Találatok a következő kifejezésre: 17 éves vagyok és nemrég vesztettem (1 db)

17 éves lány vagyok és nemrég vesztettem el a szüzességemet! Rettenetesen fájt! Addig fog fájni míg át nem szakad a szűzártyám?

Mert nem vagyunk benne biztosak, hogy így els?re sikerült átszakítani!

Legjobb válasz: Az fáj, ha nem vagy elég tág és úgymond feszít a pénisz, illetve nem vagy elég nedves, ezt úgy lehet megoldani, hogy jobban felizgat illetve használtok egy kis síkosítót. Ne kapkodjatok, hagyjatok idõt magatoknak az elõjátékra és az aktusra.

Szerintem az, hogy az elsõ alakalom fájdalommentes legyen és jól sikerüljön, azon múlik, hogy elõtte mennyi ideig pettingeltetek. Szüzesség elvesztése elõtt legalább 5-10 alkalom petting szükséges (vagy még több), akkor szépen megismeritek egymást, megbízol a fiúban, és már nincs is min izgulni, a szüzesség elvesztése csak úgy megtörténik...
Ha teljesen bent volt, akkor átszakadt az. De attól még fájhat hogy valakinek nincs szûzhártyája, ha nem izgul fel vagy nem nedves valamiért.
Az fáj, ha nem vagy elég tág és úgymond feszít a pénisz, illetve nem vagy elég nedves, ezt úgy lehet megoldani, hogy jobban felizgat illetve használtok egy kis síkosítót. Ne kapkodjatok, hagyjatok idõt magatoknak az elõjátékra és az aktusra.
Azt nem lehet érezni...Ha annyira tapasztalt lenne, elõtte felizgatott volna, h kitágulj, ugy talán nem fájt volna
Ha nem vagy biztos, miért nem nézed meg? Tükör - de inkább orvos! Utóbbitól tanácsot is kérhetsz - ill. ha nagyon erõs a szûzhártyád, át is vághatja.
Igen ez az tapasztalt ja azt mondtaèn is fèrfi vagyok tudomKäbitanak ezzel a dumävalSzerintem nem izgatott fel elèggèDe nem biztos hogy az ö hibäja volt lehet hogy te nem hangolodtäl rä eléggé a dologra A nem szüz länyoknak is fäj ha nem lazulnak el ès nem nedvesednek be elèggè ja ès mekkora is volt a szerszäm mert lehet elsöre egy kissebbel kellene kezdenedMert ha 20cm fölött és 5cm ätmèrö mär elèg fåjdalmas lehet de egyénenkènt vältozo és érezted ott alul hogy bekène hatolnia Vagy csak kiväntad
Mondjuk ha csak feszegette a nyilåst ès nem rakta be elèg mèjen akkor ez lehetDe legközeleb ujjazzon meg jol hogy elkazulj ès teljesen benedvesedjJa ès meddig mijen mèjen hatolt be mondjuk te nem biztos de a fiu tudhatja ird meg
Én mèg nem hallottam ojat hogy aki érezte volnaHogy ätszakad mert azt a szakadäst felülmulja hogyjobban fesziti a szük kis punciDe ha neked is neki is fäjt akkor mèrt fojtattätok probäld meg ujjazni magad ès vagy egy kis 3cm vibrätorral probälkoz azt ha te iränyitod akkor nem fog fåjni
A kérdező hozzászólása: teljesen benntvolt! nagyon nagyon fájt....!!!:( Óvatosan hatolt be mindig szólt hogy mondja mikor fáj, és lassan csináltuk de azt mondta nem érezte hogy átszakadt volna! neki már van tapasztalata..
A kérdező hozzászólása: Hát ahogy így visszagondolok és olvasom a hozzászólásaitokat(amelyeket tényleg tényleg nagyon köszönök!!) úgy érzem az lehetett a hiba, hogy annyira izgultamm meg idegeskedtem, hogy miylen lesz hogy nem tudtam felizgulni rendesen és ellazulni! A következõnél már biztos figyelünk erre jobban! Köszönöm még1x mindenkinekkkkk!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi volt a legfiatalabb kor amikor valaki elvesztette? (v ismerös) Hogyan?

Tudom, h 14 már majdnem normális, de egyszer egy srác 12 évet mondott be, ez van?
Ha ilyen fiatalon törtent veled, az milyen volt?

11

Szerintetek az gáz hogy én már mindenképp elakarom vesziteni a szüzességem? Mindegy kivel, a lényeg h punci legyen ez gáz?

15-35 év között bárkivel lefeküdnék a lényeg h nő vagy lany legyen! Viszahuzodó vok azért nem jön ösze. Hogy veszitsem el? 21f

6

Nemsokára elvesztem a szüzességem. Segítene valaki? L/17

Mire számítsak?Mennyire fog fájni,mihez hasonlítható a fájdalom?Nyom,szúr,feszít vagy mi? Tényleg csak az elején rossz? Mi lesz ha nem nedvesedek be eléggé és nem sikerül?

18

Szerintetek az normális hogy valaki csak a szűz lányokkal akar párkapcsolatot létesíteni?

10

13 éves vagyok és szeretném már nagyon elveszteni, ez normális?

Ami azt illeti már nagyon szeretném elveszteni, sokszor gondolkodom rajta, de utána mindig kínosan érzem magam, és úgy gondolom ez nem normális. Szerintetek az?

10

Nektem mennyire fájt az első? Mert nekem borzasztóan!

Én már 14 évesen elvesztettem az Szüzességem!
De én már 19 éves vagyok és a második még jobban fájt mit az első!Ez mitől van?

3

Hány éves korotokba vesztettétek el a szüzességeteket?

13

A szüzesség elvesztése után is panaszaim vannak? (a többi lent)

7.31-én lefeküdtem a párommal először, és 7.30-án múlt el a menstruációm. Persze szűz voltam még és védekeztünk is, gumi szakadás nem volt-csúszás sem és nem is bennem èlvezett el. Szóval a terhesség azt hiszem ki van csukva, vagy mégsem?!
Alhasi panaszaim vannak, (tompán fájdogál és érzékeny) és a derekam is fáj már 1-2 napja (de nem úgy mintha megakarna jönni, nem az a "Majd le szakad" érzés, igazából alig tudom megfogalmazni). Szerintetek mi a probléma? Kidörzsölt volna? vagy valami más baj van ? vagy csak annyira félek, hogy nehogy terhes legyek, hogy beképzelem magamnak?? Aki tapasztalt hasonlót a szüzessége elvesztése után az írjon légyszíves!! Fontos lenne! Hülye válaszokat nem kérek! 17/L

9

Mi a szűzhártya?

3

Tanácsot szeretnék kérni. Kb.2 éve erős sárga folyásom van és ráadásul büdös is! Van barátom és még szüz vagyok, de nem merek vele lefeküdni, mert ciki ez az egész folyásos doloh. Mit tegyek?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!