Találatok a következő kifejezésre: 17 éves vagyok, és erösen (8 db)

Lehet hogy front, vagy a szemeddel van a baj de jobb lenne elmenni elõször az orvoshoz..
A fenét agydaganat, akkor nem itt gépezgetnél, hanem örülnél, ha nem sírsz a fájdalomtól. reggelizel rendesen? Napközben a suliban eszel valamit, vagy semmit vagy csak mûkajákat? Mennyi folyadékot iszol délelõtt? Alszol rendesen? Mozogsz eleget? Amúgy meg néha mindenkinek fáj a feje, attól miért kell rögtön agydaganatra gondolni?
javitsatok ki ha tevedek...ugy tudom, hogy a daganat az nem faj!
Kijavítalak: fáj. De nem így, hanem nagyon. Azonkívül még hányással is jár, meg még sok mindennel. Dehogy daganat, mindenkinek fáj néha a feje, ilyennel még csak ne is vicceljünk.
Nem szoktál olyankor kávét, teát, energiaitalt, colát inni? Ha az ember picit is hozzászokik a koffeinhez, a szervezete így követelheti másnap. (Pl. hétvégén mindig colát iszol ebédhez és amúgy nem kávézol)
Tévedsz, az agydaganat minden esetben idegeket nyom, az nagyon fáj és nemcsak a végsõ stádiumban. A legtöbb daganat az elhelyezkedésétõl, formájától, a beteg állapotától függõen fáj vagy nem fáj, de az agy elég érzékeny ahhoz, hogy nem fájó agydaganatról még nem hallottam. Mégha nagyon korai szakaszban van, akkor sem hetente egyszer fáj pár percig.
Lehet, hogy vérnyomásprobléma. Fõleg, hogy reggel jelentkezik. Azt javaslom, menj el a háziorvoshoz és mondd el ezt neki, mert mi itt nem vagyunk orvosok! És nyugodj meg, kétlem, hogy agydaganat lenne. (A sok hülye kórházsorozat...)
Jaj istenem agydaganat... sztem semmi gond nincs. Nekem negyedikes korom óta nagyonnagyon gyakran fáj a fejem és néha úgy h sírok is és nem tok gondolkodni mme még az is fáj de még ez se agydaganat. Sztem ne aggódj.

Az erős antibiotikum szedése és a vesemedence gyulladás kihathat a havi vérzésre? Csak mert a múltkori nem jött meg, vagy az is lehet, hogy még nem állt be rendszeresen? 17 éves vagyok..

Legjobb válasz: A gyulladások kihatnak a szervezetre.Igen lehetett attol,de ha eddig rendszeres volt,keresd fel az orvosod.Legalább megis nyugtat.

A gyulladások kihatnak a szervezetre.Igen lehetett attol, de ha eddig rendszeres volt, keresd fel az orvosod.Legalább megis nyugtat.

17 éves fiú vagyok, és erösen raccsolok. Lehet gyógyitani?

azaz nem tudom kimondani normálisan az R betüt!És ez engem, f?ként publikum, és lányok társaságába angyon zavar!Van egy hat hónapos kapcsolatom,ami elég komoly, rengeteget vagyunk eggyütt sokat beszélgetünk, és a hat hónap alatt egy R betüt nem mondtam ki bn?m elött, mert nagyon szégyenlem!Nem tudom, hogy a logopédus ilyen esetbe mennyit tud segiteni, mert ez nem pöszeség, hanem ,,raccsolás"

Legjobb válasz: Szerintem tud. Sok kisgyereknek van problémája az "R" betûvel, ebbõl sok magától megoldódik, sokon pedig a logopédus segít. De a raccsolás aranyos is tud lenni:) Olyan ahhisztokhhatás:)

Szerintem tud. Sok kisgyereknek van problémája az "R" betûvel, ebbõl sok magától megoldódik, sokon pedig a logopédus segít. De a raccsolás aranyos is tud lenni:) Olyan ahhisztokhhatás:)
Én 20/f vagyok, és én is raccsolok kiskorom óta, a logopédus nem segített. De én szeretem, mr úgy hozzámnõtt ez a "beszédmód", hogy már személyiségemnek tekintem. (idáig sosem volt belõle problémám igazából)
Én is raccsolok 22 éves lány vagyok. Óvodás korom óta jártam logopédushoz, egészen 8.ig. De sajnos nem segített, én torokból beszélek. Rengeteg problémám származott ebbõl, de mára már felvállaltam önmagamat. Nekem a nyelvemmel van probléma. Bár nem tartom kizártnak, hogy azért sem tanultam meg, mert nagyon szégyelltem magam és egy csepp önbizalmam sem volt. Remélem neked más lesz a helyzet. Amúgy egy 20 éves fiú ismerõsöm is raccsol és jól elvagyunk egymással. Én pl észre sem vettem neki, és õ sem az enyémet:) Amikor ideges vok nem artikulálok normálisan:) és sok hibát vétek
Gondolom még aktuális a probléma. Én egy 18 éves fiú vagyok és én is raccsoltam. Fél éve felkerestem egy logopédust és nagyon sokat segített. Az tudni kell hogy bármilyen hangot ki lehet alakítani, ha megfelelõ tanárhoz mész és sokat gyakorolsz. Én egy héten egyszer jártam logopédushoz és minden órán láttam a változást. Mára már teljesen bejött az r hang és csak hangtechnikámat kell még csiszolgatni, hogy teljesen automatizálódjon a hang és ne keljen mindíg figyelnem a levegõre, hangsulyra, hogy hol van a nyelvem meg ilyesmikre. Szoval ugygondolom bátran felkereshetsz egy "specialistát" csak figyelj arra hogy a logopédus tehetetlen ha te nem segítesz neki a probléma megoldásában. Remélem segített sok siket.
én is raccsolok, jártam sokáig logopédushoz is, de nem tudtam megtanulni. nekem az R T és H hangokkal volt bajom. a T és H megy, de az R nem. már megszoktam. egy ideid zavart. de a párom például imádja, ahogy beszélek:) a Tvel és Hval meg szerencsém volt, hogy megtanultam. mikor kicsi voltam, nem tudtam a nevem helyett ezt mondtam: Kók Kajni :) 19/L
Én is 17 éves fiú vagyok, és én is raccsolok... Jártam sokáig logopédushoz de egy idõ után feladták, vagy már nemtudom hogy mivolt. Annyit tudok hogy én is a torkommal próbálom képezni, de nem tudok vele mit kezdeni. Vannak akik nem veszik észre, egyébként meg ha valakivel sokat beszélgetsz, meg fogja szokni, és nem fogja zavarni õt sem. Próbáld meg a logopédust szerintem, lehet hogy énis felkeresem mégegyszer:D Sok sikert neked, remélem tudsz javítani a kiejtéseden;)
Mondóka : Répa retek mogyoró korán reggel rikkant a rigó.
Szerintem is menj el logopédushoz az segít.Ovodás koromban én ki sem tudtam mondani az R betût szóval nekem is voltak problémáim a R betûvel nem csak neked:) Aztán szépen megtanultam.Érdemes lenne elmenned oda Amugy most 16 vagyok lány
Menj el logopédushoz. Addig is mondjál mondókákat. Ha KOMOLYAN zavar, akkor minden szabad idõdben, mikor egyedül vagy. Ha egyszer képes vagy rájjöni, hogyan kell képezni ezt a hangot - többé nem fogod elfelejteni. És csak gyakorlással segíthetsz ezen.
A logopédus tud neked segíteni. Lehet, hogy nem fog teljesen eltûnni a beszédhiba, mivel már 17 éves vagy, de tud rajta javítani. De akár teljesen meg is szûnhet. Légy bátor és keress fel egy logopédust. :-)
A kérdező hozzászólása: Aranyos...másnak...de nekem idegesitõ....ciki...
Én most 15 vagyok, és énis raccsoltam, az általánosban már megszokták, szóval nem zavart, de amikor elmentem középiskolába, elkezdtek viccelõdni és piszkálódni vele, ezért eldöntöttem, hogy megtanulom. Szóval megnéztem egy youtube videót, abból megtanultam pergetni a nyelvem, aztán amikor egyedül voltam gyakoroltam: este, iskolai szünetekben a vécében, hazafelé menet, otthon ha becsukódtam, az iskolában meg raccsoltam. Hangosan peregtem, nyelvtörõket mondtam stb. és kb 3 hónap múlva már tudtam úgy mondani ahogy mások. ha megpróbálod akkor azt ajánlom kerüld az r-t közhelyeken, mondj szinonímákat. Például kerüld helyett mond hogy mellõzd, arra és erre helyett mond hogy ide és oda stb.

17 eves, 169 cm es 65 kg vagyok. Eleg eros csontozatu. Hasam lapos de szelesebb vagyok. Mit tegyek, hogy fogyjak?

Kozeleg a nyar es en rostellem magam ilyen hajasan. Mit egyek h ne hizzak hanem mar vegre fogyjak? Epilepsia betegsegem van es meghozza epekoveim isvannak. Nagyon csalodott vagyok.

Legjobb válasz: Nem értem, miért is vagy csalódott. Ha erõs csontozatú is vagy, akkor annyira nem lehetsz HÁJAS 65 kilósan. Ha csajszi vagy, akkor csak örülhetsz a szélesebb medencecsontnak. Mert ugye azon a medencén egyszer egy gyereknek kell majd kijönnie...

Nem értem, miért is vagy csalódott. Ha erõs csontozatú is vagy, akkor annyira nem lehetsz HÁJAS 65 kilósan. Ha csajszi vagy, akkor csak örülhetsz a szélesebb medencecsontnak. Mert ugye azon a medencén egyszer egy gyereknek kell majd kijönnie...
A sport és az egészséges étrend csodákra képes. Mind az epekõ, mind a kövérség szempontjából. (Az epekõ gyakran a koleszterinben gazdag étrend miatt alakul ki. Évek alatt.) A mozgáshiány és az egészségtelen étrend bizony betegséget okoz. (Persze lehet, hogy nem attól van epeköved, de igencsak közrejátszhat.) Nem tudom, hogy mennyit mozogsz, de az írásodból az tûnik ki, hogy szinte semmit. Itt az ideje, hogy belekezdj. Javaslom a futást, gimnasztikát, túrázást, de leginkább az úszást a te esetedben. Na meg a falánkság és a túl sok koleszterint tartalmazó ételek mellõzését. (A betegségek nagy részét önmagunknak köszönhetjük...)
Esetleg prõbálj nõi orvoshoz menni, hátha kevésbé félsz tõle.
Már jó pár éve el kellett volna menned, akkor, amikor elõször észlelted! A nem kezelt fertõzés jó eséllyel meddõséghez vezethet! Irány az orvos, õ majd megmondja, hogy mi a bajod!
igen.
a folyással semmi baj, még a mennyiségével sem ha már évek óta olyan. nekem is! de ha erõs szaga van, akkor az viszont nem jelent jót.
Maga a fehérfolyás az természetes dolog a nõknél. Ha büdi és sárgás-züldes a folyás, valamint csíp. éget odalent, pisilési inger van, akkor biztos. hogy valami fertõzést kaptál el és el kellene menned dokihoz.
Elõzõ vagyok. Nem szabad megvárni, míg nagyobb baj lesz, mert akkor sokkal tovább tart a gyógyulás, ha egyáltalán sikerül meggyógyítani.
Ez egyetlen és legjobb megoldás a nõgyógyász, hiszen biztosat csak õ tud mondani. Ha otthon kísérletezel, azzal nagyobb bajt is csinálhatsz!
Ha belegondolok, hogy fiatal lányként az ember hogy fél a nõgyógyásztól.... Képes éveket szenvedni egy betegséggel, csak hogy elkerülje... És miért?! Semmi extra nincs benne. Terhesen úgy megy az ember, mintha csak a sarki fagyizóba menne :) . Nem kell félni, nagyon nem éri meg egy ilyen egyszerû dolog miatt szenvedni. Csak elmész, megvizsgál, megmondja mit csinálj, és meggyógyulsz. Már rég túl lennél rajta. Bátorság!
Igen, sajnos muszáj... Nem lehet megúszni... Bátorság, nem a világ vége egy nõgyógyásznál tett látogatás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Elfogok menni nõgyógyászhoz mert egy kicsit megijedtem. Köszönöm a segitséget :)
Elég sok férfinél látni ezt, nem hinném, hogy feltétlenül aggódnod kéne.
Hello! A deformáció a péniszben található barlangos sejtek hegesedése miatt következik be. Ez most ilyesztõen hangozhat, de nem kell megijedni, a férfiak nagy részénél megtörténik. Azt egy kicsit furcsállom, hogy ebben a korban jelentkezik, általában a nemi érés kezdetével alakul ki (nálam úgy 13 éves kor). Azzal semmit sem veszítesz, ha szakembernél is utánaérdeklõdsz.
ajajj:D menj dokihoz /17F/
Ilyen nekem is van?
Bocs rosszul írtam, nekem is ilyen.
Nem vok orvos, de szerintem ha csak az utóbbi idõben ferdült el, az probléma. Természetes ferdeség elõfordulhat, de te csak az utóbbi idõben észlelted. A neten találsz webdokikat, esetleg kérdezz utána ott és ha azt javasolják fordulj dokihoz, akkor keress fel egyet.
Semmi gond szerintem. Szex közben neked ez nem fog okozni semmilyen problémát, meg a csajnak se:) Külömben én naponta 3-4 szer maszturbálok(!), tehát abszolút nem nyomatod sokat, én talán visszavehetnék kicsit:D sztem nem attól van
ez fura, menj el vele dokihoz
Vágd le tõbõl.
Lehet egy vetélés, lehet a menopausa jele is. Nem tudjuk, el kell menni orvoshoz!
olcsó étel: rizs, krumpli, gabonák. de nem értem a kérdésed.
Helyesírási szótárat. Az nagyon egészséges, nem fog megártani!
Zöldségek, húsok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!