Találatok a következő kifejezésre: 17 éves vagyok és piros (3 db)

17 éves fiú vagyok és piros pöttyök vannak az arcomon. Az aknékat és a mitesszereket hogyan lehetne saját beavatkozással (krémmel) eltűntetni? Köszönöm a segítő válaszokat!

Legjobb válasz: Én nem ajánlom, hogy Te nekiállj otthon saját magad. Menj el kozmetikushoz, elég havonta 1x, õ majd szépen kitisztítja az arcodon a bõrt. Így nem lesz heges, mert ha nekiállsz otthon tisztítgatni, akkor bevihetsz a pórusaidba mindenféle szennyezõdést, amiktõl még rosszabb lesz a helyzet, ráadásul annak maradandó nyomai is lesznek. NEm lesz az szép látvány huszonévesen (sem). Egyáltalán nem ciki egy fiúnak kozmetikushoz menni, inkább az igényesség jele- sztem.

Én nem ajánlom, hogy Te nekiállj otthon saját magad. Menj el kozmetikushoz, elég havonta 1x, õ majd szépen kitisztítja az arcodon a bõrt. Így nem lesz heges, mert ha nekiállsz otthon tisztítgatni, akkor bevihetsz a pórusaidba mindenféle szennyezõdést, amiktõl még rosszabb lesz a helyzet, ráadásul annak maradandó nyomai is lesznek. NEm lesz az szép látvány huszonévesen (sem). Egyáltalán nem ciki egy fiúnak kozmetikushoz menni, inkább az igényesség jele- sztem.
Használj jó minõségû, egészséges, tiszta bõrt elõsegítõ arckrémet, pl az Elicina csigakrémet.Priviben, ha érdekel , irok még róla.

17 eves srac vagyok es nem tudom mitol de piros "potyok" jelentek meg a peniszemen. Mitol, vagy esetleg mi lehet ez, urologus?

Legjobb válasz: Hi. Ilyen nekem is volt már, egyszer teljesen magától jött ki. Kicsit érzékeny is volt. Elmentem urulógushoz, õ továbbított a bõrgyógyászhoz, szóval te is ott próbálkozz rögtön. Végül kiderült, hogy valami enyhe gombafertõzés. Adott egy dermyc nevû kapszulát meg valami krémet. 1 hét alatt rendbejött.

Hi. Ilyen nekem is volt már, egyszer teljesen magától jött ki. Kicsit érzékeny is volt. Elmentem urulógushoz, õ továbbított a bõrgyógyászhoz, szóval te is ott próbálkozz rögtön. Végül kiderült, hogy valami enyhe gombafertõzés. Adott egy dermyc nevû kapszulát meg valami krémet. 1 hét alatt rendbejött.
De ennek semmi köze a szerelem, szex-hez, ettõl függetlenül, sok minden lehet! Ha lánnyal voltál együtt, sztem tõle is elkaphattál vmit..
Nem, ez nem lehet urologus, az urologus tobbnyire egy ember. Amugy talan haziorvosnal kezd, o tudja, hova kuldjon tovabb:)
Szerintem tutira gombád van nézesd meg és vidd a barátnödet is a nögyogyászhoz mert mindkettötöket ki kell kezelni.
az én baàtomnak is voltak ilyen pöttyök a péniszén... kérdezd meg a baràtnöd(ha van), hogy felfàzott e mostanàban, mert a felfàzàsnàl nagyobb az esély kisebb fertözésekre is, vagy nem volt e egy enyhe gombàs fertözése(nem minden gombàs fertözést szex utjàn terjed), lehet az attol is ha strandon voltatok vagy szaunàban, tora jàrtok fürödni...ha ez történt elég ha bemész a patikàba és elmondod hogy mi a szitu és adjanak rà krémet, de a legbitibb akkor is a doktor!jobbulàst!
Lehet gyógyszer átmeneti mellékhatása (pl. Semicillin antibiotikum) vagy gombás fertõzés is, bár utóbbi inkább fehér pontokban nyilvánul meg.
Lehet egy ritka allergia, gomba, vagy nemibetegség, szerintem célozd meg a bõrgyógyázt s ne feledd: "A Pöttyös az igazi!"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!