Találatok a következő kifejezésre: 17 éves és beleszerettem egy 44 (1 db)

17 éves vagyok, és beleszerettem egy 44 éves férfibe. Ezt nem szabadna, de egyszerűen nem bírom elfelejteni. Vége lesz a szenvedésemnek vmikor?

Az én családom és az ? családja együtt szokott nyaralni a Balatonon. 2 éve kezd?dött. Kiskorom óta nagyon szeretem ha simogatják, "firkálnak" a hátamra. A családomból ezt senki nem szereti csinálni, mert unalmas. Kiderült hogy Õ is szereti ezt. És hogy neki sem csinálja senki. Ezért elkezdtünk egymás hátára "firkálni". Egy ideig csak úgy semmi érzelem nélkül ment, de aztán vmi megváltozott és az érintése egyre inkább átment szexuális simogatásba. Aztán már nem csak a hátamat simogatta, hanem az oldalamat, és a hasamat is. Annyira jól esett. Fokozatosan beleszerettem. Aztán tavaly megcsókolt, és megfogta a mellem... Kicsit sokat ivott, de úgy éreztem, nem csak emiatt történt. Idén egy franciaágyon aludtam a hugommal, és befeküdt közénk, természetesen felém fordulva. Megint megfogta a mellem... Legszívesebben én is csináltam volna vmit... Még szerencse, hogy senki sem látta...! Tudom, hogy ez nem normális, és hogy nem szabad, hiszen neki caládja van, és 27 év van köztünk, de szeretem. Segítsetek, nem tudom elfelejteni, pedig nagyon akarom! Rossz látni, és tudni, hogy soha nem lehet semmi...! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Tudom hogy nehéz de az lenne a legjobb ha elkerülnéd annyira amennyire csak lehet, mert ebbõl túl sok jó nem lehet inkább csak gond. Gondold el hogy reagálna rá a családod, rokonság és az övé is. Legjobb az lenne szerintem ha eljárnál bulizni és megpróbálnád elfelejteni. Hidd el hogy majd megjelenik egy korodbeli srác akivel ugyanezeket át tudod majd élni.

Tudom hogy nehéz de az lenne a legjobb ha elkerülnéd annyira amennyire csak lehet, mert ebbõl túl sok jó nem lehet inkább csak gond. Gondold el hogy reagálna rá a családod, rokonság és az övé is. Legjobb az lenne szerintem ha eljárnál bulizni és megpróbálnád elfelejteni. Hidd el hogy majd megjelenik egy korodbeli srác akivel ugyanezeket át tudod majd élni.
Csatlakozom az elöttem válaszolóhoz Felejtsd El És Ne találkozz vele többet--Menj bulizz-Pasizz Találsz hozzád illõt nyugi.
Én 18 éves vagyok és már egy éve férjnél és most született egy gyönyörû szép kislányom. A férjem 33 éves. Van ilyen, hogy minden jól alakul és boldog család lehet a dologból, de nagyon ritka. Szerintem inkább maradj még egy darabig fiatal. Én nagyon szeretem a férjem, de nagyon megbántam , hogy nem éltem ki magam. Gondolj meg mindent 100-szor mielött cselekszel, mert utána már nem biztos , hogy tudsz változtatni. Üdv egy 3 hetes kislány boldog anyukája.
Nyugi ez elfog múlni, csak azért érzed azt, mert nyilván gyengéden közeledett hozzád.Egy idõsebb pasi nagyon megtudja fogni egy kiscsaj fanáziáját, aki majd éjszakákat álmodoz át róla.Csak azért nem felejtetted még el, mert egy részt táplálod magadban ez a mondjuk ki hiú reményt, mert ha még lenne is valami, mondjuk sex, akor neki érzelmileg nem sokat tenne, csak szédítene, ez az igazság, akár hogyan is fáj most ez, más részrõl meg biztos látod néha, vagy keresed a társaságát.Azt ajánlom kerüld el, a leggyorsabb út egy másik pasi, aki illik hozzád.
Boccs ezt véletlenül küldtem el háromszor, nem tudom, hogy hogyan, na mindegy foggadd meg a jó tanácsot, menj bulizni, Megigérem, hogy elfelejtednekem is sikerült:)
lehet, hogy jól esett a csókja, kellemes volt az érintése, de el kell felejtened, mire te oda jutsz, hogy családot akarsz alapítani, õ már ötven éves lesz..ismerek oylan embereket akik közt 18 év van, és boldog házasságban éltek, most pedig már idõsek és még mindig ugyanoylan jó a kapcsolatuk..de ez a 27 év nagyon sok...ráadásul vedd figyelembe, hogy családja van, ráadásul a te családoddal is jóban van..senki nem támogatná a kapcsolatot és szerintem õ is csak egy kisebb kalandnak fogta fel a dolgot..
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat és a tanácsokat mindenkinek. :) Azért nem szeretnék most összejönni vkivel, mert amíg õt szeretem, róla álmodom, stb., addig feleslegesen "csapom be" azt a vkit. Szal nem szerenték csak felejtés miatt összejönni egy másik pasival.
Sürgõsen fejezd be ezt az egészet. Ha nem sikerül, akkor fordulj pszichológushoz! Komolyan mondom. Fõleg azért, hogy ne vesztegess el értékes éveket az érzelmi és biológiai életedbõl.
Ha tényleg te lennél álmai nõje, akkor tisztelne annyira hogy ne csak a melleidet "ápolgassa" hanem a lelkedet is.Ha az ember szeret valakit annak csak jót akar ám ahogy elmesélted õ csak magába bolondít, és nem viseli a következményeit.És mondd csak hogy meri megcsinálni hogy kishíján szexuális kapcsolatot létesít veled ráadásul a hugod elõtt.Ez undorító.Ráadásul még kiskorú vagy õ pedig már 44.Ez szerintem pedofília, úgylehet a feleségétõl nem kapja meg azt amit tõled megkaphatna.Arra nem is gondoltál hogy csak beetetett? Honnan tudod hogy õ is szereti ha a hátát firkálják? 100% hogy csak kitalálta hogy fogdoshasson téged anélkül hogy feltûnne, mekkora perverz.Hidd el ha komolyan szeretne nem fogdosással kezdte volna.Amugy én az ilyet feljelenteném és rács mögé dugnám rögötön.LE NE FEKÜDJ VELE!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Azok a nők akiknek hatalmasak az elvásásaik a férfiakkal szemben, azok vajon mit adnak bele a kapcsolatba?

Ebből a kérdésből indultam ki: "Sok nő valóban azért marad magányos, mert sok a fejében az elképzelt hülyeség"
Lehet, hogy semmit a p. kívül és még pont ők csodálkoznak mikor x év múlva megunják őket. Mindent készen akarnak megkapni, de ők semmit se akarnak dolgozni a sikerért...

10

Vannak itt olyan emberek akiket a. parjuk kihasznalt es ennek ellenere nagyon szerettetek?

En feladtam erte az eletemet szo szerint. Naluk lakok jelenlefg szuleimmel osszevesztem miatta. O meg azt hiszi h mindent megtehet velem. Ha veszekszunk olyam csunyal lekezeloen beszel velem egyszeruen tonkretesz. Teljesen lelkibeteg vagyok miatta. Szakitani nem tudok de enni se tudok mar semmit se

2

A kevésbé szép lányok köszönetet mondhatnak a szebb lányoknak, hogy milyen jó átlagos, normális pasikat passzolnak le nekik?

20

Lépjek túl rajta? Vagy inkább várjak rá? Bele merjek nézni a szemébe ezek után?

Van egy fiú. Már lassan fél éve lesz, hogy beleszerettem, és úgy tűnt, hogy én is tetszek neki(ez biztos). Eddig beszédviszonyban voltunk, meg mindig nagyon rám mosolygott ha hirtelen meglátott valahol. Elég kedves volt velem mindig. De a múlt a hónapban megint láttuk egymást, és láttam, hogy valami történt vele. Alig kinyitotta ki a száját amikor köszönt, és lenézett a földre. Egy pár napra rá megtudtam mástól, hogy barátnője van. Azóta annyira megváltozott minden. Köszönni sem képes. Én persze még azóta sírok miatta. Mit tegyek? Lépjek túl rajta? Vagy várjak rá?(esküszöm megtenném..)Köszönjek neki még egyáltalán?

5

Ha a barátod/barátnőd 2-3 napig nem jelentkezik, az jelenthet valamit?

11

Szakitsak vele? De nagyon szeretem

Vannak nagyon jo elmenyeink pillanataink de sokszor rossz kedvem van mert nem vesz figyelembe nem erti meg a.dolgaimat. Ilyenkor felhuzza magat es lehulyez lebunkozz amyamekat szidja h pont olyan vagyok mint o stb. Em sirok allandoan es latja h nagyon megbantptt de neki all feljebb. O az eletem a mindenem. Most is veszekedtunk elegge durvan o elment dolgozn en meg naluk varom. Mit tegyel? Nem birom mar. Ja es en nagyon sok dplgot ttettem meg erte a sajat csaladommal veszekszek mert ok tiltjak tollem. 21 l

9

Mi van ha a látszat csal? 18/F

Az lenne a kérdésem főleg a női nem képviselőihez de természetesen a férfi nem tapasztalatai és meglátásai is érdekelnek. Hogy adott egy pasi aki kezdeményez nálatok...és külsőre és belsőre is oké legalábbis elsőre...aztán ahogy telik az idő feltűnik hogy bár jó alakja és kiállása van azért van neki pár azokból a bizonyos párnácskákból itt ott amire azért rá lehet fogni de ruhában meg se mondanád róla.. még egy két feszülősebb pólóban sem. kérdés hogy ez oka lehet e a szakításnak?

3

Miert nem tudok szakitani vele? Mit tegyek ez nem normalis allapot

Kicsit tobb eve vagyok egyutt baratommal o az elso akivel lefekudtem stb... O a mindenem. Szuleim tiltanak minket elegge. En vallasos vgyok tobbnyire ezert. Mar egy hete itt vagyok naluk. De sokszor figyelembe se vesz ma pl el is kuldott kb bunko velem en meg itt varom meg o dolgozik. En nem tudom h lehet vki ilyen a masikkal ha szereti. Annyiszor szakitanek vele szivem szerint de nem tudok keptelen vagyok ra. De tudom h ennel sokkal jobbat kaphatnek aki kedves stb. Meg o van felhaborodva sok dolog miatt en mindenkivel veszekszek miatta o meg nem akar eljegyezni mert ugye nekem az lenne a biztos azert

11

Párom azt akarja, hogy változzak és, hogy aktívabb legyek az ágyba. Mit tegyek?

Múltkor szakítottam vele, mert csúnyákat mondott rám, hogy én biztos megcsalom. Meg ilyeneket mondott, hogy gyerekes vagyok, meg buta. Volt olyan , hogy a boltba leállt velem cirkuszolni és felemelte a hangját. Mire én mondtam neki, hogy vegye lejjebb a hangerőt ő volt megsértődve. Volt olyan is, hogy szó szerint azt mondta nekem: "mivan azért nem akarsz velem lefeküdni mert van valaki más aki kúr téged?" Ilyenkor nagyon ideges lettem és elkezdtem sírni. Mindig amikor beszólt sírtam. Mindig bocsánatot kért. De múltkor már nem bírtam elviselni és kimondtam, hogy szakítsunk. Erre leállt könyörögni, hogy ne , ő meg akar változni. Adtam neki egy utolsó esélyt.
Mivel hétköznap nem találkozunk, csak hétvégén elvárja tőlem, hogy napi 2-3x szeretkezzünk. Amikor fáradt vagyok akkor meg elkezd vergődni, hogy mindig az vagyok és, hogy neki kell ez. Ha nem kapja meg elkezdi tömni a fejem ilyenekkel, hogy neki kell ez, meg a kapcsolat erre épül, meg ez neki nagyon fontos. Mondtam neki, hogy nekem az a fontosabb, hogy jó kapcsolat legyen köztünk és úgy jöhet. De nem érti meg. Már nagyon nem tudom, hogy mit csináljak.
Kiszerettem belőle? Ezt azért kérdezem mert minden napos a veszekedés és volt olyan, hogy odaképzeltem magam egy másik férfi mellé, hogy vele milyen jó lenne összejönni.
Szerintetek? Halott ügy?

22

Csak lányoknak kérdés! Hogy van ez? Sziasztok én 22 fiu vagyok a párom 25 már lassan 3 éve vagyunk nem nem élünk még eggyütt de igy is sokat veszekszünk az miért van ha neki van igaza napokig arrol szol minden?

mindend ugy kezelek ahogy kell alapbol türelmes vagyok vele ö is ha én nyugodt vagyok de ha nem teljesen el veszti a kontrollt én vagyok a fiu de sok egy kicsit mindend en oldjak meg akkornis ha rá van szükségem olyan mintha el várná mindig boldog legyek mellette én sokat melozok nem tudunk sokat eggyutt lenni facén meg telon amit tudunk meg beszélünk én egyböl tudom mi a baj ha van de ha nálam van nem veszi észre vagy nem tudom de napokig szószerint kirobban magábol ugy csinál mint ha le buktam volna valamivel mutogat de ha ö nála van valami én lazán el intézem intézzük de nálam meg nem olyan mintha egyedül hagyna olyankor ha ideges vagyok valamiért simán ott hagy hozzám sem szól én nem értem csajok valami õtlet tanács hogy lenne jó? :(

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!