Találatok a következő kifejezésre: 17 éves 2 (111 db)

Akkor mûködhet egy kapcsolat ha 2 hónapja tart és még nem volt semmilyen komolyabb testi kapcsolat? ( nem volt sem komolyabb csók sem petting sem semmi) 17 évesek vagyunk mind a ketten

Legjobb válasz: Ha neten jöttetek össze és nem találkoztatok.... áááá. Várj.. Szóval 17 évesek vagyok. 2 hónapja jöttetek össze. ÉS nem volt még egy csók sem ??? What ? Na jó lehet bennem van a hiba... de ez így nem. Vagy nem tudom :D

Ha neten jöttetek össze és nem találkoztatok.... áááá. Várj.. Szóval 17 évesek vagyok. 2 hónapja jöttetek össze. ÉS nem volt még egy csók sem ??? What ? Na jó lehet bennem van a hiba... de ez így nem. Vagy nem tudom :D
két szerelemes hogyan bírja ki két hónapig, hogy ne csókolja meg a másikat? (érted a kérdést? :) )
Mûködhet. Mindig két emberen áll, nem a sztereotípiákon és általános szokásokon.
Persze, két hónap után nem is nagyon kéne még ilyen, fõleg ha az egyik fél(de inkább a lány) szûz. Majd idõvel lesz. Nem kell egybõl szex.
Pettingre, szexre egyáltalán nincs még szükség egy két hónapos kapcsolatban, de el nem tudom képzelni, hogyhogy nem csókolóztok... puszival köszöntök? Összebújni se szoktatok?
Csók sem? Milyen kapcsolat ez?
tarthat, de furcsállom hogy csók sincs mi a barátommal idõsebbek vagyunk és mi sem csináltunk egetrengetõ szexeket az elején de csók azért volt, kis simizés is, ölelés ruhában ez furi
Igen, mûködhet!
Ti NEM vagytok kapcsolatban! Csak egymás BARÁTAI vagytok! Kapcsolat az elsõ csóktól kezdõdik a legtöbb embernél. Neten kiírt "most akkor járunk" nem érdekel senkit+

Kiskorú 17 éves gyereket otthon lehet hagyni felügyelet nélkül 2 napra? Jogilag mi a szitu?

Szomszédom erre készül,mert céges kirándulásra megy,és nincs kire bízni a gyereket.Ja a gyerek nem megbízható !

Legjobb válasz: 17 eves nem kiskoru, hanem fiatalkoru. Azt akartam irni, mielott mondtad, hogy nem megbizhato, hogy ilyen koru "gyereket" otthon lehet hagyni 2 napra, ha a szulo megbizhat benne. A szulonek kell merlegelnie, hogy meg lehet-e benne bizni. Miert nem megbizhato?

Amúgy gondolom a kedves anyuka sem egy Teréz anya valószinû ha folyton mehetnékje van, talán viszket a pu*ija?
A kérdező hozzászólása: Ja és fiú, nem éppen jó fésült haverokkal körülvéve .
17 eves nem kiskoru, hanem fiatalkoru. Azt akartam irni, mielott mondtad, hogy nem megbizhato, hogy ilyen koru "gyereket" otthon lehet hagyni 2 napra, ha a szulo megbizhat benne. A szulonek kell merlegelnie, hogy meg lehet-e benne bizni. Miert nem megbizhato?
Nem azt kérdezte hogy elvileg lehet-e róla szó, hogy 17 évesen egyedül hagyják, hanem hogy jogilag mi a teendõ és jogilag . Ptk. 1959. évi IV. tv. a Polgári Törvénykönyvrõl: 13.-13/B. § Csjt. 1952. évi IV. tv. a házasságról, a családról és a gyámságról: 101.-109. § Gyvt. 1997. évi XXXI. tv. a gyermekek védelmérõl és a gyámügyi igazgatásról: 86.-90. § Gyer. 149/1997. (IX. 10.) Korm. rendelet a gyámhatóságokról, valamint a gyermekvédelmi és gyámügyi eljárásról: 25. §, 140.-141. § (1) bek., 142. §, 146. § (1)-(3) bek., (5) bek., 147.-149. §, 151.-162. § Ajánlom aki bele akarja ebbe az egészbe veti magát itt egy kis olvasni való ( fent)
Ha elment az anyja, áthívhatod ebédre, vacsorára, és probléma megoldva.
Jogilag nem hagyhatja otthon, de a jog értelmében a közértbe sem küldhetné le vagy nem jöhetne egyedül haza a suliból. A gyámja (gondolom az anyja) felel érte egészen 18 éves koráig. Ez múltkor volt a tv-ben. Meg is lepõdtem , ezt teljesen kivitelezhetetlennek tartom. Mit jelent az, hogy nem megbízható? Egy 17 éves "gyereket" szerintem otthon lehet hagyni.
Szia Amennyiben a szomszéd egyedül neveli a gyereket akkor Õ a hivatalos gyámja, és 18 éven aluli gyermeket nem hagyhat felügyelet nélkül elvileg. Törvény szerint nem hagyhatja otthon , de gyakorlatilag meg rengetegen otthon hagyják a gyermekeiket akár 10 éves akár 17. Ha a lánynak papírja van róla hogy nem beszámítható vagy beteg stb akkor tilos egyedül hagyni.
Engem 2 hétre is itthon hagytak. Nem 5 éves, hanem 17, önellátó, szinte már majdnem felnõtt ember. Az, hogy nem megbízhatatlan... Szerintem nem a te tiszted ezt eldönteni. Elég ha a szülei bíznak benne.
Miért foglalkozol te ezzel ennyire? Ez a szomszédod dolga és nem a tiéd.
Ha ennyire mozgat a szomszéd baja, akkor miért nem vállalod a gyereket arra a két napra? boccs az offért amúgy: szíve joga, hogy otthon hagyja e szerintem, ha van mit ennie a gyereknek és hagy annyi pénzt ami a két napra elég akkor miért ne? Ajánld fel neki, hogy néha rá nézel a gyerekkel és nincs baj...
ne csináld már! ennyi idõsen, volt hogy anyám elment a pasijával nyaralni egy egész hétre, minket meg összeköltöztettek a mostohatesómmal, aztán ment a party nonstop! nem tudom miért zavar ez téged... ha olyan dolgot csinál, úgyis hívhatsz rá sünöket. ne legyél már ennyire rosszindulatú.
17 évest simán miaz h nem megbízható ?:D bulit szervezne ha nincsenek otthon a szülõk akkor ilyen szempont minden 17éves megbízhatatlan :D
A kérdező hozzászólása: Mondhatnám, hogy nem érdekel, mert azon kívûl hogy a szomszédom semmi közöm hozzájuk.Én ezt a szegény gyereket sajnálom, mert láttam idáig felnõni, lázadni stb.Igen ez a szülõk felelõssége , pontosan az anyáé, 4 éves kora óta "neveli".Apuka sajnos messze lakik, jön amennyit tud, vitte mindig tisztességgel a gyereket, vette neki a ruhákat meg amire szüksége volt.Magához is akarta venni, de anyuka bosszúból a válásért nem adta.Én nem azt mondom, hogy nem lenne el egyedül, tõlem bulizhatna is, én lennék az utolsó aki kihívná a zsarukat.Csak nem értem hogy hogy lehet ilyen az anyja.kajája nem lenne az tuti, pénze se, sosem adott zsebpénz a gyereknek.És a telefonkártyáján szinte sosincs pénz, csak ha apuka feltölti.Lesz itt balhé szerintem ha ez apuka fülébe jut .És mielött valaki írná, nem én fogom felhívni.
Nem oknélkül hazudik lop csal az a gyerek, a gyerek olyan amilyenné nevelik, minifelnõtt a mintát követi amit lát maga körül, genetika a fegyver de a környezet húzza meg a a ravaszt.
Vede rá, hogy lopjon, fogasd el a zsarukkal és azért ma már 72 óra elzárás is jár.. tehát felügyelet megoldva.
Van akit 11 évesen is othon hagytak és fõzött is magára , mást meg 20 évesen se lehet mert felrobbantja magát.Az önálóság nem korfüggõ, az abaj h agyonszeretjük õket a kaját is megrágjuk helyettük aztán csodálkozunk h 23 évesen nem tud egyedül buszra vonatra szállni és eltéved, Életképtelen "felnõtt" oriásbéby lezs.PFFFFFF!!!Nem tutujgatni kéne meg majommódra szeretni a büdös poronytokat hanem normálisan szeretni és embert nevelni belõlük.
Erre kérdésre nem túl nehéz a válasz szerintem. Én az ösztöneimre és az eszemre hallgatnék. Te nem?
Hát kérdezõ, most kajak nem tudom, hogy mit akarsz... Azt se akarod, hogy a gyereket egyedül hagyja otthon, de az se jó, hogy nem bízta rád? Most mi a baj tulképp?
A kérdező hozzászólása: Na pont ez az hogy én vállaltam volna a gyereket, fõttkaja stb, ingyen és bérmentve .Máskor rábízza a nagyszülõkre, meg az apára (elváltak )Most meg azért sem.Pont egy hete is a nagyszülõkhöz küldte , mikor mehetnékje volt.Most érthetetlen okból nem akarja, és pont a gyerek híresztelte el hogy mire készül az anyja.A gyerek szó szerint lop, csal , hazudik, anyja állítása szerint.
* -nem
Nem tudom miért foglalkozol azzal hogy otthon hagynak egy hétvégére egy 17 éves illetõt (aki már nem gyerek). Nem te fogod megmenteni azt a srácot a saját életétõl.

14 éves kor felett mindenki szabadon élhet szexuális életet. Ugyanakkor ha a tv lead egy erotikus filmet kint van a 18-as karika. Nem nézheti meg mondjuk egy 17 éves lány (ezt az oldalt sem látogathatja) aki 2 éve szexel. Törvényesen. Hogy is van ez?

Legjobb válasz: A 18-as karikát ki kell tenniük, mivel a törvény kötelezi rá õket. Pontosabban fogalmazva, a 18-as azt jelenti, hogy 18 éven aluliaknak nem ajánlott. A nem ajánlott viszont nem egyenlõ azzal, hogy tilos vagy törvénytelen. Tehát ha 17 évesen meg akarsz nézni valamit, megteheted. Legfeljebb nem veszed figyelembe a karikában ajánlott kort :) Ennyi.

A 18-as karikát ki kell tenniük, mivel a törvény kötelezi rá õket. Pontosabban fogalmazva, a 18-as azt jelenti, hogy 18 éven aluliaknak nem ajánlott. A nem ajánlott viszont nem egyenlõ azzal, hogy tilos vagy törvénytelen. Tehát ha 17 évesen meg akarsz nézni valamit, megteheted. Legfeljebb nem veszed figyelembe a karikában ajánlott kort :) Ennyi.
Egy erotikus filmben megjelenhetnek olyan tartalmak, amelyek félreérthetõk, félrevezethetik a tapasztalatlan fiatalokat. Az ilyen filmeken nem csak szimpla szexjelenetek vannak, hanem erõszakos, perverz, kifacsarod jelenetek is, amiket félreérthet egy 14 éves. Egyébként totál egyetértek. Furcsa dolog, hogy a szexualitást tartalmazó filmek 18-as karika és csak az éjszaka közepén mehet, míg az erõszakos mozik simán elmennek 16-ossal. A szex az élet része, az erõszek meg k*rvára nem kellene, hogy legyen.
Félreérted. A tv-ben is a karika azt jelenti, hogy szülõi felügyelettel. Akárcsak az életben: szülõi jelenlét, felügyelet mellett már szexelhetsz.
A karika nem a nézõt védi, hanem a csatornát. mivel õk figyelmeztetnek hogy szexuális avagy durva tartalom lesz a filmben, így nem lehet õket perbe fogni egy esetleges fim által kiváltott epilepsziás roham miatt. Õk szóltak elõre.
A kérdező hozzászólása: magadnak lefényképezheted azt hiszem
szerintem az a gáz, hogy jogilag egy 14 éves éretlen kislány, kisfiú szexelhet
Ez majdnem akkora butaság a törvénykezésben, mint hogy ha én, felnõtt férfi, megdugok a lány akaratával, beleegyezésével egy 14 éves kiscsajt, akkor semmi gond.De ha le is fényképezem meztelenül az ágyamban, vagy ahogy szexelünk, az már pedo, és mehetek a börtönbe.
A kérdező hozzászólása: szerintem nem így van.a sárga karika pl. a 16 nem ajánlott a piros az tilos de elvileg nem vehet meg erotikus újságot és itt sem lehet fenn
jogos kérdés
De várj! Akkor eddig ti nem úgy csináltátok? Szerintem akkor add föl magad a rendõrségen minél hamarabb. Ha vallomást teszel, enyhébbek lesznek.
Igen, a törvény szerint ha anyukád tartja a gyertyát, akkor mehet minden:D
16:21-es: Ez is nagyon igaz, egyrészt a felelõsség kizárása is (pont, mint a ciginél a doboz aljára írt figyelmeztetõ szövegek).

Ha 2 évesen 86 cm voltam, akkor leszek 172 centi, ha most 17 évesen vagyok 163-167-ig nem tudom pontosan mennyi?

Legjobb válasz: Tudjátok,mert állítólag amilyen magas voltam 2 évesen,azt kell megszorozni 2-vel.

A kérdező hozzászólása: Tudjátok, mert állítólag amilyen magas voltam 2 évesen, azt kell megszorozni 2-vel.
Nem mértem magam minden nap..nem tudom :) ha 163 centi vagy szinte kizártnak tartom hogy még 9 centit fog nõni a magasságod. Ha 167 centi vagy még egy pici esély van rá. ( Nem sok)
A kérdező hozzászólása: de te 17 éves korod elõtt folyamtosan nõttél, ugye?
ez már egyáltalán nem biztos! lehet nõsz még pár centit de az is lehet hogy nem nõsz már semennyit. 17 éves koromban elértem én is a maximális testmagasságot.
A kérdező hozzászólása: és mi állíthatja meg a növekedést?
Igen, lehetsz 172 cm is, ha addig nem állsz meg a növésben. Ez egy mindenkire érvényes szabály.
A kérdező hozzászólása: Szóval, hülyeséget kérdeztem, azért nem válaszol senki?Mi a baj ezzel a kérdéssel, ezt nem én találtam ki, én csak megkérdeztem, hogy lehetek e akkora.
A kérdező hozzászólása: Ez nekem nagyon fontos.
A kérdező hozzászólása: Most leszek vagy nem?Tudom, hogy nem tudjátok pontosan, de én arra vagyok kíváncsi, hogy lehetséges e, vagy mennyi esély van rá van vagy nincs
Lehet van benne valami, bár biztos nem jön be mindenkinek. Én 90-92 cm voltam két éves koromban, most vagyok 168 cm tizenkét évesen, én eddig egyenletesen nõttem 7-8 cmt, és eddig ebben az évben is követtem ezt. De a te szervezeted más, lehet még nõsz pár centit, talán leszel 172 felett is, de ezt nem lehet így megmondani.

2 éve cigizek napi 1 dobozzal 17 éves vagyok lehet tőle impotenciám ( ritkán áll fel és nehezen, 14 cm)?

Köszönöm előre is a valaszokat4

Legjobb válasz: Eléggé valószínû. Nekem 17 évesen már 18 cm volt,ja és soha nem dohányoztam! :) Úgy mûködik a szerszám ahogy kell. :D

Eléggé valószínû. Nekem 17 évesen már 18 cm volt, ja és soha nem dohányoztam! :) Úgy mûködik a szerszám ahogy kell. :D
valószínûleg nem attól van, pár év múlva lesz attól, de ha alapból ilyen képességeid vannak, akkor a cigi hamar tönkre fogja tenni teljesen :D
Nem csak az lesz a bajod hogy nem áll fel, hanem hogy nem bírod majd a tempót és 5 perc után úgy kapkodod majd a levegõt hogy a csajodnak hívni kell a mentõt. Ha nem most, akkor majd pár év múlva ha így folytatod. Ha ilyen kételyeid vannak akkor hagyd abba a cigizést, hidd el, 2 év után könnyebb letenni mint 10 után, ha már bajod van. És a hosszú távú tünetek majd akkor jönnek elõ! Én változó intenzitással dohányoztam az elmúlt több 10 évben, szóval a heti 1 doboz és a napi 1 között ingadozva. Most már eszembe sem jut, csak akkor gyújtok rá ha szórakozni megyek, akkor mint társasági cselekvést csinálom. De pl rendszeresen elfelejtek olyankor magammal vinni cigit mert annyira nem jár a fejemben. És jobb így! 27/L

Elképzelhető, hogy 17 éves fiú létemre az átlagnál jóval gyorsabban nő a hajam? Úgyértem. Havi 2-3 centit is akár szerintem. Nagyon gyorsan. A későbbiekben ez nem fog azzal járni, hogy időskoromra meg teljesen elfogy majd?

Legjobb válasz: Az átlaghoz képest tényleg gyors, de azért mégsem annyira nagyon. Nekem is szokott 2-2,5 cm-t nõni egy hónapban, fõleg nyáron. Nem áll kapcsolatban a kopaszodással a hajnövekedés üteme. Pl. apukámnak is nagyon gyorsan nõ, elmegy a fodrászhoz és 2 hét múlva megint sokkal hosszabb a haja. Havonta muszáj neki levágatni legalább. 47 éves, és egyáltalán nem kopaszodik, a fodrásznál is mondták neki, hogy több haja van, mint máshol egy egész családnak. Szerencsére én is tõle örököltem a hajam. :D

Az átlaghoz képest tényleg gyors, de azért mégsem annyira nagyon. Nekem is szokott 2-2, 5 cm-t nõni egy hónapban, fõleg nyáron. Nem áll kapcsolatban a kopaszodással a hajnövekedés üteme. Pl. apukámnak is nagyon gyorsan nõ, elmegy a fodrászhoz és 2 hét múlva megint sokkal hosszabb a haja. Havonta muszáj neki levágatni legalább. 47 éves, és egyáltalán nem kopaszodik, a fodrásznál is mondták neki, hogy több haja van, mint máshol egy egész családnak. Szerencsére én is tõle örököltem a hajam. :D
Cserélünk? :D És nem, nem fog elfogyni, nyugi. xD

Terhes lehetek? A kérdésem a következő lenne 17 éves vagyok és még szűz. Egyéjszakés kalandba bonyolódva a srác az ujjával a csiklómat izgatta (időnként max 1, 5-2 cmre behatolva) így éltem át első orgazmusomat.

Nem tudom hogy a felborult hormonháztartás (az els? orgazmus miatt) vagy terhesség miatt késik lassan 2 hete a menstruációm. Légyszi ne írjatok bunkó válaszokat és csak olyan írjon aki biztosan tud válaszolni. Els? ilyen, , élményem" és jelenleg kicsit aggódom a kés? menstruációm miatt. Köszi el?re is!

Legjobb válasz: 17 évesen azért azt illene tudni, hogy ahhoz hogy terhes legyél kéne sperma... De a leírásban nem említetted h a fiú elment volna, tehát valószínûleg nem volt sperma...(mégcsak elõváladék sem). Ne izgulj, megfog jönni! Ennyitõl nem lehetsz terhes (hacsak nem szemmel termékenyített meg)!

17 évesen azért azt illene tudni, hogy ahhoz hogy terhes legyél kéne sperma... De a leírásban nem említetted h a fiú elment volna, tehát valószínûleg nem volt sperma...(mégcsak elõváladék sem). Ne izgulj, megfog jönni! Ennyitõl nem lehetsz terhes (hacsak nem szemmel termékenyített meg)!
Ha tényleg csak az ujja volt bent akkor nem lehetsz terhes. Az, hogy késik a menstruációd sok mindentõl lehet, de ha ezen még stresszelsz is, azzal csak rosszabbat teszel!
Nem leszel terhes. Az, hogy volt egy orgazmusod (az elsõ), ez is lehet az oka annak, hogy nem jön meg, de pusztán azért mert annyira jól esett, hogy emiatt izgatott leszel, és ezen jár az agyad. Lehet a sok sztressz, idegeskedés (hogy terhes leszel), ezektõl késhet, sõt, biztos. Fel a fejjel.
Nem tud az ujjával teherbe ejteni, hacsak nem volt rajta sperma. Nem gondolod, hogy bármiféle szexet mellõznöd kéne, amíg ilyen alap dolgot nem tudsz?
nem tudok nem kiakadni, de 17 évesen tudhatnád, hogy csakis a srác péniszébõl kilövellõ spermától tudsz teherbeesni! szerinted mi jön ki az ujjaiból?! ne nevettes már könyörgöm... NEM LEHETSZ TERHES, csak parázol ilyen alapvetõ dolgokon. mielõtt elkezdesz szexuális életet élni KÉRLEK olvass el egy biológia könyvet. 20/L
Ha a fiú nem fogdosta magát, mielõtt hozzád nyúlt volna, akkor nem lehetsz terhes. Egyébként ha aggódik az ember, akkor bizony késni szokott, úgyhogy inkább nyugodj le, vegyél egy forró, sós fürdõt (ez elõrébbhozza a mensit), és egyél rendesen. Aztán óvatosan a "kalandokkal"!
Oké, most komolyan. Te ennyire hülye vagy, vagy csak ennyire unatkozol? Meg egyébként is minek akarsz szexuális életet élni, ha még az alap dolgokkal sem vagy tisztában?!
ennyi idõsen nem tudod hogyan szaporodik a saját fajtád?? ez annyira gáz, hova figyeltél biológia órán? szerintem süllyedj el...
Hmm... hogy lehetnél terhes, ha még szûz vagy? Téged is elraboltak az ufók? o.O Na jó, nem bunkóskodok. Lehet hogy azt érted félre, hogy mi az hogy szûz? Ha volt aktus, akkor lehetsz terhes, ha nem volt, akkor nem. De úgy is lehetsz terhes, hogy Zeusz rád nézett, és egybõl terhes lettél.( Azt hiszem Zeusz volt, hm, de irigylem... ) Hogy hívták azt a srácot? De azért az ufókkal vigyázz, sosem lehet tudni :D.
Igen, ez így van, ahogy az elõzõ írta, velem is így volt.
Remélem az én lányaim sosem lesznek ennyire nullák... szerintem ez kamu kérdés...
XD Ez gáz. Szánalom. Persze, terhes vagy! A pasid az ujjából is spermát lövellt beléd! Az hogy késik a mensid, betehetõ annak, hogy még egy éretlen, h_lye kis [email protected] vagy heheh tanuljá hogy anyád büszke legyen rád végre.
Mond el a pasidnak
Én hozzád képest öreg vagyok mint az országút, de ha ilyen koromban ilyen csajom lett volna (dugtam volna mint a lopott biciklit éjjel-nappal). Nekünk annak idején úgy kellett leimádkozni a lányokról a bugyit szinte mindig.... Rossz korban születtem most már biztos. De, hogy válaszoljak is: Kérlek készülj fel arra az eshetõségre, hogy itt az ideje a váltásnak. Nem azért, mert kevés a szex vagy nem azért, mert neked több kell. Hanem azért, mert ez a ti kétéves kapcsolatotok már a megszokáson alapszik. Nem a vonzódáson és a szerelmen. Olyan ez mint egy öreg házasság.... Meddig akarod még húzni? S mennyivel lesz jobb egy ilyen kapcsolatban, amikor jön egy srác, akiért meg fogsz õrülni (ez a tippem szerint, most nyáron megtörténik), s akkor hagyod ott a pasidat. S mindenki azt hiszi majd, hogy a másikért hagyod ott. Ami igaz is, de a lényeg, hogy ez a mostani még csak langyos... de lassan hideg lesz.
Elég fatökû barátod van már ne haragudj :/ Legalább az a kevés sex jó egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: De már nem merem ezt felhozni sem olyan kínos, mert neki ez olyan normális..és úgy érzem akkor, hogy kényszerítem....
O.o de lennék a pasid helyében, nem kéne kétszer kérni ilyet. :) Mindenesetre szerintem egy beszélgetés nem ártana, pl hogy mért nem akarja többször, ebbõl derülne ki a legtöbb és akkor tudnátok változtatni vagy iylesmi.
A kérdező hozzászólása: Mi mindennap találkozunk, tényleg mondhatom tökéletes kapcsolatnak.Ezért a megcsalást kizárnám, mert még sosem akadtam gyanúra vagy ilyesmi. :/ Kezdeményezni meg nem akarok én mindig. Ki mit tanácsol? :/
Nincs, de ha hosszútávra tervezel vele, az hiba lehet.
Hah általában a szép lányokat szokták megcsalni... Van okod aggódni.
Igazából csak akkor érteném meg ha együtt laknátok... én 1 éve vagyok a párommal mi havi 3-4* csináljuk Már csak azért is mert csak hétvégén találkozunk és ugyebár havi egyszer menzesz ideje... Bár van hogy egy hétvégén mi többször is belelendülünk...
A kérdező hozzászólása: Mondtam már..azt mondta, hogy majd változtatni fog..de nem változott. :/ Mondjuk van önbizalmam, nem tartom magam csúnyának, elég népszerû vagyok. Van okom az aggodalomra?
Magam sem értem a pasidat. Én napi 2-3 szexet akarnék Veled, ha szeretlek és kívánlak. F25
beszéljétek meg, nyomulj többet
Sajnos a szexuális étvágy egyéni adottság, és jelentõsen változtatni nem lehet. Ha ekkora különbség van köztetek, akkor ez a kapcsolat hosszú távon nem lesz fenntartható. Bármennyire fájó, jobban jártok mindketten ha egy megfelelõbb partnert kerestek. Ettõl még nem kell összeveszni egymással. El lehet válni egymástól barátságban is.

23 éves vagyok 2szer láttam (öntudatom óta) élőben puncit. Egyszer 17 évesen nyelvvel hatoltam bele egy lányba, rá 2 évre meg szexeltem. Azóta nem voltam nővel, még a barátnőimmel sem, akikkel összesen 3 hónapot jártam. Mi lehet a gond?

Sajnos újra ki kellett írnom a paramétereim. Fels?oktatásban vagyok ahol n? halmok vannak. Kollégiumban élek, ahol halom n? van. Nem vagyok rosszkép? és rossz indulatú sem. Kicsit elvontnak gondolnak.

Legjobb válasz: Néhány jó tanács :)körülbelül 1 évvel ezelõttig én is inkább baráti viszonyig jutottam csak a csajokkal aztán semmi tovább :) Nagyon egyszerû a gyógyír. Meg kell erõltetned magad, elfogadni magad olyannak amilyen vagy és elfelejteni az önértékelési gondjaidat ha vannak. A magabiztosság elengedhetetlen dolog.Pár dolog amit én eddig tapasztaltam, hogy szükséges: 1. Légy magabiztos. 2. Légy gyengéd és kedves. (akár elsõ radin is meglehet ölelni egy csajt, vagy mélyen a szemébe nézni, megcirógatni nem valószínû, hogy tiltakozni fog :) ) 3. Légy vicces és értékeld a poénokat. 4. Légy jó beszélgetõtárs. A külsõ egy dolog, ha nem vagy bûnronda akkor annál a csajnál is lehet esélyed aki esetleg 1 fotót látva rólad azt mondja, hogy nem vagy az esete, hogyha lehengerled a viselkedéseddel és beszédeddel. Jól el kell beszélgetni a csajokkal, jó sztorikon nevetgélni és ha úgy adja a lehetõség testi kontaktust teremteni. Mindig lehet egy ürügyet találni egy apró arcra puszira vagy ölelésre, és hidd el ha beloptad magad a szívébe akkor jól fog esni neki, de ezt beszélgetés közben úgy is észreveszed, persze ha frusztrált vagy és parázol hozzá sem mersz érni, tudom milyen de erõltesd meg magad! Aztán mondhatjuk lezárásképp nézz mindig a szemébe ha vele társalogsz a másfele lesegetés nem épp magabiztosságot sugárzó dolog, továbbá egy összenézõs-kínos csend remek kombináció a csókra :) Remélem tudtam hasznos dolgokat írni, bocsi kicsit hosszúra sikeredett :) Az meg hogy barátnõddel se volt szex arra nemtudok mit mondani, 3 hónap alatt lehetett volna :) 21/F

Néhány jó tanács :) körülbelül 1 évvel ezelõttig én is inkább baráti viszonyig jutottam csak a csajokkal aztán semmi tovább :) Nagyon egyszerû a gyógyír. Meg kell erõltetned magad, elfogadni magad olyannak amilyen vagy és elfelejteni az önértékelési gondjaidat ha vannak. A magabiztosság elengedhetetlen dolog.Pár dolog amit én eddig tapasztaltam, hogy szükséges: 1. Légy magabiztos. 2. Légy gyengéd és kedves. (akár elsõ radin is meglehet ölelni egy csajt, vagy mélyen a szemébe nézni, megcirógatni nem valószínû, hogy tiltakozni fog :) ) 3. Légy vicces és értékeld a poénokat. 4. Légy jó beszélgetõtárs. A külsõ egy dolog, ha nem vagy bûnronda akkor annál a csajnál is lehet esélyed aki esetleg 1 fotót látva rólad azt mondja, hogy nem vagy az esete, hogyha lehengerled a viselkedéseddel és beszédeddel. Jól el kell beszélgetni a csajokkal, jó sztorikon nevetgélni és ha úgy adja a lehetõség testi kontaktust teremteni. Mindig lehet egy ürügyet találni egy apró arcra puszira vagy ölelésre, és hidd el ha beloptad magad a szívébe akkor jól fog esni neki, de ezt beszélgetés közben úgy is észreveszed, persze ha frusztrált vagy és parázol hozzá sem mersz érni, tudom milyen de erõltesd meg magad! Aztán mondhatjuk lezárásképp nézz mindig a szemébe ha vele társalogsz a másfele lesegetés nem épp magabiztosságot sugárzó dolog, továbbá egy összenézõs-kínos csend remek kombináció a csókra :) Remélem tudtam hasznos dolgokat írni, bocsi kicsit hosszúra sikeredett :) Az meg hogy barátnõddel se volt szex arra nemtudok mit mondani, 3 hónap alatt lehetett volna :) 21/F
A kérdező hozzászólása: Én spanci vagyok a nõknek, és új szereposztást akarok. Nagyon sok nõ van a környezetemben tényleg, de egyszerûen nem kívánnak, vagy csak nem veszem észre. Emellett idegesítõen sok a "dughattam volna" eset. De én csak vezeklek.
Próbáld meg felismerni a "most dughatok" eseteket. Emellett lehetnél határozottabb, ha tetszik egy lány, udvarolj neki, egyértelmûen jelezd, hogy tetszik. Arra kénytelen lesz valamit reagálni. Ha nemet mond, még az is jobb annál, mint ami most van, mert legalább tudod, hányadán álltok.
aki kollégista, és nem jut pinához, ássa el magát...én amikor eben a helyzetben voltam, minden héten legalább 3x dugtam a koleszban, csak fel kell tudni ismerni a ribancokat.és az olyan ribancokat, akik egy másik csajjal +veled is csinálnák(bár ahhoz nem árt a tapasztalat)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Am ezek az adottságaim a határozottságon kívül meg vannak. Szeretik a gondolataim, humorom, kedves is vagyok, bár nem vagyok érintkezõs. Egyszerûen nálam közelharc krízis alakul ki ha nevetgélek, vagy komolykodok egy csajjal és mellettem ül, nem tudom átlendíteni a beszélgetést testiségbe, eszembe jut a barátokközt suta színészjátéka, és nem érzem természetesnek. Azt akarnám, hogy õ támadjon le. De nem fog. utolsónak: elástam magam, és még le is h*gyoztam a sírom.
4/5, te sem a Schönherzben voltál koleszos, az tuti:D

17 éves vagyok, több, mint fél éve van egy 24 éves barátom. 300km a közöttünk lévő távolság, de mivel ő már egyetemista, így általában minden 2. héten jön hozzám. Vajon kibírom? Van esélyünk a boldogságra?

17 éves vagyok, több, mint fél éve van egy 24 éves barátom. Imádom ?t. Túlságosan is, ez a probléma. 300km a közöttünk lév? távolság, de mivel ? már egyetemista, így általában minden 2. héten jön hozzám szerdán és csak vasárnap megy el. Decemberben 3 hetet is együtt tudtunk tölteni, csodálatos volt. Aztán jan. 2.-án el kellett válnunk a vizsgái miatt és majd csak 30.-án jön hozzám. Teljesen kikészültem. Állandóan sírok, mindenhol ?t látom, mindenhol az ? hangját hallom. Mindennap beszélünk telefonon és csak az ad er?t, amikor mondja, hogy értem csinálja az egészet. Egyszer?en nem találom a helyemet, olyan tökéletes az összehang közöttünk, hogy semmi jót nem látok abban, ha nincs velem. Az összes barátn?m azt mondja, hogy nekik ez már sok lenne, ?k meg pont azt nem bírnák, hogy reggelt?l-estig együtt legyenek a barátjukkal. Valószín?leg jöv?re abba a városba tudok menni továbbtanulni, ahol ? lakik. És abban is reménykedünk, hogy júliustól többet tudunk együtt lenni, hiszen szeptembert?l már csak vizsgái lesznek, órákra nem kell bejárnia. De az még messze van és én most itt vagyok egyedül. Annyira hiányzik!!!! Együtt szoktunk fürödni, enni, aludni…mindent együtt csinálunk…..és most bármit csinálok egyszer?en üvölt a csend és majd bele?rülök a hiányába. Tudja, hogy szomorú vagyok, de nem szoktam panaszkodni, mert ekkor mindig b?ntudata van, hogy nem lehet velem….persze tudom, hogy nem ? tehet róla. Mit kéne csinálnom, hogy jobb legyen? Szívesen e-maileznék olyan emberekkel is, akik hasonló cip?ben járnak, illetve jártak.

Legjobb válasz: Azt hiszem hasonló helyzetben vagyunk. Mondjuk köztem és a párom között nincs ekkora távolság,de mi is kéthetente találkozunk. Õ a munkálya miatt nem tuf gyakrabban jönni. Nálatok valamennyivel jobb a helyzet, mert szerdától vasárnapig együtt vagytok. Mi viszont két hét után mikor talizunk, akkor eljön hozzánk szombaton és vasárnap már mennie is kell haza. Már 2 éve vagyunk együtt. Eleinte nekem is nagyon rossz volt, sokat sírtam, de aztán ahogy telt az idõ megszoktam, hogy ennek így kell lennie, és attól h nem lehetünk minden nap együtt, a szerelem ami bennünk van, és egymás iránt érzünk éltetni tudja ezt a kapcsolatot, és bíznunk kell egymásban, mert ez nagyon fontos. Mi is szinte minden nap beszélünk telefonon, msn-en, és hát az sms-ekbõl is van elég:). Mi csak akkor tudunk több napot együtt tölteni ha én megyek náluk, és az csak szünetekben van, mert én még tanulok. Merj belevágni, és meglátod, hogy a távkapcsolat is lehet sikeres, fõleg ha van szerelem is!

Azt hiszem hasonló helyzetben vagyunk. Mondjuk köztem és a párom között nincs ekkora távolság, de mi is kéthetente találkozunk. Õ a munkálya miatt nem tuf gyakrabban jönni. Nálatok valamennyivel jobb a helyzet, mert szerdától vasárnapig együtt vagytok. Mi viszont két hét után mikor talizunk, akkor eljön hozzánk szombaton és vasárnap már mennie is kell haza. Már 2 éve vagyunk együtt. Eleinte nekem is nagyon rossz volt, sokat sírtam, de aztán ahogy telt az idõ megszoktam, hogy ennek így kell lennie, és attól h nem lehetünk minden nap együtt, a szerelem ami bennünk van, és egymás iránt érzünk éltetni tudja ezt a kapcsolatot, és bíznunk kell egymásban, mert ez nagyon fontos. Mi is szinte minden nap beszélünk telefonon, msn-en, és hát az sms-ekbõl is van elég:) . Mi csak akkor tudunk több napot együtt tölteni ha én megyek náluk, és az csak szünetekben van, mert én még tanulok. Merj belevágni, és meglátod, hogy a távkapcsolat is lehet sikeres, fõleg ha van szerelem is!
Azért a hurrá-optimizmus és a rózsaszín köd mögé nézve kijelenthetjük azt, hogy 1. Nem biztos, hogy jó lenne akkor is, ha már együtt lennétek, mert hát "lakva ismerkszik meg a másik". Nem véletlenül van ez a mondás. Más az, hogy néha, hétvégente találkozol valakivel, ami inkább ünnep-szagú. Aztán hét közben meg a fejedben építgetsz valami képet, ami nem is biztos, hogy valós. Az dönti majd el, hogy mennyire van összhang, hogy hogyan szervezitek meg a közös mindennapokat (postán befizetés, ki mosogat, ki takarít, mit mondasz, ha fáradt munka után, stb.). 2. Szerintem kifejezetten rossz ötlet azért választani hivatást/iskolát/karriert, hogy a másik mellett legyél. Mi lesz, ha szakítotok? Ej. Nagyon nem szabad keverni a szezont a fazonnal. Lehet, ez a fiú pár év múlva már nem lesz az életed része, de az, hogy hol végeztél és mit/hogy tanultál örökre a Tiéd marad. 3. A homo sapienst nem arra találták ki (nem olyanná fejlõdött az evolúció során), hogy elektronikus eszközökön keresztül kapcsolatot ápoljon több száz km-re lévõ fajtársával. Tudom, hogy nem segített a válaszom és nem túl szívderítõ, de a masszív lepontozás ellenére is vallom, hogy ezt az oldalát is látni kell a dolgoknak, mert neked is csak egy életed van. Amit persze úgy rontasz el, vagy teljesítesz ki, ahogy neked tetszik.
Utsónak: teljesen egyet értek Veled, de a válaszodból az derül ki számomra, hogy nem 17 év körüli vagy. Én 30 vagyok és emlékszem hogy tini koromban bele akartam halni minden szerelembe!!! Van olyan mondás is, hogy "a tanulópénzt meg kell fizetni", " mindenki a saját kárán tanul", bla-bla. De tizenévesen nem igazán a józan ész döntött nálam sem! Az mondjuk fura, hogy a szüleid tárt karokkal fogadnak egy 24 éves fiút... Persze lehet, hogy én vagyok túl konzervatív, úgy látszik ez meg a korral jár! :-)
Nem bántásból mondom, de ez amolyan romantikus regényes/brazil sorozatos, hogy "tiszta szívembõl, õszintén szeretek". Így csak filmekben és regényekben fogalmaznak és egy kicsit megjátszás/mesterkélt szagú, ha élõben találkozol vele.
A kérdező hozzászólása: Igaza van az utolsó elõtti válaszolónak abban, hogy nem nekem találták ki a távkapcsolatot, de inkább vállalom, minthogy lemondjak arról, akit tiszta szívembõl, igazán szeretek....
A mai fiatalok kezdenek hasonlítani a hetvenes és nyolcvanas évek (anti-)utopisztikus scifijeiben jósolt "szép új" világokra. Akármilyen jó is msn-ezni, meg pótolhat sokmindent, de pont a lényeget nem pótolja. A másik bõrének szagának megszokása, a másik minden apró rezdülésének megismerése, a rigolyákkal és idegesítõ vonásokkal való szembesülés, stb. Ez és nem más a "lakva ismerkszik meg a másik mondás" alapja.
Egyébként az is eszembe jutott a fentieken kívül, hogy fél évet azért ki lehet így bírni. Meg talán nem szomorkodni kell, hanem vágyakozni, mint amikor a suliban arra gondolsz, hogy de jó, este palacsintát süt a nagyi és de jó lesz (most mondtam egy példát). De az, hogy sírdogálsz, egy kicsit azt jelzi, hogy nem biztos, hogy való neked a távkapcsolat.
Köztünk 160 km van. Fél éve vagyunk együtt. Ált. hetente/kéthetente/3hetente talizunk. Legtöbbször 1 napra, de van, hogy még 24 óra sincs. Ha én megyek hozzá, akkor 4-5 nap is együtt tudunk lenni. Szerintem az MSN egy csoda a távkapcsolatokban. Legalábbis a webkamos része. Nekem sokat jelent, hogy láthatom és úgy beszélgethetünk. Az írogatós része meg többször vezet félreértéshez, mert nehezebb objektíven értékelni az olvasottakat. Könnyebben félreértheted, mert lehet azt is komolyan veszed, amit a másik mosolyogva írt le, csak te épp nem láttad a mimikáját, gesztusait...Nálunk pl. lényegesen többször megy a vita MSN-en, mint élõben. Pont amiatt, hogy elbeszélünk egymás mellett...SZóval nekem a webkamozás a legmegnyugtatóbb érzés, ha nagyon hiányzik a párom.
Elõzõ válaszoló: én is 30 vagyok. A tanulópénzes dologgal egyetértek, ezért én csak egy dologra "esketném" meg a szülõk helyében a kérdezõt, hogy az életének egyéb más fontos döntéseit a leírt problémától független döntésként hozza meg. Együtt lehet a fiúval, a 24 év sem probléma, aranyosak, kedvesek, de én többször is figyelmeztetném, hogy nem jó ötlet úgy iskolát/hivatást választani, hogy a srác meglétének puszta ténye bármi befolyással van rá. Egy esetben lenne kivétel, ha végül is valahány egyenlõ esélyes eset közül kell választani és amúgy is pénzt dobna föl, hogy eldöntse. Akkor lehet a döntésben azt is mérlegelni, hogy a sráccal többet legyen együtt.
A kérdező hozzászólása: Az elején nagyon féltettek, de mivel már ismerik a páromat, így tudják, hogy mennyire megbízható. Nagyon mûvelt, mindenhez hozzá tud szólni, illemtudó, nem alkoholista, mint a fiatalok nagy része stb.... Abban egyeztünk meg a szüleimmel, ha nem romlik a tanulmányi eredményem, akkor õk áldását adják a kapcsolatunkra. Nos...amióta vele vagyok, azóta még javítottam is, hiszen matekból mindig csak 4-es voltam , de hála a barátom magyarázásainak, ma már ez is simán 5-ös. És ezt a szüleim is látják... Abban igaza van a 2. válaszolónak, hogy nem szabadna csak miatta odamennem továbbtanulni, de az a kar, amire szeretnék menni, nos csak az ottani egyetemen van és még Budapesten. Tõlünk Pest is 3 órányi buszozásra van, szóval ezzel nem veszítenék sokat...
Szia.Nekem 3eves kapcsolatom van amibol 1evet toltotunk egyut a masik 2 atment tavkapcsolatba ami szornyen nehez mert en is nagyon szeretem ot.Tudom hogy sokszor erzed magad egyedul es biztos hogy ugy erzed mintha valami hianyozna az eletedbol es tenyleg ugy van mert nincs meleted ez mind ismeros erzes.Probald meg lekotni magad es vedd ugy ezt az egeszet mint egy akadajt es ha legyozod az akadajt nagyon boldog leszel.Szoritpk neked!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!