Találatok a következő kifejezésre: 17 éves vagyok. Miért (61 db)

17 éves vagyon és még nem volt normális kapcsolatom miért?

Kicsit másabb vagyok az átlagosnál olyan m?vészlélek és elég önbizalom hiányos vagyok pedig minden srác megnéz meg szólongatnak... de senki nem közeledik komolyan és kezdem úgy érezni, hogy engem nem is lehet szeretni... 17L

Legjobb válasz: Mert másabb vagy. Nálam pl elõny, ha egy lány mûvészlélek, mert kicsit én is elvontabb vagyok (vagy mi...), és még van pár hozzám hasonló srác. 17 évesen még nem kell ezen görcsölnöd, hogy nem volt komoly kapcsolatod. Majd lesz. (Bár itt zárójelben megjegyezném, hogy a korosztályunk jelentõs részének nem igen kell komoly párkapcsolat, még inkább csak dugás meg tombolás érdekli õket, de van pár kivétel azért.)

Mert másabb vagy. Nálam pl elõny, ha egy lány mûvészlélek, mert kicsit én is elvontabb vagyok (vagy mi...), és még van pár hozzám hasonló srác. 17 évesen még nem kell ezen görcsölnöd, hogy nem volt komoly kapcsolatod. Majd lesz. (Bár itt zárójelben megjegyezném, hogy a korosztályunk jelentõs részének nem igen kell komoly párkapcsolat, még inkább csak dugás meg tombolás érdekli õket, de van pár kivétel azért.)
hol laksz?
Mert 17 éves vagy.
nekem is küldhetsz képet ha akarsz és nem is baj. Merre laksz?
Pedig a kissé "elvontabb" lányok nagyon is aranyosak tudnak lenni.;) Pedig biztos, hogy Téged is lehet szeretni. Én is tudok szeretni, nagyon is, csak közeledni azt nagyon nehezen tudok... 21/f
Ha jól nézel ki és még normális is vagy, akkor az ritka. Lehet pont emiatt nem mernek közeledni mert félnek a komoly kapcsolattól.
Biztos közeledett volna már vki, csak nem nézett ki elég jól ahhoz, h észrevedd.
küldj képet nekem is. utána én is küldök magamról.
Küldj egy képet privátban, én szeretni foglak:) 22F
mert nem tudod leírni azt hogy vagyok
imádom az ilyen társkeresõket :D (am ha "minden srác megnéz, meg szólongatnak" próbálj velük beszélgetni, megismerni azt aki tetszik, ha van ilyen...) amúgy meg 17 évesen még nem vagy elkésve...biztosan fog valaki szeretni (esetleg már most is szeretne, ha felfigyelnél rá)

Miért baj az, ha 17 éves vagyok és még nem volt barátnőm?

Hát igen. Sajnos az életem úgy hozta hogy két lánynál hosszú próbálkozások után a fejemhez vágták a "legyünk csak barátok" dumát. Nem érzem kötelez?nek a dolgot, viszont szeretnék igenis egy komoly kapcsolatot. Arra lennék kíváncsi, hogy van aki szerint gáz az, ha valakinek eddig nem jött össze?

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem gáz. Elõfordul az ilyen. Mindenki másként éri/éli meg a 17 éves kort. Van akinek van párja, és van, akinek nincs. Nem kell elkeseredned, majd Te is megtalálod azt a lányt, aki nem a "barátod" akar lenni, hanem tényleg komoly szándékai vannak! Sok sikert!

Szerintem egyáltalán nem gáz. Elõfordul az ilyen. Mindenki másként éri/éli meg a 17 éves kort. Van akinek van párja, és van, akinek nincs. Nem kell elkeseredned, majd Te is megtalálod azt a lányt, aki nem a "barátod" akar lenni, hanem tényleg komoly szándékai vannak! Sok sikert!
szia!Sztem nem gáz hiszen nem az a lényeg hogy minél korábban legyen b.nõd. Annak meg semmi értelme hogy csak azért járj vkivel hogy elmondhasd azt hogy van csajod. Ha te csak 20évesen találod meg azt akivel komoly kapcsit tudsz létesíteni akkor 20évesen. Ez egyeltalán nem baj. Nyugi neked is eljön majd az igazi. Sok sikert hozzá!!
Szia! Szerintem egyáltalán nem baj, hogy 17 évesen még nincs barátnõd. Ilyen korban szerintem a fiúk nehezebben alakítanak ki kapcsolatot mint a lányok. Mert a veled egy idõs lányoknak már az idõsebb fiúk tetszenek. A tõled fiatalabbak meg szerintem még csak "szórakozni" akarnak. De ne aggódj Te is meg fogod találni az igazit!
SZERINTEM EGYÁLTALÁN NEM KELL AGGODNOD MERT NEKEM VAN KÉT OLYAN ISMERÕSÖM AKIK 30 ÉVESEK ÉS MÉG NEM VOLT BARÁTNÕJÜK.AMIKOR MEGKÉRDEZTEM ÕKET, HOGY MÉRT NINCS AZT FELELTÉK, HOGY MÉG NEM TALÁLTÁK MEG A MEGFELELÕ PARTNERT AKI ELFOGADJA ÕKET OLYANNAK AMILYENEK
dehogy is, nem gáz, mért lenne az?? azér mert nem jársz az összes csajjal a suliban?? dehogy :D
figyi ez egyálltalán nem gáz most én is 17 éves vagyok, igaz nekem voltak bnõim de iagazat megvallva azok nem voltak annyira komoly kapcsolatok, legtöbb barátomat akik 16-17 évesek nem is érdeklik õket a csajok, ami õszintén szólva elég furcsa, mert annyira kanosak, hogy csak na de inkább "távolról" szeretik a lányok egyik se meri megszólítani õket. Én meg csak próbálkozok orrba-szájba, hogy összeszedjek egy kapcsolatot amit talán komolyanbb irányba terelhetek oly kevés sikerrel, hogy az elkeserítõ, de mostmár nem aggódok, hisz én is ehez hasonló gonddal kerestem fel ezt az oldalt, hogy tanácsot kérjek, amit igazából tudtam, csak nem hittem el, hogy tényleg ez az eset áll fenn, de ne csüggedj majd rádtalál valaki aki megérdemli, hogy szeresd ;)

17 éves vagyok és rettegek a sötétben. Miért lehet ez és mit tehetek ellene?

Legjobb válasz: Minden bizonnyal valamilyen pszichés ok, még kiskorodból (hisz akkor szinte mindenki fél a sötétben), talán nem nõtted ki, szerintem menj el egy pszichiáterhez, egyáltalán nem ritka esetrõl van szó szvsz. Én is júliusban leszek 17, de még mindíg álmodom Frost-al (Batman és Robin c. filmben a fõgonosz és sokszor azt álmodom, hogy a szekrénybõl elõjön és megfagyaszt), tehát én ezt ajánlom, veszteni valód nincs.

Minden bizonnyal valamilyen pszichés ok, még kiskorodból (hisz akkor szinte mindenki fél a sötétben), talán nem nõtted ki, szerintem menj el egy pszichiáterhez, egyáltalán nem ritka esetrõl van szó szvsz. Én is júliusban leszek 17, de még mindíg álmodom Frost-al (Batman és Robin c. filmben a fõgonosz és sokszor azt álmodom, hogy a szekrénybõl elõjön és megfagyaszt), tehát én ezt ajánlom, veszteni valód nincs.
én 20 vagyok, és szintén:) Régen ez elég komoly problémát jelentett, volt egy olyan nyár, hogy csak hajnalban, pirkadatkor mertem elaludni. Elvittek orvoshoz (akkor még 16 voltam) és kaptam jó kis xanaxot a problémáimra. Aztán gyõztem magamban leküzdeni a problémát, hogy le váljak gyógyszerfüggõvé. Még mindig félek, azóta is, bár már nem annyira, de nem igazán tudom miért. Egyre emlékszem kiskoromból, amikro még nem értem el az ajtó kilincset akkora voltam:) kedves apám bezárt a folyosóra és ott tartott órákig, a teljes sötétben mert "elrontottam" a tv-t.. késõbb kiderült nem én rontottam el, magától is elbaszódott volna elõbb utóbb. A sötétségtõl való parám még eredhet onnan, h eléggé hiszek a misztikus dolgokban, és régen sok horrort néztem. Ja meg persze sosem tudhatod mit rejt a sötétség:) Na most jól megnyugtattalak, gondolom.. bocs nem ez volt a szándékom:) Csak tudd, nem vagy egyedül.
Ha nagyon félsz a sötétbe, használj irányjelzõ fényt, akkor nincs teljesen sötét, és ne húzd le a redõnyt, igy legalább még utcai fényt is kapsz, mielõtt elaludnál állitsd be a tévédet max. 30percre, miután elalszol magától kikapcsol. Én is így csinálom és nincs mitõl félni!
Sokat ijesztgettek a barátaid? Néztél sok horrorfilmet? Esetleg keveset, de nagyon beleélted magad, túlzottan azonosultál a történettel?
Hát én 32 vagyok és félek a sötétben. Rengeteg pszicho filmet néztem régem, imádtam, faltam õket, nem féltem. Elkezdett változni az ízlésem a filmek terén, ezzel arányosan jöttek elõ az emlékeim a pszichokból és a félelmeim. Vettem egy sólámpát, az ég egész éjszaka. Valaki említett korábban a pszichoterápiát, jó ötlet. ( nekem is :) ) Biztos le lehet gyõzni.
Én 14 éves koromig anyukámmal aludtam. Kb 5 éves koromig egyedül aludtam, aztán láttam egy vámpíros filmet, és nagyon berezeltem. Kezdetben tényleg a vámpír volt a félelem alapja, késõbb az egyedülléttõl féltem. A szoba melletti fürdõszobában felkapcsolva hagyták a villanyt amíg anyukám jött aludni, és addig nem is mertem az ablak felé fordulni, hátha van ott valami.. Aztán a 14. szülinapomon a szüleim és saját elhatározásból is döntöttem h elég volt.. Hát az elsõ éjszaka egyedül szörnyû volt, azóta viszont minden rendbe jött. Azt viszont nem viselem el, ha le van húzva a redõny, hogy vaksötét legyen és a házban sem szeretek teljesen egyedül aludni, és a földszinten sem maradok meg. Valahogy megnyugtat, hogy az emeleten a szörnyek nehezebben jönnek be :)
A kérdező hozzászólása: Én beprogramozott TV mellett alszom el. Egy darabig én is aludtam anyukámmal de akkor még tényleg kicsi voltam, már jóideje egyedül alszom, de én is utálok egyedül lenni este itthon, nem szeretem ha üres házban kell aludnom.

17 éves vagyok, de miért néznek 12 évesnek?

17 vagyok,alacsony (160 cm),vékony vagyok,nem túl nagy a mellem,de nem is a legkisebb,fenekem is van de mégis nagyot néznek,ha kérdik mennyi id?s vagyok,és mondom 17.Erre mindig nagy a meglep?dés és a fejemhez vágják,hogy 12-nek gondoltalak.Ez miért van?

Legjobb válasz: Én 28 vagyok, de mai napig elõfordul, hogy nem adnak nekem cigit a boltban személyi nélkül. Engem is totál idegesít, utálom. ezvan.

Én 28 vagyok, de mai napig elõfordul, hogy nem adnak nekem cigit a boltban személyi nélkül. Engem is totál idegesít, utálom. ezvan.
Nálam meg pont forditva van...13 vagyok és 18-nak néznek, pedig nem is sminkelem magam, meg nem hordok magassarkút stb. Elég idegesítõ ez...hidd el megértelek:)
Egy pedofil-csapda vagy. :D Nade komolyan, biztos az alkatod kislányos. Gondolok itt a keskeny csípõre, na meg lehet kislányos az arcod.
küldj egy képet:)
10-15 év múlva majd örülni fogsz neki.

Miért nem látszik a bicepszemnél az az ér? 1 éve járok konditerembe a bicepszem 30 cm, és mégsem látszik az ér. Miért? Pedig elég vékony testalkatú gyerek voltam mikor edzeni kezdtem. (17 éves vagyok)

Legjobb válasz: Ez genetika, hogy kinek milyen közel vannak a bõrfelszínhez az erek és függ a testzsírszázaléktól is. Mondjuk én most zsírosabb vagyok, de a karom elég eres most is. 1 év edzés meg semmi.

Ez genetika, hogy kinek milyen közel vannak a bõrfelszínhez az erek és függ a testzsírszázaléktól is. Mondjuk én most zsírosabb vagyok, de a karom elég eres most is. 1 év edzés meg semmi.
Ki mondta hogy az érnek feltétlenül látszania kell!? A testépítésnek ne ez a célja!
"A bicepszem 30 cm" ennyi, nincs mi odanyomja a bõrödhöz.
nekem durranva 42 és nincs ér ..:) szálkásítani kell lassan...
Mindenkinek eres, csak ha fedett vagy (zsir, víz) akkor nem látszik.. Ha odafigyelsz picit a kajára, 1-2 hónap alatt elõ jönnek az erek ;)

17 éves vagyok és már nem szűz. Volt egy komoly kapcsolatom és hát eléggé megbántam, hogy lefeküdtem vele. Nagyon szerettem a srácot, de akkor is bánom. Miért ítélnek el emiatt?

Volt egy fiú, akivel randizgattam, és kiderült, hogy már nem vagyok szűz, és emiatt lelépett(19 éves) nem ez az első eset sajnos :( nagyon elvagyok keseredve, hiszen annyira szeretnék már egy normális barátot, akit szerethetek és viszont szeret...! :(

Legjobb válasz: Hát,ne mondd el nekik,h nem vagy már szûz...bár én sem értem,h miért itélnek el :/

Hát, ne mondd el nekik, h nem vagy már szûz...bár én sem értem, h miért itélnek el :/
Szerintem is csak kifogás volt!VAGY:A srác még szûz volt, és beparázott, amikor megtudta, hogy neked már van tapasztalatod!:DD Minden esetre jó hülye volt!
hat ezt en sem ertem, tul kicsi volt a farka, es felt hogy nem erzed meg :D probalj idösebb pasival ismerkedni, vagy legalabb komolyabbal, mert ez nagyon gyerekes gondolkodas, hogy megijed, mert nem vagy szüz :)
ha 13 lennél és nem szûz azt mondom oké... de 17 évesen tök normális hogy már nem vagy szûz... szóval nem gáz :) hülye volt a srác... keress mást :)
nem vagy szûz és lelépett? hát biztos nem ez volt az oka... normális ma már alig alig van. én van aki szerint tök normális vagyok, van aki szerint egy idióta. szóval mindenkinek más a jó, más kell, és mindenki másra vágyik.
A kérdező hozzászólása: õ sem szûz már... volt vagy 3 komoly kapcsolata :/

17 eves vagyok, lassan et eve nem volt pasim, pedig vidam, kedves, baratsagos vagyok, miert nem jon ossze, mit tegyek?

Legjobb válasz: Azt te se várhatod, hogy ezek alapján megmondjuk :) Lehet, hogy nem vagy épp egy pasik álma, de az is lehet, hogy nagyon zárkózott, vagy félénk vagy, avagy pont az ellentéte és nem mernek a fiúk közeledni feléd

Azt te se várhatod, hogy ezek alapján megmondjuk :) Lehet, hogy nem vagy épp egy pasik álma, de az is lehet, hogy nagyon zárkózott, vagy félénk vagy, avagy pont az ellentéte és nem mernek a fiúk közeledni feléd
Tegyél fel egy képet hogy lássuk nem-e külsõddel van a baj.
Írj egy privátot, és megmondom, hogy a stílusoddal van-e gond. :) 20/F
hol laksz? :D

17 éves vagyok és terhes, miért néznének le ennyien? Mit tegyek?

17 éves vagyok és terhes, édesanyám egyedül nevel engem és a testvéremet és úgy döntöttünk megtartjuk a babát. A suliba mindenki engem piszkál, gúnyolódik rajtam, mert kiderült a terhességem. Édesanyám meg abba a suliba ahova járok ott tanárn?. ( Engem is tanít) Mit tegyek?

Legjobb válasz: A büszke apáról, miért nem esik szó?:D

A büszke apáról, miért nem esik szó?:D
Ha te úgy döntöttél megtartod, akkor ne foglalkozz mások véleményével, már csak azért sem, mert ha úgy döntöttél volna, hogy elveteted, akkor meg azért beszélnének ki a hátad mögött. Mindenkinek nem tudsz megfelelni, és nem is kell!! Boldog babavárást kívánok!:) 31/N
Minden csoda három napig tart. Anyukádnak sem lehet egyszerû a dolog, de tartsatok ki! Sok boldogságot!
1. mert aki ilyenkor vállal gyereket az elrontja általában az életét-értem ez alatt hogy még nincs végzettséged, munkát nehezen kapsz majd- 2. ilyenkor mindenkivel lekezelõen bánnak mert nem normális hogy 10en akárhány évesen gyereket vár 3. ahogy írtad anyud pedagógus, én általában többet várok egy pedagógus gyerekétõl- értem ez alatt azt hogy kicsit érettebbek + jobb tanulók + valahogy többet várnék egyszerüen
védekezés miatt is teherbe lehet esni kedves utolsó. és amúgy meg szerintem se foglalkozz senkivel, ha abortuszra mentél volna akkor meg azért szólnának be. ne foglalkozz senkivel, boldog babavárást!
bocsánat nem miatt hanem mellett.
Én a mai világban biztos nem tartanám meg, de ez a te döntésed, majd rájössz egy pár év múlva hogy semmit sem éltél, csak a gyerek. Az emberek hozzáállásával meg szerintem nem tudsz mit kezdeni.
Miért néznek le? Ezt komolyan nem tudod? Szomorú.
Mert egy elõrelátó, felelõsségteljes ember tudatosan vállal gyereket, nem csak úgy... hozza a gólya. Tehát butaságra vagy nemtörõdömségre, hanyagságra vall az ilyesmi, esetleg mindegyikre. Észnélküliségre, hogy nem voltál képes védekezni.
Ne foglalkozz velük, koncentrálj a babádra és szeresd õt!!! Lehet éretlenek, vagy irigyek, vagy egyszerûen csak rosszindulatúak!!!
utolsó, az írásod stílusára kaptál egy szép nagy zöld kezet:D te barom, te...:D
Nem olvastam végig a kommenteket, mert az elsõ vagy a második oldalon volt egy, ami kiakasztott. Üzenem annak, aki szerint a média hiteti el mindenkivel, hogy csak akkor szabad gyereket szülni, ha valakinek biztos háttere van, hogy egyszer szívesen bemutatnám neki a józan ész fogalmát. Te barom, te. Szerinted mit eszik egy gyerek? Szeretetet? Vagy mibe öltöztetik? Jókedvbe? Remélem nincs gyereked, vagy ha van is, meg tudtál adni neki mindent, amire szüksége volt, mert ha nem, te vagy a legnagyobb állat, aki Isten állatkertjébõl kiszabadult.
Idióta :D 2%ban szakad :D jót nevettem. Mielõtt olyan témában osztod az észt, amihez lövésed sincs, tájékozódjál már, kérlek szépen, mert csak magadat járatod le.
Utolsó, a 98% az a nem szakadó esetekre vonatkozik. 2% pedig szakad.. Ha nem szakad ki, akkor nem lehet mellette teherbe esni. Maximum nem veszik észre, hogy szakadt, illetve amikor elmesélik mi történt akkor senki nem fogja azt mondani, hogy nem védekezett, mindenki óvszert fog mondani..
1. Lehet védekezés mellett is teherbe esni, csak kicsi az esélye. Példát viszont tudok mondani, mert közvetlen környezetemben volt, nem tinédzserek voltak és nem is verte át egyik se a másikat. 2. Taníthatja középiskolában az anyja. Nekem gimiben a magyar tanárunk lánya az osztályunkban járt.
Kedves 28as (16:09-es) válaszoló: Te ritka primitív vagy :) Ha kicsit is értenél a témához, tudnád jól, hogy megfelelõ használat mellett SEM nyújt 100%os védelmet a kondom. Nem kell kilyukadnia, sérülnie, a tájékoztatóban is le van írva, hogy 98%ban véd. Tehát minden 100 óvszerrel történõ szeretkezésnél 2 terhességgel végzõdik. Csak ezt a reklámokban nem verik nagy dobra :) Még fogamzásgátló tabletta mellett is teherbe lehet esni (hangsúlyozom itt is, hogy megfelelõ alkalmazás mellett is).
pont tegnap este volt egy kis balesetünk, kiszakadt a gumi. ma reggel mentünk orvoshoz, írattunk esemény utánit, 6000 ft volt. nem mondom, hogy olcsó, de manapság egy csomag pelenka is ennyibe kerül kb. szóval marha jófej vagy, hogy anyukáddal tartatod el magad, és a gyerekedet is, akinek az apja meg rég lelépett. gratulálok, nagyon felelõsen, felnõtt módjára gondolkodsz... már elõre sajnálom azt a szegény babát, aki nem tehet róla, h ilyen körülmények közé születik...
és miért ne taníthatná az anyja? nekem is volt osztálytársam akit az apja tanított és még az osztályfõnök is õ volt
Kamu! Eleve nem taníthat téged anyád, fõleg nem a középiskolában. Találtál volna ki valami jobb sztorit.
Én is olyan sok helyen olvasom, hogy védekezés mellett estem teherbe, de számomra ez elég érthetetlen. Az ilyen esetek nagy részében biztos vagyok, hogy valamit nem használtak megfelelõen. (Például óvszerrel védekeztek, de csak mondjuk az aktus közepén vette fel a pasi az óvszert, stb.) Na mindegy. Én nem ítéllek el, mert a te életed és senkinek nincs joga beleszólni. Én biztos nem tudnék még gyereket vállalni. Ennyi idõsen mint te pedig még nagyon gyerek voltam. De remélem azért minden rendben lesz veletek, ha már így alakult. 20L
pereld be apucit!!!
egyébként apuka vállalja az apaságot, fizet majd gyerektartást?
Nem szoktam ilyeneket írni, de az a komment nagyon felhúzott. :)
49-es: Jogos. Én is szeretnék gyereket majd, de amíg nem tudok/tudunk felelõsséget vállalni érte anyagilag is, akkor miért okozzak neki rosszat? Fõleg a mai világban, legalábbis Magyarországon. Nem vagyok pesszimista, de próbálok 2 lábbal a földön maradni. Nem akarom, hogy éhezzen a gyerekem, nem akarom, hogy rossz körülmények között éljen. Nem azt mondom, hogy el akarom kényeztetni (mindent megkap amit kiejt a száján elvet nem vallom), csak az alap dolgokat szeretném neki biztosítani. Sajnos a mai világban már ezt is egyre nehezebb.Próbálok elõre látó lenni, hisz nem csak megszülöm azt a gyereket, hanem felnevelem, s példát mutatok neki, hogy tisztességes ember legyen.
A kérdező hozzászólása: Most miért kéne magam szégyellni?
Szomorú, hogy még csak nem is szégyelled magad.
A kérdező hozzászólása: Aki a babakocsit ajánlotta, mi Budapesten lakunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)
Szerintem azért néznek le, mert a te korodban még többnyire felelõtlenségbõl esnek teherbe, és nehezebben hiszik el, hogy ilyenkor is becsúszhat véletlenül is. Elég gáz, hogy a gyereked „apját” meg nem cikizik (nekem az tökre tetszik, amit vmelyik feminista weboldalon olvastam, hogy ha semjénzsóti és társai rákényszerítenének egy nõt, hogy hordja ki a nem kívánt gyerekét, akkor a pasinak is kelljen 9 hónapig egy pólót hordani, amin az van, hogy „felelõtlen szexbõl születendõ gyereket nemzettem, akit örökbe fogunk adni”, mondjuk a te esetedre kevésbé áll, mert szabadon döntöttél úgy, hogy megszülöd). Rendes anyád van, hogy támogat ebben (gondolom, nem keres túl jól tanárként...) Aztán meg mehetsz nyugodtan egyetemre emellett is :) na amúgy engem is feldühített, amit az a válaszoló írt, aki szerint a média agymosása, hogy átok a gyerek... köze nincs ehhez a médiának, csak nem lehet megélni normálisan ebben az országban, köszönjük fidesz és összes elõzõ kormánypárt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)
Ja és ha gondolod(nem tudom merre felé laksz) akkor egy kedvezményes áron átadom neked a babakocsinkat. (Egy régebbi tipus, de ha nem pesti vagy vagy rosszabbak az utak akkor szivesen átadom!) http://apromix.hu/baba/babakocsi/2db_babakocsi_elado_1_araer.. Ilyesmi.. Egyébként lehet valamit már tudni a picurról? utolsó elötti)
Gratulálok a babucihoz!Akkor már én is ajánlok egy filmet: Juno!:) Szerintem ne foglalkozz a lenézõkkel. Babakocsit, ágyat szerintem felesleges megvenni. A lányunk 1éve nem alszik az ágyában, babakocsiban már 15hónapja nem volt... Mt-ben van rajtam ha megyünk valahova. Akciókat is ki lehet fogni. Mi most 8ezerért vettünk pelust a tescoban, pedig az 16ezer szokott lenni. Vettünk 4csomaggal.2cs volt 1áráért. :) Figyeljétek ezeket! Egyébként nem kell mindenbõl a legjobbat, legujabbat megvenni. Pl ha szerencsés vagy akkor legalább 6hónapig nem kell neki tápszert venned! 26L lányom 19.5hós
Én a helyedben átkérném magam levelezõ/egyéni tanrendbe, fõleg, ha már eltelt néhány hónap a terhességedbõl. Így csak néha kellene bemenned az iskolába, pl. ha témazárót írtok, vagy osztályozó vizsgákra. Ezt beszéld meg az osztályfõnököddel és anyukáddal. Ne foglalkozz a többiekkel, gondolj a babára, és tanulj sokat, mert ha megérkezik, mindenre kevesebb idõd lesz. A többiek azért gúnyolnak, mert nem tudnak mit kezdeni a helyzettel, ilyen idõsen nem mindennapi szülni. Szerintem szép dolog, hogy nem vetetted el; sok sikert és egészséget kívánok a továbbiakban! 24/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Tudom, hogy nem mindenkinek olyan az anyja mint nekem.
javaslom neked a fiuk az eletembol cimu filmet, ha gondolod itt megnezheted, persze ha elotte letoltod a cacaowebet ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
50-es Te hány éves vagy? Milyen családból származol? Régebben könnyebb volt egy gyereket felnevelni egy fizetésbõl is, de most? Illetve megint más ha a szülõk olyan anyagi háttérrel rendelkeznek, hogy támogatják a kismama lányukat. De gondolj már bele, ahol nincs a család részérõl anyagi támogatás, mibõl neveli fel a gyereket? Fõleg ha az a helyzet mint a kérdezõnél (a leendõ apuka elhagyta)
A kérdező hozzászólása: Nem viccelek.
Kezdem azt hinni, hogy ez egy kamukérdés, és jót szórakozol a barátnõddel a gép elõtt a válaszokon. Na, mindegy, úgy értettem, hogy anyukád a gyerekedre költi azt a pénzt, amit a testvéredre költhetne. De hogy ezt hogy nem láttad át, hogy nem tudtad értelmezni, rejtély. Fõleg, hogy írod, hogy nehéz nektek mostanában. Szerintem nem is vagy terhes, csak hülyíted itt a jónépet. De ha bevallod, hogy így van, én nem haragszom, nevetek én is egy jót a vicceden. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)
Elsõre is sok sikert kívánok a babához, és kívánom, hogy soha ne bánd meg. Én azt mondom, hogy engedd el a füled mellett a megjegyzéseket, sõt, légy büszke magadra, hogy te vállalni tudtad a dolgok következményét - én biztos képtelen lettem volna rá. Ne is vedd a szívedre mások megszólalásait, nem éri meg, ha idegeskedsz vagy egyéb érzelmi reakciókat mutatsz, mások látják, hogy vevõ vagy rá, és a babának is árthat. Arra készülj fel, hogy emiatt egész életedben lesz valaki, aki megszól vagy furcsán néz rád. Az emberek sajnos hajlamosak ítélkezni, de egyszerûen nem szabad velük foglalkozni - inkább a babával foglalkozz, több örömöd is lesz benne, remélem. :) 22/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnézem a linket. Ezt én is tudom, majd valahogy megfogunk élni, nekem is van félretett pénzem, mert idén nyáron dolgoztam.
miért nem vagytok képesek felfogni, hogy normális védekezés mellett is teherbe lehet esni? mint ahogy az a kérdezõ esetében is történt. az egyetlen dolog ami belõlem is ellenszenvet vált ki, az az, hogy az apuka elhagyott. ha anyukád egy tanári fizetésbõl el tud tartani négyõtöket.. hát, sok boldogságot:)
Gratulálok! Mindenképp fejezd be az iskolát, nehéz lesz de ne hagyd abba!! Ne törõdj a sok korlátolt elmebeteggel!Boldog leszel ha akarod és kész!Kitartás!!!!! Nézd meg a neten ezt az oldalt, nagyon sokat tanulhatsz belõle!!!: http://www.mtv.co.hu/shows/varandos-tinik-2/episodes/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Iskolába fogok járni ameddig tudok, most is járok.Utána meg magántanuló leszek, és szeretnék majd menni Fõiskolára.
és ki mondta, hogy csak érettségije lehet? mért akinek gyereke van az nem mehet fõiskolára? plusz azért nézz már körül hány diplomás munkanélküli van manapság...
Persze estin betudja fejezni, csak érettségivel nem kap rendes munkát. WC-s néniként nehéz lesz eltartani a gyereket.
Helyesen döntöttél! Azért gúnyolódnak, met agymosottak. A média és a divat elhiteti velük, hogy a gyermekáldás teher, szégyen, csak az szülhet, akinek van karrierje, meg anyagi háttere stb.Kíváncsi vagyok, hogy akik ennyire ellenzik, milyen pic*ából jöttek ki.Így, hogy édesanyád támogat nem lesz olyan nehéz dolgod.Gondold csak végig mi azaz abortusz, és nem fog többet érdekelni, hogy mit mondanak. Vigyázz a kisbabádra!Jó egészséget kívánok!
Ma 13:47-esel kell egyetértenem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Az apáról azért nem esik szó mert elhagyott. Én se vagyok büszke magamra. Védekeztünk, de mégis terhes lettem.
Én képtelen lennék úgy gyereket vállani, de akár még csak kutyát is tartani, hogy majd valami lesz. Valahogy mindig van, csak nem mindegy, hogy hogy. Négyen fogtok tengõdni anyud tanári fizetésébõl meg a te kis pár tízezer ft-odból, amit diákmunkából szereztél. Ez sztem még a "valahogy" szintet sem üti meg. Utána pedig munkát iszonyat nehezen fogsz kapni, arra készülj fel, lehet 3 diplomád is akár. Sztem amúgy a többiek nem azért szólnak le, mert terhes vagy, hanem mert felelõtlen. Védekezni meg gumival kellett volna, mert az 100%-os, gondolom te tablettát szedtél.
a gumi sem 100%os, én vagyok erre a legjobb példa (eddig 3x! szakadt)
A kérdező hozzászólása: Gumival védekeztem. Tudom, hogy nehéz lesz nekünk, erre rájöttem, de a babát meg nem lenne szívem elvetetni, és elhihetitek anyukám se nagyon örült Neki.
kérdezõ most nem téged akarlak bántani, de olyan érdekes, hogy aki fiatalon teherbe esik azok mind védekezés mellette stek teherbe mi a fenéért nem lehet bevallani, hogy nem védekeztünk, felelõtlen voltam és kész én 20 évesen estem teherbe, és nem védekeztem, nem tudom miért de nem, szedtem a gyógyszert de abba hagyta a fiúnak nem szóltam, az én hülyeségem miatt este teherbe, de nem tartottam meg és most nagyon is úgy érzem, hogy a legjobb döntést hoztam akkor 20 évesen a gyereket simán eltudtam volna tartani egyedül is, mert jól fizetõ állásom volt, de a pozitív teszt után döbbentem rá, hogy ez nem játék az pedig a te döntésed, hogy megtartod vagy sem, de ha megszülöd akkor egy pillanatra se forduljon meg a fejedben, hogy mi lett volna ha......
A kérdező hozzászólása: " Nincs szíved elvetetni a babát, ez rendben, csak sajnálatos, hogy ahhoz meg van szíved, hogy kizsigereld anyukádat, és meglopd a testvéredet." Ezt hogy érted? Testvérem még nem olyan nagy, tehát Õ nem sokat ért még ebbõl, anyukámmal meg beszéltem hogy mi hogyan lehet. Látom, itt is vannak negatív és pozitív vélemények, de ez érthetõ. Köszönöm annak aki rendesen válaszol. Meg nekünk se volt ám egyszerû mostanába.
Nincs szíved elvetetni a babát, ez rendben, csak sajnálatos, hogy ahhoz meg van szíved, hogy kizsigereld anyukádat, és meglopd a testvéredet.
5. nem hatékony védekezés mellett, igen. de azt én nem nevezem védekezésnek.
A védekezés melletti teherbeesésrõl nem tehetsz. A többiek agyán meg szerintem iszonyú buta, aki nem lát át. Azért gúnyolódnak, mert a tanárnõ lánya esett teherbe.
A 72 órás tablettáról annyit, hogy nekünk is óvszer szakadás volt. Még az nap hozzájutottunk a tablettához és ennek ellenére terhes maradtam! Úgy hogy véletlenek mindig elõfordulhatnak!
Szia/Sziasztok! Én nem ítéllek el, hogy megtartod a babát, a te döntésed, a te dolgod. Csak azért nem értek vele egyet, mert 17 évesen még nem vagy felelõsségteljes ember, szinte még te is gyerek vagy. Annyiból viszont könnyebb helyzetben vagy, hogy anyukád melletted van és támogat. Én biztos nem tudnék úgy vállalni egy gyereket, hogy nem teremtettem meg neki az alapvetõ dolgokat. Babaruhák, kiságy, babakocsi stb. Valahogy nekem nem úgy esne, ha más venne meg mindent neki. Azt vallom, hogyha én vállaltam( normál esetben 2 ember vállalja), akkor ne mástól várjam el, hogy ad mindig, amit kell. Tényleg háláld meg édesanyádnak, ha mindenben támogat és melletted áll, ha már így döntöttél, mert sok szülõ nem így tenne.
Sokmindent nem tudsz tenni, és ne is erre koncentrálj. Az a baj ám, hogy annyira fiatal vagy, és tudom, hogy most nem hiszed el, de tényleg nagyon nehéz lesz. Még akkor is nehéz, ha szeretõ pár van melletted. A gyerek óriási felelõsség, és valljuk be, sok pénzbe kerül, sok gonddal jár. Emellett a világ legjobb dolga édesanyának lenni. Akik csúnyán néznek rád, csak arra gondolnak, hogy nem ez az az idõ, amikor gyereket kellene szülnöd, és ebben igazuk is van. De ne foglalkozz velük inkább, koncentrálj magadra, és a babázásra! Könnyû szülést!
De miért kell agy anonim oldalon hazudni? Ha gumival védekeztél volna, akkor nem lennél terhes. Ha esetleg kiszakadt, ami csak ritkán fordul elõ, akkor azt rögtön látni lehet, akkor rohanás a nõgyógyászhoz 72 órás sürgõsségi fogamzásgátlóért. Vagy az óvszerbaleset után nem tettél semmit, úgy voltál vele, hogy majd lesz valahogy? Mindegy, lényeg, hogy szerintem senki nem néz le téged, mert senkit nem érdekel, hogy mi van veled... magadnak szúrtad el az életedet, illetve édesanyádnak, a testvérednek, meg a saját kisbabádnak okozol most nehéz éveket, mert mindannyiukra ráterhelted a saját felelõtlenséged következményét, de ez csakis a ti dolgotok, másokat egy percig sem érdekel. Nem hiszem, hogy mész az utcán és rádfintorognak.
Gratulálok a pici babához, és jól döntöttél.A sulit ne hagyd abba, többiekkel ne foglalkozz.Boldog babavárást!
Azért néznek le, mert azt hiszik, hogy nem vigyázásból lett a baba, és ekkora korban már lehet hallani védekezési módszerekrõl. Azt, hgy védekezve lett meg nem tudják, lehet nem is érdekli õket. Amit tenni tudsz, hogy elengeded füled mellett a megjegyzéseket, csakis magatokra koncentrálsz, és a családod békéjére összpontosítassz. Elfog múlni ez az idõszak, nem fog örökké tartani. Remélem jól fogsz kijönni belõle, hogy majd a tanulás is menjen, és a baba se szenvedjen semmiféle hiányt. Reméelm feltudsz majd hirtelen nõni a feladathoz, mert az nem lesz kicsi. Egyebek mellett most jut eszembe, (bár nem vagyok a párti, hogy ilyen fiatalon legyen valakinek babája, apa nélkül, munka nélkül stb., ) De ha eltudjátok tartani, akkor jó, suliba járni még akkor sincs késõ, neked amikor a gyerek már ovis lesz. Bár újrakezdeni kizökkenni suliból tud gondot okozni. Nem mindig titeket fognak bámulni, és megjegyszéseket tenni ne félj, nemsoká lejár a ti idõtök ne izgulj. Figyelj a családra, értékeld, és tegyél érte !
A fiatalkorod ellenére is úgy gondolom jól döntöttetek, hogy megtartottátok a babát! Az iskolát magántanulóként vagy estin is betudnád fejezni. Ne foglalkozz mások véleményével. A baba miatt lehet, hogy egy kicsit hamarabb kell felnõnöd, de azt az egyet mindig tartsd szem elõtt, hogy nem az Anyukádnak szülöd majd a gyermeket. Biztos vagyok benne, hogy támogatni fog mindenben, de a gyermek felnevelése az a te felelõsséged lesz. Remélem a gyámhatóságnál elindítottátok az apasági per elõkészületeit. A kisbabához erõt, egészséget, nagyon sok türelmet!

17 éves vagyok május 8-án töltöm be a 18 dik évet és mit mondhatni erre hogy tehetetlenek érzem magam lányok terén régóta miért?

sosem volt rendes kapcsolatom még emiatt majd lelkileg évek során meviseltnek és sokat változtam roszírányban peig én mindent megtettem annak érdekében hogy esetleg egy kapcsolatra tehessek szert így vírtuálisan sem j?n ?ssze meg a valóságban sem

Legjobb válasz: szerintem nincs semmi baj, csak még nem találtad meg a megfelelõt,hidd el, ha lesz egy olyan csaj, akinek bejösz, vagy neked jön be...

szerintem nincs semmi baj, csak még nem találtad meg a megfelelõt, hidd el, ha lesz egy olyan csaj, akinek bejösz, vagy neked jön be...
A kérdező hozzászólása: Most töltöttem be a 18 -dik évem és nagyon rossz a lelki világom abban a tudatban lenni hogy ovodások elöbb fognak kezet járdát járva mint egy 18 éves én már nem nagyon tudom hogy mítegyek
A kérdező hozzászólása: hát igen de mit tegyek ...?S:
De most odamész egy csajhoz, nem látszik rajtad hogy mennyi pénzed van, mégis elhajt egybõl. Pedig a külsõd alapján akár lehetnél milliomos is.
A kérdező hozzászólása: Hát ezaz pont hogy mindenkit pénz dominál de mivel ezzel legalábbis én tisztában vagyok így nem is kéne csaj se így se ugy ..õn magamért szeressen az a valaki ne a pénzemért legyek tulajdonságomnak szépségileg stb...kiváló ember..
Ha beszélsz, ha udvarolsz, ha jópofizol, ha bókolsz, akkor elmehetsz a büdös p....ba! by Alekosz És ez a baj a mai világban ha jóképû vagy izmos és bunkó akkor van esélyed. Sajnos ez rám sem igaz.
A kérdező hozzászólása: De hát pedig magam részérõl akárhogyanis de kûlsõm alapján ítélve még nem mondtak ilyet a szememben hogy csunya vagy meg ígénytelen stb...és hát a pénzrõl anyit hogy ha bele gondol az ember halom papír és ezt érték nem minden..ráadásul pénzel egy lányt megszerezni a legnagyobb bûn az életben.. sz akkor 1 értelmûen hogy nem szeret..és sosem értettem meg az emberekben párszor hogy egyszer élûnk és ilyeneken is tul kel hajszolni törekedni bárkiért is nem elég hogy ilyen világot élünk de még ezis egy nehéz dolog már akinek..
17:03 ne a saját korosztályodban keresgélj hanem lejjebb
16:51: Végre egy õszinte ember. Bár én már lassan közelítem a 30-at, és a helyzet inkább csak rosszabb, mert szépen lassan elkel mindenki. Azért remélem, hogy a kérdezõ szerencsésebb lesz nálunk.
Nem bántásból mondom, de valszeg csúnya vagy. 2 esélyed van: v változtatsz a külsõdön (ha tudsz), v gazdag leszel. Mással nem lehet megfogni a nõket.
Valószínûleg még 8-10 évig egyedül leszel. Majd 30 évesen jön el a te idõd, addigra lesz saját életed és egy kis önbizalmad. Azzal majd lehet kezdeni valamit. Vagy mondhatnám a sok hazugságot, hogy "még nem találtad meg az igazit", "majd jönni fog, ne stresszeld magad". Nem, nem igaz. Nekem is ezeket mondták ennyi idõsen és azóta se változott semmi.
A kérdező hozzászólása: kérlek titeket segitsetek nekem válaszaitokkal elõre is köszi mindenkinek
A lányok buknak az olyan pasikra, akik tudnak értelmesen fogalmazni és még a helyesírásuk is jó...
én is pont május 8-án leszek 18:) amúgy én abban reménykedem, hogy már csak másfél évet kell ebben a környezetben kibírnom, aztán megyek egyetemre és ott hátha összefutok egy rendes sráccal:) 17L
A kérdező hozzászólása: én meddig várjak egy szerelmi bakk lövésre mert ha az eljön az idõk után elis megy :S

17 éves vagyok, teljesen tapasztalatlan. Miért ítélnek el ez miatt a többiek?

Bizonyos okok miatt mindig is otthonülő típus voltam, rövid pórázon tartva. Barátaim se voltak, és most se igazán vannak. Talán ez miatt is vagyok túl visszahúzódó.. és önbizalmam sincs. Ebből következik, hogy nem volt még barátom.. "tapasztalatlan" vagyok a mai korombeliekhez képest. Nem tartom magam szépnek, bár az iskolában az ellenkezőjét állítják. Bántó számomra, hogy sokan grimaszolnak, kinevetnek ez miatt. Igazán lelkis vagyok, így nagyon megviselnek ezek a "sértegetések".. Úgy érzem nehezen találnék barátot, mert én a belsőre megyek.. egy normális barátot szeretnék. De nehezen találni, az én esetemben meg pláne.. Kellemetlen, de kíváncsi vagyok néhány külső (esetleg együtt érző)véleményre.. a tanácsoknak is nagyon örülnék. Előre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: én még 18-19éves koromban is ilyen voltam,mindig azzal buzeráltak hogy ó neked sose lessz csajod,aztán mégis lett,hidd el nem késtél el semmirõl :)

én még 18-19éves koromban is ilyen voltam, mindig azzal buzeráltak hogy ó neked sose lessz csajod, aztán mégis lett, hidd el nem késtél el semmirõl :)
külsõ-belsõ egyaránt fontos. Az élet akkor szép, ha megtalálod a harmóniát mindennel. Én 22 éves vagyok, 5 barátnõm volt, és elég sok lánnyal volt dolgom. Megbántam mindet, igazából. Oldalakon keresztül irhatnék, hogy miért. Az elsõ lánnyal 17 évesen jöttünk össze. Kedves volt, aranyos, jól nézett ki, és már mindkettõnkben tomboltak a hormonok, igy hát összejöttünk. 9 hónapig húztuk, de az utolsó fél év inkább csak a szexrõl szólt. Inkább várj fél évet - egy évet - akár többet is onnan, hogy megismered a szerencsés fiút, de bizonyosodj meg róla, hogy õ lesz az Õ. Irigylem azokat, akik egész életüket egy ember mellett élik le. Elképzelni se tudom, milyen mély lehet egy ilyen kapcsolat :(
szerintem felesleges azzal foglalkozni, hogy nálad hülyébbeknek mi a véleménye rólad :)
Azt hiszi, hogy nyílik még a sárga rózsa.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!