Találatok a következő kifejezésre: 17 éves vagyok. Miért van az, (15 db)

17 éves fiú vagyok miért van az h én nagyon érzékeny vagyok? Tulságosan is vannak dolgok pl zene film videó ami elsírom magam

és ha valami bánt akkor nagyon magamba szállok! nagyon megvisel ha valaki meghal volt egy lány nem ismertem 3 éves korában meghalt volt róla egy videó láttam és honapókon át este lenként sírtam annyira fájt mintha hozzám tartozom lett volna nagyon sokszor vagyok szomoru ez mit?l van?

Legjobb válasz: Írj privátot, beszélgethetünk :) 17F és én is erzékeny vagyok de másképp ;)... irj

Írj privátot, beszélgethetünk :) 17F és én is erzékeny vagyok de másképp ;)... irj
3 hónapig? Lol. Hát, próbáld meg kicsit megemberelni magad, mert az egész világ ilyen, csak ebben a percben annyi szörnyûség történik, hogy évekig sírhatnál miattuk esténként.
énis ilyen vagyok, bár nem én nem vagyok ilyen súlyos eset.. filmeken énis szoktam sírni, valamikor egy videón is sirtam, és van hogy halgatok egy szomi számot, és eszembe jutnak dolgok amik velem történtek meg és akk énis elkezdek sirni.. am szerintem az cuki ha egy fiú sír:D 15/L
Hát kicsit azért tényleg próbáld meg összeszedni magad, rengeteg szörnyûség van a világban, ha nem edzed meg magad nehéz dolgod lesz késõbb :) Hajrá :)
Egyrészt nagyon érzékeny korban vagy, másrészrõl elképzelhetõ hogy volt egy traumád, amit mélyen elnyomtál magadban és így tör fel belõled. A kislány miatt meg lehet hogy azért sírtál annyit, mert rettegsz a haláltól, vagy egy szeretted elvesztésétõl. Esetleg bûntudatod van valami miatt. Vagy semmi bajod, csak épp ilyen korban vagy és nagy empátiával bírsz. :) De akárhogy van, tanulj meg hamar felállni, ha valami megvisel, különben késõbb nagyon nehéz lesz, amikor közvetlenül Veled történnek meg dolgok és nem csak a tévében látsz valamit, ami elkeserít. (Lehet hogy röhejesen egyszerû megoldásnak tûnik, de menj el futni vagy mást sportolni, az egyrészt boldogsághormont termel, másrészt, elûzi a stresszt! Plusz, ha kihajtod magad, olyan fáradt leszel, hogy eszedbe sem jut szomorkodni! ;)

17 éves srác vagyok. Miért van az hogy én fél perc után vagy még annyi sem, elmegyek. Van erre valamilyen gyógyszer?

Legjobb válasz: Az nagyon kevés. Gyógyszer sztem tuti nincs, tanulni kell. Pl. önkielégitésnél próbáld meg gyakorolni, hogy kontrollálod, nem hagyod. A neten nézz utána igazából, mert sok olyan dolgot találhatsz, hogy hogyan lehet gyakorolni. Meg asszem az is segit, ha vmi rosszra gondolsz. :D (de ezt ne lánnyal csináld)

Az nagyon kevés. Gyógyszer sztem tuti nincs, tanulni kell. Pl. önkielégitésnél próbáld meg gyakorolni, hogy kontrollálod, nem hagyod. A neten nézz utána igazából, mert sok olyan dolgot találhatsz, hogy hogyan lehet gyakorolni. Meg asszem az is segit, ha vmi rosszra gondolsz. :D (de ezt ne lánnyal csináld)
ha érzed h közeleg a csucspont lassitts vagy picit hagyd abba. persze idõvel már ugy tudod késleteni h nem kell abbahagyni.de gyakorlat teszi a mestert...:)
ez a te hibád.. Mikor verted a farkadat kicsit huznod kellett volna.
A kérdező hozzászólása: És ez mennyire hatékony?Nem káros?De azért egy isõ után elmegyek, ugye?,
Intim torna. Megedzi a medence izmait, növeli az állóképességet. Neten keress anyagot, vagy szerezz könyvet (ESZO, 7 perc szextitok) Maszti közben ne az legyen a cél hogy minél elõbb végezz, hanem épp az hogy minél késõbb. Síkosított kézzel, váltogatott tempóban masztizz. És ha érzed hogy közel a cél, lassíts vagy hagyd abba. A barátnõddel pettingeljetek sokat. Tanulj meg kézzel és/vagy szájjal örömet szerezni neki. Akkor nem kell paráznos a korai magömlés miatt. No meg ö is simizzen téged, szintén síkos kézzel, szeretettel. Kipróbálhatjátok az elszorítós módszert is. Ez masztinál is beválhet, meg ha ügyes a kislány, akkor is. Te hanyatt fekszel, õ kényelmesen elhelyezkedik. Kézzelsimiz téged, és ha jelzed hogy közel a vég, abbahagyja és 2-3 ujjával közvetlenül a makkod alatt megszorítja a péniszed. Ez, ha idõben és jól csináljátok, megállítja a kezdõdõ orgazmust. Sok kitartást, türelmet és SIKERT!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi!

17 éves lány vagyok. Miért van az, hogy egy ideje többször álmodtam "arról"?

Néha bevillan egy-egy kép ahogy én és a barátom pedig vele még két hónapja sem járok... Lehetséges hogy tudat alatt ennyire várnám?...

Legjobb válasz: Igen, lehetséges, hogy már ennyire akarod. Velem is volt már, hogy arról álmodtam, amire napközben nagyon sokat gondoltam.

Igen, lehetséges, hogy már ennyire akarod. Velem is volt már, hogy arról álmodtam, amire napközben nagyon sokat gondoltam.
Vagy ennyire kívánod, vgy szexhiányod van már, vagy pedig napközben is ez jár sokat az eszedben. De hidd el, ez teljesen normális dolog.
hát igen csatlakozom az elõttem szólókhoz. velem is történt ilyen nagyon sokszor de reggelente is csak szexhiányod van

Miért van az, hogy sok lány 15-17 éves koráig tök aranyos, cuki, vagy sok esetben egyenesen vonzó, szexi, de 17-18 éves korára elcsúnyul?

Legjobb válasz: Hormonok... Majd kivirulnak :) ilyenkor szoktak fenéktájon kikerekedni, magukra szedni kilókat, de ez csak átmeneti az esetek többségében :)

Hormonok... Majd kivirulnak :) ilyenkor szoktak fenéktájon kikerekedni, magukra szedni kilókat, de ez csak átmeneti az esetek többségében :)
Mert ellustulnak. Fogamzásgátlót kezdenek szedni, elhíznak tõle és túlságosan kinyalják a feneküket a fiúk. Elkényelmesednek. Egy 15 évesben sokkal több még az életigenlés, életenergia, mert nem ég ki érzelmileg, még kellõen naív és boldogan áll az élethez, sokkal többet sportol, remélhetõleg nem cigizik annyit, nem iszik stb.!
én ezt úgy figyeltem meg h 17-18 még jók , de 20 után évrõl évre épülnek le.
Én ismerek ilyen lányokat. Õk agyon festették a hajukat, elõnytelen sminket találtak ki maguknak, ilyesmik. L19
Jó a kérdés, kérdezõ. Aztán meg csodálkoznak, hogy miért van manapság annyi pedofil, aki 12-14 éves kislányokra bukik. Hát ezért...
Azért, mert pedofil vagy, és a felsõ határ nálad a 17 év... Amúgy meg anyádat! Általánosítasz itt össze-vissza, minden korosztályban vannak ribik.
A kérdező hozzászólása: Kedves hatos, felvilágosítalak, hogy egy pedo nem a formás fenekû, szexi, nõies 16-17 éveseket skubizná, hanem az elõl deszka-hátul léc 10-12 éveseket. De te biztos jobban tudod. :D Nem a ribikre céloztam, bár tény, hogy az is kiábrándító, amikor egy eredetileg cuki kiscsajból a lakótelep ribije lesz, akin csak az úthenger nem ment még át. A kérdés egy ismerõsöm kapcsán fogalmazódott meg bennem. Nem barátom, csak ismerõsöm. Régebben sokat dumáltunk róla, még 15-16 éves korában, hogy már akkor milyen fullos csaj volt, már akkor formás mellei voltak, formás feneke, és elképesztõen szép arca. Most 17 éves, és mondjuk fenékre és mellre most sem rossz, de arcra egész egyszerûen megcsúnyult. Meg nem õ az egyetlen, aki eredetileg jó csaj volt, de huszonéves korukra koravén és idomtalan lett. Viszont fordítva is van rá példa, hogy valaki 15-6 éves koráig az a bottal sem piszkálnám meg, vagy éppenséggel semmi npies nem volt benne, huszonévesen meg a nyomában koslat az összes pasi.
Nem tudom, hol élsz, hogy nálad 1-2 év ennyit számít:D Szerintem manapság egy 15 éves idõsebbnek néz ki, mint egy 20. Egy kiló smink, kráteres fej, igénytelenül felkent szemtus stb. Nem nagyon ismerik még a stílusukat.

Miért van az hogy már 17 éves korom óta nagyon szerettem volna már egy kisbabát, most meg itt vagyok 34 hetesen és rádöbbentem hogy úristen minek, hova még ilyenkor 21 évesen?

Félek mindent?l, hogy mi hogyan lesz, hogyan fogom tudni felnevelni stb. KÉpes leszek e rá, hogy anyának érezzem magam?!

Legjobb válasz: Ez azért van, mert lélekben inkább gyerek vagy még, félsz a felelõsségvállalástól, a hirtelen nyakadba szakadó újtól, változástól. Nem csoda, a XXI. században sokkal késõbb érik meg az ember a felnõtt szerepre a neveltetés és kultúra hatására. Nem vagy ezzel egyedül, sokkal idõsebbeket is elkap a lámpaláz. :)

Ez azért van, mert lélekben inkább gyerek vagy még, félsz a felelõsségvállalástól, a hirtelen nyakadba szakadó újtól, változástól. Nem csoda, a XXI. században sokkal késõbb érik meg az ember a felnõtt szerepre a neveltetés és kultúra hatására. Nem vagy ezzel egyedül, sokkal idõsebbeket is elkap a lámpaláz. :)
Kicsit utólag, de azért irok én is ide! Be se töltöttem a 19 évet amikor állapotos maradtam.Nagyon szerettem volna babát mindig is!Fiatal anyuka szerettem volna lenni!És hát az leszek.24 hetes vagyok és 4-5 hetes voltam amikor betöltöttem a 19-et.Persze bennem is felmerülnek ezek a kérdések, hogy hogy lesz tovább, stb, stb...De reménykedek benne hogy minden jön a maga idejében!És menni fog a dolog!!!Ne aggódj, Neked is menni fog!!
Én 38 évesen tudtam elõször szülni, és én nagyon bánom, hogy nem sikerült korábban, mert már egy óvodáscsoportot összehozhattam volna. :D Imádom a gyerekeket!!!
Szia. Én 20éves 27hetes kismama vagyok. Néha én is kétségbeesem, van hogy egy egész napig is ezen gondolkozom hogy mekkora idióta vagyok. De ez csak az idõ kis részében történik, mert most épp az az érzésem van hogy nem bírok várni még 3hónapot hogy ittlegyen velem az én kicsikém :-) kb 16éves korom óta vágyom babára és tudom hogy soha nem fogom megbánni hogy Õ itt lesz nekem. Én azt tapasztalom hogy azok az anyák akik 30éves korukig vagy tovább várnak jobban megbánják hogy nem vállalták korábban
Ezen nagyon sokan átesünk ilyenkor. Ne aggódj az érzéseid, félelmeid miatt! Nagy változás ez a család életében, normáliska a kételyek, szorongásos percek. De majd meglátod, ha megszületik, mindent tudni fogsz. Érezni fogod, mit kell tenned. És semmi kincsért nem adnád a babádat! :) ) Ne aggódj! Jó anyuka leszel!
21 eves 13 hetes kismama vagyok:) ) kislany korom ota csaladot szeretnek 2-3 gyerekkel. Ez volt az almom :) ) neha nekem is eszembe jut, hogy vege az eddigi eletemnek, nincs tobb szorakozas, nincs tobb felelotlen kaland, csak a parom van, aki nemsokara a ferjem es a poocakomban egy 7 cm-es kis csoda:) )) Biztos, hogy velem is lesz ilyen, hogy megijedek, de en meg nem erzem mozogni, meg a pocakom sem no latvanyosan. De ez normalis:) ) es mindennel erosebbek az anyai osztonok :) ) tudni fogsz/fogunk mindent:) ) Boldog babavarast es konnyu szulest!!!:) )
sztem minden felelõsségteljes kismama átesik ezen, akárhány éves. én 19 voltam, mikor született az elsõ gyerekem, rettegtem.. de a legjobb dolog a világon :) belejössz mindenbe idõvel. most 10 éves a lányom és most jön a tesó... most is félek, hogy mi lesz hogy lesz stb.
Én 33 vagyok, most várom az elsõ babánkat. Mindannyian különbözõek vagyunk. Én ezektõl nem félek, szerintem mindenünk megvan, ami egy gyerek felneveléséhez kell: biztonságos anyagi és családi háttér, szakmailag sikeres voltam, nem hiányzik a babán kívül semmi más az életünkbõl. Nekem ilyen gondolataim nem voltak, csak annyi, hogy te jó ég, nem sokára anya leszek. Minden elismerésem azoknak, akik fiatalon vállalnak babát, én biztosan nem fogom megbánni, el nem tudnám képzelni, hogy 10-12 éves legyen most a gyerekem. Nekünk ez így teljesen jó. 39 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek, látom elég sokan szülünk fiatalon:) Valamely képest megnyugtattatok:) Egyébként kislányunk lesz:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek:)

17 éves vagyok, fél éve van barátom akivel elvesztettem a szüzességemet szintúgy fél éve. Csikló útján el tudok élvezni mindig, de az aktus során SOHA. Nagyon zavar, mert a szex minden pillanatát imádom, csak épp orgazmusom nincs. Miért van ez?

Olvastam hogy sok nőnek nincs orgazmusa vagy csak ritkán-ill. ami "nyugtat" az az, hogy még csak fél éve élek nemi életet. Magamnak sem sikerült hüvelyi úton elérni az orgazmust. Ugye még csak azért lehet ez mert elég kevés ideje csinálok ilyesmit? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha magadnak eléred az jó.Most fogod azt a technikát és átviszed a szexbe.Ilyen egyszerû irányítasz és gyakoroltok

Ha magadnak eléred az jó.Most fogod azt a technikát és átviszed a szexbe.Ilyen egyszerû irányítasz és gyakoroltok
Szia! Keressél a böngészõdben. Errõl hasonló témákat. Tudod én nálam minden nõmnek volt orgazmusa.
a g- pontot izgatva éred el a hüvelyi orgazmust. Ez a pont a hüvelyed falán kb. 4 cm re van. Egy kis pukli, amitha izgatsz akkor azt nagyon érzed :D Nekem eddig 1x sikerült eljutnom úgy a csûsra, de nem volt nagy durranás. Viszont csikló izgatással simán sikerül :D hatalmasakat is
5 éve élek nemi életet kisebb nagyobb megszakítással. Még nem volt egy normális hüvelyi orgazmusom. 21/L
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:) Az elsõ válaszolónak csak annyit hogy magamnak is csak csikló útján volt akárcsak a "közösülés" során, hüvelyi még nem..

Miért van az, hogy még mindig vannak pattanásaim? 17 éves vagyok.

1-2 éve még nem zavart, de most már a t*köm tel van vele. Mindenkinek tiszta sima a b?re. Nekem miért nem??? Még mindig tele vagyok pattanásokkal. Miért nem lehet nekem is sima? Csoki? Más ezerszer több édességet eszik mint én (pl. néhány lány ismer?söm.) Idegeskedés? Nem mondom, hogy nem vagyok ideges típus, de nem hinném, hogy ez az oka. Miért van, hogy csak nekem nem múlnak el?? Mindenféle ken?csöt és gyógymódot kipróbáltam már.

Legjobb válasz: http://www.dermahelp.hu/gepek.php?gclid=CJSP34vSlJ0CFdKCzAod..

én 19 vagyok, és még mindig pattanásos vagyok, ez nem mindig korhoz kötött sajnos. édességet alig eszem, nem vagyok kövér, hormonproblémát eddig nem diagnosztizáltak - ilyen a bõröm, és kész. van ilyen. nekem az akneroxid 10 nevû krém segített. mióta használom (lassan egy hónapja) sima az arcom és alig vannak pattanásaim, igaz félelmetesen hámlik helyenként a bõröm, de én inkább ezt választom :) 19/L
nyugi! a bátyám 19 éves és csupa pattanás a háta! ha ránéznél... wááá... és az anyukám is pattanásos kicsit pedig már 48 éves!
Szedj sörélesztõ tablettát naponta 3×, dm-ben meg ilyen helyeken lehet venni, sokat segít, jelentõsen csökken a pattanások száma :D Plusz paradicsommal mosd át az arcodat, jó a pattanásra mert gyulladáscsökkentõ hatású.
nekem is vannak pedig 24 vagyok. fura, hogy 16-17 évesen még nem voltak, de mióta elkezdõdött, egy napra se múlt el, valahol mindig van. de én már nem foglalkozok ezzel, nem idegesítem magamat, majd egyszer elmúlik. vagy nem. :)
hát..én 25 vagyok, és még mindig vannak..bár kamaszkoromban meg nem voltak, akkor sokkal szebb volt a bõröm...
Hát van akinek egyszerûen ilyen a bõre.Én 45 éves vagyok és vannak pattanásaim.Tüneti kezelés a megoldás.Kérd ki egy kozmetikus véleményét!Segíteni fog.

17 éves vagyok és megfájdultak a vállaim az eddzésektől. Mit tudok vele csinálni ill miért van ez?

17 éves vagyok és pár hónapja elkezdtem kondizni. Ez előtt küzdősportoltam és sose fájtak a vállaim. Mióta kondizok egyre inkább megfájdultak a vállaim pedig mindig bemelegítettem és fokozatosan emeltem a súlyokat. A vállfájdalmam miatt abbahagytam a kondit, de már az itthoni edzések során (pl két szék között tolóckodás) is fáj a vállam. Szerintetek miért van ez, mit tudok vele csinálni?

Legjobb válasz: Hol fáj? Maga az izület? Ha igen, akkor izületvédõ kellene.

Hol fáj? Maga az izület? Ha igen, akkor izületvédõ kellene.
A kérdező hozzászólása: a vállam tetején ha benyomom ott, az izület. szedek ilyen vitaminok meg porcképzõt stb de semmi....
Vitaminból sem ártana egy komoly, milyet szedsz? Személyes tapasztalatom, hogy a patikai vitaminokat el lehet felejteni, kb. annyit is érnek.
Nekem a párom járt így, tizenévesen és huszonéves kora elején agyatlanul edzett (bocsi, õ is azt mondta, h bemelegített, stb.) és nagyon fájt is a válla évekig, hiába szedett rá bármit. most 30 felett van, nemrég rendes edzõvel kezdett edzeni (eddig anélkül, ugye), azóta látványosan fejlõdik, és mivel megtanulta, pontosan hogyan kell bemelegíteni, melyik izmot, mikor hogyan kell használni, és totál szabályosan végezni a gyakorlatot, már nagyon sokat javult, ismét tudja fájdalom nélkül terhelni. Én azt tanácsolnám, ha konditeremben edzel, egy alkalommal beszélj az edzõvel, és menjetek végig a gépeken, és nézze meg, hogy jól csinálod-e, mert minimális különbségek adódhatnak, picit máshogy tartod a karod, és már az ízületedet teszi tönkre. Tanítsa meg, pontosan hogyan kell.
nyak mögé nem csinálsz semmit ugye?
A kérdező hozzászólása: nyak mögé csak tricepszezni szoktam. köszönöm a válaszokat:)
Ne a szadon, hanem csakis az orrodon keresztul lelegez ki es be.
A kérdező hozzászólása: köszi

Miért van az, ha valaki 17-18 évesen, vagy idősebb korban szűz, azt leszólják?

Kb úgy vannak a dologgal, mintha kötelez? lenne, ha nem szexelnek az vmilyen b?nnek min?sülne :D...

Legjobb válasz: mert egy beteg társadalomban élünk

nem szóltak még le ezért.. és ha le is szólnának, milyen jogon? lett volna rá lehetõségem, hogy elveszítsem, mégsem tettem, mert a) a fiú kissé ittas volt, b) egyéjszakással, nem éri meg. (én szerelmes voltam belé, de az mindegy.) ez nem bûn. ez a mai világban inkább ritka, ha valaki ennyi idõsen még szûz. én viszont igenis büszke vagyok arra, hogy nem kezdtem el 14 évesen, és megvártam, míg lelkileg is elég érett lettem rá.
mert egy beteg társadalomban élünk
mert buták. azt hiszik, ha nem száûzek, akkor menõk lesznek. pedig a fenét. amúgy meg, ha ennyire zavar, mondd azt, hogy nem vagy az. bizonyítsák be...
Azért mert elkorcsosult a világ, a sok tini azt hiszi baromira érett és felnõtt így már 12-16 évesen szexel, részegen fetreng stb. a normális az ha 17-18 alatt mindenképpen szûz vagy nem volt 6-8 pasid és nem azzal telik a hétvégéd hogy próbálsz hajnalba hazamenni a kocsmából, akik leszólnak primitív agyatlan emberek semmi önbecsülésük, nehogy már azok véleményére adj
Én nem tudom miért van. De engem is folyton cikiznek emiatt a suliban. És elég kellemetlen ha rá kérdeznek. Sót még a fiuk és elégé szemetek.
Engem sosem szólt le ezért senki.
Engem nem szólnak le, de rohadtul zavar, hogy nem voltam képes egyetlen normális kapcsolatot sem kiépíteni egy lánnyal :S
Engem se szóltak még le. Igaz nem is tudja senki...:D
mert popsifejek:D nem gáz.. ebbõl versenyt cisnálni elég alancsony intelligenciára utal:)
mert most ezzel menõznek a gyerekek. régen biztos más volt a téma. másrészt nem kell tudniuk róla, h az vagy-e. harmadrészt akkor veszted el, amikor akarod, hiszen minden akarat kérdése - én gyenge voltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!