Találatok a következő kifejezésre: 17 éves vagyok és nemrég vesztettem (1 db)

17 éves lány vagyok és nemrég vesztettem el a szüzességemet! Rettenetesen fájt! Addig fog fájni míg át nem szakad a szűzártyám?

Mert nem vagyunk benne biztosak, hogy így els?re sikerült átszakítani!

Legjobb válasz: Az fáj, ha nem vagy elég tág és úgymond feszít a pénisz, illetve nem vagy elég nedves, ezt úgy lehet megoldani, hogy jobban felizgat illetve használtok egy kis síkosítót. Ne kapkodjatok, hagyjatok idõt magatoknak az elõjátékra és az aktusra.

Szerintem az, hogy az elsõ alakalom fájdalommentes legyen és jól sikerüljön, azon múlik, hogy elõtte mennyi ideig pettingeltetek. Szüzesség elvesztése elõtt legalább 5-10 alkalom petting szükséges (vagy még több), akkor szépen megismeritek egymást, megbízol a fiúban, és már nincs is min izgulni, a szüzesség elvesztése csak úgy megtörténik...
Ha teljesen bent volt, akkor átszakadt az. De attól még fájhat hogy valakinek nincs szûzhártyája, ha nem izgul fel vagy nem nedves valamiért.
Az fáj, ha nem vagy elég tág és úgymond feszít a pénisz, illetve nem vagy elég nedves, ezt úgy lehet megoldani, hogy jobban felizgat illetve használtok egy kis síkosítót. Ne kapkodjatok, hagyjatok idõt magatoknak az elõjátékra és az aktusra.
Azt nem lehet érezni...Ha annyira tapasztalt lenne, elõtte felizgatott volna, h kitágulj, ugy talán nem fájt volna
Ha nem vagy biztos, miért nem nézed meg? Tükör - de inkább orvos! Utóbbitól tanácsot is kérhetsz - ill. ha nagyon erõs a szûzhártyád, át is vághatja.
Igen ez az tapasztalt ja azt mondtaèn is fèrfi vagyok tudomKäbitanak ezzel a dumävalSzerintem nem izgatott fel elèggèDe nem biztos hogy az ö hibäja volt lehet hogy te nem hangolodtäl rä eléggé a dologra A nem szüz länyoknak is fäj ha nem lazulnak el ès nem nedvesednek be elèggè ja ès mekkora is volt a szerszäm mert lehet elsöre egy kissebbel kellene kezdenedMert ha 20cm fölött és 5cm ätmèrö mär elèg fåjdalmas lehet de egyénenkènt vältozo és érezted ott alul hogy bekène hatolnia Vagy csak kiväntad
Mondjuk ha csak feszegette a nyilåst ès nem rakta be elèg mèjen akkor ez lehetDe legközeleb ujjazzon meg jol hogy elkazulj ès teljesen benedvesedjJa ès meddig mijen mèjen hatolt be mondjuk te nem biztos de a fiu tudhatja ird meg
Én mèg nem hallottam ojat hogy aki érezte volnaHogy ätszakad mert azt a szakadäst felülmulja hogyjobban fesziti a szük kis punciDe ha neked is neki is fäjt akkor mèrt fojtattätok probäld meg ujjazni magad ès vagy egy kis 3cm vibrätorral probälkoz azt ha te iränyitod akkor nem fog fåjni
A kérdező hozzászólása: teljesen benntvolt! nagyon nagyon fájt....!!!:( Óvatosan hatolt be mindig szólt hogy mondja mikor fáj, és lassan csináltuk de azt mondta nem érezte hogy átszakadt volna! neki már van tapasztalata..
A kérdező hozzászólása: Hát ahogy így visszagondolok és olvasom a hozzászólásaitokat(amelyeket tényleg tényleg nagyon köszönök!!) úgy érzem az lehetett a hiba, hogy annyira izgultamm meg idegeskedtem, hogy miylen lesz hogy nem tudtam felizgulni rendesen és ellazulni! A következõnél már biztos figyelünk erre jobban! Köszönöm még1x mindenkinekkkkk!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Átszakadt a szűzhártyám? (lent)

Párom ujjazott múltkor,véreztem picit. Most meg vmi halványbarna,benne vércsíkok.2ujja nem fáj,3igen+feszít.

3

Ha ujjazom magam akkor nem szakad át a szűzhártyám?

5

Meddig kell majd várnom? Hogy hozzam fel? 17/f

A barátnőm még szűz , sőt én vagyok az első barátja.Hogyan hozakodjak elő a szexszel? Meddig kell majd várnom?
Természetesen várok egy évet is ha kell , de azért érdekelne hogy mire számíthatok.1.5 hónapja együtt, de amint szóba kerül a szex mindig zavarba jön.Mit tanácsoltok?

17

Nektek milyen volt a szüzességetek elvesztése?

Részletes beszámolót kérnék. Hány évesek voltatok? Milyen pózban?Kinél,nálatok? Nagyon fájt lányok? Írjatok nemet, és kort. 18L

5

Létezik olyan, aki idősen szűzen Férfinak gondolja magát?

Nekem volt pár nőm, viszont nem erősítettek meg egyáltalán, korábban ezt gondoltam, hogy ha lesz nőm végre akkor legalább érzem, hogy férfi vagyok. Sajnos csak a szex erejéig volt igaz ez, ugyanolyan lúzer vagyok mint annak előtte.
Ilyen alapon ha nem a nőtől lesz férfi a férfi, akkor léteznie kell boldog, kiegyensúlyozott, hiteles férfinek szűzként is. Van ilyen? Mi a véleményetek az ilyenről?
Az lenne a legjobb, ha egy válaszoló tudna nekem mesélni személyesen a tapasztalatairól, de minden véleményt szívesen várok!:) Én 20/F éves vagyok.

8

Ujjal ki lehet lyukasztani szűzhártyát?

6

Tényleg ennyire féni kell a nőgyógyászoktól?

7 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, mindketten szüzek vagyunk. Én már nagyon szeretném és ő is. Sokat szoktunk beszélgetni erről a témáról és legutóbb azt mondta, hogy azért nem meri még mert hogy mi van akkor ha el kell mennie nőgyógyászhoz és akkor majd ott fény derül anyja előtt a nagy titokra. Mert egyébkén sajnos anyja nem nagyon csíp de én ezt letudtam azzal h azért van mert fityeg a lábam között :D És állítólag "kib*szná" őt a házbol ha megtudná.. :S

5

Miért annyira gáz a mai világban ha egy lány még 17 évesen is szűz? !

40

Voltatok már prostinál akik lakásban várnak?

Arra lennék kíváncsi, hogy milyen tapasztalataitok vannak a témával kapcsolatban, illetve milyen árban van a szolgáltatás? Úgy gondolom miután elvégeztem a felsőoktatási tanulmányaimat, akkor a munkahelyemen kapott jövedelemből erre ráfordítok egy kicsit. Egyenlőre érdeklődöm!

9

Szerintetek megtegyem?

A barátom (17) és én (16) már egy éve és egy hónapja együtt vagyunk. Még nem feküdtem le vele, de a haverok azt mondják hogy ideje lenne mert már megérdemelné..

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!