Találatok a következő kifejezésre: 17 éves vagyok és nemrég vesztettem (1 db)

17 éves lány vagyok és nemrég vesztettem el a szüzességemet! Rettenetesen fájt! Addig fog fájni míg át nem szakad a szűzártyám?

Mert nem vagyunk benne biztosak, hogy így els?re sikerült átszakítani!

Legjobb válasz: Az fáj, ha nem vagy elég tág és úgymond feszít a pénisz, illetve nem vagy elég nedves, ezt úgy lehet megoldani, hogy jobban felizgat illetve használtok egy kis síkosítót. Ne kapkodjatok, hagyjatok idõt magatoknak az elõjátékra és az aktusra.

Szerintem az, hogy az elsõ alakalom fájdalommentes legyen és jól sikerüljön, azon múlik, hogy elõtte mennyi ideig pettingeltetek. Szüzesség elvesztése elõtt legalább 5-10 alkalom petting szükséges (vagy még több), akkor szépen megismeritek egymást, megbízol a fiúban, és már nincs is min izgulni, a szüzesség elvesztése csak úgy megtörténik...
Ha teljesen bent volt, akkor átszakadt az. De attól még fájhat hogy valakinek nincs szûzhártyája, ha nem izgul fel vagy nem nedves valamiért.
Az fáj, ha nem vagy elég tág és úgymond feszít a pénisz, illetve nem vagy elég nedves, ezt úgy lehet megoldani, hogy jobban felizgat illetve használtok egy kis síkosítót. Ne kapkodjatok, hagyjatok idõt magatoknak az elõjátékra és az aktusra.
Azt nem lehet érezni...Ha annyira tapasztalt lenne, elõtte felizgatott volna, h kitágulj, ugy talán nem fájt volna
Ha nem vagy biztos, miért nem nézed meg? Tükör - de inkább orvos! Utóbbitól tanácsot is kérhetsz - ill. ha nagyon erõs a szûzhártyád, át is vághatja.
Igen ez az tapasztalt ja azt mondtaèn is fèrfi vagyok tudomKäbitanak ezzel a dumävalSzerintem nem izgatott fel elèggèDe nem biztos hogy az ö hibäja volt lehet hogy te nem hangolodtäl rä eléggé a dologra A nem szüz länyoknak is fäj ha nem lazulnak el ès nem nedvesednek be elèggè ja ès mekkora is volt a szerszäm mert lehet elsöre egy kissebbel kellene kezdenedMert ha 20cm fölött és 5cm ätmèrö mär elèg fåjdalmas lehet de egyénenkènt vältozo és érezted ott alul hogy bekène hatolnia Vagy csak kiväntad
Mondjuk ha csak feszegette a nyilåst ès nem rakta be elèg mèjen akkor ez lehetDe legközeleb ujjazzon meg jol hogy elkazulj ès teljesen benedvesedjJa ès meddig mijen mèjen hatolt be mondjuk te nem biztos de a fiu tudhatja ird meg
Én mèg nem hallottam ojat hogy aki érezte volnaHogy ätszakad mert azt a szakadäst felülmulja hogyjobban fesziti a szük kis punciDe ha neked is neki is fäjt akkor mèrt fojtattätok probäld meg ujjazni magad ès vagy egy kis 3cm vibrätorral probälkoz azt ha te iränyitod akkor nem fog fåjni
A kérdező hozzászólása: teljesen benntvolt! nagyon nagyon fájt....!!!:( Óvatosan hatolt be mindig szólt hogy mondja mikor fáj, és lassan csináltuk de azt mondta nem érezte hogy átszakadt volna! neki már van tapasztalata..
A kérdező hozzászólása: Hát ahogy így visszagondolok és olvasom a hozzászólásaitokat(amelyeket tényleg tényleg nagyon köszönök!!) úgy érzem az lehetett a hiba, hogy annyira izgultamm meg idegeskedtem, hogy miylen lesz hogy nem tudtam felizgulni rendesen és ellazulni! A következõnél már biztos figyelünk erre jobban! Köszönöm még1x mindenkinekkkkk!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért tartjátok furának, ha valakinek még 20 évesen sem volt kapcsolata, illetve még mindig szűz?

Én is furának tartom, és én is a fenti kategóriába tartozom (bár én 18 éves vagyok). Szerintem azért fura, mert a többség ilyenkor már átesik ezeken a dolgokon, hogy első szerelem, szex. És úgy gondolom, hogy ennek így is kell működnie! Viszont túlságosan introvertált vagyok, nem vagyok olyan szép se, valószínűleg azért maradtak ki ezek a dolgok a tinédzser koromból.

6

HELP!? Lehetek terhes?

Még nem jött meg (soha). Lefeküdtem a barátommal, akkor vesztettem el a szűzességem. Lehetek terhes, mert ez már 4 hete volt, és az alhasam nagyobb lett (látványosan). Vagy pedig lassan megjöhet? Mivel elég sok mostanában a fehér folyásom? Értelmes válaszok, előre is köszönöm!

21

A barátom még nem akarja elvenni a szüzességem! Ha másvalakivel vetetném el, akkor szerintetek a barátom velem maradna?

22

9 hónapja vagyunk együtt indokolt már elveszíteni? 16/L

11

Az normális, hogy tapasztalatlan pasiként, jobban vágyódom egy velem egy korú tapasztalt csajra, mint egy tapasztalatlanra?

Jobban élvezném, hogy úgymond beavat a kapcsolatba, meg a korosztályomban nagyon ritka a szűz csaj.

4

Mit jelenthet ez?

A baratnőmmel mindketten szűzek vagyunk.De tegnap egyedül voltunk és engedte hogy masszirozzam először melltartón keresztul a mellét aztán egyre tovább haladtam, végül már ott voltunk hogy levette a melltartojat és meztelen volt felül teljesen.Latszott rajta hogy nagyon élvezte és nem akarta hogy elmennjek pedig ő is sietett volna és pedig ő soha nem szeret késni mégis nemtudott elengedni. Ezután teljesen kábult volt, ment edzesre(kosarazik) aztmondta semmi nem ment be teljesen béna volt és másra sem tudott gondolni..de aztmondta nagyonnagyon élvezte a dolgot. Az lehetséges hogy elelvezett?vagy mitől volt ilyen? Ettől mar benedvesedett?

5

Ki volt szűz lánnyal nem régiben? Vagy ki az aki tervezi?

Érdekel kinek volt része rajtam kívül ebben a csodálatos érzésben.

6

Ti mikor veszitettétek el a szüzességeteket?

17

Szerintetek az olyan szűz, aki úgy mozog, mint egy tapasztalt?

5

Szerintetek miért kérdezte meg ezt egy férfi?

Megkérdezte, hogy az előző barátomnál szűz voltam e még? Én mondtam hogy igen. Õ meg ugye vigyázott.
Miért érdekelte?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!