Találatok a következő kifejezésre: 17 éves Azt hallottam, (3 db)

16 éves vagyok és azt hallottam, hogy ilyenkor már le lehet tenni a jogsit csak 17 éves koromig még nem vezethetek. Akkor most hogy is van ez?

Legjobb válasz: Most õszintén; ennek volna értelme? Szerintem nem. Ebbõl következik, hogy ez hülyeség. Legfeljebb a tanfolyamot kezdheted el hamarabb.

Most õszintén; ennek volna értelme? Szerintem nem. Ebbõl következik, hogy ez hülyeség. Legfeljebb a tanfolyamot kezdheted el hamarabb.
Milyen kategóriára? B kategóriára 16 és fél éves korodban elkezdheted a KRESZ tanfolyamot, 16 és háromnegyed éves korodban vizsgázhatsz KRESZ-bõl, és 17 éves korodban tehetsz elõször vizsgát vezetésbõl.
A fenti eset (betöltött 16. évben elkezdheted és betöltött 17. évben forgalmi vizsgázhatsz B kategóriára) valóban létezett de a legújabb augusztusi törvénymódosításkor ehhez is hozzányúltak-már csak betöltött 18. évben kezdheted a B kategóriát(az M kategóriát is kitolták 2 évvel 16-ra sõt az A kategóriára csak 25. évesen mehetsz-A1 re maradt a 18.év)
A B nem változott és nem is fog, 16, 5 évesen kezdheted a tanfolyamot és 17 évesen vizsgázhatsz. Az M kategória is marad 14 éves kortól! Amit 16 évesen meg lehet csinálni idén az az A1, a T és a K kategória. Jövõre az AM, A1, B1, T és K kategória végezhetõ el 16 évesen. Magyarországon amire levizsgázol azt vezetheted, de 18 éves korodig külföldre nem mehetsz! Ennyi! :)
A kérdező hozzászólása: És mik ezek a kategóriák? Az M az motor, nem? Én személyautóra szeretnék jogsit, azon belül meg még van 5 féle?!!
Az autó a B. De nézd meg egy autós iskola oldalán, ezek más és más kategóriák. Az M például az 50ccm-es motor, A1 125ccm és így tovább más és más dolgok vannak még.
Én meg mondom nektek öszinten 25 éves létemre jelengeg van A, BE, CE, DE, TR, V PÁV 1.2.3 kategóriám + szakvizsgák! :) De a fene sem tudja már ezt nyomon követni azt tudom hogy mindent vezethetek közuton és kész de ugy szét cincálták hogy már a fonalat én is elvesztettem :D F/25
Az életkori változások helyesek és jók! Sajnos egy-két válaszoló le van maradva és a másikat szidja! Bár helyesebben nem 2012-ben hanem 2013 január 1.-én lép majd életbe az emelt életkori küszöb M(16. év) és A(25. év)kategóriákra-a B kategória is változik de ezt még csak õszre tárgyalja az országgyûlés(18. vagy 21. év lesz).
"Bár helyesebben nem 2012-ben hanem 2013 január 1.-én lép majd életbe az emelt életkori küszöb M(16. év) és A(25. év)kategóriákra-a B kategória is változik de ezt még csak õszre tárgyalja az országgyûlés(18. vagy 21. év lesz)." Még helyeebben 2013 január 19-tõl lépnek életbe a változások egy 2011 õszi rendelet alapján (326/2011) ami hatályba lépett 2012 jan. 1-én! A B nem változik, de lesz B1 16 éves kortól. Az M se változik, de lesz AM 16 éves kortól.
Nem. Senki nem fog kinézni.
Miért, ha alappal mégy oda, nem néznek ki kevésbé? Akkor sem vagy akkora, mint ott sok más ember. :) Nyugodtan menj le, nem néz le senki, majd meglátod rögtön az elsõ alkalom után! Õk sem úgy mentek oda, ahogy most vannak. Mindig nekem is azt mondják, hogy merek elmenni konditerembe, mikor ott a 99% a nõk közül tökéletes alakú. Én pedig válaszolom, hogy persze, mert oda járnak, de õk is tettek és tesznek érte. :)
nem fog kinézni senki. csak akkor ha gyökérül viselkedsz, de akkor nagyon. olvasd el ezt :) http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/humor-jegyzet/agrar..
nyugodtan lemehetel én is is úgy kezdtem mint te elhatároztam lemegyek magamba semmi nem volt kifejezetten jó volt ha kell segítenek, ha kérsz segítséget nem tagadják meg, nem néznek le

17 éves vagyok. Azt hallottam, hogy merevedés során a fityma magától hátrahúzódik. Ez tényleg így van? Nekem merev állapotban is takarja...

... a fityma a makkot. Hátra tudom húzni a fitymát könnyen " bármeddig ", de a koronához mindig "visszacsúszik". Nem szorít nem fáj. Kérdéseim: Ez normális-e, ha nem akkor mit tudok vele kezdeni? Kés?bb nem lesz-e "szexuális" problémám bel?le? ( pl. : óvszer használatánál )

Legjobb válasz: Az én barátomnak sem húzódik fel magától a fitymája. Szerintem nincs vele semmi gond. Probléma sem lesz belõle semmilyen téren. Az önkielégítés pedig nem befolyásolja.

Az én barátomnak sem húzódik fel magától a fitymája. Szerintem nincs vele semmi gond. Probléma sem lesz belõle semmilyen téren. Az önkielégítés pedig nem befolyásolja.
nem húzódik hátra magától. a tied teljesen normális.
Önkielégíts nyugodtan, Nem attól nõ megy vagy megy össze a fityma.
Ha nem okoz fájdalmat , szeretkezés közben sem majd, akkor semmi baj. Ha hátra tudod húzni rendesen, minden rendben. Tisztítsd odafigyeléssel. A maszturbáció ezt nem befolyásolja egyáltalán.
ez tök hülyeség, nem tudom kitõl hallottad. merevedéskor tényleg ott narad, nem kell neki hátra csúszni, az jó ha nem fáj mikor hátrahúzod.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!