Találatok a következő kifejezésre: 17 éves vagyok. Megismerkedtem egy (9 db)

17 éves lány vagyok Megismerkedtem egy nagyon jó képű 29 éves pasival. Bnője van úgy érzem hogy tetszem neki. Nagyon ritkán talizunk de ha meglátom a szívem hevesen ver de még flörtöl is velem. Mit tegyek? Félek h ha elmondom neki kinevet, és rendőr.

Legjobb válasz: Elsõ lépésként felejtsd el, és foglalkozz a korosztályodban jobban hozzád illõkkel. -Ennyi. Lehet hogy tetszel neki, és egy numerára be is vállalna, de nem hinném, h több lenne ez ennél. Nekem is vannak kiscsajok akik tetszenek, és megnézem õket, közben ott a barátnõm akit viszont nagyon szeretek és nem hagynám el, fõleg egy gyakorlatilag kiskorú fruskáért nem 25F

Elsõ lépésként felejtsd el, és foglalkozz a korosztályodban jobban hozzád illõkkel. -Ennyi. Lehet hogy tetszel neki, és egy numerára be is vállalna, de nem hinném, h több lenne ez ennél. Nekem is vannak kiscsajok akik tetszenek, és megnézem õket, közben ott a barátnõm akit viszont nagyon szeretek és nem hagynám el, fõleg egy gyakorlatilag kiskorú fruskáért nem 25F
Nem akarlak elkeseríteni, de 12 év korkülönbség rengeteg. Már most nem ugyanazt akarjátok az élettõl. Õ valószínûleg nemsokára családot, gyerekeket szeretne, munkája van, te pedig még tanulsz, és valószínûleg fogsz is. Lehet, hogy a srác közvetlen és mindenkivel ezt csinálja, csak te annyira szeretnéd, ha több lenne, hogy félreérted. Valószínûleg nem véletlenül van még a barátnõje mellett. Ha pedig végképp nagyon érdekel, hogy most akkor mi is van, kérdezz rá.:) Gáznak tûnik, hogy kinevethet, vagy visszautasíthat, de hidd el, jobb túlesni rajta, mint bizonytalanságban lenni.:) 23/L
A kérdező hozzászólása: Köszi.Lehet igazatok van, de a szívnek nem lehet parancsolni :(De viszont mi van ha lemondok egy lehetõségrõl?Lehet h õ is a kor különbség miatt nem mer lépni!

17 éves lány vagyok. Megismerkedtem egy fiúval egy weboldalon, ahol animerajongók ismerkedhetnek. Hogyan hódítsam meg?

Felfegyeltem az adatlapjára és azóta MSN messengeren írogatunk egymásnak. Nagyon kedves, webkamerán is láttuk egymást. Neki is tetszem szerintem, bár attól félek a kamera szépít engem. De azt mondta hogy neki él?ben is tetszeni fogok. ^^ Vasárnap találkozunk és félek... mit tegyek és mi az ami elijeszti a pasikat?

Legjobb válasz: Hát ne legyél bunkó, sztem az szar dolog, lehet h engem is elijesztene. Egyszerûen csak add önmagad.

Hát ne legyél bunkó, sztem az szar dolog, lehet h engem is elijesztene. Egyszerûen csak add önmagad.
Hát légy természete, és ne öltözz túl kihívóan a randira:D az már siker, de ha attól nyugodtabbb leszel, hogy randitippeket olvasgatsz akkor egyszerûen írd be a keresõbe, hogy randi és szemezgess:) sok sikert és önbizalom
Adjad magad, ahogy idáig - de tényleg ne legyél túl kihívó. Ha érdeklitek egymást, akkor úgyis lesz folytatás... Ha már kamerában látott, akkor mitõl félsz?
Szia! Nekem segített az, mikor utoljára randizni mentem, hogy úgy fogtam fel a dolgot, mintha csak egy baráttal találkoznék, nem a leendõ Nagy Õvel, így nem is idegeskedtem annyira. Ha meg véletlen rájöttök, hogy élõben mégse vonzódtok úgy egymáshoz, akkor se fog olyan nagy csalódás érni. A pasikat egyébként elég nehéz elijeszteni, néha akkor se lépnek le, amikor mindent megteszel érte. ;) (anime rulz! :P)
Szia én egy 17 éves fiu vagyok aki szintén egy hatalmas animefan :) és azt szeretném megkérdezni hogy meik ez az animeweboldal ahol ismerkedtél? nagyon megköszönném :) szio
1 kame-hame val
hehe:) én meg ezt akartam kérdezni XD
Ha jól sikerült a randi akkor kérj újat, nem csak a srácok hívhatják el a lányt randira. Sok sikert! Drukkolok nektek! Örömmel látom hogy az anime összeköt sorsokat :D Én is az animének köszönhetem életem szerelmét. (Ha megengeditek eg kis önreklám :P http://chibicon.uw.hu/ )
A kérdező hozzászólása: www.otakucko.hu
A kérdező hozzászólása: Szóval...események folytatása: Voltunk Margitszigeten.Nagyon jól éreztem magam vele és õ is velem. Sokat beszélgettünk, elvoltunk. Megcsókolt többször is és én örültem neki nagyon, ahogy a karjaiban tartott. Szerintetek helytelen volt? Most természetesen ugyanúgy beszélgetünk semmi sem változott. :) Járunk. Köszi mindenkinek a segítséget... ^^ jah és anime forevör :D
Még szinte alig ismered, de már megakarod hódítani? Nem kell az elsõ pillanatban szerelmes lenni belé. Menjetek el beszélgetni. Menjetek szórakozni, találjatok valami elfoglaltságot. Ne görcsölj, mert még több millió hasonló korosztályú fiúval találkozhatsz.
" Szia! Nekem segített az, mikor utoljára randizni mentem, hogy úgy fogtam fel a dolgot, mintha csak egy baráttal találkoznék, nem a leendõ Nagy Õvel, így nem is idegeskedtem annyira. " Totál ugyanezt akartam írni:D
"a kamera szépít engem" Milyen jó neked! Velem ez pont fordítva van :((
szerelem?
Azaz beleszerettél, és inkább vigyázol rá, mint dugd orba szályba
Jó látni, h az emberek jó irányba is tudnak fejlõdni..., de amúgy valószínûleg szerelem:)
Nah. Most már ne csak dugni szeress, hanem szeretkezni is. Sok szerencsét.
Ha összejöttök, majd kialakul egy idõ után a szex is, nem kell elsietni. Igen, már más tipikus szexmániás férfitól is hallottam ilyet, hogy hirtelen szerelembe esett, és akkor a szex egy darabig háttérbe szorult - van ilyen. (Viszont amíg ezzel a lánnyal ismerkedsz, ne dugj mással sem.)
Persze. Kezdesz emberként viselkedni. Ettõl különbözünk az állatoktól.
jaaj de aranyos vagy! : )) szerencsés a lány! (:

Üdv! Budapesti, 30+ srác vagyok. Neten megismerkedtem egy lánnyal, aki 17 éves. Komolyan meg szeretnék vele ismerkedni. Lehet egy ilyen korú lányt komolyan venni? Bízhatok benne? Kössz előre is a válaszokat.

Randizás, komoly kapcsolat, szerelem

Legjobb válasz: Szerintem ebbõl elõbb utóbb az lesz, hogy azt fogod észrevenni, hogy te keresed, érdeklõdsz, õ pedig már rég nem foglalkozik veled. Egy 17 éves lány még önmagát se nagyon veszi komolyan, nemhogy mást, nálam ez tapasztalat. Én találkozás nélkül egyáltalán nem bíznék benne. 22/F

Te komolyan egy minimun 17évvel fiatalabb lánnyal szeretnél járni? Azért ezen gondolkodj el, õ meg szinte gyerek...
Szerintem ebbõl elõbb utóbb az lesz, hogy azt fogod észrevenni, hogy te keresed, érdeklõdsz, õ pedig már rég nem foglalkozik veled. Egy 17 éves lány még önmagát se nagyon veszi komolyan, nemhogy mást, nálam ez tapasztalat. Én találkozás nélkül egyáltalán nem bíznék benne. 22/F
Na, ezért nem kell az intelligens, 30 év körüli nõknek egy 30 éves férfi...mert õk a 17 évesekre ugranak! :) Legfeljebb, a szalagavatóján ott lehetsz, meg segíthetsz neki az érettségire felkészülni! :)
Ez akkora gyökérség! Úgy beszéltek a 17-9 évesekrõl mintha valami nem is tudom csicska 1sejtû élõlények lennének. Mert szerinted ha 22 vagy 26 éves, akkor nem basz.hat át a fenébe? Vagy épp nem döngettetheti meg magát minden 2. korabelivel?! Nem olyan lányra kell ráutazni aki naponta jár a Dokkolóba megbaszatni az agyát, nem a kívül belül riba.ncokat kell keresni és tádámm. 18 évesen furcsa mód idõsebb srácokat keresek, mert azoknak talán van annyi eszük, hogy nem basznak át 1 másik csaj miatt. Még nem fordult meg a fejedben, hogy pont azért veled kavar mert abban bízik, hogy te nem bas.zod át a fejét?! Valószínûleg ha könnyû kalandokra vágyna nem egy 32-5 éves emberrel flörtölgetne. Aki normális esetben már családra vágyna.
Ne foglalkozz ilyen fiatallal, mert nem lesz jó vége. Még nem értékeli a kapcsolatot, az elsõ 18 éves is el tudja csábítani.
A kérdező hozzászólása: Elég komoly gondolkodásúnak tûnik, bár nem ismerem még annyira. Ráadásul ilyen fiatal lánnyal még nem volt dolgom. Milyenek a fiatal lányok?
Attól függ milyen a lány. A gondolkodásán múlik az egész. De egyszerûbb lenne ha tõle kérdeznéd meg. Ha komolyan gondolod, akkor bíznod kell benne és a válaszában is.
A kérdező hozzászólása: Igazából én sem bízom abban, hogy egyáltalán fogunk-e találkozni. Viszont néha én keresem, néha pedig õ engem. Kb. 1 hete "ismerjük" egymást.
Szerintem igen:)
A kérdező hozzászólása: Egyébként nagyon gáz, hogy ilyen fiatallal akarok randizni?
A kérdező hozzászólása: Igazából magam sem tudom, hogy hogyan szedtem fel. Személyesen még nem találkoztunk, csak neten chatelünk. Most épp nyaral, ezért nem ér rá.
addig fog idegesíteni amíg meg nem õrülsz
Hogy a jó istenbe tudtál felszedni, egy 17 éves csajt neten?
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj, hogy õ vidéki, kb. 50km-re lakik. Lehet ez komoly?
17 éves lány vagyok, koromhoz képest érettebb. Egy 30 év feletti férfit ismertem meg a neten. Nemsokára lesz az elsõ találkozás. Sokat csalódtam már a pasikban, de 30 évessel még nem volt dolgom. Sokat beszélgettünk és eléggé megkedveltem. Õszintén szólva, én szeretném még jobban megismerni és szeretném, ha komolyra fordulna a dolog. A kérdésedre válaszolva: Ha esetleg kedveled azt a lányt, ismerd meg minél jobban. Annyit mondhatok, hogy vannak olyan lányok akik komolyan gondolják a korkülönbség ellenére is a dolgot. Ha látod a lányon, hogy õ is õszintén érdeklõdik irántad, nyugodtan megbízhatsz benne. Üdvözlettel: Kitti

Én 17 éves fiu vagyok. Es megismerkedtem egy 15 éves lánnyal msnen. Szoba jöhet egy ilyen párkapcsolat, hogy a fiu 17 a lány meg 15?

Sokszor szoktunk beszélgetni és már a sex is szóba jött. Azt mondta, hogy eltudná képzelni közöttünk.És a rendszeres sex?.Komoly válaszokat szeretnék.

Legjobb válasz: Szerintem simán mûködhet, de neki még korai. Várd ki amíg nem csak a teste szeretné, hanem az egész lelke. Ha csak msn-es kapcsolat ez eddig, akkor honnan is tudhatná hogy veled eltudja képzelni? Hagyd még kicsit ezt a témát. A pettinggel, csókokkal, simogatással nincs semmi baj, de ezzel szerintem még várjatok egy kicsit.

Szerintem simán mûködhet, de neki még korai. Várd ki amíg nem csak a teste szeretné, hanem az egész lelke. Ha csak msn-es kapcsolat ez eddig, akkor honnan is tudhatná hogy veled eltudja képzelni? Hagyd még kicsit ezt a témát. A pettinggel, csókokkal, simogatással nincs semmi baj, de ezzel szerintem még várjatok egy kicsit.
Miért ne lehetne? Két év az nem olyan nagy korkülönbség. Nekem mindig idõsebb barátaim voltak. Ha úgy érzitek járjatok. A szexet én késõbbre hagynám, ha már komolyabb lesz. Ha szeretitek egymást és mind a ketten szeretnétek, akkor pedig rendszeres is lehet. Nincs ebben a kapcsolatban semmi rossz:)
Mi is így vagyunk (én vagyok a lány). Több, mint 8 hónapja vagyunk együtt, még nem feküdtünk le (mind a ketten szüzek vagyunk). Megmondtam neki, hogy még nem vagyok kész a szexre, ezért vár:) Szóval mûködhet a kapcsolat;):)
en is 15 eves voltam akkor mikor osszejottunk a párommal, most 17 vagyok. ket eve boldogan elunk egyutt. 3 het utan teljesen ugy ereztem h vele akarom elvesziteni a szuzessegemet, megis tortent a dolog. semmi gond nincs azota minden rendben mukodik. hetvegente vagyunk egyutt, egymasnal alszunk es hetkoznap meg msn, skype..szoval hajra. na de persze ez suliidoben. nyariszunetbe logikus h tobbet..sot szinte minden nap :) sok sikert!!
16 voltam barátnõm meg 14, egy éve és 2 hónapja vagyunk együtt és még mindig nem feküdtünk le, persze várom már, de nem kell ezeket elsietni. Elõször szeressétek meg egymást utána jöhetnek a testi dolgok.
Én most 15 vagyok, a párom meg 17. másfél éve vagyunk együtt, és 1 év után szexeltünk :P. Szerintem nincs semmi ebben a 2 évben...
uccsó válaszoló vagyok: 15(és fél)/L
A kérdező hozzászólása: :) Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:) Nekem sokat jelent::)

30 éves diplomás, nõtlen, gyerektelen férfi vagyok lakással, autóval, hitel nélkül megismerkedtem egy 34 éves nõvel akinek 17 éves fia van. A nõnek semmije, egyedül neveli a fiát. Megpróbálnátok a kapcsolatot a helyemben vagy nem érdemes?

Szexkapcsolatnak indult de kölcsönös vonzalom alakult ki, már-már elgondolkodtam a közös jövõn. Én félek belevágni a nagy különbségek miatt nem tudom mûködne-e, jó döntés lenne-e. Egyrészt minden téren ellentétek vagyunk, nekem diploma neki szakma (érettségit is most csinálja), neki gyerek-nekem nincs, nekem ház kocsi - neki semmi (tehát anyagi és szellemi téren is). A szülei elindították de hitelt vett fel, nem gyõzte fizetni, plusz a kapcsolata tönkrement és úszott minden. Eddig pultban volt pár évet, most trafikban van - én kormánytisztviselõ. Én egy mûveltebb családból való vagyok õ egy egyszerûbbõl és õ is egyszerûbb, viszont valami oknál fogva vonzódok hozzá és õ is szerelmes belém. Nem hinném hogy anyagi okok miatt, még nem volt pénzes pasija, sõt azon ritka nõk egyike aki fizetni is akar és fizet is a randikon, mert nem akar senki eltartottja lenni. Nagyon házias, takarít, remekül fõz, legjobb vele az ágyban eddigiek közül, humora is passzol, és rettentõen ragaszkodó, anyáskodó típus. Tehát vannak elõnyei, hátrányai, de tudom tökéleteset sosem találni. Mennyire zavaró tényezõ lenne idõvel a sok különbség, illetve a gyerek (aki 2-3 éven belül dolgozni megy. Vagy már nem is annyira gyerek? De nyilván elkíséri az anyját élete végéig). A volt férj nincs képben mióta a gyereke megszületett, így az nem lenne gond. Másik még hogy anyu totál kiakadna ha vele lennék (egyes gyerek vok, megálmodta a diplomás, intelligens, jól elindított gyerek nélküli lányt és akkor nyilván ennek az ellentéte lenne szinte). De nem tehetek róla ha jól érzem vele magam, de nem merem felvállalni mert akkor anyummal megszakadna a kapcsolatom szinte, ha nem akkor folyamatosan lelki terrorban tartana hogy én vok a legnagyobb hülye a világban. A nõ szeretné a komolyat, ha felvállalnám stb. Ha igaz a mondás hogy a minden téren kiegyenlített kapcsolat a jó akkor elvileg nem mûködne, mert anyagi és szellemi javakban is hozzám billen a mérleg erõsen. Nyilván ha az eszemre hallgatok nem õt választom (már csak a sok singli gyerektelen nõre gondolva is, illetve nyilván könnyebb az élet ha tud a nõ is hozni anyagilag is valamit a kapcsolatban) Gondoltam menjünk ki külföldre és próbáljuk meg ott. Voltak "anyu által megálmodott" barátnõk is de egyikkel sem ment. Valamiért az egyszerûbb lányokkal jobban kijönni, vagy azok ragaszkodóbbak. Hagyjam hisz van még idõm keresgélni, vagy egyszer élünk próbáljam meg vele vagy sikerül vagy nem. De nyilván nehéz úgy boldog lenni valakivel ha közben cserében a szülõddel "összeveszel" nyilván sokkal jobb ha elfogadják. (apai részen nincs gond neki mindegy) Nemtom lehetne-e mesébe illõ vége a dolognak? Eddig alapelvem volt hogy gyerekes nõvel soha (legalábbis amíg nekem nincs), nem értem most miért gondolkozok mégis...

Legjobb válasz: Férfiként én special lenézem az ilyeneket mint te. Második válaszolónak van igaza.

A diplomád ellenére elég gyengén beszélsz magyarul, és a gondolkodásoddal is vannak gondok. Nem vagytok olyan messze egymástól, ahogy gondolod.
Az elõzõek jókat írtak. Ami pedig a szellemi téren való fölényedet illeti, hallottál már érzelmi intelligenciáról? Esetleg alkalmazd. Amiatt nem mersz belevágni egy kapcsolatba, amire az érzelmeid igent mondanak, mert mit mondanak mások és milyen külsõ különbségek vannak? Mit számítanak ezek a különbségek akár, ha közben pedig jól megvagytok, megértitek egymást, jól érzitek magatokat együtt? Ha nem tudod ezeket a kétségeket legyõzni, ha érezteted a nõvel, hogy te magasabb szinten vagy nála, jobbat érdemelnél, akkor légy nyugodt - õ az, aki jobbat érdemel nálad. Ez a véleményem.
Egy [email protected], sztereotipizált világban élsz. Nem neked kellene elgondolkodni, hogy felvállalod-e, hanem neki.Egyébiránt, mégis 30 évesen az anyádnak mi a fészkes fene köze van hozzá, hogy te kivel élsz. Elõbb nõj fel, bújj ki anyukád szoknyája alól utána keress magadnak partnert, mert ha bele is mész a kapcsolatba, az a szegény nõ fog rámenni, nem pedig te. Másodszorra is elbukja az életét, ha azt nem te, hanem az anyád irányítja. Õt vedd figyelembe és ne magad. Sokkal jobban jársz egyébként egy ilyen nõvel, aki túl van élete nagy részén, mint egy olyannal, mint amit anyuci akar neked. Amit anyuci akar abból nagyobb számító dög lesz, nem pedig az akinek nincs pénze rá mégis kifizeti a számlát. Ha mûködik a kémia hajrá, de kíméld meg saját magadtól. Ezt úgy értem, hogy vegyél vissza az arcodból
Végig olvastam elejétõl a végéig nem volt rövid :-) Szerintem próbáld meg vele, a gyerek már nem lehet olyan nagy gond hisz már nagy. Ha tényleg minden jó vele akkor miért ne, hiszen tényleg egyszer élünk. De ha nem jön össze a dolog akkor sem dõl össze a világ. Az pedig jó ha nem olyan fontos neki az anyagi háttered, ma már elég sok nõt az hajt. Az pedig, hogy a szüleidnek esetleg nem tetszik a hölgy az kicsit zavaró lehet tényleg, de nem nekik kell szeretni hanem neked és ha te szereted és boldoggá tesz téged akkor ezt elõbb utóbb õk is elfogadják majd. Felnõtt ember vagy már ne tõlük függj ilyen szempontból. Nem biztos, hogy valaha is fogsz találni olyan nõt aki nekik is tetszeni fog. És az, hogy neked van ház, autó stb. Neki pedig nincs hát úgy is alakul majd valahová, az nem jelenti azt, hogy egy kapcsolat nem fog mûködni. Remélem tudtam segíteni.. Sok sikert
anyu így, anyu úgy, meg hát az anyagiak. "nem értem most miért gondolkozok mégis..." Én sem értem, hogy mit gondolkozol. Hiszen neked azt nem kell. Anyu majd kigondolja, hogy mi a jó neked.
30 éves vagy. Úgy dönts ahogy neked jó, nem pedig úgy ahogy anyád szeretné. Biztos vagyok benne, hogy anyukád elõbb vagy utóbb megbarátkozna ezzel.
Férfiként én special lenézem az ilyeneket mint te. Második válaszolónak van igaza.
Hagyd békén ezt a kis nõt, hogy legyen lehetõsége egy nálad sokkal jobb, és emberibb férfit megismernie.
a not hagy hogy kapjon egy normalis ferfit, te meg keres egy ugyanolyan sznobot mind magad
Lehet dimlomád, és lehetsz "értelmiségi"...de attól még egy számitó, felszines paraszt mmaradsz! te ismered a feltételnélküli szeretet fogalmát? áá, hogy is kérdezek ilyent!..
én azt gondolom, hogy a "jól megvagyunk" nagyon sok emberrel kialakulhat, ahogy a kölcsönös vonzalom is. ez kevés egy normális kapcsolathoz. szerintem ezzel mindent megválaszoltam. 24/L
és te hagyod, hogy õ fizessen? basszus, milyen férfi vagy? a nõ jobban jár, ha nem foglalkozik veled tovább, rendkívül sznob anyuci kicsi fia vagy
Figyelj ide mama pici fia. Elõször is engedd el anyád szoknyáját, jobb híján kapaszkodj bele egy tõled idõsebb anyáskodó nõ szoknyájába, aztán úgy elleszel egy darabig. Mire anyád lenyugszik nálad is elmúlik a rózsaszín köd, és ha van két kis lógós cucc a lábad között, akkor következõ lépésben a saját lábadra állhatsz mire krisztusi korba lépsz.
Én az elsõ ilyen megnyilvánulásodra, mint amit itt irtál azonnal otthagytalak volna. Kifizettem volna a számlát amit eddig a randikon költöttél rám, az utsó fillérig és lépnék.Tudod kinek kéne egy ilyen ember?
Ha egyszer jól megvagytok akkor miért ne? Esetleg kiderül, hogy nem az igazi!
Még egy ilyen öntelt majmot mint te.. Elég gusztustalan, ahogy saját magadat ajnározod, a nõrõl meg lenézõen gondolkodsz, írsz. Hányingerem lett tõled, komolyan. Tipikus anyuci pici fiacskája vagy, aki nem képes kiszakadni a mama seggébõl, hogy jaj mit fog szólni...nem érzel semmit ez iránt a nõ iránt, te csak magadba vagy szerelmes, az is biztos. Hát ez a nõ jobban jár, ha érett, FÉRFIT választ magának, és nem téged. Mert te nem vagy sem érett sem pedig igazi férfi. 27/N

Érdemes rá várnom? 17 éves lány vagyok.2 hónapja megismerkedtem egy 19 éves fiúval, aki nagyon tetszik nekem, én is neki, nagyon jól elvagyunk, szoktunk találkozgatni, beszélgetni, bulizni együtt, de csak, mint "jóbarátok".

17 éves lány vagyok. 2 hónapja megismerkedtem egy 19 éves fiúval, aki nagyon tetszik nekem, én is neki, nagyon jól elvagyunk, szoktunk találkozgatni, beszélgetni, bulizni együtt, de csak, mint "jóbarátok". :( Szeretnék járni vele, azt mondja, hogy ? is velem... Hogy miért nem járhatunk??? :'(

Legjobb válasz: Hát én nem bíznék az ilyen hitegetésben.Mi a biztosíték arra,hogy veled nem játszaná el azt amit most a barátnõjével:S

Hát én nem bíznék az ilyen hitegetésben.Mi a biztosíték arra, hogy veled nem játszaná el azt amit most a barátnõjével:S
Hát figyu, azért nem minden fehér vagy fekete. Velem egy 28 éves pasi játssza ugyanezt, annyival megspékelve, hogy eddig nekem is volt barátom, de pár napja szakítottam (más okok miatt). Itt nincs jó vagy rossz döntés; ha vársz rá egy hónapot, még nem a világ, de ha nem tesz semmit, éveket ne áldozz rá. A pasik nagyon nem szeretnek döntéseket hozni; lehet, hogy abban a hónapban nem fog lépni, de aztán ha látja, hogy nem vársz rá tovább, akcióba lendül. Ha aztán sem, akkor még mindig ráérsz végleg lapátra tenni. Szerintem egy próbát megér :) . 21/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Én is úgy gondolom, hogy egy hónap még nem a világ... szóval várok rá még egy kicsit!!!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Várom a további válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: Már rájöttem nem ér annyit az egész!!!! :S(N)
Ne dõlj be neki... nem akarlak elriasztani tõle, de ne te legyél az aki maj majd a kövi barátnõje. Nem! Mindíg te legyél az elsõ és másra ne is nézzenrá mert nem éri meg mert senki mással nem lehet boldog egy fiú csak azzal akit igazán szeret. Az a másik lány meg elmehet a sunyiba melletted.

Én 30 éves férfi vagyok és megismerkedtem egy 17 éves lánnyal! Engem nem zavar a korkülömbség de öt nagyon! Mit lehet tenni?

Elsö látásra azt mondtam magamnak hogy igen öt keresem pont ilyen lányt tudok elképzelni! Annyira tetszik a stilusa a habitusa mindene hogy számomra elsö látásra szerelem lett! A probléma az hogy én nagyon szeretném ezt a kapcsolatot de ö nem biztos magába és tart a véleménytöl a szüleitöl hogy ki mit szol hozzá! Igaz még csak egy hete ismerem de ez idö alatt mintah 1 éve ismerném! Egyik nap azt mondja nem érdekli ki mit gondol másik nap hogy ez igy nem fog müködni! Pedig mindennel meg van teljesen elégedve csak a kor zavarja nagyon! Hogy tunám meggyözni, hogy ne ezzel foglalkozzon hanem csak kettönkel hogy mennyire megértjük és közös hullámhosszon vagyunk! Nem is tudná elképzelni azt hogy mi ne találkozzunk ne bujjon hozzám ne beszélgessünk ne szeretgessük egymást! Neki ez már most hiányozna, bár igaz nem szerelmes még! Lehet az lenne már ha nem a korral foglalkozna! Segítsetek kérlek mit tegyek?

Legjobb válasz: AZ lenne a legjobb megoldás ha a szülei is tudnának róla. Elõször próbálj meg a szüleinél jó benyomást kelteni mondjátok nekik, hogy a lány végre megtalálta a hozzá illõ érett férfit stb. És ha õk elfogadnak akkor a többi ember véleménye már nem számít.

AZ lenne a legjobb megoldás ha a szülei is tudnának róla. Elõször próbálj meg a szüleinél jó benyomást kelteni mondjátok nekik, hogy a lány végre megtalálta a hozzá illõ érett férfit stb. És ha õk elfogadnak akkor a többi ember véleménye már nem számít.
ezzel en is egyet ertek , mert ha a szulei melletetek allnak akor az egeszen mas
Na és ha bejön nekik?! Én ismerek ilyen párokat! Meg kell próbálni. Ha nem jön össze, az nem biztos, hogy a korkülönbség miatt van!
Nem szeretnék ünneprontó lenni de...egy 30 éves férfi nem családra vágyik és gyermekekre? Tudom hogy mondják hogy a kor nem számít meg minden...Ok hogy szerelmes vagy belé ....de szerinted miért zavarja õt a korkülönbség?.mert még fiatal(gyerek) és ez így ennyi idõsen még nem normális..belegondol hogy neki miért nem lehet ez így...biztos õ is szeret téged ebben a korban még nem hiszem hogy felkészültnek érzi magát erre...késõbb már ugye más lenne a dolog ha õ mondjuk 25 te meg 38(kicsit elfogadhatóbb)de ebben a korban még ez a korkülönbség is sok.. én is 17 vagyok és kérlek ne érts félre nem kioktatni akarlak csak a véleményemet mondom :D 14 voltam mikor megismerkedtem az akkor 20 éves barátommal ..a baráti köröm állandóan azt hajtogatta hogy ki akar használni stb. ..mégis már 3 éve vagyok vele együtt :) Ezzel azt szerettem volna mondani hogy 14 éves koromban ez a korkülönbség sok volt de mára már nem tûnik annak... remélem azért valamennyire érthetõ voltam :D
Beszéljetek a szülõkkel. Ha nem szeretnék, hogy a 17 éves lányuk egy 30 éves férfivel párkapcsolatban éljen, akkor hagyjátok az egészet, mert csak még erõsebb lesz a korkülönbség zavaró oka. Ha még nem szerelmes, teljesen felesleges erõltetni, csak szép lassan, különben hamar kiszeret belõled. És a szerelem az nem attól függ, hogy foglalkozik-e a korral. Nem szeretnélek elkeseríteni, de ha szeretne, már most nem foglalkozna a korral... :S De ez nem azt jelenti, hogy még nem szerethet beléd.
ennek a lánynak nem egy 30 éves FÉRFIRA van szüksége!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó választ adott nekem kivétel nélkül mindenki! Kezd összeállni a kép bennem, hogy mit is tegyek! De a legjobb az lesz ha hagyom kibontakozni a dolgot! Sajnos idöt kell adni ennek, ami számomra egy nehéz idöszak lesz de ha adom önnmagam és öszinte és tisztán józanon gondolkozok akkor még az is lehet hogy nem kell elkeserednem még akkor se ha nem jönne össze! Legalább ha rövid idöre is de boldog lehetek! Az idö mindent meg fog oldani! Mindenki tényleg jó tanácsokat adott! Most már csak rajtam múlik hogyan játszom ki a lapjaimat!
Én is ennyi idõs vagyok és rajondok a 30-asokért.Ha találnnék egy olyan 30-ast aki hozzám illik és imádjuk egymást akkor belevágnék simán nem érdekelne senki véleménye.Ha nagyon szerelmes lenne akkor nem kételkedne...
Népek betegek vagytok, kapjatok már az agyatokhoz. Az rendben van, hogy szóljatok a szülõknek, de szerintetek mit fognak mondani, jól van lányom légy boldog ? Lehetséges, de nem túl valószínû. Azért 13 év az nem elhanyagolható tényezõ. Ha össze is jöttök, hosszútávra, kétséges. Te 30 vagy már láttál 1-2 dolgot gondolom, de 17 lány nem tudja , hogy mit szeretne, te magad is írtad, hogy bizonytalan. kapcsolatot meg bizonytalanságra szerintem szívás építeni. Am ha valakit megsértettem bocsesz. Szerintem az ideális korkülönbség max 5-6 év. gondolj bele, ha neked lesz 17 éves lányod, és beáálít egy 30-as csákóval, te mit tennél? Kösz, hogy meghallgattatok , nekem kb ennyi a véleményem. PEACE
mi köze ennek a rockerséghez? te egy külön faj vagy vagy mi?
11:18: Gondolom van most egy 17-20 éve közötti rocker srác az életében, és kíváncsi, vajh mit szólna hozzá, ha megtudná, hogy még szûz. Azt hiszi az összes hasonló fiú egyformán gondolkozik, esetleg valószínûség alapján vonja le a következtetést, ahelyett, hogy megkérdezné az õ fiúja egyéni, személyre szabott gondolatait. Kedves kérdezõ, én hamarosan 19 leszek, nem mondom magam rockernek, de a kedvenc zenei mûfajom a rock. Nálam majdhogynemmár alapkövetelmény, hogy szûz legyen (: Szerencsére sikerült találnom egy ilyen lányt, és a világért nem hagynám ott. Remélem segítettem a boldogság elérésében.
Jézusom, most már az a ciki, ha valaki nem szûz? Erre inkább büszkének kéne lenni ebben a ribanc világban, ahol minden második kislány szétteszi azonnal a lábát. Mi lesz így belõletek 30 éves korotokra? Egy kiélt, kiégett, elhasznált nõ, aki senkinek nem kell.
mellesleg nem hiszem, hogy egy fiúnak van gusztusa olyan nõhöz, akirõl tudja, hogy elõtte már jó páran átmentek rajta és ki tudja, mit mûveltek vele. Se tisztelni, se szeretni nem fogja. Ugyanazt csinálják sokan a tizenévesek, mint a hivatásos prostik, csak ingyen. Ne csodálkozzanak, ha kihasználják õket.
rocker vagyok, 18.F, nem vagyok szûz, a jelenlegi barátnõmmel veszitettem el, 1.5 éve vagyunk 1ütt. de ha szakitanék, és találnék egy szûz csajt, aki akarná csinálni (nem az 1õ napokra gondolok), akkor örvendenék neki
Attól még, mert rocker, ember, szóval ez nem stílus függõ. Aki olyan, az örül, aki nem, az nem örül.
Egyetértek a két elõttem szólóval.23 szûz srác :)
hát ha szûz akkor annak azért örülnék mert nembaj h béna avgyok hameg nem akkor elgalább bevezet a rejtelmekbe:) 17/f
elözö vok még hozzátenném h szûz vok és rocker

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!