Találatok a következő kifejezésre: 17 éves vagyok. A barátom amikor (2 db)

17 éves kismama vagyok. A barátom amikor megtudta, hogy terhes vagyok, szakított velem. A szüleimnek még mindig nem mertem elmondani, kétségbe vagyok esve. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A nagy kérdés hogy hetes terhes vagy? Biztos már a terhességed? A szüleiddel mindenképp meg kell beszélned mert mivel a barátod ilyen "intelligens" módon viselkedett nyilván csak rájuk számíthatsz. Minél elõbb beszéld meg velük mert ha esetleg az abortusz mellett döntesz (nem írtad hgy esetleg megtartanád-e) azt jobb minél elõbb megcsináltatni. 12 hét után már csak nagyon komoly okkal végzik el a mûtétet.

A nagy kérdés hogy hetes terhes vagy? Biztos már a terhességed? A szüleiddel mindenképp meg kell beszélned mert mivel a barátod ilyen "intelligens" módon viselkedett nyilván csak rájuk számíthatsz. Minél elõbb beszéld meg velük mert ha esetleg az abortusz mellett döntesz (nem írtad hgy esetleg megtartanád-e) azt jobb minél elõbb megcsináltatni. 12 hét után már csak nagyon komoly okkal végzik el a mûtétet.
Az a legjobb megoldás, ha minnél hamarabb elmondod a szüleidnek. Nagyon fital vagy még és szükséged van a támogatásra. Ha azon idegeskegsz, hogy mi lesz az nem tesz jót se a babának se neked. Szólnod kell minnél hamarabb. Legyél bátor és szólj nekik. Biztos fognak segíteni. Elõször nekik se lesz könnyû a hír feldogozása, de a gyerekük vagy és egy pici jövevényt vársz így biztos nem hagynak cserbe majd. Az apukával ne foglalkozz, de vannak kötelezettségei és vállalni kell a felelõsséget. Egy gyermek születéséhez 2 ember kell és mivel részese volt ezért neki is vannak kötelezettségei. Ne hagyd kibújni ezek alól. Nyugodj meg és legyél bátor. Vannak szerevezetek, ahol kérhetsz segítséget pl: a helyi családsegítõ szolgálat. Itt kérheted szakameberek segítségét, akik segítenek ezt az idõszakot átvészelni. Sok szerencsét és kitartást. Vigyázz magadra és a babára is.
Muszáj lesz elmondani a szüleidnek! Szükséges lesz rájuk! Tudom, hogy nehéz lesz, ezt nem egyszerû elmondani. Mondd nekik, hogy valami nagyon fontosat szeretnél velük megbeszélnio, kérd, hogy üljetek le beszélgetni. Ha kiakadnak, mondd, hogy tudod, hogy ezt nem egyszerû feldolgozni, folytassátok másnap. Biztosítsd õket arról, hogy Te számítasz rájuk! Ezután vonulj el, hagyd, hogy emésszék. Aztán másnap ismét üljetek le higgattabban megbeszélni, mi legyen.
Nagyon meg tudlak éretni.A sógornõm pont annyi idõs volt, mint te amikor teherbe esett igaz az öcsém nem hagyta el, de ilyenkor nem lehet megoldás a fiúra várni megoldásként.A sógornõm sem merte elmondani, mert félt az apjától így írt egy levelet a mamájának.A mama boldog volt, hogy ennyie megbízott benne a lánya és együtt mentek el az abortuszra apukának beadták, hogy nõgyógyászati probléma és azóta sem tudja az igazságot és most békében boldogan élnek.Gondolj arra, hogy a Te anyukád mindig mindenben melletted állt és segített neked amikor szükséged volt rá, ne rekeszd ki õt most amikor valóban nagy szükséged van rá./Egy anyuka /
Szerintem elsõ sorban neked kell tisztába raknod a gondolotaidat, hogy mit akarsz.Nekem van egy pár ismerõsöm aki annyi dõsem szült mint te, igaz tudták várhattak volna a dolggal a koruk miatt, de a baba melett döntöttek-nem bánták meg!Minden estre szerintem az a lényeg, hogy te mit érzel belül és bárhogy is döntessz, ne bánd meg!Igaz ma már modern technika van, de a szervezetünket nem tudjuk befolyásolni és gondold végig mi van ha esetleg egy abortusz miatt sosem lehet gyereked..nem riogatásként, csak az eshetõségeket át kell gondolni!A szüleidnek mindenképpen mond el, mert csak rájuk számíthatsz.Elõször biztos nem fogadják jól a dolgot, de ha már így esett, kérd meg õket segítsenek a döntésben.Légy erõs és ne sokat görcsölj rajta!Minnél hamarabb megoldódik annál jobb!
abortusz??ti mirol beszéltek?arrol még nem hallottatok hogymegeshet abortusz után hogy soha tobbet nem lehet gyereked??most lehet hogy nem zavarna de eljon az ido mikor nagyon is fog.fiatal anyukának lenni szerintem jo sokkal jobb mint 30-40 évesen fogytékos deformált gyereket szulni..anyukád is volt terhes megfog érteni, nem te vagy az egyetlen ..pasit apát találsz bármikor.
De azt már remélem tudod, hogy mit és hova kell bedugni? meg a gumiról is hallottál már?
Nem feltététlenül fáj... Nekem pl eggyáltalán nem fájt és nem is véreztem. Tágitson elõtte az ujjaival ha szük vagy.
Az elsõ alkalomnál, személytõl függõen, lehet egy enyhe vagy kissé erõsebb fájás, viszont nem kell túldramatizálni. A testi adottságokon kívül ( egy adott lány mennyire szûk vagy tágas ), fontos szerepet játszik a megfelelõ elõjáték, figyelmesség és az érzelmi állapot is.
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ kommentelõ: húzz el a pcsába :) :D persze, hogy ttudom.. -.-"
Nem feltétlenül, ez mindenkinél más. Figyeljen oda rád a barátod, semmiképpen ne legyen veled durva, ne siettessen, legyen óvatos. És ami fontos, eszébe se jusson behatolni úgy, hogy nem izgatott fel téged nagyon (de tényleg nagyon!). Érezni fogod, mikor jön ez az a pont, amikor már készen állsz rá.
Nahhh, ha dugni nem is, de húzni tud! Megnyugodhatunk, egy lyukat is, ismer már!
Elkényeztett [email protected] a hülye smiley-jával. Ne dugj soha, mert nagyon fog fájni! Nem éri meg!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!