Találatok a következő kifejezésre: 17 éves vagyok és egyáltalán (10 db)

17 éves vagyok, és a legtöbb ember iránt, legfőképp idegeneknél, undort tapasztalok.Mi lehet a bajom? Ez betegség egyáltalán?

Undorodom a tulajdonságaiktól, ahogy kinéznek, amilyenek. Van, hogy szó szerint hányingerem van t?lük. Nem akarom megölni, bántani ?ket, egyszer?en csak nem értem, hogy miért. Szeretek a barátaimmal lenni, szeretek ismerkedni, stb. Ez betegség? Ha betegség, van neve? Fel kéne, hogy keressek valami mentál-orvost?

Legjobb válasz: Szerintem csak túlságosan ingerérzékeny vagy és mostanában az igénytelenség világát éljük, szóval simán meg tudom érteni, hogy ilyen gondjaid vannak. A szó szerint hányinger már kicsit erõs, ha az anyagi körülményeid megengedik, akkor azért nézz be egy pszichológushoz.

Szerintem csak túlságosan ingerérzékeny vagy és mostanában az igénytelenség világát éljük, szóval simán meg tudom érteni, hogy ilyen gondjaid vannak. A szó szerint hányinger már kicsit erõs, ha az anyagi körülményeid megengedik, akkor azért nézz be egy pszichológushoz.
A kérdező hozzászólása: már 18/f (:
Lány vagy vagy fiú?
A kérdező hozzászólása: Mivel érzed magad különbnek, mint a másik személy? Talán a marsról jöttél? Ha jól gondolom, ezen az oldalon építõ jellegü kommenteket várnak a "kérdezõk". Ez nem segít, sõt. Nem kértem, hogy kritizálj, viszont, ha figyelmesen elolvastad volna amiket írtam, nem mondtam, hogy jobb vagyok mint a többiek. köszi.
Mivel érzed magad különbnek, mint a másik személy? Talán a marsról jöttél?
Hosszútávon valami agykárosodás nyoma is lehet! Ez nem normális dolog! Az undor azért már fáj! Nem is ismered a másikat? Mi alapján undorodnál tõle? Lehet undorodni egy kaki látványától, de egy embertõl? Fõleg ha megismernéd és utána már egy kedves, aranyos ember lenne! Lehet, nem szimpatikus!!!!
Hosszútávon valami agykárosodás nyoma is lehet! Ez nem normális dolog! Az undor azért máj fáj! Nem is ismered a másik? Mi alapján undorodnál tõle? Lehet undorodni egy kaki látványától, de egy embertõl? Fõleg ha megismernéd és utána már egy kedves, aranyos ember lenne! Lehet, nem szimpatikus!!!!
Hát én is elég kriminális tudok lenni. De max én azt nem akarom, hogy hozzám szóljanak, vagy megérintsenek. Mondjuk én a legjobb barátnõm kivételével a többi barátomnak sem engedem, hogy pl. megpusziljanak. Én ezzel "védem" a privát szférámat.
Ha múló érzés, akkor belefér a normális érzések közé-velem is elõfordult már többször, hogy úgy általában undort éreztem az egész emberiség felé, de szerencsére mindíg elmúlt.-ha nálad is ilyen, akkor ne foglalkozz vele, csak vedd tudomásul, hogy van. Beszélgettem egy barátommal errõl és neki is elõfordul idõnként-szóval ilyenkor "kiakadunk" kissé-ilyenkor ki kell valahogy kapcsolódni idegileg és minden mehet tovább.
Ha belegondolsz, érdekes lehet, vajon miért reagálsz ennyire érzékenyen az õ külsejükre, megjelenésükre, viselkedésükre. Az idegenektõl, akikkel semmi dolgunk, még talán kézfogás, köszönés is alig, érdemes elhatárolódni kicsit valamiféle "nagy a világ, elférünk benne" -mantrát ismételgetve magadban hányinger ellen.:) Fodrász és kozmetikus ezek szerint lehetetlen, hogy valaha is lennél- de nem hiszem, hogy erre vágysz. Kérdések, amelyeket tegyél fel magadnak, hátha jobban megismered a tõlük undorodó részedet- és akkor magyarázatot találsz: - van feléjük elvárásom? Külsõleg-belsõleg? Hisz idegenek... - félek-e attól, hogy meg kell érintenem õket, beszélgetnem kell velük? - mire, kire hasonlítanak ezek az emberek? Mondhatsz állatot, szörnyeteget, bármit. Utána gondold végig, hogy attól a pl farkastól, boszorkánytól, . akire hajaznak félnél-e, vagy találkoztál-e ilyennel életedben. :) Sok sikert!
Hát ez furcsa , mert tapasztalataim szerint a fiúk kevésbé hajlamosak ilyesmikre.. a lányok valahogy jobban idegenkednek az ismeretlenektõl.. Na mindegy, szerintem ez 1-2 év és elmúlik, lehet, hogy túl sokat vagy emberek között és kéne egy kis szabadidõ, magány vagy ilyesmi

Hogyan tudnék változtatni a magasságomon? Egyáltalán lehetséges ez? 17 éves vagyok és szeretnék magasabb lenni.

Segítsetek, mert fontos lenne!!

Legjobb válasz: Ezért hordanak a nõk magas sarkú cipõt:) én is magasabb akarok lenni de sajn ez van!

Ezért hordanak a nõk magas sarkú cipõt:) én is magasabb akarok lenni de sajn ez van!
Ne kelj fel :) De mielõtt kinevetnél, nem mondtam hülyeséget. Felkelés után a magasabbak akár egy-két centivel is magasabbak, mint lefekvés elõtt, este. Ennek az az oka, hogy amíg fekszel, addig nem a "magasságodra" hat a gravitáció. Viszont amikor egész nap talpon vagy, akkor egy picit "összemész" a gravitációnak köszönhetõen.
lehetséges nyújtani a láb csontozatát. hónapokig tartó nagyon fájdalmas pocedúra, állandó fekvéssel. Akkor szokták alkalmazni, ha valakinek az egyik lába rövidebb, mint a másik. szóval gyakorlatilag nem tudsz.
Magasabbra nõni nem tudsz annál, mint amilyennek születtél, de vannak trükkök. Ugyebár ott a jól bevált szexi magassarkú, vannak már egész extrém sarokmérettel, akkor ott vannak a cigarettanacik, amik nem csak véknyítanak, hanem optikailag hosszítják a lábakat, szintén optikailag hosszít a most nagy divatnak örvendõ tunika, és nem utolsó sorban egy klassz frizura magasan tupírozva.
A kérdező hozzászólása: Húú, köszi szépen az ötleteket! Csak az a baj, h rendõr akarnék lenni és ahhoz kéne. :S elvileg ha sok húst eszek nõhetek meg sok tejtermék, ez igaz lenne?
Amíg még egyébként is növésben vagy, addig van esély rá, hogy magasabb legyél pl. kosárlabdázással. A kosarasok nem azért olyan magasak, mert annak születtek, hanem a sok nyújtó mozgástól, a felfelé ugrálástól, tehát a kosáredzéstõl. Persze ez nem két nap, de kb. 24 éves korodig még benne vagy az idõben.
Végeznek mûtéteket, 10cm rel is nõhet a magasság.Magyarországon nemtudom hogy végeznek e, de rajta vagyok a témán.
Én szívesen adnák:D Én meg alacsonyabb akarok lenni:S

17 éves fiú vagyok és egyáltalán nem vagy alig-alig érdekel a szex. Ha az osztálytársaimmal beszélgetek, mindig szóba kerül és egyszerűen nem tudok mit mondani... Mi a baj velem? Elismerem, kicsit gátlásos vagyok, de szerintem nem ez a baj...

Legjobb válasz: En lany vagyok es 17 evesen engem sem erdekelt a szex! Tok kellemetlen volt rola beszelni, mert nem volt semmi tapasztalatom, ugyhogy hozzaszolni sem igazan tudtam csak bolcsen hallgatni... Most 33 vagyok es mindent bepotoltam...elobb-utobb megjon a kedv csak ne legyel erzeketlen tusko amikor majd oda kerulsz, hogy lesz vegre egy lany aki felkelti az erdeklodesed. Ez az oldal a legjobb bizonyitek arra, hogy, mennyi erzeketlen bunko pasi van es mennyi bizonytalan es szeretetre ehes no. Bocsanat azoktol akik nem ide tartoznak. Ne vegyek magukra. Azok viszont akik magukra ismertek a leirtak alapjan gyakoroljanak onkontrollt. Sokkal boldogabb lesz a vilag.

En lany vagyok es 17 evesen engem sem erdekelt a szex! Tok kellemetlen volt rola beszelni, mert nem volt semmi tapasztalatom, ugyhogy hozzaszolni sem igazan tudtam csak bolcsen hallgatni... Most 33 vagyok es mindent bepotoltam...elobb-utobb megjon a kedv csak ne legyel erzeketlen tusko amikor majd oda kerulsz, hogy lesz vegre egy lany aki felkelti az erdeklodesed. Ez az oldal a legjobb bizonyitek arra, hogy, mennyi erzeketlen bunko pasi van es mennyi bizonytalan es szeretetre ehes no. Bocsanat azoktol akik nem ide tartoznak. Ne vegyek magukra. Azok viszont akik magukra ismertek a leirtak alapjan gyakoroljanak onkontrollt. Sokkal boldogabb lesz a vilag.
helyes elõzõ hozzászóló helyes:) Te meg ne aggodj, a "kangörcs" :D (jó na, bocsi) elõbb utóbb Téged is utolér...és akkor majd csak úgy harcolsz a hormonjaiddal...meglátod:) addig is lehet haverkodni a lányokkal:)
nincs azzal semmi gond hogy nem érdekel a szex én is fiú vagyok és engem sem érdekelt 17 évesen meg még 20 évesen sem éreztem ugy hogy lebirnék feküdni egy lánnyal. s az a baj az egszben hogy tényleg mindig mások mesélnek ilyen dolgokrol és n reztem magam lemaradottnak, holott késöbb kiderült hogy õk sem voltak 17 évesen lánnyal, csak mondták, hogy menõbbek legyenek.
Jobb lenne, ha nem irkálnál ilyet. A Viagra szívgyógyszer (is). Simán bele lehet halni, ha valaki orvosi ellenõrzés nélkül bekap kettõt. Csak te errõl már nem fogsz visszajelzést kapni, így nyugodtan alszol majd...
Szerintem buzi vagy
Nem érdekes. Valószínûleg késõn érõ típus vagy. Addig is, amíg a kedved megjön, szerintem olvass felvilágosító irodalmat, és hallgass jó (romantikus) zenéket. És, ha akarsz, ugorj el orvoshoz, és nézesd meg a hormonjaidat (hogy megvannak-e).
A kérdező hozzászólása: hááát... a HIM a kedvenc együttesem /love metal/ és szeretek minden romantikus filmet, de valahogy nem tudom beleképzelni magam az egészbe... asszem, orvoshoz elmegyek, de össze kell szednem minden bátorságom...
Keress utána az "aszexualitás"-ra a neten.

17 éves vagyok. Nőhet-e a mellem ha hízok és még egyáltalán nőni fog e még?

Pl a suliban egy csomó csaj van akiknek elég kicsi volt els?ben és 2x akkora lett mire végz?s lett.

Legjobb válasz: Biztos fog még nõni, ha hizol akkor meg tuti...de a mell fejlõdik az elsõ szoptatásig, szóval még nagyon az elején vagy mindennek...

Biztos fog még nõni, ha hizol akkor meg tuti...de a mell fejlõdik az elsõ szoptatásig, szóval még nagyon az elején vagy mindennek...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!

Valaki aki ért ehhez 17 éves vagyok 178cm de csak 63kg szeretnék jó pár kg-t hízni ha lehet gyorsan. Rendesen eszem sportolok és most 4 hete kondizok de egyáltalán nem hízok. Mit tegyek?

Azt is mondták nekem hogy napi 2 nyers tojás turmixba segít. Nem igazán szeretnék tömegnövelőket használni de ha ez a legjobb megoldás

Legjobb válasz: Fejtsd ki légyszi, hogy mit értesz az alatt, hogy rendesen eszel!

Fejtsd ki légyszi, hogy mit értesz az alatt, hogy rendesen eszel!
Nyers tojás-t felejtõs, mert nem hasznosul egy bizonyos enzim miatt, és szalmonellás is lehetsz tõle, simán süsd meg és ugy tökéletes lesz, Amúgy tskg.5-6g ch és tskg. 2, 5 fehérje kéne egy napra..pl:csirkemell, rizs, túró, tojás, pulyka is jó, zab, lenmagolaj(mert zsir is kell kb 60 g egynapra ) http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=561 Ezt elolvashatnád , jó tudni ezeket az alapokat..
A kérdező hozzászólása: Reggel 6.00 kor 3-4 szelet kalács vagy müzli. Suliban 2 szendvics és a menza. Otthon 15.00 kor 1 tál leves plusz amit még fõztek este kb. 19.00kor ugyan ez.

Milyen jogszabályok és törvények állnak rendelkezésemre, vagy egyáltalán lehetséges e ha 16-17 évesen egy 18 éves haverommal, szülői engedéllyel, saját albérletbe költözzünk? !

Lehetséges ez, vagy 18 év alatt csak szül?vel lakhatok?

Legjobb válasz: Szerintem lehetséges, a hivatalban kérdezz utána.

Szerintem lehetséges, a hivatalban kérdezz utána.
Ha a szüleid beleegyeznek természetesen lehetséges. Viszont ha nem, akkor 18 éves korodig a rendõrökkel is hazahozathatnak, mert addig õk a törvényes gyámjaid.
16 éves korod után oda költözöl ahová akarsz.
A kérdező hozzászólása: :) köszönöm, a hivatalban megkérdezni jó öltet:) illetve hogy 16 évesen oda költözök ahova karok ez is egy válasz amit szívesen hallok:) további válaszok ezzel kapcsolatban még jók lennének, minél több a válasz annál több az infó
Meglehet oldani "feketén" Odaköltözöl hozzá. és beleadsz a közösbe. Suliban ne mondd senkinek h külön laksz. Ha vmit alákell íratni haverod kérd meg rá. Mi így kitudtunk húzni vígan 1évet is.
Mint már elõttem is írták , nem költözhetsz el, mert õk a törvényes gyámjaid. Viszont ha elmúltál 16 és házasságot kötsz, akkor teljesen cselekvõképes leszel és igen.
A kérdező hozzászólása: Hát beleegyezni beleegyeznek, szóval nem hiszem rendõrök hoznának haza

Egy 17 éves meleg srác vagyok és még sosem voltam egy meleg bárban sem. Szerintetek érdemes lenne elmenni egybe, egyáltalán lehet ott ismerkedni?

Legjobb válasz: Ne haragudj, de elég hülye kérdés. Melegbárokba csak heterók járnak, akik az ellenkezõ nemû heterókat keresik.

Ne haragudj, de elég hülye kérdés. Melegbárokba csak heterók járnak, akik az ellenkezõ nemû heterókat keresik.
A sok hülye aki leszavazott keressen rá a szótárban arra, hogy "irónia".
Bár nem értek ezekhez, de szerintem csak 18+ engednek be. Szerintem ott egyébként nem kedvesbájosaranyos ismerkedés folyik. Nem azért, mert melegekrõl van szó. Egy heterónak sem ajánlanék diszkót ismerkedésre. Mi a célod? Kapcsolatot szeretnél, vagy bele sem merek gondolni, hogy mit? Ha az utóbbit, akkor egy próbát biztos megér. Jövõre! 22/L
elõzõ, ha nem értesz hozzá, inkább ne szólalj meg :D a melegbár nem attól melegbár, hogy ott szexelnek az emberek vagy ilysmi :D szóval oda bárki mehet, nincs ott semmi extra. ami megkülönböztetia többi bártól, hogy a meleg pároknak nem kell titkolózniuk, ezért ugyanúgy, ahogy a többi bárokban a fiú megpuszilja a barátnõjét, a melegbárban senki nem fog meglepõdni, ha a fiú megpuszilja a barátját. vagy a barátnõjét. mivel oda bárki bemehet, és bárkit szívesen látnak. nem úgy, mint a nem melegbárban, ahol ha megfogod a barátod kezét, lebuzlznak. :) szóval menj be bátran, kellemesen fogsz csalódni. ismerkedni is lehet, de oda nem azért járnak az emberek, hanem kávézni, stb..

Ha egy 17 éves lány súlyosan alultáplált, és a menstruációja is össze-vissza van, vagy egyáltalán nincs, akkor később lehet majd terhes?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ. De ahhoz helyre kell elõbb hoznia az egészségét. Ha így marad, akkor nem lehet terhes.

Elképzelhetõ. De ahhoz helyre kell elõbb hoznia az egészségét. Ha így marad, akkor nem lehet terhes.
valószínûleg azért van össze-vissza, mert alultáplált: rendbe jön a táplálkozás, a többi is rendbe jön
Ha babát akar, rendbe kell tenni mielõbb a táplálkozását - nem csak a menzesz / peteérés miatt, hanem a saját és a majdan kihordandó gyermek egészsége miatt is. (Viszont "szerencsével" teherbe eshet most is, védekezzen.)
Hogyne lehetne! Remélhetõleg rendbejön az étkezési zavara és akkor már jöhet a baba is. Addig védekezzen, mert a tévhittel ellentétben igenis fogamzóképes egy nagyon alultáplált szervezet is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Igyekszem. :)
Gyógyulj meg!:)
Nem. Senki nem fog kinézni.
Miért, ha alappal mégy oda, nem néznek ki kevésbé? Akkor sem vagy akkora, mint ott sok más ember. :) Nyugodtan menj le, nem néz le senki, majd meglátod rögtön az elsõ alkalom után! Õk sem úgy mentek oda, ahogy most vannak. Mindig nekem is azt mondják, hogy merek elmenni konditerembe, mikor ott a 99% a nõk közül tökéletes alakú. Én pedig válaszolom, hogy persze, mert oda járnak, de õk is tettek és tesznek érte. :)
nem fog kinézni senki. csak akkor ha gyökérül viselkedsz, de akkor nagyon. olvasd el ezt :) http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/humor-jegyzet/agrar..
nyugodtan lemehetel én is is úgy kezdtem mint te elhatároztam lemegyek magamba semmi nem volt kifejezetten jó volt ha kell segítenek, ha kérsz segítséget nem tagadják meg, nem néznek le

Barátnőm 15 éves, én 17. Fél éve vagyunk együtt, már első hónapokba pettingeztünk, és volt hogy egymás után 2 szer is elment, viszont mióta elkezdődött a suli és heti 2-3 szor találkozunk egyáltalán nem képes elmenni. , , ok?

... pedig a kapcsolatunk egyre mélyebb. Kérdésem:Bennem van a hiba vagy benne illetve mi? Nemsokára el jön az els? szex is és nagyon félek hogy azzal se érem el a kívánt eredményt. Lelki vagy testi okai lehetnek? Mi a megoldás? Közre játszhat az hogy kevesebbet találkozunk mint nyáron? Csak komoly kérdéseket várok.

Legjobb válasz: Szerintem meg attól fél, hogy egyre közelebb van a szex. Ami neked már nem, de neki még egy kicsit korai lehet. Semmi bajom semmilyen egészséges korkülönbséggel. Csak tudni kell hogy a másik korosztálynak mik a normái. Egy tizenöt éves lány ritkán éret a szexre. Kérdezd meg egy huszonöt éves lánytól! Bármikor is veszte el a szûzségét, mikor tartotta magát útilag nézve, éretnek a szexre?

Szerintem meg attól fél, hogy egyre közelebb van a szex. Ami neked már nem, de neki még egy kicsit korai lehet. Semmi bajom semmilyen egészséges korkülönbséggel. Csak tudni kell hogy a másik korosztálynak mik a normái. Egy tizenöt éves lány ritkán éret a szexre. Kérdezd meg egy huszonöt éves lánytól! Bármikor is veszte el a szûzségét, mikor tartotta magát útilag nézve, éretnek a szexre?
"Egy tizenöt éves lány ritkán éret a szexre." Azt mondtam ritkán nem azt hogy soha.
lehet stresszes a suli miatt és nemtud annyira ellazulni másik lehetõség hogy közben már nem szeret, valamiért megváltozott a viszonya hozzád vagy lehet akármi más is
Ok-ok... nem vontam kétségbe...csak válaszoltam. :)
"Kérdezd meg egy huszonöt éves lánytól! Bármikor is veszte el a szûzségét, mikor tartotta magát útilag nézve, éretnek a szexre?" ma 15:31 vagyok 23 éves, 14, 5 voltam amikor elvesztettem (szerelembõl, kapcsolatban) jó volt, nem féltem, nem bántam meg, szép emlék, utólag is úgy gondolom érett voltam hozzá, szerettem a párom és kívántam a szexet (vele).
A kérdező hozzászólása: és nyáron a petting mért volt jó ? mért volt akár napi több orgazmusa is ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tippeket, de erre a stresszes dologra mi a megoldás ? Mert én is erre gyanakodtam. Amúgy mindig nagyon közel van az orgazmushoz, de még se jön össze, és lelkileg is egyre közelebb vagyunk és nem távolodtunk el ..
Szerintem hagyjatok több idõ az elõjátékra és akkor talán jobban el tud majd lazulni ;) Csak Hajrá ;)
Szerintem is stresszes (egy-két rossz jegy pl. matekból, stb.), nem tudja kialudni magát (nekem pl. 8 óra alvás sosem volt elég, min. 10-12 óra kellett, hogy kipihenjem magam). Azért van szátok, hogy megbeszéljétek, õ nyilván érzi, ha valami nem ok.
Én örültem a kommentednek. Jó hallani hogy valaki nem bánta meg a korai szexet. És ha úgy kezdted volna, hogy "Én vagyok 23 éves . . ." Akkor nem is link-eltem volna be az idézetem. Mert érhetõ lett volna, hogy nem akarsz általánosítani. Tudom nem egyedi az eseted. De ahhoz képest nagyon ritka, hogy milyen gyakori eset a korai szex. Persze nem egyedi eset, az hogy valaki korán éret. És gáz hogy egy 17 éves fiút soha nem ráz meg egy tizennégy évnél idõsebb lánnyal a szexuáliskapcsolat, viszont egy hozzá korban még illõ lány 14, 15 és 16 évesen sem ritkán teljesen kikészt. Vagy húszon ötévesen visszanézve korainak tart.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!