Találatok a következő kifejezésre: 17 éves vagyok és nemrég vesztettem (1 db)

17 éves lány vagyok és nemrég vesztettem el a szüzességemet! Rettenetesen fájt! Addig fog fájni míg át nem szakad a szűzártyám?

Mert nem vagyunk benne biztosak, hogy így els?re sikerült átszakítani!

Legjobb válasz: Az fáj, ha nem vagy elég tág és úgymond feszít a pénisz, illetve nem vagy elég nedves, ezt úgy lehet megoldani, hogy jobban felizgat illetve használtok egy kis síkosítót. Ne kapkodjatok, hagyjatok idõt magatoknak az elõjátékra és az aktusra.

Szerintem az, hogy az elsõ alakalom fájdalommentes legyen és jól sikerüljön, azon múlik, hogy elõtte mennyi ideig pettingeltetek. Szüzesség elvesztése elõtt legalább 5-10 alkalom petting szükséges (vagy még több), akkor szépen megismeritek egymást, megbízol a fiúban, és már nincs is min izgulni, a szüzesség elvesztése csak úgy megtörténik...
Ha teljesen bent volt, akkor átszakadt az. De attól még fájhat hogy valakinek nincs szûzhártyája, ha nem izgul fel vagy nem nedves valamiért.
Az fáj, ha nem vagy elég tág és úgymond feszít a pénisz, illetve nem vagy elég nedves, ezt úgy lehet megoldani, hogy jobban felizgat illetve használtok egy kis síkosítót. Ne kapkodjatok, hagyjatok idõt magatoknak az elõjátékra és az aktusra.
Azt nem lehet érezni...Ha annyira tapasztalt lenne, elõtte felizgatott volna, h kitágulj, ugy talán nem fájt volna
Ha nem vagy biztos, miért nem nézed meg? Tükör - de inkább orvos! Utóbbitól tanácsot is kérhetsz - ill. ha nagyon erõs a szûzhártyád, át is vághatja.
Igen ez az tapasztalt ja azt mondtaèn is fèrfi vagyok tudomKäbitanak ezzel a dumävalSzerintem nem izgatott fel elèggèDe nem biztos hogy az ö hibäja volt lehet hogy te nem hangolodtäl rä eléggé a dologra A nem szüz länyoknak is fäj ha nem lazulnak el ès nem nedvesednek be elèggè ja ès mekkora is volt a szerszäm mert lehet elsöre egy kissebbel kellene kezdenedMert ha 20cm fölött és 5cm ätmèrö mär elèg fåjdalmas lehet de egyénenkènt vältozo és érezted ott alul hogy bekène hatolnia Vagy csak kiväntad
Mondjuk ha csak feszegette a nyilåst ès nem rakta be elèg mèjen akkor ez lehetDe legközeleb ujjazzon meg jol hogy elkazulj ès teljesen benedvesedjJa ès meddig mijen mèjen hatolt be mondjuk te nem biztos de a fiu tudhatja ird meg
Én mèg nem hallottam ojat hogy aki érezte volnaHogy ätszakad mert azt a szakadäst felülmulja hogyjobban fesziti a szük kis punciDe ha neked is neki is fäjt akkor mèrt fojtattätok probäld meg ujjazni magad ès vagy egy kis 3cm vibrätorral probälkoz azt ha te iränyitod akkor nem fog fåjni
A kérdező hozzászólása: teljesen benntvolt! nagyon nagyon fájt....!!!:( Óvatosan hatolt be mindig szólt hogy mondja mikor fáj, és lassan csináltuk de azt mondta nem érezte hogy átszakadt volna! neki már van tapasztalata..
A kérdező hozzászólása: Hát ahogy így visszagondolok és olvasom a hozzászólásaitokat(amelyeket tényleg tényleg nagyon köszönök!!) úgy érzem az lehetett a hiba, hogy annyira izgultamm meg idegeskedtem, hogy miylen lesz hogy nem tudtam felizgulni rendesen és ellazulni! A következõnél már biztos figyelünk erre jobban! Köszönöm még1x mindenkinekkkkk!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lányok, szerintetek az nagyon ciki ha valaki 26 évesen még szűz?

Magam sem tudom igazán az okát...

15

21évesen még nem voltam senkivel és már ezt én is gáznak tartom. Mit tegyek?

kisebbségi érzetem van mert tudom h sok szép csaj van akivel fel. se vehetem a harcot és ha ez kiderül akkor meh plàne.tudom h ez az én hibàm.volt màr olyan h vki azert hagyott el mert nem fekudtem le vele 1 hónap utàn.nem vagyok csúnya sőt szépnek tartanak mégis így alakult és idővel ez csak rosszabb lesz!

9

Most akkor csináljam vele?

a barátommal egy éve járunk. szeretne lefeküdni velem . ő már több lánnyal is csinálta de nekem ez lenne az első. már nem nagyon bír magával pl ( mikor meg csókoltam ledöntött az ágyra aztán mikor rájött hogy megijedtem elkezdte mondogatni hogy "sajnálom"). még várni akartam ezzel de nem tudom meddig bírja... most akkor lefeküdjek vele? én:16L ő:17F nagyon szeretem és nem szeretném azzal kínozni hogy váratom de félek is kicsit.

7

Ha így folytatom szüzen halok meg?

Egy fiúba vagyok belezúgva már 3 éve, csak látásból ismerem a suliból de teljesen belezúgtam, még sose beszéltünk meg semmi...de folyton rá gondolok és úgy érzem ő az egyetlen akivel lefeküdnék..nekem nem kell senki más :( Volt pár barátom a három év alatt de mindegyikükkel hamar szakítottam mert nem szerettem őket, nem szerettem ha hozzámérnek vagy megcsókoltam mert folyamatosan csak az a bizonyos fiú járt a fejemben...
De nem merek hozzá közeledni mert ha visszautasít abba belehalok :/ Ahányszor elmegyek előtte megnéz, (nem tudom ez jó vagy rossz)...én viszont sose merek ránézni mert annyira zavarban vagyok a puszta jelenlététől hogy levegőt is alig kapok :(
Annyira reménytelennek tűnik az egész helyzet pedig én biztos vagyok benne hogy vele akarom elveszteni :( 17/L

18

Ha az első szex után pár csepp vér jön, az csak azt jelentheti hogy megrepedt a szűzhártya, vagy át is szakadt?

5

Szűz vagyok még, vagy már nem?

Mert mikor megujjaztak, eléggé véreztem, és szerintem elszakadt a szűzhártyám, de nem tudom pontosan.

5

Mit tehetnék? Tanácstalan vagyok.

A barátommal két hete vagyunk együtt és már el akarja venni a szüzességem.én:16 a barátom :17 éves.Most mit csináljak?Hagyjam neki?Nem nagyon szeretném ezt még,de félek hogy ez miatt szakítani fog velem.És én nagyon szeretem.:/

8

Baj ha nincs meg a szűzhártyám?

A nőgyógyász szóvàteszi ha már nincs meg a szűzhártyàm?

6

Tudnátok arra a lányra szűzként tekinteni, aki csak análisan csinálja, vaginálisan nem, arra hivatkozva, hogy meg akarja őrizni a szüzességét?

Akkor veszíti el valaki a szüzességét, ha vaginálisan szexel, de én nem tudnék egy ilyen lányra szűzként tekinteni, hisz lehet hogy csak análisan, de akkor is szexuális életet élt.

Mit gondoltok?

7

Ciki szerintetek?

17éves leszek 4hónap múlva, és még szűz. A legtöbb barátnőm/osztálytársam már nem az és sokkal felnőttebbnek érzik magukat és kellemetlen helyzetbe hoznak..
16/L

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!