Találatok a következő kifejezésre: 17 év nagyon sok (9 db)

17 év korkülönbség nagyon sok?

Én 18 vagyok,? 35 de nagyon nagy szerelem van közöttünk.Nézzétek csak meg Hugh Heffnert aki 80 éves és a 27 éves Hollyval él együtt.Ráadásul nálunk jóval több a korkülönbség.

Legjobb válasz: a példád elég rossz,ez egyértelmûen promokapcsolat a média felé.ráadásul Hef több nõvel él együtt... egyébként soknak sok a 17 év, de ha mûködik köztetek akkor ne törõdj azzal mások mit mondanak,szeressétek egymást nyugodtan.de azért légy relista, lehet h.nem fog örökké tartani,elõbb utóbb a különbözõ igények felbukkanak...(mégha nagyon alkalmazkodtok is egymáshoz)de amíg jól mûködik,addig legytek boldogok!

a példád elég rossz, ez egyértelmûen promokapcsolat a média felé.ráadásul Hef több nõvel él együtt... egyébként soknak sok a 17 év, de ha mûködik köztetek akkor ne törõdj azzal mások mit mondanak, szeressétek egymást nyugodtan.de azért légy relista, lehet h.nem fog örökké tartani, elõbb utóbb a különbözõ igények felbukkanak...(mégha nagyon alkalmazkodtok is egymáshoz)de amíg jól mûködik, addig legytek boldogok!
A kérdező hozzászólása: Jajj istenem könyörgök.Már 100-jára írjátok ezt hogy olyan szörnyen nézzen ki eza helyzet.És igaz valóban nem engedném el a lányomat14-15 évesen egy 30 fölötti hapival(de ez természetes idióta) de 18-19 évesen már igen.Egyébként nem hinném hogy egy 13 éves kislány egy borostás, kopaszodó...stb férfiba szeretne bele.Ha igen akkor meg várnia kell.ennyi
Nem értem minek kell itt veszekedni hiszen szeretik egymást és akár 15 évesen jött össze a férfival akár nem, nem számít. Én most ugyanebben a cipõben járok ekkora korkülönbséggel, másfél éve már. És ez egy nagyon jó, kiegyensúlyozott kapcsolat ami köztem és a párom közt van. Nem kell a másikat rögtön lerohanni dolgok miatt. Mindenki foglalkozzon a saját életével és úgy alakítsa ahogy neki jó és a másikat pedig hagyja békén! A másik meg az hogy ki talál értelmes komoly férfit manapság a saját korosztályában? Evvel most nem arra utalok hogy csakis idõsebbekkel lehet kikezdeni de a nõknek komoly érett férfi kell és ha jön egy olyan pillanat amikor beleszeret egybe akkor már nem lehet visszapörgetni az idõt. Amúgy gratulálok a kisbabához :) Pucca
én az elözö iró vagyok... az én férjem is szakitani akart velem... nem tudta az igazi koromat mivel azt mondtam neki hogy 18 "voltam" :D és mégis eggyütt ragadtunk... soha nem fogom megbánni hogy találkoztam vele :)
Szia, én élõ és boldog pl vagyok az esetre.Ugyan ennyi idõsek voltunk a férjemmel amikor összejöttünk.8éve vagyunk eggyütt és van egy tündéri 4éves lányunk, nagyon nagyon boldogok vagyunk.Ha szeretitek egymást a kor nem számit.Remélem nagyon boldogok lesztek kivánok nektek nagyon szép jövöt.puszi
jézusom mennnyi beteg ember, persze , hogy jó a 20-60 év korkülönbség. MIndenkinek elment manapság az esze???A legnagyobb korkülönbség is 9 év volt nálam, de a plafont vhol 15 körül képzelem el.
szóval én vagyok az élö példa hogy az évek nem számitanak!!!!! én köztem és a férjem közt 17 év külöbség van! én 20 vagyok és ö 37! 5 éve együtt vagyunk, és van egy 6 hónapos kisfiunk :) ha akarsz többet tudni, vagy tanácsokat kérni, írj privi üzenetet :)
Vannak normális 30-asok, akik nem csak kihasználnak egy nõt. Nem tudom miért kell rögtön a "friss hús" dologra asszociálni... :S Ha õ vele boldog, akkor miért ne legyen vele...?
ez a pedos nem jó megfogalmazás, mert az inkébb a 1-ön aluliakat erõszakol meg.. és szerintem ezt a lányt nem erõszakolta meg a barátja:D szóval hogyha nagy a szerelem, akkor nem kel arra gondolni hogy mennyi a korkülömbség, meg ahogy az elõttem szólók mondták ne érekeljen mások véleménye, és ha a szüleid is szólnaak ez miatt, akkor beszélj velük hidd el meg gyõzheted:D
Tényleg inkább szokatlan. De ha mûködik, akkor a korkülönbség nem akadály. :)
Inkább szokatlannak gondolják az emberek, de a szokták volt mondani, a szerelemben nincsen korhatár:D Van két barátnõm, 18 évesek vagyunk mi is, nos egyiküknek 37, másikuknak 34 éves a barátjuk. Ha neked nem baj, akkor mások esetleges negatív véleménye úgysem számít:) Legyetek boldogok:)
Nézd ....16 éves vagyok lassan 17 a párom 34 :) imádjuk egymást már 2 éve mi ebbe a baj ? lehet csak furán hangzik de nem hidd el õ nagyon fiatalos egyéniség stb....a legjobb ffi akit valaha megismertem! Persze mi is kapunk ám megjegyzéseket szülöktõl stb...de ezzel az a baj hogy mi nem foglalkozunk :D:D:D Sztem tedd te is azt:) És ha tényleg valoban szerelmes vagy akkor senki nem állhat közétek:)
A kérdező hozzászólása: Hú elég sokan jártok velem egy cipõben és ez nagyon yól esik(majdnem sírok).Érzem hogy nem ilyen pedo hajlamú még meg is kérdõjelezte a kapcsolatunkat hogy biztos akarom-e.És igen.Õ az akivel éjszakákat tudok beszélgetni a rossz élményekrõl vagy a jókról, a bizalom kölcsönös(mellesleg elég fiatalos én 20-at néztem ki belõle).Érzem hogy nem csak szexre megy a játék.Nagyon köszönöm a válaszotokat mostmár semmi nincs ami eltántoríthatna attól hogy nagyobb lépéseket is tegyünk a kapcsolatunkban.
Nem rohant le senki senkit. Csak a véleményüket mondták el. Ehhez azt hiszem joguk van. Az, hogy ez valakinek nem tetszik és "kurva anyázik" az csak az intelligenciáját tükrözi. Addig amíg boldogok nincs gond. Csakhogy nem mindenki csupaszív, és nem mindenki mázlista. Majd, ha kihasználja egy idõsebb férfi kicsit máshogy látja a dolgokat. De remélem akik ilyen felhõtlenül boldogok 14-15 évesen a 30on felüli barátjukkal, õk a lányukat majd mind elengedik 14 éves korukban vagy 13 (mert mire õk lesznek szülõk addigra már mégkorábban történnek ezek a dolgok) a 30 fölötti barátjukkal, és megbíznak benne, hogy nem csak kihasználja a lányukat. Mert, ha nem bíznak meg benne, akkor csak jár a pofájuk. Persze, mint írtam nem mindenkinek van mázlija, lehet, hogy csak arra kell neki, aztán pár év és dobja, mert megunja. De mindenesetre büntetlenül kiélnie a pedofiliáját tökéletes egy ilyen kapcsolat. Én biztos nem engedném el a 15 éves lányom valami 32 éves fószerral. Nektek nem tudom milyen apátok van. Gondolkozzunk már egy kicsit, légyszíves. Egy 15 éves lány szellemileg és tapasztalit szinten, hogy jön egy 30 éveshez? Ha tényleg dúl a szerelem, akkor a férfi túl gyerekes és a lány túlérett kell, hogy legyen, de ezt elég nehéz elhinni, ha 15 éves. Van pár mázlista akinek bejött a dolog, de biztos vagyok benne, hogy rengeteg lányt használtak így ki. Jó papás-mamást.

Én egy 17 éves lány vagyok és szerelmes lett belém egy 12 éves fiú, mit tegyek? 5 év különbség az nagyon sok?

Legjobb válasz: lesz majd az az idõ amikor nem lesz sok, de most még nagyon az. Majd ha 18 lesz, te meg 23, az már más.

lesz majd az az idõ amikor nem lesz sok, de most még nagyon az. Majd ha 18 lesz, te meg 23, az már más.
ez komoly?:D:D öt év nem feltétlenül sok, de mit akarsz egy 12 évestõl, nem értem, másfelõl aszem ez megrontásnak minõsül
Most úgy õszintén, te tudsz "pasiként" nézni egy 12évesre?
Ha viccnek szántad akkor XDDDDDD! De, ha nem akkor persze, hogy sok majd ha õ lesz 17 és te 22 akkor az elmegy. És, ha szerelmes beléd akkor ez van ne törõdj vele magyarázd el neki, hogy nem lehet semmi köztetek! 24F
4 es vagyok szerintem egy 12 évesnek nincs nagy szerszáma amivel ki tudjon elégíteni meg a másik az, hogy ott vannak a szülei! Ne szórakozz már itt! 24F
Szerintem igen az sok ebben a korban (gondolom érted) Te is tudod hogy ez így nem kontatibilis. Neki jó lenne mer biztos õ lenne a fasza gyerek a grundon hogy: ááááfigyeljétek én már 17 évessel tolom. De viszont neked meg pont ilyen rossz lenne azt hinnék hogy a kisöcséd.:)
12 éves?? Ezen most szakadtam, véleményem szerint egy 17 éves lány ne járjon egy 12 évessel, nembeszélve a megbizhatóságáról! Ha német lenne ( én néemt vagyok innen indulok ki) talán megbizható lenne , de ha reálisan belegondolsz 12 éves fiú akar egy 17 évessel járni, az elég úgymond vicces. 16/F
Ha te úgy érzed, hogy vonzódsz ahhoz a fiúhoz akkor szerintem látogass meg egy orvost. Reméljük ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan.
Az öt év nem sok, ellenben a 12 az kevés. Vegyél neki egy turbo rágót, és küldd le focizni.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam vele beszélni h. túl idõs vagyok hozzá, azt mondta, tudja, de akkor is odavan értem, amúgy fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi vagyok és 14 évesnek tippelt az elején
A kérdező hozzászólása: Köszi a hasznos válaszokat.
Annak a 12 éves kölöknek szerintem még fel sem áll, úgy hogy hagyd a fenébe.
12 évesen hajlamosak túlozni a gyerekek (mert azok még), és olyankor képesek szerelmesnek lenni egy lányba :-)
ostoba

Nagyon sok 17 év korkülönbség?

Van értelme egyátalán ilyen kapcsolatba belemenni?Valaki hasonló helyzet?Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Az már nagyon sok. De vannak kivételek.

Az már nagyon sok. De vannak kivételek.
A válasz megírásának idõpontja: 04-07 11:04 vagyok... Akkor ne tartsd vissza magad. Lehet, hogy lesz egy pár szép napod, heted, akár hónapod, de a végén csalódni fogsz. Ha bevállalod akkor hajrá. Sokszor az ember nem tud az eszével párt választani. De ezért szép a szerelem :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod utolsó.Az a probléma hogy ezekkel a dolgokkal énis tisztában vagyok, így gondolom, tartok is ettõl.Egyértelmû hogy egy 19 éves nem ugyanazt szeretné az élettõl mint egy 35 éves.Egyébként nem elvált, nincs babája sem, zenész, tehát a bulizós csajozós korszak valahogy nála nem akar megszûnni... -.- Be is magyarázom magamnak hogy jobb ha nem ártom bele magam a dologba, azok miatt is amiket te mondtál, aztán találkozunk, meglátom, és hirtelen ezek a dolgok nem érdekelnek. Tudtam hogy ilyen válaszokat fogok kapni, de reménykedtem hogy esetleg valaki mást mondana ... :) ))
Szóval te 19 vagy. Ráérsz még családot alapítani, gyereket szülni stb. Egy 35 évesnek ez már pont idõszerû lenne. Valószínûleg más dolgok a fontosak az életben neki mint neked. Te buliznál, tanulnál, még keresgélnéd önmagad. Õ már ezen túl van. Viszont ha esetleg elvált, van már egy vagy több gyereke, és újra független életet akar élni kötöttségek nélkül, akkor ebben lehetsz a partnere. Így akár mûködhet is egy jó darabig a dolog. De semmiképp ne tervezd vele a jövõdet. Egy olyan emberrel érdemes hosszútávon gondolkodni, akivel azonosak a céljaitok. mert egyszer majd te is akarsz gyereket, családot. Akkor õ már biztos nem. Mert mondjuk kb te 25-28 leszel, õ meg már 40 felett. De ezek csak feltevések. Te ismered õt és magadat. Neked kell döntened.
A kérdező hozzászólása: Valaki más?A jövõben milyen problémákat okozhat a nagy korkülönbség?
A kérdező hozzászólása: Ahogy látom mindenki szerint sok...Hjaj
A kérdező hozzászólása: Én 19 Õ 35 :) ))
Írj konkrétumokat, akkor könnyebb megítélni.
Attól függ, hogy te és a pártnered hány évesek vagytok. Ha te tizenéves, akkor persze, hogy sok, és akkor felmerül több kérdés a pasit illetõen. Ha már jócskán a felnõttkort taposod, akkor nem gáz, mivel már mindketten felnõtt, önálló, saját kialakult önképpel, élettel, szemléletekkel, személyiséggel rendelkeztek.
sok
Te hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Köszi :) )

4 év az sok? én most februárba leszek 14 ő meg már 17 . nagyon tetszik.13/l

Legjobb válasz: Szerintem sok ha ez a felállás. 15/F

Szerintem sok ha ez a felállás. 15/F
én 14 vagyok, a barátom decemberben lesz 17. Sokak szerint hûlyék vagyunk, de szerintem normális.:) Szólav : Hajrá!
elég sok ilyen idõs korbAN :/ más az érdeklõdési korotok, mást akartok.....
Annyira szerintem nem sok, bár késõbb már kevésbé fog feltûnni. Köztünk is 4 év van, barátom 25, én 21 vagyok, de ilyenkor már abszolút nem zavaró.
sok. nem.
Egy próbát megérne.
Néhány évtizede is voltak ilyen kapcsolatok és néhányról tudom hogy jól mûködött.Mondjuk manapság már átalakult az emberek hozzáállása szóval így kevésbé bíznák a sikerben.
8 év alapvetõen nem sok, de egy 17 éves még rengeteg olyan dolgon nem esett át az életben, amin egy 25 éves már igen. Ha feltételezem, hogy a srácnak semmi mentális problémája nincs, a gondolkodásbeli különbség miatt én hosszú életet nem jósolnék egy ilyen kapcsolatnak.
Igen, mukodhet. Legalabbis nekunk mukodott. 7 evig voltunk egyutt es el kell mondanom hogy egy percre sem bantam meg es persze o sem. Hogy ha van olyan hogy "eleted nagy szerelme", akkor nekem o volt. :)
A lányon múlik, h agyilag elég érett-e már egy kapcsolathoz. Valamint, h mit akar tõle a fiú, csak megqrni, vagy szeretni.
Ez tök hülye kérdés...ne csináljunk ebbõl már ilyen praktikus, nem praktikus döntést! :) Függ attól, hogy mennyire érett a lány, s egyáltalán illetek-e egymáshoz. Szerintem ezt érzed. Ha nem, az is árulkodó.
idióta.
A kérdező hozzászólása: mire érted ezt?
Sajnos abbol amit irsz az kovetkezik, hogy o meg erettlen hozzad. Ha neked mar, jogosan igenyed van a kommunikaciora de o ennek fontossagat nem tudja akkor keress egy hozzad valo baratot:)
Már nem szeret annyira, mint régen. (nem tudom mit várnak az emberek, ha még megbeszélni sem hajlandóak a dolgokat. mintha valami játék lenne egy kapcsolat. egy kapcsolatért igenis meg kell dolgozni, életben kell tartani, különben mehet a levesbe) bocsi, ez kijött belõlem...a barátodnak meg a hasonlóknak szól. ha még meg sem akarja beszélni a problémákat, ott már nagy bajok vannak. Az ilyenbõl jönnek a még nagyobb veszekedések, mivel nem jutnak dûlõre. sajnos nem tudok tanácsot adni(ha egyáltalán lehet), de az okát(szerintem) leírtam. ja, eszembe jutott. Adj neki ultimátumot. Vagy leültök és megbeszélitek a problémákat, vagy fel is út le is út. legalábbis én ezt tenném. Más megoldást nem tudnék erre.
A kérdező hozzászólása: ebben biztos van valami.. de nemrég szakitott velem, mert már nem szeret kikáltással, elment bulizni ott smárol egy csajjal utána vigan felhivott.mikor eltelt egy hét járkált utánam hogy szeret és hogy bocsássak meg neki.
az szép munka. Visszamentél hozzá? (remélem nem)..egy éretlen kis p.öcs. örülj inkább, hogy nem játszik szerepet az életedben. ilyen embernél már csak jobb jöhet.
és még kérdéses hogy mit kell tenned. szomorú.

Miért van hogy a 15-17 év közötti lányoknak nagyon sok esetben 20-25 éves pasijuk van?

Nem azért de szerintem tul nagy a kor különbség... miért nemjó a 15-17 éves lányoknaka saját korosztájuk?:O

Legjobb válasz: Én 18/L vagyok a párom 27/F Tapasztalatból mondom h a korombeli fiúk szeretnek ,,játszani". Velük sosem sikerült a komoly kapcsolat, mert vagy nagyon éretlenek voltak vagy csak a szexet akarták. A mostani párommal 7 hónapja tökéletesen boldog vagyok. Mondhatni megtaláltam a másik felem. Én ezért vagyok vele, nem a kora miatt. Kor ide vagy oda azzal kell együtt lenni aki szeret és akit mi viszont szeretünk. :)

16 évesen 20-21 miért lenne olyan k**va sok? Még a több is elfogadható, de ez az én véleményem. A szerelem a fontos vagy nem?
Én 18/L vagyok a párom 27/F Tapasztalatból mondom h a korombeli fiúk szeretnek , , játszani". Velük sosem sikerült a komoly kapcsolat, mert vagy nagyon éretlenek voltak vagy csak a szexet akarták. A mostani párommal 7 hónapja tökéletesen boldog vagyok. Mondhatni megtaláltam a másik felem. Én ezért vagyok vele, nem a kora miatt. Kor ide vagy oda azzal kell együtt lenni aki szeret és akit mi viszont szeretünk. :)
hát egyrészt a fiúk késõbb érnek, de szerintem ezt nem kell magyaráznom. másrészt régen is az volt a szokás, hogy egy 18 éves lányt adtak hozzá egy legalább 25 éves pasihoz...mert akkor a férfinak már volt pénze meg hírneve, a lány pedig kész volt az anyaságra. az igaz, hogy ezt kb a shakespeare idejébõl vettük, de kb ebbõl a korból maradt fenn ez a kinek kell idõsebbnek lennie norma. am szerintem már nem sokan akadnak ki azon, ha a pasi egy kicsit fitalabb. a nagyobb korkülönbségnek viszont még nem jött el az ideje szerintem. de nem tudom, honnan veszed, hogy ez annyira gyakori..mert én úgy látom a középsulis csajoknak átlagba 1-3 évvel idõsebb pasijuk van :) 16/L
Hát a 15-17 éves csajok a tapasztalat miatt legtöbbször, a 20-25 éves pasik a 15-17 éves csajok szüzességére pályáznak szerintem.
Azért mert az õ korosztályukban levõ fiúk többsége még elég gyerekes.Egyébként meg a divat... De pl az én esetem az szerelem!A barátom 21éves. 14/L
Hû, kérdezõ, kezdem érteni, miért nincs csajod. Nem az életkorral van a gond.
Én sose bírtam a korosztályomat fiúkban.. szörnyen idióták, éretlenek, menõsködõek, kialakulatlanok, magukkal vannak elfoglalva és cikik. Egyszerûen nem lehet velük szót érteni. Egy 25 év fölötti fiú már férfi, kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb és agyilag is jobban egy húron lehet pendülni vele.. Ezt gondoltam 16 évesen is, és ezt gondolom 23 évesen is. 16 évesen se jöttem volna össze egy 20 év alatt csávókával.. JA amúgy meg létezik olyan, hogy szerelem, ha egy 20/30/40 éves férfiba zúgok bele és gondolom azt, hogy õ az életem párja, és õ is ugyanezt gondolja rólam, akkor ne menjek bele a kapcsolatba, csak mert nagy a korkülönbség??
Válaszolok neked: 1. Errõl szólt a kérdés. 2. Valóban nem 100%-ra igaz, amit írtam, csak 95-re. 3. Mert egy 14-15 éves lány olyan nagyon komoly.. Na nee.. Ezt ugye viccnek szántad?! Egy ilyen korú fiú mifelénk már fõiskolára/egyetemre jár vagy van diplomája és dolgozik. Biztos sok közös témájuk van egy általános iskolással. Legfeljebb a szex. (4. Sajnálom, hogy ilyen bunkó a stílusod.) Utána író lány: kicsit te is el vagy szállva magadtól, de azért alapvetõen kedves vagy.
A kérdező hozzászólása: BASZÁTOK MÁR MEG... 1 KU*VA NORMÁLIS KOMMENTET NEM KAPTAM... veszetek ösze ba*meg... a ku*va életbe miért in magyarország????
De nevetségesek vagytok:D:DAbból hogy idõsebb a barátom, már azt szûritek le, hogy királykisasszonynak érzem magam, nem felelnek meg a korombeliek "Többnek hiszik magukat a kortársaiknál, pedig csak annyi a különbség, h járt már bennük 1 (-2) f*sz. Ettõl senki se okosabb, inkább tanulni kéne." Kivagyte, hogy azt hiszed megmondhatod, minek hisszük magunkat?:) Te beszélsz, hogy tanulni kéne, és olyanokat írsz, aminek köze sincs az igazsághoz.Jajnemár:) 15L vagyok a barátom 25F huhhha, most mi lesz?:P
18:13 teljesen igazad van! Azok pedig, akik ezeket a kérdéseket és a ritka hülye válaszokat írják, bizonyára valami hiánnyal szenvedõ 14-15-16-17 éves srácok, akik csupán azért lázadnak mert nem kellenek a csajoknak! 17:31 voltam!
Én huszonéves fazon vagyok, a tizenévesek k*rvára nem értenek meg, a 20 felettiek megértenek.
18:30 Mindig vannak kivételek!
bazz, ez a lányok éretebbek mint a fiúk dolog csak engem basz fel idegileg? én úgy vettem észre hogy azonos arányban vannak éretlenek az egyik és a másik oldalon is. errõl ennyit
jajj de jót röhögök:D:D érettlenebbek a fiúkxD okéé.. 16éves fiú vagyok, 1 évvel idõsebb barátnõm van másfél éve.. errõl ennyit! csak normális csajt kell találni! Na puszi!
Én 16 éves lány vagyok, a barátom szintén 16, és jé, már fél éve boldog párkapcsolatban élünk. Na akkor hogy is van ez?:D
17 éves lány vagyok, 1hónapja megismertem egy srácot aki 25 éves. minden jól ment nagyon jól elvoltunk de semmi sem történt csak smároltunk. folyton csak azt mondta h meg akar ismerni és nem csak arra kellek neki, minden jól ment amíg egyik este találkoztunk elmentem hozzá. õ bepróbálkozott én persze visszautasítottam ez körülbelül 2 hete volt. 2 hete rosszban vagyunk.. mert tudja h nem kaphatott meg egybõl. azóta sem akarom látni. az összes hazudik és mindegyik azt akarja! nagyon ritka az olyan aki nem! õket meg is kell becsülni! idõsebb fiúval járni jobb mert mi lányok sokkal de sokkal tapasztaltabbak vagyunk, vagy még se..? látván az elõzõ példából? mindenki más!
mert az menõ...
16:58 nem mki azért
17:26 te olyan hülye vagy ameddig csak ellátsz! 1. Mi közöd hozzá, hogy más hogyan éli az életét? 2. Nem lehet általánosítani! 3. Azért kell idõsebb pasi a fiatalabb lányoknak, mert velük komolyabban el lehet lenni... nem úgy mint a saját korosztályukon belüli kisfiúkkal, akik agyilag zokni szinten vannak!
Szerintem ez a 16-20 párosítás még elmegy, de amikor 14 évesek azzal vágnak fel, h 21-22 éves pasijuk van, az nagyon idegesít. Többnek hiszik magukat a kortársaiknál, pedig csak annyi a különbség, h járt már bennük 1 (-2) f*sz. Ettõl senki se okosabb, inkább tanulni kéne.
Bírom ezeket a találgatásokat meg feltételezéseket:) Személy szerint 16 évesen jöttem össze az akkor 20 éves barátommal. Hogy miért? Azért, mert találkoztunk egí társaságban, beszélgettünk, nagyon jó volt együtt és egymásba szerettünk. ENNYI. Nincs itt semmiféle királykisasszonynak érzem magamat, meg nem felelnek meg a korombeli fiúk. Hanem mert õ õ. És kész. És egyáltalán nem volt nagy a korkülönbség. Azóta eltelt majdnem 3 év és mostanában kezdek arra gondolni, hogy milyen jó, hogy nem 16-17 éve fiúkkal kezdtem anno. Hogy miért? Azért, mert még most 18 évesen is baromi gyerekesek és nem 1-2 példáról beszélek. Akkor mi lehetett 16 évesen? Pl. barátnõmet elhagyta a korabeli barátja amikor egyetemre ment, mert hogy õ még nagyon fiatal. Volt akinek a haverjai a 18. szülinapjára sztriptíztáncosnõt hozattak, amiközben ott ült mellette a barátnõje. És még sorolhatnám. Úgyhogy most utólag nagyon örülök annak a 4 év korkülönbségnek:P
16 vagyok, és szerintem a 20-21 még elmegy. De az idõsebben már elgondolkodnék....
ilyenkor 2 eset lehet, vagy érettebbek, mint a korosztályuk, és komoly kapcsolatot keresnek, vagy éretlenebbek, és fel akarnak vágni
Mert nagyon nagynak, érett királykisasszonynak hiszik magukat pedig általában nem jobbak mint a fingáson röhögõ idióta fiú osztálytársaik, ha pedig mégis, akkor sem képesek jobban szétnézni a saját korosztályukban.
A kérdező hozzászólása: 16 évesen 20-21? uhh nem azért de 4-5 év az q***va sok:S szerintem
Azért mert a 15-17 éves fiúk ( tisztelet a kivételnek éretlenek.
Én 17 vagyok és volt 26 éves pasim is.Szerintem a velem egykoru fiuk éretlenek és tapasztalatlanok és engem nemigazán vonzanak.Ésamugy nemértem kit zavar az hogy ilyen korú lányoknak sokszor van idõsebb barájuk.
Hát õszíntén csak azért mert a korodbeli srácok csak "arra"mennek a legtöbb esetben és még idióták is!Mondhatni kisfiúk és egy lánynak biztonságra van szüksége hogy szeressék és hogy ne koptassák le 2-3hónap múlva hogy másik csaja legyen a srácnak!Persze vannak kivételek!22éves vagyok és a férjem 33éves!Na és?Sõt nekem õ volt az elsõ aki elvette a szüzességem 15évesen! :)
En 15 vok es a pasim 23....mikor osszejottunk 14 voltam..... Szerintem azert van igy mert az ilyen csajoknak tobb kell mint amit a sajat korosztalyuk nyujtani tud....en igy vok vele aztan ki mit akar azt gondol, , ,
16-17 éves srácok többsége éretlen metrósexuális és emos k*csog keveréke. mona
A kérdező hozzászólása: õszintén szerintem mégis 1 kicsit durva a... nekem 1 éves korkülönbség sok... személyszerint de itt vanak 6-7 éves kor különbségek... nekem ez sok... mind1 köszi
AZ A LÉNYEG 1x úgyis leszel 20-25 éves és majd neked is lesz fiatal barátnõd aki meglesz párszor és váltasz kb Ennyire kellenek a 16-17 éves lányok...a 20-25 éves srácoknak ..csak még nem tudják..
Általában egy 17 éves lány sokkal érettebb agyilag, mint egy 17 éves fiú, ezért a lányok inkább az idõsebb férifakat keresik akik tapasztaltabbak és igazi nõként bánnak velük! Én már megpróbáltam egy korombeli fiúval járni, hát úgy kábé 1 hétig tartott, mert olyan szinten komolytalan, és gyerekes volt a srác...sajnos ez van 17/L
Hát manapság, én ezt tapasztalom a környezetemben. A 16-18 éves srácok mindig a fiatalabb lányokra hajtanak a 13-14 éves korosztályra.A lányok pedig agyilag és testileg hamarabb érnek és ezért vonzódnak a komolyabb, pár évvel idõsebb pasikhoz és sok mindenkinek nem jönnek be az emos kinézetû divatmajmolók csak a 13-14 éves korosztálynak. L18
ez nem csak divat, ez mindig is így volt, csak régebben nem vették annyira figyelembe... szerintem a 8-10 év korkülönbség még elfogadható, az felett már sok! 25/L
te msot csodállod? hogy nézznek már ki a 15-20 éves fiuk ..fujj mint valami lányok. pl:justin bieber és egyébb állati faj... egy nönek igazi férfi kell. 14/l
Egyáltalán nem. Mindketten óvodások vagytok.
egyáltalán nem mi is így vagyunk..(:
Nekem eszembe se jutna 17 évesen hogy 14 éves csajjal járjak!
Mostmég sok. Késöbb simán belefér
Nem értem miért vadidegenek véleménye érdekel/arra adsz. Ha te jól érzed magad vele, akkor kit érdekel hány évesek vagytok? Ha viszont, ahogyan le is írtad, fiatalnak érzed magadhoz, akkor csak azért maradnál vele, mert itt azt mondják, hogy nem gáz? Gondolkozzál már... a szerelmet és a boldog együttlétet nem a korotok határozza meg... Semmi keresni valód tovább mellette, ha nem tartod elég érettnek.
Az én pasim is 20 évees..en meg 15 :) és már 1 éve egyutt vagyunk :) szoval...:) de hát en érettebb fajta vagyok...:)
Jajj haggyad már azt a hülyeséget hogy élrettebb fajta vagy! Minden 15 éves ezt gondolja!2 hét múlva meg írod a kérdésed hogy mit csinlj mert otthagyott az elsõ dugás után!
Itt még kicsit soknak tûnik, de idõvel észre sem fogjátok venni :)
A barátom 17 én 14 és észre sem vehetõ mert érettebb típus vagyok. Szerintem ez attól függ mennyire érett a barátnõd, agyilag és testileg is.
Egy icipici kis alkohol segit a gátlások feloldásában..:) Nem azt mondtam h részegen veszitse el!
puszilgasd, simogasd, izgasd fel, hátha kedvet kap valamihez. vagy ha nem próbálj vele beszélni h ne féljen nem kell egybõl szexelni próbáld meg rábeszélni pettingelésre hátha kedvet kap hozzá. sok szerencsét :)
A kérdező hozzászólása: igen, köszönöm:)
Pont igy vagyok a barátommal, nagyon nagyon szeretem (7 hónapja vagyok együtt vele) de nem feküdtem le vele...az elõttem iró lányhoz hasonlóan rettegek attól hogy esetleg megtörténik a "baleset" és akkor nézhetek szét...ha pár napig késik már akkor a falra mászok...és egyszer már végig idegeskedtem két hetet ami állandó rettegés volt, és azt hiszem ezt csak egy lány tudja megérteni...a barátomat is ette az ideg, de szerintem én 3x annyira ideges voltam, nem tudtam aludni, állandóan az eszemben volt...Megbeszéltem a barátommal a dolgot, hogy még nem vagyok kész rá, és úgy látom elfogadja ezt, szerintem légy türelmes a barátnõddel, és az a legfontosabb, hogy tudja megbizhat benned. Azért vagy a barátja, hogy vigyázz rá, és ha kell önmagától is megvédd... ha egyszer majd belemegy, kérdezz rá bizalmasan többször is hogy tényleg szeretné-e és ha esetleg visszalépne akkor se haragudj rá...csak fél...de az nem ciki...jobb félni mint megijedni...remélem segitettem egy mindjárt 18 éves lány
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen;)
Tudom, hogy mitõl fél a barátnõd, elmúltam 20 mire elmúlt a rettegésem a nemvárt babától.olyan 18, 5 éves voltam, amikor rendszeresen elkezdtem nemi életet élni, és szinte azonnal tabit is szedtem, mert az óvszerben nagyon nem bíztam, és minden egyes kicsi késésre elkezdtem rettegni, hogy nem is akar megjönni, és most mi lesz, ha babás vagyok.Akkora stresszben nem is tudtam rendesen feloldódni a barátom karjaiban.1, 5év kellett mire ezt teljesen levetkõztem.Olyan 18. szülinapom környékén kezdtem érezni, hogy vágyom a szexre.Add a kezébe Coelo 11 perc c könyvét, az majd meghozza a kedvét:) Semmiképpen se sürgesd, mert azzal az ellentétes hatást éred el.Mindig légy vele nagyon gyengéd, és csak finoman kezd felfedezni a testét.Ha egyszer eljutsz odáig, hogy megmutathatod, vagy esetleg õ magától érzi meg hogy jó, akkor már vágyni fog rá.Gondolom szûz, vagy max 1* volt pasival, tehát még nem tudhatja mi a jó a testiségben.Mindig próbálj meg a lehetõ legjobban védekezni, hogy lássa nem lehet baj.Lehet nem lenne hülyeség idõvel neki is tabi.(nálam sokat javított a helyzeten)Eleinte mindenképpen csak a simivel, meg az orális szexxel próbálkozz!
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítségeket...megpróbálok kitartani mellette...nekem az a fontos, hogy õ jól érezze majd magát, emrt szeretem...csak már nagyon nehezen bírom ki...de igyekszem...szoktam vele beszélni is errõl, de csak beszélni...próbálom meggyõzni, és szerintem gyengéd is vagyok...na majd még igyekszem;)...köszi a segítséget!!!
Szerintem az lenne a fontos, hogy biztonságban érezze magát melletted! Mindenképp. És hogy bízzon benned.. erõsebb legyen a szerelem, a szenvedély és a vágy, mint a félelem. Ezt látszólag könnyû elérni. De egyébként.. próbáld meg megbeszélni vele, hogy mitõl fél! Aztán jöjjön itt egy újabb kérdés. :) Akár ajánlhatod neki is ezt az oldalt, biztos, hogy fog választ kapni. Ha már õ tudja , hogy mitõl fél, és rájön, hogy az a valami nem is olyan félelmetes... akkor talán tökre másképp fog állni az egészhet. A gyengédség, puszilgatás stbi. sztem is jó, de valahogy azt kéne megszerezned, hogy biztonságba érezze magát melletted. :) Ha tényleg ennyi minden volt már köztetek.. és már csak az az egy van hátra... akkor mindent bele! Gyõzd meg, és segíts neki! Lehet, h õ se tudja, hogy mitõl fél ennyyire.
Szia! Ne siettesd, az a legrosszabb, mait tehetsz. Még csak 17 éves és fél a teherbeeséstõl, vagy magától a szextõl. Semmmit sem szabad eröltetni, mert azzal éppen az ellenkezõ hatást fogod kiváltani belõle (hidd el nekem - tapaszatalat). Elhiszem, hogy te már nagyon szeretnéd, de szerintem tartsd tiszteletben a döntését és akkor lehet, hogy hamarosan engedni fog neked!
A kérdező hozzászólása: Kösz a tanácsokat...Mindennel próbálkoztam már...ha fel is izgult, akkor is néhány perc múlva azt mondta, hogy fél, és pánikszerû érzés önti el...ezért, mert fél? olyankor kell abbahagynom, mikor már olyan nedves, hogy én is felizgulok...viszont addig nem szeretném, míg õ sem akarja...mit tegyek!??
Ha szeretnéd, hogy többre is vágyjon, akkor mindenképpen meg kell mutatnod (és mondanod) neki, hogy csak akkor léptek tovább, ha õ így szeretné. Addig is fedezzétek fel egymás testét: úgy, hogy közben jól érezze magát. Próbáld meg kitapasztalni, hogy mit szeret. Ha már eléggé nedves, megpróbálhatod úgy simogatni, hogy orgazmusa is legyen (nem egybõl, mert ezt is tanulni kell - ráadásul el is kell lazulnia és biztonságban éreznie magát közben). Biztos fog õ is kísérletezni veled... de egyelõre komolyabb akcióknál ne legyetek mindketten egyszerre meztelenek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!