Találatok a következő kifejezésre: 17 éves Mintha (8 db)

Halálosan szerelmes vagyok egy 17 éves lányba és ő is belém.22 éves vagyok, de úgy érzem magam mintha pedofil lennék. Normális ez, vagy valóban sok ez a körkülönbség?

Legjobb válasz: A pedofil nemileg teljesen éretlen gyerekekre izgul fel, nem 17 éves lányokra. A korkülönbség pedig bõven belefér, nincs ezzel semmi gond.

A pedofil nemileg teljesen éretlen gyerekekre izgul fel, nem 17 éves lányokra. A korkülönbség pedig bõven belefér, nincs ezzel semmi gond.
Dehogy sok...
Nekem kicsit soknak tünik, de azert nem olyan horribilis.
Én is 17 vagyok, az elõzõ barátom 24 volt, még azt sem éreztük soknak, a szakításunkhoz a korkülönbségnek semmi köze sem volt.
nem sok
én meg 26 vagyok és szeretek egy 16 éves lányt, akkor én mit érzek szerinted, hogy megagigaultra pedofil vagyok? :DDD hát nem, azt érzem, h mekkora szerencsém van, hogy találtam egy lányt akivel kijövök, eddig sokkal jobban mint az elõzõekkel. sosem hittem volna, h bele fogok szeretni egy ennyivel fiatalabb nõbe, de megtörtént, és õ is szeret engem. persze kívülrõl könnyû ítélkezni, hogy mekkora pedofil vagyok meg biztos csak kihasználni akarom, de ez nincs így. amíg valaki nem volt ilyen helyzetben, addig könnyû azt mondani, h én biztos nem ezt tettem volna, meg tudtam volna parancsolni magamnak stb stb, de amikor érzelmek vannak, akkor máris egész más a szitu, mint kívülrõl nézve.
Ez az 5 év ebben a korban már nem sok, és pedofil sem vagy, egy 17 éves lány már testileg is elég fejlett meg lelkileg is ahhoz, hogy nõként tekints rá. Inkább legyetek boldogok és örüljetek ennek a szerelemnek.
Annyira nem sok, hogy pedofilnak kelljen érezned magad.

35 éves nő vagyok van egy 17 éves fiam. Egy 22 éves srác akart velem lenni amit persze elutasítottam, de azóta úgy érzem mintha megbántam volna. Nagyon perverz dolog ez?

Legjobb válasz: Én ezt nem érezném perverziónak. Természetes, hogy vonz a fiatalabb kategória. És azt is gondolom, hogy azért gondolod perverznek a gondolatmenetedet, merthogy majdnem egyidõs a srác a fiaddal, és ez hogy néz ki?! Nos, végülis jogos kérdésként merülhet fel benned ez, de felfogástól függõen, elfogadástól függõen lehet ezt rossznak is tekinteni, meg elfogani is. Gondold át, hogy téged zavar-e? És ne azt gondold át, hogy más mit gondol.

Én ezt nem érezném perverziónak. Természetes, hogy vonz a fiatalabb kategória. És azt is gondolom, hogy azért gondolod perverznek a gondolatmenetedet, merthogy majdnem egyidõs a srác a fiaddal, és ez hogy néz ki?! Nos, végülis jogos kérdésként merülhet fel benned ez, de felfogástól függõen, elfogadástól függõen lehet ezt rossznak is tekinteni, meg elfogani is. Gondold át, hogy téged zavar-e? És ne azt gondold át, hogy más mit gondol.
egyik bartánõm 20 éves a pasija 37 és a pasijának a fia 16. jo itt forditott az eset hogy a srác fiatalabb, de ez a mai világban már egyáltalán nem számit. hidd el nem számit. csak az számit hogy megértsétek egymást és szeressétek egymást, szerintem ha gondolod nyugodtan legyél vele, és ha esetleg gond lesz belöle, akkor még mindig szakithatsz vele, de hülyeség lenne nem adnod arra egy eélyt hogy boldog legyél. mert lehet õ lenne életed szerelme, és te elhalasztod csak a kor miatt.
Egyáltalán nem perverz dolog.Nekem 45 a párom én meg 25 vagyok(nõ), neki is van egy 20 éves lánya és jól kijövünk.Nem az számít hogy ki hány éves hanem hogy hogyan viselkedik.Ha tetszik a srác akkor vágj bele, aztán ha nem mûködik(ami nem is biztos a kor miatt lesz) akkor abbahagyod.Sok sikert!
SZERELEM MINDENKOR A SZERELEMBEN NINCSEN KOR HAJRÁÁ!:p
Ha a helyzet hozza, akkor nem :)
Már elsõ randin kellett volna.
sztem korai...
nem korai, de elõtte ha megfogod a kezét vagy ilyesmit csinálsz az segít;)
Nem korai, de szerintem a végén csókold meg. Én már elsõ randi végén vártam a csókot a fiutól...:D


Mért ennyire csúnya vagy büdös vagy ?
Ronda vagy ennyi. Mivel tudnád? Pénz, plasztikai sebész, még több pénz, agyatlan gyúrás, legendásan sok pénz, pu(lyk)ás cuccok, betegesen sok pénz.
20 éves vagyok, és velem is ez a helyzet, bár én nem is próbálok közeledni. Javíts a helyesírásodon.
En egy lany vagyok es szerintem lehet h nem vagy egy alom pasi de kell hogy legyen valaki aki megtalalja benned azt amitszeret ... kitartas legfobbkeppen... De neked konkretan tetszik egy lany vagy ccsak azt szeretned hogy jobban kedveljenek??: )
az utolso válaszoloval értek eggyet mégha leis pontoztok akkor is
így van, én is osztom a 2. válaszoló véleményét! 100%osan igaza van.
A melltartó egészségtelen, ezt mindenki tudja, mégis hordjuk, mert így nem lóg. a melled hozzászokott a melltartóhoz, és a mellizmok feleslegesnek érzik magukat, mert a melltartó mindig tartja. sajna ezzel nem tudsz mit csinálni, ha csak késõbb nem mész el, egy mellplasztikára
Talán edzhetnél egy kicsit, s attól feszesebb lenne a cicid.S még valami.Nem kell a nap 24 órájában melltartót viselned, mert attól csak úgy mond eltunyulnak a mellizmaid.

17 éves vagyok. Mintha nagyobb lenne az egyik herém. Miért van ez?

Legjobb válasz: A bal herém kisebb mint a jobb, tehát a jobb nagyobb

A bal herém kisebb mint a jobb, tehát a jobb nagyobb
Nyomás orvoshoz, de azonnal!
Hát én már sok herát láttam, de olyat még soha, hogy a kettõ egyforma lett volna! Nyugi!
teljesen normális...nincs két egyforma testrészünk..ezt úgy érts semmi sem tökéltesen szimmetrikus ugyanakkorastb rajtunk..nõknek ez mellnél legészrevehetõbb...illetve azzal foglalkoznak legtöbbet
A párom 29 éves és neki is nagyobb az egyik mint a másik..és akinek nem az hazudik. Nekem is nagyobb a bal mellem, de az szerncsére nem látványos. Nyugi nem betegséged van, ráadásul csak a csajod fogja mustrálni, tehát én sem látom ha szembejösz az utcán, úgyhony ne legyen komplexusod...apádnak is ilyen, meg a szomszédodnak is. Ha fájni kezd és szúrkál akkor kell csak orvoshoz fordulni.
Mennyivel nagyobb? Mint egy teniszlabda?
Szia! A pasimnak is nagyobb az egyik, mint a másik, ez teljesen természetes. Engem egyáltalán nem zavar, mûködik, az a lényeg.. :)
a páros szervek, mint pl. here, vese, mell, fül jellemzõen nem egyforma nagyságúak. A különbség általában kicsi, de van amikor elég nagy. ez ilyen, így alakult. ha nagyon aggaszt, akkor mutasd meg orvosnak, de valószínûleg semmi gond, csak éppen ilyen
mert szinte az összes pasinak nagyobb az egyik heréje mint a másik, ahogy nagyobb a nõk egyik melle mint a másik. nyugi nem vagy mutáns!! :) ez tök normális, szokj hozzá
Nyomogasd meg, de érzéssel amelyik nagyobb.És ha fájj az hogy emelgeted, fogdosod meg ilyesmi, érzékeny akkor fordulj orvoshoz. Mert az Here rákra mutat.(Na meg persze a mérete is nagyobb a másik herédnél kétszerese kb.) Ha csomókat érzel a herédnél majdnem olyan mint ha 3 heréd lenne de a 3. sokkal kisebb a másik 2-nél akkor van gond.Fûrdésnél nézd meg meleg vízbe, akkor elazul a herezacskó és jobban kitapinthatod :) (De megnyugtatlak 17 évessen nagyon kevés arra az esély hogy Here rákod legyen) Amugy az meg természetes hogy egy kicsi eltérés van a herék között, mindegyik férfinél nagyobb a ball vagy a jobb here.
Én 17 évesen kezdtem.Minden nap reggel iszok egy csésze espressót.
én 17 évesen szoktam rá (a fizikalecke miatt...)most reggel iszom egy eszpresszót, napközben 2-3 hosszúkávét. és imádom.
"Most 233 éves vagyok" O_O ... Hogy válaszoljak is, kb 15-16 éves korom óta. De lehet már általánosban is ittam néha. De amúgy utálom a kávé ízét, tejjel is, és már nem is nagyon hat, megihatok három bögrével is akár, ugyanúgy alszom tõle. :|
18 évesen én is kávéztam, igaz csak reggel. Aztán terhes lettem, és még a kávé szagát sem birtam elviselni. Soha nem szoktam vissza rá, és nem is hiányzik.
Inkább vérképet csináltass, lehet, hogy vashiányos vagy. Próbálj egészségesen táplálkozni, mozogni. Kávé nélkül is el lehet érni a kívánt hatást. :)
13 éves korom óta kávézok rendszeresen, most 22 vagyok napi 4-5 kávét iszok, de már a függõség miatt, nem a hatása miatt. Sajnos olyan szinten vagyok függõ hogy ha reggel ébredéstõl számított 10 percen belül nem jutok kávéhoz, akkor egész nap fáj a fejem. Dolgoztam pultosként és ott ha este 9kor sokan voltak még, ittam egy kávét mert tudtam hajnalig bent leszek, ehez is olyan szinten szoktam hozzá, hogy azóta is este 9kor iszok egy kávét, de fél 10kor már simán alszom. Ha nem muszáj nem javaslom hogy rászokj, mert csúnyán rá lehet, apám víz helyett is kávét iszik...
Kb. egy éve kávézom, mikor elkezdtem az egyetemet, mert sokat kell tanulni, és a kávé segít az összpontosításban. Mindig reggel iszom, délután már nem. De egyszer túl erõsre csináltam és úgy pörögtem tõle egész nap, hogy nem igaz, na meg olyan volt, mikor be vagy drogozva, de jó volt :P 19/L
14éves korom óta, naponta 2-3 kávét is megiszok mostanra... nem bírom nélküle. emellett (ha nem jutok kávéhoz) iszom kólát és energia italt... koffeinfüggõ lennék? :D :D 18L
17/L vagyok, 14-15 éves koromban kezdtem el kávézni, de akkor még nagyon kevés kávét hígítottam fel nagyon sok tejjel. Most valahogy olyan az arány hogy 1/3 kávé, 2/3 tej. Az utóbbi kb. fél évben 2-3 kávét ittam, most kezdek leállni róla és csak 1 csésze kávét iszom, azt is reggel :D Nagyon-nagyon-nagyon szeretem a kávét, de azért azt nem akarom hogy az egészségem rovására menjen :D
Elmúltam 28 éves, de még nem érzem, hogy szükségem lenne rá.
Én is 17 vagyok, nem mindig de heti 1-2x kávézom., talán másfél éve.
15-16 évesen kezdtem el kávézni kb napi 1-2 csészével kezdtem. Most 233 éves vagyok munkába kb 2 csészét iszok meg plusz reggel 1 csészét meg ha meló után még dolgom van akkor is elszoktam egy csészét fogyasztani, de ez nem jellemzõ.
Én 19 vagyok és nem kávézom. Sárgítja a fogakat, felnyomja a vérnyomást (meg a pulzuson is emel), és ha késõn iszom, nem alszom tõle.
Napi 1 csésze kávé egészséges is.De 2-3 már inkább káros.
Nem kell este kávét inni, mert abból alvászavar lesz. Ha aludni kell, akkor aludj.Reggel igyál kávét. Én is 17 körül szoktam rá.Egyet iszom reggel, ami inkább kettõ
17 éves vagyok, nem kávézok.
A kérdező hozzászólása: :) ))
A reggeli kávé is befolyásolja az alvási mintázatokat. Sportolj és minden nap ugyanakkor feküdj le és kelj fel.
31 éve vagyok, alkalmanként iszom kávét, általában vendégségben. Soha nem tapasztaltam magomon hogy feldobott volna, az ízét sem igazán szeretem.
14 évesen, orvosi ajánlásra, mert a vérnyomásom vészesen alacsony volt. Semmi bajom tõle, ha nem viszed túlzásba, akk még jót is tesz :)
1000+1 oka lehet ennek.
nah mesélj mitõl vagy te is érettebb?
Engem is érdekelne, miért érzed magad érettebbnek. Testileg, lelkileg?
A kérdező hozzászólása: Nyilván a lelki reszre gondoltam. Bar ezt nem tudhatod, mert nem ismersz. #2. Köszönöm kedvesseged.
Nem ismerünk, ergo nem tudhatjuk mi Veled a probléma, miért nem vesznek észre. Eljársz sulin kívül bárhová, szórakozni (nem diszkóra gondolok elsõsorban)?
igen érzékenyebb vagy lelkileg valószinûleg de az nem az érettséget jelenti, én nem tartom magam elég érettnek pedig idõsebb vagyok nálad :)
A kérdező hozzászólása: Ez nem az erzekenysegrol szol :) :) Persze eljárok a barataimmal, de diszkóba nem:)
mivel valóban nem ismerünk, nem tudhatjuk miért van. és teljesen átérzem a helyzeted. én pszichológus megállapítása szerint (és magam szerint is) érettebben gondolkozom a kortársaimnál. ez a fajta érettebb gondolkodásmód is lehet az oka annak, hogy a fiúk nem vesznek észre, mert nem mernek érettebbel kezdeni. 18L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!