Találatok a következő kifejezésre: 17 éves és beleszerettem egy 44 (1 db)

17 éves vagyok, és beleszerettem egy 44 éves férfibe. Ezt nem szabadna, de egyszerűen nem bírom elfelejteni. Vége lesz a szenvedésemnek vmikor?

Az én családom és az ? családja együtt szokott nyaralni a Balatonon. 2 éve kezd?dött. Kiskorom óta nagyon szeretem ha simogatják, "firkálnak" a hátamra. A családomból ezt senki nem szereti csinálni, mert unalmas. Kiderült hogy Õ is szereti ezt. És hogy neki sem csinálja senki. Ezért elkezdtünk egymás hátára "firkálni". Egy ideig csak úgy semmi érzelem nélkül ment, de aztán vmi megváltozott és az érintése egyre inkább átment szexuális simogatásba. Aztán már nem csak a hátamat simogatta, hanem az oldalamat, és a hasamat is. Annyira jól esett. Fokozatosan beleszerettem. Aztán tavaly megcsókolt, és megfogta a mellem... Kicsit sokat ivott, de úgy éreztem, nem csak emiatt történt. Idén egy franciaágyon aludtam a hugommal, és befeküdt közénk, természetesen felém fordulva. Megint megfogta a mellem... Legszívesebben én is csináltam volna vmit... Még szerencse, hogy senki sem látta...! Tudom, hogy ez nem normális, és hogy nem szabad, hiszen neki caládja van, és 27 év van köztünk, de szeretem. Segítsetek, nem tudom elfelejteni, pedig nagyon akarom! Rossz látni, és tudni, hogy soha nem lehet semmi...! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Tudom hogy nehéz de az lenne a legjobb ha elkerülnéd annyira amennyire csak lehet, mert ebbõl túl sok jó nem lehet inkább csak gond. Gondold el hogy reagálna rá a családod, rokonság és az övé is. Legjobb az lenne szerintem ha eljárnál bulizni és megpróbálnád elfelejteni. Hidd el hogy majd megjelenik egy korodbeli srác akivel ugyanezeket át tudod majd élni.

Tudom hogy nehéz de az lenne a legjobb ha elkerülnéd annyira amennyire csak lehet, mert ebbõl túl sok jó nem lehet inkább csak gond. Gondold el hogy reagálna rá a családod, rokonság és az övé is. Legjobb az lenne szerintem ha eljárnál bulizni és megpróbálnád elfelejteni. Hidd el hogy majd megjelenik egy korodbeli srác akivel ugyanezeket át tudod majd élni.
Csatlakozom az elöttem válaszolóhoz Felejtsd El És Ne találkozz vele többet--Menj bulizz-Pasizz Találsz hozzád illõt nyugi.
Én 18 éves vagyok és már egy éve férjnél és most született egy gyönyörû szép kislányom. A férjem 33 éves. Van ilyen, hogy minden jól alakul és boldog család lehet a dologból, de nagyon ritka. Szerintem inkább maradj még egy darabig fiatal. Én nagyon szeretem a férjem, de nagyon megbántam , hogy nem éltem ki magam. Gondolj meg mindent 100-szor mielött cselekszel, mert utána már nem biztos , hogy tudsz változtatni. Üdv egy 3 hetes kislány boldog anyukája.
Nyugi ez elfog múlni, csak azért érzed azt, mert nyilván gyengéden közeledett hozzád.Egy idõsebb pasi nagyon megtudja fogni egy kiscsaj fanáziáját, aki majd éjszakákat álmodoz át róla.Csak azért nem felejtetted még el, mert egy részt táplálod magadban ez a mondjuk ki hiú reményt, mert ha még lenne is valami, mondjuk sex, akor neki érzelmileg nem sokat tenne, csak szédítene, ez az igazság, akár hogyan is fáj most ez, más részrõl meg biztos látod néha, vagy keresed a társaságát.Azt ajánlom kerüld el, a leggyorsabb út egy másik pasi, aki illik hozzád.
Boccs ezt véletlenül küldtem el háromszor, nem tudom, hogy hogyan, na mindegy foggadd meg a jó tanácsot, menj bulizni, Megigérem, hogy elfelejtednekem is sikerült:)
lehet, hogy jól esett a csókja, kellemes volt az érintése, de el kell felejtened, mire te oda jutsz, hogy családot akarsz alapítani, õ már ötven éves lesz..ismerek oylan embereket akik közt 18 év van, és boldog házasságban éltek, most pedig már idõsek és még mindig ugyanoylan jó a kapcsolatuk..de ez a 27 év nagyon sok...ráadásul vedd figyelembe, hogy családja van, ráadásul a te családoddal is jóban van..senki nem támogatná a kapcsolatot és szerintem õ is csak egy kisebb kalandnak fogta fel a dolgot..
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat és a tanácsokat mindenkinek. :) Azért nem szeretnék most összejönni vkivel, mert amíg õt szeretem, róla álmodom, stb., addig feleslegesen "csapom be" azt a vkit. Szal nem szerenték csak felejtés miatt összejönni egy másik pasival.
Sürgõsen fejezd be ezt az egészet. Ha nem sikerül, akkor fordulj pszichológushoz! Komolyan mondom. Fõleg azért, hogy ne vesztegess el értékes éveket az érzelmi és biológiai életedbõl.
Ha tényleg te lennél álmai nõje, akkor tisztelne annyira hogy ne csak a melleidet "ápolgassa" hanem a lelkedet is.Ha az ember szeret valakit annak csak jót akar ám ahogy elmesélted õ csak magába bolondít, és nem viseli a következményeit.És mondd csak hogy meri megcsinálni hogy kishíján szexuális kapcsolatot létesít veled ráadásul a hugod elõtt.Ez undorító.Ráadásul még kiskorú vagy õ pedig már 44.Ez szerintem pedofília, úgylehet a feleségétõl nem kapja meg azt amit tõled megkaphatna.Arra nem is gondoltál hogy csak beetetett? Honnan tudod hogy õ is szereti ha a hátát firkálják? 100% hogy csak kitalálta hogy fogdoshasson téged anélkül hogy feltûnne, mekkora perverz.Hidd el ha komolyan szeretne nem fogdosással kezdte volna.Amugy én az ilyet feljelenteném és rács mögé dugnám rögötön.LE NE FEKÜDJ VELE!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért fordult el tőlem teljesen a srác, akivel szexeltünk?

Kb. 2 hete, egy csütörtöki nap a kollégiumba az egyik srác (nagyon helyes, komoly) nagyon berúgott+ még lehet volt mellé valami és bejött a szobámba, majd először lánynak nézett. Megcsókolt. Utána mondta, hogy ezt felejtsük el. 2 percig beszélgettünk és megint megcsókolt. Õ nem tudta, hogy én biszex vagyok, és hogy totál bejön. Majd követték egymást az események és megtörtént aminek meg kellett. Kb. 4 órakor hajnalban megint átjött, hogy folytassuk. Elküldtem, mert fáradt voltam. Már bánom, mert azóta nem beszél velem. Másnap annyit tudtunk beszélni, hogy szerinte ez a világ legundorítóbb dolga és hogy ez soha nem derülhet ki! Nem értem hogy miért lett MÉG távolságtartóbb velem, hiszen az első pillanattól kezdve nem nagyon bírt engem. Azt hittem ez egy kicsit pozitív irányba sodor minket. Valaki, valami ötlet? Mit tanácsoltok?

9

Sok fiú szereti a parancsolgatós akaratos lányokat?

Sok lányt ismerek, aki ilyen erőszakos, mindig azt kell csinálnod amit Õ akar.
Mindig: "Add már ide, gyere már ide! Most rögtön! Mert ezt akarom!" Ilyen mindig körbe kell ugrálni, és azt csinálni amit Õ akar.
Na az ilyen van akinek bejön? Engem pont hogy elijeszt! De ez én vagyok! Van akinek kifejezetten az olyan lányok tetszenek, akik ilyen "Azt mondtam, hogy gyere ide!" típusúak?
Akiknek ilyen a barátnőjük azokból lesznek a "papucsok"?

4

Miért van ez? ( kérdésed túl rövid )

Már hosszú ideje annak, hogy szakítottunk az ex barátommal, neki is új kapcsolata lett, és nekem is. A jelenlegi párommal is régóta együtt vagyok már, sőt az exemmel sem tartom a kapcsolatot, ő volt az első nagy szerelem az életemben, most nem érzem úgy, hogy szerelmes lennék a jelenlegi páromba, szeretem, de ha összehasonlítom a két érzelmet az exem iránt jobban rajongtam, van hogy csak állok és nézem az embereket, az épületeket és felidézem azokat az érzéseket amiket iránta éreztem, hogy ha most vele lennék, mit éreznék, ha ezt most együtt csinálnánk, és minden alkalomkor mikor jön egy születésnap, karácsony, húsvét, arra gondolok, hogy ez vele mennyire szép volt, és mennyire szép lenne, hogy mellette mit éreztem akkor, és most köze sincs hozzá. Azt hittem elmúlik, de egyre gyakrabban törnek rám. Szeretem a jelenlegi párom, és nem akarom megcsalni, régóta tartó, stabil a kapcsolatunk, de az érzelmeim hullámzók.

7

Szerintetek 1-2év korkülönbség sokat számít? Többi lent!

A lány 1évvel idősebb nálam és ezen gondolkodik h öszzejöjjünk e ugy h én fiatalabb vagyok! Sokat számít ez a korkülönbség szerintetek? Nekem bejön a lány és fülig szerelmes vagyok belé, ő is mondta h tetszem neki de nem tudja eldönteni h mi legyen! Mi lesz ennek a vége, összejövünk vagy sem?

15

Néha Ti is elszomorodtok, ha az exeteket valami eszetekbe juttatja?

Én már továbbléptem az életemben,de néha,ha híreket hallok felőle,vagy látom,akkor elszomorodom,mert eszembe jut,hogy mehetett volna jobban is. 21/F

10

Kiben van a hiba?

Megkérdeztem a párom mit szeret bennem és nem tudott válaszolni. Azóta nem ír vissza és már nagyon fáj odabenn :(
Rengeteget sírok miatta és az öngyilkosságon jár a fejem amiről mindenki lebeszél. (Az öngyilkosság az elcseszett életem miatt)

17

Valóban szakítanom kéne?

20L vagyok a barátom 26. 3 éve ismerem, kb 2 éve vagyunk együtt. Mondhatni rengeteg mindenen átmentünk, például ott volt az, mikor meghalt az apja (az apja nevelte az anyja kiskorában meghalt), akkor nagyon összetört, ami természetes, én mellette voltam, de neki kellett egy kis szünet a világából és egy hónapra lelépett. Megértettem, elfogadtam, nehéz volt, de én is ezt tettem volna. Egyszer már szakítottunk, kicsit több mint fél éve. Nem azért, mert nem jöttünk ki jól vagy ilyesmi, csak az öccse külföldön él és elég nagy szarba került, neki ki kellett mennie hozzá egy hosszabb időre, én nem tudtam menni és akkor megbeszéltük, hogy ahelyett, hogy egymást kínoznánk a távolsággal, fejezzük be. De másfél hónap után visszajött, és folytattuk. Aztán most 3 hete az egyik legjobb barátja meghalt. Baleset volt, ő pedig nem nagyon tudta elfogadni. Megváltozott, kifordult magából. Időközben az öccse is haza tudott jönni. 3-an élünk egy lakásban (fantáziadúsaknak: külön szobában:)) és az öccse mondta, hogy talán el kéne mennem egy időre még mielőtt rossz dolog történik. A barátom agresszív lett, folyton ideges, van, hogy csak úgy elmegy otthonról kocsikázni... Én megértem, hogy nehéz neki, én is elvesztettem mindkét szülőmet, nem egy barátomat és nekem sem volt könnyű, sőt még most is sokszor kiborulok pedig már nem most történtek. Minden nap többször elmondom neki, hogy mellette állok, vele vagyok és segítek neki és ez tényleg így van. Nagyon szeretem. De nem tudok segíteni ha nem hagyja. Nem akarom, hogy ostobaságot csináljon. Az öccse szerint el kéne kicsit tűnnöm míg lenyugszik. Én nem akarom itt hagyni, de sajnos semmilyen megoldást nem látok. Mit mondtok?

6

Fű, alkohol, játékgép. Le tudom szoktatni a párom ilyesmiről?

No, hogy pontos legyek: A párom kb 10 évig rendszeresen füvezett, ezt saját maga vallotta be, és tette hozzá, hogy már másfél éve abszolút nem szívja, mert érezte, hogy tönkre teszi magát. Közös barátainktól megtudtam, hogy az anyja 20 éves korában kirakta otthonról, mert a pénzt amit a rezsire kellett volna leadjon, eljátékgépezte. Utána az apjához költözött, és ott is megcsinálta ugyanezt többször, csak az apja nem rakta ki ezért. Mondjuk ez már régi sztori, azóta eltellt 10 év, de a barátnőm kb 3 éve ismeri a páromat (régebb óta mint én) és azt mondta 3 éven belül egyszer látta csak gépezni. Hát az alkohol meg... :( Mivel a kedvesem külföldön dolgozik, szállásokon lakott eddig munkatársaival, az volt a fő szórakozásuk, hogy hétvégente főztek meg jól beb.asztak. A hétköznapi munka utáni iszogatás (pár sör állítólag) az is 3x minimum előfordult. Én ezt soknak tartom. Mivel most már együtt fogunk élni, nem lesz lehetősége piálni, meg zülleni a kolegákkal, stb. Összeköltözésünket ő szerette volna jobban ő kezdeményezte, és hogy mondjak pozitívumot is, rengeteget tett azért, hogy működhessen a kapcsolatunk. Albérletett vett ki kint, ahol ketten fogunk lakni. Ha én nem lennék, maradt volna a szálláson a kolegáival. Magyarországon belül is 200 km távolságra lakunk egymástól, az sem volt neki gond soha, jött mindig. Voltam már nála kint külföldön is egyszer egy hetet, azt is lerendezte, hogy épségben ki-és hazajussak, meg még sok apróság. Szóval úgy látom, ami tőle tellik belead mindent, hogy működjön a dolog. Engem viszont ezek a dolgai iszonyat aggasztanak, amiket fent írtam. Azt állítja, hogy a fűről saját maga szokott le, a játékgép nem szenvedélye, mert ha annyira akarná, akkor neten keresztül is eljátszhatná a pénzét. Inni viszont szerintem sokat iszik. :/ Aztmondja, hogy ő így tudja magát lelazítani. Észre vettem már, hogy ha valamin ideges, vagy feszült,egyből kibont valami alkoholt. Azt mondja, ha kint leszek nem fog inni, mert ott ott leszek neki én, és én vagyok a fontos. Szerelmesnek nagyon szerelmes belém. De valahol attól tartok, hogy ezek a lemondásai csak ideig óráig fognak tartani. Szerintem aki ilyen beállítottságú, amilyen, az ilyen is marad. Én mindig is elítéltem a drogosokat (igen én a füvet is annak tartom), azokat akik sokat isznak, a játékgépről meg nem is beszélve... Változhat egy ember szerintetek kapcsolatban olyan mértékűt, hogy ezeket a dolgokat elfelejtse teljesen? Én is feldobtam az itthoni életem miatta, nem szeretnék csalódni. Szeretném hinni, hogy nem fog ilyeneket csinálni, de nem tudom...:( Szerintetek?

18

Ti nem érzitek úgy néha, hogy teljesen feleslegesek vagytok, nem volt értelme megszületni, nem hozhattok létre semmi maradandót, mert minden mulandó és semmi sem örök?

19

Nemértem. Ez jel lenne?

Van egy lány az osztàlyba akivel elégjôbba vagy.. mostansàg az az a hetekbe egy csúfnevet talàltam rá és mosolyog rá. 1-2 meg is üt de viccesen.... óràn a szemem sarkából látom hogy néz és ha ránézek akkor elmosolygja magàt és elfordul.. kezemen a sebet néha megnézi és akkor megfogja a kezemet rendesen.. Van amikor felbukkan ès õ szivat.. Sokan szépnek tartjàk mint ahogy én is. chaten nem beszélünk csak személyesen.. gyorsan segitsetek :D 19/F

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!