Találatok a következő kifejezésre: 17 éves és beleszerettem egy 44 (1 db)

17 éves vagyok, és beleszerettem egy 44 éves férfibe. Ezt nem szabadna, de egyszerűen nem bírom elfelejteni. Vége lesz a szenvedésemnek vmikor?

Az én családom és az ? családja együtt szokott nyaralni a Balatonon. 2 éve kezd?dött. Kiskorom óta nagyon szeretem ha simogatják, "firkálnak" a hátamra. A családomból ezt senki nem szereti csinálni, mert unalmas. Kiderült hogy Õ is szereti ezt. És hogy neki sem csinálja senki. Ezért elkezdtünk egymás hátára "firkálni". Egy ideig csak úgy semmi érzelem nélkül ment, de aztán vmi megváltozott és az érintése egyre inkább átment szexuális simogatásba. Aztán már nem csak a hátamat simogatta, hanem az oldalamat, és a hasamat is. Annyira jól esett. Fokozatosan beleszerettem. Aztán tavaly megcsókolt, és megfogta a mellem... Kicsit sokat ivott, de úgy éreztem, nem csak emiatt történt. Idén egy franciaágyon aludtam a hugommal, és befeküdt közénk, természetesen felém fordulva. Megint megfogta a mellem... Legszívesebben én is csináltam volna vmit... Még szerencse, hogy senki sem látta...! Tudom, hogy ez nem normális, és hogy nem szabad, hiszen neki caládja van, és 27 év van köztünk, de szeretem. Segítsetek, nem tudom elfelejteni, pedig nagyon akarom! Rossz látni, és tudni, hogy soha nem lehet semmi...! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Tudom hogy nehéz de az lenne a legjobb ha elkerülnéd annyira amennyire csak lehet, mert ebbõl túl sok jó nem lehet inkább csak gond. Gondold el hogy reagálna rá a családod, rokonság és az övé is. Legjobb az lenne szerintem ha eljárnál bulizni és megpróbálnád elfelejteni. Hidd el hogy majd megjelenik egy korodbeli srác akivel ugyanezeket át tudod majd élni.

Tudom hogy nehéz de az lenne a legjobb ha elkerülnéd annyira amennyire csak lehet, mert ebbõl túl sok jó nem lehet inkább csak gond. Gondold el hogy reagálna rá a családod, rokonság és az övé is. Legjobb az lenne szerintem ha eljárnál bulizni és megpróbálnád elfelejteni. Hidd el hogy majd megjelenik egy korodbeli srác akivel ugyanezeket át tudod majd élni.
Csatlakozom az elöttem válaszolóhoz Felejtsd El És Ne találkozz vele többet--Menj bulizz-Pasizz Találsz hozzád illõt nyugi.
Én 18 éves vagyok és már egy éve férjnél és most született egy gyönyörû szép kislányom. A férjem 33 éves. Van ilyen, hogy minden jól alakul és boldog család lehet a dologból, de nagyon ritka. Szerintem inkább maradj még egy darabig fiatal. Én nagyon szeretem a férjem, de nagyon megbántam , hogy nem éltem ki magam. Gondolj meg mindent 100-szor mielött cselekszel, mert utána már nem biztos , hogy tudsz változtatni. Üdv egy 3 hetes kislány boldog anyukája.
Nyugi ez elfog múlni, csak azért érzed azt, mert nyilván gyengéden közeledett hozzád.Egy idõsebb pasi nagyon megtudja fogni egy kiscsaj fanáziáját, aki majd éjszakákat álmodoz át róla.Csak azért nem felejtetted még el, mert egy részt táplálod magadban ez a mondjuk ki hiú reményt, mert ha még lenne is valami, mondjuk sex, akor neki érzelmileg nem sokat tenne, csak szédítene, ez az igazság, akár hogyan is fáj most ez, más részrõl meg biztos látod néha, vagy keresed a társaságát.Azt ajánlom kerüld el, a leggyorsabb út egy másik pasi, aki illik hozzád.
Boccs ezt véletlenül küldtem el háromszor, nem tudom, hogy hogyan, na mindegy foggadd meg a jó tanácsot, menj bulizni, Megigérem, hogy elfelejtednekem is sikerült:)
lehet, hogy jól esett a csókja, kellemes volt az érintése, de el kell felejtened, mire te oda jutsz, hogy családot akarsz alapítani, õ már ötven éves lesz..ismerek oylan embereket akik közt 18 év van, és boldog házasságban éltek, most pedig már idõsek és még mindig ugyanoylan jó a kapcsolatuk..de ez a 27 év nagyon sok...ráadásul vedd figyelembe, hogy családja van, ráadásul a te családoddal is jóban van..senki nem támogatná a kapcsolatot és szerintem õ is csak egy kisebb kalandnak fogta fel a dolgot..
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat és a tanácsokat mindenkinek. :) Azért nem szeretnék most összejönni vkivel, mert amíg õt szeretem, róla álmodom, stb., addig feleslegesen "csapom be" azt a vkit. Szal nem szerenték csak felejtés miatt összejönni egy másik pasival.
Sürgõsen fejezd be ezt az egészet. Ha nem sikerül, akkor fordulj pszichológushoz! Komolyan mondom. Fõleg azért, hogy ne vesztegess el értékes éveket az érzelmi és biológiai életedbõl.
Ha tényleg te lennél álmai nõje, akkor tisztelne annyira hogy ne csak a melleidet "ápolgassa" hanem a lelkedet is.Ha az ember szeret valakit annak csak jót akar ám ahogy elmesélted õ csak magába bolondít, és nem viseli a következményeit.És mondd csak hogy meri megcsinálni hogy kishíján szexuális kapcsolatot létesít veled ráadásul a hugod elõtt.Ez undorító.Ráadásul még kiskorú vagy õ pedig már 44.Ez szerintem pedofília, úgylehet a feleségétõl nem kapja meg azt amit tõled megkaphatna.Arra nem is gondoltál hogy csak beetetett? Honnan tudod hogy õ is szereti ha a hátát firkálják? 100% hogy csak kitalálta hogy fogdoshasson téged anélkül hogy feltûnne, mekkora perverz.Hidd el ha komolyan szeretne nem fogdosással kezdte volna.Amugy én az ilyet feljelenteném és rács mögé dugnám rögötön.LE NE FEKÜDJ VELE!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez mennyire észrevehető?

Ha egy srác aki most csókolózik először,megcsókol egy lányt aki már csókolózott.Akkor azt észre veheti a lány könnyen hogy most csókolózott először?(A lány nem sokszor csókolózott még)

2

Barátságból szerelem lehetséges? A többi lent

Van egy lány (18) akivel jól elvagyunk a baráti társaságban is egyszer el hivtam egy talira az elejèn mind ketten zavarban voltunk de aztàn mind a ketten feloldodtunk. Jol elvoltunk sokat bészélgetünk meg pizzàztunk egyett. Aztán meg egy óráig beszélgetünk még. Utánna elbucsuztunk. Ez most mi lehet bimbozó szerelelem lehet? F(19)

4

Csajok ti mit szólnátok ha a barátotok egyszercsak elkezdene korrektort esetleg alapozót is használni?

Életkort is írjatok!

15

Szerintetek van még értelme?

Nos a helyzet az, hogy kb. 2 hónapja szakítottam a volt barátommal. 1 évet és 1 hónapot jártunk. Eleinte nem akartam vele járni, nem tudom, de nem foglalkoztam vele. Az után elkezdtünk beszélgetni, egyre többet, hivogatott, egyszer-kétszer visszautasítottam, hogy nem szeretnék kapcsolatot, de mivel sokat beszélgettünk, meg minden, valahogy mégis megpróbáltam vele mert szimpatikusnak tűnt. Lassan beleszerettem, azt hittem tényleg ő az igazi, hisz odavoltam érte, nagyon megszerettem, férfit láttam benne. De kb. egy fél év után észrevettem, hogy nagyon féltékeny, évfolyamtársaimmal ha beszéltem (fiúkkal) akkor mindig megszólt, vagy mindig a munkahelyére kellett elmenjek hozzá, hogy lásson s egy ideig mentem is, meg próbáltam alkalmazkodni nem szóltam semmit. El kezdett kisajátítani, amúgysem jártam sehova, de ha nem csak vele foglalkoztam kiakadt. Kiakadt, hogy ha vele vagyok ne beszéljek másokkal, hanem vele foglalkozzak. Pedig vele foglalkoztam, de nem tudom, nem volt neki elég. Pár hónapon keresztül ez volt, s tűrtem, mert majd változik ez gondoltam, de csak rosszabbodott. Már nem volt olyan mint az elején. Ha hozzám jött haza, akkor ha nem vártam, vagy nem mentem elé a buszhoz megszólt, ha egyes családtagjaim hívtak telefonon mikor nála voltam, akkor is rámszólt, hogy tegyem le. Elég sokat gondolkodtam, meg ettem magam ezen, hisz szerettem őt, de megváltozott, leláncolt, pedig nem jártam másokkal el, de neki ez is sok volt, hogy néha otthon szerettem volna aludni s nem nála. Néha szükségem volt egyedüllétre, mert nem hagyott időt hogy hiányozzon, mert egész nap csak SMS-eket küldött, s ha nem írtam vissza (mert órán voltam) leszólt, hogy miért nem válaszolok, de mindig ez volt. Ezt megelégeltem, s bár hosszabb vívódás után szakitanom kellett vele. Õ volt a második párom, de nem bírtam, hogy lekötött ennyire, hogy nem tudtam vele menni komolyabb társaságba mert ő más személyiség, bulizósabb, úgymond kevésbé kulturált. Nos amióta szakítottunk, azóta mind próbálkozik, meg kérlel, hogy béküljünk ki, hogy ő megváltozik, rájött min csúszott el, és tudna javítani stb. De valahogy nem tudok már bízni benne, hisz nem egyszer szakítottunk már (rövid időre) az év alatt. Szerintetek változna? Igazából nem tudok hinni ebben. Próbálnám elfelejteni, tovább lépni, ismerkedni s élni az életem, de mindig ír. Én speciel nem hinném, hogy működne, s szerintetek ?

4

Ha az önsajnálás a legférfiatlanabb dolog, akkor az emósoknak miért van barátnőjük?

Sokan mondják itt, hogy nincs olyan csúnya ember, akinek ne lenne párja meg hogy a nők nem a külsőre mennek és ebből levezetik az okosságot, hogy azért nincs az itteni kérdezőknek barátnőjük és nem kellenek senkinek, mert önsajnálók és síránkoznak.

Akkor olyanoknak miért van, akik még az ereiket is felvagdossák akkora világfájdalmuk van? Ez üti az egész gondolatmeneteteket, nem?

17

Kinek akar hazudni azzal, hogy szereti?

Annyi meg annyi olyan kérdést olvasok itt és látok az ismerőseim között, hogy
- megcsaltam, de szeretem
- mindig veszekszünk, de szeretem
- nem kívánom már, de szeretem
- folyton semmibe vesz, de szeretem
- más felé kacsingtok, de szeretem
stb...

Ezekkel kinek akar hazudni az adott illető? Magának vagy annak, akinek mondja?

2

Ha egy srác csúnya de értelmes, akkor lehet esélye egy szép de buta lánynál?

Vagy a külső tulajdonságok fontosabbak?

18

Most jöttem csak rá, hogy hazudtak nekem a szüleim, rokonaim. Nem vagyok jóképű sem átlagos, csúnya görény vagyok? Mit tegyek? (lent)

Az a helyzet, hogy már 23 éves vagyok, sose volt még bnőm, a szerető szüleim és rokonaim elhitettél velem, hogy nem a külsőmmel van a baj, hanem hogy nem járok rengeteget emberek közé, stb. Akár még ismerős is lehet a sztori sokaknak..

A tény, hogy világ életemben sosem fogadtak igazán el szociális körökben, és hogy ez mind az én hibám, mindez csak hazugság volt. Nem az a baj amilyen vagyok, hanem az AMI vagyok, egy csúnya pasi. És erre most éreztem rá igazán :/

Ti mit javasoltok? Küzdjek tovább az álmomért, hogy legyen egy szerető társam, vagy temetkezzek inkább a munkámba és fogadjam el a tényt, hogy nem születtem túl esztétikusnak?

24/F

10

Borsod megyéből van itt lány aki még szingli?

Születésem óta ebben a megyében élek, számos városban laktam/jártam már, iskola, egyetem, munkahelyek miatt, és mindig azt tapasztalom hogy minden korombéli lány megtalálta már a párját. Van olyan aki még nem, és ha igen akkor miért nem?
27F

4

Szakított velem a barátnőm de nem tudom a konkrét indokot szerintetek mi lehetett?

egyik nap be jelentette hogy szakítani akar mert szerinte túl keveset beszélek vele pedig a legelején meg beszéltük hogy ha bármi bántja a másikat őszintén szólunk de előtte semmi baja nem volt velem sokat nevettünk, beszélgettünk szórakoztunk ez lényegébe egyik napról a másikra jelentette be de rá egy nappal meg más kapcsolatban volt előtte találkozott az illetővel de annyit mondott, hogy csak egy régi barát szerintetek is csak be kavart a hátam mögött ? ez gyötör a legjobban mert nem tudom mi lehet az igazság :/

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!