Találatok a következő kifejezésre: 17 éves vagyok. Gondolkozok (2 db)

szerintem várjál
Szerintem várjál, a privátokkal meg vigyázz :D
"Meg tegyem vagy ne?" NE tedd meg! "Várjak az "igazira"?" Várj az igazira.... jön az majd meglátod, csak ne keresd, és éld a napjaidat, szépen, és nyugodtan. "Nagyon megbánnám, ha érzelem nélkül történne meg az elsõ alkalom?" Egy lotyónak éreznéd magadat.... szóval ne kockáztassál, te nem ilyen lány vagy..... attól, hogy ez a divat, nem kell ilyennek lenned.
Szerelem nélkül ne tedd.
Baráttal fõleg ne. Ott lenne vége a barátságotoknak.
Hát a barátságnak vége lenne valószínûleg, de ha oylan bizalmi viszonyban vagytok, és kívánod is a srácot szexuálisan akkor miért ne.
Ne várd az igazit, de ne feküdj le bár kivel, ne legyél könnyû préda!
A kérdező hozzászólása: de ha a srácot kedvelem, vonzónak találom és több éve "barátok" vagyunk akkor se?
Azt hiszem együtt tudok érezni veled. Nekem is volt ilyen érzésem 1-2 éve. De kontolláltam magam. Sõt egy sráccal majdnem megtörtént, teljesen pucérak voltunk és tényleg majd nem megtörtént, de egy belsõ hang azt mondta, hogy még ne tedd, még nem vagy kész rá és nem tettem meg. Nem bántam meg. Idõ kell neki mire rájössz hogy te kész vagy rá és ha te most lefeküdnél csak úgy valakivel, akit nem is ismersz nem szereted max vonzónak találod akkor az csak dugás lenne, de ha valóban szeretsz valakit, bízol benne és tudod hogy õ megérdemel téged, akkor meg már szeretkezés lesz és nagyon nagy különbség van a kettõ között. Az elsõ szexuális élmény hihetetlen nagy hatással tud lenni a késõbbi életedre. Szóval még ne tedd. Önmagad miatt ne tedd, mert ostoroznád magad és nem találnád a helyed. Masztizz de még ne feküdj le senkivel.
itt mindenesetre találsz elég vállalkozó kedvû embert hozzá. +1
én is várni akarok :/ F19 bár ha lenne alkalom nem hagynám ki a szép a csaj
Csak azért, hogy elveszíts valami számodra fontosat ne tedd meg. Ha viszont felteszed magadnak a kérdést, hogy szereted-e és megtennéd-e vele, akkor halgass a szívedre. Ez a te életed és a te tested. Te tudod mit hogy igazából felkészültél-e erre.

17 éves lány vagyok. Gondolkozok orvosin meg gyogyszerészetin, vegyésznek is mehetnék. De akár közgázra. Melyiket válasszam? Melyik éri meg manapság?

A mai egészségügy borzaszto,közgazdász rengeteg van,jogász is..

Legjobb válasz: én soha nem mennék közgazdásznak. az összes osztálytársam közgazdász akar lenni. a szüleim is azok. ha elég tehetséges vagy, menj orvosnak. nekem amúgy egyik se az esetem, én programozó leszek és kész, az sokkal izgibb:D szerintem elsõsorban ne pénz alapján válassz, az elsõ az legyen, hogy szeresd a melód.

én soha nem mennék közgazdásznak. az összes osztálytársam közgazdász akar lenni. a szüleim is azok. ha elég tehetséges vagy, menj orvosnak. nekem amúgy egyik se az esetem, én programozó leszek és kész, az sokkal izgibb:D szerintem elsõsorban ne pénz alapján válassz, az elsõ az legyen, hogy szeresd a melód.
Én is vegyész lettem, pár éve végeztem az ELTE-n és bizony megbántam. A kitûnõ eredményeim és külföldi publikációim ellenére is állás nélkül vagyok. Lehet, hogy ez csak a válság hatása, de én inkább a gyógyszerész szakot javasolom. Mert ha minden kötél szakad azzal még mindig elmehetsz egy patikába dolgozni. Gyógyszertárból meg rengeteg van, lassan minden sarkon nyitnak egyet.
Én vegyész lettem, nem bántam meg. Ja és nagyon sok emberrel találkozom nap mint nap és foglalkozom is velük... :)
Valasszal engem!
Ja, az ilyen kérdéseket mindig átírják, hogy ha arra irányul a kérdés, hogy ki mit hogy gondol, vagy ami azzal kezdõdik, hogy "Ti..". Kivéve a gyerekvállalás, nevelésnél, ott úgy látszik, mindent lehet, senki nem mer ujjathúzni az ingerlékeny kismamákkal :D Én már csak tudom :)
A kérdező hozzászólása: Nekem átirtákl a kérdsésemet. Az eredeti olyasmi volt hogy ti mi lennétek ha választhatnátok. Csak érdekel manapság kinek mihez van kedve.NEm az votl a kérdésem h én melyiket válasszam szerintetek, mert nem ismertek, nem tudjátok érdeklödési körömet. Tisztában vagyok az anyagiakkal, hogy nem a legfontosabb, most se élek rosszmodban remélem nem is fogok. Csak azért ha pl hadtörténész szakot végzek és nem érek vele semmit, pedig engem az érdekelt, azzal nem viszem sokra. Köszönöm a válaszokat:)
Sajnalom, de ne azszerit valasz eletpalyt, hogy hol lehet jol keresni, hanem az szerint mi all hozzad a legkozelebb. Ne a penz motivaljon, hidd el nekem " a penz nem boldogit " jo ha nics hiany belole, de egy olyan munka amelyet csak a jo keresett miatt akarsz vegezni es nem hivatastudatbol, egy ido utan unalmassa, vagy ami meg rosszabb elviselhetetlenne valik szamodra.Ugy fogsz reggelenkent munkaba idulni mintha a "bitofa" (ez egy kicsit túlzás) ala kellene menned. A jolét meg nem ok a boldogsagra es a megelegedesre. Gondolkodj el ezen!
ha jól megy a kémia akkor szerintem vegyésznek, azzal jól lehet keresni. Attól hogy borzasztó az egészségügy, nme feltétlenül azt jelenti, hogy borzasztó az orvosok élete!az orvosoknak meghatározott munkaidejük van, és teljesen más mint a vegyész, mert az orvos munkája az ember, mig a vegyész szinte nem is találkozik emberekkel. közgazdász tényleg rengeteg van!
Én a gyógyszerészt, vegyészt ajánlanám, mivel az emberek többségének gondot okoz a kémia, viszont ha te olyan szerencsés vagy, hogy ez erõsséged, akkor ott jól tudsz majd teljesíteni. És vegyészként sokhelyen elhelyezkedhetsz, a gyógyszerész sem rossz választás.
Ha érdekel a közgazdaságtan, akkor az államigazgatási szakok is vonzanak valószínûleg valamelyest. Azzal már lehet mit kezdeni... Amúgy a gyógyszerész szakma sem egy rossz választás...
Ha azt veszed, programozóból is mennyi van már manapság. Egyre újabb és újabb informatikus szakok indulnak, akik ontják magukból a szakembereket... Meg számítógép ismeret nélkül gyakorlatilag már alig találsz munkát - tény, hogy a programozó kicsit más "tészta". Konkrétan - ha minden igaz - én is közgazdász leszek, és én azért választottam ezt, mert innen még rengeteg felé lehet menni. Majdnem mindenhol tovább tudsz tanulni... Viszont ha orvosira akarsz menni, azt jól gondold meg, hogy elég "elhivatott" vagy-e, végig tudod-e csinálni azt a rengeteg évet (azt hiszem 6-7) és persze anyagilag is megoldható-e, mert az a rész nem olcsó mulatság.
végül hova mentél? :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!