Találatok a következő kifejezésre: 17 éves Felnőtt vagyok (11 db)

17 éves srác vagyok. Az ciki, hogy most tetszik egy nálam jóval fiatalabb 13 éves csaj? Viselkedésbe felnőtt szóval nem olyan, hogy na értitek mire gondolok xDDD

Legjobb válasz: Ha annyira felnõtt, mint te, gondolok itt ikszdékre a mondat végén, akkor szerintem összeilletek.

Ha annyira felnõtt, mint te, gondolok itt ikszdékre a mondat végén, akkor szerintem összeilletek.
Szerintem semmi gond, ha megértitek egymást, minden rendben :)
a.) megbüntetnek érte b.) pedofília c.) "viselkedésbe felnõtt" - aha, ja. Te is, rohadtul.
felnott??? akkora k*rva vagy mi???egyebkent szanalom...
A kérdező hozzászólása: már nem azért, de nekem egy kapcsolat nem csak szex miatt kell :) vagy neked igen?
Egyáltalán nem baj, ha teccik neked a lány. Arra nagyon kell figyelned, hogy ne létesíts vele szexuális kapcsolatot, mert 14 év alatt més büntetnek. Vagy, ha annyira megbízol benne és õ is benned és szeretitek egymást és, ha netán õ is nagyon akarja, akkor végülis senki se állíthat meg, csak vigyázz, hogy ne jelencsen fel. xD Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: ok kösszz...de mondom, hogy nem akarok vele szexuális kapcsolatot(csak járunk)...várok vele nah :D
basszus manapság már minden 17-19 éves srácnak csak az ien 13-14 éves KISlánykák kellenek... akk mi lesz velünk a 16-17 éves korosztályal?? :( 16/L
Én 14évesen jöttem össze az akkor 18éves (mostmár ex)barátommal akivel aztán négy évig voltam együtt... szóval hajrá :)
fordulj orvoshoz sürgõsen.
ja ott tartunk, hogy neked tetszik egy csaj, de már oda lyukadunk ki hogy akár 5 évet is várnál rá. Hubaz, jó nagy idióta vagy, te vagy a következõ generáció és hány ilyen hülye van benne.
A kérdező hozzászólása: 17:32 akár milyen hihetetlen is de tudok várni rá...:)
biztos nagyon felnõtt lehet a viselkedése 13 évesen... nem gond, de maradjon is meg ennyiben hogy neked tetszik, ugyanis õ még gyerek.
tudod mikor fogsz te arra a bizonyos dologra jó pár évig várni:D
nem. egyáltalán nem gond.
A kérdező hozzászólása: ok...akkor gondolom, ha csak simán járok vele ja és várok arra a bizonyos dologra jó pár évig akkor az nem gond?
A kérdező hozzászólása: dehogy akarok szexuális kapcsolatot :D nem is gondoltam rá
Tévedsz fiam. Ha 14 év alattival létesítesz szexuális kapcsolatot az már büntetendõ, szóval csak óvatosan azzal a "felnõtt" csajjal. járjatok, de ne dugjatok, azt nem lehet büntetni :D
A kérdező hozzászólása: 17:08 szerintem akkor pedofilia, ha már én például 25 éven felüli lennék '''
Igazából nem gáz, hiszen én is így 17 és fél éves fejjel beleszerettem egy 14 éves csajsziba. Aki amúgy hihetetlenül érett a korához és kortáraihoz viszonyítva. Szóval egyáltalán nem gáz, ha jól elvagytok és megtaláljátok a közös hangot. :)

17 éves alvajáró vagyok nekem még nem veszélyes mint felnőtt korban?

már több éve beszélek másokkal álmomban de egyre furcsábbak törtènnek velem pl. máshol ébredek fel égvehagyom mindenhol a lámpát miközbe kimegyek wc-re ... és nem èbredek fel :/ miket csinálhatok álmomba és mikor növöm ki?

Legjobb válasz: Ezzel mindenképp orvoshoz kellett volna fordulni már több évvel ezelõtt.

Ezzel mindenképp orvoshoz kellett volna fordulni már több évvel ezelõtt.
A kérdező hozzászólása: de akkor még csak beszélgettem stb. párhonapja vettem eszre hogy jarkalok akkor most micsináljak?:/
Fordulj szakemberhez.
A kérdező hozzászólása: es mit mondjak kinek?
Elsõ körben a háziorvoshoz, õ majd továbbutal a megfelelõ orvoshoz. Ki is nyírhatod magad (például lépcsõn legurulsz, satöbbi), ráadásul sok esetben az alvajárás valami betegség tünete, tehát mindenképp felderítendõ az oka.
én is alvajáró vagyok. nekem nem olyan komoly sõt elég ritka és nem csinálok semmi hajmeresztõt, csupán átmegyek anya szobájába. apánál emeletes ágyban átrendeztem az egész ágyat és erre csak reggel jöttem rá! Szeritem menj orvoshoz (én még nem vvoltam) bár lehet hogy elmúlik magától...

Ki lehet menni elméletben Horvátországba robogóval (50 cm3) 17 évesen felnőtt felügyeletével (ő is robogón jönne) vagy nem?

Most nem az érdekel, hogy hülyeség, meg minden, meg hogy meghal a motor, és hasonlók, hanem az, hogy határon átengednek-e, vagy milyen papírok kellenek, stb.

Legjobb válasz: engem Biciklivel is átengedtek a határon! kettõn is, mert Olaszországba mentünk (ne nézz hülyének, kis bringatúra volt). Sztem robogóval is simán átengednek

engem Biciklivel is átengedtek a határon! kettõn is, mert Olaszországba mentünk (ne nézz hülyének, kis bringatúra volt). Sztem robogóval is simán átengednek
Szükséges e aban az országban rendszám a robogóra ez a kérdés. Másképp kiengednek, engem Romániából kiengedtek Magyar földre.


17 éves vagyok. Felnőtt vagyok már a dolgozáshoz?

17 éves vagyok,jövöre leszek 18,szakközépiskolába járok 11-ediket hamarosan befejezem. Szeretném otthagyni az iskolát,és dolgozni tanulni. Lehetséges,hogy az érettségit még szeptemberben letegyem év elején és mehetek dolgozni? Úgy hallottam,hogy érettségi után nem tanköteles aki leérettségizett. Segítsetek!!

Legjobb válasz: Abban az esetben teheted meg, hogy elõbb letedd az érettségit, ha megvan az összes választott tárgyadból a minimum két évi tanulás heti minimum két órában, és a kötelezõkbõl is az elõírt. Ez azt jelenti, hogy pl. ha elsõben meg másodikban tanultál földrajzot heti két órában, akár már harmadikban elmehetsz elõrehozott érettségi vizsgára. Megteheted ugyanezt bármelyik nyelvbõl is. Azonban miután az fizikai képtelenség, hogy negyedik elején meglegyen a minimumóraszámod pl. matekból vagy töribõl, így ezekbõl a tárgyakból nem mehetsz érettségizni. Szeptemberben eleve nem is hirdetnek érettségit, csak október végén. Egyébként ha 1992. január elseje elõtt születtél, akkor csak 16 éves korodig vagy tanköteles, azaz akár most év végén is otthagyhatod az iskolát, igaz, így nem lesz érettségid. Nem tudom, miért akarsz ilyen eszeveszetten dolgozni, de ez az egy év, ami hátravan, már nem sok. Nyugi!

Abban az esetben teheted meg, hogy elõbb letedd az érettségit, ha megvan az összes választott tárgyadból a minimum két évi tanulás heti minimum két órában, és a kötelezõkbõl is az elõírt. Ez azt jelenti, hogy pl. ha elsõben meg másodikban tanultál földrajzot heti két órában, akár már harmadikban elmehetsz elõrehozott érettségi vizsgára. Megteheted ugyanezt bármelyik nyelvbõl is. Azonban miután az fizikai képtelenség, hogy negyedik elején meglegyen a minimumóraszámod pl. matekból vagy töribõl, így ezekbõl a tárgyakból nem mehetsz érettségizni. Szeptemberben eleve nem is hirdetnek érettségit, csak október végén. Egyébként ha 1992. január elseje elõtt születtél, akkor csak 16 éves korodig vagy tanköteles, azaz akár most év végén is otthagyhatod az iskolát, igaz, így nem lesz érettségid. Nem tudom, miért akarsz ilyen eszeveszetten dolgozni, de ez az egy év, ami hátravan, már nem sok. Nyugi!
Az elõzõ válaszolóhoz még annyit tennék hozzá, hogy mehetsz matekból, töribõl, magyarból stb. is érettségizni, de ahhoz nyáron osztályozó vizsgát kell tenned, amin bebizonyítod, hogy te már tudod a 12.-es anyagot. A részletekrõl az igazgatónál kell érdeklõdnöd. De egyébként ez az egy év tényleg nem sok, az érettségi meg fontos.
Szia! Látom elég régi a kérdés. Miért nem fejezed be estin vagy levelezõn az iskolát? Nálunk ez annak idején mindenkinek adott volt. Egyébként én 14 éves koromtól is dolgoztam délutánonként és hétvégén. 17 éves voltam, amikor estin jártam a gimit és így teljes állásban tudtam dolgozni.A diplomát is munka és 2 gyerek mellett szereztem meg, úgyhogy a két dolog nem zárja ki egymást. Hajrá!

Miért mondják azt folyton, hogy előnyben vagyok, amiért ilyen 16-17 éves tini srácnak néznek folyton felnőtt létemre az emberek, amikor épp ellenkezőjét tapasztalom, legalábbis csajozásban?

A csajoknak inkább kell még huszonévesen is! egy olyan srác, aki 14 éves, de magas nagy testű, mackós állat, mint egy kisfiús felnőtt korukbeli fickó. Én ezt tapasztalom, ráadásul a tini csajok, akiket folyton ajánlgatnának nekem, mivel, hogy nekik még álítólag bejönnek a magamfajta alacsony, kisfisú testi adottsűgú, gyerekes képű srácok, hát ők nagyon éretlenek és nekik meg nagyon fontos, hogy ritka jóképű legyek, ami nem vagyok szerintem távolról sem, illetve jó menő ruhákban cipőkben járjon a srác, ami csak félig igaz rám, nem rég cseréltem ruhákat újakra, de igaán nem tapasztalom az előnyeit, nyílván a csúnya arcvonsáaim miatt, mivel a lányok nagyon válogatósak. Míg a tiniknek a képemmel lehet bajuk, addig a korombeli felnőtt csajokn a kisfiús testem lehet az akadály. Úgy látszik egy szép kis ördögi csapdába kerültem és sajnos senki sem ért meg ebben a felszínes világban.

Legjobb válasz: Mennyi idõs vagy? Privátba küldesz nekem egy képet? Így nem nagyon tudok véleményt mondani. De annyi biztos: a 14 éves lányoknak nem a "mackós állatok" kellenek. :D Én például szeretem a kisfiús arcokat. No de ne ilyen Bieber-fazonokra kell gondolni ilyenkor. :D Próbáltam ízlésemnek megfelelõeket keresni. :D http://stay.blog.neon.hu/files/2012/09/foto-265.jpg http://s1.favim.com/orig/20/bwv-chace-crawford-gossip-girl-n.. http://www.hellomagazine.com/imagenes/news-in-pics/2009/10/2.. Érdekes... A Grossip girl-ben mind ilyenek vannak. :D

Mennyi idõs vagy? Privátba küldesz nekem egy képet? Így nem nagyon tudok véleményt mondani. De annyi biztos: a 14 éves lányoknak nem a "mackós állatok" kellenek. :D Én például szeretem a kisfiús arcokat. No de ne ilyen Bieber-fazonokra kell gondolni ilyenkor. :D Próbáltam ízlésemnek megfelelõeket keresni. :D http://stay.blog.neon.hu/files/2012/09/foto-265.jpg http://s1.favim.com/orig/20/bwv-chace-crawford-gossip-girl-n.. http://www.hellomagazine.com/imagenes/news-in-pics/2009/10/2.. Érdekes... A Grossip girl-ben mind ilyenek vannak. :D

17 éves gyerekek még ne ülhessenek volánhoz, vagy csak felnőtt kíséretében. Vajon /éves szinten/ mennyi tragédia lenne ezzel megelőzhető?

Legjobb válasz: Valószínûleg minimális - a statisztikák szerint az "ész nélküli száguldozásból" eredendõ balesetek legnagyobb részét az 1-3 éves jogosítvánnyal rendelkezõ autóvezetõk okozzák, illetve az ittas vezetõk.

Valószínûleg minimális - a statisztikák szerint az "ész nélküli száguldozásból" eredendõ balesetek legnagyobb részét az 1-3 éves jogosítvánnyal rendelkezõ autóvezetõk okozzák, illetve az ittas vezetõk.
legalább addig ne vezessen egyedül senki (lehet 17 éves kiscsaj, vagy akár 90 esztendõs papa) amíg megfelelõen nem érzi maga alatt a gépet, és irányítani is tudja azt. én se ültem 19 évesen vizsgáztam, de nagyon sokáig volán mögé egyedül, mert nem igazán bíztam abban amit addig tudtam.sógor nagyon sok mindenre megtanított még, mert ugyanis anyám nem tud vezetni, apának meg bevonták a jogsiját és nem is igazán foglalkozott velem.3 év alatt annyi történt csupán h télen amikor álltam a garázsba befele meghúztam 1 cseppet az autót.
Akkor ezek szerint te minden 17éves "gyereket" (jogilag még kis korú, de van eset amikor egy 17 évesnek több esze van mint egy 20-nak) egy kalap alá veszel és h mindegyik száguldozik és ittas. A szülõ azért van/lenne, hogy tudja vagy tisztába legyen hogy a gyereke mennyire érett. Mint mások is írták ha valaki 30évesen szerezi meg a jogsiját attól még nem lenne több rutinja mintha 17 évesen szerzi meg a papírt. Én is tavaly voltam 17 éves, másfél éves a jogsim és nem okoztam balesetet, és nem vezettem ittasan, és nem is fogok piásan vezetni. Az meg más kérdés, hogy a szülõ mennyi idõ után adja oda a gyereknek a kocsit... nekem a jogsim megszerzése után 1-2 hónappal már elvihetem egyedül az autót de addig mellettem ült anyu.
Kedves kérdezõ, én az olyan mindenkit egy kalap alá vevõ, begyöpösödött embereknek nem adnék jogsit mint amilyen te is vagy! (Tipikusan a hozzád hasonlók mennek városba 40-el, meg városon kívül 60-al és azt hiszik, hogy hú de biztonságosan vezetnek... lol ) 22 éves vagyok, több mint 4, 5 éve van jogsim és számodra meglepõ módon még mindig élek, pedig minden nap autózom :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Már megszoktam, és tényként kezelem, hogy itt, és más fórumokon is, mindenki mindenben tökéletes. Az internet már csak ilyen. Vannak kivételek, megkockáztatom, hogy sokan.(inkább lányok) De sajnos Te sem gyõztél meg.De az, hogy egy 17 éves emósgyerek adjon röhögve gázt, ha megpróbálom õt megelõzni, az enyhénszólva is felháborító. Õk még nemfogják fel semminek a súlyát, nincs felelõsségérzetük, a vagánykodásé a fõszerep az életükben. Nincs ezzel baj, csak ne üljenek a volánhoz!!
Én 19 múltam amikor meglett a jogsim 88 ban, ennek már 24 éve összesen 4 koccanásom volt, kettõnél teljesen váratlanul satu féket nyomott az elõttem haladó (késõn jutott eszükbe, hogy be akarnak fordulni, mindkettõ akkor nálam vagy 10 évvel idõsebb), az elsõ 91 ben volt 3 éves jogsival a második 97 ben 9 éves jogsival. A harmadik és a negyedik eset tavaly és tavaly elõtt történt mindkét esetben hátra kellet tolatnom, de a mögöttem jövõ idióta 10 centire a "seggemben" volt ezért nem láttam belõlük semmit. Ja hivatásosként nagy ponyvás teherautóval járok, végigjártam már Európa szinte minden országát már jócskán 2M teljesített kilométer fölött vagyok mégis az elmúlt két évben becsúszott két hiba. Tehát kedves kérdezõ nem nem tökéletes itt sem mindenki és a balesetek egyáltalán nem korfüggõek. Az elmúlt közel két és fél évtized alatt rengeteg balesetet láttam, nem csak mint odaérkezõ autós, hanem mint szemtanú is, és az esetek nagy többségében nem tizenévesek ültek a volán mögött. Kedves # 12. Idéznélek: "legalább addig ne vezessen egyedül senki (lehet 17 éves kiscsaj, vagy akár 90 esztendõs papa) amíg megfelelõen nem Azt azért légyszíves, magyarázd el nekem, hogy ki volna az aki azt megállapítja, hogy valaki már "érzi maga alatt a gépet, és irányítani is tudja azt." Ha a delikvenseket kérdezed a 17 éves tuti azt fogja mondani hogy õ már igen... Mellesleg faterom szintén sofõr volt, kb nem voltam még 10 sem amikor már tanítgatott vezetni ZIL-en. 14 éves koromtól már teljesen önállóan csórtam el otthonról a cslád kocsiját, és vittem a haverokat 20-30-50 km re lévõ bulikba, és mindig karcmentesen került vissza a kocsi a garázsba.
"Azt azért légyszíves, magyarázd el nekem, hogy ki volna az aki azt megállapítja, hogy valaki már "érzi maga alatt a gépet, és irányítani is tudja azt." pl olyanok mint te kedves 16-os.X év meg X millió kilométer után meg lehet megállapítani hogy az illetõ segg hülye a vezetéshez vagy profi, akár még pilóta is lehet belõle.csináld meg az oktatói vizsgát.... :P :D
Jelenleg 30 óra kötelezõ vezetés van elõírva az oktatás során, ezalatt kb. 500 km-t jelent. Aki 50.000 levezetett km elõtt azt meri állítani (legyen 17 vagy 70 éves), hogy õ érzi maga alatt tökéletesen az autót, az hazudik. A vezetés nem olyan, mint egy vers, hogy megtanulom, felmondom és tudom. Azt meg ugye nem várja el senki, hogy 30-ról 3000-re emeljék a kötelezõ óraszámot....
Én a magam részérõl támogatnám azt a verziót, hogy kezdõ jogsival (1-2 évig) csak nem kezdõ jogsival rendelkezõ másik ember társaságában vezethessen valaki. Így a kezdeti, nehezebb és kockázatosabb idõszakban mindig lenne valaki a rutintalan kezdõ mellett, aki tanácsokat tud adni és akivel szükség esetén meg is tud beszélni bizonyos szitukat - nem beszélve arról, hogy egy ilyen korlátozás jellemzõen (bár nem kizárólagosan) azt jelentené, hogy szülõi kontroll alatt lennének a kezdõ vezetõk. (Persze ettõl még elõfordulhatna, hogy pl. a 17 éves frissjogsis csavarja fel a verdát a buliból hazafelé menet a 20 éves haverjával, de statisztikailag kisebb lesz ennek a valószínûsége, ha egy ilyen szûrõt beépítünk a rendszerbe.)
Valószínûtlen amit állítasz és teljesen alaptalan is. Egy 20 éves fiatal pont, hogy még bátrabb és inkább képzeli magát "felnõttnek", mint egy 17 éves.
Szerintem is felesleges korhoz kötni. Ismerek olyat, aki 29 évesen csavart fel egy fára, városban ittasan 10 éves jogsival. Ismerek olyan 50 körüli teherautó sofõrt, aki minden reggel egy kis rummal indít, aztán megy dolgozni. Van olyan kamionos kollegám, aki 30 felett van, és úgy zúzták le a kocsijukat, hogy 4 en ültek benne részegen, és egy részeg rendõr vezetett. Annyi ilyet tudnánk sorolni, hogy a végére annyi kivétel lenne, hogy senki nem kapna jogsit :) Akkor lenne sok tragédia megelõzhetõ, ha hatásosan be tudná a rendõrség tartatni a szabályokat.
Én is 17 évesen (11 éve) szereztem meg a jogosítványt, mégse okoztam balesetet. Egy koccanásom volt eddig, de az se az én hibámból. Álltam a piros lámpánál, amikor egy ötven év körüli részeg férfi hátulról belém hajtott. Kicsit elszámította a féktávot. Szóval nem minden tizenéves felelõtlen és általában nem õk felelõsek a balesetekért.
Második vagyok. Látom nem érted, hogy mit írt az elsõ. Ha valaki 30 évesen szerzi meg a jogosítványát, akkor se lesz nagyobb rutinja, mint egy 17 évesnek. Az elsõ arra célzott, hogy a balesetek többségét az 1-3 éves jogosítvánnyal rendelkezõk és a részegek okozzák. Ez nem jelenti automatikusan azt, hogy a 17-20 évesek :) A legtöbb ismerõsöm az én korosztályomból szintén 17 évesen szerezte a jogosítványt és nem emlékszem, hogy valakinek lett volna balesete.
A kérdező hozzászólása: Kedves második..Te el akarsz vinni az 1-3 év felé, miközben nagyonjól tudod, mirõl beszélek... Nem a 45 éves Pistabácsi fogja Alonso-nak képzelni magát az utakon, (fõleg lányok társaságában, buliból hazafelé)-feltételezetõen Õ már meg tudja becsülni, mennyi munka van egy autó árában, és kialakult a személyisége...
kérdezõ egy 20 éves is száguldozhat.Nekem is 17 évesen lett jogsim és még kocsit is kaptam hozzá , és soha egy balesetet nem csináltam pedig sokat vezettem már. Minden csak nevelés kérdése.Ha úgy nevelik az embert akkor mindegy hogy 20 vagy 25 éves akkor is Alonsot fog játszani.
Azért a kialakult személyiség alapján még a 25 alattiak nagy részét is el lehetne tiltani az egyedül vezetéstõl.. A kérdésed megválaszolásához statisztika kellene, azt nem tudom honnan lehetne elõkeríteni, de amellett hogy nem biztos hogy segítene még az is kevésbé valószínû hogy meg lehetne egy ilyesmit csinálni. Ahogy elnézem a mostani 14-20 éveseket (pedig még én sem töltöttem be a harmincat) egyre hamarabb akarnak mindent. Szerintem valami olyasmi lenne a járható út, mint a Ford MyKey rendszere az USA-ban, ahol egy autóhoz több jeladós kulcs van - a gyereké pl. úgy programozva hogy adott sebességet ne léphessen át, ne hangosíthassa fel adott hangerõ fölé a rádiót, ilyenek. Mondjuk 10 éve ilyen megkötésektõl falra tudtam volna mászni. :P
A kérdező hozzászólása: A szülõi felelõsség kérdését szándékosan kerülöm, mert sokan felháborodnának (jogosan)... Mindenesetre ha csak akár egy élet megmenthetõ lenne ezzel az intézkedéssel, már megérné...
KEdves kérdezö, eléggé tévesen gondolkodsz, ugyanis ahogy az elsö irta, azok okozzák a legtöbb balesetet, akiknek 1-3 éves a jogositványa, életkortól FÜGGETLENÜL, azaz a 47 éves valaki ugyanolyan eséllyel okoz balesetet, mint a 17 éves. Aki meg kellöen könnyelmü alaptermészetü, az akár 60 évesen is azt hiszi, hogy Ö AZTÁN TUD vezetni, és száguld ész nélkül. Ha 20 évesen lehetne elöször jogositványt szerezni, akkor sem lenne kevesebb baleset.
*ez a MyKey rendszer még csak kísérleti fázisban van egyébként, de gondolom a túlzottan aggódó szülõk miatt be fogják vezetni megfelelõ áron...
De értsétek már meg, hogy erre NINCS SZÜKSÉG, mivel a statisztikai adatok egyértelmûek: A friss jogsis vezetõk elenyészõen kevés komoly balesetet okoznak. Pont, hogy a 2-3 éves jogsis vezetõk okozzák a legtöbb õrült balesetet, mert õk már azt hiszik, hogy tudnak, pedig nem.

16, 17 évesek vagyunk. A barátaimmal lemennénk a balcsira. Kempingbe beengednek felnőtt nélkül?

Legjobb válasz: Szerintem van olyan hely ahol igen. Ha normálisan néztek ki és úgy is viselkedtek, szerintem ebbõl nem kellene, hogy baj legyen. Mi is sokfele mentünk már 14 évesen is, igaz többnek is néztek a koromnál.

Szerintem van olyan hely ahol igen. Ha normálisan néztek ki és úgy is viselkedtek, szerintem ebbõl nem kellene, hogy baj legyen. Mi is sokfele mentünk már 14 évesen is, igaz többnek is néztek a koromnál.
de kel engedniük mindenhova szulöi levélel a szülöi levél az egy ojan levél mi feljogosit 14 éves kortol hogy de engedjenek
Hát minimum egy nagykorú kellene menjen veletek.
A kérdező hozzászólása: ne márr:(nincs senki:(
Be kell engedniük szerintem. Ha a szülõk tudtával mentek, akkor írassatok mindannyian egy papírt a szüleitekkel, hogy az õ engedélyükkel vagytok ott stb. Akkor nem lesz gond.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Persze hogy beengednek. Már nem kiskorúak vagytok, hanem fiatalkorúak. Mehettek nyugodtan, be lesztek engedve. Mi is mentünk mindenfelé tizenévesen (most 21 vagyok), és soha sehol nem kérdezték meg hogy hány évesek vagyunk, megy hogy van-e közöttünk felnõtt.

16-17 évesen lehet egyedül (felnőtt vagy edző nélkül) kenuzni/kajakozni a Dunán?

Úgy értem törvény vagy ilyesmi nem tiltja?

Legjobb válasz: bank rablást is törvény tiltja mégis csinálják, de nézd meg a törvény könyvet

bank rablást is törvény tiltja mégis csinálják, de nézd meg a törvény könyvet
Erre csak annyit tudok reagálni, hogy SZÁNDVICS.
Ha van rajtad mellény akkor elméletileg igen én is kajakozom rajtunk kb soha nincs mellény és nincs mindig ott az edzõ és baszattjuk neki simán.

Utazott már valaki EuroLines busszal Bp-ről? Mi a véleményetek róla? Igaz, hogy 18 év alatt egy felnőtt kísérőnek lenni kell az utas mellett, hogyha ő még nem töltötte be azt az életkort? (17 éves vagyok)

Eurolines , busz , külföldre utazás

Legjobb válasz: egyszer utaztam ilyen EuroLines busszal, szörnyû volt... elgogyott a helyjegy a vonatra, de sürgõsen kellett utaznom, ezért választottam a buszt, de nagyon megbántam, nem való hosszú utazásra

egyszer utaztam ilyen EuroLines busszal, szörnyû volt... elgogyott a helyjegy a vonatra, de sürgõsen kellett utaznom, ezért választottam a buszt, de nagyon megbántam, nem való hosszú utazásra
nem kell kísérõ, de szerintem se a buszt válaszd :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!