Találatok a következő kifejezésre: 17éves vagyok barátom (10 db)

17éves vagyok. A barátommal lefeküdtünk. Tudjuk hogy ez nagyon nagy felelősség volt. Nem hiszem hogy terhes vagyok. Az anyukám nem segíthet mert már nincs. Az apukám külföldön van. Egyedül vagyok. Mit tehetnék az ellen hogy ne legyek terhes?

Legjobb válasz: "Az ellen"? Most már vagy terhes vagy, vagy nem. Épp az imént volt itt egy ilyen kérdés. A válasz ugyanaz. Ha még nem telt el 72 óra, akkor sürgõsségi ambulancián kérhetsz esemény utáni tablettát (bár lehet, hogy a szüleid engedélye kell hozzá, nem tudom), ha meg már eltelt annál több idõ, akkor az aktustól számított két hát múlva tesztelhetsz, ha addig meg nem jön...

"Az ellen"? Most már vagy terhes vagy, vagy nem. Épp az imént volt itt egy ilyen kérdés. A válasz ugyanaz. Ha még nem telt el 72 óra, akkor sürgõsségi ambulancián kérhetsz esemény utáni tablettát (bár lehet, hogy a szüleid engedélye kell hozzá, nem tudom), ha meg már eltelt annál több idõ, akkor az aktustól számított két hát múlva tesztelhetsz, ha addig meg nem jön...
Apró fogalomzavar, ez nem "felelõsség" volt, hanem felelõtlenség!!!! A megoldás most: a 72 órás, legközelebb pedig a védekezés valamelyik megbízható formája!
De tényleg nem jobb lenne úgy szexelni, (ha már szexelsz)hogy ne kellemetlen érzések kísérjék, rettegés a következõ menstruációig, stb.Elméletileg a szerelmeskedés, örömforrás, pozitív dolognak kellene lenni(utána is!)Ezt sosem értem meg.....Ha ezt megúszod, menj el nõgyógyászhoz, írass fogamzásgátlót, és majd érzed a különbséget, +nem kell abortuszon átesned!!!A barátod sem okosabb, ne engedj neki(amíg a védekezést nem oldod meg), mert a terhet TE cipeled utána!!!
Ami segít elvetélni, abba jó eséllyel te is belehalsz, vagy maradandó károkat okozol vele magadnak. Koffein és vetélés, hát ha nem vetélsz is el, lesz egy beteg babád, az se sokkal jobb, bár akkor a magzat egészségére tekintettel ingyenes az ab, de erre ne várj. Anno 16voltam, kiszakadt a gumi, elbattyogtam a nõgyógyászatra, elmondtam, hogy kiszakadt a gumi, a doki adta a receptet, lesétáltam a gyogyótárba kiváltottam, slussz. Nem kérdezte senki de senki, hogy a drágajóédesanyja... Tajkártya és te kellesz hozzá, még megvizsgálni se fog, ha ennél több panaszod sincs http://www.hazipatika.com/services/cimtar?id=23 parancsolj, a lakóhelyedhez legközelebbit keresd ki, telefonálj, és GONDOLKODJ, ha már dugni tudsz.
...úristen, de ostoba vagy 17 éves korod ellenére, már ne is haragudj. Fogod a telefont, és ahogy az elõttem szóló írta felhívod a sürgõsségi ambulanciát vagy ami még jobb a tinédzser ambulanciát és megkérdezed, hogy mi a teendõ ahhoz hogy egyszeri fogamzásgátló gyógyszert v. ahhoz receptet kapj! Egyébként tudtommal sem kell hozzá semmi, csak bemenni az ügyeletre, elmondani az utolsó mensid idõpontját, plussz TAJ - kártya. Ha csak receptet kapsz, akkor még egész sok pénz is, mert nem olcsó kiváltani...
semmit, hívj fel egy sürgõsségi ambulanciát és kérdezd meg hogy mi kell a 72 órás tabletta kiváltásához.
A kérdező hozzászólása: ez az egész még csak tegnap történt.. de tablettát nem tudok bevenni. Természetesen mit tudnék tenni?
egy vetélést sem biztos hogy megúszol kórház nélkül.... barátnõm elvetélt és utána kórházba kellett mennie mert utána még megkaparták nehogy "valami benn maradjon" mert az rád nézve komoly fenyegetés lenne!Én így tudom..
A kérdező hozzászólása: Akkor mit tehetnék a gyógyszereken kívül?
NEM
A kérdező hozzászólása: Én is remélem. Olvastam hogy a koffein fogyasztása és a cigizés segíthet hogyha terhes vagyok az elvetélésben. A cigizés nem tenne jót .. a koffeint választottam. Szerintetek beválhat?
Nem tudom nekem is kellett még anno és én sem voltam akkor még 18 mégis kiadták és fel is írták...és nem a nõgyógyász írja fel(gyõrben legalábbis)
Sajnos semmit...vagy terhes vagy, vagy nem, késõ bánat ha igen. Drukkolok, hogy ne legyél. (egyébként mensi után 1 nappal kicsi a valószínûsége h teherbe estél, de sajnos bármi lehet)
A kérdező hozzászólása: A gyámom a 80 éves nagymamám. aki szinte járni sem bír.
A kérdező hozzászólása: Most volt meg.. utána egy nappal történt. A 72 órás gyógyszert szülõvel és vénnyel adják ki. Egyébként is amit vénnyel kell kivenni azt 18éven alul nem adják ki.:( természetesen mit tudnék ellene tenni?
Védekeztetek?ha nem akkor 72 órán belül kell bemenni a kórházba és kérni a tablettát! Amúgy meg menj el nõgyógyászhoz és kérd meg hogy adjon neked fogamzásgátló tablettát, hogy elkerüld a nem kívánt terhességet a jövõben!
Elõször is ki a gyámod ki vigyázz rád? Mivel kiskorú vagy nem élhetsz egyedül. Másodszor a nõgyogyászaton irnak ki esemény utánit. De az sem olcso. Beszélj egy felnõttel valaki csak van aki segíthet.
Nem védekeztetek?? Azt írod, hogy szerinted nem vagy terhes, de akkor miért kérdezed, hogy mit tehetnél ellene? Nem egészen értelek...
Valahogy vedd elõ a 80 éves nagymamádat és oldjátok meg a dolgot ÕSZINTESÉGGEL. Ha nem akarsz nagyobb bajba kerülni...

A barátommal már 19hónapja együtt vagyunk. Imádom és Szeretem őt. Õ a mindenem és én is neki. Az a baj hogy még csak 17éves vagyok. Túl fiatalon léptem komoly kapcsolatba. Ez a későbbiekben meghatározza az életem, és milyen irányba?

Hogy fogok viszonyulni a srácokhoz? Nektek mi a tapasztalatok ezzel kapcsolatban?Nem akarnék vele szakítani soha..úgy érzem Õ az igazi ,tudom túlzás ennyi id?sen kijelenteni,de mégis.

Legjobb válasz: es miert ebbe a kategoriaba? sokat csovalja a farkat? vagy csok helyett pacsit ad? vagy nincs meg torzskonyve?

es miert ebbe a kategoriaba? sokat csovalja a farkat? vagy csok helyett pacsit ad? vagy nincs meg torzskonyve?
majd néhány év múlva amikor az esküvõre készülsz egy másik pasival, csak egy kellemes emlék lesz, nyugi
én 14 voltam, már 7éve együtt vagyunk.ebbe a legnagyobb veszélyt a kiváncsiságból tett megcsalás jelenti.
A kérdező hozzászólása: Nem ebbe akartam írni, csak kesobb láttam amikor már rákattintottam a 'kérdés kiirása' gombra..Amúgy köszönöm a válaszokat:)
Énis beleestem ebbe a "csapdába".17éves lány vagyok énis és 21hónapja vagyunk együtt a barátommal.Nagyon szeretem de kezd elõtörni belõlem a féltékenység mert félek, hogy megun és megcsal vagy valami:( októberbe szakított velem...rémes volt.közbe összejöttem egy másik sráccal és rájöttem h nem jó mással, nekem Õ kell...aztán 1 hónap múlva kibéltünk.életem legroszabb 1 hónapja volt, sírva keltem, sírva feküdtem, nem ettem és semmi életkedvem nem volt és a hétköznapjaim is unalmassá váltak.Én ETTÕL félek de iszonyatosan, hogy mi lesz ha vége lesz mert szerintem õ nem tudná velem leéni az életét vagy még jópár évet eltölteni míg én simán;)
Ha teljesen harmonikus a kapcsolatotok szerintem ne aggódj. Én is 19 éves vagyok és sokan ebben a korban nem jelentik ki, hogy valakivel örökre együtt lesznek, de mióta 8 hónapja megismertem az aktuális páromat, úgy érzem nem tudnék másra többé így nézni. Hiába mondja a családom néhány tagja, hogy lesz még más is aki tetszeni fog... Egy percig se jut eszembe, hogy igazuk lenne:) Az ember érzi mikor kész a megállapodásra!

Nekem egy olyan problémám van hogy anyummal elég sokat vitázok most kidobott itthonról 17éves vagyok és ha netalán lemegyek barátomhoz akkor a rendőrség haza vihet vagy tehet valamit?

Legjobb válasz: Ha anyukád nem jelent fel vagy ilyesmi akkor nem hiszem. Anyukáddal pedig probálj türelmes lenni:) aggódik érted és egy szülõ a gyermekének a legjobbat akarja

Ha anyukád nem jelent fel vagy ilyesmi akkor nem hiszem. Anyukáddal pedig probálj türelmes lenni:) aggódik érted és egy szülõ a gyermekének a legjobbat akarja
Az az anya már rég nem a legjobbat akarja a gyerekének, aki egy vita során kirakja õt az utcára. (Persze, lehet érdemibb válaszokat tudnánk adni, ha elmondanád mi volt erre a konkrét oka) Én 16 éves voltam, mikor anyám elõször kirakott otthonról, azért, mert egy neki nem tetszõ személlyel barátkoztam. 2 hétig laktam apámnál, barátomnál és egy barátnõmnél felváltva, nagyon rossz volt. 20. születésnapomon aztán megint kirakta a szûrömet, csak akkor a barátom nem tetszett neki. Azóta barátomnál lakom, és próbálok önálló életet kezdeni, mert egyértelmûvé vált számomra, hogy otthonról nem fogok kapni semmiféle támogatást, vagy csak ilyen ad hoc jellegûen, ha épp olyat csinálok ami neki is tetszik. Kérdésedre válaszolva: nyugi, menj csak a barátodhoz, anyukád majd biztosan megenyhül.
Akkor vihetnek haza, ha anyukád bejelenti, hogy eltûntél, de csak 24 óra eltelte után kezdenek keresni. És, ha ne adj isten megjelennek (nem tartom valószínûnek még akkor se, ha mondott ilyet anyukád), akkor szépen elmondod nekik, mi a helyzet, felveszik a jegyzõkönyvet, hazavisznek, mert eltûntél és még nem vagy nagykorú, aztán megint elmész és kész. Nem fognak bántani a rendõrök, se téged, se a párodat, akkor se, ha õ már nagykorú.
Bocs, kérdezõ, de az a szülõ szerintem elég nagy szemétláda, aki képes kirakni az utcára a gyerekét.Mert az azt mutatja, hogy nem félti, nem érdekli, hogy mi lesz vele, elrabolják, megverik, bármi.Az ilyen szülõket ellenpéldaként kéne mutogatni valami valóságshowban.Nyugodtan menj le a barátodhoz, ha érdekli, mi van veled, majd keres, ha nem, akkor meg így járt.
Ne verd nagy dobra, felesleges.
Hogyan lehet kikerülõ választ adni? 1.) Azt mondod ez magánügy, 2.)Intelligens ember errõl nem beszél/nem kérdez 3.)Nem vagyunk rokonok, barátok, hogy errõl értekezzünk. 4.) Ha elérkezettnek látom az idõt, majd elmondom. 5.) Idejében meg fogod tudni. 6.) Milyen választ szeretnél hallani? 7.)És Te? Te se mondd , mert engem nem érdekel! 8.) És így tovább..
térj ki a válaszadás elõl.tereld a témát, vagy mondd meg hogy nincs hozzá köze. velem is hasonló volt a helyzet, csak én 16 voltam, az elsõ "fekete bárány" a társaságból. sokáig nem mondtam meg senkinek, mert nem is tartozott senkire. aztán egyszer egyik barátnõmnek szüksége volt ilyen jellegû tanácsokra és akkor szóba került hogy honnan vagyok ennyire tapasztalt :D volt egy osztálytársam aki annyira úgy gondolta hogy mindent megoszthat mindenkivel, hogy egy szép májusi délután összecsõdített mindenkit és bejelentette hogy õ idén nyáron elveszíti a szüzességét. szóval ne aggódj, ha privát témaként kezeled.az a gáz amit az elõbb meséltem :D
épp ez az nem kel tudni senkinek sem.Ha meg szoba jön ne hazudj, nem kel ezt titkolni mert nem nagy dolog.17 évesen már nem vagy fiatal és fél év után nyugodtan lefeküdhettek egymással.Bár ha barátod is 17 akkor talán õ egy kicsit fiatal.
En sem vagyok szuz, es senkinek nem beszeltem rola. Senkinek semmi koze ehhez, csak ram es a paromra tartozik. Nem kell a szuzessegbol statusszimbolumot csinalni. Ha meg rakerdeznek lehet kikerulo valaszt adni. Nekem a kornyezetembol egy ember tudja, s neki is azert mondtam el, mert tanacsra volt szuksege, meg a legjobb baratnomnek sem mondtam. Nem kell vilagga kurtolni, ez nem dicsoseg/vagy sem.
Én most vagyok 15 éves, és már nem vagyok szûz. Apum tud róla, anyum nem és más sem. Ez a magánéleted. DE hidd el az ismerõseid sem azt gondolják, hogy fél év után csak fogjátok egymás kezét.... ez az élet egyik legtermészetesebb dolga, kicsit sem kell szégyelni, akkor én mit mondjak? Amúgy kérdezted már pl. a szüleidet, hogy mikor vesztették el? És a sulidban, baráti körödben vannak már akik nem szüzek. Mert nálam én most nyolcadikos vagyok, és elég sok oszt.társam van aki már nem szûz...
A kérdező hozzászólása: ö 18éves...igen pont ettõl félek ...h elmondom valakinek akkor már mindenki tudja....! én meg ezt úgy gondolom magánügyünk !!! hogy tereljem a szót róla ha megkérdezni egy olyan személy akinek nem szívesen mondom el??? tanácsokat köszönöm 17/L
szerintem az már egészen nomrális ha "félévet" tudtatok várni nemde?manapság.....ez már egész jónak számít..elmondom neked én nagyon hamar vesztettem el egy olyan fiuval akit csak 3hónapja ismertem, és nem szerettem!én egy ideig titkoltam Anyu elöl...aztán rávettem magam hogy elmondjam neki..s láss csodát minden jobb lett segitett, megbeszéltük stb.. te pedig ne titkold..elöbb utobb ugyis kiderülne bár (ezt te tudod a legjobban)-hogy mit csinálsz. hajrá:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek aki irt!!!!! anyum tudja ö azt mondta legjobb barátnõnek lehet elmondani illetve annak akiben tényleg megbízhatok!!! Anyum is ezt mondta hogy korban nem vagyok már "fiatal" a sexhez illetve már van olyan 2-3hét mulva lefeküdt a párjával! szóval nem kell hazudni csak azért figyelni hogy azt tudja meg akiben megbízom és tényleg meg lehet...! Tudjátok nem szeretnék pletykát ebbõl pl:."már ö sem szûz..." ...vagy csak én csinálok ekkora problémát belõle hogy így fogom fel?:(
Dehogy csinálsz belõle problémát. Tényleg van általában minden embernek olyan rosszakarója, aki nem bírja ki pletyka nélkül, természetes hogy nem akarod rögtön szétkürtölni a világnak hogy huhu már nem vagyok szûz! Egyszer úgyis megtudja mindenki, és akkor már nem lesz ez gond:)

17éves vagyok a barátom cigány és sajnos a szüleim tiltanak töle több mint 1éve vagyunk titokba együtt nagyon nehéz. A szüliem fenyegetöznek nem engednek sehová mindenáron el akarnak szakitani egymástol és nem lehet megbeszélni velük. Mit tegyek?

Ö az elsö szerelmem és ugy érzem hogy mi összetartunk.

Legjobb válasz: Azta!! Hát a legjobb amit tehetsz, hogy szépen megbeszéled a szüleiddel, hogy te õt szereted, és õ is téged, és hogy ezzel csak azt érik el, hogy semmit nem fogsz nekik elmondani, és el fogtok távolodni egymástól, amit te nem szeretnél, de már nagylány vagy, tudod mi a jó neked. Ha csalódni fogsz, az pedig a te gondod lesz, nem az övéké, az is a Te életed része. Neked is kellenek ugyanúgy szerelmek, és csalódások, mint bárki másnak a világon, hogy kiforrjon a személyiséged.

Azta!! Hát a legjobb amit tehetsz, hogy szépen megbeszéled a szüleiddel, hogy te õt szereted, és õ is téged, és hogy ezzel csak azt érik el, hogy semmit nem fogsz nekik elmondani, és el fogtok távolodni egymástól, amit te nem szeretnél, de már nagylány vagy, tudod mi a jó neked. Ha csalódni fogsz, az pedig a te gondod lesz, nem az övéké, az is a Te életed része. Neked is kellenek ugyanúgy szerelmek, és csalódások, mint bárki másnak a világon, hogy kiforrjon a személyiséged.
Tudom milyen rossz érzés sajnos mert énis ebben vagyok ugyan ebben a helyzetben csak tõlem tiltják a fiút mert õ magyar én pedig cigány...Én nem szégyellem a fajtám büszke vagyok a családomra mert õk nem öltek, verekedtek vagy ilyesmi, nem holmi élõsködõ fekete romák egyszerû emberek vagyunk mi is csak a bõrünk szine más...Én csak annyit mondanék neked, h ha szereted ezt a fiút harcolj érte és ne hagyd ha neked õ kell ha vele vagy boldog õt akarod akkor vele légy.A szüleid biztosan megakarnak téged óvni de az életedrõl neked kell döntened mert te érzed, h kivel vagy boldog és kivel nem.Biztosan nagyon rossz tudom, mert énis igy vagyok és nekünkis nagyon rossz alig tudunk találkozni és hiányzik sokat sirok miatta és õ is sokat bánkódik.De megmondtam, h amig bennem erõ van és bizom benne és szeretem õt soha nem engedem, h vége legyen boldoggá akarom õt tenni mindig=)a szülei sem érdekelnek ha õt sem akkor engem sem vele akarok lenni és vele is leszek!:) Szóval azt tanácsolom, h ha szereted õt mindent vessetek be, h vhogyan engedjék meg deha nem akkor se hagyd õt mert talán ezt csak az az ember tudja felfogni igazán, h milyen érzés is valójában aki benne van akivel megtörtént én arra biztatlak téged, h szeresd õt légy vele és szeresd õt=)Puszi=)
Az én párom is cigány, van két gyermekünk és 15 éve élünk együtt!Én is elõítélettel voltam a romák iránt de közöttük is ugyanúgy van jó és rossz mint közülünk magyarok között.A szüleim is ki voltak akadva de látták hogy nagyon szeretjük egymást.Amikor jobban megismerték, rájöttek hogy nagyon nagyon jó ember.Apukám imádta õt, nagy haverok lettek és anyukámmal is nagyon jól elvannak!Ne ítélj elsõre!!!-ezt a szüleidnek üzenem!Neked pedig kitartás, biztos hogy a szüleid is megenyhülnek ha tényleg rendes, kedves az a cigány fiú!
Nekem a volt párom cigány volt de semmi kül baj nem volt vele.A scalád is rendes volt, bár apumnak voltak fenntartásai, de aztán megismerte és megszerette.Köztünk csak annyi volt a gond, hogy megtért, és valami pásztor beledumálta a fejébe, hogy neki nem lehet bnõje...szal emgszakadt kettõnk közt az a szoros kötelék. Én csak szorítani tudok az én (ex)családom nagyon ragaszkodott hozzám még a mai napig is.Jó család a cigány, ha NORMÁLISAN élnek.Összetartóbbk, nem balhésak atb...Szurkolok, hogy neked összejöjjön!!! Üdv.:Bea
Hát nos. Megosztom veled a tapasztalatomat. Egy ízig vérig magyar nemzetiségû, 20 éves lány vagyok. 15 évesen összejöttem egy cigány sráccal. Nagyon aranyos volt, imádtuk egymást. Másfél évvel volt tõlem idõsebb. Hamar dolgozni kezdett, szakács volt. A tenyerén hordozott. Ez így ment két és fél évig, szinte már azt is megbeszéltük, mi lesz a két gyerkõc neve (ez azért utólag vicces...) Na mindegy. Majd egy szép napon haza jött (nálunk lakott, legalábbis az utolsó egy évben nap mint nap nálam aludt) és közölte, hogy nem érez irántam semmit, egyszerûen csak szeret, mint egy testvért. Hm...sírtam, kiakadtam, hisz elsõ szerelem meg minden. Egy hónapig nyugtatókon éltem. Közben kiderült, hogy nem is ok nélkül hagyott el. Megtetszett neki az egyik kolegína. Szeptemberben szakítottunk, talán november tájékán megvolt az eljegyzés (az idõpontban nem vagyok biztos) és kövi év augusztusában megszületett a baba. Hm... szóval eleve nem tudok elfogulatlanul válaszolni a kérdésedre, de vigyázz!!! A szülõk néha tudnak dilisen viselkedni, ha a csemetéjükrõl van szó, de nem mindig ok nélkül. Ne hidd hogy az a céljuk, hogy egy életre tönkre tegyenek. Nekem egyik barátnõm mindig azt mondta (nem rasszista, de igaza van ebben, mégha átvitten is): nézd meg a cigányasszonyokat a buszvégen, karukon a nyolc gyerek és zoknit árulnak. Így akartad végezni??? Kicsit ez így vicces, de van benne némi igazság. Nem most lesznek az ellentétek lényegesek, hanem akkor, ha együtt maradtok évekig. Te: szolid kisvárosi mennyegzõ Õ: cigánymuzsika, éjfélig helyderutyutyu. Gyermekvállalás Te: egy-két bébi...Õ: öt pulyáig meg sem állunk. Elõbb utóbb elõ fognak jönni a társadalmi különbséges sajnos. (Saját tapasztalat) Szóval azért gondold át. Ha pedig nem hatottak meg a szavaim, mert hát ha nekem valaki ezt mondja annó leütöm, na meg még ott van a rózsaszín köd, akkor légy egyenes a szüleiddel. Beszélj velük az érzéseidrõl, vágyaidról, mutasd be a srácot nekik, az meg vegyen a mamidnak virágot meg csokikát. De egyet kérlek jegyezz meg. Ez a sztori már nem a Rómeó és Júlia. Amit mondtam ne vedd sértésnek, elméletileg egy felnõtt nõ vagy, akinek akármilyen szerelmes is, fel kell tudnia fogni, és meg kell értenie amit írtam. Nem volt célom sem téged, sem pedig a párodat megsérteni. Sok sikert!
megértem a szüleidet, de tanulj a saját károdon!
lõdd fejbe a barátodat is, meg magadat is( de ha nagyon jóindulatú akarsz lenni magyarokkal szemben, az egész familiáját is) ha egy ilyet szeretsz:) bocsi, nem vagyok rassszista de a cigányság egy gusztustalan féreg népnek nem nevezhetõ valami.
Tudom, hogy nehéz ez a dolog, de vigyázz, mert elvesztheted a családodat is.Mérlegelned kell, hogy találhatsz e még az életben ilyen szerelmet(ami a korodból kifolyólag még lehetséges).Hiszen családod csak egy van.A szüleidet csak Te ismered.Szerintem próbálj meg felnõttként hozzáállni, és kérj idõt a szüleidtõl, hogy mindent átgondolhass.Sok sikert!
Én nem értem meg a szüleidet a cigány is ember, vannak persze rosszak is , de a magyarok között is. A szüleidnek elõször megkéne ismerniük hogy milyen is õ. Mondd meg a szülõknek, hogy egy vacsi alkalmával össze kéne ülni és megbeszélni, sõt megismerni ezt a srácot, a végén még lehet hogy belemennek hogy járhatsz vele. Mindenképpen fontos hogy megismerjék õt. Én szorítok nektek hogy sikerüljön.
Nos megértelek, de a szüleidet is. Én sem nézném jó szemmel hogy a gyerekem egy cigánnyal legyen együtt, mert ezzel már én is megjártam régebben. Persze jó kapcsolat volt, csak amikor elmúlt a nagy szerelem és ott akartam hagyni teljesen megváltozott, fenyegetett, a testvéremet megverette, stb. Nem gondoltam volna róla. Nem lebeszélni akarlak, te döntésed, de szerintem bármit teszel nem fogják elfogadni a szüleid. Nincs mit tenni. Viszont 17 évesen már nem hiszem hogy bezárhatnak a szobádba hogy márpedig kislányom te nem mehetsz sehova, úgyis méssz ha akarsz, nem? Akkor meg nincs gond, ha neked ez a srác kell, el kell fogadnod hogy ezt a szüleid nem nézik jó szemmel bármit is teszel. A gyerekük vagy, természetes hogy meg akarnak védeni, ezért nem fogják a barátodat soha sem elfogadni.
Szia. Végig se olvastam a hsz-okat. Hát én nem értelek meg. Miért pont cigánnyal kell kezdened? Látom hogy régi a topic, de hát akkor is! Én ki is tekerném a gyerekem nyakát ha cigánnyal kezdene. Keress magadhoz valót, az "ellenséget" meg kerüld messzirõl.
szia.én is ugyan igy vagyok.. de ismerem a szüleit is..és neki csak az anyukája csigány félig... szóval a barátomon alig lehet észrevenni..max csak a bõre színen!!!de a testvérén pedig meg már abszolútt!!!mi nagyon szeretjük egymást, és boldogok vagyunk..most azon vagyunk, h külön mennyünk lakni!!!!!sok sikert és tarts ki a szerelmed mellett... mert hisz párosan szép az élet, es az most mindegy h cigány-e vagy sem, az a fontos h boldog légy, és ha te mellette találtad meg a boldogságot akkor nehagyd elmenni!az õ csaladja semmiben sem különbözik az enyémtõl, ugyan ugy viselkednek ahogy mink, ugyan úgy öltözködnek..nincs semmi papucs, zokni meg rózsásszoknya :D
KOCSOG BUZI RASZISTAK !!!!!! EGY UNDORITO FEREG NEP A MAGYAROK BARHOL LEGYENEK IS A VILAGONN PFFFFF KOCSOGOK!
Nem azért, de akkor most ki a "rasszista"? Am meg egy jó cigány sincs.
A cigány az cigány marad mindig is. Párválasztáshoz nem való, de a magyarokról is meg van a véleményem az egész országról szégyenlem, hogy magyar vagyok. A mai világban kell, hogy jóba legyél pár cigánnyal hátha melléd áll a bajban, mivel sokan vannak. Egy dologban vannak az élen nagyon összetartók ez irigylésre méltó. A magyar az utálja a másikat irigy, árulkodó. Nézd meg a szépségkirálynõt: félig portugál. Simán lehetett volna Portugál királynõ is. A magyar legyen magyar. Nem szeretnél gyereket? Mert ha becsúszik õ szívja meg a levét? Majd csúfolják, hogy büdös cigány milyen any*d van neked.. Ne csak magadra gondolj másra is a szüleid csak féltenek.
5 évig gondoltam ugyanezt, aztán jöttek a cigány rokonok, elõtört a hajlam belõle , nem dolgozok, nem akarok, nem érdekel..stb.. most hálálkodom, hogy nem lett gyerek belõle, és arra volt csak jó a kapcsolatom, hogy levontam a következtetést...soha többé. Se cigány, se roma, de még a szomszédom lányát is lebeszélném .. Te tudod , remélem rájössz. Ha rendes emberrõl van szó, állj ki mellette , de ne bántsd meg a szüleidet!
szia! ez nagyon nehéz dolog, az elõítéletek miatt sajnos, én is félteném a gyerekemet (veled egykorú vagyok) mi lenne ha bemutatnád a srácot a szüleidnek? akkor látnák hogy nem véletlen vagy vele 1 éve. nem tudom ez mennyire megoldás. bár megértem õket, ez sztem már túlzás amit csinálnak. ha boldog vagy vele, 1 éve együtt vagytok, akkor (valószínûleg) nem egy sittes bûnözõ... lehetnének kicsit nyitottabbak.
Átérzem a helyzeted. Én is 17 éves vagyok. Az én párom nem cigány, csak 15 évvel idõsebb nálam. Az én szüleim sem fogadják el. Szerintem próbálj meg velük beszélni. Ha nem megy, egyedül, akkor menjetek együtt oda a barátoddal hozzájuk, lehet, h. ez kell nekik, h. megnyugodjon a lelkük. Szurkolok! Ja és, ha cigány az illetõ, nem feltétlenül viselkedik aggresszívan, ha már nem szeretnél vele járni. Ne legyenek elõítéleteid!
fúj geci, te beteg vagy. gyorsan vágd fel az ereid, hogy mersz egy korcs cigánnyal összeállni. halgass a szüleidre.
teljes mértékben megértelek, mivel ugyan ebben a helyzetben vagyok ! csak itt én vagyok a cigány gyerek.és ezért elitélnek, amikor nem is ismernek esélyt se adnak.pedig iskolába járok sportolok stb. csupán mert cigány vagyok. titokban találkozunk és beszélünk. annyit tanácsolok hogy tarts ki, örökké nem "parancsolhatnak" mi is ezt tesszük. megvárjuk amig befejezi az iskolát és akkor már felnött azt tesz amit akar
semmi sem nyújt 100%os védelmet...
az óvszer a legbiztonságosabb, ha normálisan használjátok. meg a tabletta. óvszerhez a biztonság kedvéért használhattok spermicidet, de szerintem ez már fölösleges pénzkidobás. ha érett vagy a szexre és kellõen tájékozott vagy, akkor majd nem fogsz görcsölni a teherbeesésen.
Tehát az óvszer ami fizkailag megakadályozza az ivarsejtek találkozását - ami ugye a terhesség alapja - miért nem 100%. Természetesen más kérdés a baleset - lecsúszás, kiszakadás - és persze ésszel kell használni. 20 év óvszer használat alatt egy nem kívánt terhesség sem történt a praxisomban ... :-P Azért az elég jó arány talán ...
Én az óvszert ajánlom!Ilyen fiatalon inkább ne szedj fogamzásgátlót!Én 16 évesen kezdtem el szedni és 18 évesen abba is hagytam, mert rengeteg mellékhatása volt és van amelyik még most is kínoz, pedig már 22 éves vagyok! Ha körültekintõen használjátok az óvszert és odafigyeltek, akkor elég kicsi az esélye, hogy baj lesz, de ahogy már más is írts semmi nem nyújt 100%-os védelmet!
egyedüli 100%-os védelem az az, ha meddõ vagy. de az óvszer a legjobb. spermicides legyen és akkor még jobban véd.
óvszer+fogamzásgátló így a legbiztonságosabb
Én vagyok, aki írta a mellékhatásokat! Az elsõ, amit észrevettem, hogy elkezdek gyarapodni a kilóim.Kb fél év leforgása alatt 10kg-ot felszedtem.Ekkor gyógyszert váltottam, az meg a bõrömet vágta haza.Tele voltam pattanásokkal és nagyon zsíros volt a bõröm, emellett rendszeresen volt pecsételõ vérzésem is. 2 olyan mellékhatása volt, amit a mai napig érzékelek.Az egyik az, hogy teljesen felborult a hormonháztartásom és a mai napig rendszertelen a menstruációm, pedig mielõtt elkezdtem volna gyógyszer szedni mindig rendszeres volt.A másik, amit az orvosom is a gyógyszer negatív hatásának tulajdonít, az állandóan visszatérõ hüvelygomba!Millió készítményt kipróbáltam és nem tudok megszabadulni ettõl a nyavalyától!A + kilókat is csak kemény erõfeszítés árán tudtam leadni, a gyúgyszer abbahagyása után. És még egy nagyon fontos dolog, ami nem velem történt, de szintén a fogamzásgátló negatív hatásának tudható be.Egy barátnõm 8 évig szedett fogamzásgátlót és utána 1, 5 évig nem volt rendes peteérése, így nem tudott teherbe esni. Tudom, hogy korszerû fogamzásgátlók már nem tartalmaznak annyi mesterséges hormont, mint a régi tipusuak, de szerintem akkor is megbolygatják az ember hormonháztartását, , annyira, hogy abból baja származhat az illetõnek. Persze, ismerek olyat is, aik évek ota használja és nincs semmi baja, de aki érzékenyebb, az sokat árthat magának a fogamzásgátlóval!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!:)
Mi párommal 1éve vagyunk eggyütt..és õ kijelentette hogy csak gumival lehet sex..(meg hát én is csak azzal sexelek) szóval ha szednék gyógyszert...és nem lenne gumi úgy bele sem menne a dologban.Nem beszélve arról, hogy óvszer nemi betegség ellen is véd..és gyógyszer mellett is teherbe elhet esni..mindig ott lesz az a %....
minden mellékhatás egyénfüggõ. én sajnálom, hogy abba kellett hagynom a gyógyszert. nagyon. de hát kapcsolat nélkül nem érdemes szedni, ahhoz azért túl sokba kerül. nekem nõtt tõle a mellem, teljesen jó volt a bõröm, csak nagyon ritkán jött ki 1-1 pattanás. amióta abbahagytam, zsírosabb lett a bõröm, és több a pattanásom. a gyógyszer elõtt kiszámíthatatlan ciklusom volt, a gyógyszer után meg most relatíve normális, max 1-2 nap késés van benne. gyógyszer ideje alatt sokkal kevesebbet véreztem és nem is fájt szinte a hasam, míg amióta abbahagytam, (meg a gyógyszer szedése elõtt is) minden vérzésem elsõ napja kínok kínjai között telik el. szóval én szerettem, de nekem vszeg szerencsém volt vele.
Milyen mellékhatások voltak?
Én 2 éve vagyok együtt bnõmmel. Az elsõ fél évbe gumival csináltuk, ami rohatt szar véleményem szerint. Ha gyógyszert szedsz, attól valszeg hízni fogsz, persze van olyan amibe nincs annyi vagy olyan hormon (pontosan nem tudom) ami miatt híznál, ezt a dokitól kérdezd meg akivel feliratod. Ezek általába drágábbak. Amit "fiatalabb korba" próbálnak, az a gumi, fogamzásgátló, és az egyesmény elõtti, vagy esemény utáni tabletták, hüvelykúpok. Nos, eléggé utánanéztem, kérdezõsködtem dokiknál stb. Mert paráztam nehogy becsússzon, és hát ha már csinálom, tudjam is h mi mivel jár... Tehát a gumi véd a nemi betegségek ellen, nem lehetsz terhes tõle egyátalán, csak ha gyári hibás, elszakad. Gyári hiba kizárva, egyesével ellenõrzik az összeset, ami lehet az az, ami nálam is volt hogy elszakadt. Akkor azonnal ki kell húzni, akkor szakadhat el, ha esetleg kicsi rá a gumi, és be akarja tenni, aztán erõlteti és elszakad, vagy nem elég nedves a nunid, és nem engedi be, õ pedig erõlteti. Tehát a gumi az jó mindenféleképp, csak legyél nedves, jó legyen rá a gumi, se nagy se kicsi! De sok embernek kényelmetlen, akár csak nekem is, mert nem érintkeznek igazából a dolgok, és a gumi az nagyon hülye érzés tud lenni, mintha zokniba fürdenék, az is szar érzés lenne.. :D Tehát ez véd a legjobban talán, de nem a legjobb. A fogamzásgátlót nem rossz ha szeded, mert bármikor csaphattok egy szexpartyt a barátoddal, ugyan akkor nem véd a nemi betegségek ellen, és van rá néhány % esély h becsúszik, naponta szedni kell. Ezek a hátrányai. Ugyan akkor sokkal jobb a szex, sokal élvezhetõbb, bárhol bármikor, és valljuk be õszintén, nem olyan nagy az a %... Lassan szinte minden lány ezt szed szerintem... Én ezt tudom ajánlani. Esemény elõtti/utáni szerintem ezt ki se próbáljátok, épp most nem rég esett teherbe esemény elõttitõl a második ismerõsöm, pedig jóideje használták... Ezt szerintem ne! Van spirál amit a vaginába helyeznek fel, vagy hüvelykarika (asszem ez a neve). Havonta kell felhelyezni, és véd egész hónapba, majd hónap végén le kell venni és eldobni, könnyû felhelyezni, kivenni is, és a gyereket se zavarja. Orvost kérdezz meg mindenképp, ne itt, de természetesen jó támpont. Én így az elején a gumit tudom ajánlani, ha tovább együtt maradtok fél év, 1 év utána érdemes a fogamzásgátló. Nincs olyan ami 100%-ban véd. Ha teherbeesel miatt én felnevelem, megígérem.... :D Na rossz humor volt, én a tablettát tudom ajánlani :)

17éves vagyok (még szűz)és a barátom most először ujjazott meg, ami azért volt fura mert nagyon fájt. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: túl szûk vagy még azért. csinálja óvatosabban esetleg síkosítóval és nem fog "nagyon fájni".

túl szûk vagy még azért. csinálja óvatosabban esetleg síkosítóval és nem fog "nagyon fájni".
Az ember minden ujdonsagtol ami totenik vele egy kicsit fel es ezert nem tudod magadat kelloen atadni az elvezetnk. A szekszre elsosorban lelkileg kel felkeszultnek lenni es nem fizikailag
A kérdező hozzászólása: Ez azt jelenti, hogy még nem vagyok felkészülve a szexre?
nem feltétlen. elsõ ujjazás is fájhat. de ahogy az elõs hozzászóló mondta: csinálja a barátod óvatosabban
elsõ* bocsi
Agyilag legyél felkészülve az a lényeg. 17 évesen szerintem az vagy. Olyan jó, h eddig vártál. Azért fájt, mert szûk vagy, ez normális. A bnõm még tampont sem tudott használni, amig szûz volt. Idõvel tágul, meg majd behatolásnál kicsit erõteljesebbnek is kell lenni.
Hát, ha kérdezed, hogy fel vagy-e készülve, akkor lehet nem. De ez nem attól függ, hogy fáj-e vagy nem. A tested kb 14 évesen már fel van készülve.
ha nem vagy elég nedves, be kell nyálazni, akár az ujjad, akár a puncidat. attól még lehet hogy fel vagy készülve, csak pl izgulsz.
Ne ujjazzon simogasson elõtte jo sokat.

17évesen nagyon gáz ha még nem volt barátnõm? és nem smároltam még senkivel? Nagyon szeretnék már egy barátnõt mert magányos vagyok

ja és szexmániás is mit tegyek?

Legjobb válasz: Szexmániás nem lehetsz, csak marokmarcsamániás, azért kis különbség. Próbálj meg szerezni egy barátnõt... nem nagy feladat, ugye?

Szexmániás nem lehetsz, csak marokmarcsamániás, azért kis különbség. Próbálj meg szerezni egy barátnõt... nem nagy feladat, ugye?
A kérdező hozzászólása: sajnos az amilyen csaj kellene nekem olyanoknál nem vagyok elég jó
A legjobb, ha soha az életben nem smárolsz. Csókolózni tessél helyette!
2: Majd leszel. Évek kérdése. Mi miatt nem vagy elég jó nekik?
A kérdező hozzászólása: azt mar csinaltam bar ink csak szajra puszi volt
A kérdező hozzászólása: legtöbb lányt nemis érdekli hogy egy srác vele egy idös legyen csak legyen pénze és a pasi lehet akár 60éves vagy ha nem akkor legyen full nyálas srác de külsõre belsõ szinte nemis számít csak úgy tesznek
Téged sem az eszedért szeretnek... bár nem is biztos, hogy szeretnek...
Szerintem õ hamarabb kezdte nálad.
ha lány vagy akkor a húgod korán kezdte , ha csávó vagy akkor le vagy maradva
A kérdező hozzászólása: lány vagyok, ha fiú volnák, mért lennek elmaradva? hol van az megírva mikor kell elkezdeni? normális az hogy egy 15éves szexel? hisz az se tudja mi az élet
15 nem túl hamar (bár nem a kor számít). 19 nem túl késõ.
Egyik se. 15 évesen már nem olyan korai, és 19 évesen sem késõ. Igazából soha sem késõ.
Szerintem korai a 15. Te se vagy elkésve semmivel.
Egy nyomorék kis lézer vagy!

Mit tehenék? én 33éves vagyok férfi a lány 17éves. Amikor megismertem a lányt 20 éves barátja volt. A kapcsolatuk már nagyon a végét járta.

Megismerkedésünk után többször megcsalta a barátját velem. Igaz az õ kapcsolatuk már kihalóban volt. Végül szakitottak. Velem továbbra is találkozgatott a lány. Elég erõs érzelmi kötödést mutatott felém, de közölte velem, h nem akarja elkötelezni magát. Rá kb 1,5 hónapra lefeküdt 1 osztálytársával, majd pár hét múlva vszinüleg újra megtette ezt.Bennem a szavaival élve a "csendes örültet" szereti. Osztálytársában meg azt, h pont ellentétem, és tud felette "anyáskodni". Sajnos érzelmileg nagyon kötödöm a lányhoz. Õ is szeret, de ilyen nyitott kapcsolatot akar. Mit tehetnék, h úra felébresszem benne azt lángolást ami meg volt köztünk?Nos nem a sexel van gond,ezt most nem ecsetelném miért van így, de mégis megteszi a másik srácal is.Én szeretnék a lányal komolyabban lenni.Esteleg beszélgessek el a másik srácal,h nem tetszik ahogy bekavar nekem?

Legjobb válasz: Ez egy ribizlibokor.

Ez egy ribizlibokor.
Most úgy csinálsz 33 évesen mintha nem ismernéd a 17 éves lányokat , kavargatnak bulizgatnak kiélik magukat(mint látod) és totál éretlenek(tiszt a kiv-nek). Mégis miért gondolod , hogy meg fog változni? Szerintem te csak izgi voltál neki mert ennyivel idõsebb vagy és "csendesõrült". Késõbb majd összejön valószínû valami korabelivel de egyáltalán nem tisztel és szeret téged annyira , hogy kizárólagos legyél nála. Hosszabb kapcsoltba a szülei is tuti beleszólnának mert lássuk be ez nagyon sok korkülönbség. Nem hiszem , h fel fogod tudni éleszteni a lángolást de próbáld meg ha akarod. Az a kérdés remélem csak vicc volt , hogy írj-e a srácnak?! Komolyan ráírnál 33 évesen egy 17 évesre , hogy hagyja a nõdet? A farokméregetõs korszakot már rég ki kellett volna nõnöd és nem a srác tehet róla, a csajnak kéne tudnia nemet mondani + te is ugyan úgy lefeküdtél volna egy ilyen osztálytársaddal. A lánnyal nem is jártok szóval semmi okod nincs írni neki csak magadat égeted le vele hidd el. Válaszolva a kérdésedre szerintem hagyd õt mert hiába fûznek érzelmi szálak hozzá nem lenne jó kapcsolat. Én legalább is tuti nem nézném ennyi idõsen karba tett kézzel ahogy egy kislány hülyít.
Alig várom, hogy ennyi idõs legyek és végre értelmes, kifinomult, okos HÖLYGekkel ismerkedhessek és ne kis pi*csákkal.
Az én párom 60 évesen örül, hogy 30 éves barátnõje van és nem is akar korban hozzá illõ nõkkel foglalkozni.Van 20 éves körüli fiatalokban is akik érettebbek és jól megértik egymást az idõsebb pasikkal.Persze nálunk is vannak gondok mert azért csak nem húsz éves de sosem hagynám ott mert nem megy bizonyos dolog.Vannak normális lányok.Persze na többsége még nagyban él bulizik és pasizik.
nagy problémák vannak a fejben, ha egy 30 évesnek egy 60 éves tetszik. enyhe apa/anyahiány. Ez nem normális.
utolsó elõtti vagyok miért ne lenne normális?Sok lánynak 30 évvel idõsebb a párjuk és jól megvannak és van ahol gyerek is van.Nem neked kel, hogy jó legyen. Õk érettek nem olyanok mint a takonypóc huszonévesek aki csajoznak buliznak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi hozzá szólásokat! örülök, h beindult az értelmesebb válaszok is, nem csak az oltogatás...! továbbra is várom a véleményeket!:)
Akkor hanyagoljuk a kort egy kicsit es nezzuk a tenyeket: - megcsalta a volt baratjat veled - teged megcsalt az osztalytarsaval - aztan valoszinuleg ujra - nyitott kapcsolatot akar Te pedig egy komoly kapcsolatot szeretnel. Kerlek olvasd el a fenti felsorolast most egymas utan 3x Latod mar? Nem eppen fenyes inditas egy komoly kapcsolathoz. A csaj egy kis tiniribi. Meg ha a korat nem nezzuk, akkor is egy rib!nc - jol belenyultal xD Amugy koztem es a parom kozott 18 ev van, de en nem kufircolok mindenkivel ossze-vissza...
Ja es ha valakit szeretsz, akkor mellette nem dugsz felre. Komolyan mar! Ne legyunk mar ilyen hulyek! Ha szeretsz valakit, raadasul a szex is jo, akkor minek akarnal massal is lenni? Hat nekem is lehettt volna mar azota 20-30 dgasom, de ahogy ervelni szoktak a pasik amikor mondom h kapcsolatban vagyok, hogy "csak kiprobalni" milyen massal. Hat en kiprobalni se akarom. Nem erdekel. En Ot szeretem, uberjo vele a szex, nem erdekel ezek utan Kis Pista, meg Jo Janos...
Én 41. vagyok és volt már több 20. 26. 28. éves barátnõm.Ettõl idõsebb Hozzám illõ még sosem akart megismerni. Akkor ez hogy van? A 20. éves is õ kezdeményezte a kapcsolatot. Miért van ez?
Na ezért nem kellene ilyen fiatal lányokkal kezdeni ennyi évesen. Persze kivételek mindig vannak, de a ti esetetek pont nem az, ez gyönyörûen látszik. Igaza van a többieknek, ez a lány még komolytalan, próbálgatja magát, élvezi a szexuális kötetlenséget. Megváltozni ne fog a kedvedért. Ha komoly kapcsolatot szeretnél, akkor keress korodbeli nõket, ugyanis legtöbbjük szintén arra vágyik, õk már túl vannak a kísérletezgetõs korszakon. 25/L
33 évesen egy idióta farokvezérelt p_cs vagy! Kis ribi kell tartósra? sex? verekedés? 30+F
A saját korosztályodhoz közeli nõt keress már magadnak, szerencsétlen...kis túlzással az apja lehetnél. Néhány alkalommal sikerült gerincre vágnod, örülj neki, ennyi.
Én se értem, hogy miért egy tinip_tsa farokvadász után loholsz a 3. X-ben... Egy ilyen ribizli nem fog megállapodni ~25 éves koráig, akkor pedig vagy egy gazdag balekkal veteti el magát (akit tovább tud csalni) vagy pedig "hivatásos" lesz. 25F
Te 33 éves vagy, a csaj 17. A harmadik is 17. Nem tudom elhinni, hogy némi megerõltetés árán ne tudnál olyat adni, amit egy 17 éves nem tud.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi jellemzéseket.Bár kérdésem nem teljesen erre irányult...Mostmár szeretnék vki olyantól is véleményt olvasni aki hasonló nagy korkülönbségû kapcsoltaban van.Tudom, h vannak ilyen személyek, így szeretném õket is itt olvasni
õk hallgatólagosan minket támogatnak
Tudod, ez azért van, mert a lány csak 17. Nem élt még, és ezért akar nyílt kapcsolatot. Ezt vagy így elfogadod, vagy elhagy. Hiába beszélném vele, vagy mással. Éretlen még, nem alkalmas komoly kapcsolatra. Csak reménykedj, hogy a fiatalakba csalódik s megállapodik nálad.
Nálunk 30 év korkülönbség van és mûködik:) Ezzel semmi gond 11 éve vagyunk együtt.)
nem tudom miért ne élné ki magát egy 17 eves.... egyszer élünk, ki kell használni. ha meg komolyat akarsz, akkor keress az idõsebbek között. egy 17 eves jóhogy nem házasodni akar :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!