Találatok a következő kifejezésre: 17 éves a (1914 db)

Ha 17 éves a fiú és 14 a lány akkor nagyon nagy a korkülönbség?

Pontosabban a lány pár nappal több mint 1 hónap múlva lesz 14 éves

Legjobb válasz: A lány alapból fiatalka. Ebben a korszakban a fejlõdés gyors, az a 3 év sokat számít még. Késõbb már gyakorlatilag mindegy, hogy valaki 27 v. 30, de 14 éves kornál még nem mindegy, hogy 14, v. 17, pedig ugyanúgy csak 3.

A lány alapból fiatalka. Ebben a korszakban a fejlõdés gyors, az a 3 év sokat számít még. Késõbb már gyakorlatilag mindegy, hogy valaki 27 v. 30, de 14 éves kornál még nem mindegy, hogy 14, v. 17, pedig ugyanúgy csak 3.
14 évesek közt is óriási különbség van! Van aki, ez a mai tömeg szveg gyerek, aki minden héten másik kapcsolatban van kb, és csak a pia, cigi érdekli... De én szólok az értelmesebb rétegbõl is, mert vannak kivételek! :) Mindenki mondja, és pszichológus is megállapította, hogy van aki 18 évesen nem úõgy gondolkodik, mint én... És ha valaki elég érett ehhez, akkor nem a kor fog számítani...:)
Az tény, hogy egy 14 évest ésszel elviselni elég nehéz :D
dowd igazad van csak szerintem ha én 17 évesen egy 14 éves lánnyal lennék eléggé lefárasztana a gyerekes baromságaival :')
A lányok mindig is egy kicsit idõsebbeket kedvelik, ez nem új :) Szeretik ha 1-2-3-5 évvel idõsebb a fiú. Ettõl még a 14 éves, és a 17 éves között elég nagy tud lenni a különbség elsõsorban mentális fejlettség szintjén. (persze vannak kivételek) :) Egy 14 évesnél látványosan értelmesebb egy 17 éves. Vagy nem? :)
Az én barátommal 15 a korkülmbség én egy kicsit idösebb vagyok mint 14
bocs.. tehát "nem tudom jól, hogy a lányok..."
Dowd, nem tudom jól, hogy a lágyon általában az idõsebb pasikkal szeretnek összejönni? Mivel a velük egykorú srácok még valószínûleg nem tartanak azon az érzelmi fejlettségi szinten, mint a lányok. Meg régebben is, általában idõsebb srácokkal kezdtek... Szerintem amúgy nem sok a 3 év, jövõre 18-15 lesz a felállás.. :)
ha nem dugtok akkor nem
Szerintem nem. Örülj hogy van valakid, 14 éves vagyok és nincs barátom.
Úgy, hogy ne találj ki meséket:D
A kérdező hozzászólása: Nem az a bajom ;)
ilyenkor hol van az anyja?
Jól van, látom érted a poént;)
Mindenkinek alkotmányos joga, hogy hülye legyen és nagyon sokan élnek is ezzel. Mit foglalkozol te vele?
Ugye téged nem a szex maga zavar? Mert az már beleszólás lenne az életébe! Viszont ha csak aggódsz az jó! Az MTV-n megy a tinimamik c sorozat. Azt nézesd vele! Mondd el neki h egy fiút sem ismerhet igazán mert a fiú fiatal és még változni fog, õ pedig még erõsen tapasztalatlan. Viszont ha valakit nem ismerünk akkor biztosat sem tudunk mondani róla. Az pedig eléggé gáz ha õ lesz a gyereke apja. A kisbabák aranyosak szépek és a sok veszõdség mellett sok örömet is adnak, de mindennek megvan a maga ideje és 14 éves korban rohadtul nem aktuális!!!!! Õ már valószínûleg fogamzóképes és az élet mindig utat tör és legyûri az akadályokat! Nem kéne felelõtlenül még elõsegíteni is a nem kívánt változásokat! Én is szívesebben dugnék meg egy 14 éves csajt gumi nélkül de csak ha rendesen szedi a fogamzásgátló tablettát mert teherbe ejteni az elég súlyos bûn lenne!
Hagyd a fenébe, aki 14 évesen már nem szûz, szó szerint el lett baszva. Több olyan csajt is ismerek, akiket 13-14 évesen dugtak meg, mindegyik kiégett, züllött, kiélt ribanc most huszonévesen...
Egyszer vót, hol nem vót, vót egy 14 éves kislyány... Szerinted mi ezt bevesszük?! 14 évesen még babázzatok gyerekek, és ne a dugásról fantáziáljatok. A kérdésre: A pasi pedofil egy egészséges 17 évest nem érdekel szexuálisan egy 14 éves gyerek. Ha mégis, akkor a pasinál nagy gondok vannak.... ...Óvszer nélkül... nagy meggondolatlanság, de legalább a szülei biztos ismerni fogják unokájukat.... DR. Mouse
Elõzõ! Nem tudom mennyire forogsz a mai 14 évesek körében, de (sajnos) teljesen életszerû, hogy egy 14 éves lány már nem szûz. És nem csak a problémás családdal rendelkezõ, a társadalom perifériáján élõ lányokról van szó, hanem konszolidált családok nem deviáns gyermekeirõl is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és engem nem zavar hogy szexel (bár leszögezem , nem értek vele egyet), én csak aggódók érte ...
tegnap 22:28 Kamuzol mint állat! Nem is ismered õket csak a sztereotíp elõítéleteket hangoztatod mint tanulságot! Biztos nagyon kiégett és kiélt lehet mindegyik.... Na persze! ma 11:01 tán utána kéne olvasni a pedofília fogalmának és akkor nem írnál ekkora hülyeségeket! Csak úgy elárulom h a pedofilok a testileg gyerekekre buknak és nem a kor két számjegyére!!! A legtöbb 14 éves csaj pedig testileg már nagyon fejlett és biológiailag ivarérett, arról nem is beszélve hogy törvényileg legalizált! Úgyhogy a játszótérrõl vett bölcsességeidet inkább tartsd meg magadnak!!!
tegnap 22:28 Kamuzol mint állat! Nem is ismered õket csak a sztereotíp elõítéleteket hangoztatod mint tanulságot! Biztos nagyon kiégett és kiélt lehet mindegyik.... Na persze! Nem kamuzok, de higgy amit akarsz. Gondolom te is azoknak a táborát gyarapítod, akiket 14 éves GYEREK fejjel megbasztak. Az pedig [email protected] nincs összhangban a lelki érettséggel, hogy valaki ivarérett. House is megmondta a 14 éves terhes kis ribancnak, attól, hogy már vér folyik a nunájából, még nem ok arra, hogy keffentsen. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: ma 17:19 -nek igaza van a pedofiliás üggyel kapcsolatban, HA valaki elmúlt 14 éves és beleegyezik a szexuális kapcsolatba akkor azt a törvény nem bünteti ..
tegnap 17:37 A pedofíliánál nem az életkor a meghatározó, hanem az hogy a másodlagos nemi jellegek mennyire fejlettek. Az értelmezés persze életkorra szól, mivel azt nem lehet kikötni h amelyik kiscsajnak még nem nõtt meg a melle és a feneke is gyerekes... stb. Ennek pszichológiája van. És szerintem ahogy mindenkiben van homo hajlam bizonyos százalékban úgy van pedo hajlam is! Van akiben ez 2-3% van akiben 40% és vannak olyanok akik jobban rákattantak. A homok és a pedo-k közti nagy különbség viszont lényeges, ami az, hogy ártanak-e vele valakinek. A pedofilok nagy százalékban ártanak a gyerekeknek mert kényszerítik õket ezzel lelkileg megnyomorítva a gyerekeket. Nem maga a szex ami ártalmas szerintem rájuk nézve hanem a kényszer ami bántalmazás! A barátnõddel és a fiújával sincs semmi gond, max az h felelõtlenek ha nem védekeznek!
Hát én már 14 évesen is tudtam mi a védekezés.
Aki 14évesen már nem szûz, azzal nem tudsz mit csinálni... De, ha az a bajod, hogy õ csinálja, te meg nem, azon lehet segíteni:D
A kérdező hozzászólása: Tényleg megnyerõ ;)xd De úgy értettem hogy baj ha lefekszik vele csak ha óvszer nélkül az mégnagyobb baj ...
Hu ez a kép nagyon megnyerõ a pearl indexrõl.
Mutass neki fiatalkorú anyákról szóló filmeket. Azt hiszem, hogy az Amcsiknál van is most ilyen valóságshow.
Gondolom az ész-érves módszert próbáltad... Küldd el neki ezt a linket: http://www.google.hu/search?q=nemi+betegs%C3%A9gek&oe=utf-8&..
A kérdező hozzászólása: Nem mese :/
Keress valami tájékoztatót a neten a GYES-rõl és arról, hogy milyen támogatást lehet kérni a TB-tõl szülés esetén. És ezeket a fiúnak is küldd el. Nyilván nem 100%, hogy terhes lesz. De érdemes kockáztatni?
Okos egy jószág lehet. Teljesen felesleges gyõzködni szerintem, úgyse a te bajod lesz.
Ha már 14 évesen nem szûz, akkor hagyd a fenébe... Hiába tépnéd neki szád, úgysem értené meg, hogy mennyire fontos a védekezés. Agyilag még mindenképp kislány.
õt se az eszéért szeretik.
A kérdező hozzászólása: De nem is szép :/ melle nincs se jó feneke és nagyon vékony és az arca se olyan szép :/
Hagyd a francba, menthetetlen...
figyelj aki 14 évesen már nem szûz, azért már aggódni is felesleges, nem tudsz mit csinálni, ha nem rólad van szó természetesen...ha 14 évesen ennyi esze van, akkor te nem tudod megváltoztatni..
Mondd el az anyjának, hátha helyrepofozzák a buta kis fejét. Bár lehet hogy a szülõ is akasztani való, ha 14 évesen ilyen a lánya.
A kérdező hozzászólása: De nem az a baj hogy lefekszik vele, hanem az a baj h óvszer nélkül és nekem a barátnõm és aggódok érte ...
neked is sok eszed van ha szerinted nem baj, hogy lefekszik vele....
Na hagyjátok már ezt a pedofíliát!Mar látom az is kezd divattá válni, hogy mindenre ráhúzzuk, hogy pedofil. 14 éves csaj, és 17 éves pasi között nem áll fent semmilyen értelemben a pedofília, sem jogilag, sem erkölcsileg.Nekem 20 éves koromban volt 14 éves barátnõm( mondjuk szex nem volt), akkoriban senkinek nem jutott eszébe, hogy pedofilnak tituláljon. Visszatérve az eredeti kérdéshez....azon lehet vitatkozni, ha egy 14 éves lány már szexelni akar, s fõleg védekezés nélkül. Könnyû elsõre elítélni, de errõl nem csak az a korosztály tehet. Most inkább a szülõket kérdezném: mikor voltatok utoljára tizenéves kamasz gyerekeitekkel egy közös családi programon, kiránduláson, túrázáson? Mikor kérdeztétek ki utoljára a leckét? Hányszor van hetente, közös ebéd, vacsora, reggeli? Mikor ültetek le beszélgetni a legnehezebb idõszakban lévõ fiatokkal-lányotokkal? Na ugye? Akkor csoda, hogy egy 14 éves lánynak egyeben sem jár az esze, csak a szexen?

Honnan tudhatnám meg, hogy csak szexre vágyik, vagy mást is akarna? 17 éves a srác, én 16L.

Nem szeretnék rákérdezni, nem lehetne valahogy kiszedni belõle, hogy ne jöjjön rá? Vagy a viselkedésén látszódhat valami?

Legjobb válasz: Mindenkeppen kerdezz ra jobb az ilyet az elejen tisztazni!!

Mindenkeppen kerdezz ra jobb az ilyet az elejen tisztazni!!
:D hát ha rákérdezel, ne várd tõle, hogy azt mondja "nem csak sexre kellesz".
2. vagyok. Ha elõbbrõl ismered, akkor szerintem tudnod kéne, hogy milyen a srác. Ha nem ismered, akkor kérdezd azokat akik ismerik, persze ne a legjobb haverját kérdezd...
A kérdező hozzászólása: Már elég jól ismerem. Sokat egózik, nem tudok kimenni belõle. Sokat hadovál, szerintem maga se tudja, hogy mit akar...
Itatsd le, akkor õszinték szoktak lenni. xDDD Amúgy szerintem is a szemtõl szembe módszer a legtisztább. Bár ahogy leírtad, elég sunyi alaknak tûnik. Ezt inkább az idõ mutatja. Mármint ha akar romantikázni, többre vágyik, viszont ha csak azért van és akkor van veled, amikor szexeltek, akkor átgondolandó, hogy igen, csak arra vágyik.

Normális az hogyha 17 évesen a velem egy idős fiúk érdekelnek?

+az se baj ha pár hónappal fiatalabb.Ez nagyon gáz ? Mert mindenhol azt látom,hogy ilyen korban még nem érettek annyira a fiúk mint a lányok ezért a velem egyidős lányok 20 akárhány évessel járnak de engem ők nem vonzanak.És én nem azt tapasztaltam,hogy éretlenek lennének

Legjobb válasz: normális.

normális.
De durva, hogy már azt kell megkérdezni, hogy normális az azonoz korúakhoz való vonzalom.
Ez lenne a normális, szerintem.
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy hülyének néztek de mindenki azt mondja nekem, hogy jajj nézz már idõsebb pasikat xy még túl éretlen hozzád stb stb
Megmaradsz.
Már miért ne volna normális? Különben is, amíg te jónak tartod, addig minden normális. Nekem lábfétisem van, az normális? Ne érdekeljen más véleménye, ha azt rossz néven veszed. :)

17 évesen a 75/C -s mell kicsi nagy vagy közepes?

Lécci csak komoly válaszokat!! :D

Legjobb válasz: közepes

közepes
Közepes! Van nála nagyobb is, mint enyém..bár nekem enyém kicsi..pasim szerint meg nagy:D
Szerintem tökéletes vagy! Jó nagy mellekkel:)
17 évesen nagynak számít, 20 évesen lehet hogy D-s leszel
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 164cm vagyok..szerintem az alacsony eléggé
75 cm hát = vékony C kosár = nagy méret Feltéve hogy nem vagy nagyon alacsony.
Közepes, még 77 évesen is.
közepes-nagy, fõleg ha vékony vagy-optikailag
á igy nehéz megmondani ha egy képet küldenél...:D de komolyan igy nem tudom elképzelni:S
Tökéletes vagy!!

Elengednétek 17 évesen a lányotokat Hajdúszoboszlóra legjobb barátnőjével?

17-ek múltak es 2 napra egy ejszakara szeretnenek menni.

Legjobb válasz: Én nem, bár én csak 22/F vagyok.

Én nem, bár én csak 22/F vagyok.
persze, hogy el
ha megbízhatóak akkor igen amúgy nem barátaimat ismerve hogy szoktak haza jönni 18/L
17 évesen? Persze...
engem is elengednek, 16 éves vagyok, bár mi 14-en leszünk :D
SZerintem igen.Mivel csak 2 nap.De az is sokat nyom a latba hogy mennyire ismerem a barátnõjét, és rendes-e.
Igen , de biztos lesznek fiúk is...szóval védekezzenek!
Persze, én is.
Igen.
Igen, nem kicsi már! :)
Igen!
Igen!

17 éves a barátnőm de sex közben nem tud el élvezni, mi lehet az oka? 1éve vagyunk együtt.

1 éve vagyunk együtt

Legjobb válasz: Valamit nem csinálsz jól.

Valamit nem csinálsz jól.
Pár kérdéssel lentebb már a barátnõd is megkérdezte. Õ egyedül el tud menni? Szex közben min jár az agya?
2es xD :D amúgy meg ha csiklós orgazmusa nincs az nem jó jel... :S
Mennyi ideig szokott tartani a dolog?Milyen pózokat próbáltatok?
szoktad izgatni a kezeddel ?
Azt elfelejtetted leírni, hogy te hány éves vagy.

17 éves a barátom, 3 hónapja vagyunk együtt, hogyan mondjam el neki, hogy cisztám van és meg fognak műteni? 15/L

Legjobb válasz: Figyelj szívem, cisztám van, meg kell mûteni. Ne aggódj nem kell ezt túldimenzionálni!

Figyelj szívem, cisztám van, meg kell mûteni. Ne aggódj nem kell ezt túldimenzionálni!
Egyébként ha egy kapcsolatban ezt nem lehet megbeszélni, akkor semmi értelme annak a kapcsolatnak! Ha nem vagytok õszinték egymáshoz, és nem tudtok nyíltan beszélni az intim dolgokról, akkor megette a fene az egészet, nincs értelme együtt maradnotok!!!
Úgy mondd, ahogy ide leírtad! Mit kell ezen bonyolítani???
De amúgy hogy derült ki, hogy cisztád van?
Itt az ideje, h elmond, elvégre ezért vtok együtt, és nem két idegen vtok, akiknek titkolózniuk kéne!
Nem olyan nagy ügy ám ez, csak nagyon fiatal vagy azért érzed így. Biztos vagyok benne, h elmondod neki, és teljesen normális lesz. Sõt még egy plüssmackót is fogsz kapni a kórházban. Mihamarabbi gyógyulást!
Hol van cisztád? Én simáán elmondtam neki, mellettem volt (: 14/L
A kérdező hozzászólása: Igazából én már hónapok óta tudok a cisztáról, barátommal most sokat vagyunk együtt, egy szobában alszunk, együtt melózunk, stb., de elõtte nem is mutatom, hogy fáj és baj lenne..
A kérdező hozzászólása: Petefészkemben.. Sajnos!! Amúgy nõvéremnek is volt februárban, csak nem beszélek vele..
Ha normális a barátod, meg fogja érteni a helyzetet és melleted lesz, támogat, amiben csak kell! Szerintem a legjobb az lenne, ha kettesben lennétek, nem nyílvános helyen és elmesélnéd, hogy mi a helyzet. Ha nem akarod rögtön azt mondani, hogy cisztám van és meg fognak mûteni, esetleg vezesd fel egy kicsit a témát. Kezdheted akár úgy is, hogy "Xy, el kell mondanom valamit, valami komoly dolgot." Így már õ is rá tud készülni egy kicsit, hogy most nem arról lesz szó, milyen filmet nézzetek meg. És akkor elmondod, hogy cisztát találtak a petefészkedben és meg kell mûteni. Ne aggódj, ha szeret, melletted lesz, támogat, segít neked! Neked pedig mielõbbi gyógyulást kívánok:) 16/L
A kérdező hozzászólása: Igazából már rég óta nem jött meg, és nagyon fájt a hasam, ezért elmentem a biztonság kedvéért orvoshoz, aki diagnosztizálta, hogy petefészek cisztám van. Barátommal délután leszünk együtt, végre kettesben, szerintem a bejelentés úgy fog történni, ahogyan az utolsó válaszoló írta.

Nagyon ciki 17 évesen a narancsbőr? El lehet ezt mulasztani pár héten belül krémek használata nélkül? Ha igen, hogyan?

Nem psortolok, az alakom viszontátlagos, de kis narancsb?r jelentkezett a fenekemen és a combom hátsó részén.....Ilyenkor nagyon korai, segítsetek légyszi!

Legjobb válasz: sport (futás, bringa úszás), sok gyümölcs, sok zöldség, sok-sok folyadék: tea, gyógytea, zöldtea, szénsavmentes víz, limonádé, legalább 3 liter naponta...esetleg kiegészítésnek szauna

sport (futás, bringa úszás), sok gyümölcs, sok zöldség, sok-sok folyadék: tea, gyógytea, zöldtea, szénsavmentes víz, limonádé, legalább 3 liter naponta...esetleg kiegészítésnek szauna
A kérdező hozzászólása: És teljesen el tud múlni? Mennyi idõ alatt múlik el, ha mindezeket elkezdem?
szia, az a helyzet, hogy ez egyrészt hajlam kérdése is, de másrészt ha megfigyeled, manapság majdnem mindenkienk van sajnos, még a legjobb alakú lányoknak is. majd nézd meg a strandon. a narancsbõr ált. azért alakul ki, mert a méreganyagok nem tudnak rendese nnkiürülni. a mai élet magával hogy az élelmiszerek, italok tele vannak káros anyagokkal, állományjavító, vegyszer stb. régen nem volt ennyi narancsbõrös ember, mint most, még 20 éve se. mindazonáltal, ha sportolsz, egészségesen étkezel, kerülöd az agyonmódosítoo múkajákat, és hidratálsz, és kenceficézel (sima testápolóra gondolok), akkor lesz javulás, mondjuk fél év alatt.
A kérdező hozzászólása: és cellulitmasszázs otthon is elvégezhetõ, vagy szakemerek végzik? És mibõl áll egyy ilyen masszázs?
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm!:)
Szívesen!
Szia, nem, nem ciki, nézz körül, mindenkinek van! Nézd, ez meg egy otthoni narancsbõr kezelõ és ultrahangos zsírbontó gép, amit bárki tud használni, nem kell hozzá kozmetikus: http://ultrahangoszsirbonto.com/forever-slim-ara-es-megrende..
Szia! Én cellulitmasszázst csinálok, szerintem az a leggyorsabb módja. Viszont a cellulitmasszázs semmit nem ér, ha nem mozogsz rendszeresen és nem iszol elég folyadékot és nem jól étkezel. Ha viszont ezeket megteszed, akkor meg lehet, hogy masszázs nélkül is elmúlik, honnan is tudhatnád, amíg nem próbáltad? Különben ez a legjobb mód, amit ajánlani tudok. Kérdésedre válaszolva: nem, egyáltalán nem ciki, de ha téged zavar, akkor próbálj megfelelõ életmóddal védekezni ellene, mert azt lehet a legtartósabban csinálni.
Az elõzõ vagyok. Hogy teljesen elmúlik-e, azon is múlik, milyen fokú, meg rajtad is, hogy mit csinálsz.

Milyen bankhoz menjek? Diák vagyok (17 éves). A többi lent.

Az a helyzet, hogy szeretnék számlát nyitni. Természetesen bankkártyával együtt. Lehet?leg a legjobb bankot szeretném választani. Az AXA és a CIB között gondolkozok. Lehet?leg: -Minél több ingyenes dolog legyen. És jó lenne, ha majd szorít a gatya, akkor tudjak felvenni diákhitelt is.

Legjobb válasz: CIB. CIBEZZ csomag...

CIB. CIBEZZ csomag...
A Diákhitelnek semmi köze a bankhoz. És sajnos olyan sincs, hogy "legjobb". A kettõbõl én is a CIB-et mondanám.
Ha inkább csak átutalásra használod, kevés kp. felvételre, vagy csak ritkán használnád és a kamatoztatnád a pénzed akkor AXA Ha többet használnád pénzfelvételre akkor inkább CIB.
érdemes azt is végiggondolni, hogy hol vannak automaták, mert nekem is az veszi el jelentõs részét a pénzemnek, hogy bankidegen automatákból többet vonnak le. De hallottam olyat is, hogy van olyan bank, akinél egy hónapban egyszer ingyen veheted le a pénzed az automataból.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!