Találatok a következő kifejezésre: 17 éves vagyok, úgy gondoltam (4 db)

17 éves vagyok és kiskorom óta Nyomozó szeretnék lenni. Debrecenbe járok szakközépiskolába. Úgy gondoltam, hogy Miskolcra megyek rendőrnek, aztán a Rendőrtisztire. Jól teszem-e? Mik a felvételek, hogy felvegyenek Miskolcra? Nehéz bekerülni?

KÉRLEK segítsetek!! Ez az álmom évek óta!! Me?rülnék a boldogságtól, ha Nyomozó lennék!!

Legjobb válasz: Elvileg bármilyen felsõfokú végzettséggel jelentkezhetsz nyomozónak, és átképeznek, asszem 2 éves az átképzés munka mellett. Jobban járnál ha egybõl rendõrtiszti fõiskolára jelentkeznél. Írd be a Google-ba hogy rendõrtisztti fõiskola, és ott megtalálod a felvételi követelményeket. Sok sikert és legyél jó nyomozó majd!

Elvileg bármilyen felsõfokú végzettséggel jelentkezhetsz nyomozónak, és átképeznek, asszem 2 éves az átképzés munka mellett. Jobban járnál ha egybõl rendõrtiszti fõiskolára jelentkeznél. Írd be a Google-ba hogy rendõrtisztti fõiskola, és ott megtalálod a felvételi követelményeket. Sok sikert és legyél jó nyomozó majd!
Ha a rendõrtisztire szeretnél menni, akkor nagyon fontos hogy jó kondiba legyél.Tarts edzéseket hetente kétszer-háromszor és a futásra nagyon állj rá. A pszichológiai vizsga nem nehéz, meglátod menni fog :)

17 éves fiú vagyok, úgy gondoltam hogy van egy komoly kapcsolatom egy 19 pasival. Csakhogy tegnap megláttam, hogy titokan nőkről készült poornó fotokat nézeget. Lehet hogy nála ez nem is komoly?

Tegnap este teljesen kivoltam emiatt. mit csináljak hogy olyan legyen mint régen, vagy haggyam rá?

Legjobb válasz: Ha komoly a kapcsolat akkor miért nem beszélsz errõl vele? Az még hogy fotókat nézeget nõkrõl lehet hogy nem jelent semmit, de igazán csak õ tudhatja, mindenképp beszéljétek meg ha zavar.

Ha komoly a kapcsolat akkor miért nem beszélsz errõl vele? Az még hogy fotókat nézeget nõkrõl lehet hogy nem jelent semmit, de igazán csak õ tudhatja, mindenképp beszéljétek meg ha zavar.
Lehet hogy biszex... amig hûséges veled addig szerintem ezzel ne is foglalkozz
Bosszúból te meg feküdd le egy lánnyal, hogy érezze hogy milyen csúnya dolgot tett. Azt ha megtetszik elfelejtheted ezt a divat melegséget.
Öltözz nõnek és úgy izgassd. Hátha ez megtetszik neki.
A barátod gyógyul, ha szereted örülsz neki.
17 évesen inkább lányokal kéne foglelkozni.miért lett divat a melegség?
"Nézegethetitek együtt, ha izgatónak találjátok, csak nehogy a végén kiderüljön, hogy hiszen nektek a lányok tetszenek." - hát igen, az maga lenne a megtestesült szörnyûség! 2008-ban már tiszta gáz heteronak lenni...pff
Nézegethetitek együtt, ha izgatónak találjátok, csak nehogy a végén kiderüljön, hogy hiszen nektek a lányok tetszenek.
Szerintem te meg nézegess fotókar birkákról.
"hülye buzik....! fáá ilyenkor elkap a hányinger h-h lehet vki ilyen... fáááá !! UNDORÍTÓ!!"---> arra még nem gondoltál te nagytudású, hogy elképzelhetõ, hogy te meg oylan csajokat kúrogatsz, akik másnak undorítóak?? semmi közöd hozzá, hogy ki kivel szexel te kis f.sz.
hülye buzik....! fáá ilyenkor elkap a hányinger h-h lehet vki ilyen... fáááá !! UNDORÍTÓ!!
Szerintem nem tisztességes amit a barátod csinál. Lehet hogy szex közben is egy lányra gondol. Ha tisztelne téged nem csinálna ilyet.
Jsvasolj neki egy kompromisszumos megoldást: Ta vagy hátul, benyomod a barátodnak, õ meg benyomja egy csajnak. Ez így tökéletes, hiszen te a csávókat szereted, ezt megkapod, a fiúd mindkét nemet õs is megkapja, a csaj meg a fiúkat. (Ha a csaj is bi, akkor bevehettek egy negyediket, egy csajt, akit a barátod által kúrt csaj nyal ki)
bocsi nem ugy értettem én nem vagyok meleg párti!!félre értettem a válaszod!!ezt azért írtam hogy ne szóljunk semmit mert a melegek állandóan csak sírnak hogy mi bántjuk õket!de szerintem néha meg lehet érteni hogy miért!!
"az elõttem szólónak!!te normális vagy? szerintem nem!!ez durva!!még te nézzed le a normális embereket? mi meg neszóljunk semmit?áááá ez gáz!!" - Annak a válasznak melyik részébõl tûnik számodra, hogy lenézek bárkit is? És azt hol olvastad benne, hogy valaki ne szóljon semmit? Nem kell feltétlenül olyat belemagyarázni dolgokba, amik nincsenek is ott... Mellesleg mióta normális dolog buzinak lenni? Tudom, tudom a felvilágosult, modern ember nem ítél el valakit, és nem rekeszt ki blablabla... meg a negatív diszkrimináció, meg amit még ilyenkor mondani szoktak, amikor megsértõdnek azon, ha nevén szólítjuk, és kimondjuk a dolgokat. Akármennyit vonultok fel, akár kisgyerekek szeme láttára is az utcán, akkor sem lesz soha normális dolog a buziság, mert természetellenes.
""Nézegethetitek együtt, ha izgatónak találjátok, csak nehogy a végén kiderüljön, hogy hiszen nektek a lányok tetszenek." - hát igen, az maga lenne a megtestesült szörnyûség! 2008-ban már tiszta gáz heteronak lenni...pff" ironiáról hallottál ember?
Nyugi, fogsz találni olyat aki csak a fiúkat szereti. Van elég köcsög, sajnos.
Sztem nem az volt a kérdés, hogy gáz- e vagy divat- e, hogy meleg. BEszéljétek meg mindenképpen a pasiddal, hogy ez téged zavar. Tényleg lehet, hogy biszex.
az elõttem szólónak!!te normális vagy? szerintem nem!!ez durva!!még te nézzed le a normális embereket? mi meg neszóljunk semmit?áááá ez gáz!!
Komolyan nem tudom honnan jön ennyi tapló nagyszájú barom erre az oldalra... Ha nem tudtok értelmeset szólni akkor hallgassatok már inkább. Szerencsétlenek. Én azt mondom a kérdésre, hogy beszéld meg vele mindenképp. Másképp nem tudod meg miért csinálja ezt.
kezdj el nagyon sürgõsen komolyan sportolni, és lesz némi izomzatod ;)
Az 57 kilóval még éppen benne vagy a normális testtömeg értékek között, de nagyon alul. A fejlõdés 21 év körül áll meg, tehát akkora tudod meg az arányokat. Lehet, hogy nemrég nõttél egy csomót? Lehet, hogy nem sportolsz? Lehet, hogy túl sokat mozogsz? Lehet, hogy nem táplálkozol rendesen? Lehet, hogy ilyen alkat vagy?
Szeintem semmi gond nincs veled, ilyen korban nekem normális értéknek tûnik. Ha nem vagy elégedett tehetsz ellene, kezdj kondizni vagy olyan sportot csinálni amiben nem gyors, hanem lassú, szakaszos mozgások vannak. Érdekes lehet még az "örökmozgás", amikor kezed vagy lábad egyfolytában jár, ez is sok vékony embernél elõfordul. Errõl viszont le kell szoknod mert ez gátolja a hízást, vastagodást, mert a fejlõdésre szánható energia így elveszlik. És pesze a cigi is vékonyít.

Barátokat szeretnék, csak kicsit csendes vagyok és félek ismerkedni. Van valakinek kedve? Leginkább úgy 15-18 éves fiúkra gondoltam.17/L

Legjobb válasz: Én már bõven túlléptem a fent megadott korhatárt, de azt tanácsolom, hogy óvatosan ezekkel a "barátokkal". A fiú-lány barátságok esetén az egyik fél általában többet akar a másiknál, és ebbõl gubancok lehetnek. Amúgy drukkolok neked, hajrá, az ismerkedéstõl meg ne félj, csak légy körültekintõ.

Én már bõven túlléptem a fent megadott korhatárt, de azt tanácsolom, hogy óvatosan ezekkel a "barátokkal". A fiú-lány barátságok esetén az egyik fél általában többet akar a másiknál, és ebbõl gubancok lehetnek. Amúgy drukkolok neked, hajrá, az ismerkedéstõl meg ne félj, csak légy körültekintõ.
Csak sex és más semmi!? [email protected] ra írj és beszéletünk mint barát a baráttal!
Nekem is írhatsz :) 16f
Nekem lenne. Írj nyugodtan.
Azt nem értem, hogy miért itt próbálsz meg barátokat szerezni, miért nem a környezetedben, akikkel amúgy is több idõt töltesz együtt suliban pl. Most majd írnak neked, h de jó, én is pont így vagyok vele, de én Debrecenben lakom, te meg Pesten. Ennek mi az értelme? Én tényleg csak tanácsot szeretnék adni, nézz körül az osztályodban, csak van valaki, aki hasonlít rád, találtok közös témát. Hajrá!
Én lány vagyok, de ha gondolod, akkor privátban küldd el az msn-ed. :)
A korhatárból kiestem (21/F) de igazából lényegtelen mert az biztos, hogy messze laksz...
Gondoltam csak vicceltem nyugalom!!!! De nyugodtan írhtsz az e-mail címemre nem harapok!:) :D
A kérdező hozzászólása: én tényleg csak barátkozni szeretnék és nem pasit vagy szexpartnert keresni...
Szia. én is ismerkednék Veled:) 18/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!