Találatok a következő kifejezésre: 17 éves vagyok, a (826 db)

17 éves vagyok a barátnöm 15 és ugy tervezük h együt maradunk örökre szerintetek igaz? és egymás szüzeségét vetük el

Legjobb válasz: Édi. Azért 17-15 évesen szerintem kicsit meredek egy életre tervezni, de én drukkolok. :D

Édi. Azért 17-15 évesen szerintem kicsit meredek egy életre tervezni, de én drukkolok. :D
Te és a barátnõd is egy barom. És összesen két barom vagytok. Egymásra találtatok gratula
Ne legyetek már ilyen pesszimisták, persze hogy lehet, ha teherbe ejtette a lányt. Erõs kötelék az...
igen, szerintem szerintem igaz, hogy így tervezitek... :D
LOL. Tervezgessétek inkább azt, hogy melyikõtöknél ültök le nyelvtanozni. Kegyetlenül rádfér.
Szerintem nem igaz.. pár év és szétmentek. Csak logikusan kéne nézni, persze lehetséges, de arra igen kicsi az esély. De azért hajrá. :D
17éves vagy de még a 8általános sincs meg úgy látom.. És nem nem igaz :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: te meg kiszophatod a faszomat ;)
Mi a párommal így voltunk, csak mi 17 voltunk mindketten és ma a férjem.24/L
Bármi lehet, lottót is nyerhetsz, csak nincs sok esélyed. Valószínû szét fogtok menni.
Mi nem tudhatjuk hogy igaz-e :)

17 éves vagyok a barátom 23 éves, és sajnos csak a misszionárius pózban tud elmenni és csak takaró alatt. Valami baj van a pasimmal?

De én szívesen kipróbálnám a többi pózt is,mert nagyon érdekel a szexben minden.De nem tudom rávenni semmire!Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nézd, 17 vagy, elõtted az élet! Semmiképpen ne nyomorítsd meg magad szexuálisan egy ilyen ember mellett. Egy 23 éves normális férfi olyan átütõ erejû vad és zabolátlan szexualitással kell hogy rendelkezzen, mint én annak idején (azóta mégdurvább). Szóval ne lacafacázz egy ilyen balfácánnal, keress egy dögös srácot akibõl süt a szexuális erõ és új hajnal virrad jobb sorsa érdemes erotikus világodra.

Nézd, 17 vagy, elõtted az élet! Semmiképpen ne nyomorítsd meg magad szexuálisan egy ilyen ember mellett. Egy 23 éves normális férfi olyan átütõ erejû vad és zabolátlan szexualitással kell hogy rendelkezzen, mint én annak idején (azóta mégdurvább). Szóval ne lacafacázz egy ilyen balfácánnal, keress egy dögös srácot akibõl süt a szexuális erõ és új hajnal virrad jobb sorsa érdemes erotikus világodra.
lehet azért akar pl takaró alatt mert amúgy fél, illetve gátlásos vagy valami lelki eredtû a dolog, kérdezd meg tõle miért nem mer mást is kipróbálni.beszéljétek meg, mondd el te mit szeretnél
az ilyet kell elküldeni szexuálpszichológushoz, hú bakker, ez egy de hosszú szó. aki magával sincs kibékülve, meg ezek szerint szorong is ez miatt, nem kicsit, az miért akar másokkal is foglalkozni?
nincsen vele semmi baj. Kicsit gátlásos és félénk szerintem. Nem mindegyik huszon akárhány éves pasi szexmániás ahogy az elsõ válaszadó mondta. Beszéld meg vele. Ha régóta vagytok együtt nem jelent szerintem majd gondot leülni vele és elbeszélgetni ezekrõl a dolgokról. Ha még friss a kapcsolat, akkor bíztasd egy kicsit. Vagy fektesd hanyatt és lovagolj rajta. Lehet tetszeni fog neki ;-)
Lehet, hogy egyszer rányitottak és történt valami. Vagy ezt nevelte belé az elsõ csaja.

17 éves vagyok, a gumin kívül (amit nem szeretünk a párommal) milyen fogamzásgátlót lehetne szedni recept nélkül?

Legjobb válasz: 17 évesen lehetne annyi eszetek, hogy gumiban keféltek. Értem én, persze...örökké együtt, soha más, meghalnék meg miegyéb. De szerinted õ az utolsó akivel kaffantasz? Hát semmitõl nem féltek? Nem terhességre gondolok, hanem betegségre. Elég csak egy HPV és örök életedre retteghetsz, hogy mekkora esélyed van arra, hogy kialakuljon benned egy méhnyakrák. És az a baj, hogy simán vágja rá az ember, hogy "mekkeldöglenivalamibe'" csak ez akkor nem jön fel emlékként, amikor 36 évesen 2 kisgyerek anyukájaként azt mondják, hogy elõrehaladott stádiumú, gyors lefolyású... és 9-12 heted van hátra. Akkor már kevés a "miértén"... Szóval a gumit most kell felhúzni, és ne mondd, hogy abban nem érzek semmit, meg az összes bullshit. Mert amikor rád dobják a földet anyádék, onnan már nincs több kufirc.

17 évesen lehetne annyi eszetek, hogy gumiban keféltek. Értem én, persze...örökké együtt, soha más, meghalnék meg miegyéb. De szerinted õ az utolsó akivel kaffantasz? Hát semmitõl nem féltek? Nem terhességre gondolok, hanem betegségre. Elég csak egy HPV és örök életedre retteghetsz, hogy mekkora esélyed van arra, hogy kialakuljon benned egy méhnyakrák. És az a baj, hogy simán vágja rá az ember, hogy "mekkeldöglenivalamibe'" csak ez akkor nem jön fel emlékként, amikor 36 évesen 2 kisgyerek anyukájaként azt mondják, hogy elõrehaladott stádiumú, gyors lefolyású... és 9-12 heted van hátra. Akkor már kevés a "miértén"... Szóval a gumit most kell felhúzni, és ne mondd, hogy abban nem érzek semmit, meg az összes bullshit. Mert amikor rád dobják a földet anyádék, onnan már nincs több kufirc.
egy pohár citromleves jeges víz
Semmilyet - szerencsére. Helyi hatású fogamzásgátló módszerek vannak (pesszárium, krém, kúp), de ezek megbízatósága nem túl jó.
Kenjed be a párod farkát erõs pistával és nézd ahogy kéjes vigyorral a száján sûrûn k.anyázva rohangál a lakásban !
Olyan, ami megfelelõ védelmet nyújt, nincs. Használjatok óvszert, nem olyan szar az. Nem értem mi ez a nagy rinyálás miatta manapság.

Beleszerettem egy 33 éves férfiba. ő is szeret engem, pedig én csak 17 éves vagyok. A gond az, hogy a szüleimnek hogyan mondjam el? :S

Legjobb válasz: en nem tudom mivan a mai fiatal lanyokkal csak a 25-30 eves pasik jonnek mar be nekik pfff mikor 30 eves leszel a 80 eves tatara fogsz bukni vagy mi?

en nem tudom mivan a mai fiatal lanyokkal csak a 25-30 eves pasik jonnek mar be nekik pfff mikor 30 eves leszel a 80 eves tatara fogsz bukni vagy mi?
19 éves vagyok!mindig idõsebb barátaim voltak!ráadásul nem 1-2 hétig voltunk együtt!mondjuk lehet az annak köszönhetõ, h a felfogásom nem 19éves szinten van!szóval t se hurrogjátok le! a mai 18-19 éves fiúk még kb a 13éves szinten le vannak maradva, nem csoda h sok mindenki az idõsebbekben lel párra!
azert kell a kis 18 eves csajoknak 30 eves mert annak mar van autoja dollgozik is van mibol vegyen neki minden szart!!! (sajat boron tapasztaltam es nem egyszer) 18/F
jaaj mihez gratulálsz?33éves, még nem öreg, bár attól függ milyen a lány felfogása!
Nem, õ nem szeret téged. Csak még jó sokszor meg akar dugni. De így a legjobb, hogy te azt hiszed, hogy szeret, és még sokszor fog tudni megdugni téged :)
18:47, egyetértek teljes mértékben! A nagy nõi egyenjogúság hozta meg a nõk "elkurvulását" bla, bla..na de ez már más téma!
Lehet, hogy a szülõk miatt tették, de nem is váltak el, ha nem jöttek ki egymással!!! Itt azért figyelembe kell venni azt is, hogy a fiatal lány még élni akar, világot látni, s nem biztos, hogy a hajnali bulizásokat a másik fél fogja értékelni.
Persze csak régen akik férjhez mentek 16 évesen 10 meg 20 évvel idõsebb férfiakhoz, azok nem szerelembõl tették, hanem a szülõk miatt.
gratulálok!
33 éves, nem öreg, és miért ne szerethetne egy 17 évest? Régebben 16évesen már férjhez is mentek, és nem velük egykorúval, hanem igencsak 10-20 év korkülönbséggel! Mindenki csak a negatívumokat sorolja, és nem nézi a másik felét! Itt a pasi nagyobb bajban van, mert gondoljatok bele, h. mondjuk együtt lesznek 5 évig, akkor a csaj csak 22, de a pasi 38 lesz, neki nehezebb lesz találni másikat! És még sorolhatnám, de a lényeg, h. meg kell próbálni, vagy bejön, vagy nem! Ja, és rengeteg példa van az ilyen szintû korkülönbséggel együtt élõkre!
A kérdező hozzászólása: nem tudom, én szeretem õt..de a szüleimnek nem tudom hogyan tálaljam:(
Én férfi vagyok, és egyben a 14:09-es is, de nem teljesen értek egyet azzal, amit gondolsz, ha úgy gondolod ahogy gondolom hogy gondolod. Alapból házasodni nem kell csak azért, mert egy-két év együttélés után azt szûrik le, hogy jól kijönnek egymással, meg van a "szerelem" és jó a szex. Én sem tudom, hogy a nagyszüleim több mint ötven évig házasok lettek volna-e, ha a mai világban kezdik el az életüket, de azt nem is ismerem elég jól, amit pedig tudok róla, azt nem akarom megtapasztalni. A nõk elk*rvulása tényleg [email protected] dolog, csak amúgy az meg olyan egyoldalúnak (és rossznak) tûnik, hogy a férfiak meg ugyanolyan félrekúrósak maradnának, legalábbis nekem ez hangsúlyozódik ki az egészbõl. Szóval én a régi rendszerben sem tudnám elképzelni az életemet. Az túl egyszerû lenne szinte egy férfinak. :D
Ja, félrekúrósak maradnának, ami tényleg nem szép dolog, de most annyiban változott, h. a nõk is ugyanúgy, sõõõõt! Nah majdnem elfelejtettem, régebben is ugyanúgy félredugtak a nõk, csak nem csináltak a férjeik nyilvános palávert, mert "mit szól a szomszéd"? A kérdezõnek javaslom, h. nem kell ezt még tálalni, majd ha együtt lesztek kb. fél éve, és lángol a szerelem, akkor be kell vállalnod, és õszintén megmondani, h. szereted! Na egy közhely a végére: Az idõ a megoldás!
A kérdező hozzászólása: és akkor titokban tartsam addig?
Ameddig el nem kezdeõdik újra a Mauuunika só és akkor mehecc oda a kis családoddal növelni a színvonalt....
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó kommentelõ! ilyen gondolkodásmóddal inkább neked van ott a helyed...
A kérdező hozzászólása: nem a pénz fogott meg benne, hanem a személyisége és az, hogy soha senki nem törödött még így velem..nálam is ez a helyzet, a szüleim nem szeretnék ezt én úgy gondolom, csalódást okoznék nekik..hogy a jó tanuló mintakislány egy érett férfiba szeretett bele..:(
Hát nem tudom, 16 év a különbség. Te még "gyerek" vagy, õ pedig egy még nem nagykorúval kezd.
most figyeljetek már!egyáltalán nem biztos hogy csak szexet akar a srác!nem ismerjük õket, majd erre úgyis rájön a kérdezõ! de nem mindenkinek a szex jut eszébe elõször!lehet h jól érzik magukat együtt!ez nem jutott még eszetekbe?
látszik rajta mennyi idõs? van családja, vagy egyedülálló?
diq 18-19 evesek szintjen o hadjuk mar az ilyet nem mindenki egyforma lanyokbol is van sok aki 18 eves de nem alt sorba az eszosztasnal 18/F
Egy kicsit el kellene gondolkodnotok mindkettõtöknek. Jó, egy ideig biztos minden oké lesz, meg új, meg minden, de gondolj arra, hogy teljesen más problémák foglalkoztatnak. Te az érettségire fogsz készülni, lerágod a tíz körmödet, hogy Úristen, hová vesznek föl, meg lesz-e a nyelvvizsgám stb. Az õ fejében pedig olyan dolgok fognak megfordulni, hogy : mikor kell befizetni a villanyszámlát, kaphatok-e most hitelt, hová menjek nyaralni, vehetek-e lakást, már szeretnék gyerekeket stb. Szerintem nem vagytok egy korosztály. Mondom ezt én, aki most beleszeretett egy 38 éves pasasba, s magamnak sem merem bevallani, mert bár jól kijövünk egymással, de a 11 év mégiscsak érzõdik a gondolkodásmódunkon. Próbálj meg a saját korosztályodban keresgélni. Nem akarok vészjósló lenni, de ez a kapcsolat, kaland, nem biztos, hogy megéri, hogy összevessz a szüleiddel. 26/L
Nem vagy véletlenül szõke?:D amugy meg nem lesz semmi komoly, csak a fiatal csajokkal mindig jobb mind az agyonkefélt vén pumákkal.Gondolj bele, te komolyan vennél egy 10 évest ha járni akarna veled?:D
A kérdező hozzászólása: egyedülálló a pasi, és igen szõke vagyok, bár nem hiszem hogy ez számít is valamit..úgyérzem szeret..olyan megértõ és kedves velem..
Én 16 éves voltam amikor egy discoba megismerkedtem az egyik kidoboval. Oda jött hozzám hogy beszélgessünk már az este folyamán meg ilyenek. Kb 24 nek néztem. Másnap sms-eztünk és kiderült hogy 34. Cirka 10-est tévettem de ugyvoltam az egészel hogy nem foglalkozok vele talizunk megismerjük egymást és kész. Én a 2.tali után rájöttem hogy csak megakar fektetni. Azzal szolta el magát hogy ö nem akar semmit se siettetni meg nem akar megfektetni de azért nem mennék fel hozzá fürödni egyet? Itt végem volt. Akkor jöttem rá hogy nem az a lényeg hogy van kocsija meg háza. Na de minegy ez csak az én kis történetem volt. A lényeg az hogy vigyáz vele nehogy olyanra kényszerícsen amit nem akarsz. Ha érzed hogy tényleg szeret és nem csak a szexet akarja akkor vágj bele. Veszteni valód nem igen van. De szerintem a szüleidnek egyenlöre ne mond el. Legalább is az én faterom nagyon kiakadt:D
18/F nem minden 18éves fiúra gondoltam! elhihetitek nem azért kell (nekem legalábbis) 30as pasi mert van kocsija!nekem is van és dolgozom is!ennyit errõl! elõzõ 19éves lány
Ugyanez van nálam is, mintha csak én írtam volna a kérdést, de komolyan! Annyi a különbség talán, hogy én 1 évvel idõsebb vagyok nálad, és õ pedig 32.. Én szerencsére nem szerettem bele (még), de olyan kedves, figyelmes és törõdõ velem, amilynemég senki nem volt azelõtt, ezért nagy a csábítás :) És ugyanezek a problémák azok, amik hátráltatnak.. A szüleim nem tudnának beletörõdni, mert számukra én vagyok a mintagyerek, jó tanuló, stb... És én sem akarok emiatt vitázni velük. Másrészt félek is, mit szólnának mások, mert hát én sem tartom ezt normális dolognak. Az meg, hogy pénzes (mert az) nálam egyáltalán nem dob semmit, illetve dobna, ha amúgy is bejönne..Mert ugye a külsõ megfog, a belsõ megtart..Hát nálam pedig pont, hogy a belsõ fogott meg, a külsõ viszont..nem vonz annyira
18:44 en a fiatal csajokra gondoltam nem azok akik mar dollgoznak 17-18 eves lanyokra akik meg suliznak:)
Elnézést, de szerintem gusztustalan még a gondolata is annak, hogy egy majdnem ennyi idõs hapekkal járjak, mint az apám... az én barátom 5 évvel idõsebb, mint én, és úgy gondolom, hogy már ez is kicsit sok. De szeretem. Lehet, hogy másképp látnám a dolgokat, ha nekem is egy apuci jönne be, de szerencsére nem. :)
Kénytelen leszel abban tartani, ráadásul, ha ez a pasidnak kellemetlen, akkor az azt bizonyítja, h. Õ szeret, és szeretne felvállalni. Amikor már nagyon hisztizik azért, h. tudjanak a szüleid is errõl, akkor biztos szeret! Ha még lenne kérdésed, akkor írj nyugodtan privátba! Eddig is több választ adtam, nem tudom melyikek vtak!

Költözzek vagy ne? 17 éves vagyok, a barátom 25.2 és fél éve vagyunk együtt.

Szeretné, ha hozzá költöznék (egyedül lakik). Nem lenne gond iskolaváltással, mert magántanuló vagyok a sok utazás miatt (gyakran vagyunk együtt külföldön). Az osztályozó vizsgáim mindig 4-5 körül vannak, szóval a tanulást sem hanyagolom el. Nagyon sokat vagyok vele, de mégis azért teljesen más együtt lakni. Nagyon szeretnék vele élni, de attól is félek, hogy azt mondanák csak azért lakom nála, hogy eltartson, meg szép nagy házban lakhassak:S

Legjobb válasz: Szerintem ne mások véleménye motiváljon.Van emberek akiknek az is baj ha oda költözöl meg az is hanem.Ne foglalkozz velük!

Szerintem ne mások véleménye motiváljon.Van emberek akiknek az is baj ha oda költözöl meg az is hanem.Ne foglalkozz velük!
Én is 17 éves vagyok, hidd el, nagyon irigyellek a lehetõséged miatt, bárcsak nekem lenne. Én megpróbálnám. Felelõsség nem csak rajtad van, hanem a barátodon is, sõt, szerintem rajta több is... Ha összeköltöztök, akkor nagyon boldog együttélést kívánok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkettõtöknek:) Szívbõl szeretem, és vele szeretnék maradni mindig. Megpróbálok nem foglalkozni azokkal meg, akik leszólnak:S:)
Hm. A környezetemben rengeteg lány van, akiknek ez rosszult sült el - szerintem próbálj objektíven mérlegelni. Mindenképp a tanulás legyen az elsõ, és ha úgy érzed, hogy az osztályzataid rovására megy a dolog, beszéld meg vele, és döntsétek el, hogyan tovább. A legjobbakat mindkettõtöknek! =)
Lakva ismerszik az ember!
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat!:)
Én azt javaslom, hogy ne kapkodd el a dolgot. Még elõtted az élet és 17 évesen nem szabad "beleugrani" egy ilyen kapcsolatba. Tanulj és szórakozz, élj vidáman, hisz csak most az egyszer vagy fiatal! Ha Õ az igazi, akkor úgy is meg fog várni. Ha pedig nem, akkor semmi jóvátehetetlent nem követtél el. Kevés kapcsolat igazán tartós, amelyet ilyen fiatalon kötnek. A tartós kapcsolatok fõleg az olyan pároknál alakulnak ki, ahol minkét fél tudja tolerálni a másik hibáit. Ez a készség fõleg tapasztalatok útján fejlõdik ki. Tehát éld az életed, szerezz tapasztalatokat, ne kösd le magad azonnal, mert késõbb esetleg megbánod, de már nem lesz visszaút. Nem tudom a szüleid mit szólnak hozzá, de biztos vagyok benne, hogy jót akarnak neked és csak a te érdekeidet nézik. Minden szülõ szeretné, ha a gyermekének jobb jövõje lenne, mint a sajátja volt. Biztos lehetsz benne, ha õk marasztalnak, azt nem a saját önzõ érdekeik miatt teszik, hanem azért, mert féltenek, hiszen ismerik az élet buktatóit tapasztalatból. Az is természetes dolog, hogy szabadulni igyekszel otthonról és önálló család alapítására gondolsz, de hidd el nem veszítesz semmit vele, ha pár évet vársz még evvel. A családalapítás után megnõnek a gondok és villámgyorsan múlnak az évek. Hipp-hopp és azt veszed észre, hogy ráncosodsz és megöregedtél, pedig még fiatal sem voltál igazán. Tombold ki magad és éld a fiatalok könnyed, minden nagyobb felelõsségtõl és gondoktól mentes életét. Ne akarj egy csapásra felnõtt lenni, mert késõbb még vissza fogod sírni a gyermekkorodat is! Vígan ráérsz 20-25 éves korodban férjhez menni, semmirõl sem fogsz lemaradni ne félj, sõt...! Bárki, bármit mond és javasol, a döntés a Te kezedben van! Mindenki úgy szúrja el az életét, ahogy akarja. De Te ne tedd! Fiúzni attól még lehet, hogy nem költözöl hozzá és néha ott is aludhatsz nála. Nem akarok vészmadárkodni, de ha valami miatt balul sül el az együttélés, akkor mit csinálsz? Visszaköltözöl a szüleidhez? Esetleg egy babával? Vagy dacból albérletbe mész? Mindenképp nehéz és kiszolgáltatott helyzetben leszel, bármelyiket választod. Ezért kel okosan és megfontoltan döntened és nem csak a szívedre hagyatkoznod. A szív néha rossz tanácsadó! Ha úgy döntesz, hogy költözöl, akkor kérlek másold ki magadnak ezt a választ és olvasd el 5 év múlva. Na majd akkor mondd, hogy nem akartam jót neked! Nekem 3 lányom van, de nekik sem tudnék jobb tanácsot adni. Csak ésszel! Remélem jól döntesz.
Nem azért, de életed elsõ önálló, felelõsségteljes döntését miért akarod másokra hárítani?
Örülj a lehetõségnek, ha egy fiú ilyesmit szeretne, az már tényleg komoly! Szerintem nyugodtan vállald be (persze ha szívbõl szeretnéd), kiderül, tudok-e együtt élni, ha igen, akkor nincs itt semmi probléma:) Mások véleménye meg ne érdekeljen!
Elõzõ vagyok, elfelejtettem megkérdezni, hogy a szülõk mit szolnak az ötlethez???
A kérdező hozzászólása: Nem másra akarom hárítani...CSAK érdekelt a véleményetek... Szüleim rám bízták a döntést, elfogadják a barátomat, és szeretik. Tudják, hogy mennyire imádjuk egymást, ezért azt mondták, amíg ugyanilyen jól tanulok nála lakhatok. Mondjuk most is szinte már együtt élünk:D

17 éves vagyok, a múlt hónapban 1 hetet késett a menstruációm, most pedig egy héttel hamarabb jött meg. Eddig soha nem volt ilyen (pedig már 11 éves korom óta menstruálok) mitől van ez?

Legjobb válasz: Nem lehet tudni... Én tegnap voltam nõgyógyásznál, mert utoljára okt 21-én jött meg.... és kb 8 napig megvolt, azóta semmi... tesztet csináltam anyummal, mert már annyira aggódtam:D negatív lett... doki is mondta h semmi bajom, számtalan apróbb ok is lehetett... felírt valami gyógyszert, h holnaptól számítva 10 napig szedjem, utána 2-3 napra megjön....erre mikor elkezdtem volna szedni, vagyis ma, megjött reggel hála égnek:D ha többször lenne ilyen problémád, menj el te is nõgyógyászhoz :)

Nem lehet tudni... Én tegnap voltam nõgyógyásznál, mert utoljára okt 21-én jött meg.... és kb 8 napig megvolt, azóta semmi... tesztet csináltam anyummal, mert már annyira aggódtam:D negatív lett... doki is mondta h semmi bajom, számtalan apróbb ok is lehetett... felírt valami gyógyszert, h holnaptól számítva 10 napig szedjem, utána 2-3 napra megjön....erre mikor elkezdtem volna szedni, vagyis ma, megjött reggel hála égnek:D ha többször lenne ilyen problémád, menj el te is nõgyógyászhoz :)

16, 17 évesek vagyunk. A barátaimmal lemennénk a balcsira. Kempingbe beengednek felnőtt nélkül?

Legjobb válasz: Szerintem van olyan hely ahol igen. Ha normálisan néztek ki és úgy is viselkedtek, szerintem ebbõl nem kellene, hogy baj legyen. Mi is sokfele mentünk már 14 évesen is, igaz többnek is néztek a koromnál.

Szerintem van olyan hely ahol igen. Ha normálisan néztek ki és úgy is viselkedtek, szerintem ebbõl nem kellene, hogy baj legyen. Mi is sokfele mentünk már 14 évesen is, igaz többnek is néztek a koromnál.
de kel engedniük mindenhova szulöi levélel a szülöi levél az egy ojan levél mi feljogosit 14 éves kortol hogy de engedjenek
Hát minimum egy nagykorú kellene menjen veletek.
A kérdező hozzászólása: ne márr:(nincs senki:(
Be kell engedniük szerintem. Ha a szülõk tudtával mentek, akkor írassatok mindannyian egy papírt a szüleitekkel, hogy az õ engedélyükkel vagytok ott stb. Akkor nem lesz gond.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Persze hogy beengednek. Már nem kiskorúak vagytok, hanem fiatalkorúak. Mehettek nyugodtan, be lesztek engedve. Mi is mentünk mindenfelé tizenévesen (most 21 vagyok), és soha sehol nem kérdezték meg hogy hány évesek vagyunk, megy hogy van-e közöttünk felnõtt.

Hüvely-szindróma? 17 éves vagyok, a páromat őszintént szeretem, és le szeretnék vele feküdni, de!

Évek óta tart nálam ez a dolog, hogy tampont sem merek használni, az el?z? barátomnak nem engedtem meg, hogy megujjazzon és a n?gyógyásztól is rettegek! Mire ez a félelem???

Legjobb válasz: Nincs a kiskorodról valami ilyesmi hüvelyi kellemetlen élmény..vagy valami.. Vagy nem vagy szégyenlõs inkább?:S:D

Nincs a kiskorodról valami ilyesmi hüvelyi kellemetlen élmény..vagy valami.. Vagy nem vagy szégyenlõs inkább?:S:D
mielõtt a dologra kerülne a sor igyál meg 2 feles pálinkát és már sokkal bátrab leszel :D
A kérdező hozzászólása: Mi bajod van? Szerelmes vagyok ebbe a fiúba és szeretnék örömet okozni neki is és magamnak is! Ha neked nem adódik meg ilyen dolog, sajnálo, de nekem fontos õ és ez a dolog is.
hol van neked még "párod" 17 évesen!!? nagyon elégedetlenek a mai emberek de télleg! örülj, hogy valaki egyáltalán jár veled, tood más még ezzel is beérné, de látszik, hogy neked annyira magasak az igényeid, hogy belefutottál egy szép vigilizmusba.pszichologust még lécci ne terheld ilyesmikkel, vannak rászorulóbb emberek, akik a sok betonpinju miatt nem jutnak ellátáshoz
A kérdező hozzászólása: próbáltam, de nem mertem/nem ment, úgyhogy nem erõltettem...
gyakorolj magadon kicsit...nem próbáltad még egyik ujjadat feldugni magadnak?
A kérdező hozzászólása: Értelmes komment:) Én nem szórakozni járok ide, mellesleg nem hiszem, hogy rusnyának tartanál, ha látnál élõben de ez lényegtelen a kérdés szempontjából:)
Löhöt rusnya dagadt és szégyenlõs vagyol. Az ilyentõl óvja az ég a fiatalokat! Nö csüggegyé azé. Ha a dörös ló kimú napszámba alkalmazolak húni az ekevasat. Máha töröd a mázsát! Kele bá
A kérdező hozzászólása: Próbálok rájönni, mi lehet a probléma, de eddig még nem sikerült..ha most ez van, mi lesz a szexnél?? :(
Ez még önmagában nem baj, lazulj el, legyen nyugodt környezet, simogasd a csiklódat, izgasd fel magad rendesen, és akkor próbáld meg csak nagyon finoman egy ujjadat picit betenni. Ha nem megy nembaj, majd legközelebb. Nálam is ez volt, iszonyat szûk is voltam, de miután magamnak megtapasztaltam, hogy nem vészes a dolog elmúlt a félelem.Vagy hagyd, hogy a párod csinálja, és csak akkor állítsd le, ha tényleg fáj.
Sok volt az az uborka....
Csak te tudhatod, hogy mitõl félsz...ha kicsit jobban megismered magad és rájössz, tudod kezelni/kezeltetni a problémát.
ilyenrõl még nem is hallottam (ami nem azt jelenti, hogy nem létezik, csak meglepett). egyetértek anyukáddal. szerintem várd meg az elsõ együttlétet, és ha akkor is érzel zavart emiatt, fordulj szakemberhez. lehet, hogy az elsõ szex, beindítja az ösztöneidet. ha nem, mindenképp kérj segítséget, minden probléma megoldható, csak nem szabad a szõnyeg alá söpörni.

17 éves vagyok, a pasi 29? !? !? ! Szerintetek?

17 éves vagyok,és egy 29 éves pasiba vagyok szerelmes,és ugy tudom ö is belém,de nem volt eddig semmi,csak beszélgettünk. ?!?!?!szerintetek? nem tudom mi legyen,félek ......

Legjobb válasz: milyen véletlen .... ugyanaz az írásjel használat :O:O

milyen véletlen .... ugyanaz az írásjel használat :O:O
kamu... érdekes az egy óra eltérés a két kérdés között.. :D
A pasi se biztos ép, 29évesen én nem kezdenék egy "kislánnyal" (már boccs)...
Nálunk is nagy a korkülönbség. Simán mûködhet a dolog, ha elég érett vagy hozzá agyilag.
de legalább ne használtad volna ugyanúgy az írásjeleket...
A kérdező hozzászólása: azt hittem kapok renes válaszokat a kérdésemre. minden jól szuperál, jol eldumálunk, közös dolgok is vannak.
A kérdező hozzászólása: milyen kérdés?
A kérdező hozzászólása: Miért lennék pedofil?
Ez már egyszer volt, ha jól tudom, sztem a pasi pedofil, ha ilyet tenne.
Ez már nagy korkülönbség...túlságosan nagy...még ha össze is jöttök és házasság stb...akkor valószinüleg te leszel az aki otthagyja....sok esetben a brutális korkülönbség miatt történnek a válások....

Tetettem műkörmöket 17 éves vagyok a szüleim nagyon szigorúak. és nemszóltam nekik és hazaállítottam. Nagyon idegesek rám. Mit tegyek? Leszedetni csak keddentudom. én magam leszedni nem.

orzasztó szigorúak a szüleim, és most nagyon NAGYON idegesek rám. és egy közel félmilliós utat szerveznek egyedül nekem erre ezt csinálom. mit tegyek hogy megpuhítsam ?ket?

Legjobb válasz: "közel félmilliós utat szerveznek egyedül nekem" --> o.O :O Húzd meg magad de nagyon...

"közel félmilliós utat szerveznek egyedül nekem" --> o.O :O Húzd meg magad de nagyon...
Minek rakattál mûkarmot, ha tudtad, hogy ezzel kihúzhatod náluk a gyufát? elõbb gondolkodni kellett volna, gondolkodni... a korodhoz képest egy meglehetõsen ostoba kis liba lehetsz. mivel puhítsd meg õket? ahogy az elsõ írta, húzd meg magad és kezdj el a korodnak megfelelõen viselkedni, nem pedig úgy, mint egy 13 éves.
reszeld le... most még kérj bocsánatot stb, menj külföldre, jövõre meg már úgyis azt csinálsz amit akarsz.. 18 évesen... addig csak bírsz várni.
De jó neked, mi meg nem tudjuk hogy vegyünk fel hitelt, hogy ne haljunk éhen és vissza tudjuk fizetni az elõzõeket... Nagyon húzd meg magad szerintem is, nem akkora áldozat lemondani ilyen kis dolgokról mint a mûköröm ha ilyen jól bánnak veled a szüleid. Bocs, de ezt simán elrontottad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!