Találatok a következő kifejezésre: 17 éves Azt hallottam, hogy (2 db)

16 éves vagyok és azt hallottam, hogy ilyenkor már le lehet tenni a jogsit csak 17 éves koromig még nem vezethetek. Akkor most hogy is van ez?

Legjobb válasz: Most õszintén; ennek volna értelme? Szerintem nem. Ebbõl következik, hogy ez hülyeség. Legfeljebb a tanfolyamot kezdheted el hamarabb.

Most õszintén; ennek volna értelme? Szerintem nem. Ebbõl következik, hogy ez hülyeség. Legfeljebb a tanfolyamot kezdheted el hamarabb.
Milyen kategóriára? B kategóriára 16 és fél éves korodban elkezdheted a KRESZ tanfolyamot, 16 és háromnegyed éves korodban vizsgázhatsz KRESZ-bõl, és 17 éves korodban tehetsz elõször vizsgát vezetésbõl.
A fenti eset (betöltött 16. évben elkezdheted és betöltött 17. évben forgalmi vizsgázhatsz B kategóriára) valóban létezett de a legújabb augusztusi törvénymódosításkor ehhez is hozzányúltak-már csak betöltött 18. évben kezdheted a B kategóriát(az M kategóriát is kitolták 2 évvel 16-ra sõt az A kategóriára csak 25. évesen mehetsz-A1 re maradt a 18.év)
A B nem változott és nem is fog, 16, 5 évesen kezdheted a tanfolyamot és 17 évesen vizsgázhatsz. Az M kategória is marad 14 éves kortól! Amit 16 évesen meg lehet csinálni idén az az A1, a T és a K kategória. Jövõre az AM, A1, B1, T és K kategória végezhetõ el 16 évesen. Magyarországon amire levizsgázol azt vezetheted, de 18 éves korodig külföldre nem mehetsz! Ennyi! :)
A kérdező hozzászólása: És mik ezek a kategóriák? Az M az motor, nem? Én személyautóra szeretnék jogsit, azon belül meg még van 5 féle?!!
Az autó a B. De nézd meg egy autós iskola oldalán, ezek más és más kategóriák. Az M például az 50ccm-es motor, A1 125ccm és így tovább más és más dolgok vannak még.
Én meg mondom nektek öszinten 25 éves létemre jelengeg van A, BE, CE, DE, TR, V PÁV 1.2.3 kategóriám + szakvizsgák! :) De a fene sem tudja már ezt nyomon követni azt tudom hogy mindent vezethetek közuton és kész de ugy szét cincálták hogy már a fonalat én is elvesztettem :D F/25
Az életkori változások helyesek és jók! Sajnos egy-két válaszoló le van maradva és a másikat szidja! Bár helyesebben nem 2012-ben hanem 2013 január 1.-én lép majd életbe az emelt életkori küszöb M(16. év) és A(25. év)kategóriákra-a B kategória is változik de ezt még csak õszre tárgyalja az országgyûlés(18. vagy 21. év lesz).
"Bár helyesebben nem 2012-ben hanem 2013 január 1.-én lép majd életbe az emelt életkori küszöb M(16. év) és A(25. év)kategóriákra-a B kategória is változik de ezt még csak õszre tárgyalja az országgyûlés(18. vagy 21. év lesz)." Még helyeebben 2013 január 19-tõl lépnek életbe a változások egy 2011 õszi rendelet alapján (326/2011) ami hatályba lépett 2012 jan. 1-én! A B nem változik, de lesz B1 16 éves kortól. Az M se változik, de lesz AM 16 éves kortól.

17 éves vagyok. Azt hallottam, hogy merevedés során a fityma magától hátrahúzódik. Ez tényleg így van? Nekem merev állapotban is takarja...

... a fityma a makkot. Hátra tudom húzni a fitymát könnyen " bármeddig ", de a koronához mindig "visszacsúszik". Nem szorít nem fáj. Kérdéseim: Ez normális-e, ha nem akkor mit tudok vele kezdeni? Kés?bb nem lesz-e "szexuális" problémám bel?le? ( pl. : óvszer használatánál )

Legjobb válasz: Az én barátomnak sem húzódik fel magától a fitymája. Szerintem nincs vele semmi gond. Probléma sem lesz belõle semmilyen téren. Az önkielégítés pedig nem befolyásolja.

Az én barátomnak sem húzódik fel magától a fitymája. Szerintem nincs vele semmi gond. Probléma sem lesz belõle semmilyen téren. Az önkielégítés pedig nem befolyásolja.
nem húzódik hátra magától. a tied teljesen normális.
Önkielégíts nyugodtan, Nem attól nõ megy vagy megy össze a fityma.
Ha nem okoz fájdalmat , szeretkezés közben sem majd, akkor semmi baj. Ha hátra tudod húzni rendesen, minden rendben. Tisztítsd odafigyeléssel. A maszturbáció ezt nem befolyásolja egyáltalán.
ez tök hülyeség, nem tudom kitõl hallottad. merevedéskor tényleg ott narad, nem kell neki hátra csúszni, az jó ha nem fáj mikor hátrahúzod.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!