Találatok a következő kifejezésre: 17 éves vagyok, a barátnőm 16 (6 db)

17 éves fiú vagyok, a barátnőm 16 éves (szűz). Nagyon szeretjük egymást, és mégis amikor együtt vagyunk legszívesebben sexelnénk, de a barátnőm nem akarja még. Miért?

Legjobb válasz: Szia. Arra még nem gondoltál,hogy a barátnödnek gátlásai vannak,vagy esetleg fél az elsötöl??Vagy éppen a következme´nyeltöl.

Szia. Arra még nem gondoltál, hogy a barátnödnek gátlásai vannak, vagy esetleg fél az elsötöl??Vagy éppen a következme´nyeltöl.
Türelem.... Könnyebb lenne nektek, ha szûz lennél. Nem lenne ennyiféle gátlás a barátnõdben a te tapasztalataid miatt, továbbá neked se lenne olyan sürgõs az elsõ. A férjem nem akart idejekorán lefektetni, egy idõ után már alig vártam, mikor lehetek már végre az övé... Mi pár évvel idõsebbek voltunk, és szüzek.
Legyél vele türelmes....
Szia! Pettingeltetek már a barátnõddel? Lehet, hogy csak az érintéstõl fél vagy nem tudja, hogy mire számíthat. Próbáljatok meg úgy pettingelni, hogy lássátok egymást egy pettingelés alatt megmutathatod neki, hogy gyengéd vagy és megpróbálod minnél élvezetesebbé tenni neki a dolgot. Miután lát téged, látja, hogy mit csinálszl, talán így elszáll a félelme.
Ez vicces :D!Mintha a saját történetemet látnám.Én is 16 vagyok a pasim 17.Én szûz vagyok õ nem.Õ szeretne már hogy eggyütt legyünk, de én még nem. Lehet hogy a barátnõdnek ugyanaz a problémája mint nekem.Fél az elsõ eggyütléttõl és a fájdalmak, meg nincs elég önbizalma.Fél, hogy nem lesz olyan jó, mint elõzõ barátnõd. nekem is ez a problémám.Biztos, hogy a barátnõdnek is ilyen gondja van.
Az elõzõ választ nem tartom humorosnak. Lehet, hogy fél, esetleg gátlásai vannak, de az is lehet, hogy csak korainak tartja még. Le kell ülni és beszélgetni róla. Õszintén.
Vagy csak egyszerûen még korainak tartja. De a legjobb az lenne ha megkérdeznéd tõle és megbeszélnétek a dolgokat hátha vmi másról van szó
hát probálj megértöbb lennni egy lánynak nagyobb veszitenivaloja van ebböl származolag mint egy fiunak beszéljetek többet erröl és probáld megnyugtatni h nem lec semi baja belöle és vgyázni fogsz rá probálj meg egy biztonság érzést adni neki sztem be fog jöni:)
adj neki idõt. ne erõltesd. ha nem akarja most, de egyszer úgyis fogja.
Mert bolond:)
elõzõ vok. sztem pár évet késtem a válasszal. XD
azóta már lehet, hogy is összejött. =D
Türelem , rózsát terem. 15/L

Szülők, lakás, stb? 1hónapja leszek együtt a barátnőmmel én 17 éves vagyok ő 16, nagyon szeretjük egymást és most jött el az az idő hogy be kell mutatnom itthon , az én szüleim elváltak szoval hétvége apu , hétköznap anyu.

mennyire fog neki számitani az hogy az én szüleim 50évesek és nem 40 ? vagy hogy nem családi házba lakok hanem egy 2szobás lakásba anyukámmal? az ilyen dolgok mennyire lényegesek ? mert most félek ett?l az egészt?l de nagyon.. valami lány leirhatná hogy forditva ez hogy néz ki.

Legjobb válasz: En lany vagyok. Egy ket szobas panellakasban lakom anyukammal, a szuleim elvaltak. 20 eves leszek, 2 eve vagyok egyutt a parommal, anyammal imadjak egymast (aki amugy nem mai darab), es tok jol elvagyunk. Abszolut nem szamit, hogy hol laksz, meg hogy hany evesek a szuleid, ha normalisak.

En lany vagyok. Egy ket szobas panellakasban lakom anyukammal, a szuleim elvaltak. 20 eves leszek, 2 eve vagyok egyutt a parommal, anyammal imadjak egymast (aki amugy nem mai darab), es tok jol elvagyunk. Abszolut nem szamit, hogy hol laksz, meg hogy hany evesek a szuleid, ha normalisak.
16/L vagyok, nekem egyáltalán nem számít, hogy milyen családi körülmények között él a fiú, akit SZERETEK. Szerintem annyi az egész, hogy kicsit pakolj, ne legyen hatalmas kupi.:) Az azért sok láynt elijeszt.:D Az, hogy 50 évesek a szüleid nem számít semmit.(: Szval szerintem ezek a dolgok egyáltalán nem lényegesek... Én családi házban lakok, és semmi bajom azokkal, akik tömbben nõnek fel...8-) Szval ne izgulj, ezek a pici dolgok nem fogják zavarni, ha szeret.:)
Már bocs, de egy hónapja együtt vagytok és nem tudja, hogy hány évesek a szüleid, hogy hol laktok stb? nem szoktatok beszélgetni? Amúgy, ha szeret téged, semmi baj nem lesz. Az, hogy a szülök hány évesek, nem számít. Az a lényeg, hogy jófejek legyenek. A lakás pedig, ha otthonos és te jól érzed benne magad, mindegy, hogy milyen. Én pl. mindíg jól kijöttem a pasijaim szüleivel, pedig az egyikük apja alkoholista volt, és sosem számított, hogy mijük van, vagy hogy mekkora házban laknak.
ne fontos egyáltalán, fõleg ha normális a csaj. ha meg ilyesmin fennakad, az már régen rossz.
A kérdező hozzászólása: apum nagyon jó fej , anyum meg nem a legjobb arc mindig de mondjuk õ bármikor eltudom küldeni ha ugy adódik. nincs kupi meg ilyesmi teljesen normális a szobám csak nagyon félek tõle h mi van ha emiatt lesz vége.. mert õ pl családiházba lakik és 40éves jófej szülei vannak..
Ha emiatt elhagy, akkor nem is szeretett. Ha valakit igazán szeretsz, nem érdekel más!
Nézd, az én szüleim sem fiatalok (bár mivel 4 báttyal rendelkezem, ezen nem kell meglepõdni), édesapám 60 elmúlt, édesanyám pár év múlva lesz 60 éves. Mi is panellakásban lakunk, és nagyon jól megvagyunk. Hidd el, ha valaki szeret, nem azt fogja nézni, mennyire vagy tehetõs, mennyire fiatalok, vagy fiatalosak a szüleid. Egyáltalánis, örülni fog annak, hogy bemutatod õt nekik, mert tartod õt ennyire fontosnak. Örülni fog, hogy megosztod vele az életedet azzal, hogy elhívod hozzátok. Nem fog ebbõl ügyet csinálni, ebben biztos vagyok! :) Az én párom sem csinált belõle ügyet soha, meg én sem abból, hogy náluk mi a helyzet. Örülünk egymásnak, és kész. :) (23/L)
Egyáltalán nem azon múlik kinek a szülei hány évesek, mert az én szüleim fiatalabbak egy jó 10-essel mint a páromé és az õ szülei sokkal dinamikusabbak... ha igazán szeret, semmi baj nem lehet.
Paff.:D Emiatt nem fog elhagyni... De én még mindig nemértem, hogy mi a baj azzal, ha nem jó fej az egyik szülõd... nem az anyukádba szerelmes.:D Az meg nemhiszem, hogy zavar bárkit is, h a pasija tömbházban lakik. És a 10 évvel idõsebb szülõk? Azzal mi a gond?:/ Nem nagyon értem, miért félsz... sztem ebben nincs semmi gáz.
Én 13 vagyok és 23 cm a farkam.DxDominik voltam.
Hát van benne valami, korban több vagyok, de egyéb paraméterekben stimmelünk. És a barátnõm rendszeresen fájlalja magát szeretkezés után, báááár!!!! annyira nem látni rajt h. ez bántaná :P Csak óvatosan, és okés lesz.
Egy ekkora farokkal már vidáman eléred a bnõd méhszáját és ennek böködése nekik nagyon fájdalmas tud lenni! Úgy hogy csak óvatosan!
A hüvely hossza 8-10 cm. Szóval csak óvatosan!
Dominik! Nem hiszem el!
A kérdező hozzászólása: Nem a csajom hanem csak barátom, és õ mondta , nekem most még nincs csajom
HÁ, nekem meg itt sírt egy 14 éves kislány, hogy az én 17 centis farkam az kevés és lehet nem lesz neki elég. XD

17 éves vagyok, 134 az IQ-m, a barátnőm most 16, neki csak 80 . Ha későbblesz gyerekünk akkor kinek az iq-ját örökölheti?

Legjobb válasz: Túlságosan beleélted magad a tegnapi Houseba. Szerintem alkalmazd azt a módszert, amit a pasi használt az IQ-ja csökkentésére:D

Túlságosan beleélted magad a tegnapi Houseba. Szerintem alkalmazd azt a módszert, amit a pasi használt az IQ-ja csökkentésére:D
Hát ahogyan a tiedet nézem a 134-gyel a gyermek remélem a 80-at örökli
Nehezen tudom elképzelni, hogy 134-es IQ-val valki ilyen ökörséget kérdezzen... amúgy tényleg inkább azt a 80-at örökölje, de ezt elõre nem lehet tudni. (Egyébként állítólag egyszer egy gyönyörû színésznõ felajánlotta egy híres és elsimert írónak, hogy csináljanak gyereket, mert akkor szép és okos is lesz. Erre az író azt mondta: "remek ötlet, de mi lesz, ha az én külsõmet és a maga eszét örökli?")
Csak nem mély hatást gyakorolt rád a tegnapi Doktor House epizód? XD
Reméljük nem a tiédet.... ezt a mentalitást! Már bocs, de ha 17 évesen ezen gondolkozol, én erõsen kétségbe vonom azt az IQ-t. Mindenesetre elõre sajnálom azt, aki neked gyereket szül majd egyszer kisfiam. Szegény csak egy porrongy lesz 134-es IQ-jú csodálatos párja mellett.... hogy a szegény gyerekrõl ne is beszéljünk, ha véletlenül anyuci IQ-ját meri örökölni. Nézz magadba!!! Jó erõsen!!!! És mindezt nem rosszindulattal, hanem komolyan segítõ szándékkal írtam!!!!
Remélem egy színvonalas tesztet töltöttetek ki, és nem egy ilyen akármilyet...
az elsõnél a pont:D
nekem 132, de ez inkább hátrány, mint elõny. Gyorsabban oldok meg logikai feladatokat, jó a számmemóriám is ; de a párkapcsolatokba tisztára el vagyok veszve, mindig a barátnõimtõl kell segítséget kérnem, mert túlötletezem a pasim szinte összes kijelentését....Remélem egy átlagot örököl a gyerekem.
80iq az nagyon 'kevés'. Szellemi fogyatékos? Normális 95-105 között határozták meg. A nagy átlag kb 100iq-val rendelkezik.
Miért fikázzátok ennyire?17 éves és fiú, lövése sincs még az életrõl... Ilyen dolgokról pl, hogy hidd el, valószínûleg nem ez a lány lesz gyermekeid anyja.Az intelligenciaszint fejleszthetõ bizonyos százalékban megfelelõ foglalkozással.Ha majd oda kerülsz, hogy gyermeked legyen hidd el, nem fogsz IQ tesztet kitöltetni a pároddal, mert olyan szerelmes leszel, hogy kettõig nem fogsz látni, és minden hibája ellenére Õ lesz a tökéletes nõ számodra..Ja és a másik, hogy neten kitölthetõ IQ tesztek bõven nem megbízhatóak, hiszen ez néhány bejelölt válaszon kívül függ életkortól, "hangulattól", neveléstõl, stbstb...
A kérdező hozzászólása: tudjátok mit? bekaphatjátok, én szakmai segítséget kértem, nem fikázást. és 80-as iq az nem szellemi foggyos, az 60 alatt van, tisztelet a kivételnek. szerintem a 30 válasz írója közül rendesen 100-as átlag alatt van az iq-ja kb. 25-nek. ennyi
17:38 "12:08-asnak üzenném, hogy nem a magas IQ borzolta fel az idegeinket, hanem a mögötte megbúvó érzelmi sivárság.... de ha ezt nem értette meg a válaszainkból, akkor valószínû hiába beszélek itt most." Mármint a feltételezett érzelmi sivárság? Ami egyes válaszadók sietõs ítélkezésében nyilvánult meg? Igen, a válaszaitokban ott volt az érzelmi sivárság és annak feltételezése, átvetítése a kérdezõre. Nyugi, értettem, csakhogy engem nem érdekelnek az ilyen nagy valószínûséggel hibás szekunder információk, amik mögött ugyanúgy semmi információ nincs a valós helyzetrõl; primer információ a kérdezõtõl meg azóta sem jött. Aki a kérdésbe/kérdezõbe saját lelki sivárságát látja bele, majd jól felháborodik ezen, az nem a kérdezõrõl állít ki bizonyítványt, amikor elhamarkodottan ítélkezik. Nekem ez vicces/szánalmas. Attól függõen, hogy milyen hangulatban vagyok. Pont ezt mondtam elsõre is, remélem így még érthetõbb volt, nem kell hozzá 130 feletti IQ. :D :D :D
Mindegy igazából az érzelmi IQ a döntõ, nálad ez nyilván elég alacsony ilyen hozzáállással, szóval jobban jár a gyerkõc ha nem rád üt. Amúgy meg ne légy így elszállva magadtól mert 80 és 120 közötti érték számít normálisnak.
12:08-asnak üzenném, hogy nem a magas IQ borzolta fel az idegeinket, hanem a mögötte megbúvó érzelmi sivárság.... de ha ezt nem értette meg a válaszainkból, akkor valószínû hiába beszélek itt most.
Ilyen felfogással, ekkora intelligenciád van? Mind1, végül is nem az határozza meg, hogy ki milyen értelmes bizonyos élettel kapcsolatos kérdésekben. 17 éves vagy, hová akarsz még gyereket egy 16 éves csajtól? A 80as IQ-val nem menne bele ilyen marhaságba, az tuti. Amúgy a gyerekek általában a nagyszülõktõl öröklik a tulajdonságaikat, mind külsõleg, mind belsõleg. Miért, ha mondjuk anyukádnak csak 90es az IQ-ja kitagadod, vagy hogy gondoltad? A felfogásod szánalmas, aztán lehet érte lepontozni, leszarom :)
Ja igen és a 05-06 10:57-nak üzenem, hogy 70 alatt fogyatékos valaki szellemileg. A csajjal nincsen gond, csak a logikája nem olyan, de ettõl még lehet színjeles tanuló, nem ez határozza meg! Remélem szegény barátnõd talál magának egy jobbat. Itt nem az IQ-ra értem. Elõzõ voltam!
"én szakmai segítséget kértem, nem fikázást" - Miért? Neked az a munkád, hogy gyereket csinálj?
Tégy egy szívességet a világnak és soha ne hozz létre utódokat, oké?
Háh, ezen a "szakamai segítségen" én is elgondolkodtam :D "A csajjal nincsen gond, csak a logikája nem olyan, de ettõl még lehet színjeles tanuló..." Szerintem éppenhogy a színjelesség nem ér úgymond szart se. Én 3-as tanuló vagyok átlagban, de a legjobb felvételit írtam most tavasszal matekból. Egyszerûen lusta vagyok :D Viszont másik osztálytársam szín ötös, viszont az IQ-ja alig érheti el ezt a 80-at... A kérdezõ még nálam is hülyébb :D Pedig van köztünk három év. Nem ez határozza meg az intelligenciát.
(134+80)/2=107 Tehát a gyerek IQ-ja 107 lesz. 26 f 138
na, most csökkent az IQd..
a kérdés baromság......az IQ ugyanúgy múllik az öröklött géneken, mint a környezeti hatásokon ami az embert éri az élete során..neked 134 -es???jól vagy???egy ilyen kérdéssel a szellemi szinted a nagy átlagba tartozik vagy az alá esik.FOGALMAD SINCS ARRÓL, HOGY MIBÕL TEVÕDIK ÖSSZE AZ INTELLIGENCIA...
Hát ha ez valóban így van, akkor úgysem lesztek addig együtt, h gyerekeitek legyenek. Mert ugye gondolom, a 134-es iq-ddal nem csinálsz gyereket ilyen fiatalon. 80-as iq elég kevés, 100 a normál, 70-tõl már retardált lenne..
sztem ti nagyon rosz módszerrel mérhettétek az IQ-t. Nem értem mi a fenének kell ekkora [email protected]ágokra alapozni egy kapcsolatot. Jó vele midnen, meg vagy vele maximálisan elégedve? Ha igen, akkor ne legyél gyerekes és ne jöjj a kis IQ-val. Hüly3ség.
Kitöltöttél neten egy IQ tesztet. Hagytad, hogy megküldjék az eredményét a telefonodra és leemeljenek vele egy csomó pénzt. Ezek után még volt pofád a barátnõdet is rávenni ugyanerre, de õt nem is érdekelte ez az egész úgy igazán mert nem akkora hülye mint te, ezért figyelmetlenül töltött ki egy amúgy is megbízhatatlan tesztet... Ez történt ugye? Gratulálok. Remélem idõben rájön, hogy hülye a barátja és szakít.
Neten kitöltöttél valami iq tesztnek nevezett izébizét és most azt hiszed, hogy az hiteles eredmény? :)
es nem modnod komolyan hogy az volt a romantikus delutani program hogy ketesben elmentetek egy pszichologushoz, aki megfelelo korulmenyek kozott, es meghatarozott ideig toltette ki veletek az iq tesztet, mert ha nem akkor az nem iq teszt volt. nekem az interneten volt mar az iq-m 147 is meg 86 is, szoval ennyit errol
Jaj az tutti hogy az iqud nagy de az eszed annyi mint egy hangyának! Nem mindegy az hogy a gyereked milyen iquju lesz, sztem az a lényeg hogy egészséges legyen de a nagy iqudal még ezt sem tudod!
Az lehet, hogy az iq-d 134, de az EQ-d( érzelmi inteligencia hányados) közelit a 0-hoz, ha ilyeneken problémázol 17 évesen.
nekem 106 az iqm, es ez atlagos, de egyebkent, szerintem te nem vagy normalis ha ezen gondolkozol, e hogy neked ezen mulik a szeretet?Mert zerintem abzolut nem az iqn mulik!!!Szerintem tegyel fel egy hirdetest a neten, hogy megismerkednek 134es iqju lannyal, vagy az folott:-Dja vagy az az folott mar nem jo, mert akkor mar neki nagyobb???Hat elegge keves az eselyed talalni valakit lasuk be, de a te dontesed...."Mr Csolatasu:-D" 22/L
És ha nem lesz a te IQd hoz közeli az eredménye , akkor kicseréled jobbra? Hülye
Ha az én péniszem 18 cm és a barátnõmé 0, akkor a gyerekünké mekkora lesz?
hát majd rájössz, hogy fölösleges ilyeneken gondolkodni :) Lehet, hogy buta lesz, de lehet hogy okos lesz. Szerintem nem ettõl függ, de azért megtippelem neked, hogy szerintem egy átlagos IQ-jú gyerek lesz :) Egyébként mi volt a tegnapi Doktor Hous résZ? meg szeretném nézni. melyik epizód volt tegnap???
12:02 vagyok Szerintem már meg is találtam. ha valakinek kéne akkor: Doktor House (am. filmsor., 119. rész, 2004) (12) - A tudatlanság áldás
Érdekes mennyi embert felborzol egy ilyen nagy IQ emlegetése. Engem azért nem, mert ahogy itt feljebb valaki említette, nekem is volt már 147. (Lehet, ugyanazt a tesztet töltöttük ki?) ;) Semmit nem tudunk a kérdezõrõl ez alapján a kérdés alapján. Mégis sokan igyekeznek belelátni tulajdonságokat, majd ítélkezni. Csakhogy ilyenkor vajon kirõl is szól majd az "ítélet"? Nem tudjuk, pl. miért vannak együtt? Az is lehet, hogy a kérdezõ EQ-ja épp olyan magas, mint az IQ-ja, és azért. Ki tudja ezt és honnan? A 11:08-as történetet én egyébként Einstein-nel ismertem. A kérdés amúgy jogos is lehet. A válasz az, hogy senkiét, mert az IQ nem örökölhetõ. Hajlamokat, tehetségeket lehet örökölni. Egyébként az IQ nem is fejleszthetõ. Az EQ igen. Amit lehet fejleszteni, az, hogy milyen gyorsan és pontosan oldod meg az ismert feladatokat. De ez nem maga az IQ, csak a mérésére szolgáló tökéletlen eszköz, ami így mást fog mutatni. Miközben az IQ-d annyi, amennyi. És ez akkor derül ki, amikor új, ismeretlen feladatot kell megoldanod. Ami egyébként nem jelent túl sokat, ezért is hagytak fel a mérésével. (Na meg azért, mert kiderült, hogy mi szegény kelet-európaiak, meg a feketék ugyan alulmaradunk az átlag USA lakossághoz képest, de a kínaiak meg jól rájuk vernek. Ugyanis az IQ-mérés egy bevándorlási politika részére lett eredetileg kifejlesztve, hogy kiszûrjék a "hasznos" egyedeket a bevándorlók közül. Ez egy fájó szégyenfolt a történetben, nem is igen emlegetik.) De vegyünk példának valakit, aki az elméleti IQ teszteken rendre 200 pont felett van, viszont pánikbeteg és agórafóbiás. Jó élete lesz a magas IQ-jával? Aligha. Tehát, visszatérve az eredeti kérdéshez, ha lesz közös gyereketek, amit én sem tartok valószínûnek, akkor az genetikailag egy csomó mindent fog örökölni, a megfigyelés szerint (lappangó gének) fõleg olyanokat, amik a ti szüleitek hajlamai/tehetségei. Mert a legtöbb esetben ez átugrik egy generációt. Ugyanakkor az örökletes betegségeknél a helyzet általában az, hogy az egészséges szülõ génjei dominálnak, mivel a rendszer önjavító. Ha az egyik DNS az adott ponton sérült, a másik pedig ép, akkor a jó fogja továbbvinni az adott tulajdonságot. Ha nem így lenne, akkor a genetikai hibák egyre szaporodnának a generációk alatt, és minden bonyolultabb létforma kipusztulna idõvel pusztán e miatt. Szerencsére ez nincs így. Más kérdés, hogy a "jó" tulajdonságok a megváltozott körülmények miatt "rossz"-á válhatnak. Ilyen pl. az, hogy ki milyen hatásfokkal dolgozza fel az ételt? Aki rossz hatásfokkal, az korábban, amikor kevés kaja jutott egy emberre, nagyobb eséllyel halt éhen egy ínséges idõszakban. Ma meg a jó hatásfokú szervezet tulajdonosa van kitéve annak, hogy ha nem figyel oda, mit/mennyit eszik, és mennyit mozog, kórosan elhízik és egészségügyi gondjai lehetnek... Pedig õ örökölte a "jó" géneket.
utsó 17 évesen ezen gondolkodik? Szánalmas. Ha ekkora az IQja akkor talán be is látja, hogy a magas IQval együtt nem jár az egészség.
kamu 80-as iq már keményen szellemi fogyatékosnak számít
Nem biztos Forrest Gumpnak is ennyi volt:-DDD
Nem tudom te milyen felmérésen vetteél részt, de ha ilyen kérdést teszel fel, biztos, hogy nem 134 az iq, inkább az általad említett 2 szám különbsége :)
hogyne
A kérdező hozzászólása: ???
A méret nem gond.A maszti idejét viszont legalább 10 percel elhuzhatnád, tecnikai dolog ez .A barátnõs dolog meg normális , csak nem a sperma jön , hanem az elõnedved . Ez ellen nem tudsz tenni semmit.Ez így mûködik .
A kérdező hozzászólása: De ezzel a korai megömléssel mit csináljak erre van valami gyógyszer??? meg úgyérzem ha egy lánnyal lefeküdnék akkor már az elején elélveznék :(
A méret átlagos és a "smároltunk merevedésem lett és éreztem hogy jön ki a sperma" teljesen normális. Habár a harmadik hozzászólónak van igaza, ez nem sperma csak elõnedv. Próbáld meg elnyújtani az önkielégítést "start-stop" technikával. Nem írom le nézz utána az interneten. Az 5 perces önkielégítés teljesen rendben van. Olvastam valahol de már nem találtam meg, hogy az önkielégítésnél a kezdés és az ejakuláció között eltelt idõ több mint 2 perc akkor az átlagos, ha ez kevesebb akkor beszélhetünk korai magömlésrõl. 16 éves vagy ne akarj rögtön a legjobb szeretõ lenni és ne a pornófilmeket vedd alapul a szexualitásod fejlesztéséhez.
Verd ki , hogy ne menj el amúgy nekem is 17cm.
Még ne feküdjetek le..bõven ráér a lány..és még jobb lesz ha vár vele..
tegyé rá nyomókötést
"Szívás, ha a lány vérzékenységben szenved, mint II. Miklós cár." Miért érzem úgy, hogy ez a mondat több sebbõl is vérzik? :D
Szívás, ha a lány vérzékenységben szenved, mint II. Miklós cár.
Te hány éves vagy?
jaj bocs, félreértettem
várj pár napot és kész
Par csepprol vam szo ne ijedj meg:)
ha jót akarsz neki, ennyi idõsen még hagyd békén szegényt.
Nem sok vérröl van szo. persze ez egyéntöl fûgg. legyen kéznél egy zsepi és ennyih :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!