Találatok a következő kifejezésre: 17 éves vagyok és nemrég vesztettem (1 db)

17 éves lány vagyok és nemrég vesztettem el a szüzességemet! Rettenetesen fájt! Addig fog fájni míg át nem szakad a szűzártyám?

Mert nem vagyunk benne biztosak, hogy így els?re sikerült átszakítani!

Legjobb válasz: Az fáj, ha nem vagy elég tág és úgymond feszít a pénisz, illetve nem vagy elég nedves, ezt úgy lehet megoldani, hogy jobban felizgat illetve használtok egy kis síkosítót. Ne kapkodjatok, hagyjatok idõt magatoknak az elõjátékra és az aktusra.

Szerintem az, hogy az elsõ alakalom fájdalommentes legyen és jól sikerüljön, azon múlik, hogy elõtte mennyi ideig pettingeltetek. Szüzesség elvesztése elõtt legalább 5-10 alkalom petting szükséges (vagy még több), akkor szépen megismeritek egymást, megbízol a fiúban, és már nincs is min izgulni, a szüzesség elvesztése csak úgy megtörténik...
Ha teljesen bent volt, akkor átszakadt az. De attól még fájhat hogy valakinek nincs szûzhártyája, ha nem izgul fel vagy nem nedves valamiért.
Az fáj, ha nem vagy elég tág és úgymond feszít a pénisz, illetve nem vagy elég nedves, ezt úgy lehet megoldani, hogy jobban felizgat illetve használtok egy kis síkosítót. Ne kapkodjatok, hagyjatok idõt magatoknak az elõjátékra és az aktusra.
Azt nem lehet érezni...Ha annyira tapasztalt lenne, elõtte felizgatott volna, h kitágulj, ugy talán nem fájt volna
Ha nem vagy biztos, miért nem nézed meg? Tükör - de inkább orvos! Utóbbitól tanácsot is kérhetsz - ill. ha nagyon erõs a szûzhártyád, át is vághatja.
Igen ez az tapasztalt ja azt mondtaèn is fèrfi vagyok tudomKäbitanak ezzel a dumävalSzerintem nem izgatott fel elèggèDe nem biztos hogy az ö hibäja volt lehet hogy te nem hangolodtäl rä eléggé a dologra A nem szüz länyoknak is fäj ha nem lazulnak el ès nem nedvesednek be elèggè ja ès mekkora is volt a szerszäm mert lehet elsöre egy kissebbel kellene kezdenedMert ha 20cm fölött és 5cm ätmèrö mär elèg fåjdalmas lehet de egyénenkènt vältozo és érezted ott alul hogy bekène hatolnia Vagy csak kiväntad
Mondjuk ha csak feszegette a nyilåst ès nem rakta be elèg mèjen akkor ez lehetDe legközeleb ujjazzon meg jol hogy elkazulj ès teljesen benedvesedjJa ès meddig mijen mèjen hatolt be mondjuk te nem biztos de a fiu tudhatja ird meg
Én mèg nem hallottam ojat hogy aki érezte volnaHogy ätszakad mert azt a szakadäst felülmulja hogyjobban fesziti a szük kis punciDe ha neked is neki is fäjt akkor mèrt fojtattätok probäld meg ujjazni magad ès vagy egy kis 3cm vibrätorral probälkoz azt ha te iränyitod akkor nem fog fåjni
A kérdező hozzászólása: teljesen benntvolt! nagyon nagyon fájt....!!!:( Óvatosan hatolt be mindig szólt hogy mondja mikor fáj, és lassan csináltuk de azt mondta nem érezte hogy átszakadt volna! neki már van tapasztalata..
A kérdező hozzászólása: Hát ahogy így visszagondolok és olvasom a hozzászólásaitokat(amelyeket tényleg tényleg nagyon köszönök!!) úgy érzem az lehetett a hiba, hogy annyira izgultamm meg idegeskedtem, hogy miylen lesz hogy nem tudtam felizgulni rendesen és ellazulni! A következõnél már biztos figyelünk erre jobban! Köszönöm még1x mindenkinekkkkk!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit mondjak barátomnak, ha szexre kerül a sor?

Még szűz vagyok, de már a szűzhártyám nincs meg(...)
Mondjam neki, hogy szűz vagyok, vagy ne mondjak semmit?

19

Van 1 lány akivel ugynézki h ösze jövünk és kérdez te h szüz vagyok-e és én igen montam és azt mondta h akkor úgy áll majd hozzám. Ezzen mit értsek mit fog tenni?

7

Az első szex fáj?

9

Ha nem mondom meg a pasinak hogy szűz vagyok, észre fogja venni?

Tudom fájni fog, de ha nem szólok hogy jaj de fáj nem bírom, hanem tűröm, akkor is észre fogja venni?

11

16 éves fiú vagyok és szűz ezzel nem is lenne probléma, . Ha barátaim ne szekálnának vele! Szerintetek is gáz 16 évesen szűznek lenni?

Igazából ennek oka az hogy félénk vagyok lányok jelenlétében és nem merek kezdeményezni, a másik ok , hogy akivel meg ismerkedek lányok azok csak barátként tekintenek rám :( és nem tudok csajozni léci segítsetek S.O.S ha kell lányok kép alapján mondhattok véleményt !

39

Ellenállhatatlan?

Még nagyon korai fázisban vagyunk.
Szüzek.
Kicsit korainak érezzük, de nem bírunk ellenállni a másiknak.
Szerintetek érdemes viszonozni a közeledését?

Vagy később megbánhatja, hogy megtörtént?

Lányok válaszát várom, akik hasonló cipőben jártak.
Mit tapasztaltatok?
Megbántátok?

5

Izgulásra jó valamilyen gyógyszer?

Többször is előfordult már velem hogy izgultam és emiatt nem állt fel.. Erre jó valamelyik viagra? Csak 1-2 alkalomra szeretném, gondolom/remélem, hogy azután elmúlik az izgulás

2

Fiuk! Nektek bejonnek a kicsit streber, okosabb, cuki es vicces lanyok (jol is neznek ki:-) ) akik nem olyan tapasztaltak meg koruk ellenere? Ha nem milyenek jonnek be?

14

A barátnőmnek a második pasija vagyok akivel lefeküdt nemrég orvosi vizsgálaton az orvos azt állapította meg hogy szűz és a hártyáján kb egy ujjnyi rés van csak ez hogy lehetséges? (normális válaszokat szeretnék)

9

18 éves vagyok és elvettem a barátnőm szüzességét állítólag, velem van a gond?

szóval átjött és elkezdtük simi tapi ..stb aztán bedugtam és akadálymentesen bejutottam ...fel se szisszent!!!! O.O
áLLÍTÓLAG SZŰZ VOLT .
Mikor ezt szóvá tettem mérges lett összecsukta a lábait fel állt és le szedett egy biosz könyvet a polcról a fas*omra dobta..Egyáltalán hogy merte ezt megcsinálni???
Fiúk! Volt hasonló történés az életetekben??
Most velem volt a gond? Tényleg ezt érdemeltem holott ő csapott be és már nem is szűz?? Ki tudja hányan jártak benne... kb 3 cmre alapból ki volt tágulva és mondom.. a bejutással se volt gond... most dobjam?

23

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!