Találatok a következő kifejezésre: 17 éves a barátom (198 db)

17 éves a barátom, 3 hónapja vagyunk együtt, hogyan mondjam el neki, hogy cisztám van és meg fognak műteni? 15/L

Legjobb válasz: Figyelj szívem, cisztám van, meg kell mûteni. Ne aggódj nem kell ezt túldimenzionálni!

Figyelj szívem, cisztám van, meg kell mûteni. Ne aggódj nem kell ezt túldimenzionálni!
Egyébként ha egy kapcsolatban ezt nem lehet megbeszélni, akkor semmi értelme annak a kapcsolatnak! Ha nem vagytok õszinték egymáshoz, és nem tudtok nyíltan beszélni az intim dolgokról, akkor megette a fene az egészet, nincs értelme együtt maradnotok!!!
Úgy mondd, ahogy ide leírtad! Mit kell ezen bonyolítani???
De amúgy hogy derült ki, hogy cisztád van?
Itt az ideje, h elmond, elvégre ezért vtok együtt, és nem két idegen vtok, akiknek titkolózniuk kéne!
Nem olyan nagy ügy ám ez, csak nagyon fiatal vagy azért érzed így. Biztos vagyok benne, h elmondod neki, és teljesen normális lesz. Sõt még egy plüssmackót is fogsz kapni a kórházban. Mihamarabbi gyógyulást!
Hol van cisztád? Én simáán elmondtam neki, mellettem volt (: 14/L
A kérdező hozzászólása: Igazából én már hónapok óta tudok a cisztáról, barátommal most sokat vagyunk együtt, egy szobában alszunk, együtt melózunk, stb., de elõtte nem is mutatom, hogy fáj és baj lenne..
A kérdező hozzászólása: Petefészkemben.. Sajnos!! Amúgy nõvéremnek is volt februárban, csak nem beszélek vele..
Ha normális a barátod, meg fogja érteni a helyzetet és melleted lesz, támogat, amiben csak kell! Szerintem a legjobb az lenne, ha kettesben lennétek, nem nyílvános helyen és elmesélnéd, hogy mi a helyzet. Ha nem akarod rögtön azt mondani, hogy cisztám van és meg fognak mûteni, esetleg vezesd fel egy kicsit a témát. Kezdheted akár úgy is, hogy "Xy, el kell mondanom valamit, valami komoly dolgot." Így már õ is rá tud készülni egy kicsit, hogy most nem arról lesz szó, milyen filmet nézzetek meg. És akkor elmondod, hogy cisztát találtak a petefészkedben és meg kell mûteni. Ne aggódj, ha szeret, melletted lesz, támogat, segít neked! Neked pedig mielõbbi gyógyulást kívánok:) 16/L
A kérdező hozzászólása: Igazából már rég óta nem jött meg, és nagyon fájt a hasam, ezért elmentem a biztonság kedvéért orvoshoz, aki diagnosztizálta, hogy petefészek cisztám van. Barátommal délután leszünk együtt, végre kettesben, szerintem a bejelentés úgy fog történni, ahogyan az utolsó válaszoló írta.
Szerintem, Õnem nem gondol ilyesmire most
szerintem inkább ne szülj neki gyereket. nem azért mondom, de ezzel tökre el veszed magadtól a fiatalságot, inkább élvezd ki ! :)
Szintén 17 éves vagyok, és baromira várom a családalapítást, meg hogy babázhassak. Ennek ellenére, 23éves korom elõtt nem akarok szülni, csak jó belegondolni:) ) Szerintem normális. Csak azért gondolkozz racionálisan, és ne szülj neki. Álmodozni lehet.
Hát nem tudom, én a barátoddal vagyok egyidõs kb., de még van egy 100 tételes lista, amit gyerekszülés elõtt szeretnék megnézni/kipróbálni stb. Kislány vagy még, fogalmad sincs, mi mindent lehetne a gyerekszülésen-családalapításon kívül csinálni. És ha egyszer már szültél, azt visszacsinálni nem lehet...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat hát én sem szeretnék még szülni mert el szeretném végezni a sulit :)
Nem tûnik furának :) Szerintem minden szerelmes nõ ábrándozik ezen, és én is szeretek belegondolni:) Barátommal iskolánkat elvégezzük, kiélvezzük az életet míg fiatalok vagyunk, megalapitjuk a biztonságos otthont, aztán jöhet az oly rég várt baba:)
Ez a természetes.

Megengedjem neki? Ma a lányom feltett egy kérdést hogy szombaton ott aludhat-e a barátjánál. A lányom 15 éves a barátja 17 egy éve vannak együtt. Ti megengednétek?

Legjobb válasz: Nem értem mi függ ettõl. Iskola után mindig rögtön hazamegy? Hétvégén nem megy át soha a barátjához? Szexelni bármikor tudnak úgy hogy ne tudj róla, az meg hogy együtt alszanak nem olyan nagy dolog.

Nem értem mi függ ettõl. Iskola után mindig rögtön hazamegy? Hétvégén nem megy át soha a barátjához? Szexelni bármikor tudnak úgy hogy ne tudj róla, az meg hogy együtt alszanak nem olyan nagy dolog.
Te tudod mennyire bízhatsz meg benne. Ha attól félsz, hogy leakarnak feküdni, akkor azt megteszik egy délután is. Szerintem engedd el, csak az utálkozás lenne belõle, ha nem aludhat ott. Viszont akkor a fiú is menjen hozzátok. :)
A szexet nem tudod megtiltani. Ha akarják megteszik egy diszkó vécéjében. Vagy hazudozik bújkál. Te tudod hogy hogyan nevelted, megbízhatsz e benne , tud e védekezni, tisztában van e a saját testével , szex-szel stb stb.
én azt mondanám, aludjanak nálatok. akkor haza is kíséri, ott is van, te is jobban megismered, szemmel is tartod.
hááát...nehéz kérdés.És ha vissza kérdeznél h mi lenne ha nálatok aludnának? ha nem megy akkor egy próbát megér...bíznod kell a lányodban, bár tudom h nem könnyû.viszont az h már 1 éve együtt vannak az mellette szól, na meg a pasit is minõsíti(jól).Nem tudni mi a céljuk az ottalvással...de sejteni lehet, nos még mindig jobb igy h megkérdezte, minthogy diszkóba kéreckedik, és közben a pasinál kötnek ki. 23 éves kismama
Vagy... ...nem ezt vártátok? :D
tényleg!ez jó ötlet hogy inkább a fiú jöjjön.de már lefeküdtek egymással??
Én meg ha már fater lennék. a srácnak a tudtára adnám h ha vmi nem odaillõt cselekszik nagyon megbánja. Ezekután jönne a jópofi: Sziasztok érezzétek jól magatokat!:) Ha történne vmi biztos igaz h adnék a kölyöknek jópárat. 18/F
Meg. Így legalább nem egy disco budijába kurelnak. Mond h ha úgy van a fiu is jöhet hozzátok. 19/F
Egyértelmû nem. 33, N De valami kompromisszumot azért ajánlanék. De 15 évesen ez még korai, bármennyi ideje is járnak.
Ez is egy szemlélet, a te nevelésed, látod mikor hogyan nõ, mirõl hogy gondolkozik, de akárhogy is legyen, egy gyerek felnõtt aggyal nem tud gondolkozni, és szerintem ez a kor az pont akörül mozog, hogy még nem, de késõbb igen.
"Azért mert ez egy fajta szemlélet. A te elvedre hivatkozva szinte korhatárt sem kellene semmihez szabni, még az alkoholhoz sem. Szerintem van egy bizonyos határ, hogy mit mikortól, ebbe az együtt alvás is beletartozik." Én vagyok akinek a kérdésére ez a válaszod. És mi az a bizonyos határ? Mibõl gondolod, hogy késöbb jobb lesz neki mint most?
22:28 De igen, az õk dolguk, igen. Mindenki úgy rontja el az életét ahogy el akarja rontani. A kérdezõ kérdezett és én legjobb tudásom és véleményem szerint válaszoltam. Aztán a vélemény tudjuk milyen, mindenkinek van, de senkit nem érdekel a másé... Szerintem egy anya csak jót akarhat a gyermekének... Biztos nem könnyû dolog, mégis véleményem szerint ennek a magját (szexualitás, nemiség, párkapcsolat) hosszú évek folyamán ültetjük és gondozzuk a gyerekben, nem 15 évesen ébredünk arra, hogy a gyerek milyen kérdést tett fel, vajon, hogy legyen...a dolgokat már gyerekkorban az értékeket szépen lassan útravalónak kell pakolni a gyerekbe... kérdezõ nem feltétlen szeretnélek bántani, de annyi a támadó válasz...szerintem a fentieken érdemes elgondolkodni
Azért mert ez egy fajta szemlélet. A te elvedre hivatkozva szinte korhatárt sem kellene semmihez szabni, még az alkoholhoz sem. Szerintem van egy bizonyos határ, hogy mit mikortól, ebbe az együtt alvás is beletartozik.
én 17/L vagyok és szerintem igen engedd meg mert tudom, hogy milyen rossz ha azt mondják, hogy nem... az én szüleim attól félnek, hogy teherbe esek.. de az nappal is lehetséges. De akár mondhatod is neki, hogy nem rendszeres.. mi egy hónapba egyszer alszunk együtt suli idõbe :)
a kérdezõ miért nem reagál semmit?
22:21 es vagyok De miért ne engedné meg neki? Mi történhet ami még nem történt meg vagy ha megtörténik most az miért lenne rossz? Erre válaszolna valaki? És ha õ már most éretnek érzi magát? Ha a fiúnak akkor jó amikor a lánynak? Mi ebben olyan tragikus, hogy ott akar aludni? Nem gruppenezni akarnak vadidegenekkel nem mindha az nem az õ dolguk lenne.
16 voltam, amikor összejöttem párommal és együtt is aludtunk. Szüleink részérõl nem volt gond (pedig õ akkor 22 volt). Az õ szülei ráadásul diplomás emberek, blabla, azóta is együtt vagyunk. 20/L
Még mindig a 22:06os vagyok:) Sok szülõ elég prûd a gyerekével szemben, pedig régen is szexeltek ám a fiatalok már 15-16 évesen.Nagynéném 16 évesen szülte a lányát, egyik ismerõsöm 15 évesen, pedig már õ is túl van a 40-en.Egyszer nagyim mesélte, hogy amikor fiatal lány volt, a szülei nagyon konzervatívan nevelték õket, náluk teljesen tabu volt a szex, meg a nemiség.Szóval egyszer amikor a faluból átmentek a tanyára az egyik ismerõsök, vagy nem tudom én már hogy kicsoda, este látta õket az istállóban a szalmák közt szeretkezni a vele egykorú fiatalokat, 16-18 év körüliek, és azt mondta, hogy annyira megijedt és elszégyellte magát, hogy ilyet látott:) Olyan jól tudta mesélni, mindig dõltünk a nevetéstõl:DD Szóval a lényeg, hogy már akkoris szexeltek, 50-60 éve a fiatalok, csak nem volt internet, ahol ezt ki lehetett beszélni:) 16/L
Nem ismerem a lányod, de 15 évesen nekem egy kicsit korainak hangzik... Persze a döntés rajtad áll, de én a helyedben várnék még ezzel egy-két évet.
22:15 gratulálok, hogy így látod a dolgokat. Egyébként én 17 évesen vártam egy évet, hogy lefeküdjek az akkor 18 éves párommal. Soha egyetlen szót nem szólt, nem erõltetett semmit, sõt mikor nekifogtunk még megkérdezte 2x, hogy biztos-e. Annak ellenére, hogy már több mint 3 éve vagyunk együtt még sosem aludtam náluk. Mégis kibírtuk, na bumm. Nem lettünk se szellemi sérültek se semmi. NEm szeretkeztünk bokorban, diszkóban, parkban, csatornában ISten tudja hol, azért annál több eszünk volt. Ha valakinek nincs annyi esze, hogy ezt átgondolja, akkor nem elég érett a dologhoz, és nem is normális egészen, már bocs. szóval a válaszom: NEM
Szia! 21 éves nõ vagyok. Nem engedném meg. Én úgy gondolom 15 évesen még nem elég érett az ember ahhoz, hogy együtt aludjon a párjával. 17 évesen megengedném, talán 16 évesen is, de a lányod még gyerek. Nem az a baj, hogy barátja van, én már az oviban is szerelmes voltam, de eszem ágában sem lett volna olyat kérdeznem sem a szüleimtõl , hogy ott alhatok-e a barátomnál. És ez nem a szex miatt van, hanem egyszerûen jóhiszemûség. Nem tartom helyénvalónak, annyira elítélendõnek sem, mert nem a hátad mögött akarja csinálni, de ez egyáltalán nem pozitívum. Unokatestvérem például ezt csinálta amit a lányod akar, 19 évesen kiégett, semmi sem érdekli és rosszabbul nem is választhatott volna párt. Nálatok nem feltétlenül lesz így, csak egy példa volt.
22:10 es vagyok. Mindenki azt mondj pl: engem se engedtek el ilyen idõsen... ez te vagy és nem ez a lány. Mi lenne ha belegondolnátok más ember helyzetébe is jah, hogy nem lett semmi károd de hasznod se. engedje csak el a lányát. Nem pisis már
Szerintem 15 évesen már lehet érett egy lány szex-re. És persze ebben is van korhatár nálam pl olyan 15 körül kezdõdik de 15 évesen is csak akkor ha már régebb óta járnak. Amúgy ennyi erõvel ha a 15 az korai még az együtt alváshoz akkor 14 évesen nem volt fiatal ahhoz hogy barátja legyen???? Szerintem engedd meg neki.
22:38 vagyok Még annyit hogy nekem barátnõm õ maga gondolta úgy hogy 18 éves kora elõtt nem fekszik le a pasijával és láss cosdát kibírták mindketten és azóta is együtt vannak pedig a fiú egy szûz lányt kapott meg és mégsem hagyta el utána szóval ez hülyeség. A te lányod sem biztos hogy már lefeküdt vele vagy most is a sezx-et akarják. Eleinte mikor én a barátomnál aludtam sem volt szex elsõ jó néhány alkalommal.
megengedném. 19/L
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek bocsánat, de elment a net mert vihar volt nálunk és kivitte ma lett délelött megcsináva. pénteken itt aludt a barátja és most majd szombaton ott aludhat a barátjánál
A kérdező hozzászólása: úgy engedtem neki h nálunk alszik és utána meglátjuk mi lesz
Lehet, hogy megint maga a lány tette fel a kérdést...
Hogyan döntöttél végül??
Na, még én is hozzáteszek a válaszáradathoz!=) Egyrészt, az ottalvás nem feltétlenül jelent szexet, ez nem a Szex és New York, ahol semelyik pasi nem bírja kontrollálni magát. Ja de, volt egy, de ez már egy másik történet.=) Másrészt, ha szexelni akarnának, hidd el, ottalvás nélkül is megteszik egy WC-ben, házibulin, stb. Ha nem engeded el, elveszti benned a bizalmát, jönnek a hazudozások, hogy "Ja, suli után átmegyek Ritához, vacsira itthon leszek!", közben meg megy a pasijához. Ha elengeded, meg fog benned bízni, késõbb is elmond dolgokat. Mindenesetre azért vegyél egy csomag óvszert, és diszkréten csúsztasd a táskájába. Az meg abszolút személyiségfüggõ, ki lesz r*banc és ki nem. Akár késõn veszti el a szüzességét, akár nem.
Én nem értem, a kérdezõ miért nem válaszol semmire? Hogyan döntöttél?
Legalább így tudod mi a helyzet. Simán megtehetné bármikor bárkivel. Akár nyári szünetben délelõtt is, mikor te dolgozol... Vagy az iskolai wc-ben. Esetleg egy party-n. Be nem tudod zárni. Így legalább ellenõrzött körülmények között, biztonságos helyen, kényelmesen, azzal akit szeret. Ha ellenzed csak azért is megteszi, csak te nem fogod tudni...
Én megengedném. Bárhol le tudnak feküdni egymással bármikor. Sõt, szerintem 1 év alatt már simán meg is történt. Ha meg nem akkor nagyon rendes tõle, hogy megkérdezte tõled, hogy ott aludhat-e. Örülj, hogy megkérdezte. Nem szokták... Inkább azzal a fiúval feküdjön le akivel 1 éve együtt van, mint velemi idegennel egy kocsiban.
Remélem elengedted végül a gyereket.
Én biztos nem engedném el. Nem vagyok prûd pedig, de 15 éves gyereknek nem való ez. Én 22 éves vagyok és az elsõ komoly kapcsolatom 17 évesen volt, akkor aludtam ott a barátomnál elõször, de még ígyis úgy érzem, hogy ráértem volna még 1-2 évet. Nem tudom megmondani pontosan hogy miért, de így visszagondolva még akkor is kislány voltam. És ha egyszer lányom lenne, és feltenné ezt a kérdést 15 évesen, akkor is nemet mondanék, ha 2 hétig hisztizne. Én most hálás vagyok a szüleimnek, hogy szigorúak voltak velem ilyen téren.
23:21 pontosan!!!
Ez akkora hülyeség, hogy a mai gyerekek korábban érnek! Biológiailag semmivel nem érnek korábban mint régen, csak pontosan a felnõttek generálják ezt, méghozzá azzal, hogy mindent megengednek a gyerekeknek, amit amúgy még nem kéne. Na ettõl tûnik úgy, hogy húúúde érettek, mert 14-15 évesen már férfiakkal alszanak, meg cigiznek, meg alkoholt isznak, meg sminkelnek, magassarkút hordanak, mobiltelefonjuk van és mûkörmük. Hát no comment! Szerelemesnek lenni ottalvás nélkül is lehet, ahogy azt már mondták elõttem is, ezen aztán nem fog múlni a kapcsolatuk, ha kimaradnak belõle. És azért azon sem árt elgondolkodni, mivan ha a fiú szülei is konzervatívabb nézeteket vallanak? Biztosan meglesz a véleményük a kislányról. Ha az én fiamhoz beállítana a 15 éves barátnõje, hogy akkor õ most itt alszik, haza küldeném!
Miért baj az autós szex? Nekem sokszor tisztább a verda mint a szobám. Megint az elsõ :P
Mindenki a szexet emlegeti. De könyörgöm, nem ez volt a kérdés. Senki nem beszélt lefekvésrõl, csak ottalvásról. Én is ott aludtam a pasimnál, igaz, 17 évesen, de az már 25 éve volt. Meg szállodában is sokszor aludtunk és pettingen kívül nem volt más köztünk. Nekem 16 lányom. Már másfél éve együtt jár a barátjával, aki többször aludt már nálunk. Olyan butaság az a mondat, hogy ha megkap mindent 15 évesen, akkor késõbb mi lesz az újdonság. Ha 20 évesen lefekszel a pasiddal, akkor mi lesz az új öt év múlva?? Az élet fejlõdik, el kell fogadni. A mai gyerekek korábban érnek.
22:12 Mert, nehogy már az lenne a normális, hogy egy 15 éves gyerek egy másik úgymond "gyerekkel" ébredjen reggel...nehogy már ezt kelljen megmagyarázni...:-S
Egyáltalán nem nagy cucc, hogy 14 évesen valakinek már barátja legyen! Ezt honnan veszed?? Oo
látom csipi a szemeteket az igazság...különben nem pontoznátok lefele. de nyugodtan, engem nem zavar:)
20:48 szeritnem te nagyon maradi vagy! Az, hogy a barátjánál alszik, még nem jelenti azt hogy 1 év múlva már az egész város átmegy rajta..amúgy is már 1 éve együtt vannak az azért sok idõ és a mai fiatalok hamarabb érnek, 15 évesen már nem kislány..
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 21:48 Már ne haragudj, elég szomorú h. 14 évesen már a barátodnál alszol. Szülei gondolhatnak rólad és a családodról egy két szépet, fõleg a lányos mivoltodról. És itt nem a sex-rõl van szó, hanem a méltóságról... a nõi önbecsülésedrõl. 18 éves barátodnak pedig nyugi, hónapokig ez úgysem lesz elég... Férfi és a kora már érett... Nõ létemre mondom, prûd nem vagyok én sem, ez meredek már. Általánost befejezted éppen és áh nem is mondok semmit Kérdezõ nem engedném meg a helyedben, szerintem a lányodról sem gondolnának a srác szülei semmi jót, hogy 15 évesen már ott alszik... És nem a sex amiról itt szó van. Hogy döntöttél megengeded neki? 27 N
21:48 Inkább nem minõsítenélek...se Téged, sem a barátodat... Egy hónapja vagytok együtt és nála alszol, ne mond, hogy hozzád sem fog érni...:-S a párom 14 éves húga még fagyizni jár a barátnõivel, ne mondd, hogy õ a debil...szerencsére õ nem így van nevelve...és pár év múlva még megköszöni a szüleinek...néha csak állok és csodálkozom, hogy hova szalad a világ... amikor egy hónapja voltam együtt a párommal 17 (!) évesen még hajat szárítani is szégyelltem felmenni, nem hogy ott aludni... gondolom én se vagyok normális bocs az OFF-ért mindig kétségbeesek, hogy az én gyerekeim majd milyen világban nõnek fel:-S
Szia! Az egyik ismerõsömnek kölcsön szoktam adni a lakásomat mert inkább ott csinálják mint egy kocsiban van olyan helyen ahol meg láthassák õket! Nehéz dolog tudom Neked is, én is szülõ vagyok de én is voltam fiatal és nekem is jól esett volna ha annak idején felajánlanak ilyen lehetõséget!Ez ellen nem tudsz mit tenni és nem is kell , szemet kell hunyni az ilyen dolgok felett.
A barátom 18 én 14 vagyok (õ 2 hónappal elõbb lesz 19, mint én 15) A szüleim pedig megbíznak bennem annyira, hogy elengedjenek hozzá ott aludni. Meg is bízhatnak benne, mert 14-15 évesen nem az a legfõbb vágyam, hogy lefeküdjek a barátommal, és a barátom is vár rám. De még csak 2 hónapja vagyunk együtt, nem pedig 1 éve...Szerintem engedd meg neki. Én holnap megyek át barátomhoz, és csak vasárnap jövök haza, és sokak meglepetésére, NEM FOGOK VELE LEFEKÜDNI. Megbízhatsz ennyire a lányodban, és különben meg... Nem tudod megtiltani neki, hogy lefeküdjenek, csak remélheted hogy van neki annyi esze, hogy tudjon nemet mondani. 14£
Nem, nem engedném el. PEdig nem vagyok idõs 20 éves vagyok. Engem nem úgy neveltek, hogy mindenféle fiúknál aludjak, fõleg 15-16 évesen... Ne értsetek félre nem vagyok prûd és tisztában vagyok azzal, hogy szexelni nem csak éjszaka lehet és azzal is hogy megcsinálják ha megakarják. Az más dolog. Szerintem elõbb kellett volna az "értékeket" elültetni a lányod fejében, hogy most tudja mi a helyes. Ha anya lennék és átjönne hozzám a fiam 15 éves barátnõje éjszakára, akkor nagyot néznék, és gondolnék egyet a lányról és annak családjáról is. Ha a lányod szakít a mostani barátjával, akkor jövõben a másikhoz megy aludni, és 2o éves korára a fél várost járta össze... Aztán nem feltétlenül értem, miért kellene együtt aludniuk?! Még csak 15 és 17 évesek. Nem mondom, hogy 17 évesen nem akartam a párommal aludni, de nem engedtek és én nem erõltettem. És utólag tudom (sõt akkor sem ellenkeztem) jó döntés volt...ha mindent megkap 15 évesen mire fog vágyakozni 2o évesen? Nekem 2o évesen volt az a luxus, hogy a páromnál aludtam és mindennél többet jelentett. És nem igaz, hogy emiatt megromolhat a kapcsolatuk, ugyanazzal az emberrel vagyok akivel 17 évesen még nem aludtam együtt... Bocs, de nekem ez a véleményem. Ha mégis el akarod engedni szerintem beszélj a fiú szüleivel...
21.46 na ez az, egy nagy rakás pasinál aludtam már buli után és csak egy-kettõvel dugtam közülük.
Igen, engedd! :) Ha nem engeded, akkor késõbb esetleg titkolózni fog elõtted, illetve hazudozik majd, h együtt aludjon vele. 19/N
Igen, de ez az a pont, aminél fognám a kislányt és elvinném az orvosomhoz tablettát íratni. semmit nem bíznék a véletlenre. naiv nem vagyok, tuti van szexuális életük.
Egyébként miért kell az ott alvást rögtön a szexszel összekapcsolni? Ti amikor elõször ott aludtatok valakivel rögtön megdugattátok magatokat?
Én sem engedném! 15 évesen nagyon korai. Akik meg azt mondják igen, azok sem többek 20-nál ahogy elnéztem.. 24/N
21:57 teljesen így gondolom, de ne aggódj te is hamarosan 0% os leszel mert itt a hozzánk hasonlóknak nincs szava:D
Szerintem engedd meg neki. Ha nem engeded akkor is lehet közöttük szex akár hol és lehet olyan hely is ahol nagy a fertõzés veszély...és nem is kevés ideje vannak már együtt.
22:06 vagyok Már elég régóta vannak együtt, 1 év ebben a korban sokan számít, és lehet hogy már le is feküdtek egymással, csak nem mondta el a lányod, de most szeretnének egy egész éjszakát együtt tölteni. Egyébként ha a srác csak szexet akarna akkor nem várt volna 1 évig, max. fél évet vár, aztán viszonlátás', szóval nem hiszem, hogy ha még mindig szûz a lányod, és most odaadja magát neki, el fogja hagyni.
Nem!!!!!! Ha a fiu szereti akkor szeretni fogja ott alvas nelkul is...ez egy akkora nagy..humbuk a gyerekeid reszerol...most nem azert-.-" Az en anyam mar gyurus menyasszonya volt apamnak es az apja nem engedte csak este tizig vele el szorakozni...De akkor mar GYURUS menyasszonya volt...Es ??? Helyzet? Apamek mai napig egyutt vanna es imadjak egymast... 15 eve vannak egyutt...Azt mar nem is mondom akkor mekkora szigor volt amikor meg elsem jegyezte...errol ennyit..ottalvos sms-es szarsagok...ha valakinek innen indul a kapcsolat...azt mar reg megverte a Jo Isten... 15 L
Nekem, hogy 17 évesen a barátomnál aludhassak, hazudnom kellett anyámnak, mert nem engedte volna meg. Pedig nem úgy veszítettem el a szüzességemet. 20éves vagyok, és még mindig morog azon, hogyha a barátomnál alszom (de már nem tehet ellene semmit), mert szerinte nem való. De ha nekem valaha lesz lányom, nem fogom így korlátozni. Inkább tudjam, hogy hol van, mit csinál, kivel, mintsem hogy hazudnia kelljen nekem, és mondjuk egy lebujban, vagy kocsiban, vagy tudomis én, hol veszítse el a szüzességét. Ha valaki szexelni akar, akkor megteszi. Magamból kiindulva tudom. Sajnálom, hogy hazudnom kellett róla anyukámnak. Bánt ez a dolog nagyon, de az mégjobban, hogy ennyire ellene van az együtt alvásnak.
22:08 ha belátod hogy máskor is tudnak szexelni és már lehet túl is vannak rajta akkor miért ne lenne keresnivalója a barátja ágyában? csinálják inkább egy parkban, wc-ben...?!
Hát én nem engedném el, szerintem mindennek megvan a sját ideje, engem sem engedtek ennyi idõsen és nem lett semmi károm emiatt! Hozzátenneém discoba sem jártam ennyi idõsen! L/20
22:00-nak Engem csöppet sem érdekel a pontozás!... :-DDDD Láttam már az elõzõ beírásoknál is, hogy aki NEM tanácsolta, az jól le lett pontozva, aki meg IGEN, azt felpontozták... Naná, hogy a kis 14-15 évesek, akik azt szeretnék hallani, hogy IGEN, menj és bújj a pasid ágyába... Csakhogy mi idõsebbek már tudjuk, hogy a pasinak csak addig kell az ilyen kislány, amíg meg nem dugta, utána "röptetve" lesz, keres egy másikat. Hiába, itt is érvényes a bölcsesség : "Az okos a más kárán tanul, a hülye a sajátján sem!"... :-DDD
Szia. Szerintem enged meg neki. Egy év nagyon hosszú idõ és itt most nem az számít, hogy szerinted minek kellene lennie hanem, hogy nekik mi a jó és õk mit szeretnének. Azért azt mond meg nekik, hogy ha netán mégis akarnak valamit védekezzenek. És bárki bármit mond ez az õ dolguk. Önnálósodás ugyebár.
Én nem engedném meg neki. Lehet hogy régóta vannak együtt, és lehet, hogy máskor is tudnak szexelni, de akkor sem. Mert 15 évesen gyerek, nincs helye egy fiú/férfi ágyában és pont.
Igen de elötte zárd rá az erényövet és a kulcs nálad legyen:) )
Ha szexelni akarnak, akkor azt bárhol, bármikor meg tudják tenni, suli után, délután, vagy akár egy kocsma budijában is.Akkor már inkább jobb lenne egy normális helyen, otthon, nem?Ha nem engeded el, akkor meg csak hazudozni fog neked, hogy a barátjával együtt alhasson, aztán majd jól összevesztek, és te se fogsz benne többet megbízni.Ezt nem akarod, ugye? Én a helyedbe elengedném, de elbeszélgetnék még vele elõtte, ha eddig nem világosítottad fel, itt az ideje, persze ha csak nem röhög majd az arcodba, mert a mai világban már nem nagyon szoktak senkit felvilágosítani.Esetleg a védekezésrõl 1-2 szót mondhatnál neki, a biztonság kedvéért, de 17 éves srácnak remélem van annyi esze, hogy csak nem fekszenek le egymással gumi nélkül. 16/L
a másik 21:57 nek:) egy 15 éves lány igenis kislány. És nehogy már kioktass légyszíves a fejlõdésrõl, pszichológus vagyok... Sem testileg sem lelkileg nem áll kész egy ekkorka lány a szeretkezésre...át sem éli úgy ahogyan azt át kellene élni. Nem válik ez javára hosszú távon, még akkor sem ha most örvend neki és most azt hiszi hû de felnõtt lett. A mai világ elvan menve egy fele, sajnos, de nem feltétlenül kellene ezt a példát követni. Mindennek megvan az ideje mint a szalmakalapnak-nem tudom ismered-e a mondást. Hát a szeretkezésnek nem ebben a korban van az ideje... de gondolom Te ezt is jobban tudod... kérdezõ bocs az Off-ért megint
Én nem tudom de ha már itt alszik egy lány, akkor is megdugom h a 2hete ismerem, meg akkor is ha 2éve. Ez így volt 17 évesen is, meg most is. Nem para, haladni kellene a korral. Elsõ
Én biztosan nem, 15 évesen még engem nem engedtek volna(igaz már nagyon régen volt) de utólag beláttam, hogy anyuméknak volt igazuk énn sem engedném meg, azért még kicsit ehhez az ottalvós járáshoz fiatal. 28 N Szerintem tök mindegy mennyi ideje vannak együtt, gyerek még.

Barátnőm péntek délután felhivta az apját hogy a pasijánál alszik és ma ment haza a barátnőm 16 éves a barátja meg 17. milyen szülő az ilyen? Ti megengednétek?

Legjobb válasz: Jaa akkor itt nem is az a baj h ott aludt meg a szülei milyenek hanem hogy nem törõdött veled. most ha szüleid tiltják sem biztos hogy veled akarja tölteni az idejét. Ha igazi barátnõd akkor örülj h boldog és azzal van akit szeret....

Jaa akkor itt nem is az a baj h ott aludt meg a szülei milyenek hanem hogy nem törõdött veled. most ha szüleid tiltják sem biztos hogy veled akarja tölteni az idejét. Ha igazi barátnõd akkor örülj h boldog és azzal van akit szeret....
:) Semmi gond nincs vele.
A kérdésedben azt fogalmazod meg, hogy milyen szülõ az ilyen. Többen írták, hogy elfogadó, megért, engedékeny. A további hozzászólásodban kritizálod a barátságotokhoz való hozzáállását. Szerintem nem bírod õt, s talán ezért akarsz itt megerõsítést kérni. :(
Minden szülõ máshogy neveli a gyerekét és másképp gondolja az ilyen témákat.én 17éves vagyok, mégis a barátomnál lehetek egész hétvégén:) Tudod, nem minden fiatal buta is, hogy hülyeségeket csináljon és felelõtlen legyen
Milyen szülõ az ilyen! Engedékeny. Tele van bizalommal! Harmonikus kapcsolatban élnek. Bíznak a srácban.
akk mond meg neki h szarul esik h leszarja a fejed, de ha gáz van nyalizik...de attól még nem szólhatsz bele h hogy nevelik õt, neki ilyen jófej szülei vannak...
Szerintem picit féltékeny vagy. Nem? Ha megbízik a srácban, akkor nem gond szerintem.
Neked ehhez rohadtul nincs közöd, törõdj a magad dolgával. Ne legyél irigy dög, nem áll jól.
Aha tök logikus. 14 évesen elvesztette a szüzességét, mert 18 évesen nem aludhat a pasijával, akivel egyébként nem is élvezi a szexet. Egyébként ezt írtam.A korán tiniként elkezdett szex mind fizikálisan, mint lelkileg káros. Kevés az a 16-17 éves, aki mint testileg, lelkileg fejlett hozzá. Viszont ezek a lányok könnyen felismerhetõk:nõiesebbek társaiknál, felelõsségtudatuk van(nem kezdenek hisztériázni, ha takarítani, mosogatni kell és a kistesó se a balesetin köt ki, ha vigyázni kell rá)tisztába vannak önmagukkal(se túl, se alá nem becsülik önmagukat)harmóniában élnek a körülötte lévõkkel(nem akarnak összeköltözni, férjhez menni a pasijukkal két hét után, mert olyan szemét szülei vannak), reális jövõképük van(tanulok, aztán továbbtanulok, vagy xy munkahelyen dolgozok-és ez a teljesítményükkel összhangban is van) Tehát egy ilyen 16-17 évest lehet engedni a barátjához/engedni hozzá a barátját hétvégére, amennyiben nem áll fenn az a nézet a családban, hogy bizonyos dolgok hiányában nincs összeköltözés/együttalvás.Persze ez megint olyan nevelés eredménye, amikor a kamaszgyerek ezt természetesnek veszi. De azon állítás, hogy minden tini engedhetõ, eléggé nem fedi a valóságot.A tinik nagyon kis részének engedhetõ, és itt nem a lazaanyuka imídzsnek kellene a fontosnak lennie.
Nem tartom normális dolognak, hogy egy 16 éves lány egy teljes hétvégét a barátjával töltsön. kötelességei vannak, pl tanulni se ártana, meg esetleg otthon segíteni. biztos én vagyok konzervatív, de nálunk ilyenrõl szó se lehetett. természetesen sose tiltottak a barátomtól, nyugodtan talizhattunk, de csak ha kész volt a lecke és elvégeztem azokat a házimunkákat, amikre anyukám megkért. bár, ahogy a kislányt elnézem, és már 12 éves kora óta nem szûz, egyértelmû, hogy itt a szülõk a hibásak. normális nevelést kapott gyerek nem kezd ilyen korán nemi életet. különben kérdezõ szerintem te irigy vagy. de hidd el, sok okod nincs rá, mivel a barátnõd sajnos a nevelés csõdje. a szülei meg nem jófejségbõl meg lazaságból tartják ilyen hosszú pórázon, hanem felelõtlenségbõl. ezen meg igazán nincs mit irigyelni. 24 L 24 N
Milyenek a szülei? Hát vagy linkek és le se tojják mi van a gyerekükkel, vagy belefásultak abba, hogy neveljék. A barátnõd szempontjából egyik sem túl jó kilátásokhoz vezet. Kivéve, ha nagyon erõs jelleme van. Szerintem ebben a kapcsolatban a fiút kellene félteni.17 éves koráig ha "várt" akkor fontos lehet neki a barátnõd.Inkább a barátnõdnek lehet egy újabb trófea a fiú.Sajnos túl korán kezdte így valószínûleg sose fogja felfogni, hogy milyen egy igazi kapcsolat.Élete végéig azt fogja hinni, hogy a szerelem/szeretet egyenlõ azzal, ha szexel valakivel, minnél többet és mindenkt/mindenkit kizárva ezzel az életébõl.Nagyon sajnálom a barátnõdet.
Utolsó hét jön a suliból, ilyenkor már tanulni sem igazán kell. Milyen szülõk az ilyenek? Valószínûleg mindent elmondtak a lányuknak, amit a szexrõl és a védekezésrõl tudni kell, így megbíznak benne... Tiszteletben tartják a döntését, és bíznak abban, hogy nem csinál semmi hülyeséget a leányzó. 16 évesen már én is simán ott aludhattam a barátomnál. Sõt, eldöntöttem, hogy két hét után alszok vele együtt elõször, vagy két hónap után... anyu csak annyit kérdezett, hogy "biztos nem korai?", de nem szólt bele, akkor sem, ha a kérdés ellenére is elmentem. Normális ember lett belõlem, úgy gondolom normális gondolkodásmóddal, feltudom mérni, mikor van itt az ideje kicsit többnek is, mint kézfogás, nem lettem rövidebb, mert elengedtek már akkor is. Ha a barátnõddel van problémád, akkor ne ezt a kérdést tedd fel. Mond el neki, hogy téged ezek a dolgok bántanak és kész... ne irigykedj amiatt, mert az õ szülei megengedik, hogy együtt aludjanak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a rendes és normális válaszokat! egyébként nem vagyok éretlen és nem azért nem engedik h ott aludjak a barátomnál hanem csupán FÉLTENEK nem tudom ki hallotta ezt a szót. egyébként 17 vagyok és 2 éve van barátom és nem engedik és? ez van! de akkor is felelötlen dogok ez
16.04:kihagytad a legfontosabbakat:az életre való nevelést, a stabil erkölcsi alapokat. Amibe beletartozik, hogy nem hagyjuk, hogy éretlen, sérülékeny gyermekeink papás-mamást játszanak élesben, majd 25 évesen elválnak, mert a párjuk nem akar kézenfogva vásárolni, meg bulizni járni velük, mert nem tudnak háztartást vezetni, mert nem tudják/értik, hogy megtartani is kell tudni a párunkat nem csupán megszerezni, mert a gyerekeküket nem lehet kikapcsolni, hogy õk eggyütt lehessenek(mint sokan a családjukkal ezt teszik) Arról nem is beszélve, hogy egy lány nem attól lesz nõ, egy fiú férfi, hogy tinikorában szexszel és kipróbálja fél iskolát, hogy ki jön be neki, miközben fogalmuk sincs róla, hogy ki bírnak -e tartani egymás mellett, ha már nem asszisztál két család is a kapcsolatukhoz, hanem önnálló családként kellene mûködniük.
16 évesen jöttem össze a barátommal, aki akkor 22 volt. Alig pár hónap után együtt aludtunk, péntektõl-vasárnapig, náluk. Semmi rossz nem történt, persze volt szeretkezés, de nem estem teherbe, védekeztünk, nem volt semmi probléma. Azóta is együtt vagyunk. Nem ismerem a barátnõd, de én el tudom magamról mondani, hogy mindig is felelõsségteljes voltam. 20/L
17.25:az a gond, hogy mire te kamaszgyermek anyukája leszel, fogalmad sem lesz róla mik az aktuális veszélyek, addigra pl az italba kevert partydrog rég a múltté lesz.
szerintem ez már nem barátság...te kibeszéled õt a háta mögött õ meg nem is nagaoyn foglalkozik veled.Még mi az ami össze tart titeket mint barátnõk?
Ilyen hülye lennél énis leszarnálak. Örülhetsz h egyáltalán a barátnõd még.
A barátnõd 12 évesen vesztette el?? Asszem könnyen megoldható a gondotok. Menjetek ki a térre, aztán tépjétek meg egymást. Sajnos egyébként rosszkor jött ez a dolog, mert már nincsen mónikasó, pedig még kereshettetek is volna vele. Hát, a sors iróniája...
A kérdező hozzászólása: Jó evvel nincs baj h hétvégén együtt vannak de én nem alszok ott barátomnál reggeltöl estig együtt vagyunk de nem elszunk egymásnál. Ám nem vok féltékeny csak tudod levoltam szarva legalább egy hétig nem hivott fel h mi van velem aztán mikor ugy volt h lehet h terhes akkor egybõl jó voltam neki. Én a gyerekemnek nem engedném meg h 2 honap után ott aludjon a barátjánál legalább félévet járjanak és akkor is ugy h másnap már jöjjön haza
A kérdező hozzászólása: anyádat! egyébként meg õ az irigy mert állandoan mikor a megyek barátomhoz mindent kitalál h ne találkozunk! de ti nem akadnátok ki h levagytok szarva és vmi baj van vele akk egybõl hozzám jön segitségért?
Nekem is megengedték a szüleim, aztán normális felnõtt lett belõlem. Te viszont valóban féltékeny vagy. Más kérdés, hogy ennyi idõsen a lányok hajlamosak mindenki másról elfeledkezni ha pasijuk van. Késõbb majd megtanulja kezelni ezt is (szerencsés esetben, mert vannak, akik így maradnak), de 16 évesen normális, hogy csak a pasijának él. Elhiszem, hogy téged zavar, hogy te ilyenkor le vagy tojva, de ezzel nem tudsz mit csinálni. Csak az elég gáz, hogy a kérdést úgy tetted fel, mintha a szüleit hibáztatnád, miközben egy tök normális dologról van szó, miközben valójában az a bajod, hogy a barátnõd többet van a pasijával mint veled.
A kérdező hozzászólása: ez normális dolog? milyenek ezek a fiatalok az normális dolog h a barátjánál alszik 16 évesen ráadás alig ismerik egymást? Jó féltékeny vagyok talán egy picit, de csak féltem mivel mindig vmi rosszba keveredik és mindig én huzzom ki abbol a rosszbol a csávonak a barátnöm az elsõ és bnõm már 4 éve elvesztette és félek h csak arra kell neki h gyakoroljon és ott haggyja fenébe és megint ki vigasztalja? hát én ráadás én mondok vmit meg se hallja és ha beszélünk pl 20 percet abbol 18-at a pasijárol beszél aztán megkérdezi mizu és ott hagy
hát te hülye vagy... idióta
Ha szeretik egymást akkor miért ne? Különben meg nem gondolod, hogy látatlanba elengedik a barátnödet a szülei. Biztos ismerik már a gyereket. Másrészt ha tiltják, attól csak rosszabb. Úgy gondolom jót tenne Neked is, ha lenne barátod, majd másképp látnád!
En nem engedném meg, igazad van teljesen.Nagyon fiatal még, hogy ott aludjon a baratjanal.
Miért, szerinted szexelni csak akkor lehet, ha ott alszik? Akkor meg az ottalvás nem oszt nem szoroz. És ezt úgy mondom neked, hogy nekem is van gyerekem, és szülõként sem ellenzem, ha nem egy egyéjszakás kalandról van szó, és védekeznek megfelelõen. Szerintem jó lenne, ha a magad dolgával törõdnél. De amúgy az írásodból is látszik, hogy te eléggé éretlen vagy még, szóval nem csodálom, hogy neked nem engedik, hogy a pasidnál aludj.
Olvastam a hozzászólásokat, és néhány ember úgy viselkedik, mintha tragédia lenn, hogy egy 16 éves lány lefekszik a pasijával...Szerintem inkább jó dolog, ha egy szülõ és a gyerek között ilyen kapcsolat van, hogy ezeket a dolgokat is meg tudják beszélni.Amúgy meg ha nem engedné, hogy ott aludjon, azzal sem érne el semmit: mint már páran írták, szexelni nem csak éjjel lehet... L/19

20 éves a barátom! Én 17 és ha már együtt vagyunk egy hónapja utánna már lefeküdhetünk? Vagy az hamar van? (Még szûz vagyok)

Legjobb válasz: bmeg mennyi baromságot ki lehet ide írni,akkor fekszel le veled amikor neked jó

bmeg mennyi baromságot ki lehet ide írni, akkor fekszel le veled amikor neked jó
Könyörgöm, erre nincsen protokoll. Nem tartóztat le a rendõr ha elõbb fekszel le vele mint 3 hónap. A te dolgod, senkit nem érdekel. Ha te úgy érzed hogy szereted, és õ is téged, valamint kívánod a pélóját, és szeretnél már dugni akkor hajrá. Neked kell érezni mikor állsz rá készen.
Nem szabad!!! Szerintem 4-6 hónap. Ebbõl kiderül az igazi szándék! :)
Az mind1 ki hány éves.. 1 hónapos kapcsolat FIRSS A SZEXHEZ!!! Várjatok még vele!! :)
Ne akkor feküdj le vele amikor mi azt mondjuk, hanem amikor úgylátod érdemes és felvagy rá készülve.
Ezt Neked kell érezni!
Ne add magad könnyen! ki tudja lehet h csak szexet akar. és csak akkor feküdjetek le ha igazán szereted és érzed h õ is. egy hónap után lehetetlen h egymásba szerettek, ilyenkor csak kedvelik egymást a párok hidd el nagyon korai! én 7hónap után éreztem h esedékes de van ismerõsöm aki másfél év után. Senki sem egy forma viszont senki sem fekszik le a párjával 5 hónapnál elõbb ha még szûz!!!
"senki sem fekszik le a párjával 5 hónapnál elõbb ha még szûz!!!" Ne haragudj, de ezt mégis honnan vetted? Én nem egész 3 hónap után feküdtem le az elsõ barátommal, mert akkor éreztem, hogy ismerjük egymást annyira, bízok benne annyira, hogy jó legyen..Így is volt, 2 éves kapcsolat lett belõle. Kedves Kérdezõ, ha már ezt kiírtad ide, akkor bizonyára nem állsz még készen a dologra...:) Szerintem ne tervezgess, legyen spontán, ha szeretitek egymást, biztos jó lesz!:)

17 éves lány vagyok és a nálam 10 évvel idősebb férfiak tetszenek. Van esély arra, hogy találok így barátot?

Legjobb válasz: Elso vagyok: Nezd, esely van, mert lehet, hogy koraven vagy, de lehet, hogy van olyan 27 eves pasi, aki nagyon gyerekes. De en eleg furan neznek az ismerosomre, aki nyilvan velem egy koru, ha egy 17 eves lannyal maszkalna. Egyszeruen nem igy a megszokott. Egy 27 eves, mar tul van az egyetemen, dolgozott par evet, letudott (jo)par kapcsolatot maga mogott. Esetleg keszen all egy hazassagra, elso gyerekre, lakas vasarlasra. Mit tudnal te nyujtani egy felnott ferfinek? Es nem lenezni akarlak, mert en is voltam 17 eves, de te ezek kozul semmit nem tudnal megadni egy ferfinak. Es ez nem is baj. Gyakorloj egy 20 evesen par evet, es majd akkor lesz neked is erettebb baratod. Miert kell az eveket siettetni? Elvezd ki, hogy tini vagy, ezeket az eveket senki nem fogja visszaadni neked!

Elso vagyok: Nezd, esely van, mert lehet, hogy koraven vagy, de lehet, hogy van olyan 27 eves pasi, aki nagyon gyerekes. De en eleg furan neznek az ismerosomre, aki nyilvan velem egy koru, ha egy 17 eves lannyal maszkalna. Egyszeruen nem igy a megszokott. Egy 27 eves, mar tul van az egyetemen, dolgozott par evet, letudott (jo)par kapcsolatot maga mogott. Esetleg keszen all egy hazassagra, elso gyerekre, lakas vasarlasra. Mit tudnal te nyujtani egy felnott ferfinek? Es nem lenezni akarlak, mert en is voltam 17 eves, de te ezek kozul semmit nem tudnal megadni egy ferfinak. Es ez nem is baj. Gyakorloj egy 20 evesen par evet, es majd akkor lesz neked is erettebb baratod. Miert kell az eveket siettetni? Elvezd ki, hogy tini vagy, ezeket az eveket senki nem fogja visszaadni neked!
Esely persze hogy van. De a 27 eves ferfiaknak itt vagyunk mi, 27 eves nok! Azert sok sikert! 27/N
apakomplexusod van cicám 29/f irj ha érdekellek :D
A kérdező hozzászólása: Veszprém
Hát az nincs olyan messze..:) Szóval bennelennél? Még szûz vagy?
A kérdező hozzászólása: Írtam privátot. :)
én meg választoltam ;)
engem kihagytok? :((
A kérdező hozzászólása: megbánnánk? :D
sztem nemnagyon ;-)
mármint igen xD
Dunaújváros..te?
A kérdező hozzászólása: 19:42 Honnan valósi vagy? :)
A kérdező hozzászólása: óó. mindenki ezzel jön, hogy apakomplexus. Szerintem, ha apakomplexusom lenne, akkor a 40-es férfiak jönnének be. ;)
24 vagyok, és nekem a 20-30-ig korosztály tetszik.
Persze, van esélyed, de azért érdekelne, hogy mért az ilyen idõs pasik jönnek be. A komolyságuk miatt vonzódsz hozzájuk, vagy a biztonság miatt, esetleg csak külsejüket preferálod jobban?
Persze hogy van. Itt vagyok pl. én :D Najó, csak 24 vagyok, de szívesen megismernélek. Írj !
Persze, de nekem csak szexre. Bennelennél?:P
A kérdező hozzászólása: Leginkább a külsejük miatt, de az is zavar, hogy legtöbbjük nem barátnõt szeretne, hanem csak szexet.
19:41 rengeteg 27 éves van, akinek még nem volt barátnõje, mert folyton csak visszautasították, vagy túl félénk volt. Az ilyen szeretné visszatekerni az idõt, szeretné bepótolni ami kimaradt, ezért jellemzõen a 20 alattiakat keresi. Tudom mirõl beszélek, velem is ez van :S
27 evesen meg nem volt baratnod? Egyebkent irtam, hogy vannak olyan 27 evesek, akik olyan szinten vannak.... Bar ezt sem bantaskepp irom, de lassuk be, nem ez a jellemzo, hogy egy pasinak meg ne lett volna csaja ennyi idosen!
A kérdező hozzászólása: hány éves vagy? :DD

17 évesen jöttem össze a barátommal, 8évvel idősebb. Mára úgy érzem, minden kimaradt az életemből, amit egy fiatal átél. Nem egyeznek a céljaink. Véget akartam vetni a dolognak 5év után, nem sikerült. Végül megcsaltam, rájött. Kezdjek új életet?

Most 24 vagyok és sok minden összef?z minket,közös lakás,lakáshitel,munka. Mindent?l függetlenül jól kijövünk egymással, jól érezzük magunkat együtt. Félek, úgy érzi, h átvágtam, mert ? már gyerekeket szeretne és ennyi id? után újra elölr?l kezdheti.

Legjobb válasz: Amikor a barátod 25 évesen összejött egy 17 éves lánnyal, számítania kellett volna arra, hogy a tempótok nem egyezik, és csak ennek tudatában kellett volna vállalnia a kapcsolatot. Megjegyzem, 8 év korkülönbség azért nem a világ, - ismerek ilyen párokat - és a barátod még most is csak kb. 30 éves - sok férfi ennyi idõsen még kifejezetten szeretne várni a megkomolyodással - nagyok az egyéni különbségek. Nem életkor függvénye, hogy a "fiatalságodat" kimaradtnak érzed - egy huszonéves sráccal még nyugodtan megtehetted volna/megteheted azokat a dolgokat, mint egy korodbelivel. Ha csak nem arra gondoltál, hogy több emberrel összejössz. Gondold/gondoljátok végig, mi a fontosabb neki: a gyerek, vagy Te; illetve Te szeretnéd-e õt, ha felhagy a sürgetéssel. Ha együtt maradtok, akkor tudtok-e új lendületet adni a kapcsolatnak? Mit tesztek ennek érdekében? A lakáshitel, bla bla ba nem elégséges indok, mert attól nem lesztek szerelmesek egymásba. Ilyen fiatalon még kár ilyen "földi" dolgokra alapozni egy (esetlegesen amúgy kihûlt) kapcsolatot - hiszen még gyereketek sincs!!! Amiatt ne féltsd, hogy "kezdheti elõlrõl", egy egyedülálló férfi mind a tíz ujjára fog gyermekre vágyó 30 körüli nõt találni. Csak ezért ne maradj vele.

Amikor a barátod 25 évesen összejött egy 17 éves lánnyal, számítania kellett volna arra, hogy a tempótok nem egyezik, és csak ennek tudatában kellett volna vállalnia a kapcsolatot. Megjegyzem, 8 év korkülönbség azért nem a világ, - ismerek ilyen párokat - és a barátod még most is csak kb. 30 éves - sok férfi ennyi idõsen még kifejezetten szeretne várni a megkomolyodással - nagyok az egyéni különbségek. Nem életkor függvénye, hogy a "fiatalságodat" kimaradtnak érzed - egy huszonéves sráccal még nyugodtan megtehetted volna/megteheted azokat a dolgokat, mint egy korodbelivel. Ha csak nem arra gondoltál, hogy több emberrel összejössz. Gondold/gondoljátok végig, mi a fontosabb neki: a gyerek, vagy Te; illetve Te szeretnéd-e õt, ha felhagy a sürgetéssel. Ha együtt maradtok, akkor tudtok-e új lendületet adni a kapcsolatnak? Mit tesztek ennek érdekében? A lakáshitel, bla bla ba nem elégséges indok, mert attól nem lesztek szerelmesek egymásba. Ilyen fiatalon még kár ilyen "földi" dolgokra alapozni egy (esetlegesen amúgy kihûlt) kapcsolatot - hiszen még gyereketek sincs!!! Amiatt ne féltsd, hogy "kezdheti elõlrõl", egy egyedülálló férfi mind a tíz ujjára fog gyermekre vágyó 30 körüli nõt találni. Csak ezért ne maradj vele.
Még nem maradtál le semmirõl! Én 38 évesen kezdtem bele az életbe, mert "fiatalon" nem jártam sehova. Mondd el neki mit szeretnél... mozi? koncert? utazás? kirándulás? Ha szeret, igyekezni fog azon, hogy együtt átéljétek ezeket a dolgokat. Persze ha már nem szereted és nem tudod mellette elképzelni az életet, hitel, lakás tökmindegy, ezeken el lehet osztozni, de csak anyagi okokból nem érdemes együtt maradni, mert késõbb még jobban megbánod, és akkor már nem 24 leszel hanem 44, na akkor aztán már pisloghatsz! Bár még 60 évesen is újra lehet kezdeni, csak akkor már óvatosan kell bánni a Bunjee Jumpinggal!
ha szereted es jol kijosztok xtem ne hagyd ott mert nagyon meg fogod banni. az h nem egyeznek a celjaitok.... probaljatok osszehangolni. menj el egyedul bulizni, kiranduljatok v akarmi. a bulikon kivul a pasikra erted h kimaradtak? hat.... lehet igy nagobbat veszitesz mint 1 csomo numeraval. tini mar ugysem leszel. jarjatok bulizni, probaljatok ki uj dolgokat. ha meg vannak erzelmek semmikepp ne hagyd ott!
Ha úgy érzed, hogy kimaradtál bármibõl is, akkor nem vagyok se boldog, sem elégedett a mostani helyzettel. Ha tényleg ez probléma köztetek, akkor jobb ha elválik az utatok. (De nem foghatod arra a divatos szlogenre a dolgot, hogy 'ki akarom élni magam', mert ilyen nem létezik.) Nekem bizonyos dolgokat nem kell átélnem, hogy tudjam milyenek, így nem is vágyom rájuk...nem vágyok más férfiakra, ha a párom mellettem van, se más élményekre... Ha van vmi amit ki szeretnél próbálni, próbáld elõbb a pároddal. Mondjuk a megrendült bizalmat már nem lehet helyrehozni.

Szülők! Így megengednétek, hogy a 17 éves lányotok a barátjával aludjon?

Messze lakik a barátom és nyáron jön 1,5 hétre. Viszont panelházban lakunk, nincs vendégszobánk. A barátom lenne a szobámban, én meg a tesóm szobájában aludnék a vendégágyon de az számomra borzasztó úgyhogy maradna a padló. Nem csinálnànk semmi "rosszat", még várnék a szexel és ezt a barátom is tudja/elfogadja. Meg nyilván nem akkor csinálnánk amikor az egész család itthon van, főleg,hogy kb minden áthallatszik. De mint mondtam még várnék a szexel. A szoba ajtó is nyitva lenne.

Legjobb válasz: Én megengedném. És ha a barátodat is megismerném, és azt látom, hogy megbízható, normális fiú, akkor én azt is engedném, hogy együtt aludjatok ketten, csukott ajtónál. Nekem is van egy kislányom, és én is voltam 17 éves :) Anyuék bíztak bennem és ez jól esett.

Én megengedném. És ha a barátodat is megismerném, és azt látom, hogy megbízható, normális fiú, akkor én azt is engedném, hogy együtt aludjatok ketten, csukott ajtónál. Nekem is van egy kislányom, és én is voltam 17 éves :) Anyuék bíztak bennem és ez jól esett.
Szerintem olyan mindegy, hogy mióta vannak együtt... Mi az elsõ barátommal 4 évig voltunk együtt, 1, 5 után szexeltünk elõször, mégis szakítottunk a középsuli végén. Most a párommal 5 éve vagyunk együtt, van két gyönyörû gyermekünk, és nem voltunk még 1 hete együtt, amikor összeköltöztünk. Pedig nem ismertük egymást elõtte... Nem értem továbbra sem, hogy mi a probléma az együtt alvással...
Én is megengedném. És egyébként sem az én dolgom, hogy a lányom milyen párt választ magának, tehát nem az alapján döntenék, hogy szimpatikus-e vagy sem... Bíznék annyira a lányomban, hogy képes eldönteni, kivel érzi jól magát. Az meg a másik, hogy elég kínos lenne szerintem a srácnak is és a lányomnak is ez a külön szobában altatás. Nyilván nem akkor szexelnek, amikor mi is ott vagyunk, ha meg igen, akkor érezzék jól magukat. 17 évesen már elég érett szerintem az önálló döntésekhez.
Én is megengedném. Talán még azt is, hogy egy szobában aludjanak, bár ez utóbbi attól függene, hogy mennyire szimpatikus a lányom párja, és mennyire megbízható a lányom (védekezés). Tudják már a szüleid?
Találkoztál már vele? Mert ha nem, még a lakásba sem engedném be.
Így megengedném.
Megengedném, sõt akár azt is, hogy a szobaajtó csukva legyen, ha megbízható a fiú, és te is.
A kérdező hozzászólása: Persze, már találkoztunk. Anyáék is találkoztak vele. Csak 1, 5 hétig nem szívesen aludnék a földön.
Elõzõ vagyok. 14 éves voltam, amikor az elsõ barátommal összejöttünk, 19 pedig, amikor a mostani párommal. Szóval tizenéves voltam mindkettõnél.
nem mindegy hogy 20on vagy tizenéves vagy azért
Ha már ismeritek egymást, találkoztatok akkor megengedném, de kérdés mióta vagytok együtt, és nem engedném egy ágyban, csak ha már én is, mint szülõ ismerem a srácot.
Nem.
A nõvérem is 17 éves és neki is távkapcsolata van a barátjával. Anya elõször nagyon nem örült neki, mikor mondta hogy szeretne a barátjával aludni, de aztán megbeszélték ( még õ sem akar semmi olyat csinálni) és azóta is többször aludtak együtt. Szerintem abban semmi nincs. Persze õk se akkor ismerték meg egymást. Remélhetõleg meg fogják engedni a szüleid! :)

Szerintetek nagy bûn ez 17 évesen? 17/L vagyok a barátom 17/F

a szüleim szerint fiatal vagyok a pasizáshoz. De van barátom és úgy oldjuk meg a találkozást hogy suli után elém jön egy fél órára, néha együtt megyünk suliba meg a hegedû óráim után találkozunk. És ezt nem tudják a szüleim

Legjobb válasz: Dehogy bûn :) Csak a szüleid nem értik meg, hogy változott a világ. A mai átlag embereknek már az a normális ha 14 évesen már elvesztik a szüzességüket és hetente váltogatják a partnereiket(sajnos). Ez teljesen normális :) A szüleiddel van probléma. Érezd magad jól vele, szeresd :) Remélem segíthettem. 17/f

Dehogy bûn :) Csak a szüleid nem értik meg, hogy változott a világ. A mai átlag embereknek már az a normális ha 14 évesen már elvesztik a szüzességüket és hetente váltogatják a partnereiket(sajnos). Ez teljesen normális :) A szüleiddel van probléma. Érezd magad jól vele, szeresd :) Remélem segíthettem. 17/f
12 év korkülönbségre azért túlzás azt mondani, hogy majdnem az apád lehetne.. Egyébként kérdezõ, nem értem a szüleidet. Ha 5 évvel fiatalabb lennél, akkor valóban nem kellene pasizni, de basszus, 1 év múlva nagykorú leszel, és nem engedik a szüleid? Amúgy próbáltál már velük beszélni errõl, vagy nem is tudnak a barátodról? Ha esetleg említetted már nekik, akkor mit szóltak?
Nem igazán értem, h mi bajod van a 12 év korkülönbséggel. Egyáltalán nem nézki annyinak amennyi, ad magára. Nem értem mi a problémád ezzel, talán féltékeny vagy, h nekem jutott annó 16 évesen egy érett férfi? Neked biztos nem jutott ki a jóból. Amúgy meg az én szüleim közt is 9 év van. És, ha 12 év van, akkor mi van? Nagyon jó a kapcsolatunk és nem hiába vagyunk együtt már 7 éve! De, ha kételkedsz, mutathatok családi fotót is ;)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kedves utolsó! ha hányingered lesz tõle, ne olvasd.. meg ne kommentelj.. amúgy.. nem tudom min vagy ennyire kiakadva.. anyám és apám között 22 év különbség volt.. és anyám 17 volt amikor összejöttek... össze is házasodtak 2 évvel késõbb.. és nem váltak el és jól megvoltak.. csak aztán apum meghalt.. és nekem is az idõsebb pasik jönnek be.. 13 éves koromban volt egy 21 éves pasim.. egy skinhead.. 2 évvel késõbb egy 22 éves akivel szakítottam. (drága ismerõsök bemesélték h látták vki mással.. aztán amikor dobtam kijelentették h ja bocs csak vicceltünk, de legalább megszabadultál tõle..).. utána egy évvel egy 22 éves punk, aki aztán elég csúnyám kihasznált.. utána szintén egy 22 éves punk, az elõzõ egyik haverja, aki már több mint fél éve próbálkozott.. teljesen megváltozott miattam.. aztán szét mentünk (már nem volt nyár.. és sok a távolság a koli és a szülõvárosom között.).. és azóta még mindig próbálkozik.. depressziós lett anno.. so.. nem feltétlen használják ki z idõsebb férfiak a lányokat.. oké.. van aki igen.. mint a mellékelt ábra mutatja én is belefutottam egybe..
Azért ezt nem nagyon kellene hirdetni, hogy 16 évesen 28 évessel jöttél össze. Majdnem apád lehetne basszus, úristen, kiráz a hideg. Francért olvashatom ezeket a kérdéseket, csak hányingerem lesz.
16 évesen jöttem össze mostani férjemmel. 12 év van közöttünk, ezért oda álltam anyukámék elé, h mit gondolnak, plussz még van egy kislánya is. Azt mondták, h ha boldog leszek és nekem ez a jó hát oké, de nekik nincs bele szólásuk, ez az én magánéletem. Tátva maradt a szám! Azóta is együtt vagyunk, már 7 éve, és van egy közös kisfiúnk is már. Szóval egyáltalán nem gondolom azt, h ez bûn. Talán egy picit az, h titokban csinálod, de ha nem értik meg a szüleid akkor csináld így. El múlsz 18 és akkor már azt csinálhatsz amit akarsz ;)
Szerintem bûn, hogy titokban csinálod. Így soha az életben nem fogsz tudni kialakítani a szüleiddel rendes kapcsolatot, bizalmat stb., mert bármilyen konfliktusotok lesz, te inkább titokban csinálod a dolgokat, minthogy harcolj azért, hogy megértsék a dolgokat. Persze nyilván nem normális, hogy tiltanak attól, hogy barátod legyen, de ha késõbb komolyra fordul a dolog, és kiderül, hogy ti elõtte évekig titokban jártatok, soha nem fogják õt elfogadni a szüleid. Próbálj meg érett felnõttként beszélni velük errõl, gyõzd meg õket érvekkel. Kössetek kompromisszumot, pl. hátha belemennek abba, hogy amíg nem romlanak a tanulmányi eredményeid, és ugyanúgy kiveszed a részed az otthoni feladatokból, addig semmi okuk nincs tiltani a fiútól. Erõszakold ki belõlük, hogy konkrétan elmondják, mi az oka annak, hogy nem pasizhatsz, mert az, hogy "fiatal vagy" nagyon nem elég.
17 évesen már bõven normális. Manapság már sok 13-14 éves nem szûz, na azt nagyon korainak tartom. De, hogy 17 évesen ne is randizhass?? Ez erõs túlzás.
Az elsõnek igaza van. Persze nem normális, hogy 14 évesen járnak, de van ilyen. Ha 17 évesen van egy pasi, az nem bûn, csak mindig legyél észnél!(: 15/L^^
régen is volt ilyen, csak a Szülõk mindig a saját hibáiktól féltik a gyerekeiket, ezért akarnak mindent tiltani...

17 éves lány vagyok és a barátom el akar jegyezni. De sajnos a szüleim csak akkor mennek bele ha leéretségiztem! Szülők nélkül ez lehetséges? Hogyan zajlik egy eljegyzés?

Legjobb válasz: Én azt gondolom, hogy az eljegyzést megtarthatjátok, de az esküvõbe 18 év alatt a szülõnek is bele kell egyezni. Az eljegyzés úgy zajlik, ahogy Ti akarjátok. Lehettek kettesben, vagy családi körben, asztalt lehet foglaltatni egy étteremben, ha nagyobb banzájt akartok, ilyenkor felhúzzátok a gyûrût. Ha ott az egész család, akkor általában egy-egy családtag köszöntõt mond a fiatal párnak. Azért ne siessétek el a dolgot, még nagyon fiatalok vagytok! Élvezzétek az életet, ismerjétek meg minél jobban egymást. Soha többé nem lesztek 17 évesek, házasságban viszont még el fogtok tölteni jópár évet :))) Tudom, hogy ezt nem kérdezted, de a házasság egy idõ után már nem csak a szerelemrõl szól, 17 évesen viszont hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ez az érzés örökké tart. Bár így legyen, én azt kívánom nektek, de a házassággal tényleg ráérnétek még! Döntsetek okosan, sok boldogságot!

Én azt gondolom, hogy az eljegyzést megtarthatjátok, de az esküvõbe 18 év alatt a szülõnek is bele kell egyezni. Az eljegyzés úgy zajlik, ahogy Ti akarjátok. Lehettek kettesben, vagy családi körben, asztalt lehet foglaltatni egy étteremben, ha nagyobb banzájt akartok, ilyenkor felhúzzátok a gyûrût. Ha ott az egész család, akkor általában egy-egy családtag köszöntõt mond a fiatal párnak. Azért ne siessétek el a dolgot, még nagyon fiatalok vagytok! Élvezzétek az életet, ismerjétek meg minél jobban egymást. Soha többé nem lesztek 17 évesek, házasságban viszont még el fogtok tölteni jópár évet :) )) Tudom, hogy ezt nem kérdezted, de a házasság egy idõ után már nem csak a szerelemrõl szól, 17 évesen viszont hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ez az érzés örökké tart. Bár így legyen, én azt kívánom nektek, de a házassággal tényleg ráérnétek még! Döntsetek okosan, sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Házasodni még nem akarunk! az tényleg korai lenne. De tényleg azt érezzük hogy ez örökké tart a barátom húszéves és én úgy érzem h tényleg komolyan gondolja.:) )) Köszönöm a választ sokat segítettél!:) :)
Én azt gondolom hogy megosztom a saját példámat veled.18 évesen ismerkedtünk meg a párommal és szinte pár hónap után már tudatta velem hogy a 100-200 Ft-osai amiket gyûjt azokból gyûrû lesz.És mi onnantól kezdve arról beszéltünk hogy négy év múlva ha befejezem a fõsulit eljegyzés lesz.Lett is de kivártuk a négy évet és töretlenül szelemben, szeretetben maradtunk meg egymás mellett.Ezt követõen 2 év múlva összeházasodtunk idén augusztusban és várjuk elsõ kicsi gyermekünket.Azért meséltem el mindezt neked, hogy szerintem érdemes még jobban megismernetek egymást, és ha kiállja a próbát a szerelmetek akár 18 éves korodig akár ha több idõt adtok neki akkor rajta.De úgyis a döntés a tiétek.Én tiszta szívbõl sok boldogságot kívánok nektek!
A kérdező hozzászólása: várok további válaszokat.:) :)
Az eljegyzéshez nem kell a szülõi beleegyezés, de a házassághoz viszont igen. De mivel te is beláttad, hogy az az esküvõ még korai, akkor nincs semmi akadálya az eljegyzésnek.
Szia szerintem hallgassa szüleidre. Igaz hogy ez kettötöknek fontos de hallgas a szüleidre nekik is megvolt ez a szabály kisseb korukban bisztosan és mégis eggymásra találtak. Miután elvégeszted amit a szüleid szeretnének utánna is ráér az eljegyzés addig is a fiatal ember jutalmazzon meg egy nyakláncal
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos választ!:)
ne hallgass arra, aki azt mondta, hogy nem tart örökké, én 10 éve élek egyutt a ferjemmel, es meg mindig szerelmes vagyok bele, es nem latom okat, hogy miert valtozna :D Sok boldogsagot Amugy ha szeretned, titokban is eljegyezhet a párod, az izgi :D
Én azt mondanám, azért beszéld meg még egyszer velük. Mond meg, hogy házasságot még nem terveztek - és azt is, hogy komolyan gondoljátok. Egy titkos eljegyzéstõl lehet, hogy késõbb megharagudnának.
Az eljegyzés nem jogi fogalom, így jogi szabályozása sem létezik. Ha a fiú vesz neked egy gyûrût, te onnantól hordod, akkor ez a hétköznapi értelemben azt jelenti, hogy eljegyzett téged. Ehhez a szüleidnek az égvilágon semmi köze sincs, megakadályozni vagy beleszólni nem tudnak. Más kérdés, hogy jogi értelemben nem is jelent semmit, kaptál egy gyûrût és kész. Ha össze akarnátok házasodni, akkor ahhoz 18 év alatt szülõi engedély szükséges, de ezek szerint az még nem került szóba, így egy év múlva, amikor betöltöd a 18. életévedet, már arra sem szólhatnak egy szót sem. Összegezve: Az eljegyzéshez mindössze a gyûrû kell, a szüleid pedig legföljebb moroghatnak, mást nem tehetnek.
A kérdező hozzászólása: Olvasgattam egy kicsit és sokan úgy gondolják egy-két embernél h korai ha csak fél éve vannak eggyütt! Mi két éve eggyütt vagyunk ez korai?
A kérdező hozzászólása: Köszönm mindenkinek:D:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! És én is tiszta szívbõl gratulálok nektek:) :)
Szerintem 2 év alatt nem lehet mesimerni, kiismerni egy embert. Másrészt, lakva ismeri meg az ember a párját. Én nem mennék úgy senkihez, hogy elõtte nem éltünk együtt egy olyan kapcsolatban, ami hasonlít ahhoz, mint a házasság. Úgy értem, lehet hogy egy édes, aranyos ember, aztán amikor együtt éltek, kiderülnek a turpisságok. Szerencsére nálunk nem volt ilyen, de hát sose lehet tudni.
szerintem nem hülyeség az amit a szüleid mondanak. hallgass rájuk, érettségizz le, tanulj tovább vagy kezdj el dolgozni, aztán jöhet az eljegyzés, esküvõ. nem kell elkapkodni. a barátod is meg fog érteni és ha nagyon szeret várni is fog amig igent mondasz. én is megbeszéltem a barátommal amikor annyi idõsek voltunk, hogy egy napon eljegyezzük egymást, ha még együtt leszünk. errõl senki nem tud(szülõk, barátok), csak mi. most 5 éve járunk és még mindig ugyanugy szeretjük egymást mint akkor:) nincs attól semmi hogy nem húztunk gyürût egymás ujjára. az csak formaság, az érzés ami összeköt, és az igéret nem egy darab fém. arról nem is beszélve hogy az ilyen igéret-eljegyzést ha egy idõ mulva meggondoljuk magunkat egyszerûbb felbontani, mint visszaadni a gyûrût és magyarázkodni az összes ismerõsnek hogy mégsem lesz esküvõ... én is kivánok sok boldogságot a jövõben! ;)
Szia!Sajnos fontos a szülõk véleménye amíg nem múltál el 18 éves. Sok boldogságot nektek.
Én még fiatalabb voltam amikor az exem eljegyzett.Nagyon szerettük egymást, azt hittük örökké tart majd, de nem így lett:D Amit nem is bánok, és szerintem nem kortól függ az eljegyzés(persze nem 11 évesen).Ti érzitek mennyire erõs a kapcsolatotok, és bizony, milyen jó érzés is az amikor ott az a gyûrû amire ha ránézel tudod hogy van valaki aki veled akarja leélni az életét:) Én sok sikert és boldogságot kívánok nektek! 18/L
Figyelj, nem titok, hogy a barátommal már idén 3 éve és 1 hónapja vagyunk együtt... 14 évesen ismertem meg, és 2, 5 éve jártunk, amikor elmentünk a Dunához, és eljegyzett. Persze igent mondtak, bár a szüleim még nem tudnak róla, de olvasva az elõttem írókat, van benne valami: a szülõk nem szólhatnak bele, hiszen ez a te döntésed...:) Bár az esküvõt mi sem most tervezzük:D Csak eljegyzés. Ha szeretitek egymást, és úgy vagytok vele, hogy úgy érzed, biztos a dolog, akkor mér ne?:) Sok boldogságot kívánok nektek tiszta szívbõl!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!