislánynál, serdülõnél és felnõttnél.
Moss be neki egyet :P
jó ezt aláírom, de vannak már rá módszerek, hogy kisebb legyen a kockázat.
Nem az a kérdés, hogy megérzed-e vagy nem, hanem hogy esetleg nem lesz tejed, vagy legrosszabb esetben emlõrákot kapsz és le kell vágni, vagy belehalsz. Persze nem szükségszerû, hogy ezek megtörténjenek, de gondolom a szülõk fejében is megfordulhat ez.
nekem van olyan melltartóm, amit kifejezetten boxhoz találtak ki, és kaptam oda ütést, de nem nagyon éreztem meg, meccsen pedig lehet mellvédõt használni, nem kötelezõ, de lehet, bár eléggé kényelmetlen, mondjuk ebbõl is van többféle. kérdezõ. melyik egyesületnél voltál ha szabad személyeskednem?
Azzal remélem azért tisztában vagytok, hogy komoly következményei lehetnek, hogyha a melleiteket eltalálják... Persze, fejre kell ütni, dehát az élet olyan, hogy nem mindig minden úgy megy, ahogy annak kéne. Mellre könnyebben le is csúszhat egy ütés, mint az ember tökére :P
ja és én is lány 17. egy cipõben...
hehe! dettó ez van velem is. csak fordítva. anya tudja, hogy boxolok csak nem tetszik neki, apa meg úgy tudja, hogy aerobikozom, ha megtudná nagyon kiakadna, az õ válasza is kb annyi volt hogy "MERT NEM MÉSZ ÉS KÉSZ". ez nálam így megy lassan egy éve. olyan komoly monoklim még nem volt, ami nagyon szemet szúrt volna, majd ha lesz oka büszkének lennie rám elmondom neki, hogy mi a helyzet, addig meg jobb így mindenkinek.
Anyukád hordja a nadrágot? MErt ha nem akkor ott van az, hogy apud beleegyezett.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem azt mondta MERT NEM ennyi volt:S
De ezt miért nem anyukádtól kérdezed meg? Mármint azt, hogy miért nem egyezik bele. Ennek az okát csak õ tudhatja.
És gyomorra vagy gyomorszájra kaptál már ütést? Mert nem kellemes az sem!! 24L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!