Találatok a következő kifejezésre: 17 éves vagyok, úgy gondoltam hogy (2 db)

17 éves fiú vagyok, úgy gondoltam hogy van egy komoly kapcsolatom egy 19 pasival. Csakhogy tegnap megláttam, hogy titokan nőkről készült poornó fotokat nézeget. Lehet hogy nála ez nem is komoly?

Tegnap este teljesen kivoltam emiatt. mit csináljak hogy olyan legyen mint régen, vagy haggyam rá?

Legjobb válasz: Ha komoly a kapcsolat akkor miért nem beszélsz errõl vele? Az még hogy fotókat nézeget nõkrõl lehet hogy nem jelent semmit, de igazán csak õ tudhatja, mindenképp beszéljétek meg ha zavar.

Ha komoly a kapcsolat akkor miért nem beszélsz errõl vele? Az még hogy fotókat nézeget nõkrõl lehet hogy nem jelent semmit, de igazán csak õ tudhatja, mindenképp beszéljétek meg ha zavar.
Lehet hogy biszex... amig hûséges veled addig szerintem ezzel ne is foglalkozz
Bosszúból te meg feküdd le egy lánnyal, hogy érezze hogy milyen csúnya dolgot tett. Azt ha megtetszik elfelejtheted ezt a divat melegséget.
Öltözz nõnek és úgy izgassd. Hátha ez megtetszik neki.
A barátod gyógyul, ha szereted örülsz neki.
17 évesen inkább lányokal kéne foglelkozni.miért lett divat a melegség?
"Nézegethetitek együtt, ha izgatónak találjátok, csak nehogy a végén kiderüljön, hogy hiszen nektek a lányok tetszenek." - hát igen, az maga lenne a megtestesült szörnyûség! 2008-ban már tiszta gáz heteronak lenni...pff
Nézegethetitek együtt, ha izgatónak találjátok, csak nehogy a végén kiderüljön, hogy hiszen nektek a lányok tetszenek.
Szerintem te meg nézegess fotókar birkákról.
"hülye buzik....! fáá ilyenkor elkap a hányinger h-h lehet vki ilyen... fáááá !! UNDORÍTÓ!!"---> arra még nem gondoltál te nagytudású, hogy elképzelhetõ, hogy te meg oylan csajokat kúrogatsz, akik másnak undorítóak?? semmi közöd hozzá, hogy ki kivel szexel te kis f.sz.
hülye buzik....! fáá ilyenkor elkap a hányinger h-h lehet vki ilyen... fáááá !! UNDORÍTÓ!!
Szerintem nem tisztességes amit a barátod csinál. Lehet hogy szex közben is egy lányra gondol. Ha tisztelne téged nem csinálna ilyet.
Jsvasolj neki egy kompromisszumos megoldást: Ta vagy hátul, benyomod a barátodnak, õ meg benyomja egy csajnak. Ez így tökéletes, hiszen te a csávókat szereted, ezt megkapod, a fiúd mindkét nemet õs is megkapja, a csaj meg a fiúkat. (Ha a csaj is bi, akkor bevehettek egy negyediket, egy csajt, akit a barátod által kúrt csaj nyal ki)
bocsi nem ugy értettem én nem vagyok meleg párti!!félre értettem a válaszod!!ezt azért írtam hogy ne szóljunk semmit mert a melegek állandóan csak sírnak hogy mi bántjuk õket!de szerintem néha meg lehet érteni hogy miért!!
"az elõttem szólónak!!te normális vagy? szerintem nem!!ez durva!!még te nézzed le a normális embereket? mi meg neszóljunk semmit?áááá ez gáz!!" - Annak a válasznak melyik részébõl tûnik számodra, hogy lenézek bárkit is? És azt hol olvastad benne, hogy valaki ne szóljon semmit? Nem kell feltétlenül olyat belemagyarázni dolgokba, amik nincsenek is ott... Mellesleg mióta normális dolog buzinak lenni? Tudom, tudom a felvilágosult, modern ember nem ítél el valakit, és nem rekeszt ki blablabla... meg a negatív diszkrimináció, meg amit még ilyenkor mondani szoktak, amikor megsértõdnek azon, ha nevén szólítjuk, és kimondjuk a dolgokat. Akármennyit vonultok fel, akár kisgyerekek szeme láttára is az utcán, akkor sem lesz soha normális dolog a buziság, mert természetellenes.
""Nézegethetitek együtt, ha izgatónak találjátok, csak nehogy a végén kiderüljön, hogy hiszen nektek a lányok tetszenek." - hát igen, az maga lenne a megtestesült szörnyûség! 2008-ban már tiszta gáz heteronak lenni...pff" ironiáról hallottál ember?
Nyugi, fogsz találni olyat aki csak a fiúkat szereti. Van elég köcsög, sajnos.
Sztem nem az volt a kérdés, hogy gáz- e vagy divat- e, hogy meleg. BEszéljétek meg mindenképpen a pasiddal, hogy ez téged zavar. Tényleg lehet, hogy biszex.
az elõttem szólónak!!te normális vagy? szerintem nem!!ez durva!!még te nézzed le a normális embereket? mi meg neszóljunk semmit?áááá ez gáz!!
Komolyan nem tudom honnan jön ennyi tapló nagyszájú barom erre az oldalra... Ha nem tudtok értelmeset szólni akkor hallgassatok már inkább. Szerencsétlenek. Én azt mondom a kérdésre, hogy beszéld meg vele mindenképp. Másképp nem tudod meg miért csinálja ezt.

17 éves vagyok és kiskorom óta Nyomozó szeretnék lenni. Debrecenbe járok szakközépiskolába. Úgy gondoltam, hogy Miskolcra megyek rendőrnek, aztán a Rendőrtisztire. Jól teszem-e? Mik a felvételek, hogy felvegyenek Miskolcra? Nehéz bekerülni?

KÉRLEK segítsetek!! Ez az álmom évek óta!! Me?rülnék a boldogságtól, ha Nyomozó lennék!!

Legjobb válasz: Elvileg bármilyen felsõfokú végzettséggel jelentkezhetsz nyomozónak, és átképeznek, asszem 2 éves az átképzés munka mellett. Jobban járnál ha egybõl rendõrtiszti fõiskolára jelentkeznél. Írd be a Google-ba hogy rendõrtisztti fõiskola, és ott megtalálod a felvételi követelményeket. Sok sikert és legyél jó nyomozó majd!

Elvileg bármilyen felsõfokú végzettséggel jelentkezhetsz nyomozónak, és átképeznek, asszem 2 éves az átképzés munka mellett. Jobban járnál ha egybõl rendõrtiszti fõiskolára jelentkeznél. Írd be a Google-ba hogy rendõrtisztti fõiskola, és ott megtalálod a felvételi követelményeket. Sok sikert és legyél jó nyomozó majd!
Ha a rendõrtisztire szeretnél menni, akkor nagyon fontos hogy jó kondiba legyél.Tarts edzéseket hetente kétszer-háromszor és a futásra nagyon állj rá. A pszichológiai vizsga nem nehéz, meglátod menni fog :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!