Találatok a következő kifejezésre: 17 éves vagyok és egyáltalán nem (4 db)

17 éves fiú vagyok és egyáltalán nem vagy alig-alig érdekel a szex. Ha az osztálytársaimmal beszélgetek, mindig szóba kerül és egyszerűen nem tudok mit mondani... Mi a baj velem? Elismerem, kicsit gátlásos vagyok, de szerintem nem ez a baj...

Legjobb válasz: En lany vagyok es 17 evesen engem sem erdekelt a szex! Tok kellemetlen volt rola beszelni, mert nem volt semmi tapasztalatom, ugyhogy hozzaszolni sem igazan tudtam csak bolcsen hallgatni... Most 33 vagyok es mindent bepotoltam...elobb-utobb megjon a kedv csak ne legyel erzeketlen tusko amikor majd oda kerulsz, hogy lesz vegre egy lany aki felkelti az erdeklodesed. Ez az oldal a legjobb bizonyitek arra, hogy, mennyi erzeketlen bunko pasi van es mennyi bizonytalan es szeretetre ehes no. Bocsanat azoktol akik nem ide tartoznak. Ne vegyek magukra. Azok viszont akik magukra ismertek a leirtak alapjan gyakoroljanak onkontrollt. Sokkal boldogabb lesz a vilag.

En lany vagyok es 17 evesen engem sem erdekelt a szex! Tok kellemetlen volt rola beszelni, mert nem volt semmi tapasztalatom, ugyhogy hozzaszolni sem igazan tudtam csak bolcsen hallgatni... Most 33 vagyok es mindent bepotoltam...elobb-utobb megjon a kedv csak ne legyel erzeketlen tusko amikor majd oda kerulsz, hogy lesz vegre egy lany aki felkelti az erdeklodesed. Ez az oldal a legjobb bizonyitek arra, hogy, mennyi erzeketlen bunko pasi van es mennyi bizonytalan es szeretetre ehes no. Bocsanat azoktol akik nem ide tartoznak. Ne vegyek magukra. Azok viszont akik magukra ismertek a leirtak alapjan gyakoroljanak onkontrollt. Sokkal boldogabb lesz a vilag.
helyes elõzõ hozzászóló helyes:) Te meg ne aggodj, a "kangörcs" :D (jó na, bocsi) elõbb utóbb Téged is utolér...és akkor majd csak úgy harcolsz a hormonjaiddal...meglátod:) addig is lehet haverkodni a lányokkal:)
nincs azzal semmi gond hogy nem érdekel a szex én is fiú vagyok és engem sem érdekelt 17 évesen meg még 20 évesen sem éreztem ugy hogy lebirnék feküdni egy lánnyal. s az a baj az egszben hogy tényleg mindig mások mesélnek ilyen dolgokrol és n reztem magam lemaradottnak, holott késöbb kiderült hogy õk sem voltak 17 évesen lánnyal, csak mondták, hogy menõbbek legyenek.
Jobb lenne, ha nem irkálnál ilyet. A Viagra szívgyógyszer (is). Simán bele lehet halni, ha valaki orvosi ellenõrzés nélkül bekap kettõt. Csak te errõl már nem fogsz visszajelzést kapni, így nyugodtan alszol majd...
Szerintem buzi vagy
Nem érdekes. Valószínûleg késõn érõ típus vagy. Addig is, amíg a kedved megjön, szerintem olvass felvilágosító irodalmat, és hallgass jó (romantikus) zenéket. És, ha akarsz, ugorj el orvoshoz, és nézesd meg a hormonjaidat (hogy megvannak-e).
A kérdező hozzászólása: hááát... a HIM a kedvenc együttesem /love metal/ és szeretek minden romantikus filmet, de valahogy nem tudom beleképzelni magam az egészbe... asszem, orvoshoz elmegyek, de össze kell szednem minden bátorságom...
Keress utána az "aszexualitás"-ra a neten.

Valaki aki ért ehhez 17 éves vagyok 178cm de csak 63kg szeretnék jó pár kg-t hízni ha lehet gyorsan. Rendesen eszem sportolok és most 4 hete kondizok de egyáltalán nem hízok. Mit tegyek?

Azt is mondták nekem hogy napi 2 nyers tojás turmixba segít. Nem igazán szeretnék tömegnövelőket használni de ha ez a legjobb megoldás

Legjobb válasz: Fejtsd ki légyszi, hogy mit értesz az alatt, hogy rendesen eszel!

Fejtsd ki légyszi, hogy mit értesz az alatt, hogy rendesen eszel!
Nyers tojás-t felejtõs, mert nem hasznosul egy bizonyos enzim miatt, és szalmonellás is lehetsz tõle, simán süsd meg és ugy tökéletes lesz, Amúgy tskg.5-6g ch és tskg. 2, 5 fehérje kéne egy napra..pl:csirkemell, rizs, túró, tojás, pulyka is jó, zab, lenmagolaj(mert zsir is kell kb 60 g egynapra ) http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=561 Ezt elolvashatnád , jó tudni ezeket az alapokat..
A kérdező hozzászólása: Reggel 6.00 kor 3-4 szelet kalács vagy müzli. Suliban 2 szendvics és a menza. Otthon 15.00 kor 1 tál leves plusz amit még fõztek este kb. 19.00kor ugyan ez.

Barátnőm 15 éves, én 17. Fél éve vagyunk együtt, már első hónapokba pettingeztünk, és volt hogy egymás után 2 szer is elment, viszont mióta elkezdődött a suli és heti 2-3 szor találkozunk egyáltalán nem képes elmenni. , , ok?

... pedig a kapcsolatunk egyre mélyebb. Kérdésem:Bennem van a hiba vagy benne illetve mi? Nemsokára el jön az els? szex is és nagyon félek hogy azzal se érem el a kívánt eredményt. Lelki vagy testi okai lehetnek? Mi a megoldás? Közre játszhat az hogy kevesebbet találkozunk mint nyáron? Csak komoly kérdéseket várok.

Legjobb válasz: Szerintem meg attól fél, hogy egyre közelebb van a szex. Ami neked már nem, de neki még egy kicsit korai lehet. Semmi bajom semmilyen egészséges korkülönbséggel. Csak tudni kell hogy a másik korosztálynak mik a normái. Egy tizenöt éves lány ritkán éret a szexre. Kérdezd meg egy huszonöt éves lánytól! Bármikor is veszte el a szûzségét, mikor tartotta magát útilag nézve, éretnek a szexre?

Szerintem meg attól fél, hogy egyre közelebb van a szex. Ami neked már nem, de neki még egy kicsit korai lehet. Semmi bajom semmilyen egészséges korkülönbséggel. Csak tudni kell hogy a másik korosztálynak mik a normái. Egy tizenöt éves lány ritkán éret a szexre. Kérdezd meg egy huszonöt éves lánytól! Bármikor is veszte el a szûzségét, mikor tartotta magát útilag nézve, éretnek a szexre?
"Egy tizenöt éves lány ritkán éret a szexre." Azt mondtam ritkán nem azt hogy soha.
lehet stresszes a suli miatt és nemtud annyira ellazulni másik lehetõség hogy közben már nem szeret, valamiért megváltozott a viszonya hozzád vagy lehet akármi más is
Ok-ok... nem vontam kétségbe...csak válaszoltam. :)
"Kérdezd meg egy huszonöt éves lánytól! Bármikor is veszte el a szûzségét, mikor tartotta magát útilag nézve, éretnek a szexre?" ma 15:31 vagyok 23 éves, 14, 5 voltam amikor elvesztettem (szerelembõl, kapcsolatban) jó volt, nem féltem, nem bántam meg, szép emlék, utólag is úgy gondolom érett voltam hozzá, szerettem a párom és kívántam a szexet (vele).
A kérdező hozzászólása: és nyáron a petting mért volt jó ? mért volt akár napi több orgazmusa is ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tippeket, de erre a stresszes dologra mi a megoldás ? Mert én is erre gyanakodtam. Amúgy mindig nagyon közel van az orgazmushoz, de még se jön össze, és lelkileg is egyre közelebb vagyunk és nem távolodtunk el ..
Szerintem hagyjatok több idõ az elõjátékra és akkor talán jobban el tud majd lazulni ;) Csak Hajrá ;)
Szerintem is stresszes (egy-két rossz jegy pl. matekból, stb.), nem tudja kialudni magát (nekem pl. 8 óra alvás sosem volt elég, min. 10-12 óra kellett, hogy kipihenjem magam). Azért van szátok, hogy megbeszéljétek, õ nyilván érzi, ha valami nem ok.
Én örültem a kommentednek. Jó hallani hogy valaki nem bánta meg a korai szexet. És ha úgy kezdted volna, hogy "Én vagyok 23 éves . . ." Akkor nem is link-eltem volna be az idézetem. Mert érhetõ lett volna, hogy nem akarsz általánosítani. Tudom nem egyedi az eseted. De ahhoz képest nagyon ritka, hogy milyen gyakori eset a korai szex. Persze nem egyedi eset, az hogy valaki korán éret. És gáz hogy egy 17 éves fiút soha nem ráz meg egy tizennégy évnél idõsebb lánnyal a szexuáliskapcsolat, viszont egy hozzá korban még illõ lány 14, 15 és 16 évesen sem ritkán teljesen kikészt. Vagy húszon ötévesen visszanézve korainak tart.
Nem. Senki nem fog kinézni.
Miért, ha alappal mégy oda, nem néznek ki kevésbé? Akkor sem vagy akkora, mint ott sok más ember. :) Nyugodtan menj le, nem néz le senki, majd meglátod rögtön az elsõ alkalom után! Õk sem úgy mentek oda, ahogy most vannak. Mindig nekem is azt mondják, hogy merek elmenni konditerembe, mikor ott a 99% a nõk közül tökéletes alakú. Én pedig válaszolom, hogy persze, mert oda járnak, de õk is tettek és tesznek érte. :)
nem fog kinézni senki. csak akkor ha gyökérül viselkedsz, de akkor nagyon. olvasd el ezt :) http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/humor-jegyzet/agrar..
nyugodtan lemehetel én is is úgy kezdtem mint te elhatároztam lemegyek magamba semmi nem volt kifejezetten jó volt ha kell segítenek, ha kérsz segítséget nem tagadják meg, nem néznek le

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!