Találatok a következő kifejezésre: 17 éves vagyok. A barátom (109 db)

17 éves vagyok a barátom 23 éves, és sajnos csak a misszionárius pózban tud elmenni és csak takaró alatt. Valami baj van a pasimmal?

De én szívesen kipróbálnám a többi pózt is,mert nagyon érdekel a szexben minden.De nem tudom rávenni semmire!Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nézd, 17 vagy, elõtted az élet! Semmiképpen ne nyomorítsd meg magad szexuálisan egy ilyen ember mellett. Egy 23 éves normális férfi olyan átütõ erejû vad és zabolátlan szexualitással kell hogy rendelkezzen, mint én annak idején (azóta mégdurvább). Szóval ne lacafacázz egy ilyen balfácánnal, keress egy dögös srácot akibõl süt a szexuális erõ és új hajnal virrad jobb sorsa érdemes erotikus világodra.

Nézd, 17 vagy, elõtted az élet! Semmiképpen ne nyomorítsd meg magad szexuálisan egy ilyen ember mellett. Egy 23 éves normális férfi olyan átütõ erejû vad és zabolátlan szexualitással kell hogy rendelkezzen, mint én annak idején (azóta mégdurvább). Szóval ne lacafacázz egy ilyen balfácánnal, keress egy dögös srácot akibõl süt a szexuális erõ és új hajnal virrad jobb sorsa érdemes erotikus világodra.
lehet azért akar pl takaró alatt mert amúgy fél, illetve gátlásos vagy valami lelki eredtû a dolog, kérdezd meg tõle miért nem mer mást is kipróbálni.beszéljétek meg, mondd el te mit szeretnél
az ilyet kell elküldeni szexuálpszichológushoz, hú bakker, ez egy de hosszú szó. aki magával sincs kibékülve, meg ezek szerint szorong is ez miatt, nem kicsit, az miért akar másokkal is foglalkozni?
nincsen vele semmi baj. Kicsit gátlásos és félénk szerintem. Nem mindegyik huszon akárhány éves pasi szexmániás ahogy az elsõ válaszadó mondta. Beszéld meg vele. Ha régóta vagytok együtt nem jelent szerintem majd gondot leülni vele és elbeszélgetni ezekrõl a dolgokról. Ha még friss a kapcsolat, akkor bíztasd egy kicsit. Vagy fektesd hanyatt és lovagolj rajta. Lehet tetszeni fog neki ;-)
Lehet, hogy egyszer rányitottak és történt valami. Vagy ezt nevelte belé az elsõ csaja.

Költözzek vagy ne? 17 éves vagyok, a barátom 25.2 és fél éve vagyunk együtt.

Szeretné, ha hozzá költöznék (egyedül lakik). Nem lenne gond iskolaváltással, mert magántanuló vagyok a sok utazás miatt (gyakran vagyunk együtt külföldön). Az osztályozó vizsgáim mindig 4-5 körül vannak, szóval a tanulást sem hanyagolom el. Nagyon sokat vagyok vele, de mégis azért teljesen más együtt lakni. Nagyon szeretnék vele élni, de attól is félek, hogy azt mondanák csak azért lakom nála, hogy eltartson, meg szép nagy házban lakhassak:S

Legjobb válasz: Szerintem ne mások véleménye motiváljon.Van emberek akiknek az is baj ha oda költözöl meg az is hanem.Ne foglalkozz velük!

Szerintem ne mások véleménye motiváljon.Van emberek akiknek az is baj ha oda költözöl meg az is hanem.Ne foglalkozz velük!
Én is 17 éves vagyok, hidd el, nagyon irigyellek a lehetõséged miatt, bárcsak nekem lenne. Én megpróbálnám. Felelõsség nem csak rajtad van, hanem a barátodon is, sõt, szerintem rajta több is... Ha összeköltöztök, akkor nagyon boldog együttélést kívánok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkettõtöknek:) Szívbõl szeretem, és vele szeretnék maradni mindig. Megpróbálok nem foglalkozni azokkal meg, akik leszólnak:S:)
Hm. A környezetemben rengeteg lány van, akiknek ez rosszult sült el - szerintem próbálj objektíven mérlegelni. Mindenképp a tanulás legyen az elsõ, és ha úgy érzed, hogy az osztályzataid rovására megy a dolog, beszéld meg vele, és döntsétek el, hogyan tovább. A legjobbakat mindkettõtöknek! =)
Lakva ismerszik az ember!
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat!:)
Én azt javaslom, hogy ne kapkodd el a dolgot. Még elõtted az élet és 17 évesen nem szabad "beleugrani" egy ilyen kapcsolatba. Tanulj és szórakozz, élj vidáman, hisz csak most az egyszer vagy fiatal! Ha Õ az igazi, akkor úgy is meg fog várni. Ha pedig nem, akkor semmi jóvátehetetlent nem követtél el. Kevés kapcsolat igazán tartós, amelyet ilyen fiatalon kötnek. A tartós kapcsolatok fõleg az olyan pároknál alakulnak ki, ahol minkét fél tudja tolerálni a másik hibáit. Ez a készség fõleg tapasztalatok útján fejlõdik ki. Tehát éld az életed, szerezz tapasztalatokat, ne kösd le magad azonnal, mert késõbb esetleg megbánod, de már nem lesz visszaút. Nem tudom a szüleid mit szólnak hozzá, de biztos vagyok benne, hogy jót akarnak neked és csak a te érdekeidet nézik. Minden szülõ szeretné, ha a gyermekének jobb jövõje lenne, mint a sajátja volt. Biztos lehetsz benne, ha õk marasztalnak, azt nem a saját önzõ érdekeik miatt teszik, hanem azért, mert féltenek, hiszen ismerik az élet buktatóit tapasztalatból. Az is természetes dolog, hogy szabadulni igyekszel otthonról és önálló család alapítására gondolsz, de hidd el nem veszítesz semmit vele, ha pár évet vársz még evvel. A családalapítás után megnõnek a gondok és villámgyorsan múlnak az évek. Hipp-hopp és azt veszed észre, hogy ráncosodsz és megöregedtél, pedig még fiatal sem voltál igazán. Tombold ki magad és éld a fiatalok könnyed, minden nagyobb felelõsségtõl és gondoktól mentes életét. Ne akarj egy csapásra felnõtt lenni, mert késõbb még vissza fogod sírni a gyermekkorodat is! Vígan ráérsz 20-25 éves korodban férjhez menni, semmirõl sem fogsz lemaradni ne félj, sõt...! Bárki, bármit mond és javasol, a döntés a Te kezedben van! Mindenki úgy szúrja el az életét, ahogy akarja. De Te ne tedd! Fiúzni attól még lehet, hogy nem költözöl hozzá és néha ott is aludhatsz nála. Nem akarok vészmadárkodni, de ha valami miatt balul sül el az együttélés, akkor mit csinálsz? Visszaköltözöl a szüleidhez? Esetleg egy babával? Vagy dacból albérletbe mész? Mindenképp nehéz és kiszolgáltatott helyzetben leszel, bármelyiket választod. Ezért kel okosan és megfontoltan döntened és nem csak a szívedre hagyatkoznod. A szív néha rossz tanácsadó! Ha úgy döntesz, hogy költözöl, akkor kérlek másold ki magadnak ezt a választ és olvasd el 5 év múlva. Na majd akkor mondd, hogy nem akartam jót neked! Nekem 3 lányom van, de nekik sem tudnék jobb tanácsot adni. Csak ésszel! Remélem jól döntesz.
Nem azért, de életed elsõ önálló, felelõsségteljes döntését miért akarod másokra hárítani?
Örülj a lehetõségnek, ha egy fiú ilyesmit szeretne, az már tényleg komoly! Szerintem nyugodtan vállald be (persze ha szívbõl szeretnéd), kiderül, tudok-e együtt élni, ha igen, akkor nincs itt semmi probléma:) Mások véleménye meg ne érdekeljen!
Elõzõ vagyok, elfelejtettem megkérdezni, hogy a szülõk mit szolnak az ötlethez???
A kérdező hozzászólása: Nem másra akarom hárítani...CSAK érdekelt a véleményetek... Szüleim rám bízták a döntést, elfogadják a barátomat, és szeretik. Tudják, hogy mennyire imádjuk egymást, ezért azt mondták, amíg ugyanilyen jól tanulok nála lakhatok. Mondjuk most is szinte már együtt élünk:D

16, 17 évesek vagyunk. A barátaimmal lemennénk a balcsira. Kempingbe beengednek felnőtt nélkül?

Legjobb válasz: Szerintem van olyan hely ahol igen. Ha normálisan néztek ki és úgy is viselkedtek, szerintem ebbõl nem kellene, hogy baj legyen. Mi is sokfele mentünk már 14 évesen is, igaz többnek is néztek a koromnál.

Szerintem van olyan hely ahol igen. Ha normálisan néztek ki és úgy is viselkedtek, szerintem ebbõl nem kellene, hogy baj legyen. Mi is sokfele mentünk már 14 évesen is, igaz többnek is néztek a koromnál.
de kel engedniük mindenhova szulöi levélel a szülöi levél az egy ojan levél mi feljogosit 14 éves kortol hogy de engedjenek
Hát minimum egy nagykorú kellene menjen veletek.
A kérdező hozzászólása: ne márr:(nincs senki:(
Be kell engedniük szerintem. Ha a szülõk tudtával mentek, akkor írassatok mindannyian egy papírt a szüleitekkel, hogy az õ engedélyükkel vagytok ott stb. Akkor nem lesz gond.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Persze hogy beengednek. Már nem kiskorúak vagytok, hanem fiatalkorúak. Mehettek nyugodtan, be lesztek engedve. Mi is mentünk mindenfelé tizenévesen (most 21 vagyok), és soha sehol nem kérdezték meg hogy hány évesek vagyunk, megy hogy van-e közöttünk felnõtt.

Én 17 éves vagyok, a barátom pedig 18. Még mind a ketten szűzek vagyunk. Nagyon szeretjük egymást. Õ már szeretné, de én még nem. És nem is engedek neki semmit. Érdekel a dolog, de úgy érzem, hogy még nincs rá szükségem. Baj, ha nem érdekel annyira?

Úgy érzem, hogy vannak ennél fontosabb dolgok is egyenl?re.Én így fogom fel...

Legjobb válasz: Nincs is ezzel semmi baj, akkor legyen az elsõ, amikor te akarod. Én férfi szemmel egyébként is úgy látom, hogy a szex elsõsorban a nõrõl szól.

Nincs is ezzel semmi baj, akkor legyen az elsõ, amikor te akarod. Én férfi szemmel egyébként is úgy látom, hogy a szex elsõsorban a nõrõl szól.
amíg nem próbálja az ember lánya, addig sokszor úgy érzi, hogy nem is olyan nagy szám, meg vannak fontosabb dolgok is... Persze vannak fontosabb dolgok, de jóval kevesebb, mint ahogy az most gondolod. Ettöl függetlenül, ha nem akarod, akkor ne próbáld ki. A pasid meg vagy kibírja, vagy nem. (Aztán ha esetleg nem, akkor majd írhatsz ide egy másik kérdést, és majd jól kibeszélhetitek a többi lánnyal, hogy ha nem várt rád, akkor nem is szeretett igazán. Ami persze nem igaz, de úgyis mindegy...)
Mindenképp azért tedd meg, mert TE szeretnéd és ne mert a barátod akarja.A fontosság pedig mindenkinek mást jelent, ez is fontos, de nem elsõdleges egy kapcsolatban. Mellesleg abszolút ráérsz és nem maradsz le semmirõl, ha nem most teszed meg. Bajnak pedig egyáltalán nem baj. Sok sikert az elsõhöz! :)
Bocsika te valamit félre értettél. Én azt mondtam, hogy te használod ki õt ezzel a viselkedéssel. Amúgy ok semmi gond nincs ezzel a gondolatmenettel. mert minden szûz csaj hasonlóan gondolkodik ami ellen csak 1 dolog van és az a szüzesség elvesztése. De ne várd, hogy a végletekig várjon melletted és azon meg fõleg ne csodálkozz ha esetleg "megcsalna"...azért idézõjelben mert ha alig van köztetek valami testi kontaktus akkor szinte nem és nem nevezhetõ megcsalásnak. Egy idézet ami erõsen ide illik: "Aki szeret, szeresd, és öleld meg minden nap. Mert ha te nem teszed megteszi más, és hidd el nem, õ a hibás!"
Hát..ha nagyon beléd van esve akkor talán nem fogja érzékelni, de ez kihasználás. Semmi több. A férfiaknak egy bizonyos szükséglete amit ki KELL, hogy elégítsen egy nõ. Figyelj nézd meg a másik oldalt is: Õ annyira szeret, hogy elfogadja, hogy nem érhet hozzád (ami mellesleg nem sokáig lesz így, és ez a te oldalad) Te annyira szereted, hogy megérted a szükségleteit ezért hagyod neki (ez pedig a mi oldalunk) A szex nem méreg, nem bûn hanem csak jó. Nemértem miért kell ennyire felfújni. Hagyd hogy cirógasson, csókolgasson, simogasson és hagyd neki hogy a nyelvével kényeztessen. Ha szeret akkor a nagyon fogod élvezni.
Mellesleg még az elõzöhöz annyit, hogy 13 éves korban legyen ez a gondolatmenet, hogy van fontosabb dolog is, de te már 17 vagy a barátod pedig 18. Egy 18 éves hapsinak már vannak szükségletei. Ezt vagy megérted, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!:) Rendesek vagytok!Amúgy!Egyesek miért nem bírják Magukban tartani, a degradáló, lealacsonyodott szókincsüket???Vagánynak érzitek Magatokat, és azt érzitek , hogy Ti vagytok a világ közepe.Mert amit csináltok, az mindig jó, és mindent el lehet vele intézni.Gondolok itt a szexre.Azt hiszitek, hogy manapság mindent tökre el lehet vele intézni.Sok embernél sajnos be is vállik.Nem bántom egyik õtöket sem.Semmi értelme sem lenne...Ha Ti így érzitek jól Magatokat, hogy szétkúrjátok az agyatokat, akkor áldásom Rátok!De ha valaki nem úgy él, ahogy Ti, az miért baj?Miért baj az, ha valaki másképp fogja fel a dolgokat, mint Ti?!Ha más a véleménye?!Akkor ez jön rögtön?A hülye picsázás, stb?!Nekem 8.Engem nem érdekel.Hisz csak saját Magatokat minõsítitek vele...A Többieknek még egyszer köszönöm!Na Sziasztok!
miért kell ezt a lányt bántani??már követemény hogy valaki 17évesesen szétlegyen....!!!és igen, az egyhetes lefekvõs kislány megmajd nézheti ha a pasija miután kiélvezte magát lelép!szerintem a barátod nagyon örül hogy egy ilyen lányt talált!a férfiak minél késõbb kapnak meg egy nõt, annál jobban izgatja õket, akik meg csak úgy sutty, azokat könnyen feledik!így legalább tudja a barátod, hogy biztos nemfogsz mindenkivel összefeküdni!szerintem ari vagy!
Nem tudom, hogy most mit kell picsázni? Értelmesen nem lehet elmagyarázni? Az ilyenek értelmi szintje a sárga földet súrolja. Ugyanmár, ha nem akar lefeküdni akkor úgysem fog, mit kell erõltetni, még csak 17 éves. Egyik válaszolóhoz aki 1 hét után feküdt le párjával (mert faszhiánya volt): Kedves válaszoló õszintén gratulálok Neked, hogy hivatalosan is kinyilvánítottad mekkora KURVA vagy! 1 hét után aztán nagyon szükséges megprücsköltetni magad! HÜLYE RIBANC! Szerinted ezt kéne tenni egy 17 évesnek is? Inkább kövesse a Te példád? Legyen Õ is egy szopós kurva? Ugyan már kérem! Te elkúrhatod a fejecskéd, de a kérdezõ ne bassza már így el az életét, hogy majd aztán minden pasi lássa a fején, hogy 17 évesen egy kiélt szuka, jó prédának vennék és biztos be is húznák a bokorba. Ennyit errõl. És akinek nem inge ne pofázzon bele! Páás
Ne torodj veluk. Ha nekik olyan az eletuk kurjak szet az agyukat...te helyesen dontottel, es becsuld meg a baratodat, mert nagykincs:) ahogy az enyem is:) ez a SZERETET:) ezek a "lepicsazok" nem tudjak mi fan terem... EMBEREK HOL VANNAK A MODERATOROK ILYENKOR? (aki enm tud normalisan irni az miert ir? tartsa meg maganak az ocsmany velemenyet...) a "koszi" elotti valaszado
Te egy picsa vagy!!!!!!Vedd mar eszre hogy mit akar a pasid!!!!Sajnalom szegenyt, oszinten!!!!Te meg egy olyan kis naiv vagy!!!!Hogyha csak nezitek egymast akkor mi azon a "járás"?????? HULYE PICSA !!!!
Most mit kell lepontozni? én csak az igazat mondom, ha nem értitek meg komolyan menjetek vissza az oviba!!! (8. válaszolo)
a kerdezo valasza elotti kommentelo vagyok...EGY KAPCSOLAT NEM EPUL 90% ban a szexre...ha pedig igen az tenyleg csak egy kapcsolat, szexualis kapcsolat. A parkapcsolat az osszetartozason, a szereteten, a megbecsulesen, kolcsonos tiszteleten stb alapszik. a szex pedig arra jo, hogy kifejezd mennyire nagyon szereted a parodat, de a parkapcsolat nem a szexrol szol.
Igen, baj. Szerintem egy kapcsolat a szexre épül 90%-ban. Mi egy hét után feküdtünk le egymással. Egyébként meg a pasik egyátalán nem szeretnek várni. De ezt te tudod. Ha megvár, jó neked. Az meg már tényleg túlzás, hogy semmit nem engedsz neki. Nem kell lefeküdni vele, de nyugodtan hozzád nyúlhatna. Neked is jó lenne!
nem kell még lefeküdnöd vele..amíg te nem akarod, hogy megtörténjen! De lehet, h a fiú sem szexet akar.. csak közelebb akar hozzád kerülni egy kicsit..attól még semmi bajod sem lesz, ha ruhán keresztül simogatjátok egymást és egy kicsit felfedezitek egymás testét..(bár nem tudom hol tartotok), de ezt sem azért, mert kell, hanem , mert fantasztikus érzés!Azért jár együtt két ember, mert jót beszélgetni..és segíteni egymásnak..és jó programokat csinálni egy jóbarátttal is lehet, de vele nem élheti át az ember azt a csodás érzést, amikor a másik testéhez érsz..és õ azt élvezi..és viszont!
egyetértek az elötttem bezsélövel hiába szeret meg imád 1évnél tovább még nem fog menni a dolog, mert sajna tényleg szükségük van rá nem gonoszságbol irom.Hogy egy hét után lefekszik még nem kurva kivánta és kész.A mostani párommal mi is csak 1 honapig birtuk, nem lett belöle semmi baj, szeretem, ö szeret engem és boldogok vagyunk:nem a szexen alapul a kapcsolatunk, de az is fontos tényezöje ám.Szegény fiu csak jot szeretne szeretné ha te is szeretnéd, ha kivánnád öt.Gondolom vmi erkölcsi gát van benned.próbáld feloldani ha simogat ne arra gondolni hogy jajj odanyul de szörnyü, hanem engedd el magad , add át magad az érzésnek.Ruhán keresztül simogat az neked jo és bajod sem lehet töle! Andi
Hát nem olvastam végig minden kommentet de az én véleményem az hogy... Sajnálom a fiút mert mint mondtad nagyon szeret téged..és ha valaki szerelmes valakibe akkor szeretné minél jobban hogy az övé legyen és másképp is beteljesíteni egy kapcsolatot...Szerintem ha nem állsz készen rá akkor mondd meg neki ...ne fájdítsd a szívét és szakíts vele mert csak az õ lelkét fogod felélni amíg te szépen élsz világodban...megértem a te álláspontodat de szerintem ne tedd tönkre más lelki állapotát azzal hogy nem adod meg azt amire mindennél jobban vágyik... De nem is fontos egybõl a sex azt még lehet húzni is hidd el...de egy kis petting vagy orál...egyikbe sem halsz bele és még élvezni is fogod....ha mégsem akkor..akkor ez van...
Lehet, de tudod nekem nem nagyon kell más.Õt meg már elveszítettem, ezért csak magamat okolhatom, ezért paradox van, szóval inkább meg se szólalok.
Ja értem...:( Ne aggódj, nemsokára neked is lesz más, és vele már reméljük ilyen problémák se lesznek és minden simán megy!:)
Köszi, aranyos vagy, de már senki se tud segíteni, mert már van valakije...remélem vele boldogabb lesz mint velem
Mondjad, segítünk!:)
Sajnos a kérdés már nem aktuális.Elcsesztem mindent, és nem is mondhatom meg neki hogy mit érzek iránta...Soha nem tudja meg :(
Helló szerintem ez nem baj de ha te még nem szeretnéd ne hagyd magad rábeszélni mert utána megbánod.igy járt az egyik lány barátom is......remélem segitetem pusz
Most õszintén... Mitõl félsz?:)
Valószínûleg valami lelki gond van a háttérben. Lehet, hogy pszichológus, de lehet, hogy csak egy egyszerû beszélgetés megoldaná a problémát. Nem kell azonnal szeretkezni - elég, ha csak a simogatással kezditek. Egy párkapcsolatban mindennek harmónikusnak kell lenni: becsületesség, õszinteség, "bulizó vágy", függetlenség és még sorolhatnám. Meg persze a szex. Egy párkapcsolatba minden beletartozik, persze mindenkinek más a sorrend, más a mérték. Nem kell elítélni valakit azért, mert egy év után nem szeretne szexelni. De ennyi idõ után igazán engedhetnél legalább egy kicsit. És nem az a lényeg, hogy elhagy e miatt vagy nem. Hanem, hogy harmonizáljátok a kapcsolatot és mindent megkapjatok egymástól - lelkileg és testileg is. Ha ez egy évig tart, akkor egy évig, valakinél pár napokon múlik az egész. Senki sem könnyûvérû e miatt, mindössze hamarabb kívánták. Õ életük, ha elcseszték, tessék. Õ dolguk. Te semmirõl sem maradtál le, de hidd el, ha csak a simogatással elkezditek az egészet, egyre közelebb kerültök egymáshoz eljuthattok a szexig is. Mellõzzük a trágár kifejezéseket. Mindenki másmilyen ember, miért nem lehet elfogadni olyannak, amilyen? Áh, ezt sosem fogom megérteni. Tehát egy kis simogatásba még senki sem halt bele... egyszer elélvezel a barátod kezétõl, utána már egyre jobban kívánod te is õt. Hidd el. :)
A kérdező hozzászólása: köszi:)
OOOOOO sok seggfej aki butapicsazik...Oszinten? ti mind 13 evesen veszitettetek el? higgyetek el, vannak emberek meg akiknek nem a szex az elso es legfontosabb! Es sajnallak titeket, kedves butapicsazok, meg lehulyezok, h nem eltetek at azt a valodi elsopro szerelmet, ami nem arrol szol h minel hamarabb legyunk tul a dolgokon. reszvetem nektek. A kerdezonek meg azt mondanam, h hasonloan vagyok a baratommal, es o 19 lesz es a nyakamat ratennem arra h sosem csalna meg...Nem kotelezo senkinek 18 eves korara elkurvulni, mint ahogy most ez mar szokas Magyarorszagon...ja es lebutapicsazzak azt aki vigyaz arra amilye meg van es ezen valaszadoknak uzenem, h tiszteletremelto az h meg ilyen emberek is vannak, mostmar Magyarorszagon keresni kell, lassan ugy mint a tut a szenakazalban... Ne torodj a bunko valaszadokkal, veled minden oke:) UDV
Hé még1szer ismétlem beszélgessünk már diplomatikusan, nem kell butapicsázni meg ilyenek, a csajnak igaza van. Ha nem értesz vele egyet akkor minek olvasgatsz itt fõleg ha csak ennyi a hozzáfûzni valód? "butapicsa". Te meg egy seggfej vagy. Ennyi!
A kérdező hozzászólása: Ha én hülye vagyok, akkor Te meg egy seggfej!Azt hiszed, h ezzel mindent el lehet intézni!Pedig nagyon tévedsz!Nem csal meg.Lehet, h nálad ez a menõ, és próbálsz eleget tenni magadnak.Gondolom akkor Te is csalod a barátnõd, ha nem kapsz meg valamit.Tök mind1.Hagyjuk!
Te annyira hülye vagy.. Ha nem hagyod magad, akkor tuti meg fog csalni, és ebben biztos lehetsz, vagy talán már meg is tette.. Egy pasinak nem az kell hogy "jaj de szeretlek mokuskám", hanem testi szerelem!!! Ha ezt nem érted meg akkor menj vissza az oviba!!!
A kérdező hozzászólása: Szeret, ezért türelmes hozzám, nem olyan mint a többi fiú...Nem azt mondtam, h soha, csak azt, h most bíztos nem.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, h ez Neked miért számít kihasználásnak.De Te tudod...Ez nem kihasználás.De végülis mind1.Nem ismersz se engem, sem õt.Csak azt látom, h furcsán gondolkodsz az ilyenekrõl.Úgy beszélsz róla, mintha természetellenes lenne ez az egész.Pedig nem az.Csak követem "divatot", ahogy más...
Ha szeret, akkor nem fog otthagyni emiatt, szerintem várjátok meg, amíg te is úgy érzed. Én 19 éves koromban vesztettem el a azüzességemet és nem érzem, hogy valamirõk lemaradtam volna..
A kérdező hozzászólása: Nincs szó sem kihasználásról, sem semmi másról.Ennél többrõl szól.Szerelemrõl!Ennyi az egész!Már több mint egy éve vagyunk együtt.Szóval nem hinném h csak kihasználna...
A kérdező hozzászólása: Oké, hogy egy 18 éves fiúnak vannak szükségletei.De ha egy fiú nem csak szeret egy lányt, hanem szerelmes is bele, akkor legalább megpróbálja leküzdeni õket.És az sokat számít.
A kérdező hozzászólása: Egy 13 éves gyereknek még nem kéne ilyeneken gondolkodnia.Az, hogy 17 éves vagyok, az csak egy dolog.Attól még nem kell ugyan úgy gondolkodnom róla, a többi lány.Mert én nem õk vagyok.És engem még nem érdekel.Ki hogy fogja fel...
nem értem, hogy miért kell ilyen visszafogottnak lenni, és akik azt mondják, hogy meg fog csalni nem mondanak hülyeséget, úgyhogy szerintem ne parázz ezen.(én is jártam már így, nagyon szerettem a csajt, de nem akart semmi huzamosabb ideig(nem volt már fiatal), úgyhogy nem fogtam vissza magam másokkal szemben, és nem érzek bõntudatot, mert ez ugyanúgy hozzátartozik egy kapcsolathoz, hogy fogjuk egymás kezét...
Ha leszbikus lennék, biztos csalnám.. Csaj vagyok te idiota, csak átlátom a dolgokat.Ezt neked is be kell látni amit mondtam, mert ö nem elégszik meg azzal, ha csak nézitek egymást.Az meg egy nagy baromság, hogy fülig bele vagy esve és szinte csak baráti a kapcsolatotok... Nekem elhiheted, tapasztalt vagyok az ilyen dolgokban
Szánalmas butapicsa :D
A kérdező hozzászólása: Õszintén szólva magasról teszek arra, h Te mit gondolsz errõl.Nem tudsz semmit, de mondod a hülyeségedet.Ha fáj a hülyeségem, ahogy írtad, akkor ne olvasd el amit írok.Nem is az ilyeneknek szánom...
Hapsi vagyok. Irigység?? Inkább sajnálom a srácot, hogy ilyen nõ csavarta el a fejét. Ha annyira imádod és oda vagy érte akkor miért nem adod oda magad?? 17 éves vagy de az írásmódodból szellemileg a 13-at is alig súrolod. Õszintén, tiszta szívbõl sajnálom azt a srácot akit te a barátodnak nevezel. Mellesleg ha valaki nem ért veled egyet, és ennyire tudod hogy mi van, akkor minek rakod fel ide a kérdésedet? Akármit mondassz ez önzõség és kihasználás. Kihasználás, mert tudod hogy bármit megtenne érted, és mégsem adod meg neki azt amit szeretne holott nem is olyan nagy dolog. A dolog után úgyis beismernéd, hogy nem volt igazad, és hogy mi a francért halasztottad ezt a dolgot, de akkor már tökmind1 ezen agyalni. Egyszerûen fáj a hülyeséged...
A kérdező hozzászólása: Köszi Neked is!:) Bárki is légy!Tiszta jó fejek vannak itt!Senki nem hiszi el, h õ nem olyan fiú.Mint mondtad, sok fajta fiú él Magyarországon!Úgy érzem, h az enyém a legjobb.Persze mindenki így van ezzel.Nem hagy el, és nem csal meg, ahogy egyesek tervezik.Ugyanis SZERET!Türelmes hozzám, és nem erõltet semmit.Sõt!Örül, h nem vagyok olyan könnyûvérû, h már egy két hónap után...Néhányan átlátjátok a helyzetet.És nektek köszönöm is!A többi gúnyos beszólás pedig nem érdekel.Úgy érzem az egész mögött irigység lapul...Minden jót!Sziasztok!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek aki írt.Látom van pár oylan ember, aki úgy látja a dolgokat, ahogy én, és ennek NAGYON örülök!Õk legalább megértik ezt az egészet.Köszi.
HÉÉ, ne hülyézzük már egymást! Viselkedjetek már diplomatikusan :) Figyelj! Ne hallgass a többi degenerált élõlényre, ha te nem szeretnél nemi aktust a pároddal akkor ne tedd meg, mert ha nem élvezed akkor garantáltan NAGYON fog fájni! Van még idõd nem kell már is 17 évesen kiélni nemi vágyaidat, és ha lehet egy abszolút jó tanácsom, akkor vitasd meg a barátoddal is, hogy hogyan vélekedik errõl a dologról, akkor már minden kiderül és te majd azon dolgokkal tudsz tervezgetni amit a barátod elmond Neked, és nem kell DURR bel csapni a lecsóba, ha még nem készültél fel rá, ha ezt a barátod nem érti meg akkor keresel egy olyat aki elfogadja a kéréseidet, mert tudtommal százezer féle pasi él Magyarországon :) ne dönts elhamarkodottan, és nehogy már kiakadj egy kis buzeráns köcsög kommentjén aki csak azzal oldja meg a beszélgetést, hogy HÜLYE VAGY. Inkább õ a hülye, hogy ilyet ír, és nem tudja rendesen kifejezni magát, csak ezekkel a szavakkal, amit most írtam azon nem kell felháborodni a sok tücsöknek. Páás
én 15voltam mikor megtörtént, és a mai napig bánom!!!pedig már 27vagyok!nagyon aranyosak vagytok, hogy eddig kitartotok egymás mellett!szerintem olyan tempóba haladj, ahogy te érzed!sajnos látom van akinek már"követelmény"a szex, mert a pasi biztos akkor megcsal!szerintem ez nem igy van!ügyes vagy, jó hogy vannak még ilyen lányok!
Itt annyi az idióta...Nem azt mondja h nem érdekli csak h nem annyira.A szex nem szükséglet. Az emberek szeretik, mert jó. De ez nem azt jelenti h nem lehet élni nélküle! HA Õ NEM AKARJA NEM KELL!!NEM ERÕSZAK! AKKOR CSINÁLD HA FELKÉSZÜLNEK ÉRZED RÁ MAGAD! A szex is hozzátartozik a kapcsolathoz, de nem mindenáron. Mondjuk 1 év u már gondolkodni kéne a továbblépésen..petting meg miegyebek, mert egy új élményt visz a kapcsolatba amit meg lehet bszélni meg, ki lehet élvezni...Mi is így voltunk a párommal. mi 10 hónap u szeretkeztünk és nem bántuk meg. Ami a fontosabb dolgokat illeti, jó lenne ha kifejtenéd mire gondolsz. Amúgy én is 17 vok megértelek.
A kérdező hozzászólása: Õ nem olyan.Tényleg Szeret!És türelmes.Beéri azzal, ami van, mert tudja, hogy így a jó.Oké.Köszi mindenkinek!
Ezt senki nem fogja elõre megmondani neked. Javarészt anatómiai adottság.
Senki nem tudja megmondani. Majd kiderül...
ez mindenkinél más, így ezt senki nem tudja elõre megmondani N
izgulj fel rendesen, a barátod jó sokáig nyaljon, akkor csak az élvezetet fogod érezni..:D:d valakinek vérzik, valakinek nem, nem te döntöd el. 19/L
Nem akarlak megijeszteni, de nekem borzalmasan fájt és nagyon véreztem (még másnap is). Mindenképp legyél elég nedves, de nem csak ezen múlik. Természetesen a párod "adottságaitól" is függ, hogy mennyire fáj, gondolom nem kell mondanom, hogy milyen arányban függ a kettõ egymástól ;) És mielõtt felmerülne a kérdés, a párom tapasztalt volt, nagyon gyengéd és óvatos. Csodálatos volt az együttlétünk, a legkisebb rezdülésemre is reagált. Viszont tényleg majd kiszakadt az egész medencém úgy egy öt percig. De utána semmi, már csak pusztán az élvezet. Barátnõimnek tovább fájt, de nem ilyen mértékben. Egyikõjüknek nem is vérzett az elvesztése. A másikójuknak még utána is vérzett egyszer (a következõ alkalommal). Magyarán sok lehetõség van :) Van, akinek egyáltalán semmi ilyen nincs, se vérzés, se fájdalom. Múlik az ellazultságon (bár én még izgulni sem izgultam), a párod méretein és odafigyelésén, de fõleg azon, hogy "hogy vagy felépítve" :D Ne görcsölj, ha úgy érzed abban a pillanatban, hogy semmi kétséged nincs (én megfogadtam, hogy a legkisebb aggálynál abbahagyjuk, de nem volt), akkor biztos, hogy csodálatos lesz, mert csak a szép marad meg róla. De készülj fel, hogy nem mindig olyan, mint az amerikai filmekben :D

17 éves vagyok, a barátommal gumit használtunk. Julius 9. én jött meg legutóbb azóta késik. Szurkálást érzek a hasamban és sokat eszek valamint elundorodtam a dohányfüsttől. Terhes lennék? Csináltam egy tesztet egy hete de negatív. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem szakadt el a gumi véletlenül? Csinálj még egy tesztet szerintem, én is undorodtam a cigifüsttõl, pedig dohányoztam. Aztán pozitiv lett a teszt.

Nem szakadt el a gumi véletlenül? Csinálj még egy tesztet szerintem, én is undorodtam a cigifüsttõl, pedig dohányoztam. Aztán pozitiv lett a teszt.
Egy hete még simán lehetett negatív a teszt akkor is, ha babás vagy. Azóta sok idõ eltelt. Csinálj még egyet, és akár pozitív, akár negatív, menj el orvoshoz.
Szerintem te is akkor nyugodnál meg a legjobban, ha elmennél egy orvoshoz. Te is tudod... jelentkezz be és azonnal kiderül! Ha rendesen védekeztetek, akkor kevés az esélye a teherbeesésnek, talán csak a stressz és a teherbeeséstõl való félelem miatt késik. De a legmegnyugtatóbb az lenne, ha egy orvos mondaná ezt el neked, nem? És az is kiderülne, minden rendben van-e. Amúgy nem tudom, ez az elsõ szeretkezéseid egyike volt-e, mert az okozhat hormoniális változásokat érzékenyebb lányokban. Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Csináltam ma reggel egy új tesztet ami halványan de két csíkos lett! Nem az elsõ szeretkezésem volt, megszámolni sem tudom :S de ez most annyira furcsa. nem tudom mit tegyek!Dokihoz elmegyek hamarosan!

Szerintetek nagy bûn ez 17 évesen? 17/L vagyok a barátom 17/F

a szüleim szerint fiatal vagyok a pasizáshoz. De van barátom és úgy oldjuk meg a találkozást hogy suli után elém jön egy fél órára, néha együtt megyünk suliba meg a hegedû óráim után találkozunk. És ezt nem tudják a szüleim

Legjobb válasz: Dehogy bûn :) Csak a szüleid nem értik meg, hogy változott a világ. A mai átlag embereknek már az a normális ha 14 évesen már elvesztik a szüzességüket és hetente váltogatják a partnereiket(sajnos). Ez teljesen normális :) A szüleiddel van probléma. Érezd magad jól vele, szeresd :) Remélem segíthettem. 17/f

Dehogy bûn :) Csak a szüleid nem értik meg, hogy változott a világ. A mai átlag embereknek már az a normális ha 14 évesen már elvesztik a szüzességüket és hetente váltogatják a partnereiket(sajnos). Ez teljesen normális :) A szüleiddel van probléma. Érezd magad jól vele, szeresd :) Remélem segíthettem. 17/f
12 év korkülönbségre azért túlzás azt mondani, hogy majdnem az apád lehetne.. Egyébként kérdezõ, nem értem a szüleidet. Ha 5 évvel fiatalabb lennél, akkor valóban nem kellene pasizni, de basszus, 1 év múlva nagykorú leszel, és nem engedik a szüleid? Amúgy próbáltál már velük beszélni errõl, vagy nem is tudnak a barátodról? Ha esetleg említetted már nekik, akkor mit szóltak?
Nem igazán értem, h mi bajod van a 12 év korkülönbséggel. Egyáltalán nem nézki annyinak amennyi, ad magára. Nem értem mi a problémád ezzel, talán féltékeny vagy, h nekem jutott annó 16 évesen egy érett férfi? Neked biztos nem jutott ki a jóból. Amúgy meg az én szüleim közt is 9 év van. És, ha 12 év van, akkor mi van? Nagyon jó a kapcsolatunk és nem hiába vagyunk együtt már 7 éve! De, ha kételkedsz, mutathatok családi fotót is ;)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kedves utolsó! ha hányingered lesz tõle, ne olvasd.. meg ne kommentelj.. amúgy.. nem tudom min vagy ennyire kiakadva.. anyám és apám között 22 év különbség volt.. és anyám 17 volt amikor összejöttek... össze is házasodtak 2 évvel késõbb.. és nem váltak el és jól megvoltak.. csak aztán apum meghalt.. és nekem is az idõsebb pasik jönnek be.. 13 éves koromban volt egy 21 éves pasim.. egy skinhead.. 2 évvel késõbb egy 22 éves akivel szakítottam. (drága ismerõsök bemesélték h látták vki mással.. aztán amikor dobtam kijelentették h ja bocs csak vicceltünk, de legalább megszabadultál tõle..).. utána egy évvel egy 22 éves punk, aki aztán elég csúnyám kihasznált.. utána szintén egy 22 éves punk, az elõzõ egyik haverja, aki már több mint fél éve próbálkozott.. teljesen megváltozott miattam.. aztán szét mentünk (már nem volt nyár.. és sok a távolság a koli és a szülõvárosom között.).. és azóta még mindig próbálkozik.. depressziós lett anno.. so.. nem feltétlen használják ki z idõsebb férfiak a lányokat.. oké.. van aki igen.. mint a mellékelt ábra mutatja én is belefutottam egybe..
Azért ezt nem nagyon kellene hirdetni, hogy 16 évesen 28 évessel jöttél össze. Majdnem apád lehetne basszus, úristen, kiráz a hideg. Francért olvashatom ezeket a kérdéseket, csak hányingerem lesz.
16 évesen jöttem össze mostani férjemmel. 12 év van közöttünk, ezért oda álltam anyukámék elé, h mit gondolnak, plussz még van egy kislánya is. Azt mondták, h ha boldog leszek és nekem ez a jó hát oké, de nekik nincs bele szólásuk, ez az én magánéletem. Tátva maradt a szám! Azóta is együtt vagyunk, már 7 éve, és van egy közös kisfiúnk is már. Szóval egyáltalán nem gondolom azt, h ez bûn. Talán egy picit az, h titokban csinálod, de ha nem értik meg a szüleid akkor csináld így. El múlsz 18 és akkor már azt csinálhatsz amit akarsz ;)
Szerintem bûn, hogy titokban csinálod. Így soha az életben nem fogsz tudni kialakítani a szüleiddel rendes kapcsolatot, bizalmat stb., mert bármilyen konfliktusotok lesz, te inkább titokban csinálod a dolgokat, minthogy harcolj azért, hogy megértsék a dolgokat. Persze nyilván nem normális, hogy tiltanak attól, hogy barátod legyen, de ha késõbb komolyra fordul a dolog, és kiderül, hogy ti elõtte évekig titokban jártatok, soha nem fogják õt elfogadni a szüleid. Próbálj meg érett felnõttként beszélni velük errõl, gyõzd meg õket érvekkel. Kössetek kompromisszumot, pl. hátha belemennek abba, hogy amíg nem romlanak a tanulmányi eredményeid, és ugyanúgy kiveszed a részed az otthoni feladatokból, addig semmi okuk nincs tiltani a fiútól. Erõszakold ki belõlük, hogy konkrétan elmondják, mi az oka annak, hogy nem pasizhatsz, mert az, hogy "fiatal vagy" nagyon nem elég.
17 évesen már bõven normális. Manapság már sok 13-14 éves nem szûz, na azt nagyon korainak tartom. De, hogy 17 évesen ne is randizhass?? Ez erõs túlzás.
Az elsõnek igaza van. Persze nem normális, hogy 14 évesen járnak, de van ilyen. Ha 17 évesen van egy pasi, az nem bûn, csak mindig legyél észnél!(: 15/L^^
régen is volt ilyen, csak a Szülõk mindig a saját hibáiktól féltik a gyerekeiket, ezért akarnak mindent tiltani...

Én 13 éves vagyok, a barátom 17. Milyen az első csók?

Még soha nem csókolóztam, és ezt ? is tudja.Még csak pár hete járjunk, és kérdezett ezt-azt. Köztük azt is csókolóztam-e eddig. Természetesen azt feleltem, hogy nem. Milyen az els? csók? Hogyan kell?

Legjobb válasz: Barátodra rá fér egy 20 év katonaság.

Barátodra rá fér egy 20 év katonaság.
A barátod pedofil?
nem vagyok hajlandó elolvasni az indoklást / önámítás részt. a barátod pedofil / szimplán béna és ezért könnyû prédára hajt. undorító! vagy kisebbségi többség vagytok? mert akkor teljesen normális :D m1 lesz itt még jobbik kormány majd rendet rak talán ezen a téren is..:)
13 évesen még ne nagyon smacizgasson veled a barátod, mert egy kedves szomszéd úgy feljelentheti, mint a sz*r.
Korkülönbségtõl függetlenül: akkor értél meg az elsõ csókra, amikor majd magától jön. :-)
"Szerintem a pedofília ott kezdõdik hogy a kisebb korú gyerek nem szeretne az idõsebb féllel kapcsolatot létrehozni. " Nem, azt zaklatásnak hívják, és korfüggetlen.
A kérdező hozzászólása: köszi hogy megvédtek, és persze a válaszokat is :)
én is pont így vagyok/voltam 17 volt én 13 1 hónapig 1ütt voltunk majd szakítottam vele külsõ okok miatt aztán mostmár 18 és én még mindig 13 összejöttünk megint és nagyon szeretjük egymást :)
14. vagyok. bocsi az lemaradt hogyha pl egy 50 éves csóka egy 8 évest rávesz cukorkával meg hasonlókkal hogy elégítse ki na az pl nálam kiveri a biztosítékot. de mondjuk ha valaki olyan helyzetben van mint a kérdezõ akkor én azt még nem feltétlenül gondolom pedofílíának.
Èn is 13 vagyok ès az elsô csókom egy 18 èves fiuval volt akivel 5hónapot voltam azóta másik barátom van ô is 13èves ès nem volt pedofil!!!! Mondhatjátok hogy ribanc vagyok de nem. Nem volt köztünk szexuális kapsolat ès èn szakítottam vele.
én is 13 vagyok.nekem az elsõ csók idén nyáron volt...egy 23 évessel.szóval hát na. ne parázz rá az a lényeg.én észre sem vettem szinte mikor tánc közbe lekapott.:D a lényeg, hogy majd jön magától..elméletben tanulni szerintem ezt nem nagyon lehet.:)
A kérdező hozzászólása: oksi, köszönöm.
Szerintem a pedofília ott kezdõdik hogy a kisebb korú gyerek nem szeretne az idõsebb féllel kapcsolatot létrehozni. Szóval ha szexelnétek (és az irái stilusod alapján azt gondolom hogy van benned erkölcs és még vársz ezzel) akkor törvényileg tényleg pedofil lenne de igazából nem mert te is belementél erõszakosság nélkül. Tehát nem kéne õt ezekkel bántani!:) a kérdésre pedig az a válaszom hogy az majd jön spontán magától. Ne feszülj rá és akkor nem lehet báj ;) huhh na bocsi a hosszú komiért:D
Nagyon szívesen. Én mindig az igazság oldalán állok
13 évesen... könyörgöm. Te jó ég.
Ha 18 éves elmúlt volna, akkor lenne komoly probléma, de még így is az. Ne akarj ennyi idõsen ilyenekkel foglalkozni, bõven ráérsz még. Gondolom szeretnél még középiskolába járni, és nem a gyereknevelés a célod az elkövetkezõ években.
Ne vedd sértésnek, de az, hogy egy 17 éves srác elkezd járni egy 13 évessel eléggé furcsa. A barátodban vagy pedofil hajlamok vannak, vagy csak egyszerûen képtelen a saját korosztályából egy lányt szerezni magának.Ha jól tudom miután betöltötte a 18at és te még mindig 14 alatt leszel és esetleg még szexuális viszonyotok is lesz, az már törvényileg liliomtiprásnak számít és följelenthetõ lesz a barátod. Szóljatok ha rosszul tudom!:D Egy szóval nem ajánlom neked, hogy folytasd ezt a "kapcsolatot"...A kérdésedre válaszolva pedig ne görcsölj az elsõ csókon. Az majd magától jön. A lényeg, hogy olyannal csináld akit tényleg szeretsz. Remélem nem ezzel a sráccal fogod!:)
nem kell betöltetnie a 18-at ha szexuális kapcsolatot létesít egy 14 alattival az már büntethetõ. Mivel van fiatalkorú bûnözõknek is fenntartott intézmény.
Kiskorú megrontásáért remélem lesittelik a kis mocskot!
Kiskorú megrontása? Úr isten még csak nem is csókolóztak...
Hadjátok békén szegény kérdezõt! Nem tehet róla, hogy szerelmes. Ekem is ez volt. A bartom meg köztem nagy a korkülönbség de minket nem zavar. Ha két ember szereti egymást, akkor ne akarjatok közéjük állni. Én is elkövettem egy nagy hibát, egyszer kitettem egy kérdést, amibõl kiderült a korom meg a kora és jócskán.leszolltak. A lényeg: Hadjátok öt és õket békén!
A kérdező hozzászólása: Többen írtátok, pedofil. Nem, nem az. Nagyon is jó fej, és tudja hogy nem fogok túlmenni a csókon. Nem volt szerelem elsõ látásra, hanem szépen kialakult. Nem kell leszólni. Máshol azt írogatjátok a kor nem számít, itt meg írogattok, h pedofil így úgy. Az utolsó kommentelõnek köszönöm a védelmet ;)
Húha..ámulok a válaszokon :O 13 évesen az elsõ csók egy 23 évessel?! A másik kiscsaj meg egy 18 évessel? Gratulálok, remélem anyu és apu büszke rátok ! Mielõtt még elkezdenétek , hogy egy kioktató akárki vagyok, közlöm veletek, hogy én is csupán egy veletek nagyjából egykorú gyerek vagyok :') Jahm, és bár nem tartozik rám, ki -mikor kezdi, ez nem helyes szerintem.Kérdezõ ráérsz, bõven még, elvégre csak 13 vagy. Magától fog jönni, nem kell rástresszelni, remélem jó élmény lesz!:D
Mit?
anyu, apu, járunk:D
A kérdező hozzászólása: Jaj ezt elfelejtettem. :S am azt, h járunk.
A kérdező hozzászólása: de szigorúak..
Akkor is ugyan úgy. Még ondhatsz jó dolgokat a srácrról.
Ne azon gondolkodj, hogy mondd el, hanem hogy mit fogsz tenni, ha megtiltják? Õszintén, én nagyonnagyon nem örülnék, ha a 14 éves KISLÁNYOM azzal jönne haza, hogy pasija van, pedig nem vagyok túl konzervatív. De gyerek vagy és még éretlen, ne haragudj. Biztos nem engedném.
mond el anyukádnak és fogadd meg a tanácsait, csóknál tovább ne menj és ne legyen egymásnál alvás, így belefér még szerintem, nem vagyok konzervatív de liberális idióta sem
én 14 vagyok, és szerintem mond el nekik!Ha a régota ismerik , meg a családotok a legjobb barátok, csak örülni fognak szerintem neki.Legalább nem egy ismeretlen srác a számukra
Ha a családjaitok régóta barátok, és a srácról is jó véleménnyel vannak a szüleid, akkor szerintem nem lesz ebbõl gond. Elképzelhetõ, hogy korainak tartanák, de hát "a virágnak megtiltani nem lehet..."

Horgászok! Letettem az állami horgászvizsgát sikeresen, vagyis rendelkezek állami horgászvizsgával, 17 éves vagyok. Egyik barátom azt mondta 18 év alatt csak egy bottal szabad horgászni. A kérdés az lenne, 18 év alatt hány bottal szabad horgásznom?

(Megnéztem a könyvben amib?l tanultam a vizsgára, de ott csak a 14 éven aluliakra vonatkozó szabályokról írt)

Legjobb válasz: én is 14 év alattiról tudok. felnõtt vagy gyerek horgászengedélyed van? ha felnõtt,akkor 2 bottal

én is 14 év alattiról tudok. felnõtt vagy gyerek horgászengedélyed van? ha felnõtt, akkor 2 bottal
A kérdező hozzászólása: 14 év alatt nem kell vizsga csak igényelni kell állampolgársági jogon az engedélyt. 14 év fölött viszont már nem lehet igényelni, hanem vizsgát kell tenni. A területi engedély pedig ifjúsági, de van olyan hely ahová nincs ifjúsági jegy, csak felnõtt van és 14 év alatti. Ilyenkor mi van?
Gondolom majd megmondják, ha ott leszel, valószínûleg felnõtt jegyet kell váltanod.
A kérdező hozzászólása: Na mindegy, köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak, majd azért megkérdezem a MOHOSZ-nál is a biztonság kedvéért.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!