Találatok a következő kifejezésre: 17 éves lány (1330 db)

17 éves lány vagyok és a nálam 10 évvel idősebb férfiak tetszenek. Van esély arra, hogy találok így barátot?

Legjobb válasz: Elso vagyok: Nezd, esely van, mert lehet, hogy koraven vagy, de lehet, hogy van olyan 27 eves pasi, aki nagyon gyerekes. De en eleg furan neznek az ismerosomre, aki nyilvan velem egy koru, ha egy 17 eves lannyal maszkalna. Egyszeruen nem igy a megszokott. Egy 27 eves, mar tul van az egyetemen, dolgozott par evet, letudott (jo)par kapcsolatot maga mogott. Esetleg keszen all egy hazassagra, elso gyerekre, lakas vasarlasra. Mit tudnal te nyujtani egy felnott ferfinek? Es nem lenezni akarlak, mert en is voltam 17 eves, de te ezek kozul semmit nem tudnal megadni egy ferfinak. Es ez nem is baj. Gyakorloj egy 20 evesen par evet, es majd akkor lesz neked is erettebb baratod. Miert kell az eveket siettetni? Elvezd ki, hogy tini vagy, ezeket az eveket senki nem fogja visszaadni neked!

Elso vagyok: Nezd, esely van, mert lehet, hogy koraven vagy, de lehet, hogy van olyan 27 eves pasi, aki nagyon gyerekes. De en eleg furan neznek az ismerosomre, aki nyilvan velem egy koru, ha egy 17 eves lannyal maszkalna. Egyszeruen nem igy a megszokott. Egy 27 eves, mar tul van az egyetemen, dolgozott par evet, letudott (jo)par kapcsolatot maga mogott. Esetleg keszen all egy hazassagra, elso gyerekre, lakas vasarlasra. Mit tudnal te nyujtani egy felnott ferfinek? Es nem lenezni akarlak, mert en is voltam 17 eves, de te ezek kozul semmit nem tudnal megadni egy ferfinak. Es ez nem is baj. Gyakorloj egy 20 evesen par evet, es majd akkor lesz neked is erettebb baratod. Miert kell az eveket siettetni? Elvezd ki, hogy tini vagy, ezeket az eveket senki nem fogja visszaadni neked!
Esely persze hogy van. De a 27 eves ferfiaknak itt vagyunk mi, 27 eves nok! Azert sok sikert! 27/N
apakomplexusod van cicám 29/f irj ha érdekellek :D
A kérdező hozzászólása: Veszprém
Hát az nincs olyan messze..:) Szóval bennelennél? Még szûz vagy?
A kérdező hozzászólása: Írtam privátot. :)
én meg választoltam ;)
engem kihagytok? :((
A kérdező hozzászólása: megbánnánk? :D
sztem nemnagyon ;-)
mármint igen xD
Dunaújváros..te?
A kérdező hozzászólása: 19:42 Honnan valósi vagy? :)
A kérdező hozzászólása: óó. mindenki ezzel jön, hogy apakomplexus. Szerintem, ha apakomplexusom lenne, akkor a 40-es férfiak jönnének be. ;)
24 vagyok, és nekem a 20-30-ig korosztály tetszik.
Persze, van esélyed, de azért érdekelne, hogy mért az ilyen idõs pasik jönnek be. A komolyságuk miatt vonzódsz hozzájuk, vagy a biztonság miatt, esetleg csak külsejüket preferálod jobban?
Persze hogy van. Itt vagyok pl. én :D Najó, csak 24 vagyok, de szívesen megismernélek. Írj !
Persze, de nekem csak szexre. Bennelennél?:P
A kérdező hozzászólása: Leginkább a külsejük miatt, de az is zavar, hogy legtöbbjük nem barátnõt szeretne, hanem csak szexet.
19:41 rengeteg 27 éves van, akinek még nem volt barátnõje, mert folyton csak visszautasították, vagy túl félénk volt. Az ilyen szeretné visszatekerni az idõt, szeretné bepótolni ami kimaradt, ezért jellemzõen a 20 alattiakat keresi. Tudom mirõl beszélek, velem is ez van :S
27 evesen meg nem volt baratnod? Egyebkent irtam, hogy vannak olyan 27 evesek, akik olyan szinten vannak.... Bar ezt sem bantaskepp irom, de lassuk be, nem ez a jellemzo, hogy egy pasinak meg ne lett volna csaja ennyi idosen!
A kérdező hozzászólása: hány éves vagy? :DD

Miért van ez így? ! ( 15-17 éves lányok! )

A küls?mmel szerintem nincs semmi gond, aranyosnak, kedvesnek, jó fejnek és viccesnek tartanak a környezetemben lev? lányok( mondták, hallottam), nem cigizek és nem is piálok sokat, még sincs barátn?m....Szerintetek mi lehet a baj?

Legjobb válasz: a 15-17 éves lányok ízlése fõként a divatmajom fiúkákra korlátozódik. ne érts félre, fontos, hogy egy pasinak legyen jó ízlése és igényesen, esztétikusan válogassa össze amit felvesz magára, de van egy pont, amin ha átléptek, átmegy minden gázba. lehet, hogy nincs gond a külsõddel, de a mai fiatal lányoknak ez egyelõre nem elég. ugyanígy van ez fordítva is, gondolj csak bele! szerintem te is hamarabb felfigyelsz egy magassarkúban és miniszoknyában botladozó, szoli barna 9-10.-es lányra, mint egy átlagosnak mondható, nõies kinézetû végzõst. biztos van olyan lány, akinek tetszel, vagy ha még nincs, akkor majd lesz, mihelyst kilépsz a megszokott kis köreidbõl (suli, otthoni haverok) és tágabb ismeretségi körre teszel szert. attól nem vagy kevesebb, hogy nincs csajod, és hidd el, pár év múlva annyira eleged lesz a nõkbõl, hogy el sem fogod hinni, hogy valaha "bajként" tekintettél a szingliségre :D

a 15-17 éves lányok ízlése fõként a divatmajom fiúkákra korlátozódik. ne érts félre, fontos, hogy egy pasinak legyen jó ízlése és igényesen, esztétikusan válogassa össze amit felvesz magára, de van egy pont, amin ha átléptek, átmegy minden gázba. lehet, hogy nincs gond a külsõddel, de a mai fiatal lányoknak ez egyelõre nem elég. ugyanígy van ez fordítva is, gondolj csak bele! szerintem te is hamarabb felfigyelsz egy magassarkúban és miniszoknyában botladozó, szoli barna 9-10.-es lányra, mint egy átlagosnak mondható, nõies kinézetû végzõst. biztos van olyan lány, akinek tetszel, vagy ha még nincs, akkor majd lesz, mihelyst kilépsz a megszokott kis köreidbõl (suli, otthoni haverok) és tágabb ismeretségi körre teszel szert. attól nem vagy kevesebb, hogy nincs csajod, és hidd el, pár év múlva annyira eleged lesz a nõkbõl, hogy el sem fogod hinni, hogy valaha "bajként" tekintettél a szingliségre :D
valószínûleg ronda vagy.
" aranyosnak, kedvesnek, " ez sok esetben FZ.
küljd egy fényképet magadról és megmondom a külsöd-e a baj.en ugyanolyan vagyok, mint te leírtak alapján.azt mondják a magabiztosság fél siker szóval lehet ez a baj. 16/L
Akkor legyel kommunikativabb, kozvetlenebb es legyen tekintelyed.
nemlehet hogy nemmersz kezdeményezni?
A leírtak alapján fogalmam sincs, hogy mi lehet a gond. Kezdeményezel? Közvetlen vagy? Túl rámenõs vagy? Ha a külsõddel minden oké, akkor csak ezekre tudok gondolni. 16/L
csunyavaagy mást nem tudok mondani
ha akarsz beszélgethetünk:) írhatsz privit
Keresgélj úgyis beléd botlik majd valaki akinek bejön a stílusod és elfogad a hibáiddal, fontos, h légy önmagad azt kell elfogadnia nem a valamelyik "szereped"
hasonló cipõben járok, alapvetõ a magabiztosság és dumád legyen ha jót elbeszélgettek és õszintén nevetnek a vicceiden akkor bepróbálkozhatsz de ne túl rámenõsen és ha szimpatikus vagy a csajnak hívd el nyugodtan randizni elsõre mondjuk egy séta meg kajáltok valamit semmi extra dumálgattok és úgyis rájössz mûködhet e a csajjal de ha tétovázik akk ne erõltesd egyszerûen nem hozzád való és ha nagyob bejössz neki kicsit kéresd magad :) 17/F
Valószínüleg nem kezdeményezel. Próbálj meg bátrabb lenni, randira hívni lányokat! Ezt a kulcs. (:
Ennyibõl nem tudom megmondani. Kimozdulsz otthonról? Mert ha nem az is lehet gond. Vagy esetleg félsz a lányoktól? Ha van kedved beszélgetni írhatsz (:
ugyan ez van velem is 17/L
Mondjuk az, hogy most is itt netezel, a helyett, hogy csajoznál valahol.
Hívd el õket randizni vagy valahová vidd õket magaddal !!! Érd el h ne külsõ alapján ítéljenek!:) Ismerjenek meg belülrõl is! Sok szerencsét!!! Ha kérdésed van írj!!!
az, hogy itt lógsz...
Lehet, hogy nem nézel ki olyan jól.

20-21 éves férfiak, lefeküdnétek illetve járnátok egy 16-17 éves lánnyal?

Legjobb válasz: Én 32 évesen is lefeküdnék egy 17 éves lánnyal. Friss pipihusi, nyam-nyam :)

Én 32 évesen is lefeküdnék egy 17 éves lánnyal. Friss pipihusi, nyam-nyam :)
Utolsó , pontosan, jól mondod ;)
20-21 évesen még fiúk azok, nem férfiak :)
miért kérded?
Szexelni jó velük, járni is lehet, de nem hosszútávon.
Kéredzõnek mondom tényleg ilyen hülye vagy :xD ilyet kérdezni beszarok nem igaz... 20 vagyok és 15 el is lefekszek nem csak én hanem bármi más aki fiu mindegy hogy15, 20, 36 egyet jegyez meg ha KAPHATÓ ÉS DUGHATÓ akkor igen lefekszenek vele minden fiuk kort nem nézve..
Nem. 18 alatt senkivel!
Párom 22 volt, én 16 mikor összejöttünk. Azóta is együtt vagyunk. 22/L
én 21 vagyok és pont ez a korosztály jön be, szóval igen
Persze, amennyiben szellemileg (is) eléggé érett a dologhoz. 22/f
Lefeküdni simán. Kapcsolatot csak akkor, ha egy picit érettebb a koránál, vagy legalább van egy érettebb oldala is.
az én barátom a 20-at töltötte, mikor én a 14-et és 1 éve együtt vagyunk, bár nem szexelünk, a szüleim miatt. õ is amiatt jár velem, mert szerinte érett vagyok, a koromhoz képest legalábbis.
Lefeküdnék, de egy kapcsolat már kérdéses. Ahhoz, hogy komolyabbat el tudjak képzelni egy 16-17 éves lánnyal, ahhoz valami nagyon nyomós ok kell. Ha azt látom, hogy a korához képest tényleg jóval érettebb, ha van életcélja, ha tudja, hogy mit akar, ha nincsenek gyerekes hülyeségei és ha rám nem pótapaként, tanítóként tekintene, hanem csak szimplán férfiként, akkor esetleg. A tájékozottság és valamilyen szintû mûveltség is elvárás. A megjelenése pedig igényes, nõies legyen és ne p.icsás, illetve ne gyerekes. (gyerekes=szubkultúrák öltözködése)
Miután kellõen megismertük egymást, igen. Bár a 16 már határeset. 21/F
17-el csak nagyon nagyon kivételes esetben, de fiatalabb 1 nappal se lehet 21
laza kufirc. És ami jön. 22F
Csak szex semmi komoly. Én fizzesek neki mindent vagy mi a pöc.söm. Ha teli vanak lóvéval a szülei akk oké.
Én is lefeküdnék egy 18 éves lánnyal.
simándzsi 21 F
Simán! Õket is ugyanúgy lehet (és kell is) szeretgetni, mint az idõsebbeket! :) 28 F
Meg hát! :)
26 vagyok és simán!
sziasztok!én26éves vagyok és a csajom 17éves.Sokkal job az ágyban mint az elözö velem egykorú barátnöim.Egy igazi hanvas isten nö!

Van itt olyan 14-17 éves lány, aki adna esélyt ismerkedésre egy 22 éves fiúnak, főleg, ha a fiú sem néz ki sokak szerint 17-nél többnek?

Legjobb válasz: Biztos van. De a 22 és a 14 között kicsit nagy a különbség nem? a 14 évesek még kislányok és szószerint azok. Max. csak összetörni tudják egy ilyen korú srác szívét. Arról nem is beszélve h, mit szólnának ehhez mások. A 14 éves gyereknek már 22 éves pasija van. Szerintem ez ijesztõ. De te tudod. Ez csak jó tanács. :) Üdv. 17/L

Biztos van. De a 22 és a 14 között kicsit nagy a különbség nem? a 14 évesek még kislányok és szószerint azok. Max. csak összetörni tudják egy ilyen korú srác szívét. Arról nem is beszélve h, mit szólnának ehhez mások. A 14 éves gyereknek már 22 éves pasija van. Szerintem ez ijesztõ. De te tudod. Ez csak jó tanács. :) Üdv. 17/L
A kérdező hozzászólása: ma 10:36 Nekem muszáj fiatalabbaknál is próbálkoznom, mert a kisfiús testalkatom miatt több esélyem van a tizenéves lányoknál, ez van sajnos. Bár nekem nem kéne buta lány, szóval olyannal össze sem állok, aki agyilag éretlen, mert azzal nem lehet normálisat tervezni.
elsõ vagyok. Hát próbáld meg ...... de senki nem foga jó szemmel néni azért sem mert õ nem nagy korú te viszont már rég az vagy. és sajnos nincs sok esélyed h, ebben a korban a lányok olyan "komolyan" gondolkodjanak. Csak játszadoznak... flörtölgetnek és játszanak sz érzelmekkel és kiismerik a pasikat...... csak 17-18 éves korukban kezdenek komolyabb kapcsolat fele nézni vagy akkor sem...... :S
Szerintem attól függ a dolog, hogy ismerkedés alatt csak barátkozást vagy párkapcsolatot értesz-e. A barátkozással semmi gond, viszont a párkapcsolat...Nos, ebben a korban (14-17 év) szerintem ez elég ijesztõ lenne (A felnõtt-gyerek párosítást nézve, szerintem ez érthetõ.), bár biztos vannak kivételek. :) Viszont az is igaz, hogy ha szeretsz valakit, akkor ne törõdj vele, hogy néznek rátok mások, mert az elronthatja a boldogságotokat. És szerintem a 18.59.-esnek nincsen igaza abban, hogy ebben a korban nem komolyak a lányok, vagy hogy csak játszadoznak. Lehet, hogy az õ környezetében csak ilyen lányok akadnak, viszont attól még nem muszáj ennyire általánosítani...
Elsõ vagyok. Persze van esély rá h, vannak komoly lányok ebben a korban.De lássuk be általában a 70%-uk csak egy jó poénnak veszi az ilyet. Viszont igaza van az elõzõnek mert tényleg nem mindegy hogy, csak barátkozni szeretnél 14-15 éves lányokkal vagy párkapcsolatot. Az egyik kivitelezhetõ a másik nem biztos. (17/L)

14-17 éves lányok! Miért gondolja közületek a többség, hogy csak egy idősebb sráccal jön össze, mert ő érettebb, ami átlagban lehetséges, de kéne adni esélyt az egyidős srácoknak is, hogy bizonyítsanak, és nem előítéleteskedni, nem?

Sok helyen olvastam, hogy " egy velem egyid?s nem tudja megadni azt, amire szükségem van", meg hogy " sose járnék velem egyid?ssel".

Legjobb válasz: 17:13: Nem mind1ik olyan, nem kellene általánosítani! Én 17 éves srác vagyok és rohadtul nem fingadozok össze-vissza meg ilyen hülyeségek. Igen vannak olyanok, de nem mindenki! Én komolyan veszek mindent ellehet velem beszélgetni érzelmekrõl, világ dolgairól és érzelmileg se vagyok gyerek, stb. Sztem ink. az ilyenkorú lányok nem elég érettek hozzám. pfff.

Engem nap zavar, ha velem egyidõs a srác. Sõt! Ha már megtetszik nem a korát nézem, mert nyilván nem egy éretlen kelti fel a figyelmem... 17/L
Eddig talán egy pasim volt aki idõsebb volt nálam 1 évvel, de többségben egykorúakkal jártam:) De mostanában inkább érdekelnek az idõsebbek, mert valahogy úgy érzem, hogy a velem egykorúak nem tudják azt nyújtani amit én szeretnék. Nem megd*gni. Hanem nekik még a haverok is nagyon fontosak, és nem tudnak dönteni, hogy barátnõ vagy haverok. De sok huszonéves is ilyen. Meg éretlenebbek, mert nem volt túl sok barátnõjük és az adott helyzetben nem tudnak mit kezdeni. Egyébként szerintem is gáz, ha egy fiatalabbal kezd egy lány, mert azért látszik, hogy fiatalabb akármilyen "érett" is. Én 16 éves vagyok de nem jönnék össze se egy 13 évessel se egy 14 évessel, a 15 is az már nagyon a max.
17:13: Nem mind1ik olyan, nem kellene általánosítani! Én 17 éves srác vagyok és rohadtul nem fingadozok össze-vissza meg ilyen hülyeségek. Igen vannak olyanok, de nem mindenki! Én komolyan veszek mindent ellehet velem beszélgetni érzelmekrõl, világ dolgairól és érzelmileg se vagyok gyerek, stb. Sztem ink. az ilyenkorú lányok nem elég érettek hozzám. pfff.
17:13, miért kell általánosítani? Én 15 éves vagyok, nem érdekel hogy mennyire vagyok érett vagy hogy mennyi idõs egy fiú, csak érezzem jól magam vele. Láttam már érett gondolkodású 13 évest és éretlen 30 évest is, innentõl szerintem le lehet szarni. Aki nem ad esélyt egy vele egyidõs srácnak csak azért, mert vele egyidõs, azzal meg mi értelme foglalkozni? Szimplán hülye.
Csak a beképzelt kú.rvák gondolják azt, hogy õk érettebbek közbe csak kis hülye pi.csák. A rendes lányok szóba állnak a vele egy idõs sõt néha még fiatalabb fiúkkal is.
Mert lehet a velük egyidõsek gyakorin sírnak? *-*
Hagyjatok már ezzel az általánosítás dumával. Igen is a többség ilyen, a kivételek pedig erõsítik a szabályt. Én akkor sem járok fiatalabbal, de van aki igen, úgyhogy náluk kopogtassatok.
A 14-17 éves fiúk kis pisisek, vihognak mint a lányok, finganak, mintha az oylan vicces lenne. Mikor ennyi idõs voltam, inkább kerestem az idõsebb fiúk társaságát és inkább nem kezdtem viszonyt fiúkkal, de nekem iylen kis pisis nem kell. Mellesleg vérciki, ha egy lány fiatalabb fiúval jár, várható, h az összes éány ismerõsöd kiröhög, én is kiröhögöm az olyat.
SZerintem azért mondjuk ezt (vagyis én így gondolom) mert egy idõsebb srácnak valószínûleg van tapasztalata és több barátnõje volt már és így nekünk élvezhetõbb a helyzet hiszen úgymond semmit nem kell csinálnunk.:D 14/L
19:07, sajnálom én meg inkább azért jovok ossze idosebb pasival mint én mert tobbet tudok vele lenni mint pl velem egykoruval. én ezmiatt idosebb pasival+valahogy ugy jobb.a velem egykoruakat nemtudom, valahogy olyan szegyelosek.:) L/14
Szerintem ez egyéni probléma mindenkinek. Nem a kór számít egy kapcsolat kialakításában, hanem az hogy szeressétek egymást és ki álljatok egymás mellet jóban rosszban. Aki nem fogja ezt fel, az szerintem ne is kezdjen bele egy komolyabb kapcsolatba.
nos én is 15 éves vagyok, és a barátom meg 18. õ sem túl érett... úgy értem, hogy NÉHA tiszta gyerekes gondolkodású, meg viselkedésû de én így szeretem. de ha abból indulok ki, hogy a velem egy idõs srácok , akiket még ráadásul ismerek is, és bejövök nekik nem bírnak leszólítnai úgy, hogy egy helyen vagyunk, és senki sem lebzsel körülöttem, és õ meg 3 méterre áll tõlem, és látja ezt. na igen.... tény, hogy ott vannak a kivételek, de azok a kivételek akiket ismerek.... csak barátok. és nálam barátságból már nem lesz szerelem. azt a kevés érettebb gondolkodású velem egyidõs srácot inkább megtartom barátnak, hogy legyen kivel normálisan beszélgetni. de tény, hogyha lenne egy velem egyidõs fiú, aki el bírna hívni randizni (persze ha már nem lenen barátom), és nem msnen kérdezgetné, hogy jaj járunk? és persze meg lenne a kellõ vonzalom, akkor összejönnék vele. de kevés ilyen velem egyidõs srác van.
Én teljesen nem értem a mai lányok többségét. Általában azért keresnek idõsebb társat, mert az "menõ"... Érdekes... Én egy komoly gondolkodású 15 éves fiú vagyok, de csakis amiatt nincs szerencsém a nõknél, mert "fiatal vagyok"... Ez felháborító!
Egyetértek.
17:13!Illik rád az elõtted lévõ komment! Lehet látni hogy mennyire igaza van az elõtted szólónak!
magamból kiindulva, valóban én is olyan barátot szeretnék, aki pár évvel idõsebb ( max 4-5) azért is érzem így, mert látva az osztálytársaim, elkeserítõ a helyzet :) ) persze, lehet, hogy nem minden 17-18 éves ilyen..és ahogy mondták, valaki lehet éretlen huszonévesen is.. nem volt még barátom amúgy, mert nem találtam megfelelõ személyt és nem érzem gáznak nem nagyok az elvárásaim: beszéljen rendesen ( deviszont, ezmiatt mellõzése, ne szolizzon, ne legyen fülbevalója, ne legyen nagyképû)..hát tömören ennyi 18/L
én 1 két évvel idõsebb srácal már összeköltöztem, de nagyon jol megvagyunk. 19/L
aki írta h utolsónak. na az vagyok én mármint az "utolsó" :D Nem úgy értettem, hogy egy barát többet ér, hisz ezt én is így gondolom, hanem az, hogy elhanyagol tehát 1 héten a 7 napból 7-et velük van.:)
Ha meg van a kölcsönös szimpátia, van közös téma, jól érezzük magunkat egymással és minden stimmel kettõnk között, huszandrangú kérdés lesz az, hogy velem egy idõs vagy idõsebb a srác. Azt meg senki ne mondja, hogy a tini lányok érettek vagy éretlenek és a fiúkról se mondjatok ilyeneket. Van aki normálisabb, az érzelmek is foglalkoztatják, míg másokat még a haverok és a szórakozás köt le. De ettõl egyik sem lesz érettebb vagy érettlenebb a másiknál. 16/L
Jah és én is így vtam a volt bnõmmel. 14 éves volt és elég sokat lógott a barátaival, kevesebbet törõdött velem, mint a barátaival. Szóval ez nem csak a fiúkra jellemzõ 17/F :(
Utolsó: De ha az összes lány csak idõsebbel jönne össze, akkor azok az idõsebbek hogyan tudnának megtanulni érteni a nõk nyelvén? Gondolj már bele. Jó, nyílván egy idióta 14 évessel nem jöttök össze, de 1 16-17 éves azért már tud komoly lenni. Am. az alap, hogy a haverok fontosabbak. Sztem egy barát sokkal többet ér, mint bármelyik nõ, már boccs!
utolso ez igaz lehet, hát nemtudom, sztem ha pl én megismernelek, emrt a elgtobb 14-15evessle nemlehet beszelgetni, lehe th osszetudnál jonni vkivel(nem kell h velem)

Barátnőm most lesz 17 éves! Tanácstalan vagyok mit vehetnék neki születésnapjára! Mi illene egy 17 éves lánynak?

Legjobb válasz: Vannak sablonos dolgok, mint például a parfüm, plüssfigura, könyv, ékszer, stb... de te gondolom valami különlegeset szeretnél. Meg hát ez attól is függ, hogy a lány milyen beállítottságú. Én például 17. szülinapomra egy nagyon szép karkötõt kaptam a barátomtól, de ha interneten beírod egy keresõbe hogy egyedi ajándékok, akkor válogathatsz bõven az ötletek közül.

Vannak sablonos dolgok, mint például a parfüm, plüssfigura, könyv, ékszer, stb... de te gondolom valami különlegeset szeretnél. Meg hát ez attól is függ, hogy a lány milyen beállítottságú. Én például 17. szülinapomra egy nagyon szép karkötõt kaptam a barátomtól, de ha interneten beírod egy keresõbe hogy egyedi ajándékok, akkor válogathatsz bõven az ötletek közül.
A kérdező hozzászólása: NAmármost csak az a baj az ékszerrel, hogy majdnem mind1ik ujján gyûrû van két kezén karláncok 3-4 nyaklánc így ékszer kilõve... Könyv.. hehe nem szeret olvasni tehát nempálya..Plüssállat túl snassz Parfüme van 1000 nem akarok 1001.-et ezeket én is végig gondoltam. De köszönöm megsasolom a Különleges ajándékok oldalon :)
a farkad.
szerintem vegyél neki egy szexi háloinget:D én azt kaptam a barátomtol 17. szülinapomra:D vagy lehet csináltatni ojjan polot vagyakármilyen ruhanemöt ( akár BUGYIT is ) amin egy közös képetek van:D válassz ki rolatok egy jo szexis képet és vasaltasd rá egy sima fehér bugyira :D szerintem ennek is örülne
Szerintem örülne egy olyan szép ékszertartó dobozkának, amibe több ékszer is belefér. Valamilyen ékszertisztító dolgot is vehetnél.

Elsősorban szülőkhöz szólok! Elengedenk a 16 eves fiukat egy 17 eves lannyal a Pink koncertre? Illetve a lany szuleinek az oldalarol is. Az a gond, hogy 100 km-re lakunk pesttől.

Legjobb válasz: Szevasz, nekem 16 éves az unokahugom, és tök normális csaj. Lásd el õket a biztonságos szexrõl szóló intelmekkel és adj neki óvszert (annó én 17 évesen anyámtól kaptam egy zacskónyi óvszert, amikor házibulit rendeztem...) aztán hadd menjenek...

Szevasz, nekem 16 éves az unokahugom, és tök normális csaj. Lásd el õket a biztonságos szexrõl szóló intelmekkel és adj neki óvszert (annó én 17 évesen anyámtól kaptam egy zacskónyi óvszert, amikor házibulit rendeztem...) aztán hadd menjenek...
Ha ismered a fiukat és megbízol bennük akkor igen.ha nem ismered õket de látni rajtuk hogy rendezettek(bár az még nem jelent sok mindent) akkor esetleg igen.Esetleg megkérdezném a lányt hogy õ milyennek ismeri a fiukat. igazából egyszer élünk és ha kicsit már felnõttesen viselkedik a lány akkor igen.Hisz minden bizalomra épül.
Én 16 évesen egyedül mentem ki a velencei karneválra, 17 évesen pedig a barátnõmmel. 100km pedig 1.5 óra vonattal, az nem távolság. 20 km semmivel sem veszélytelenebb mint 2000. Szülõk nagy részébõl hiányzik a logikus gondolkodás. Már bocs. :)
off: Ezt a kérdést már olvastam itt...mi van nem volt elég az ott adott válasz? on: Én ha szülõ lennék, nem engedném el, csak akkor ha megy velük felnõtt, de! csak! addig megy velük amíg odaérnek és utána értük megy!!! Közben nincs ott velük, mert akkor nem érzik jól magukat a fiatalok!
engem a szüleim milánóba engedtek el koncertre... bár, úgy érzem nem kérdeztem ;)
A kérdező hozzászólása: igen mindketten megbizhatóak teljesen
Szerintem tudnak vigyázni magukra ilyen korban. Te magad mondtad, hogy megbízhatók. Pesten meg tudniuk kell, hogy "mik a szabályok", akkor nem történhet semmi bajuk.
Mindenképp engedd el. 16-17 évesek, már szinte felelõsségteljes felnõttek, egy Pink koncert meg nem olyan zúzós.. Szal hajrá, érezzük csak jól magukat (:
most nézem.. *érezzék* xd
én tuti a 17 éves lányt választanám :)
Persze, hogy "rád akaszkodik", tudod egy szûz lánynál kicsit mást jelent a szex, mint egy 40-es nõnél. Buta volt, hogy hagyta magát máris hanyatt dönteni, mielõtt jobban megismerne, de ha már így alakult, kutya kötelességed minél hamarabb tiszta vizet önteni a pohárba. Össze fogod törni a szívét (mert õ valószínûleg érzelmileg is kötõdik hozzád, nem csak testileg), de legalább nem kínozod tovább. Aztán a jövõben majd jobban meggondolja, hogy kinek adja oda magát. Benned pedig lehetne annyi tartás, hogy a jövõben ne szédíts el fiatal fruskákat, ha csak szexkapcsolatot keresel, és mindössze a kísérletezgetésed egy félrevezetett alanya (még akkor se, ha a fiatal fruskák legtöbbje egy... na de ne általánosítsunk).
A kérdező hozzászólása: Nem szereti a férjét, és ez fordítva is így van. A gondom az, hogy nagyon egy hullámhosszon vagyunk, de ha belemerülünk, félek, túl sokat akarok. Hétvégék, ünnepek, éjszakák...egyedül. A fiatal lánnyal csak próbát tettem, de nem hozott lázba. Együtt töltöttem vele egy estét, neki nem kellett sietnie haza. Viszont úgy érzem, máris rám akaszkodott, és már most féltékenykedik, számon kér. A másik kedves, vidám, odaadó.
Pedig attól még lehet jó a házassága. A szex az érzelmi töltés mellett alapvetõ biológiai szükséglet. Simán elõfordulhat, hogy egy egyébként tökéletes házasságban 15-20 év alatt a szexuális igények távolodnak, fõleg mivel ebben a korban már hormonális változásokkal is számolni kell. Nagyon sok nõnek ilyentájt megnõ az étvágya. És néha nagy a kísértés, aminek ellen kell állni. Csak ez néha nagyon nehéz. De ez nem jelenti azt, hogy bármilyen probléma lenne a házasságával. Sõt, ettõl még a férjét is szeretheti.
10-es egy dologgal kiegészíteném a mondandõdat.. Annak nõnek, aki egy másik ferfi tártpsaságát keresi ilyen szinten, annak nincsen "jól mûködõ" házassága.."jõ házassága" A többivel egyetértek, mert az általam leírtak nem változtatnak azon, hogy bem fog kilépni a házasságából, fõleg nem egy 20-25 éves srác miatt...
Igaz, a kérdés fiúknak szólt, de szintén 41 éves nõként hadd írjam le a gondolataimat... :) Elsõ körben azt döntsd el, mit vársz el a kapcsolattól.. Ha csak a szexrõl szól, akkor egyértelmûen a 41 évest... és most nem magamat kívánom összehasonlítani a mai fiatalokkal, hanem önmagamat az egykori, 17 éves önmagammal... ég és föld a különbség... De! Ha jó a házassága egyébként, és részérõl is csak a szexrõl szólna, akkor ez mindenképpen teljes diszkréciót követel részedrõl! És alapszabály: nem szerethetsz bele... Ha mégis megtörténik, akkor tudnod kell, hogy a családját fogja választani, és ezt neked tiszteletben kell tartanod, akkor is, ha baromira fáj, mert nincs jogod szétrombolni egy jól mûködõ házasságot! Ha nem jó a házassága, akkor az mondjuk már más mûfaj... A 17 éves lány elõnye, hogy formázható... tehát ha komoly kapcsolatra vágysz, akkor õt válaszd... és szex terén tanítgathatod... ha a vérmérséklet megvan, akkor pár év múlva õ is kiforrja magát...
Egyiket se.. 23 évesen egy 17 éves lanyt gyereknek, mkislanynak tartok.. Anyakomplexusom pedig nincs, az anyám 44 éves, õ is jól tartja magát, megfordulnak utána az utcán a fiatalabbak is....nem tudnám egy vele krabelivel elképzelni magamat.. Max 25-26 éves lánnyal, de a 20-23-at részesítem elõnyben
lehet hogy le pontoztok, de szerintem mivel a 41evessel ugyis titokban csinálod, igy tarsd meg mindkettõt, egyszer élünk. Hiszen a 41eves is csinalja a férjével. ..
Ja, hogy még patkány is vagy...
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy férjes, és attól félek, beleszeretek, az meg annyi szenvedéssel járna...
Ha mindig rá gondolsz, akkor a milf. Ne csak a saját érdekeid nézd, hanem a partnered érdekét is. Ha a 17 éves lány másra vágyik mint amit teaakarsz tõle akkor ne rabold az idejét. Ha a 40 évessel egyeznek azeelképzeléseinek, akkor nem értem, mi a kérdés :-)
A kérdező hozzászólása: Mindkettõvel voltam már, a fiatallal unalmas volt, fantáziátlan. Állandóan hívogat, írogat. A 41 évessel meg szuper volt!!!Ilyet még nem tapasztaltam! Õ hagy élni, kedves, laza. De hosszú távon vajon melyik lenne jobb? Nem tudok dönteni, de mindig a milfre gondolok...
Mindkettõt!
Ha csak szexre akkor mindkettõ okés, de többet egyiktõl sem. A 17 túl fiatal a 40-es meg már túl idõs hozzám, hogy szexnél többet akarjak tõle. 24/F
feldobnánk egy pénzt :D

Mûködhet-e egy kapcsolat egy 17 éves lány és egy 30 éves férfi között?

Nagyon hasonló az érdeklõdésük és a nézeteik de alapvetõen habár vannak közös tulajdonságaik nagyon különböznek! Kölcsönös a szimpátia és az érdeklõdés, a kezdetleges érzelmek..de a rendkívüli korkülönbség miatt nem mernek belevágni? (hosszabb kifejtetteb véleményeket azivesrn veszek)

Legjobb válasz: Tehát te vagy az a 17 éves lány....

Tehát te vagy az a 17 éves lány....
A kérdező hozzászólása: Nem tartom magam érettebbnek, viszont nagyon jól elvagyunk..
Biztos nem csak töcskölni akar és érettebb vagy a korodnál. (Csak vicc volt)
jah, az a lány is megbízik benne, és elhisz neki sok mindent, pedig a pasi hazudik neki mint a vízfolyás. ezért vagyok bizalmatlan, több ilyet láttam már.. de rátok visszatérve..hát nem tudom, ha tényleg vannak kölcsönös érzések stb..akkor azt azért nem szabad veszni hagyni. (bár én még mindig szkeptikus vagyok a hosszútávot illetõen)
A kérdező hozzászólása: Megbízok benne, ez inkább egy olyan helyzet hogy régen látott (család ismerõse) és kb fél éve megint találkoztunk valami kapcsán és gondolom feltünõen felnõttem azóta..
csak mert van egy ismerõsöm, kb hasonló korban õ is, a csaj is. kedveli a csajt, de mellette azért dugna mást is, a csaj is elsõsorban arra kell neki.és mint mondta, úgyis túl fiatal a csaj hozzá..de azért keresi, fûzi, bolondítja a kiscsajt. szóval szerintem hosszútávon ritkán mûködik az ilyen. persze biztos akadtak már kivételek..de ritka.(meg nyilván nem ismerem a te 30évesedet, és nem mindenki olyan, mint akit én ismerek..) de azért na, én nem nagyon hiszek az ilyenben a tapasztalatok miatt, bocsi
A kérdező hozzászólása: a keresztnevem kezdõ betûje B, miért?
A kérdező hozzászólása: *hosszabb kifejtettebb véleményeket szívesen veszek
elárulod a keresztneved? vagy akár az elsõ betûje is elég.:D utána válaszolok
Nekem 30 éves koromba volt egy 18 éves barátnõm.A korkülonbség nem zavarta egyikünket sem, viszont amikor észrevettem, hogy a hiányzó apai szeretetett próbálja pótolni általam, gyorsan lezártam a kapcsolatot.Ha nincsenek ilyesmi elfojtott-tudatalatti érzéseid, szerintem kár csak a kor miatt hagyni.De ha még egy évet gondolkodol rajta, az sem árt.

Halálosan szerelmes vagyok egy 17 éves lányba és ő is belém.22 éves vagyok, de úgy érzem magam mintha pedofil lennék. Normális ez, vagy valóban sok ez a körkülönbség?

Legjobb válasz: A pedofil nemileg teljesen éretlen gyerekekre izgul fel, nem 17 éves lányokra. A korkülönbség pedig bõven belefér, nincs ezzel semmi gond.

A pedofil nemileg teljesen éretlen gyerekekre izgul fel, nem 17 éves lányokra. A korkülönbség pedig bõven belefér, nincs ezzel semmi gond.
Dehogy sok...
Nekem kicsit soknak tünik, de azert nem olyan horribilis.
Én is 17 vagyok, az elõzõ barátom 24 volt, még azt sem éreztük soknak, a szakításunkhoz a korkülönbségnek semmi köze sem volt.
nem sok
én meg 26 vagyok és szeretek egy 16 éves lányt, akkor én mit érzek szerinted, hogy megagigaultra pedofil vagyok? :DDD hát nem, azt érzem, h mekkora szerencsém van, hogy találtam egy lányt akivel kijövök, eddig sokkal jobban mint az elõzõekkel. sosem hittem volna, h bele fogok szeretni egy ennyivel fiatalabb nõbe, de megtörtént, és õ is szeret engem. persze kívülrõl könnyû ítélkezni, hogy mekkora pedofil vagyok meg biztos csak kihasználni akarom, de ez nincs így. amíg valaki nem volt ilyen helyzetben, addig könnyû azt mondani, h én biztos nem ezt tettem volna, meg tudtam volna parancsolni magamnak stb stb, de amikor érzelmek vannak, akkor máris egész más a szitu, mint kívülrõl nézve.
Ez az 5 év ebben a korban már nem sok, és pedofil sem vagy, egy 17 éves lány már testileg is elég fejlett meg lelkileg is ahhoz, hogy nõként tekints rá. Inkább legyetek boldogok és örüljetek ennek a szerelemnek.
Annyira nem sok, hogy pedofilnak kelljen érezned magad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!