Találatok a következő kifejezésre: 17 éves Pár (98 db)

16-17 éves párok! Ti hol találkoztok egymással, miket csináltok együtt?

Mi a barátommal mindig csak vagy nála, vagy nálam vagy valami közösségi helyen (park, játszótér) találkozunk. Szeretném kicsit feldobni a programjainkat. Elég kisvárosban lakunk, nincs sok tennivaló itt.

Legjobb válasz: Menjetek swinger klubba.

Menjetek swinger klubba.
Egymásnál vagyunk. Nyáron voltunk strandon, pecázni (ezeket szülõkkel együtt). Barátainkkal is el szoktunk menni pl. biliárdozni, csocsózni.
Mi is itthon szoktunk lenni legtöbbször, együtt alszunk, filmet nézünk, elmegyünk biciklizni, sétálni, moziba, társasozunk, ilyenek..:)

Hát az a nagy helyzet hogy 17. éves vagyok és soha nem volt barátnőm. Mindenki válaszát nagyon várom. Az lene a kérdésem hogy feladjam vagy várjak még úgy pár száz évet mert időm az van, csak én nem győzőm ki várni?

Tótkomlóson lakom szüleimmel, még természetesen tanuló vagyok, a Mez?hegyesi Harruckernbe járok mint géplakatos. Térjünk a lényegre mint ahogy az elején írtam barátn? problémám van, ezt úgy gondolom itt ezen a fórumon nem újdonság. Szinte az a problémám mint másoknak, annyi mennyi hogy én se járok semmiféle bulizós helyekre, nem iszom még kávét se, nem dohányzom, szóval semi. Nem mondanám magam csúnyának se, azon kívül hogy kissebnek szepl?s voltam de már szinte nem is látszik. Itthon foglalkozunk földel,jószágokkal, természetesen nem úgy mint a sarat taposó régiek hanem un. Korszer?bben. Én személy szerint magamat egész normális felfogású srácnak tartom, jó a humorom is, talán még okosnak is lehet nevezni. A bánatom az hogy eddig mindig azt mondták hogy a szerelmet nem kell keresni majd megtalál, de én úgy vettem észre hogy én rólam a lehet? legnagyobb mértékben megfelejtkezett. Nem szeretnék olyan lányokat akik nem hozzám hasonló felfogásúak de olyanokat meg sehol nem találok akik viszont hasonlítanának hozzám. Épp ezért fordultam ehhez az oldalhoz hogy bízom benne sikerül valamelyest el?rébb lépnem akár pozitív akár negatív nézetben. Természetesen önbizalmam -99, tehát az alapoknál kell kezdeni. Bocsi hogy ilyen hosszan sikerült le írnom, és még mindent le se írtam.

Legjobb válasz: Szia, Ne haragudj, de az elsõ pár sornál nem olvastam tovább, nem bírom a nyafogást. 17 éves vagy. Nem vagy elkésve sehonnan, ez nem verseny. Nekem pl. 20 évesen lett az elsõ komoly kapcsolatom. Elõtte volt pár 1-2 hónapos és a legelsõ is kb 18-19 között lehetett. A te korodban én is ugyan ezt éreztem amikor láttam párokat, és azt gondoltam, hogy nekem soha nem lesz. Azt tanácsolom neked, hogy ne ezen agyalj, meg ne úgy állj hozzá, hogy neked aztán soha nem lesz. Fontos a pozitív gondolkodás. Az önbizalom hiányra csak annyit tudok tanácsolni, hogy állj a tükör elé és nézegesd azon részeid amik tetszenek magadon. A pozitív dolgokkal foglalkozz. Továbbá nem kell azért tucatnak lenned, hogy csajt szerezz. Piás lenyalt hajú zseb rambókat minden sarkon találnak a csajok, de nekik egyéniségek kellenek. Ja még valami. Sokáig mikor sétáltam csak mentem mint egy bamba marha. Viszont egyszer megfogadtam, hogy aki csak szembe jön velem rá mosolygok. A válasz reakciók igen csak feldobtak s a napom is jobb lett olyankor. Rengetegen vissza mosolyogtak és talán õk is feldobódtak, hogy valaki rájuk vigyorgott. Próbálj minél több emberrel kontaktust létesíteni. Pl. vársz míg átvált a jelzõ lámpa megjegyezheted hangosan h minden másnap van zöld és az esetek nagy többségében választ is kapsz onnantól meg rajtad múlik, hogy folytatod-e a beszélgetést.

Szia, Ne haragudj, de az elsõ pár sornál nem olvastam tovább, nem bírom a nyafogást. 17 éves vagy. Nem vagy elkésve sehonnan, ez nem verseny. Nekem pl. 20 évesen lett az elsõ komoly kapcsolatom. Elõtte volt pár 1-2 hónapos és a legelsõ is kb 18-19 között lehetett. A te korodban én is ugyan ezt éreztem amikor láttam párokat, és azt gondoltam, hogy nekem soha nem lesz. Azt tanácsolom neked, hogy ne ezen agyalj, meg ne úgy állj hozzá, hogy neked aztán soha nem lesz. Fontos a pozitív gondolkodás. Az önbizalom hiányra csak annyit tudok tanácsolni, hogy állj a tükör elé és nézegesd azon részeid amik tetszenek magadon. A pozitív dolgokkal foglalkozz. Továbbá nem kell azért tucatnak lenned, hogy csajt szerezz. Piás lenyalt hajú zseb rambókat minden sarkon találnak a csajok, de nekik egyéniségek kellenek. Ja még valami. Sokáig mikor sétáltam csak mentem mint egy bamba marha. Viszont egyszer megfogadtam, hogy aki csak szembe jön velem rá mosolygok. A válasz reakciók igen csak feldobtak s a napom is jobb lett olyankor. Rengetegen vissza mosolyogtak és talán õk is feldobódtak, hogy valaki rájuk vigyorgott. Próbálj minél több emberrel kontaktust létesíteni. Pl. vársz míg átvált a jelzõ lámpa megjegyezheted hangosan h minden másnap van zöld és az esetek nagy többségében választ is kapsz onnantól meg rajtad múlik, hogy folytatod-e a beszélgetést.
Elõször is, milyen a te felfogásod? Mármint ez mire érted? Másodszor, biztos Tótkomlóson is vannak csajok, menj oda hozzájuk dumálni, elvégre te vagy a fiú, nem kell várni hogy a grill csirke a szádba repüljön. Vagy tudod mit, menj oda a haverjaiddal ismerkedjetek és hátha lesz valami. Az meg hogy te állattartással meg földmûveléssel foglalkozol az a lányokat nagyon nem érdekli, hacsak nem egy nagyvárosi, beképzelt pi.nát képzelsz el magad mellé... 17/L
pua.hu kell neked :)
Nem vagy egyedül.
Örülnék egy hasonló férfinak, ezt õszintén mondom. :) Próbálj meg ismerkedni ahol csak tudsz, légy nyitott, lehet nem pont azzal lesz tennivalód hanem annak a valakinek a valakijével. :) Amúgy is attól csak jobban kialakul a személyiség ha sok embert megismersz. 21/N
A helyzet az, hogy a korban hozzád illõ csajok 99, 9%-a értéktelen, sz*r, ostoba p*csa, szimpla konzumidióták. És sajnos az idõsebb korosztályban lévõ nõk nagy része is. De elõbb-utóbb az élet úgyis olyan közegbe sodor majd, ahol a hozzád hasonlók vannak többségben, úgyhogy nem reménytelen, hogy értékes nõket találj. Azt meg sose bánd, hogy az ilyen h*lye kis r*bikkel nem kerülsz kapcsolatba, csak jobban jársz.
17 évesen azt hittem hogy 23 éves koromig csak sikerül becsajozni. 23 évesen rájöttem hogy ez nem sikerült. Voltak próbálkozások, randira hívások, de siker = 0val. Most meg már nem is keresem. Be kell valljam hogy nagyon jól megvagyok egyedül. Van idõm a hobbimra, van idõm a családomra, bármikor túlórázhatok, bármikor elmehetek a barátokkal bowlingozni/kajálni/dumálni, nem kell senkivel se idõt egyeztetni. Tökéletes ez így. Édesanyámtól megtanultam fõzni is, szóval éhen sem halok és nem száraz kenyéren meg vízen élek! Az se érdekel hogy szûzen halok e meg. Annyi nem szûz [email protected] embert ismerek, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni 2x is. Szóval a szüzesség elvesztésétõl nem lesz sem jobb, sem rosszabb ember, mindenki ugyanaz marad aki volt. Egyik munkatársammal aki 24 éves angliai srác, beszéltem errõl. Õ azt mondta, hogy amíg az ember szingli életében nem találja meg a boldogságot, addig egy párkapcsolatban se lesz boldog. Aki boldog szingliként, annak párkapcsolata is jó lesz. És neki maximálisan igazat adok. Ezzel csak annyit akartam mondani hogy élem az életemet. Ha össze sodor a sors valakivel akkor összesodor, ha nem akkor nem. 23F
Rafináltság? Egyéniség? Az itt leírtakból ez egyáltalán nem jön le.. Ha az lennél, másképp írnál. (Mindenki egyéni valamilyen szinten, hiszen nincs 2 ugyanolyan ember) A tanácsom, hogy járj emberek közé, vagy, ha csak az utcán sétálsz is, mosolyogj a szembejövõkre.. Hidd el, nagyon pozitív reakciókban lesz részed, ráadásul a napjukat is szebbé teszed, hiszen akarva-akaratlanul is elmosolyodnak az emberek, ha rájuk mosolyognak.. Légy nyitott, ismerkedj, de ne sürgess semmit, ha itt lesz az ideje, akkor majd rádtalál a szerelem egy helyes, kedves, normális lány személyében. Addig még sokat kell tapasztalnod, nem értana egy-két becsõdölt kapcsolat is, hogy tanulj az esetleges hibáidból, és majd egy pár év múlva minden adott lesz egy normális kapcsolathoz. 17 évesen még egyáltalán nem vagy lemaradva semmirõl.
Nézd!Nem vagy egyáltalán egyedül, hiszen én is ilyen vagyok.Egy reménykedõ 18 éves lány, aki csak szerelemre vágyik, de idõ nincs rá!
Nyugi a lányokra ne hallgass, õk könnyen beszélnek, nekik csak várni kell a sült galambot. De te férfi vagy és beszoptad! Menj el prostizni, kezdetnek ezt tanácsolom. Ha már nem vagy szûz, talán férfiszámba fognak venni, mert ezeknek a lányoknak az kell, hogy jól megdugja egy állat keményen a lukaikat.
Szia! Lehet, hogy a stílusoddal van baj. Nem minden a külsõ, persze, de azért el kell fogadnunk, hogy az emberek számára fontos, egy igényesebb, divatosabb (bár ez rossz szó, inkább a 'stílusos' lenne megfelelõ srác hamarabb feltûnik a lányok számára. Egyáltalán nem tûnsz rossz fejnek, az írásod alapján okos, értelmes ember lehetsz, tehát valószínûleg a külsõddel lehet gond. Ez nem jelenti azt, hogy csúnya lennél, sokkal inkább azt, hogy a kinézeted nincs összhangban a belsõddel. Ezért azt javaslom, adj magadra, szerezz be pár új cuccot (nem kell drágán, én is turkálóban vásárolok), esetleg vágasd le máshogy a hajad, legyen jó az összkép. Az önbizalmad is nõni fog és a lányoknak is hamarabb megtetszel. Ja, és MOZDULJ KI! Egyedül sem gáz, én is szerettem mindenfelé elmenni magamban, sokkal kötetlenebb, nem kell senkire figyelni, lehet ismerkedni, nézelõdni. (Egyébként nekem mindig azok a fiúk tûntek fel, akik egyedül voltak egy buliban/koncerten..valahogy egyszerre láttam õket titokzatosnak és magabiztosnak. : D) Ne haragudj a hosszú válaszért!
Te vagy az Géza? :)
Ajhh, már én is unom a sok nyafogást!:D 17 éves lány vagyok. Nem vagyok egos, de lehetne elég sok kapcsolatom, de nekem nem kell! Nem azért akarok valakivel élni, mert ciki, hogy egyedül vagy és legyen valakid..Hanem mert jó vele lenni..Szerintem érdemes várni..A többiek más mentalitásúak, õk nem mennek ennyire a mélyére..De én úgy vagyok vele, ha tõlem csúnyábbaknak is van kapcsolatuk, akkor nekem is lesz egyszer. Én várok..
Haver mi az, hogy soha nem volt barátnõd??? Mikor születtél 1512-ben?? Nem 500 éves vagy hanem csak 17!!! Nekem is az elsõ barátnõm 17 évesen volt. Haveri körödben csak akad egy lány. A lányoknak pedig általában sok lány ismerõse van. Úgyhogy beszélgess el velük és tartsatok egy óriási nagy bulit a fészerben és ismerkedj. Lényegében ennyi az egész. 20/F
Nem olvastam végig, unom a nyavalygást. Egyrést; sehonnan nem késel el, nekem is 18 évesen van elõször barátom, és most se azért, mert már cikinek éreztem egyedül, hanem mert most találtam olyat akit szeretek. Másrészt; szinte nincs olyan ember a földön, aki ne jönne be legalább pár csajnak, tehát bármilyen lehet szinte aszemélyiséged/kinézeted, nem ezen múlik, hanem hogy kezdeményezz. Persze, fogsz kapni elutasításokat, de ha nem kezdeményezel, fõleg nem fog történni semmi. Ismerkedj sokat, egyszer jön egy lány aki tetszik és te is neki és happy end. Csak kapd össze magad... 18L
Jó néhány hülyeséget írtak ide a válaszolók. Megint csak arra megy ki a játék, hogy a szõnyeg alá söpörjék a problémát azzal, hogy bûntudatok próbálnak kelteni a kérdezõben (vagyis a kérdezõt hibáztatják mindenért). Például a 22:43-as. Állítólag te rájöttél a dologra (pl. hogy mikre kell figyelni). Honnan? Kiszívtad a kisujjadból?! Vagy veleszületett képesség? "amíg az ember szingli életében nem találja meg a boldogságot, addig egy párkapcsolatban se lesz boldog. Aki boldog szingliként, annak párkapcsolata is jó lesz." Ez meg a másik nagy baromság. Pont hogy aki boldogtalan szingliként, azt egy párkapcsolat boldoggá fogja tenni és jó lesz. Hülyeség, hogy minden a kérdezõ hozzáállásán múlik. A legnagyobb befolyásoló tényezõ a külsõ körülmények. Vagyis jó gének kellenek a jó külsõhöz, valamint nagy szerencse is kell a megfelelõ lány megtalálásához. Kell szituáció is. Azt, hogy honnan tudja meg az ember, hogy mikor mit mondjon, arról fogalmam sincs.
Én el nem tudom képzelni, hogy mások honnan tudják, hogy mikor mit kell mondani. (Meg hiába tanulja be az ember a szöveget, ha nem úgy alakul a beszélgetés...) Én egész életemben egyedül voltam, és kilátástalan a helyzetem. Soha nem volt barátnõm, és ahogy látom sajnos nem is lesz. Ráadásul nekem még barátaim sincsenek! Egyszerûen nem tudom, hogy hogy kell nemhogy barátnõt, de egyáltalán barátokat is szerezni. Ez veleszületett képessége az embernek. Vagy tud szerezni barátokat, vagy nem. Szóval csak egy út van: a prostik. Szerencsére léteznek, meg is becsülöm õket. (12:56 vagyok) 19/F
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, még a prostikososat is :) . De épp ebbe különbözöm másoktól hogy én valamennyire még ha más dolgokban nem is de magamban annyira bízom hogy nem süllyedek le annyira hogy fizessek azért hogy lefeküdjek egy olyannal, (nem megbántásként) egy olyannal aki fûvel-fával lefekszik. Én nem vagyok sem szép sem nagy menõ, se gazdag , semmi önsajnálat, ez van, én én vagyok és kész. Itt egy korábbi válaszoló írta hogy , , egyéniség, , kell, én az vagyok de még ez se elég. Biztos lesznek erre is hasznos válaszok de nekem csak azért hogy legyen valaki mellettem aki csak azért van hogy na... akkor inkább ne is legyen mert ha nem szeret akkor minek.
ja én is vagy 100 nemem voltam már túl, így jobbnak láttam a prostit amúgy azóta sem kellek a lányoknak, annyira beképzeltek, hogy csak a tökéletes izmos, magas vadbarmokra gerjednek
én is bevoltam tojva, hogy szüzen döglök meg így elmentem egy prostihoz 21 évesen, nem bántam meg
A kérdező hozzászólása: Hú hát nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat, de mondani könnyebb mint teljesíteni azt. Mindegy megpróbálom mindet megfogadni, de olyan nem is tudom, egyedül érzem magam. És várok még további válaszokat
A kérdező hozzászólása: 17.31 Hát a felfogásom résznél arra gondoltam hogy türelmes, nyugodt, másokat megértõ, meg ha lehet õ se legyen az a alkoholizmus rabja, ha dohányzik vagy elmegy valami buliba az nem zavarna csak ha lehet legyen úgymond hûséges.Mert én nem látom annak értelmét hogy valakinek van barátja és megcsalja de azért szeretne vele maradni én ezt egy kicsit vissza taszítónak tartom.Meg én saját magamat talpraesettnek és rafináltnak tartom de ezen a szinten én leragadtam örökre. És nem versenynek tartom hanem tényleg jó lenne ha lenne mellettem valaki aki õszintén szeretne.
"leragadtam örökre" Figyelj, fiatal vagy. Most kezded az életet. Az élet meg ilyen dolog. Nehezen indul :) Legyél türelmes.
Ha ez olyan könnyû lenne, lehetne a szerelmed, barátnõd bárki, aki szembejön az utcán...Hidd el, érdemes Rá várnod, a magadról elmondottak alapján úgysem éreznéd magad jól Bárkivel, csak azért, hogy legyen csajod. Igaza volt annak az elõttem szólónak, aki azt javasolta, nyiss a világra, mosolyogj rá másokra! Igen, keress lehetõséget arra, hogy megismerhess lányokat, és ha találkozol olyannal, akivel "lesz közöttetek valami kémia", akkor úgyis lesznek ötleteid arra, hogy találkozzatok, a közelébe kerülhess. Házibulik? Koncertek? Sport? Bármi, ami érdekel, adhat segítséget, találkozási lehetõséget. Ismerkedj, barátkozz, keresd azt, akivel egy hullámhosszon lehetsz! Hm?
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm és mindent megpróbálok talán sikerül
:D Nyugi, szerintem még senki se halt meg szûzen. Te se fogsz. A csajok meg tényleg nem fognak sorba állni az ajtó elõtt, úgyhogy nyugodtan próbálkozz csak tovább! Szintén falun lakok, és képzeld: itt is vannak fiúk, lányok, szerelmek, sõt még esküvõ is akadt minden héten, egész nyáron. Csak ne várj a szerelemre, hanem keresd! Gondolj arra, hogy minden nemmel közelebb kerülsz az igenhez.
A kérdező hozzászólása: De mennyi nem-en kell túl lenni ahhoz!?!
Hát, Norbi! Te annyira cuki vagy, hogy nem tudtam nem válaszolni! Igazi jóravaló, rendes fiú! :) Az én öcsémnek 18 évesen volt az elsõ barátnõje, most 31 éves, és a negyedik kapcsolatából, ami házassággal végzõdött, már van egy 20 hónapos kisfia. Nem vagy lemaradva semmirõl, csak ne menj a nagy vagányok után, és maradj ilyen rendes fiú!!!! :) Tuti sikered lesz vele!!! :) Az utcán, a boltban, a buszon, szinte bárhol belebotolhatsz a NAGY Õ-be, hidd el! Aki ilyen õszinte, meg is kapja hamarosan a méltó jutalmát! SZÍVBÕL KÍVÁNOK NEKED MINDEN JÓT!!! 33N
Szerintem meg szûzen fogsz meghalni ha így fojtatod! Ha kicsit is olyan jó felfogású lennél amennyire leírtad magadat, akkor észre vetted volna, hogy hol a hiba a problémádban. Még is mit vársz? Iskola után hazamész és a számítógéped elõtt állmódõzól arról, hogy majd õsszóhoz a véletlen egy lánnyal, aki pont megfelel neked és õ is rád várt egész idáig!? Állom világban élsz Neo! Te nem élsz barátom, hanem vegetálsz! Az nagyon szép, hogy nem dohányzol és nem mérgezed magadat. (isten tartsa meg a jó szokásodat) De hogy várod el, hogy megismerjenek ha nem jársz olyan helyekre ahol közösségi élet zajlik. És bizony kell egy kis iszogatás is, senki nem mondja, hogy ezt nem lehet kultúra körülmények között csinálni. Leírtad, hogy nem találsz hasonló felfogású lányokat mint te. Miért? Mennyi lánnyal ismerkedtél meg kapcsolat szinten? Elsõ benyomáskor nem derül ki semmi, el se hinnéd, hogy milyen jól el lehet beszélgetni egy lánnyal az élet nagy dolgairól. De nem kell kétségbe esni! Az jó ha van az embernek önbizalma, de vajon ezt az önbizalmat képes vagy e arra használni, hogy szóba elegyedj idegenekkel? netán lányokkal? Ne várd, hogy õk szólítsanak le téged ismerkedés céljából. Én pl most teljesen spontán ismerkedtem meg egy lánnyal a buszon pedig nem csajozni akartam. Semmi extra nem volt, beszélgettem a haverommal és észrevettem, hogy a lányka halhatja és elmosolyodik a vicces beszólásaimon, aztán õt is belevontam a beszélgetésbe. HÁT nehogy már egy ilyen csinos lány unatkozzon a buszon, ezért kárpótlásként gyorsan meghívtuk bulizni. A félreértést elkerülve! Ez nem arról szól, hogy gerincre vágjam a lányt, ki tudja lehet hogy csak haverság lesz belõle. Életmód váltás! Nem fogod elhinni, de én is ilyen voltam 17-éves koromig mint te. Aztán egyik nap hazamentem és szétnéztem a szobámon. Azt láttam, hogy az egy gyerekszoba, és nem egy kamaszé. Na itt pattant el nálam a húr! csak kicsit gondolkoztam el azon, hogy ha így folytatom akkor mi lesz velem életem végéig. Ez elég motiváció volt nekem, hogy 90°-os fordulatot vegyek az életemben. Onnantól fogva többet jártam el a haverokkal bulizni. kipróbáljak olyan dolgokat amit még eddig sohase mertem. (egyszer élünk) Rájöttem, hogy mi az amivel érdemes egy társaságban elõrukkolni. És mik azok a kis jelek amikre oda kell figyelni egy ismerkedés során. Ezek olyan dolgok amiket csak így ismerhet meg az ember. Nemrég találkoztam egy régi lány barátommal, akit még 10 évvel ezelõttrõl ismertem. És õ mondta, hogy pozitívan csalódott bennem, nem ilyennek képzelt el régebben, hogy mi lesz belõlem ha idõsebb leszek. A tanúság csak annyi az egészben, hogy bárki bármilyen tanácsot adhat. Addig úgy sem fogsz tudni megváltozni, amíg be nem látod saját magadnak, hogy ez az egész csak rajtad múlik. Azon, hogy képes vagy e feláldozni az eddigi unalmas és szürke életedet, hogy újra rendezd az értékrendedet és új szint vigyél az életedbe. Ez persze az én meglátásom. (26/F)
Nyugi, nem maradtál le semmirõl. Szerintem megpróbálhat- nád a társkeresõ oldalakat itt, a neten. De egyébként is közeledj a lányokhoz, hidd el, keresik a normális sráco- kat! Nehéz egymásra találni, az biztos. Légy velük kedves, aranyos, nevettesd meg õket, õk is kedvelik a rendes fiú- kat, akik nem csak lyuknak akarják õket! Ha pedig össze- jön egy komoly kapcsi, udvarolj, halmozd el bókokkal, soha ne feledd az egy szál vörös rózsát, néha valami szép könyvet, egy-egy doboz bonbont! És arandi végén mindig kí- sérd haza, ne engedd egyedül járkálni a mai közbiztonsági állapotban. Nem jön el csak úgy a szerelem, tenni kell érte! Bõven van idõd!
Elõször is, nem kell semmit siettetni, de ez természetes, mindenki kapcsolatra vágyik, mivel társas lények vagyunk. Ha nem találsz olyan nõket, akikkel jól érzed magad, akkor õket ne erõltesd, de attól még másokkal ismerkedhetsz, mert ha nem is próbálkozol, soha nem fog megtalálni a szerelem! Szóval folyamatosan próbálkozni kell beszélgetni másokkal, lányokkal is. Lehet, hogy a szerelmet már a 2. lánynál megtalálod, de lehet, hogy csak az 1000-nél. De olyan is van, hogy te szereted, õ meg nem, az ilyesmit meg ki kell heverni. Ha nem jársz sehova, akkor ajánlani tudom az internetes társkeresést, mert nekem bejött. Én az élettársammal Pl. MyVip randin ismerkedtem meg, én 17 a párom pedig 23 volt. Mindkettõnknek ez az elsõ komoly kapcsolata. Eddig mûködik, aztán, hogy mi lesz, az majd idõvel elválik. a csajozni akarsz, akkor hidd is el azokat a pozitív dolgokat, amiket magadról írtál, hogy legyen önbizalmad, mert akinek az van, annak sosem lesz nehéz dolga párt találni, a nélkül viszont elég necces. Tudat alatt mindenki az önbizalomra (is) bukik, mivel az ad egyfajta kisugárzást, ami általában vonzó. Végezetül annyit szeretnék még neked mondani, hogy nem feltétlenül kell olyan párt választanod, aki hasonlít rád. Számtalan embert ismerek, akik totál különbözõk és a legnagyobb boldogságban élnek.
én is itt bevoltam tojva h szûz leszek, erre 19 évesen becsajoztam :)
én is itt be voltam tojva h szûz leszek, erre 19 évesen becsajoztam :)
Akkor erõsítsd a kommunikációs községedet;) De egyébként, ha szeret valaki, akkor úgy fogad el ahogy vagy:)

17 évesen terhesen a párom nélkül hogyan tovább?

Segítséget szeretnék kérni ezúttal valaki idegent?l, mert már a közvetlen környezetem teljesen elfogult valami vagy valaki miatt... 17 éves leszek szeptemberbe, a (ex)párom most 19. 1,5 éve hogy együtt vagyunk és most ? kimondta a szakítást, miután megtudta, hogy terhes vagyok. Pedig el?ször nagyon örült neki, elmondta sok mindenkinek. Most pedig teljesen kifordult magából, engem hibáztat amiatt, hogy terhes lettem pedig gyógyszert szedtem. Azt mondja, hogy ? még élni szeretne és már nem szeret, de pár napja még esküv?t tervezgettünk... A múltról annyit hogy védekezés mellett az 1 év alatt már 2× terhes lettem, az én szüleim miatt el kellett vetetni mindkett?t, de valahol igazuk van és talán jobb is így (most már biztos). Õ mindkett?nek nagyon örült és nem akarta, hogy elvetessük én is már a 2. azt mondtam, hogy nem akarom ezt még egyszer átélni, és most újra ebben a helyzetben vagyok. Tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek. Nem akarok belemenni egy er?ltet kapcsolatba se, amit a másik fél nem akar, de már elvetetni is nagyon félek, lehet soha többet nem lehet. Anyukám engem is egyedül nevelt, én nem szeretném ezt gyermekemnek. Kérlek benneteket segítsetek! Az is jó ha csak véleményt írtok, kíváncsi vagyok más mit gondol. Légyszi a megítél?, rosszalló válaszolók kíméljenek, kaptam már eleget, a lelkiismeretem már így is fojtogat.

Legjobb válasz: Egy év alatt 2* terhes? És most megint? Ilyen nincsen! Nem szeded rendesen a tablettát, vagy c-vitamint szedsz helyette... Tény, hogy egyik fogamzásgátló módszer sem 100%os, de gyógyszer mellett 1,5 éven belül 3..ilyen nem létezik. És buta vagy, hogy az elsõ eset után nem használtatok egybõl gumit. Megmondom õszintén nem tudom mit tennék a helyedben. Ha elveteted, akkor lehet, hogy többet nem lehet gyereked..azért 3 abortusz már eléggé durva. Másrészrõl viszont én 17 évesen, pár nélkül nem tudnám megtartani. Nem lenne rá erõm.

Egy év alatt 2* terhes? És most megint? Ilyen nincsen! Nem szeded rendesen a tablettát, vagy c-vitamint szedsz helyette... Tény, hogy egyik fogamzásgátló módszer sem 100%os, de gyógyszer mellett 1, 5 éven belül 3..ilyen nem létezik. És buta vagy, hogy az elsõ eset után nem használtatok egybõl gumit. Megmondom õszintén nem tudom mit tennék a helyedben. Ha elveteted, akkor lehet, hogy többet nem lehet gyereked..azért 3 abortusz már eléggé durva. Másrészrõl viszont én 17 évesen, pár nélkül nem tudnám megtartani. Nem lenne rá erõm.
Még ha az apa akarná is a gyereket, mibõl akarod felnevelni? Ha megszülöd, akkor ki neveli fel? Mibõl tartod el? Vagy anyukád hajlandó õt is felnevelni? Ha elveteted, akkor valóban lehetséges, hogy nem lesz majd késõbb gyereked. De ha megtartod, akkor neki is rosszat teszel. Legfeljebb örökbe adhatod, de az nagyobb trauma lesz neked, mint az abortusz. Tudod, hogy van valahol egy gyereked, de nem tudsz a sorsáról semmit. Várhatod, hogy ha 18 éves lesz, felkeres és megkérdezi:miért dobtál el? Neked kell döntened, ha már eddig felelõtlenek voltatok.
Nem csodálom, hogy otthagyod a pasid.Írtó felelõtlen vagy.Nem ártana 17 évesen egy kicsit gondolkodni a dolgokon, már 2-szer volt abortuszod.Szerintem nem sok eszed van!
Pedig itt most kapni fogsz. Nem is ok nélkül. Sajnos az egód és az öntudatod több mint az eszed. Szerintem vetesd el, ne tedd tönkre 3 ember életét. Bár szerény véleményem szerint ami késik, nem múlik, mert ha kétszer nem tanultál már belõle, most sem fogsz. Most majd jönnek a magzatvédõk, meg az anyukák, hogy az élet így, meg úgy... de könyörgöm! Még gyerek vagy, és eszed , lehetõséged sincs hogy felnevelj egy gyereket, pláne egyedül. Senki nem fog tudni segíteni ebben a helyzetben, a száraz tényeket kéne nézni. Amúgy gratulálok... :/
Ne haragudj azért, hogy most ócsárollak, de ha tényleg ilyen buta vagy, hogy ENGEDTED(nem feltétlenül rajtad múlik, de ha már voltál terhes, mindent meg lehetett volna tenni, hogy ne legyél az!), hogy még kétszer teherbe ess, akkor magadra vess. Mindenképp vetesd el! 17 évesen hova akarsz még gyereket szülni? Ki neveli fel? Elõbb az iskolát kellene kijárni, utána a családalapításon gondolkodni. Szerencsétlen anyud nyakába akarod varrni? Mennyit lennél a gyerekkel? Ha ilyen felelõtlen vagy, megérdemled, hogy meddõ legyél(ha az leszel 3. abortusz után)!
Én feleségül vennélek, legalább lenne egy gyerekem végre. 35F
Nagyon nagy szerencséd van, hogy 2 abortusz után még nem lettél meddõ, ismerõsöm már az elsõ után az lett, õ ráadásul nem felelõtlenül védekezett, hanem megerõszakolták... El ne vetesd ezt a harmadikat, lehet, hogy ezután már nem lesz ilyen szerencséd és soha többé nem lehet babád! Ha nem tudod felnevelni, mert nincs rá keret, akkor kérj támogatást (szeretetszolgálat, családsegítõ, vallásos szervezetek szoktak segíteni ilyen anyáknak)! Anyukád segítene felnevelni? Tudja egyáltalán? Ha én tizenévesen szexeltem volna (nem tettem, mert felelõtlenségnek éreztem), akkor mindent elkövettem volna, hogy ne essek teherbe. Óvszer, tabletta, megszakítás, így azért csak csökken az esély, ha nem is nullára. Ezt kellene tennie minden tizenévesnek, hogy ne járjanak úgy, mint te. Csak manapság a szexuális felvilágosítás a béka segge alatt van, nálunk pl. egyáltalán nem is volt a suliban, a szülõkrõl meg ne is beszéljünk, sokan azt hiszik, ez az iskola dolga, vagy csak simán prûdek és nem beszélnek ilyen dolgokról.
Abortusz vagy tedd állami gondozásba a gyereket :D
11:01-nek: ez mekkora szöveg :D Kár, hogy interneten bárki bármit mondhat. Ha régebbrõl ismernétek egymást, igazából korrekt lenne a lépés. Ugyanakkor a kicsinek jobb a van-férfi-de-nem-apuka, mint a nincs-férfi-apád-elhagyott...
2 abortusz után a harmadik kinyírhatja a méhed, nagyon veszélyes és adj hálát, hogy van annyi spiritusz a méhfaladban, hogy megtapadt rajta a megtermékenyített petesejt. Adj hálát, akinek akarsz és tartsd meg a gyereket! Majd felveszel rá segélyt, mint egyes népcsoportok és szülõi támogatással felneveled. Nem lesz egyszerû élete, de élni fog, lesz egy anyukája, aki tud karriert csinálni (mire szakmád lesz, a gyereked elmúlik 3 éves, mehet óvodába). Nézd a jó oldalát, sokan 30-35 évesen már teherbe se nagyon tudnak esni, elõtte meg a karrierjüket építették. Neked lehet gyereked is és karriered szintén. Vállald be!
Add örökbe (okostojásoknak: nem csak abortusz van a világon!), és jöjjön meg végre az eszed!!!
Ismerõs érzés, amiket most leírtál. Annyi a különbség, hogy én az elsõt vetettem el és nem 17 vagyok, hanem 26. Egyszerûen nem a megfelelõ embertõl lettem terhes. Azóta sem tudom magam túltenni azon ahogy a gyerekem életét áldoztam fel egy férfi szereméért, aki mindvégig velem volt. Így utólag visszanézve bármilyen nagy fájdalmat is jelentsen a dolog, ez volt a helyes lépés.
Szerintem is tartsd meg! A döntés a tiéd, te tudod, hogy eltudnád-e viselni az abortuszt, mennyire kötõdsz már most a babádhoz! Kívánok neked erõt és azt hogy a lehetõ legjobb döntést hozd ebben a helyzetben! Esetleg írj, hogy hogyan döntöttél..

17 éves vagyok, a gumin kívül (amit nem szeretünk a párommal) milyen fogamzásgátlót lehetne szedni recept nélkül?

Legjobb válasz: 17 évesen lehetne annyi eszetek, hogy gumiban keféltek. Értem én, persze...örökké együtt, soha más, meghalnék meg miegyéb. De szerinted õ az utolsó akivel kaffantasz? Hát semmitõl nem féltek? Nem terhességre gondolok, hanem betegségre. Elég csak egy HPV és örök életedre retteghetsz, hogy mekkora esélyed van arra, hogy kialakuljon benned egy méhnyakrák. És az a baj, hogy simán vágja rá az ember, hogy "mekkeldöglenivalamibe'" csak ez akkor nem jön fel emlékként, amikor 36 évesen 2 kisgyerek anyukájaként azt mondják, hogy elõrehaladott stádiumú, gyors lefolyású... és 9-12 heted van hátra. Akkor már kevés a "miértén"... Szóval a gumit most kell felhúzni, és ne mondd, hogy abban nem érzek semmit, meg az összes bullshit. Mert amikor rád dobják a földet anyádék, onnan már nincs több kufirc.

17 évesen lehetne annyi eszetek, hogy gumiban keféltek. Értem én, persze...örökké együtt, soha más, meghalnék meg miegyéb. De szerinted õ az utolsó akivel kaffantasz? Hát semmitõl nem féltek? Nem terhességre gondolok, hanem betegségre. Elég csak egy HPV és örök életedre retteghetsz, hogy mekkora esélyed van arra, hogy kialakuljon benned egy méhnyakrák. És az a baj, hogy simán vágja rá az ember, hogy "mekkeldöglenivalamibe'" csak ez akkor nem jön fel emlékként, amikor 36 évesen 2 kisgyerek anyukájaként azt mondják, hogy elõrehaladott stádiumú, gyors lefolyású... és 9-12 heted van hátra. Akkor már kevés a "miértén"... Szóval a gumit most kell felhúzni, és ne mondd, hogy abban nem érzek semmit, meg az összes bullshit. Mert amikor rád dobják a földet anyádék, onnan már nincs több kufirc.
egy pohár citromleves jeges víz
Semmilyet - szerencsére. Helyi hatású fogamzásgátló módszerek vannak (pesszárium, krém, kúp), de ezek megbízatósága nem túl jó.
Kenjed be a párod farkát erõs pistával és nézd ahogy kéjes vigyorral a száján sûrûn k.anyázva rohangál a lakásban !
Olyan, ami megfelelõ védelmet nyújt, nincs. Használjatok óvszert, nem olyan szar az. Nem értem mi ez a nagy rinyálás miatta manapság.

17 éves lány vagyok. A párom 19 éves. Bemehetünk egy szexshopba és vásárolhatunk? Vagy engem nem engednek be?

Miskolcon lakunk.

Legjobb válasz: Te is bemehetsz és szerintem vásárolhatsz is. Ha ragaszkodnak ahhoz, hogy csak 18 éven felüli vásárolhat, akkor úgyis ott lesz a párod. De nem hiszem, hogy korhatárosak ezek a boltok, hiszen itt is kapni óvszer meg síkosítót (hogy csak az ilyen átlag dolgoknál maradjunk) és ugyanúgy ki kell szolgálniuk egy 13 évest, mint egy 20 évest, ha épp óvszert vásárol.

Te is bemehetsz és szerintem vásárolhatsz is. Ha ragaszkodnak ahhoz, hogy csak 18 éven felüli vásárolhat, akkor úgyis ott lesz a párod. De nem hiszem, hogy korhatárosak ezek a boltok, hiszen itt is kapni óvszer meg síkosítót (hogy csak az ilyen átlag dolgoknál maradjunk) és ugyanúgy ki kell szolgálniuk egy 13 évest, mint egy 20 évest, ha épp óvszert vásárol.
Miskolcon??? a miskolci Plázásban én is voltam:D 17 vagyok és a kutya se nézte hogy mit keresünk ott:D
A kérdező hozzászólása: ezt mondom én is.....:S
Ez a törvényi szabályozás milyen álszent. Szexelni 14 éves kortól lehet, de szexshopban vásárolni (óvszer?) csak 18-tól?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!!!!
Én Miskolci fiú vagyok és engem is beengednek pedig csak 16 éves vagyok! Ha meg van veled egy olyan, aki már elmúlt 18 akkor meg biztos!
Ahogy többen is írták, elvileg nem szabadna kiszolgálni kiskorút, ahogy annak elvileg be se kéne mennie oda. Gyakorlatilag amikor tv-sek beküldtek oda 15-16 éves gyerekeket akik direkt kihangsúlyozták a korukat, simán kiszolgálták õket. Én is 17 évesen voltam és lazán kaptam bilincset, bár elõször barátommal mentem akin látszik h elmúlt 18, de amikor visszamentem bnõmmel se kötött belém a csávó, sõt rám nézett és máris mondta h adja a bilincset.. :D
elméletileg 18 éven felülieknek szól a szexshop gyakorlatilag pedig simán bemehetsz és vásárolhatsz, nem lesz gond én is jártam már abban a boltban 18 éves korom elõtt is egy miskolci lány
Õ eladni akar, Te meg venni. Túl nagy erkölcsi dilemma sem adódhat, ha venni akartok valamit. Mondjuk ha ketten vagytok, hamarabb elkérhetik papírjaitokat, mert ugye ellenõrök kettesével járnak :P Bár én nem tudok olyan szabályról, hogy szexshopban nem szolgálhatnak ki kiskorút.
hát ez úgy mûködik, hogy elvileg (hangsúlyozom elvileg) 18 év alattit nem lenne szabad kiszolgálniuk, de úgy is kifognak. Érdekük, hogy vásárolj. Ha meg a barátoddal mész, és Õ elmúlt 18, akkor tök mind1. Ez olyan, mint amikor a boltban alkoholt vesz, akkor is megveheti, ha vele vagy. Érdekes lenne, ha mondjuk egy család havi nagybevásárlásánál, anyuka nem vehetne egy üveg bort, ha velem van a két gyerek :P Ez ugyanaz a helyzet, csak anyuka helyett a barátod van, két gyerek helyett te, az üvegbor helyett pedig egy vibrátor :P
A kérdező hozzászólása: ja és köszönöm a gyors válaszokat!!!
A kérdező hozzászólása: hát egy szexshop van itt ami normálisabb...csak annyit mondok h a Plázában van ez a bolt és én a plázai piercingesnél csináltattam a piercingemet, kértek szülõi engedélyt, a város többi szalonjában nem kértek még senkitõl...szóval remélem nem kötnek belénk, elvileg 14éves kor felett törvényes szexelni, a pornófilmek, meg az szexuális tartalmú oldalak meg 18éven felülieknek vannak...ezért nem értem ezeket a dolgokat! de remélem nem fognak kötekedni!
Lehet elkérik a barátod személyiét és annyival kihuzzátok magatokat. Szerintem szexshop válogatja. TV-be volt hogy némelyik helyen, nem foglalkoznak vele. Próbáljátok meg. Veszteni valótok nincs.
Termeszetesen bemehettek, nem kernek szemelyit :D
A kérdező hozzászólása: akkor indulunk máris...:D

Szerintetek normális, hoy 17 évesen nem akarok szexelni? Nem kívánom? Szeretem a páromat és oda vagyok érte. Denem kívánom a szexet. Mit tegyek? Lehet hogy ez egy betegség?

Legjobb válasz: Nem kéne aggódnod, és nem vagy beteg sem. 17 éves vagy...az átlag már kívánja és benne van ebben a témában, de ha te nem azzal semmi de semmi baj nincsen. Gondolom aggaszt ez a dolog, de ne görcsölj! Javaslom a jógát, és napi 15 percet a tükör elõtt amit csak magadnak szentelsz azzal, hogy elgondolkodsz rajta mi és hogy van veled. Hülyén hangzik, de hidd el jót tesz.

Nem kéne aggódnod, és nem vagy beteg sem. 17 éves vagy...az átlag már kívánja és benne van ebben a témában, de ha te nem azzal semmi de semmi baj nincsen. Gondolom aggaszt ez a dolog, de ne görcsölj! Javaslom a jógát, és napi 15 percet a tükör elõtt amit csak magadnak szentelsz azzal, hogy elgondolkodsz rajta mi és hogy van veled. Hülyén hangzik, de hidd el jót tesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Lazítani fogok! :)
lehet h. szereted a csajod de nem izgat... van ilyen! szerintem lehet h. vele nem kívánod
A kérdező hozzászólása: én vagyok a lány.
Egy ilyen ostoba csaj minek pasizik? Csak elb...ssza a csávó életét és lelkileg kicsinálja teljesen!
Õ nem ostoba oké! Ha majd keszen all csinlja! Amugy is sex komoly dolog! Amugy meg csak komoly kapcsolatra vagyik ennyi nincsen ezzel semmi probléma! Es ha fiu szereti akkor meg is fogja erteni!
Nekem is volt ilyen csajom.Megértettem.Dugtam helyette mással.

Sokat sexeltem a párommal és nagyon kitágult a puncija sajnos már nem ékvezem annyira vele a sexet mert tág! Nagyon szeretem még csak 17 éves! Mit tegyek?

Legjobb válasz: :))) Remélem ezt nem gondolod komolyan:)))) Hol lenne tág 17 évesen??? Esetleg szülés után:)) Én is sokat szexeltem a csajommal. Napi 2 a minimum és mégis jóó:))

:) )) Remélem ezt nem gondolod komolyan:) ))) Hol lenne tág 17 évesen??? Esetleg szülés után:) ) Én is sokat szexeltem a csajommal. Napi 2 a minimum és mégis jóó:) )
vagy kisi a mûszered
A punci nem a sok szextõl tágul ki, hanem attól, hogy elgyengülnek a záróizmok... Innentõl hülyeség a kérdésed. (9 éve élek szexuális életet, szültem egy gyereket, nincsenek ilyen problémáim.) 24N
Szerintem nálad lazultak ki az agyad "izmai", hogy ilyen bõdületes nagy baromságot tudsz kérdezni.... :) )
Hány újjad megy be neki? Ha az öklöd fel tudod dugni, azt leheg tágnak nevezni. Az belemegy?
te nagyon hülye záróizmunk a seggben van... Mellesleg a te farkad vékony xD
Pici a bré!
A kérdező hozzászólása: de komolyan nem értem? ha felizgul attól?
A kérdező hozzászólása: de mitõl gyengülnek el a záró izmok?
"te nagyon hülye záróizmunk a seggben van... " A hüvelyben ugyanúgy vannak, amik elgyengülnek egy idõ után... Ha neked [email protected] van, nyilván nem lesz ilyen problémád, de azért ne okoskodj már...

17 éves leszek nemsokára, és felmerült bennem az az ötlet, h szülök a páromnak egy babát! Szerinteek jó ötlet?

Legjobb válasz: 17 évesen elsietteted! Elõször biztosítsál a feje fölé tetõt, meg mindent amire majd szüksége lesz!! Amúgy ne mert túl korai!!

17 évesen elsietteted! Elõször biztosítsál a feje fölé tetõt, meg mindent amire majd szüksége lesz!! Amúgy ne mert túl korai!!
ja és a többi lány retteg hogy ebben a korban teherbe esik, amúgy meg még csak nagyggerek vagy, nem felnõtt!
Beteges ötletnek tartom! 23/L
Nem jó ötlet.
akkor sem jó ötlet!!! Hogy neveltek téged??? Úristen... ez tényleg kamu
Kamu. ha igaz, akkor azzal elbaszod a fiatalkorod, ha most meglesz a kicsi.:D de te jövõd.. én nembasznám el a fiatalkorom, hogy apa lehessek pl. :D:D 17 F
17 évesen még magadról sem tudsz gondoskodni, nemhogy egy gyereket fölnevelni!! Nagyon nagy felelõtlenség. + 18 éves korod után akarsz majd élni, amikor már nem akkora a szülõi korlát, és akkor otthon hagyod a porontyot és mész a falu diszkóba? Rohadtul nem jó ötlet.
Kamu.
Utolso elotti elotti vagyok. Akkor hajra, ha tenyleg minden megvan, csak arra legyel felkeszulve, hogy lehet, hogy egyedulallo anya leszel. Ha ennek tudataban is vallalod a gyereket es tenyleg van hol elnetek a sajat penzetekbol, akkor rajta.
Szia. Nos, én is hamar szerettem volna anya lenni, így elvégeztem a fõiskolát, dolgoztam és 5év párkapcsolat után megszületett a kisbabánk, akit Nem a páromnak szültem hanem magunknak. De én vállaltam azt is (mivel a párom is 23 éves) hogy ha úgy van egyedül is fel tudom nevelni a kicsit. Tudod, ha valaki akkor én nagyon vágytam már babára, de mégis vannak pillanatok mikor nagyon nehéz. Egy baba nem annyiból áll hogy megszülöd. Felkészültél arra hogy elhízol, kicsíkosodsz, magára a szülésre(nem ám gyerekjáték), arra hogy éjjel felkelsz és otthon leszel a gyerekkel? Mert lehet hogy gyakran lesz olyan hogy Te otthon gubbasztasz a babával a párod meg épp a haverjaival mulatozik. Ha ezekre készen állsz akkor hajrá. Mennyi ideje vagytok amúgy együtt?
17 évesen majd megbolondultam, hogy mikor kéri meg a barátom a kezemet, meg majd egyszer gyerekünk lesz. Két évvel késõbb kirúgtam, mert egy fszkalap volt és teljesen más irányba fejlõdtünk, ahogy szépen nõttünk fel. Ha akkor az történik, amit a rózsaszín szemüvegem mögött kitaláltam, akkor most elvált nõ lennék. Egy gyereket viszont nem lehet egy illetékbélyeg áráért leadni, hogy bocs ez nem jött össze, mégsem akarom. Korai hidd el.
1. Kamukérdés. Ha nem: 2. Cigány vagy. 3. A végletekig buta vagy. 4. Még el sem kezdõdött az életed, de már elb*sztad. És nem csak a sajátodat, de a leendõ gyerekedét is.
Na ide figyelj, engem az anyám 17 évesen szült, apám két év múlva otthagyta, aztán meg anyám egyszer csak azt vette észre, hogy elb*szta az életét: kináltak neki jó munkát, nem tudta elfogadni, mert ott volt a gyerek. Tovább akart tanulni, a szakmunkása mellé érettségit akart: nem tudott, mert ott volt a gyerek. Menni akart ismerkedni, barátokkal találkozni: nem tudott, mert ott volt a gyerek. Aztán úgy tizenéves koromban elkezdtem kapni a finom kis megjegyzéseket, hogy "látod, az egész életem miattad ment tönkre". Ezzel b*szogatott állandóan, minden hülyeségéért engem tett felelõssé. Emellett meg igen szigorúan nevelt: nem mehettem sehová, 18 éves koromig nem is lehetett barátom. Hogy miért? Mert azt hitte, hogy majd én is olyan hülye leszek, mint õ volt. Emiatt bulizni sem engedett el, meg úgy általában semmit sem csinálhattam. Iskola után otthon kellett ülnöm, a barátnõmhoz sem mehettem el akár csak egy órára sem, mert "hátha pasizni fogok". Mondhatom, irtó kellemes érzés volt. Egyszóval: irtóra gyerek vagy még, semmit, de semmit nem tudsz a felnõttek világáról, azt hiszed, hogy már felnõtt vagy, pedig nem. A világra akarsz szülni egy szerencsétlen gyereket, aztán tönkretenni a saját életedet (mert az apa nem fog melletted maradni, arra mérget vehetsz), és a végén az a szerencsétlen ártatlan kis lény fogja megszívni a te hülyeségedet. Ennyire gonosz azért nem lehetsz. Vagy mégis?
Nem jó ötlet. A tanulással kellene foglalkoznod ennyi idõsen nem a szexxel.
A kérdező hozzászólása: Azért mert vki elbaszta az életét , én nem biztos h elfogom , lehet h nekem szerencsém , lesz ! am . lehet h 5 év mulva már nem élek , mert meghalok egy öröklött betegségben , de mégsem egy újszülött picit hagynék itt a páromnak ... sokat nem tudtok azéletemrõl , ezért itélkeztek , de eléggé csunyán
A kérdező hozzászólása: Nem tom , h ki beszélt arról , h engem vagy a babát el kellene tartania az adójából , de õ mondta a legnagyobb marhaságot amit csak kaphattam vna !
Kedves kérdezõ! Az a válaszoló, aki azt írta, hogy téged kell eltartania, meg a babádat az adójából, igazat írt. Szerinted honnan van az a pénz, amit kapnál az államtól? Írtad, hogy nem ismerjük a helyzetet, és ezért írunk rossz válaszokat. De ha nem tudjuk, hogy mi a konkrét szituáció, mert nincs elég információnk? Nézz szét a világban. Nézd meg a veled egykorúakat. Te mindegyikre rá mernél bízni egy babát? És nem csak pár órára, hanem egy örök életre. Én nem. Viszont van olyan nõ, akinek 30 évesen se való gyerek. Ahhoz, hogy megválaszoljuk ezt a kérdést normálisan, több információra lenne szükségünk. Mióta vagy a pároddal? Õ hány éves? Mivel foglalkozik? Miért olyan sürgõs, hogy babátok legyen? Mibõl fogtok élni? Hol fogtok lakni? Az ember, ha tervezi a babát, akkor a lehetõ legjobb körülményeket szeretné neki biztosítani. És nem elég, hogy az anyagiak megvannak. Kell felelõsségtudat is, és mûveltség. Tudtad, hogy a szülõk iskolai végzettsége nagyban meghatározza, hogy milyen lesz a gyerekének? És nem arról van szó, hogy mindenkinek legyen diplomája, de érdemes széles látókörrel rendelkezni, mert ez sokat segít az életben.
Ha van egy kis eszed, akkor vársz vele pár évet.
egyetemre ki fog járni? írtad h vidéken laksz. költözz föl pestre, dolgozz és tanulj, aztán 10 év mulva jöhet a baba.
"25 évesnél nem idõsebb, legalább ötévi, azonos területen szerzett tapasztalat" Ha ennek annyira nem felel meg és bántja majd, akkor szólhat az egyenlõ bánásmód hatóságnak, mert ez az álláshirdetés nem felel meg az egyenlõ bánásmód követelményének, ugyanis, ha nincs ésszerû indoka a megkülönböztetésnek, akkor ilyet, hogy nõ/férfi, fiatal, csinos, x évesig stb. nem lehet kikötni. Ettõl függetlenül korai neked a gyerek, vegyél egy olyan játékot, amit lehet etetni, meg itatni és átfolyik rajta szóval pelenkázni is kell. Apukádat meg kérd meg, hogy barkácsoljon rá valami idõzítõt, amivel éjszaka két óránként üvölt.
HA CIGÁNY VAGY ÉS FOGYATÉKOS, AKKOR NAGYSZERÛ :) ))))
xD Ember...ha ez a kérdés egyáltalán felmerült benned, akkor NE szülj gyereket SOHA! Ha te 17 évesen gyereket szülnél, akkor valszeg a pici lány/fiú is követni szeretné anyuci példáját -.- sõt...azok már 15 évesen gyártanák az unokákat XD Amúgy az én anyám 16 évesen szült (mikor én voltam 1 hónapos, õ akkor volt 17), de nem azért, mert húde hiányzott neki egy baba...Õ rendesen védekezett mindig és véletlen becsúsztam neki és úgy döntött, hogy felelõsséget vállal értem és felnevel. MEG IS TETTE! Igaz, hogy apa nélkül nõttem fel és valamiért bennem van az, hogy huh de szeretnék babázni... :) de tudom, hogy még csak 18 vagyok és nem a fiúkon kell járnia az eszemnek, hanem azon, hogy a jövendõbeli kis szememfényét mibõl tartom majd el! És ezt nekem nem magyarázta el senki... Józan paraszti ésszel rálehet erre jönni! (Egy "barátnõm" rendszeresen le is szól azért, amiért még nem voltam fiúval, holott õ panaszkodik arról, hogy az elsõt egy olyannak adta, aki nem érdemelte meg -.-) Amúgy te mondtad/írtad, hogy van öröklött betegséged...szemét leszek, ezért bocsi...és mi van akkor ha ezt a betegséget a baba is elkapja?
HOGY TE MEKKORA EGY TETVES KÖCSÖG VAGY!!!! AZÉRT AKARSZ GYEREKET SZÛLNI, MERT BENNE VAN A PAKLIBAN, HOGY 5 ÉV MÚLVA MÁR NEM ÉLSZ?! EKKORA EGY KÖCSÖGÖT MÉG NEM LÁTTAM! SZEGÉNY PÁRODAT EGY ÉLETRE LEKÖTNÉD A GYEREK MELLETT, HOLOTT HA NEM LENNE TÕLED ROHADT KÖLYKE, AKKOR BOLDOG ÉLETET ÉLHETNE EGY MÁSIK NÕVEL, AKI TALÁN NEM SZÛLT 17 ÉVESEN GYEREKET AZ AKKORI PÁRJÁNAK...ELMEOTTHONBA AZ ILYEN KISLÁNYOKKAL!
te nagyon okos kislány. és ha teherbe ejt a pasid aztán elhagy? neki van keresete neked nincs. ebbõl látszik, hogy kicsit sem vagy még érett az anyaságra.
Hohóó, itt sokan összekeverik a roma nõket akik csak a családi pótlék és társai miatt szülnek 1000 gyereket. Szerintem a kérdezõ nem ilyen.Amúgy meg már irtam egy választ, hogy ha a szüleid bele eggyeznek és a párod is akarja, akkor hajrááá!
17 évesen azért még korai.Mondjuk barátom testvére 22(most 23) évesen szült, de az azért más, mert elõtte dolgozott a csaj, évek óta együtt vannak, a fiú is dolgozik, van saját lakásuk, a lány mos, fõz, takarít, stb. De ez más.Mert nem az a baj, hogy valaki mondjuk 20 évesen szül, de legyen hova, mert egy gyereket fel is kell nevelni, etetni, ruházni, miegymás.Szóval 17 évesen korai..Mondjuk van olyan rokonom, aki 17 évesen szült, és tisztességesen, felnevelt 3 gyereket, akik már felnõttek.De ne szülj 17 évesen szerintem. Bár a te életed...
A kérdező hozzászólása: egy pillanat ! itt nincs szó arról , h terhes vagyok ! pedig lehetnék , mert nem nagyon védekezünk !
A kérdező hozzászólása: NEM KAMU !
'Pedig lehetnék mert nem nagyon védekezünk... ' No comment Szerintem még várj vele legalább egy évet, hogy nagykorú legyél aztán vágjatok bele a dologba. Ha minden megvan egy gyerekneveléshez az ok viszont azt se felejtsd el, hogy a következõ 18 évet a gyerekneveléssel kell töltened.
Van házatok?Van állásod?És a pasidnak?El tud tartani egy családot?Gáz, villany számlát egyéb kiadásokat tudtok majd fizetni?És mit csinálsz ha a fiú úgy dönt , hogy ez neki még korai?Te is elhagyod majd a gyerekedet?GONDOLKOZZ MÁR!Neked még buliznod kell!Pasizni.A szüleiddel veszekedni mert nem engednek el discoba.Inkább ezekkel foglalkozz!!!!
Nem tudom miért izélitek le mind.Több olyan ismerõsöm is van aki szült.2 lány szomszédom van az eggyik 16 a másik 18 évesen szült egy-egy gyönyörû babát. Az unokatestvérem osztályába akik szakközépbe járnak (vendéglátóiparba) ez az utcsó évük és már ketten is eltervezték a nyárra az esküvõt, az eggyik már meg is szült.Én azt tudom mondani, hogy ha tényleg szeretitek egymást és õ is szeretne, na meg a szülõk sem ellenkeznek akkor elõre is jó babázást tudok csak kívánni =)
Nem jó ötlet, még te is gyerek vagy!
A kérdező hozzászólása: 1.) nem járok buliba 2.) nincs a faluba diszkó
17 évesen szülni? nem akarok itt bántani senkit, de tudod hol divat? akiknek se ablak se ajtó csak deszka, azt élnek egy szobába 8an, segélyekbõl ezresrõl, na ott divat 17 évesen szülni, én mélyen lenézem az olyan embereket, akik még maguk sem töltötték be a felnõtt kort, de már szülik a következõ generációt.
Szerintem ne, nem lenne jó ötlet, még elõtted az élet, és gyerek mellett meg nem tudsz nagyon semmit csinálni, és most leszel 20 év körül amikor az ember "bulizik" stb..... szóval még ne....lesz még rá alkalmad, még élvezd az életed.
elõzõ vagyok....nem csak bulik, hanem bármi más... egyszer vagy fiatal, ne rontsd el ezt egy babával, mármint nagy felelõsség, sok idõ.....
17 évesen nem jársz suliba? :) ok szüld nyugodtan, senki se lepõdne meg rajta, úgy is fizetünk elég adót rátok, simán eltartunk... nem hogy egy szakmán jrna az agyad, szülésen inkább
A kérdező hozzászólása: Már elnézést , de szó nincs arról hogy most ebben a pillben teherbe esek ... wáhhh ! Minden féle segitség , anyagi háttér meg van , anyum egyedül nevel , barátomnál meg nem nagyon törödnek a sráccal , csak az apja, de neki is 16 évesen lett gyereke ..
A sulit befejezni hogy fogod? Ki fogja felnevelni a gyereket? A nagyszulok? A baratod mit szol az otletedhez? Egyaltalan van sajat keresete? Miert nem lehet ezzel varni par evet? Mi van, ha a fiatal baratod meg nem kesz erre, de ezt nem tudja? Hisz csak akkor fogtok azzal szembesulni, hogy milyen sok felelosseggel es nehezseggel jar egy gyerek, mikor megszuletik. Ha a baratod fiatal, nem tudja ezt felfogni. Egy ferfi ezt annyira nem is tudja aterezni, hisz nem o fog mindezen keresztul menni. Ne erts felre, en is eleg fiatalon (22) szultem, de csak azert, mert a ferjemmel anyagilag megengedhettuk es mindketten befejeztuk az egyetemet. Mindketten tudtuk, hogy mit vallalunk. Szerintem az, hogy nem vedekeztek rendesen, nagyon rossz, mert a fiatal parod barmikor meggondolhatja magat es ott hagyhat a gyerekkel. Akkor mihez kezdesz? Meg 22-23 eves fiu is fiatal az apasaghoz. 95%-uk meg akkor is eretlen, nem hogy 17-18 evesen. A gyereket konnyu megcsinalni, de utana fel is kell nevelni, el is kell tartani es rengeteg turelem kell hozza. 24/N
A kérdező hozzászólása: a sulit a gyerek melett is el tom végezni ! érettségizni ma már bárhogyan lehet .. szakmai gyakorlatom meg már van ! és igen van saját keresete! mi nvelnénk fel a picit .. én nem vagyok oan , h a saját gyerekemet másnak adjam h nevelje !
A kérdező hozzászólása: És ha meg van minden amire szükség lehet ?

A Budapest Park szórakozóhelyre van esély hogy beengednek 17 évesen? (4 hónap múlva leszek 18) 17/L

Legjobb válasz: Attol fugg, hogy eppen aktualisan mennyi lesz a korhatar!! Ha 18, vagy 21, esetleg 25(felénk annyi is elofordul) akkor inkabb fordulj vissza, ha 17, 16 akkor tuti!!

Attol fugg, hogy eppen aktualisan mennyi lesz a korhatar!! Ha 18, vagy 21, esetleg 25(felénk annyi is elofordul) akkor inkabb fordulj vissza, ha 17, 16 akkor tuti!!
Tõlem még 28 éves létemre is elkérték a személyit, szóval ha egy kicsit is fiatalabbnak nézel ki, akkor számíthatsz rá, hogy elkérik és nem engednek be.
Engem Paramore koncertre simán beengedtek, el sem kérték az igazolványomat. De amúgy hogyha parázol akkor kérj kölcsön valakitõl egyet aki elmúlt már 18... rengetegszer mentem már így be máshova. 17L
Tavaly voltam punnanyn 14 evesen. Siman beengedtek.
Sokat járok Parkba, MINDIG elkérték a személyimet, pedig 24 vagyok. Nem is nézek ki 18 alattinak..
Parkba nem úgy van, hogy felnõtt bevihet? Tavalyról úgy emlékszem volt, hogy vadidegen vitt be minket 16 éveseket. Egyébként esély van, de simán lehet, hogy kintrõl kell nézzétek...
Koncertõl/Bulitól függ mennyi a határ. Szeptemberben Inf. Mushroom-ra 18 volt, de felnõtt (szülõ bevihet) megkértünk pár ott lévõ negyvenév körüli arcot h legyenek már a szüleink. És bementünk Most Limp Bizkit-re (jun.16) 16 lesz a korhatár, úgyhogy oda beengednek. 17/L
A kidobónak hajolj be, megnézi a popódat és ha tetszik neki akkor beenged. Sok helyen így megy.

Lassan 8 hónaposak leszünk a párommal, én 17 éves fiú õ 16 éves lány, de sajnos a szokásosnál kevesebbet talizunk, és mostanság kezd el menni a beszélgetés, nincs mirõl, nincs téma. Mirõl lehetne egy ilyen korú lánnyal beszélni?

visszafogott, tehát nem plázacica stb, rendes lány, semmi önelültség, nem beszél rajtam kívül semmi pasival, nagyon jó tanuló, szereti a rock-ot

Legjobb válasz: Nem feltetlen beszelgetni kell, hanem kozos programokat szervezni. Egy korcsojazas, mozizas vagy ha jobban alltok anyagilag elmenni egy hetvegere egy panzioba csak ti ketten vagy egy masik parral. Ha mar szexeltetek akkor uj dolgokat kiprobalni, ha nem, akkor kezdjetek el dugni. Es ilyen elmenyek utan hidd el lesz is mirol beszelni, illetve mindig fogtok majd tervezgetni elore, hogy ismeteljetek meg, ha valami nagyon jo volt.

Nem feltetlen beszelgetni kell, hanem kozos programokat szervezni. Egy korcsojazas, mozizas vagy ha jobban alltok anyagilag elmenni egy hetvegere egy panzioba csak ti ketten vagy egy masik parral. Ha mar szexeltetek akkor uj dolgokat kiprobalni, ha nem, akkor kezdjetek el dugni. Es ilyen elmenyek utan hidd el lesz is mirol beszelni, illetve mindig fogtok majd tervezgetni elore, hogy ismeteljetek meg, ha valami nagyon jo volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!