Találatok a következő kifejezésre: 17 éves a barátom 23 éves, (2 db)

17 éves vagyok a barátom 23 éves, és sajnos csak a misszionárius pózban tud elmenni és csak takaró alatt. Valami baj van a pasimmal?

De én szívesen kipróbálnám a többi pózt is,mert nagyon érdekel a szexben minden.De nem tudom rávenni semmire!Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nézd, 17 vagy, elõtted az élet! Semmiképpen ne nyomorítsd meg magad szexuálisan egy ilyen ember mellett. Egy 23 éves normális férfi olyan átütõ erejû vad és zabolátlan szexualitással kell hogy rendelkezzen, mint én annak idején (azóta mégdurvább). Szóval ne lacafacázz egy ilyen balfácánnal, keress egy dögös srácot akibõl süt a szexuális erõ és új hajnal virrad jobb sorsa érdemes erotikus világodra.

Nézd, 17 vagy, elõtted az élet! Semmiképpen ne nyomorítsd meg magad szexuálisan egy ilyen ember mellett. Egy 23 éves normális férfi olyan átütõ erejû vad és zabolátlan szexualitással kell hogy rendelkezzen, mint én annak idején (azóta mégdurvább). Szóval ne lacafacázz egy ilyen balfácánnal, keress egy dögös srácot akibõl süt a szexuális erõ és új hajnal virrad jobb sorsa érdemes erotikus világodra.
lehet azért akar pl takaró alatt mert amúgy fél, illetve gátlásos vagy valami lelki eredtû a dolog, kérdezd meg tõle miért nem mer mást is kipróbálni.beszéljétek meg, mondd el te mit szeretnél
az ilyet kell elküldeni szexuálpszichológushoz, hú bakker, ez egy de hosszú szó. aki magával sincs kibékülve, meg ezek szerint szorong is ez miatt, nem kicsit, az miért akar másokkal is foglalkozni?
nincsen vele semmi baj. Kicsit gátlásos és félénk szerintem. Nem mindegyik huszon akárhány éves pasi szexmániás ahogy az elsõ válaszadó mondta. Beszéld meg vele. Ha régóta vagytok együtt nem jelent szerintem majd gondot leülni vele és elbeszélgetni ezekrõl a dolgokról. Ha még friss a kapcsolat, akkor bíztasd egy kicsit. Vagy fektesd hanyatt és lovagolj rajta. Lehet tetszeni fog neki ;-)
Lehet, hogy egyszer rányitottak és történt valami. Vagy ezt nevelte belé az elsõ csaja.

Szerintetek is ennyire gáz, h én 17, a barátom pedig 23 éves?

szval mostanában egyre több ilyen megjegyzést kapunk a barátommal,h ti vagyok hozzá,? id?s hozzám stb..szerintetek is ennyire gond ez a korkülönbség,már 1 éve és 2 hónapja együtt vagyunk,jól megvagyunk,és nem értem miért vannak ezek a támadások?talán irígyek ezek az emberek a boldogságunkra?

Legjobb válasz: h tini* vagyok hozzá..

A kérdező hozzászólása: h tini* vagyok hozzá..
A kérdező hozzászólása: ASOT!igen, természetesen vannak szintek, de véleményem szerint csak ott, ahol az egyik félnek még úgymond nincs magához való esze...de ha úgy vesszük, akkor én is 16 éves voltam, mikor összejöttem a 22éves barátommal, viszont ott én már tudtam h mit akarok, h nem engedem h kihasználjon..és ez így is van a mai napig..! :)
a 14 akkor is nagyon kevés! Más korosztály más kategória! :) 15-nél nevezzük gimis szakközepes korosztálynak az más.
Ha elég érett vagy 17 éves létedre, akkor a 17-23 párosítás szerintem még belefér. Ha nektek így megfelel, akkor meg ne törõdj mások véleményével! Engem meg azért néznek hülyének olykor, mert nem szexelek, mivel a testiséget kizárólag kapcsolaton belül tudom elképzelni. Megvannak a normák, amik szerint élek, mások pedig nem érdekelnek. Úgyhogy ne tépelõdj ezen :)
A kérdező hozzászólása: utolsó..nagyon is igazad van :) igen, próbálok nem törõdni ezekkel az emberekkel, de mivel falun lakom(és itt ugyebár elég sok a pletykás rosszakaró)kicsit nehéz..de majd igyekszem:)
Nem sok én is 16 voltam amikor összejöttem az akkor 22 éves barátommal :) és még mindig együtt vagyunk és nagyon szeressük egymást :) 21/l
Ha az együtlétet TE is élvezed, akkor semmi baj, persze ne feledd el átgondolni te magad, és most zárd ki a külvilágot: teljesíti minden vágyadat?? Jó vele igazábol lenni, vagy csak jó a sze xben (tapasztalt)?
A kérdező hozzászólása: Utolsò elõttinek köszõnöm ès kívânom, h legyetek továbbra is ilyen boldogok! Utolsô, nem minden csak a szex körül forog...ès mivel èn mèg nem voltam elötte fiûval, ezèrt nem eröltette ès majdnem 1èvig nem volt szex, de 3hónappal ezelõtt megtörtènt, ès neki adtam magam, ès nagyon èlveztem(tük), annyira gyengèd ès figyelmes volt...ès igen, nagyon is tapasztalt!:-)
nekem 24 évesen volt 16 éves barátnõm. Lehet, hogy néztek az emberek, de les..rtam, mert sokkal érettebb volt a gondolkodása mint a vele egykorúaknak.
Nem sok, bár még csak 17 vagy. De ha már régóta együtt vagytok, és szellemileg sincs nagy különbség köztetek, (éretten gondolkozol) akkor szerintem sincs ezzel semmi gond. :) Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak.
A kérdező hozzászólása: úgy látom egyre többen értenek egyet azzal h irígyek az emberek...eléggé sajnálatos, h mindenkinek könnyebb a mást megszólni, mással törõdni, ahelyett, h a saját dolgait intézné...
igen :) de egy 14/l nekem ne jöjjön össze egy 20 éves pasival. így értem! Vannak bizonyos kor-szintek.
irigykednek csak.Ha szeretitek egymást akkor nem is kell törõdni a többiekkel. Ha 15 lennél akkor már gáz lenne.de így nem
szia! szerintem a kor egyáltalán nem számít, akárki akármit is mond. :) bár engem is sokszor lepattintottak a srácok, mert fiatal vagyok hozzájuk, ugyanis én a kb. 3 évvel idõsebb srácokra bukom. Ne aggódj! Ha szeretitek egymást, együtt maradtok! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, én is így gondolom..de azért kíváncsi voltam az itteniek véleményére is, bár nem változtatna a helyzeten, nem hagyjuk ott egymást bárki bármit mond, vagy ír...:)
IRIGYEK!!!
Ilyen idõs korban ez a 6 év körüli idõ még sok.
a kor igen is számít! Vannak határok! de szerintem ha elég érett vagy agyilag akkor elfogadható a korkülönbség, ha 18 leszel akkor az meg egy amolyan szint-ugrás más korosztályba....
Elõször mert szokatlan és ha valami más azt ugyebár cikizni kell. Másodszor meg irigyek.
Jó persze, vannak határok. De 6 év az szinte semmi. Már másabb lenne ha 16 év lenne, de nem annyi!!:)
A kérdező hozzászólása: :) a barátom is mindíg ezt hajtogatja nekem, h a koromhoz képest milyen éretten gondolkodok:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!