Találatok a következő kifejezésre: 17 éves és beleszerettem egy 44 (1 db)

17 éves vagyok, és beleszerettem egy 44 éves férfibe. Ezt nem szabadna, de egyszerűen nem bírom elfelejteni. Vége lesz a szenvedésemnek vmikor?

Az én családom és az ? családja együtt szokott nyaralni a Balatonon. 2 éve kezd?dött. Kiskorom óta nagyon szeretem ha simogatják, "firkálnak" a hátamra. A családomból ezt senki nem szereti csinálni, mert unalmas. Kiderült hogy Õ is szereti ezt. És hogy neki sem csinálja senki. Ezért elkezdtünk egymás hátára "firkálni". Egy ideig csak úgy semmi érzelem nélkül ment, de aztán vmi megváltozott és az érintése egyre inkább átment szexuális simogatásba. Aztán már nem csak a hátamat simogatta, hanem az oldalamat, és a hasamat is. Annyira jól esett. Fokozatosan beleszerettem. Aztán tavaly megcsókolt, és megfogta a mellem... Kicsit sokat ivott, de úgy éreztem, nem csak emiatt történt. Idén egy franciaágyon aludtam a hugommal, és befeküdt közénk, természetesen felém fordulva. Megint megfogta a mellem... Legszívesebben én is csináltam volna vmit... Még szerencse, hogy senki sem látta...! Tudom, hogy ez nem normális, és hogy nem szabad, hiszen neki caládja van, és 27 év van köztünk, de szeretem. Segítsetek, nem tudom elfelejteni, pedig nagyon akarom! Rossz látni, és tudni, hogy soha nem lehet semmi...! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Tudom hogy nehéz de az lenne a legjobb ha elkerülnéd annyira amennyire csak lehet, mert ebbõl túl sok jó nem lehet inkább csak gond. Gondold el hogy reagálna rá a családod, rokonság és az övé is. Legjobb az lenne szerintem ha eljárnál bulizni és megpróbálnád elfelejteni. Hidd el hogy majd megjelenik egy korodbeli srác akivel ugyanezeket át tudod majd élni.

Tudom hogy nehéz de az lenne a legjobb ha elkerülnéd annyira amennyire csak lehet, mert ebbõl túl sok jó nem lehet inkább csak gond. Gondold el hogy reagálna rá a családod, rokonság és az övé is. Legjobb az lenne szerintem ha eljárnál bulizni és megpróbálnád elfelejteni. Hidd el hogy majd megjelenik egy korodbeli srác akivel ugyanezeket át tudod majd élni.
Csatlakozom az elöttem válaszolóhoz Felejtsd El És Ne találkozz vele többet--Menj bulizz-Pasizz Találsz hozzád illõt nyugi.
Én 18 éves vagyok és már egy éve férjnél és most született egy gyönyörû szép kislányom. A férjem 33 éves. Van ilyen, hogy minden jól alakul és boldog család lehet a dologból, de nagyon ritka. Szerintem inkább maradj még egy darabig fiatal. Én nagyon szeretem a férjem, de nagyon megbántam , hogy nem éltem ki magam. Gondolj meg mindent 100-szor mielött cselekszel, mert utána már nem biztos , hogy tudsz változtatni. Üdv egy 3 hetes kislány boldog anyukája.
Nyugi ez elfog múlni, csak azért érzed azt, mert nyilván gyengéden közeledett hozzád.Egy idõsebb pasi nagyon megtudja fogni egy kiscsaj fanáziáját, aki majd éjszakákat álmodoz át róla.Csak azért nem felejtetted még el, mert egy részt táplálod magadban ez a mondjuk ki hiú reményt, mert ha még lenne is valami, mondjuk sex, akor neki érzelmileg nem sokat tenne, csak szédítene, ez az igazság, akár hogyan is fáj most ez, más részrõl meg biztos látod néha, vagy keresed a társaságát.Azt ajánlom kerüld el, a leggyorsabb út egy másik pasi, aki illik hozzád.
Boccs ezt véletlenül küldtem el háromszor, nem tudom, hogy hogyan, na mindegy foggadd meg a jó tanácsot, menj bulizni, Megigérem, hogy elfelejtednekem is sikerült:)
lehet, hogy jól esett a csókja, kellemes volt az érintése, de el kell felejtened, mire te oda jutsz, hogy családot akarsz alapítani, õ már ötven éves lesz..ismerek oylan embereket akik közt 18 év van, és boldog házasságban éltek, most pedig már idõsek és még mindig ugyanoylan jó a kapcsolatuk..de ez a 27 év nagyon sok...ráadásul vedd figyelembe, hogy családja van, ráadásul a te családoddal is jóban van..senki nem támogatná a kapcsolatot és szerintem õ is csak egy kisebb kalandnak fogta fel a dolgot..
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat és a tanácsokat mindenkinek. :) Azért nem szeretnék most összejönni vkivel, mert amíg õt szeretem, róla álmodom, stb., addig feleslegesen "csapom be" azt a vkit. Szal nem szerenték csak felejtés miatt összejönni egy másik pasival.
Sürgõsen fejezd be ezt az egészet. Ha nem sikerül, akkor fordulj pszichológushoz! Komolyan mondom. Fõleg azért, hogy ne vesztegess el értékes éveket az érzelmi és biológiai életedbõl.
Ha tényleg te lennél álmai nõje, akkor tisztelne annyira hogy ne csak a melleidet "ápolgassa" hanem a lelkedet is.Ha az ember szeret valakit annak csak jót akar ám ahogy elmesélted õ csak magába bolondít, és nem viseli a következményeit.És mondd csak hogy meri megcsinálni hogy kishíján szexuális kapcsolatot létesít veled ráadásul a hugod elõtt.Ez undorító.Ráadásul még kiskorú vagy õ pedig már 44.Ez szerintem pedofília, úgylehet a feleségétõl nem kapja meg azt amit tõled megkaphatna.Arra nem is gondoltál hogy csak beetetett? Honnan tudod hogy õ is szereti ha a hátát firkálják? 100% hogy csak kitalálta hogy fogdoshasson téged anélkül hogy feltûnne, mekkora perverz.Hidd el ha komolyan szeretne nem fogdosással kezdte volna.Amugy én az ilyet feljelenteném és rács mögé dugnám rögötön.LE NE FEKÜDJ VELE!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudnátok olyan emberrel lenni, aki eljátszotta a bizalmatokat, de még szeretitek?

5

Harcoljak érte/értünk? (Bővebbent lent)

Sziasztok.Először is bocsi ha hosszú leszek. 4.5 év után szakítottunk a barátnőmmel.Egyszerűen nem tudom most mi tévő legyek.Eltelt már körülbelül 2 hét azóta de nem hogy jobb lenne, egyre rosszabb.Annyit tudni kell rólunk,hogy 140kmre lakunk egymástól , 4évig ott éltem ahol ő mivel kolis voltam, de most,hogy végeztem a suliban, újra itthon élek a szüleimmel.A bajok 8 hónapja kezdődtek amikor mindg elhallgatott valamit (becsapott) . Pl. van egy osztálytársa akit kinem állhatok és úgy érzem többet érez iránta mint barátság , és miatta nem 1x becsapott. Állítólag csak nagyon jó barátok és sohasem csaltuk meg egymást egyébként.Sok veszekedés volt emiatt, de mindig megbocsátottam neki.Aztán nyáron semmi baj nem volt sőt , szinte az egész nyarat együtt töltöttük, azonban 4 hete elutaztam külföldre és onnantól kezdve nem ismerek rá. Még odavoltam felvolt háborodva ha nem tudtam neki írni egy nap.Összevesztünk , mire hazaértem meg már azt mondta, hogy neki nem jó, nem jó a kapcsolatunk már régóta meg ilyenek. Én azt hiszem,hogy már nem szeret de ő azt állítja, hogy nagyon szeret még mindig,de most neki ez így jó. Ja és, hogy most jött rá, hogy nincs annyi szabadságunk amennyinek kéne lenni. Aki szerelmes az, hogy változik meg 1 hét alatt ennyire ? A poén az, hogy multhéten elmentem hozzá, ott voltam 2 nap és sajnos 2x is lefeküdtünk, ami ismét kétségek elé állított. Mert teljesen érzelmes volt, nem is tudom mikor volt utoljára annyira érzelmes . Rá meg 10 percre megint elkezdte mondani, hogy neki igy jó nélkülem.
Mindenem hozzá köt, neki én voltam még az első csókja is... Tudom nekem kéne a legjobban ismernem őt, de most nem tudom mit csináljak.
Harcoljak érte ? Nagyon szeretem ...

19/F

3

Miért kizárólag csak szexből és buliból áll a fiatalok élete?

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/piabol-es-szexbol-all-a-t..

20

Az Operettszínház fiatal karmesterének van-e valakije? Írjatok Privit!

2

Hogyan lehet egy nőt nőként kezelni? Erre hívták fel a figyelmemet, de nem értem, mi lehetett a hátsó szándék. Egyébként mindenkit barátként kezelek.

3

Mesélnétek történeteket?

Amiben szakítottál/vagy valaki szakított a párjával és utána összejöttek megint?

2

Honnan lehet tudni, hogy a másik (a férfi) szerelemmel szeret, vagy "csak" szeretettel?

Nem vagyunk még együtt.

3

Ki a tököm találta ki ezt a "pillangók a gyomromban" érzéshasonlatot? -_-

13

Pasik, ti mennyire gondolnátok komolyan a csajjal ha ilyesmiken mentek keresztül?

Van egy pasi, akit dobott a barátnője, egy jól menő szájszebészért. Most született meg a gyerekük is. Ezt csak most tudtam meg és most arra gondolok, hogy a pasi csak valami pótléknak gondol, mert utalgatott arra, h volt barátom mennyire gazdag, meg arra is rákérdezett, h orvos volt-e? Ebből az jött le, hogy még nincs túl a dolgon, amiről nem is tőle szereztem tudomást, hanem mástól.

1

Milyen közös tevékenységet szoktatok csinálni a párotokkal?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!