Találatok a következő kifejezésre: 17 év nagyon (71 db)

17 év korkülönbség nagyon sok?

Én 18 vagyok,? 35 de nagyon nagy szerelem van közöttünk.Nézzétek csak meg Hugh Heffnert aki 80 éves és a 27 éves Hollyval él együtt.Ráadásul nálunk jóval több a korkülönbség.

Legjobb válasz: a példád elég rossz,ez egyértelmûen promokapcsolat a média felé.ráadásul Hef több nõvel él együtt... egyébként soknak sok a 17 év, de ha mûködik köztetek akkor ne törõdj azzal mások mit mondanak,szeressétek egymást nyugodtan.de azért légy relista, lehet h.nem fog örökké tartani,elõbb utóbb a különbözõ igények felbukkanak...(mégha nagyon alkalmazkodtok is egymáshoz)de amíg jól mûködik,addig legytek boldogok!

a példád elég rossz, ez egyértelmûen promokapcsolat a média felé.ráadásul Hef több nõvel él együtt... egyébként soknak sok a 17 év, de ha mûködik köztetek akkor ne törõdj azzal mások mit mondanak, szeressétek egymást nyugodtan.de azért légy relista, lehet h.nem fog örökké tartani, elõbb utóbb a különbözõ igények felbukkanak...(mégha nagyon alkalmazkodtok is egymáshoz)de amíg jól mûködik, addig legytek boldogok!
A kérdező hozzászólása: Jajj istenem könyörgök.Már 100-jára írjátok ezt hogy olyan szörnyen nézzen ki eza helyzet.És igaz valóban nem engedném el a lányomat14-15 évesen egy 30 fölötti hapival(de ez természetes idióta) de 18-19 évesen már igen.Egyébként nem hinném hogy egy 13 éves kislány egy borostás, kopaszodó...stb férfiba szeretne bele.Ha igen akkor meg várnia kell.ennyi
Nem értem minek kell itt veszekedni hiszen szeretik egymást és akár 15 évesen jött össze a férfival akár nem, nem számít. Én most ugyanebben a cipõben járok ekkora korkülönbséggel, másfél éve már. És ez egy nagyon jó, kiegyensúlyozott kapcsolat ami köztem és a párom közt van. Nem kell a másikat rögtön lerohanni dolgok miatt. Mindenki foglalkozzon a saját életével és úgy alakítsa ahogy neki jó és a másikat pedig hagyja békén! A másik meg az hogy ki talál értelmes komoly férfit manapság a saját korosztályában? Evvel most nem arra utalok hogy csakis idõsebbekkel lehet kikezdeni de a nõknek komoly érett férfi kell és ha jön egy olyan pillanat amikor beleszeret egybe akkor már nem lehet visszapörgetni az idõt. Amúgy gratulálok a kisbabához :) Pucca
én az elözö iró vagyok... az én férjem is szakitani akart velem... nem tudta az igazi koromat mivel azt mondtam neki hogy 18 "voltam" :D és mégis eggyütt ragadtunk... soha nem fogom megbánni hogy találkoztam vele :)
Szia, én élõ és boldog pl vagyok az esetre.Ugyan ennyi idõsek voltunk a férjemmel amikor összejöttünk.8éve vagyunk eggyütt és van egy tündéri 4éves lányunk, nagyon nagyon boldogok vagyunk.Ha szeretitek egymást a kor nem számit.Remélem nagyon boldogok lesztek kivánok nektek nagyon szép jövöt.puszi
jézusom mennnyi beteg ember, persze , hogy jó a 20-60 év korkülönbség. MIndenkinek elment manapság az esze???A legnagyobb korkülönbség is 9 év volt nálam, de a plafont vhol 15 körül képzelem el.
szóval én vagyok az élö példa hogy az évek nem számitanak!!!!! én köztem és a férjem közt 17 év külöbség van! én 20 vagyok és ö 37! 5 éve együtt vagyunk, és van egy 6 hónapos kisfiunk :) ha akarsz többet tudni, vagy tanácsokat kérni, írj privi üzenetet :)
Vannak normális 30-asok, akik nem csak kihasználnak egy nõt. Nem tudom miért kell rögtön a "friss hús" dologra asszociálni... :S Ha õ vele boldog, akkor miért ne legyen vele...?
ez a pedos nem jó megfogalmazás, mert az inkébb a 1-ön aluliakat erõszakol meg.. és szerintem ezt a lányt nem erõszakolta meg a barátja:D szóval hogyha nagy a szerelem, akkor nem kel arra gondolni hogy mennyi a korkülömbség, meg ahogy az elõttem szólók mondták ne érekeljen mások véleménye, és ha a szüleid is szólnaak ez miatt, akkor beszélj velük hidd el meg gyõzheted:D
Tényleg inkább szokatlan. De ha mûködik, akkor a korkülönbség nem akadály. :)
Inkább szokatlannak gondolják az emberek, de a szokták volt mondani, a szerelemben nincsen korhatár:D Van két barátnõm, 18 évesek vagyunk mi is, nos egyiküknek 37, másikuknak 34 éves a barátjuk. Ha neked nem baj, akkor mások esetleges negatív véleménye úgysem számít:) Legyetek boldogok:)
Nézd ....16 éves vagyok lassan 17 a párom 34 :) imádjuk egymást már 2 éve mi ebbe a baj ? lehet csak furán hangzik de nem hidd el õ nagyon fiatalos egyéniség stb....a legjobb ffi akit valaha megismertem! Persze mi is kapunk ám megjegyzéseket szülöktõl stb...de ezzel az a baj hogy mi nem foglalkozunk :D:D:D Sztem tedd te is azt:) És ha tényleg valoban szerelmes vagy akkor senki nem állhat közétek:)
A kérdező hozzászólása: Hú elég sokan jártok velem egy cipõben és ez nagyon yól esik(majdnem sírok).Érzem hogy nem ilyen pedo hajlamú még meg is kérdõjelezte a kapcsolatunkat hogy biztos akarom-e.És igen.Õ az akivel éjszakákat tudok beszélgetni a rossz élményekrõl vagy a jókról, a bizalom kölcsönös(mellesleg elég fiatalos én 20-at néztem ki belõle).Érzem hogy nem csak szexre megy a játék.Nagyon köszönöm a válaszotokat mostmár semmi nincs ami eltántoríthatna attól hogy nagyobb lépéseket is tegyünk a kapcsolatunkban.
Nem rohant le senki senkit. Csak a véleményüket mondták el. Ehhez azt hiszem joguk van. Az, hogy ez valakinek nem tetszik és "kurva anyázik" az csak az intelligenciáját tükrözi. Addig amíg boldogok nincs gond. Csakhogy nem mindenki csupaszív, és nem mindenki mázlista. Majd, ha kihasználja egy idõsebb férfi kicsit máshogy látja a dolgokat. De remélem akik ilyen felhõtlenül boldogok 14-15 évesen a 30on felüli barátjukkal, õk a lányukat majd mind elengedik 14 éves korukban vagy 13 (mert mire õk lesznek szülõk addigra már mégkorábban történnek ezek a dolgok) a 30 fölötti barátjukkal, és megbíznak benne, hogy nem csak kihasználja a lányukat. Mert, ha nem bíznak meg benne, akkor csak jár a pofájuk. Persze, mint írtam nem mindenkinek van mázlija, lehet, hogy csak arra kell neki, aztán pár év és dobja, mert megunja. De mindenesetre büntetlenül kiélnie a pedofiliáját tökéletes egy ilyen kapcsolat. Én biztos nem engedném el a 15 éves lányom valami 32 éves fószerral. Nektek nem tudom milyen apátok van. Gondolkozzunk már egy kicsit, légyszíves. Egy 15 éves lány szellemileg és tapasztalit szinten, hogy jön egy 30 éveshez? Ha tényleg dúl a szerelem, akkor a férfi túl gyerekes és a lány túlérett kell, hogy legyen, de ezt elég nehéz elhinni, ha 15 éves. Van pár mázlista akinek bejött a dolog, de biztos vagyok benne, hogy rengeteg lányt használtak így ki. Jó papás-mamást.

14-17 év körüli Fiúk! Szerintetek egy 14 éves lánynak gáz ha nem nagyon van melle? Mikor mondjátok egy lányra, hogy szép vagy, , jó csaj''?

14 éves lány vagyok. 170 cm 59 kg. Nem nagyon van mellem, ezért csak cicifixet hordok. Melltartót nem gondolom,hogy kéne hordanom mivel nincs mit beleraknom:// Annyira utálom,hogy alig van mellem.. 8.-os vagyok és az osztályba szinte mindenkinek nagyobb a melle az enyémnél.. szerintem egy lány sokkal jobban néz ki ha van melle..:( Fiúk nektek fontos,hogy egy lánynak legyen melle?:SS Biztos lesz nekem is vmennyi, de nagy az biztos,hogy nem..:SS De sajnos evvel nem tudok mit kezdeni.. nem tehetek róla..://

Legjobb válasz: Ha nem gond, egy régebbi ilyen kérdéshez írt komenteimet bemásolom be ide Neked. Továbbra is így gondolom, ahogy kb 2 hónapja. "Minden ilyen kérdéshez oda írom, hogy Én a kis mellû Lányokat szeretem! Azt is mindig elmondom, hogy ezen az oldalon két táborra oszlik a csapat: azok akik a nagy mellûeket szeretik -akik folytonosan leminõsítik, bántják ezeket a lányokat-, a másik csoport akik a kis mellûeket szeretik. Az eloszlás kb ilyen lehet: 70%(Nagy)-(Kicsi)30° Bármilyen jó is ez az oldal, de nem a világ közepe, itt inkább bunkókból van több, mint értelmes emberekbõl, szóval lehet, hogy itt többen mondják az oldalon itt-ott, hogy a kis mellûek nem jók, de ez nem igaz! :) Nem utolsó sorban; Te még csak 14 vagy, a biológiakönyvünk szerint 24 éves korunkig fejlõdünk, szóval papíron van még 9 éved, hogy fejlõdj. És, ha nem lesznek nagyok a melleid, akkor mi van? Semmi. Egy olyan embernek fogsz tetszeni, mint amilyen például Én vagyok. :D Szóval fel a fejjel, szuper vagy így! :)" " Az a lényeg, hogy a barátodnak/férjednek tetsz, az igazi férfi nem azt fogja nézni, hogy mekkora melled van, hanem az öszképet; belsõ, külsõ. Meg hidd el, hogy nagyon sokaknak a kismell tetszik! Ha emelett csinos testalkatod van, akkor az nagyon tuti! :)" "Egyébként, ha kérdésed megírásának motivációs oka az volt, hogy kortársaidnak olyan nagy melleik vannak, mint a 26 éves érett nõknek, akkor annyit tudok mondani, hogy: igen 11 éves korukban kezdenek el fejlõdni a lányok biológiailag, de ez nem azt jelenti, hogy 4 év múlva már kifejlett melleid lesznek, tudod van egy betegség; pubertas precox (korai nemi érés), azok a kortársaid akik azzal hencegnek, hogy nekik milyen nagy melleik vannak és neked milyen kicsi, akkor világosítsd fel õket, hogy lehetséges, hogy az imént megnevezett betegségben szenvednek és sürgõsen menjenek orvoshoz. Tudod, mondtam, hogy 24 éves korunkig fejlõdünk, akkor "áll" be a végsõ méret. " Remélem érthetõen írtam. :)

Ha nem gond, egy régebbi ilyen kérdéshez írt komenteimet bemásolom be ide Neked. Továbbra is így gondolom, ahogy kb 2 hónapja. "Minden ilyen kérdéshez oda írom, hogy Én a kis mellû Lányokat szeretem! Azt is mindig elmondom, hogy ezen az oldalon két táborra oszlik a csapat: azok akik a nagy mellûeket szeretik -akik folytonosan leminõsítik, bántják ezeket a lányokat-, a másik csoport akik a kis mellûeket szeretik. Az eloszlás kb ilyen lehet: 70%(Nagy)-(Kicsi)30° Bármilyen jó is ez az oldal, de nem a világ közepe, itt inkább bunkókból van több, mint értelmes emberekbõl, szóval lehet, hogy itt többen mondják az oldalon itt-ott, hogy a kis mellûek nem jók, de ez nem igaz! :) Nem utolsó sorban; Te még csak 14 vagy, a biológiakönyvünk szerint 24 éves korunkig fejlõdünk, szóval papíron van még 9 éved, hogy fejlõdj. És, ha nem lesznek nagyok a melleid, akkor mi van? Semmi. Egy olyan embernek fogsz tetszeni, mint amilyen például Én vagyok. :D Szóval fel a fejjel, szuper vagy így! :) " " Az a lényeg, hogy a barátodnak/férjednek tetsz, az igazi férfi nem azt fogja nézni, hogy mekkora melled van, hanem az öszképet; belsõ, külsõ. Meg hidd el, hogy nagyon sokaknak a kismell tetszik! Ha emelett csinos testalkatod van, akkor az nagyon tuti! :) " "Egyébként, ha kérdésed megírásának motivációs oka az volt, hogy kortársaidnak olyan nagy melleik vannak, mint a 26 éves érett nõknek, akkor annyit tudok mondani, hogy: igen 11 éves korukban kezdenek el fejlõdni a lányok biológiailag, de ez nem azt jelenti, hogy 4 év múlva már kifejlett melleid lesznek, tudod van egy betegség; pubertas precox (korai nemi érés), azok a kortársaid akik azzal hencegnek, hogy nekik milyen nagy melleik vannak és neked milyen kicsi, akkor világosítsd fel õket, hogy lehetséges, hogy az imént megnevezett betegségben szenvednek és sürgõsen menjenek orvoshoz. Tudod, mondtam, hogy 24 éves korunkig fejlõdünk, akkor "áll" be a végsõ méret. " Remélem érthetõen írtam. :)
Én meg lassan 18 éves leszek és még most sincs szinte semmi... De még azért reménykedek, hátha :')
Kis mell általában vékony alkatot is jelent, ami sokkal fontosabb nekik, mert azt szeretik. Szóval ne izgulj...
Talán ez megnyugtat: van egy 20 éves lány barátom, és szinte semmi melle nincs, mégis az egyik legaranyosabb, legszebb lány akivel valaha találkoztam. Fölösleges azon idegeskedni, hogy mekkora a melled (pláne 14 évesen) vagy hogy mekkora lesz. Akinek majd tetszeni fogsz, az nem a melleid miatt fog szeretni. 20/F (Igen, látom, 14-17 év közöttieket kérdeztél, de bátorkodtam válaszolni.)
Én is hasonló helyzetben voltam ennyi idõs koromban ...de idõvel rájöttem , hogy ha magabiztos vagy jó a kisugárzásod elhiszed , hogy jó csaj vagy nem a melledet fogják nézni ...de ha nagyon zavar ne vegyél elõnytelen ruhákat amik hangsúlyozzák a kis melledet !! És csak , hogy mondjak valami jó hírt is ...már nem divat a nagy mû mell ..újra vissza jön a kicsi pici cici !!Nézd meg keira knightley néhány képét egyáltalán nincs nagy melle mégis iszonyat szexi !!
14 évesen még nem gáz, de ha késõbb se fog nõni akkor...SZILIKON!:D 16/f
Idióta sztereotípia, ahol a kis p*csöktõl azt hallod csak úgy csöcs, meg így csöcs. Nem ezen fog múlni
No para. :D Csak ha nem nõ akkor ne pakkold tele szilóval ._. Az kur.va ronda, amúgy is a fiúk nem nagyon csípik a mû csajokat. Meg még van olyan tévhit is a lányok közt hogy a fiúk a cerkavékony csajokra buknak, de sokak szerint cukibb a pici poci :D És még fog az nõni.
Szeretem a kicsi és lapos mellkas lányok. Ez szerény.

Van itt olyan csaj aki 15-17 év közötti, vékony és csinos (ez nagyon fontos, mármint jók a testi adottságai), és gátlásai vannak a kapcsolat teremtésben, valamint, valamilyen ok miatt nehezen boldogul a kapcsolatkiépítés terén?

Legjobb válasz: Nagyon gátlásos vagyok,pont most szeretne össze jönni velem egy srác,de egyszerûen jár az agyam,hogy ez meg az tuti nem lenne jó,mert ennyire parázok. mások bezzeg meggondolatlanul bele tudnak menni egy kapcsolatba, de én egyszerûen nyuszi vagyok... 17/L

Nagyon gátlásos vagyok, pont most szeretne össze jönni velem egy srác, de egyszerûen jár az agyam, hogy ez meg az tuti nem lenne jó, mert ennyire parázok. mások bezzeg meggondolatlanul bele tudnak menni egy kapcsolatba, de én egyszerûen nyuszi vagyok... 17/L
Aha, szóval nézzen ki jól a csaj és ne legyen konkurenciád, igaz? Ember! Dolgozz meg a csajért!
Jó stratégia ;D
A kérdező hozzászólása: Egerbõl vagy eger környékérõl Lecci
Mi számít nagynak vagy lógósnak? Az osztályban nekem a legnagyobb, de az utcán simán van akinek nagyobb. Azt sem tudom hogy lógósak-e mert egy kicsit a súlyuk lehúzza, de nem olyan mint egy nagymamának. 13/l
#14: szerencsés vagy;)
13 vagyok, de már így is tök nagyok a melleim, amikor melltartót vettem néztek is.. viszont nem lógnak szerencsére :D egri vagyok, de minek akarsz ismerkedni?
# 9/12 megatlálod csöcskeresõ...?
A kérdező hozzászólása: Milyen 9 es válasz ember összesen nincs is 9 Válasz a kérdésre
Ember, kezdj már valamit az életeddel, a 9es választ én írtam, de csak poénból, te meg már nyomod is az üzenetet. Nyilván ismerkedne veled bárki, hiszen olyan normálisnak tûnsz...
12 és fél éves vagyok, és sokan piszkálnak a nagy melleim miatt, fõleg hogy lógnak is kezdettõl fogva. Jó lenne valakivel beszélgetni, aki elfogad így, de látom hogy lecsúsztam errõl :((
Bocs, hetes vagyok, javítanék: lecci!
Aha, mert az ennyi idõs lányoknak szokott lógni a mellük... Lécci!
Ha a hülyeség fájna, akkor ....
A kérdező hozzászólása: Írjátok bátran én úgy fogadlak el ahogy Vagytok!
Csak úgy tolonganak a 13 éves, nagy, lógós mellû lányok..
A kérdező hozzászólása: Egerbõl vagy eger környékérõl Lecci
Ez....Xd :D
LeCCives mi!? Te bidámbidám, te B kategóriás állampolgár, nem sikerült a 4 osztályt sem kijárni? Muhaha mennyire BUTÁK vagytok!!! :D

Szerintetek is nagy a korkülönbség egy 17 évet betöltött fiú és egy még a 14 évet be nem töltött lány között?

Szerintem sok, pedig tök szimpatikus a lány meg minden, de olyan pici meg éretlen, így semmi értelme nem lenne.

Legjobb válasz: igen,ebben a korban elég sok

igen, ebben a korban elég sok
Sztem nem. Bar ha erettlen akkor lehet...
szerintem is sok ez így túl fiatal õ és biztos nem nézné jó szemmel akörnyezeted sem ha bármi is lenne köztetek ink várd meg míg felnõl :)
igen, sok
jól látod semmi értelme nem lenne, ráadásul ha hozzányúlsz bezárnak
Igen.
Ez már liliomtiprás, ha azt mondod a rendõröknek, hogy lefeküdt veled akkor még le is csukják szoval ezzel tudod zsarolni...
Egyértelmûen igen. Igazából bûncselekmény is.
Csak megrontanád te gyökér!

Emlékszik még valaki a tubusosrágóra? Kicsi tubusba lehetett kapni kb 15-17 éve. Volt rózsaszín meg kékeszöld színben. Nagyon finom volt

Legjobb válasz: Jaja, én nagyon sokat ettem belõle,és baromi nagy lufikat lehetett fújni vele. Szerettem.

Jaja, én nagyon sokat ettem belõle, és baromi nagy lufikat lehetett fújni vele. Szerettem.
Jajj, nagyon imadtam en is, foleg a rozsaszint! Meg valamikor a 80-as evek vegen lehetett kapni. Most is arulnak, en mar vettem is, de meg sem kozeliti az ize azt a regit :(
A kérdező hozzászólása: hol lehet venni???:O:O:Osehol nem találok:(:(
A kérdező hozzászólása: nem lehet valahol kapni??Vhol a neten kép van róla mert a google-ba nem találtam:(
Osztálytársaim szoktak venni rendszeresen a sulinktól nem messze(Mosonmagyaróváron)egy kisboltban.
2 hete ettem ilyet itt hatvanban van egy bolt ahol lehet kapni

17. éve vagyunk a férjemmel.15-11 srácaink vannak. Február óta van egy kapcsolata a kolléga nőjével. Most tudtam meg. Mit tegyek? Játszam tovább a szerető feleséget vagy csaljam meg? Nagyon fáj! És megalázva érzem magam.

Legjobb válasz: Azzal ha megcsalod te is csak ezt bizonyítanád h semmivel nem vagy jobb ember mint õ. Vagy nyeld le vagy válj el. Srácok is nagyok már uh megértik a dolgot

Azzal ha megcsalod te is csak ezt bizonyítanád h semmivel nem vagy jobb ember mint õ. Vagy nyeld le vagy válj el. Srácok is nagyok már uh megértik a dolgot
ne csald meg annak nincs semmi értelme hogy a csiki-csuki játékba bele mész.Honnan tudtad meg?Ö mondta el?Ha még ö is helyre akarja hozni akkor békülj ki vele de csak ha megtudsz neki bocsájtani.Remélem jól döntesz de a vissza csallak dolog nem megoldás!!!(én elhagynám azon nyomban!)de ez az én véleményem 26/N 2 gyerekem van
Hagyd el! DE a gyerekek elõtt ne veszekedjetek, tegyetek úgy, mintha békében válnátok el! Még véletlenül se süllyedj az õ szintjére, ne csald meg. A szeretõ feleséget pedig nem tudnád megjátszani...
Utolsó, nem az a pofátlan, aki házas emberrel kezd, õ nem ígért senkinek semmit! A baj mindig a házasságban kezdõdik! Valami elsikkadt, valami hiányzik, valami nagyon megváltozott és senki nem tesz semmit ellene vagy érte. Itt a gond. Tehát 50%-ban a feleség, 50%-ban a férj a hibás! A harmadik már csak következménye egy folyamatnak, semmi más.
próbáljatok inkább megbeszélni de ne csald meg! inkább hagyd el ha nem tudjátok megoldani
Na, ezért csalt meg. Mert nem azon gondolkodsz, hogy megbeszéled vele, hanem hogy hogyan söpörd a szõnyeg alá a problémát. Melyik tenne nektek jót? Ha játszanál tovább? Nem, mert tuti belezúgna az új nõbe, és ottmaradsz 2 gyerekkel. Ha megcsalnád? Valószínûleg az õ büszkeségét bántaná, és ismét ottmaradsz. Nem akarod inkább rendbehozni a házasságod? Esetleg MEGBESZÉLNI? Megkérdezni, hogy miért, mióta, szerinte lehettek-e még boldogok, és ennek tudatában dönteni.
Szerintem váljatok el. Keress egy tisztességes embert!
Látom sajnos sok a kibic! Annak uye semmi sem drága? Beszéljétek meg, biztos van valami oka, ha nem megy végképp és már abszolut nem szereted és ha megéri újrakezdeni, csak akkor válj el tõle! Mi együtt maradtunk, igaz a tüske megmarad valahol bennem, de még most is szeretem!
Mondd el neki, hogy tudsz róla, és ezért elhagyod. Ha õ nem tisztel semennyire téged ennyi év után, akkor te se legyél rá tekintettel. Válj el tõle, õ meg csak had perkálja a gyerektartást.
Verd meg a nõt, vagy rúgasd ki a férjedet onnan! Nem csak a férjed hibás... 25% ban te vagy a hibás 25% ban a férjed 50% ban meg az a másik nõ, hogy van pofája házas emberrel kezdeni!
Valóban nem egyszerû helyzet ez.Mindenki a habitusa szerint reagál a dolgokra. Sajnos mára ez lett a munkahely.Régen bizony a fõnök figyelemmel tartotta a beosztottai magánéletét, elsõsorban a családja, gyermekei sorsát, és az italos, csélcsap embert megregulázta, ha az anya bement panaszkodni. De az valóban más világ volt.Bár itt egy munkahelyi liezon bizony, ha én fõnök lennék, b.ná a csõrömet. Jellemtelen embereket nem alkalmaznék. De sem fõnök nem vagyok, sem hatalmam nincs, így legfeljebb gondolatban köpnék az erkölcsi felfogásukra. Mit tudunk ennek az asszonynak tanácsolni?Vágjon jó pofát, és tûrjön? Éljenek egy fedél alatt, de külön háztartást vezetve?Költözzön a nõ albérletbe, s hagyja a fiait az apára, próbálja csak meg, míg a õ félrekufircol, az asszony milyen gondokat cipel a hátán? Mutassa, hogy vidám, nem érdekli ez a szerelem, vagy lógassa az orrát, legyen ingerült - s ez megnyugvás a pasasnak, hogy miért kacsingat kifelé? Mindenesetre egy ilyen tisztességtelen emberrel, aki ilyen helyzetet teremt, hogy nem válok, de továbbra is megtartom a barátnõmet - lehet bármit is tervezni a jövõre? Patthelyzet.
Igen, sokszor ez hiányzik, hogy a házastárs lelki társ is legyen. Meg lehessen vele érzéseket, gondolatokat is beszélni, ne csak a napi rutin-dolgok jelentsék a kapcsolatot.Itt a férjednek kellene lépnie: elmondani a hölgyeménynek, hogy a felesége mindent tud, és a legfontosabb ultimátuma, hogy fejezzék be a szerelmi kapcsolatukat. Ahogy magam ismerem, én felhívnám a nõt, és elmondanám, hogy fogja vissza magát, és ha nem elég neki a férje, akkor keressen facér pasast magának.Kilátásba helyezném, hogy elmégy addig, hogy a férjének és a fõnökének is elmondod viselt dolgaikat. A továbbiakban minden attól függ, hogy szeretitek-e egymást még, és képesek vagytok szemrehányások nélkül új alapra helyezni kapcsolatotokat. Én elhiszem, hogy két ember között kialakulhat egy szimpátia, meghallgatják egymást, vigaszt adnak egymásnak, de ennek nem feltétlenül velejárója, hogy megcsalják a párjaikat. Az ember nem ösztönállat, hanem mérlegelõ, erkölcsös lény. Ahogy a boltban megállom, hogy nem teszem zsebre az árut, mert ez a szabály, nem bújok ágyba más feleségével, más férjével, még ha tetszik is nekem, mert hûséges vagyok a páromhoz, és képes vagyok uralkodni érzéseimen. Ha megváltozna a párod, visszatérne hozzád - én nem rúgnék fel ennyi évet, és a gyermekeidnek is jobb családban. És ha neked is jó vele a szex, akkor magadra gondolj, és ne büntess megvonással! Légy olyan klassz nõ, akit újra felfedez a pasija!:)
Kedves Kérdezõ, a férjed által megjelölt ok teljesen hihetõ... innentõl szerintem, ha van határozott szándékod (mondjuk válni akarsz) azt akkor lépd meg, ha nincs ilyen, akkor meg ilyen értelemben ne csinálj semmit, mert a kavarással a kavaró rendszerint csak önmaga alatt vágja a fát. Amikor nálunk volt a páromnak ilyesfajta viszonya (jó évtizede) én egyszerûen változtattam azon, amin változtatni kellett (a ti esetetekben ugye az, hogy egymással beszéljétek meg a feszkóitokat a szõnyeg alá söprés helyett) és megvártam, amíg elmúlik...
Az a szép. Mert még ha csak szimplán testi kapcsolat lenne köztük. Már nekem az is sok volna. De h tulképp lelkitársként tartja..... hát elég dúrva. Gondolj bele. Õ az akivel mindent megbeszél akihez lelkileg kötõdik te meg... egy háztartási robot. Sztem már magad sem tudod h mit akarsz. Jól gonodld át a dolgokat. Ha úgy érzed h képes volnál így együtt maradni a férjeddel h mindíg azon fog járni az eszed h mit csinál azzal a nõvel, vajon elhagy-e érte? akkor nyugodtan mutatkozz be neki v várd h vagy õt hagyja ott a férjed v téged.
A kérdező hozzászólása: Férjem azt mondta, hogy az volt a baj, hogy soha nem veszekedtünk mindent lenyeltünk a másiknak.Ezért az itthoni vitáinkat a Nõvel osztotta meg aki szintén a férjem társaságát kereste lelki szemetesládának.Tegnap elvitt vacsorázni nem került szóba a nõ.Tartottam magam.De jövõhéttõl ismét együtt lesznek napi 10-11 órát.Mit tegyek várjam meg a nõt és mutatkozzak be neki?vagy vigyem el a férjének a Pendrivot amit szívhez szóló beszélgetések vannak kettõjükröl!Vagy várjam, hogy talán egyszer visszatalál hozzánk?
#41-es válaszoló: 1, Tudod, a szóba jövõ megoldások közül egyedül a válás az, ami nem igényel koóperációt a felek között, ha a Kérdezõ véli válóoknak, akkor nyilván elválik õ, ha a férje vélné annak, nyilván elválna õ... 2, Lehet, az egyházakkal kapcsolatban nem precizen fogalmaztam (amúgy ateista vagyok, ehhez képest tudtam kapásból az általad felvetett ellentmondás okát). Az, hogy te elválnál, az nyilván a te dolgod, szerintem a megcsalás ugyan hazugságnak hazugság, de önmagában nem kényszeríti a másikat semmire. Az azonnali válóokok meg szerintem az olyan nagy horderejû hazugságok, amelyek a vétlen felet is kényszerhelyzetbe hozzák, pl. a család alapvetõ létbiztonságát veszélyeztetik, vagy pl. gyermekvállalással kapcsolatosak. És hát persze a brutalitás, az erõszak súlyosabb formái, ilyesmi...
1. Én nem viselem nehezen. Ne váljanak ha a nõt nem zavarja h félrek... de onnantól sztem h az asszonyt zavarja (márpedig sztem mindenkinek lejött h zavarja) akkor nincs mese. Onnatól igenis válóok. 2. Eddig nem szóltam bele csak az szúrta a szemem amit az eskürõl mondtál de nem tudtam h te tudod h milyen szertartás szerint házasodtak és mire esküdtek. Ha már felhozol valamit akkor ne csak 1 részét hozd be a képbe. Mert h te ezzel a mondattal: "tudtommal, még az egyházi szertartásokban is arra esküdnek" úgy vontad egy kalap alá az összes vallást, esküt mindent h csak na. Itt te vagy az aki csak a saját megcsaláspárti oldalát képes látni. Undorodom a megcsalóktol és nállam nem is lenne vitatéma h elhagynám-e de ÉN belátom h nem mindenki ilyen és van aki velemaradna.
Elõzõ, ez itt nem hitvita, te a református liturgiát mondod, én meg a katolikust, ennyi: A katolikus pap veszi ki a katolikus féltõl: Isten engem úgy segéljen, | hogy a jelenlévõ N.- t szeretem, | szeretetbõl veszem feleségül - (szeretetbõl megyek hozzá feleségül) - |Isten rendelése szerint, | az Anyaszentegyház törvénye szerint, | és hogy õt el nem hagyom | holtomiglan - holtáiglan | semmiféle bajában. | Isten engem úgy segéljen! Itt van mindkettõ, egymás alatt: http://www.jegyes.hu/eskuvo/refkat.html De látom, nehezem viseled az olyan véleményt, aki szerint a megcsalás nem feltétlen válóok.
38. Sztem ne menj bele olyanba amirõl a jelek szerint fogalmad sincs. Az esküvel HÛSÉGET is fogadnak egymásnak. HOZZÁ HÛ LESZEK, VELE MEGELÉGSZEM Köszöntük a hozzászólásod.
Ne haragudj kérdezõ, de szerintem a te oldaladról érzelmi igénytelenség amit csinálsz. Egyrészt, mikor szó nélkül elnéztetek egymásnak dolgokat, amiket egy harmonikus kapcsoltban megvitatnak (néha akár veszekednek is). A házasság nem gazdasági egyesülés, hanem érzelmi. Így, ha érzelmileg nem kielégítõ a kapcsolt, úgy valamelyik fél elkezdi hiányolni, idõvel máshol keresni. Ha a férjed nem kezdi l most, ki tudja, lehet, hogy egy idõ után te adod be a kulcsot, és te vagy abban a helyzetben, amiben a férjed. Mgoldást csak te találhatsz a problémádra, egyet tudok csak tanácsolni, légy nagyon õszinte magadhoz, és gondold végig, Neked mi a jó! Tudod, a gyerekeid inkább vannak a kiegyensúlyozott, de külön élõ szüleikkel, mint az állandó rosszkedvben, agy apátiában, netán stresszben együtt élõ és ettõl boldogtalan szuleikkel.
#50 - nézd, én mint már írtam is, egy hasonló helyzetben az életemben bizony azt csináltam, hogy "csak vártam" - és mûködött a dolog. De ez nyilván egyéni habitus kérdése is... Jó pofát vágni meg természetesen nem kell, elég, ha az ember "természetes pofát vág", idõnként elmondja õszintén amit gondol és érez, de nem ezen balhézik állandóan...
Csináljátok hármasban! De komolyra fordítva a szót, õrület, hogy milyen kérdések vannak itt! Az elõbb volt olyan aki azt akarta hogy hivatalos válási papírokat töltsenek le neki, és másolják be ide az oldalra, mert neki nincsen word-je. Ez a kérdés is kb. ilyen szintû!
A nõ férje is úgy tudja, hogy autót ment menteni a kedves neje? Szép kis emberpár lehet. Talán van 3 szobátok. Egyikben a gyerkõcök, másikban te, harmadikban az urad. Rezsit felosztani, és ameddig halvány jele is van, hogy még mindig tart köztük a love, addig asztaltól, de ágytól biztosan elválni.Ne alázd magad, ezek ketten erõsek, mutasd, hogy le se sz.od a férjed! A pénze kell, aztán mehet a pásztorórákra. Lépniük kell, ezt nem lehet így tartósan csinálni.Persze lehet, hogy ennél csak rosszabb és bonyolultabb helyzet jön.
nekem is lépett a férjem egy idõsebb nõvel, hagyd menjen az útján. nagyon nehéz lesz az elején (én ebben vagyok), de ne add fel mert a komor órák után kisüt a nap és innentõl mindennap egy tyúklépéssel könnyebb lesz. nagyok a gyerekeid és megtámasztanak a döntésedben. ettõl erõd is lesz. bátran!
Kérdezõ, a férjed felnõtt emb, te ne azon agyalj, épp mit csinálhat, ha úgyis biztos vagy benne, hanem azon, hogyan tovább. A férjednek láthatóan a másik nõ kell, szerintem csak magadat teszed tönkre, ha szélmalomharcolsz és tovább kínzod magdat, a gyerekeidet (mert hat rájuk is az egész!) és a férjedet, akit elvileg még mindig szeretsz.
56. Sztem akkor inkább elmondta volna h csak le akarja zárni.
Kérdezõ, hát, ami azt illeti, ti tényleg lehet, hogy jobb, ha elváltok, mert a jelek szerint nem vagy az az alkat, aki képes "semmit se csinálni", így meg nem túl nagy a valószínûsége, hogy "visszaszerzed a férjed"... hacsak nem pont azért szervezte ezt a találkozót, hogy lezárja ezt a kapcsolatot. Mert arra is lehet egy esély...
Kérdezõ, te tényleg tûröd ezt a megalázást? Neked a férjed tartozik hûséggel, nem a nõ. A férjed aláz meg, vele kell ezt rendezned. Ha ezt hagyod, hogy ezt csinálja veled, teljesen nyilvánvalóan csak egy csicska leszel a szemében. Kérlek, legyen már benned kicsit több önérzet. Nem várhatod, hogy tiszteljen, ha ennyire megalázkodsz neki.
A kérdező hozzászólása: Hétfõi nap azt mondta, hogy el kell mennie a céges autót menteni Szegdere és a kollégájával megy.Amikor hívtam összevesztünk mert tudtam , hogy ott van vele az a Nõ és semmi kolléga.Semmi Szeged , mivel megkértem, hogy csináljon képeket és azt mondta, hogy nem alkalmas rá a telefonja.A Nõt is hivtam többször otthon de nem vette fel.A Férjemet este 10töl hivom de nem jártam sikerrel.Valószinû, hogy elsõ közös éjszakájukat töltötték együtt megint egy hazugság árán amit ugy hitetett el velem, hogy dolgozik , Gondolom valamelyik Szállodába vitte a Ribancot!!
Semmiképp ne csald vissza! Nem változtatna a helyzeten, sõt, csak rontana...Maradj tisztességes!Csak ezt tudom mondani.
A kérdező hozzászólása: 51.-es válaszoló! Ha mindenkinek a kérdésében csak a hibákat keresed akkor miért kell leírní a véleményed?mert ez igencsak kellemetlen akár nekem akár a többi embernek akinek problémája van.És igen fontos, hogy mások, hogy éreznek és mi a véleményük ezekrõl a dolgokról.Ha neked ez szúrja a szemed ne olvasd el a problémáinkat!Köszönöm!!!
36-os: Nem azért bunkó állat, mert párhuzamos viszonyt elképzelhetõnek tart (milyen szép megfogalmazása annak, hogy a feleségem mellett félrekúrok, de azért a feleséget is megtartom, mert jó ha fõz meg mos rám egy csicska). Azért bunkó állat, mert tudja, hogy a feleségének ezzel fájdalmat okoz, és ennek ellenére képes lenne fenntartani a házasságot és a másik nõvel való kapcsolatát, pusztán mert NEKI kényelmesebb így. Mit sem törõdve azzal, hogy ez milyen megalázó a feleségre nézve. És még nem is akar beszélni róla, ennyivel se tiszteli meg a feleségét. A szerettünknek való fájdalom okozása és ennek a semmibe vétele egyetemes emberi mérce szerint elfogadhatatlan, ez nem hit kérdése.
Kedves #30-as válaszoló, attól, mert valakinek nem a keresztény-konzervatív etika a mérvadó, és elfogadható számára a párhuzamos viszony, attól még nem lesz senki sem "bunkó állat". Ahogy attól se, mert egy élethelyzetben a saját érdekeit nézi, felteszem a többiek ugyanúgy azt teszik. A "bunkó állat" jelzõ az én értékrendemben annak jár ki, aki bántalmazza a családja tagjait, kifosztja a párját, meg ilyesmi...
mi történt?mire jutottatok???
Kedves Kérdezõ, talán elsõnek tudd meg, hogy a férjed mit akar, mik a szándékai, így elkerülhetõ, hogy adott esetben hülyét csinálj önmagadból. Aztán a saját lépésedet ráérsz ennek tudatában kiagyalni... A lehetõségek meg változatosak, van, aki azonnal szakítani akar, van, aki kapcsolat-mentési terven munkálkodik, de ismertem olyant is, ahol mindenki hallgatólagosan tudomásul vette a status quot, miután a feleség meggyõzõdött róla, hogy a szeretõ semmiben nem veszélyezteti a házasságukat... emberünknek volt harminconévig egy felesége, huszonévig meg egy szeretõje is, valszeg ha a világ más táján születik, két feleséggel családban éló tisztes muszlim lett volna:) Szóval a lehetõségek tárháza korlátlan, azt kell választani, ami a ti lelki alkatotoknak a legjobban bejön. Hogy csald-e "vissza"? Itt sokan valamiféle erkölcsi megközelítésbõl írtak erre reakciókat. Én meg azt gondolom, hogy sokaknak egy ilyen helyzetbõl a nyitott(abb) házasság felé elmozdulás jelenti a kiutat, és ha egyszer valakiknél jól mûködik, akkor semmi ok ezt a lehetõséget sem kizárni. Egyszerûen számba lehet venni az összes többi lehetõséggel párhuzamosan. Aztán, hogy kinél mi jön be, arra nincs általános recept, mindegyik megoldásra láttunk már olyant, hogy mûködött, és láttunk olyant is, hogy nem. Szóval szerintem legelõször is üljetek le, és beszéljetek a problémáról, addig ne dönts el semmit...
Én is azt gondolom, hogy egy szemét riban.c az a nõ, aki kikezd egy nõs, kétgyerekes férfival. A férfi valószínûleg csak az alkalmat ragadta meg, mivel õk úgy vannak összerakva, hogy minden kapható nõt meg is szerezzenek. Pláne, ha esetleg köztetek is volt súrlódás mostanában. Én is próbálnám megbeszélni, azért nem olyan könnyû újra kezdeni 2 gyerekkel, sem anyagilag, sem lelkileg. És mindenképpen új munkahelyet kell keresnie, mert a 3. mindig ott lesz.
Megcsald, vagy ne csald? Néha elgondolkodom azon, hogy az ilyen kérdések, kérdezõk tényleg az alapján döntenek, amiket itt válaszként kapnak. Vagy már döntöttek, csak megerõsítést remélnek? Valószínû, az utóbbi van itt is. Én csak annyit tudok hozzá tenni, hogy én mit csinálnék. Ha megtudnám hogy megcsaltak, onnan nem lenne vissza út, bocs hogy alpári leszek, de oda én még egyszer be nem tenném, ha nõ lennék, be nem rakná. De sokan túl tudnak ezen lépni, én nem tudnék. Ha megcsalod, akkor onnan gondolom nincs vissza út, végleg szét mentek. Ha megcsalod enyhül a fájdalmad? Kivel csalod meg? mindegy, csak bosszút állhass, vagy úgy döntesz, hogy elhagyod, és keresel valakit akivel újrakezdheted?
Nem tartozol az ilyen embernek semmivel. Attól, hogy megcsalod nem lesz jobb, ugyanúgy megaláz továbbra is, csak még te is teszel rá egy lapáttal. Pakold össze a cuccát és tedd ki a lépcsõre, menjen a kolléganõjéhez! Te pedig kezdj új életet! A srácok nem attól lesznek boldogok, hogy egy gerinctelen emberrel együtt élsz, hanem attól, ha boldog vagy. Boldog már nem leszel e mellett a férfi mellett! Ha nagyobbak lesznek megértik, bár én megmondanám nekik az igazat: apátoknak más nõ kell. Ennyi. Tudom, hogy kemény, túl vagyok én is egy váláson, de ha hagyod, hogy megalázzanak, attól jobb nem lesz az élet, csak az idõ telik!
Férfiként azt mondom, hogy biológiailag úgy vagyunk programozva, hogy minden csinos nõt meg akarunk szerezni, szexre. Ebben a játékban kevésbé sikeres férfiak párjainak kell jobban félni, mert ha ilyeneknek összejön másik nõ abba jobban kapaszkodnak, és a gyengébbek még arra is képesek, hogy ott hagyják érte a családjukat. A játékban sikeres férfi jól választja meg a vadászterepét (nem a munkahely és a feleség barátnõi), nem bonyolódik más nõvel tartósabb kapcsolatba, ha érzi hogy rá akarnak telepedni, egy szép ajándékkal búcsút mond. Családját pedig utódjai és úriemberi becsülete miatt nem hagyja el. A nickedbõl gondolom hogy 36-37 éves lehetsz, ennyi idõsen lehetsz csinos és versenyképes, ha nem akkor tegyél érte. Ha csinosnak érzed magad és mellette meg van az anyagi biztonság is (pl. ingatlanok fele, rendszeres havi jövedelem) akkor bátran, kertelés nélkül tett szóvá. Húzhatod azzal, hogy te is szeretõt fogsz keresni, talán éppen az egyik kollégáját (ez férfi számára a totális alázás). Abban ne bízz hogy egy férfi hûséges lesz egy életen keresztül, de ha más nõvel hosszabb kapcsolata alakul, akkor nõként mindent el kell követned, hogy ezt összezúzd.
Támogatom, hogy beszéld meg vele, ha szereted, és döntésétek el, hogy menne-e még együtt. Kérdés, hogy tudnál-e bízni benne, és elhinni, hogy befejezték a viszonyt. Akkor nayon sokat kellene veled lennie...
Tudnia kellett, hiszen egy helyen dolgoznak...
10. Sztem meg eléggé hibás a másik nó is. Persze feltéve h tudja h nõs a férfi. Sztem gusztustalanul gerinctelen dolog olyannal kezdeni akirõl tudom h kapcsolata van. Keressen magának szabad pasit.
Hagyjátok már, a férje egy bunkó állat, nekem azt írta róla, hogy a férje azt mondta neki reggel hogy: "Nem tudni mit hoz a jövõ, de nem akar válni". Ha nekem lenne két gyerekem és ezekután ezt mondaná nekem akinek szültem csontig marnám le a pofájáról a bõrt! Nesze B+ menjé dolgozni aztán útközbe találd ki mit hoz a jövõ...
# 22/24 Idõpont ma 00:54 Bocs, de ha már itt tartunk 8 a vallásoknál) Ha valaki arra vágyik amit te írsz, akkor el lehet vándorolni oda, aztán arra felesküdni, vagy akkor nem kell házasodni! A házasság nem csak az érzelmekrõl szól, hanem gazdasági, jogi egység is. Ez így ebben a formában pedig eléggé átbszós üzlet. Értem én amit te írsz, csak azt is nézd, hogy ott ahol ez van vagy mûködik (az araboknál) a nõknek zéró joga van! Ha akarnának se tudnának tiltakozni, akinek nem tetszik inkább elvándorol onnan ha tud.
Kedves Kérdezõ (#29), kérdés, hogy MIRE van reményed? Mert ahogy említettem, a férjed most elmondta, hogy õ mit szeretne, most az jön ugye, hogy Te mit szeretnél. Mert arra, hogy megmarad a házasságotok, arra nagy reményed van, hisz a férjed sem akar válni. Arra, hogy a férjed szakít a külsõ kapcsolatával, és ezentúl minden értelemben hûséges lesz, arra így nem túl nagy a reményed. De növelhetõ, ha ki tudjátok deríteni, hogy mi volt az oka annak, hogy kialakult ez a kapcsolat. Én arról férfiaggyal:) ) lebeszélnélek, amire itt olyan sok nõ bíztat, hogy állítsd választás elé... ha engem valaki bármiben döntéskényszerbe hoz, nagy sansszal az ellen fogok dönteni, aki a döntéskényszert elõállította, szóval az inkább csak akkor pálya, ha eldöntötted, hogy szakítani akarsz, de valamiért azt akarod, hogy mégis õ mondja ki. De szerintem egyszerûbb, hogy ha számodra nem elfogadható a szitu és TE akarsz szakítani, azt TE mondd ki... ha meg úgy érzed, hogy valami módon elfogadható, azt is mondd ki, mond meg neki nyugodtan adott esetben, amit itt kérdeztél. (mivel én férfiként gondolkodom, úgy vélem, hogy egy döntéskényszernél sokkal sanszosabb lenne, ha azt vetnéd fel, hogy neked elfogadható a nyitott kapcsolat is, de csak ha az korrektül kétoldalú... sokkal nagyobb esélyed van, hogy úgy dönt, hogy akkor talán õ mégse... valamiért azok a férfiak, akik természetesnek veszik a saját viszonyukat, rögvest másként kezdenek gondolkodni, ha a nõ oldalán is felmerül a lehetõség... szóval szerintem az egy jó felvetés, hogy vagy õ se, vagy te is... Persze 100%-os recept nincs, és te ismered a saját férjed, nem mi, aki itt válaszolunk...
Én most mondanám meg neki h válni akarok. Nem elég h megcsal még nézd is el neki Mert ki tudja mit hoz a jövõ. Jah vagy ott hagy a másikért vagy nem. Én nem várnám, meg h õ hagyjon el engem ha már meg is csalt
"A csaj 47 éves" :) Ezen a szóhasználaton jót röhögtem.
Mi az, hogy nem akar róla beszélni?! A feleségét, gyermekeinek az anyját így megalázza, és még õ kényeskedik meg finnyáskodik, hogy õ errõl nem kíván beszélni? És azt is végignézi nyugodtan, hogy tönkremész bele? Milyen jó fej férjed van! Ekkora kötsög mellett már nincs is szükséged ellenségekre!
27-es! Nem érzed ebbõl, hogy mi a bunkó állatság? Talán az, hogy ebbõl világosan kiderül, hogy miután megalázza és megcsalja a feleségét, még képes a saját kényelmét a legfontosabbnak tartani, vagyis nem kíván válni, de "nem tudja mit hoz a jövõ", vagyis amíg lehet, addig azért csalná továbbra is a feleségét. Magyarul nyíltan kifejezi, hogy fosik arra, hogy mit okoz a feleségének, mert õ a kényelmes otthont is és a kényelmes félredugást is meg akarja tartani. Mert NEKI ez áll érdekében. Hát ez az, amikor valaki egy akkora önzõ bunkó állat, hogy észre sem veszi, hogy az.
A kérdező hozzászólása: Nem akar róla beszélni!Most a nõ nyaral de napi szinten beszélnek.Ha hazajön újra napi 10-11 órát töltenek együtt.de azt mondja a férjem, hogy ne tudja mit hoz a jövõ és nem akar elválni.Én 37, a férjem 38, a csaj 47 éves.Van még valamennyi reményem?És a nõnek is férje és 21 éves lánya van.
Kedves 16-os válaszoló! 36-37 évesen hogy lehet egy nõ versenyképes? Külsõleg és személyiségileg?
a férje egy bunkó állat, nekem azt írta róla, hogy a férje azt mondta neki reggel hogy: "Nem tudni mit hoz a jövõ, de nem akar válni" - nem vágom kristálytisztán, hogy ebben a mondatban hol a "bunkó állatság"... Az mindenesetre örvendetes szerintem, hogy Kérdezõ és a férje beszélni kezdtek a problémájukról... az meg meglehetõsen természetes, hogy egy ilyen kommunikáció nem egymenetes... most a férfi elmondta, hogy mi az õ szándéka (pontosabban, hogy mi nem) és ezzel éppen Kérdezõ térfelére került a labda, hogy megfogalmazza, mit szeretne , vagy mit nem.
Kedves #25, as végén kezdve a helyzet fordított, az arab régió általában bevándorlási célpont, volt olyan arab ország, aminek a népessége egy év alatt 0, 75%-kal nõtt a bevándorlásokból eredõen. És ezekben nem ritka az a formáció se, hogy európai országból szármzó nõ oda megy férjhez. Az meg nem igaz, hogy a nõnek nincs joga, az igazság az, hogy ott is élnek bunkók, köztük bunkó férfiak is. (az iszlám már akkor ismerte a váláshoz és a nõ magántulajdonlásához való jogot, amikor az európai kultúra még hírbõl se, kb a XVIII. századra értük utol õket nõi jogok tekintetében, csak a polgári forradalmak, az egyház és állam szétválasztása óta mondhatjuk, hogy vezetünk ebben a tekintetben, elõtte ezer évig õk vezettek. De ez tök mindegy, ez nem egy vallási téma, csak le kellene számolni a "minden iszlám-hívõ feleségverõ bunkó" sztereotipiával, ott is vannak boldog családok, ahogy itt is zsarnokok...) Itt a kérdés szerintem az, hogy a Kérdezõ ebben a helyzetben mit tud kezdeni. És hát vannak mindenféle megoldási lehetõségek és modellek, kinél az egik müxik, kinél a másik, kinél meg nem müxik semmi. Ez a valóság kb.
Következménye a lófszt! Annak a másik nõnek is van egy döntése, hogy belegy e egy kapcsolatba másodikként, vagy sem, nyilván nem gondolt az illetõ gyerekeire, csak a viszketõ pcsájára gondolt!

Nagyon sok 17 év korkülönbség?

Van értelme egyátalán ilyen kapcsolatba belemenni?Valaki hasonló helyzet?Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Az már nagyon sok. De vannak kivételek.

Az már nagyon sok. De vannak kivételek.
A válasz megírásának idõpontja: 04-07 11:04 vagyok... Akkor ne tartsd vissza magad. Lehet, hogy lesz egy pár szép napod, heted, akár hónapod, de a végén csalódni fogsz. Ha bevállalod akkor hajrá. Sokszor az ember nem tud az eszével párt választani. De ezért szép a szerelem :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod utolsó.Az a probléma hogy ezekkel a dolgokkal énis tisztában vagyok, így gondolom, tartok is ettõl.Egyértelmû hogy egy 19 éves nem ugyanazt szeretné az élettõl mint egy 35 éves.Egyébként nem elvált, nincs babája sem, zenész, tehát a bulizós csajozós korszak valahogy nála nem akar megszûnni... -.- Be is magyarázom magamnak hogy jobb ha nem ártom bele magam a dologba, azok miatt is amiket te mondtál, aztán találkozunk, meglátom, és hirtelen ezek a dolgok nem érdekelnek. Tudtam hogy ilyen válaszokat fogok kapni, de reménykedtem hogy esetleg valaki mást mondana ... :) ))
Szóval te 19 vagy. Ráérsz még családot alapítani, gyereket szülni stb. Egy 35 évesnek ez már pont idõszerû lenne. Valószínûleg más dolgok a fontosak az életben neki mint neked. Te buliznál, tanulnál, még keresgélnéd önmagad. Õ már ezen túl van. Viszont ha esetleg elvált, van már egy vagy több gyereke, és újra független életet akar élni kötöttségek nélkül, akkor ebben lehetsz a partnere. Így akár mûködhet is egy jó darabig a dolog. De semmiképp ne tervezd vele a jövõdet. Egy olyan emberrel érdemes hosszútávon gondolkodni, akivel azonosak a céljaitok. mert egyszer majd te is akarsz gyereket, családot. Akkor õ már biztos nem. Mert mondjuk kb te 25-28 leszel, õ meg már 40 felett. De ezek csak feltevések. Te ismered õt és magadat. Neked kell döntened.
A kérdező hozzászólása: Valaki más?A jövõben milyen problémákat okozhat a nagy korkülönbség?
A kérdező hozzászólása: Ahogy látom mindenki szerint sok...Hjaj
A kérdező hozzászólása: Én 19 Õ 35 :) ))
Írj konkrétumokat, akkor könnyebb megítélni.
Attól függ, hogy te és a pártnered hány évesek vagytok. Ha te tizenéves, akkor persze, hogy sok, és akkor felmerül több kérdés a pasit illetõen. Ha már jócskán a felnõttkort taposod, akkor nem gáz, mivel már mindketten felnõtt, önálló, saját kialakult önképpel, élettel, szemléletekkel, személyiséggel rendelkeztek.
sok
Te hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Köszi :) )
Neked baj? És neki?
Miért lenne baj?:OO 14/l
elsõ válaszoló vagyok...gimi elsõs...sok bnõmnek van 12.es barátja (azaz 18 éves), nem pedofilok-.- semmi baj nincs ezzel csak tartsd tiszteletben hogy fiatalabb azért :DDD
én 15 vagyok a barátom meg 19 Amikor megismertük egy mást én 14 voltam õ meg 18. Mégsem tartja senki pedofil állatnak barátom :) ))) Semmi gond nincs vele, ha neked tetszik szard le más mit gondol :) xoxo
hát...nagy a korkülönbség! Miért nem a saját korosztályodból keresel lányokat? hah? 17-18 éveseket???! perverz állat!
A kérdező hozzászólása: hát én 17 vagyok ugye de mondják h 18 nak nézek ki a lány meg 14 de ojan 15-16 nak néz ki
Bocsi, kicsit félreértelmeztem, de kb ugyan az a szitu :D Próbáld meg szerintem :)
elsõs vagyok, negyedikes sráccal járok. sztem ez töknorm. pontjó. szülõk, haverok, barátok elött is teljesen felvállalható.
szerintem ez total oke..en tudok olyanokrol, hogy a lany 14 a fiu 22...szoval az a 3 ev koztetek semmi:P
A kérdező hozzászólása: hát ezeket örömmel hallom!
Egyáltalán nem baj... 15 éves vagyok, barátom 17 Tartsd tiszteletben, h fiatalabb mint te
Énis 14 vagyok barátom pedig 17, és õ is inkább 15nek néz ki mint 17nek, de nincs ezzel semmi gondunk, jól megvagyunk 5hónapja:) Szerintem nyugodtan megpróbálhatod vele :)
Semmi baj vele!!! nehogy emiatt ne jöjjetek össze!!!!!ez tök normális!!! most még lehet h nagynak tûnik de gondolj bele h késõbb egyltalán nem para...modnjuk most sem..de ha belegondolsz csomó szülõ között van akár 5-6 év is...
Szerintem a 3 év ebben a korban abszolút elfogadható korkülönbség.Nincs vele semmi baj, ha megértitek egymást.Hajrá!
A kérdező hozzászólása: oké köszi mindent:Dmlg egy kcisit át rágom a dolgot..
A kérdező hozzászólása: az elsö választ ado kérdésre probálok válaszolni azt kérdezte: mért lenne baj?? hát nem tudom igazábol mit szolnak a szüleim meg az övéi meg ienek érted?? a lány tudja hogy bejön nekem és a testvére aki meg 17 az én testvérmmel van együt aki 18 .... és attol tartok mit szolnának hozzá ...
A kérdező hozzászólása: hát azért nem tudom mért nem nézek idösebbett...... de ez van már egy éve . idösebb meg nem akattt aki ojan normálisis , , , meg 14 de jol néz ki és s exel gondoltam hogy várok még az odébb van..
A kérdező hozzászólása: ..
nem de várj még szexeltek, legalább 15 múljon el
A kérdező hozzászólása: már 18 vagyok és a lány 15 még mindig tartjuk a kapcsolatot de eddig csak nagyon bejött de most már szerelmes is vagyok belé... de nem tudom micsináljak, nem fiatal még egy ilyen kapcsolathoz??meg mit szolnának a szülei...:S:S:S

Miért van hogy a 15-17 év közötti lányoknak nagyon sok esetben 20-25 éves pasijuk van?

Nem azért de szerintem tul nagy a kor különbség... miért nemjó a 15-17 éves lányoknaka saját korosztájuk?:O

Legjobb válasz: Én 18/L vagyok a párom 27/F Tapasztalatból mondom h a korombeli fiúk szeretnek ,,játszani". Velük sosem sikerült a komoly kapcsolat, mert vagy nagyon éretlenek voltak vagy csak a szexet akarták. A mostani párommal 7 hónapja tökéletesen boldog vagyok. Mondhatni megtaláltam a másik felem. Én ezért vagyok vele, nem a kora miatt. Kor ide vagy oda azzal kell együtt lenni aki szeret és akit mi viszont szeretünk. :)

16 évesen 20-21 miért lenne olyan k**va sok? Még a több is elfogadható, de ez az én véleményem. A szerelem a fontos vagy nem?
Én 18/L vagyok a párom 27/F Tapasztalatból mondom h a korombeli fiúk szeretnek , , játszani". Velük sosem sikerült a komoly kapcsolat, mert vagy nagyon éretlenek voltak vagy csak a szexet akarták. A mostani párommal 7 hónapja tökéletesen boldog vagyok. Mondhatni megtaláltam a másik felem. Én ezért vagyok vele, nem a kora miatt. Kor ide vagy oda azzal kell együtt lenni aki szeret és akit mi viszont szeretünk. :)
hát egyrészt a fiúk késõbb érnek, de szerintem ezt nem kell magyaráznom. másrészt régen is az volt a szokás, hogy egy 18 éves lányt adtak hozzá egy legalább 25 éves pasihoz...mert akkor a férfinak már volt pénze meg hírneve, a lány pedig kész volt az anyaságra. az igaz, hogy ezt kb a shakespeare idejébõl vettük, de kb ebbõl a korból maradt fenn ez a kinek kell idõsebbnek lennie norma. am szerintem már nem sokan akadnak ki azon, ha a pasi egy kicsit fitalabb. a nagyobb korkülönbségnek viszont még nem jött el az ideje szerintem. de nem tudom, honnan veszed, hogy ez annyira gyakori..mert én úgy látom a középsulis csajoknak átlagba 1-3 évvel idõsebb pasijuk van :) 16/L
Hát a 15-17 éves csajok a tapasztalat miatt legtöbbször, a 20-25 éves pasik a 15-17 éves csajok szüzességére pályáznak szerintem.
Azért mert az õ korosztályukban levõ fiúk többsége még elég gyerekes.Egyébként meg a divat... De pl az én esetem az szerelem!A barátom 21éves. 14/L
Hû, kérdezõ, kezdem érteni, miért nincs csajod. Nem az életkorral van a gond.
Én sose bírtam a korosztályomat fiúkban.. szörnyen idióták, éretlenek, menõsködõek, kialakulatlanok, magukkal vannak elfoglalva és cikik. Egyszerûen nem lehet velük szót érteni. Egy 25 év fölötti fiú már férfi, kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb és agyilag is jobban egy húron lehet pendülni vele.. Ezt gondoltam 16 évesen is, és ezt gondolom 23 évesen is. 16 évesen se jöttem volna össze egy 20 év alatt csávókával.. JA amúgy meg létezik olyan, hogy szerelem, ha egy 20/30/40 éves férfiba zúgok bele és gondolom azt, hogy õ az életem párja, és õ is ugyanezt gondolja rólam, akkor ne menjek bele a kapcsolatba, csak mert nagy a korkülönbség??
Válaszolok neked: 1. Errõl szólt a kérdés. 2. Valóban nem 100%-ra igaz, amit írtam, csak 95-re. 3. Mert egy 14-15 éves lány olyan nagyon komoly.. Na nee.. Ezt ugye viccnek szántad?! Egy ilyen korú fiú mifelénk már fõiskolára/egyetemre jár vagy van diplomája és dolgozik. Biztos sok közös témájuk van egy általános iskolással. Legfeljebb a szex. (4. Sajnálom, hogy ilyen bunkó a stílusod.) Utána író lány: kicsit te is el vagy szállva magadtól, de azért alapvetõen kedves vagy.
A kérdező hozzászólása: BASZÁTOK MÁR MEG... 1 KU*VA NORMÁLIS KOMMENTET NEM KAPTAM... veszetek ösze ba*meg... a ku*va életbe miért in magyarország????
De nevetségesek vagytok:D:DAbból hogy idõsebb a barátom, már azt szûritek le, hogy királykisasszonynak érzem magam, nem felelnek meg a korombeliek "Többnek hiszik magukat a kortársaiknál, pedig csak annyi a különbség, h járt már bennük 1 (-2) f*sz. Ettõl senki se okosabb, inkább tanulni kéne." Kivagyte, hogy azt hiszed megmondhatod, minek hisszük magunkat?:) Te beszélsz, hogy tanulni kéne, és olyanokat írsz, aminek köze sincs az igazsághoz.Jajnemár:) 15L vagyok a barátom 25F huhhha, most mi lesz?:P
18:13 teljesen igazad van! Azok pedig, akik ezeket a kérdéseket és a ritka hülye válaszokat írják, bizonyára valami hiánnyal szenvedõ 14-15-16-17 éves srácok, akik csupán azért lázadnak mert nem kellenek a csajoknak! 17:31 voltam!
Én huszonéves fazon vagyok, a tizenévesek k*rvára nem értenek meg, a 20 felettiek megértenek.
18:30 Mindig vannak kivételek!
bazz, ez a lányok éretebbek mint a fiúk dolog csak engem basz fel idegileg? én úgy vettem észre hogy azonos arányban vannak éretlenek az egyik és a másik oldalon is. errõl ennyit
jajj de jót röhögök:D:D érettlenebbek a fiúkxD okéé.. 16éves fiú vagyok, 1 évvel idõsebb barátnõm van másfél éve.. errõl ennyit! csak normális csajt kell találni! Na puszi!
Én 16 éves lány vagyok, a barátom szintén 16, és jé, már fél éve boldog párkapcsolatban élünk. Na akkor hogy is van ez?:D
17 éves lány vagyok, 1hónapja megismertem egy srácot aki 25 éves. minden jól ment nagyon jól elvoltunk de semmi sem történt csak smároltunk. folyton csak azt mondta h meg akar ismerni és nem csak arra kellek neki, minden jól ment amíg egyik este találkoztunk elmentem hozzá. õ bepróbálkozott én persze visszautasítottam ez körülbelül 2 hete volt. 2 hete rosszban vagyunk.. mert tudja h nem kaphatott meg egybõl. azóta sem akarom látni. az összes hazudik és mindegyik azt akarja! nagyon ritka az olyan aki nem! õket meg is kell becsülni! idõsebb fiúval járni jobb mert mi lányok sokkal de sokkal tapasztaltabbak vagyunk, vagy még se..? látván az elõzõ példából? mindenki más!
mert az menõ...
16:58 nem mki azért
17:26 te olyan hülye vagy ameddig csak ellátsz! 1. Mi közöd hozzá, hogy más hogyan éli az életét? 2. Nem lehet általánosítani! 3. Azért kell idõsebb pasi a fiatalabb lányoknak, mert velük komolyabban el lehet lenni... nem úgy mint a saját korosztályukon belüli kisfiúkkal, akik agyilag zokni szinten vannak!
Szerintem ez a 16-20 párosítás még elmegy, de amikor 14 évesek azzal vágnak fel, h 21-22 éves pasijuk van, az nagyon idegesít. Többnek hiszik magukat a kortársaiknál, pedig csak annyi a különbség, h járt már bennük 1 (-2) f*sz. Ettõl senki se okosabb, inkább tanulni kéne.
Bírom ezeket a találgatásokat meg feltételezéseket:) Személy szerint 16 évesen jöttem össze az akkor 20 éves barátommal. Hogy miért? Azért, mert találkoztunk egí társaságban, beszélgettünk, nagyon jó volt együtt és egymásba szerettünk. ENNYI. Nincs itt semmiféle királykisasszonynak érzem magamat, meg nem felelnek meg a korombeli fiúk. Hanem mert õ õ. És kész. És egyáltalán nem volt nagy a korkülönbség. Azóta eltelt majdnem 3 év és mostanában kezdek arra gondolni, hogy milyen jó, hogy nem 16-17 éve fiúkkal kezdtem anno. Hogy miért? Azért, mert még most 18 évesen is baromi gyerekesek és nem 1-2 példáról beszélek. Akkor mi lehetett 16 évesen? Pl. barátnõmet elhagyta a korabeli barátja amikor egyetemre ment, mert hogy õ még nagyon fiatal. Volt akinek a haverjai a 18. szülinapjára sztriptíztáncosnõt hozattak, amiközben ott ült mellette a barátnõje. És még sorolhatnám. Úgyhogy most utólag nagyon örülök annak a 4 év korkülönbségnek:P
16 vagyok, és szerintem a 20-21 még elmegy. De az idõsebben már elgondolkodnék....
ilyenkor 2 eset lehet, vagy érettebbek, mint a korosztályuk, és komoly kapcsolatot keresnek, vagy éretlenebbek, és fel akarnak vágni
Mert nagyon nagynak, érett királykisasszonynak hiszik magukat pedig általában nem jobbak mint a fingáson röhögõ idióta fiú osztálytársaik, ha pedig mégis, akkor sem képesek jobban szétnézni a saját korosztályukban.
A kérdező hozzászólása: 16 évesen 20-21? uhh nem azért de 4-5 év az q***va sok:S szerintem
Azért mert a 15-17 éves fiúk ( tisztelet a kivételnek éretlenek.
Én 17 vagyok és volt 26 éves pasim is.Szerintem a velem egykoru fiuk éretlenek és tapasztalatlanok és engem nemigazán vonzanak.Ésamugy nemértem kit zavar az hogy ilyen korú lányoknak sokszor van idõsebb barájuk.
Hát õszíntén csak azért mert a korodbeli srácok csak "arra"mennek a legtöbb esetben és még idióták is!Mondhatni kisfiúk és egy lánynak biztonságra van szüksége hogy szeressék és hogy ne koptassák le 2-3hónap múlva hogy másik csaja legyen a srácnak!Persze vannak kivételek!22éves vagyok és a férjem 33éves!Na és?Sõt nekem õ volt az elsõ aki elvette a szüzességem 15évesen! :)
En 15 vok es a pasim 23....mikor osszejottunk 14 voltam..... Szerintem azert van igy mert az ilyen csajoknak tobb kell mint amit a sajat korosztalyuk nyujtani tud....en igy vok vele aztan ki mit akar azt gondol, , ,
16-17 éves srácok többsége éretlen metrósexuális és emos k*csog keveréke. mona
A kérdező hozzászólása: õszintén szerintem mégis 1 kicsit durva a... nekem 1 éves korkülönbség sok... személyszerint de itt vanak 6-7 éves kor különbségek... nekem ez sok... mind1 köszi
AZ A LÉNYEG 1x úgyis leszel 20-25 éves és majd neked is lesz fiatal barátnõd aki meglesz párszor és váltasz kb Ennyire kellenek a 16-17 éves lányok...a 20-25 éves srácoknak ..csak még nem tudják..
Általában egy 17 éves lány sokkal érettebb agyilag, mint egy 17 éves fiú, ezért a lányok inkább az idõsebb férifakat keresik akik tapasztaltabbak és igazi nõként bánnak velük! Én már megpróbáltam egy korombeli fiúval járni, hát úgy kábé 1 hétig tartott, mert olyan szinten komolytalan, és gyerekes volt a srác...sajnos ez van 17/L
Hát manapság, én ezt tapasztalom a környezetemben. A 16-18 éves srácok mindig a fiatalabb lányokra hajtanak a 13-14 éves korosztályra.A lányok pedig agyilag és testileg hamarabb érnek és ezért vonzódnak a komolyabb, pár évvel idõsebb pasikhoz és sok mindenkinek nem jönnek be az emos kinézetû divatmajmolók csak a 13-14 éves korosztálynak. L18
ez nem csak divat, ez mindig is így volt, csak régebben nem vették annyira figyelembe... szerintem a 8-10 év korkülönbség még elfogadható, az felett már sok! 25/L
te msot csodállod? hogy nézznek már ki a 15-20 éves fiuk ..fujj mint valami lányok. pl:justin bieber és egyébb állati faj... egy nönek igazi férfi kell. 14/l

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!