Találatok a következő kifejezésre: 17éves szűz vagyok, és (6 db)

És ti fogjátok fizetni a nyugdíjamat....
# 1 :D:D:D:D:D:D:D jogos :D:D:D:D
Lefekszetek aludni?
Nem kell azon görcsölni nyugi. Majd ha oda kerul a sor majd jon magatol probalgatni kell azt belejossz:) szal no para ha szeret tuti majd tanitgat stb;))
neked nem fog :D
semmi sem nyújt 100%os védelmet...
az óvszer a legbiztonságosabb, ha normálisan használjátok. meg a tabletta. óvszerhez a biztonság kedvéért használhattok spermicidet, de szerintem ez már fölösleges pénzkidobás. ha érett vagy a szexre és kellõen tájékozott vagy, akkor majd nem fogsz görcsölni a teherbeesésen.
Tehát az óvszer ami fizkailag megakadályozza az ivarsejtek találkozását - ami ugye a terhesség alapja - miért nem 100%. Természetesen más kérdés a baleset - lecsúszás, kiszakadás - és persze ésszel kell használni. 20 év óvszer használat alatt egy nem kívánt terhesség sem történt a praxisomban ... :-P Azért az elég jó arány talán ...
Én az óvszert ajánlom!Ilyen fiatalon inkább ne szedj fogamzásgátlót!Én 16 évesen kezdtem el szedni és 18 évesen abba is hagytam, mert rengeteg mellékhatása volt és van amelyik még most is kínoz, pedig már 22 éves vagyok! Ha körültekintõen használjátok az óvszert és odafigyeltek, akkor elég kicsi az esélye, hogy baj lesz, de ahogy már más is írts semmi nem nyújt 100%-os védelmet!
egyedüli 100%-os védelem az az, ha meddõ vagy. de az óvszer a legjobb. spermicides legyen és akkor még jobban véd.
óvszer+fogamzásgátló így a legbiztonságosabb
Én vagyok, aki írta a mellékhatásokat! Az elsõ, amit észrevettem, hogy elkezdek gyarapodni a kilóim.Kb fél év leforgása alatt 10kg-ot felszedtem.Ekkor gyógyszert váltottam, az meg a bõrömet vágta haza.Tele voltam pattanásokkal és nagyon zsíros volt a bõröm, emellett rendszeresen volt pecsételõ vérzésem is. 2 olyan mellékhatása volt, amit a mai napig érzékelek.Az egyik az, hogy teljesen felborult a hormonháztartásom és a mai napig rendszertelen a menstruációm, pedig mielõtt elkezdtem volna gyógyszer szedni mindig rendszeres volt.A másik, amit az orvosom is a gyógyszer negatív hatásának tulajdonít, az állandóan visszatérõ hüvelygomba!Millió készítményt kipróbáltam és nem tudok megszabadulni ettõl a nyavalyától!A + kilókat is csak kemény erõfeszítés árán tudtam leadni, a gyúgyszer abbahagyása után. És még egy nagyon fontos dolog, ami nem velem történt, de szintén a fogamzásgátló negatív hatásának tudható be.Egy barátnõm 8 évig szedett fogamzásgátlót és utána 1, 5 évig nem volt rendes peteérése, így nem tudott teherbe esni. Tudom, hogy korszerû fogamzásgátlók már nem tartalmaznak annyi mesterséges hormont, mint a régi tipusuak, de szerintem akkor is megbolygatják az ember hormonháztartását, , annyira, hogy abból baja származhat az illetõnek. Persze, ismerek olyat is, aik évek ota használja és nincs semmi baja, de aki érzékenyebb, az sokat árthat magának a fogamzásgátlóval!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!:)
Mi párommal 1éve vagyunk eggyütt..és õ kijelentette hogy csak gumival lehet sex..(meg hát én is csak azzal sexelek) szóval ha szednék gyógyszert...és nem lenne gumi úgy bele sem menne a dologban.Nem beszélve arról, hogy óvszer nemi betegség ellen is véd..és gyógyszer mellett is teherbe elhet esni..mindig ott lesz az a %....
minden mellékhatás egyénfüggõ. én sajnálom, hogy abba kellett hagynom a gyógyszert. nagyon. de hát kapcsolat nélkül nem érdemes szedni, ahhoz azért túl sokba kerül. nekem nõtt tõle a mellem, teljesen jó volt a bõröm, csak nagyon ritkán jött ki 1-1 pattanás. amióta abbahagytam, zsírosabb lett a bõröm, és több a pattanásom. a gyógyszer elõtt kiszámíthatatlan ciklusom volt, a gyógyszer után meg most relatíve normális, max 1-2 nap késés van benne. gyógyszer ideje alatt sokkal kevesebbet véreztem és nem is fájt szinte a hasam, míg amióta abbahagytam, (meg a gyógyszer szedése elõtt is) minden vérzésem elsõ napja kínok kínjai között telik el. szóval én szerettem, de nekem vszeg szerencsém volt vele.
Milyen mellékhatások voltak?
Én 2 éve vagyok együtt bnõmmel. Az elsõ fél évbe gumival csináltuk, ami rohatt szar véleményem szerint. Ha gyógyszert szedsz, attól valszeg hízni fogsz, persze van olyan amibe nincs annyi vagy olyan hormon (pontosan nem tudom) ami miatt híznál, ezt a dokitól kérdezd meg akivel feliratod. Ezek általába drágábbak. Amit "fiatalabb korba" próbálnak, az a gumi, fogamzásgátló, és az egyesmény elõtti, vagy esemény utáni tabletták, hüvelykúpok. Nos, eléggé utánanéztem, kérdezõsködtem dokiknál stb. Mert paráztam nehogy becsússzon, és hát ha már csinálom, tudjam is h mi mivel jár... Tehát a gumi véd a nemi betegségek ellen, nem lehetsz terhes tõle egyátalán, csak ha gyári hibás, elszakad. Gyári hiba kizárva, egyesével ellenõrzik az összeset, ami lehet az az, ami nálam is volt hogy elszakadt. Akkor azonnal ki kell húzni, akkor szakadhat el, ha esetleg kicsi rá a gumi, és be akarja tenni, aztán erõlteti és elszakad, vagy nem elég nedves a nunid, és nem engedi be, õ pedig erõlteti. Tehát a gumi az jó mindenféleképp, csak legyél nedves, jó legyen rá a gumi, se nagy se kicsi! De sok embernek kényelmetlen, akár csak nekem is, mert nem érintkeznek igazából a dolgok, és a gumi az nagyon hülye érzés tud lenni, mintha zokniba fürdenék, az is szar érzés lenne.. :D Tehát ez véd a legjobban talán, de nem a legjobb. A fogamzásgátlót nem rossz ha szeded, mert bármikor csaphattok egy szexpartyt a barátoddal, ugyan akkor nem véd a nemi betegségek ellen, és van rá néhány % esély h becsúszik, naponta szedni kell. Ezek a hátrányai. Ugyan akkor sokkal jobb a szex, sokal élvezhetõbb, bárhol bármikor, és valljuk be õszintén, nem olyan nagy az a %... Lassan szinte minden lány ezt szed szerintem... Én ezt tudom ajánlani. Esemény elõtti/utáni szerintem ezt ki se próbáljátok, épp most nem rég esett teherbe esemény elõttitõl a második ismerõsöm, pedig jóideje használták... Ezt szerintem ne! Van spirál amit a vaginába helyeznek fel, vagy hüvelykarika (asszem ez a neve). Havonta kell felhelyezni, és véd egész hónapba, majd hónap végén le kell venni és eldobni, könnyû felhelyezni, kivenni is, és a gyereket se zavarja. Orvost kérdezz meg mindenképp, ne itt, de természetesen jó támpont. Én így az elején a gumit tudom ajánlani, ha tovább együtt maradtok fél év, 1 év utána érdemes a fogamzásgátló. Nincs olyan ami 100%-ban véd. Ha teherbeesel miatt én felnevelem, megígérem.... :D Na rossz humor volt, én a tablettát tudom ajánlani :)

17éves lány vagyok még szűz és lenne egy húsz éves pasi akivel csak szexbarátság lenne, de ezt én akarom így! Szerintetek? Bővebben lennt.

Az egyik legjobb barátommal lépnék ilyen kapcsolatba,mert mindig az igazit vártam de tudom h ez nem lesz és benne maximálisan megbízok és persze kedvelem is de nem vagyok szerelmes belé ami így pont jó, ő lehet h többet érez azt pontosan nemtudom csak annyit h benne lenne ő is ebben de még úgy is beszélünk róla, de szerintetek bele menjek? mert én szeretném sak kíváncsi vagyok a veleményekre!

Legjobb válasz: Még pár évig nyugodtan várhatod az igazit, ennek semmi értelme nem lenne.

Még pár évig nyugodtan várhatod az igazit, ennek semmi értelme nem lenne.
17 évesen szûzen egy ilyenbe belemenni. Nekem is volt ennyi idõsen lehetõségem, de nem éltem vele, pedig a srácot hosszú idõ óta ismertem. Gondolj bele, hogy mi lesz ha egy idõ után valamelyikõtök többet érez? A másik fél viszont megakarja szakítani a kapcsolatot, egy másik fél miatt? Mit fogsz akkor érezni vagy õ? Hogy kihasznált, meg fogod bánni. Biztos vagyok benne... Vártam 3 évet, megtaláltam az igazit, és 20 évesen vesztettem el vele a szüzességem, szerelembõl!!! Nagyon örültem neki hogy õ volt nekem az elsõ, elmondhatatlan érzés...
Kedves utolsó...félrebeszélsz
Fuu..kb 1/másfél hónapja..és itt "találkoztunk"..ti? Egyébként még gondolkozás alatt van a részemrõl az ügy...mert tulajdonképpen borítékolható, mi lesz a vége..de ha azt nézem, egyszer élek..
Nekem ennél több kell... De kezdem azt hinni, hogy én vagyok selejtes.
Tedd meg!Kísértetiesen hasonlít ez a story az enyémhez, én is egy ilyenben vagyok benne, kor stb is stimmel..mi ráadásul másik városban is lakunk de szexuálisan nagyon hasonlóak vagyunk(beszélgetéseink fele errõl szólt kb)Sokáig kerestem volna azt, akivel kapcsolatban vesztem el és szerelmes leszek belé mint mint normálisan, ahogy lenni szokott...csak hát tökéletes belsõ+személyiség+vonzó külsõ+hasonló szexuális igények..hmm álmodni jó, nem várok rá tovább...jobb ez a barátság extrákkal kapcsolat minden szempontból...belsõre nagyon bejön, bízok is benne, jóban vagyunk, ha találkozunk biztos lesz valami..más kérdés, hogy külsõre nem az a pasi akibe szerelmes tudnék lenni..nem mondom, hogy semennyire nem tartom vonzónak, de annyira nem érzem azt a hûûûû-t...ami, ebbõl a szempontból, szerencse. Szerintem kár lenne egy ilyet veszni hagyni, az én és a te esetedben is, ha a pasi vonzódik hozzánk, bejövünk nekik, szépnek lát stb, akkor a lehetõ legjobb így.Kell ennél több?
A kérdező hozzászólása: Mi is mindenben hasonlítunk teljesen! és ugyanez van a beszélgetések minden, de mi egy helyen vagyunk! köszönöm a válaszokat! és nálatok mióta tart ez a kapcsolat?
A kérdező hozzászólása: Én 3/4 éve ismerem és volt már téma h összejövünk de különbözõ okok miatt én nemet mondtam és semmit nem változott a barátság meg mostanában kavarunk is és a barátság csak jobb lett! Ezt a borítékolhatót h érted... Egyik félrõl szerelem? és a legelsõnek szerintem nem vagy az csak mindenkinek más az igénye és a gondolkodása!
Szerintem 17 évesen nem kell ilyenbe belemenj ha esetleg ténleg nem szerelem mert lehet hogy a részedrõl az csak nem vetted talán annak! És fõleg ha 3/4 éve ismeritek egymást a barátság tuti oda lenne egy idõvel ha nem éreztek mást! Én kb1, 5 éve vagyok nagyon szoros baráti kapcsolatban egy lányal mindent megbeszélünk õszintén min egy szerelmes pár de nemrég kicsit többet keztem érezni iránta és megfordúlt a fejemben hogy ha benne lenne le kéne feküdjek vele! De rájöttem hogy már attól nagyot változott a kapcsolatunk h többet érzem iránta! Ja persze nem jó irányba! Pedig õ is nagyon kedvel de nem szerelembõl!!! És ez teszi tönkre ak a dolgokat! Melesleg én is szûz vagyok de kibírtam inkább!! 22/F

17éves vagyok és szűz! Szerintetek ez gáz? L

Legjobb válasz: az a gáz, hogy ilyet kérdezel...

az a gáz, hogy ilyet kérdezel...
ha nem akarsz dugni, akkor nemkell elveszteni. attol nem lesz meno valaki, hogy mar 14 evesen kefelt.
Szerintem nem gáz:9 én is 17 évesen vesztettem el:P 18/L
de igen, hatalmas gáz, nem tudom hogyan tudsz létezni ezzel a tudattal. 1: vagy normális vagy, és várod azt, aki megérdemli. 2: vagy bûnronda vagy, és élõ ember nem akar veled szóba állni.
Hol laksz?
sztem ráérsz, bár már ideje lenne, mondjuk csak olyannal aki megbecsül szeret és tisztel, de lássuk be erre vajmi kevés az esély...a mai 17 körüliek nem a komolyságukról híresek
Nem gáz, azt jelzi, hogy nem vagy k*va.
20:07 Így van! Én 16 vagyok, és szintén szûz. A korombeliek többsége már mind túl van rajta, és mindig mondják h jajj te még mindig szûz vagy, nem is tudsz te semmit a szexrõl. Ez nem így van. Attól hogy valaki még nem feküdt le senkivel, lehet hogy sokkalta jobban képben van a dolgokkal. Én olyannal szeretném az elsõt aki szeret, és nem csak 1 éjszakára akar. Úgyhogy szerintem sem gáz egyáltalán. A legjobbakat kívánom neked! :)
-nem olvastam végig a kommenteket- nem gáz, ez nem verseny, bár sajna a mai világban mindenki csak azér kúratja szét a pináját/kúr szét egy pinát, mert ma már csak úgy lehet benne maradni egy baráti közösségben, hasonlók... -.- de te várd meg amíg tényleg szerelmes leszel és szerintem (nem muszáj fikázni) a legjobb dolog, ha a nászéjszakán veszted el =)
nem gaz, a mai fiatalak, ahogy mar elottem irtak csak azert veszitettek vagy vetettek el, hogy eldicsekedhessen vele, en megtehettem volna hogy 18 evesen elveszitsem, de mondtam a sracnak meg varjunk, ra egy hetere elhagyott, aztan ramtalalt a szerelem, es masfel honap utan utan ereztem hogy o az akivel el szeretnem vesziteni, 19 joval elmultam akkor, es meg most is egyutt vagyunk, mar tobb mint egy eve, ki kell varni a megfelelo pillanatot azt erezni fogod es akkor ugy fogsz ra emlekezni is hogy jo volt, eletedben jokor tortent
19évesen vesztettem el, pedig mindenki szerint csinos lány vagyok és nem bántam meg, hogy vártam mert nagyon jó volt:) ) szóval nem gáz, majd eljön a te idõd is!
"Bírom az elsõ hozzászólókat...elveszem én meg ilyenek.Akkor mondjam én az észrevételemet. Ti valami faxrázó, pattanásos zsíros hajú szerencsétlenek lehettek, persze faluról.Ott mivel mindenki ismer mindenkit, esélyetek sincs ti kisfaxú nép.Azt hiszitek hogy a csaj most írni fog hogy gyere, gyertek baxatok szét mert kívánom a faxt???Vagy mit gondoltok??" Ömm... bocs, de arra nem gondoltál, hogy picit túlreagálod? Vagy arra, hogy csak poénból mondták?
Jajjj=)). De elvezem ezeket a valaszokat Most komolyan. Miert lenne ciki? Mar meg se haragudj, de ha a te tarsasagodba ciki az ilyesmi (mivel ha feltetted a kerdest, akkor azt jelenti hogy olyan tarsasagba vagy) akkor inkabb, logjal masokkal. Max az ciki ha 40 evesen meg szuz vagy. De talan meg az se, mert csak annyi hogy nem talaltad meg az igazit. Amugy az utolsoval tokre eggyet ertek xD=)).
Bírom az elsõ hozzászólókat...elveszem én meg ilyenek.Akkor mondjam én az észrevételemet. Ti valami faxrázó, pattanásos zsíros hajú szerencsétlenek lehettek, persze faluról.Ott mivel mindenki ismer mindenkit, esélyetek sincs ti kisfaxú nép.Azt hiszitek hogy a csaj most írni fog hogy gyere, gyertek baxatok szét mert kívánom a faxt???Vagy mit gondoltok??
Irtóra gáz. Nem is értem, hogy vagy képes az emberek szemébe nézni... Mi a jó franc van veletek, szerintetek minden tizenéves lány egy utolsó birka, ha mondjuk 18-20 éves kora elõtt nem fog f.szt?
Én is az vagyok. 17/f Akarsz beszélni róla?:D
Írj nekem, szívesen elveszem! F/27 szûz
Nem gáz mért lenne az?! Mindenki akkor veszítse el amikor készen áll rá. ennyi
nagyon gáz... én már csak olyan lánnyal kezdek, aki legalább 15 évesen elvesztette, de inkább korábban..
15:26 nagyon vicces ahj
15:30ra reagálva: a 17 körüliek nem, de 20 körül már inkább vannak komolyak, akik megbecsülnék és szeretnék, és 17 évesen 20-22 évessel összejönni már bõven belefér! ittvok pl én:P 20/f
Én meg 2 hónapon belül betöltöm a 18-at és szûz vagyok. Erre varjál gombot :P Am sztem a szüzesség abszulút nem gáz dolog :D L/17
20 éves se biztos h megbecsüli...
19 voltam mikor elvesztettem? gáz? hát kövezzetek meg, de szerintem nem. Nem vagyok csúnya, csak addig nem volt szerencsém a szerelemben és nem tettem szét a lábam minden szembe jövõnek. Az lenne gáz ha csak azért lefeküdnél valakivel, hogy végre ne legyél szûz. 21/N
nem gáz......

17éves szűz srác vagyok, és csajommal elveszítenénk (ő is. Mit kell tudnunk a védekezésről, érzésekről?

Legjobb válasz: Olvasd vissza a többi kérdést, eléggé ki vannak már vesézve ezek a témák, aztán tegyél fel konkrétabb kérdést, ha nem világos valami.

Olvasd vissza a többi kérdést, eléggé ki vannak már vesézve ezek a témák, aztán tegyél fel konkrétabb kérdést, ha nem világos valami.
Használjatok óvszert, s a lány legyen eléggé nedves, akkor nem fog fájni annyira. Lassan és óvatosan vezesd be a péniszed, legyen hosszú az elõjáték! sok sikert!
Óvszer a legfontosabb, és az, hogy ki ne lyukadjon. Használhattok az elsõnél síkosítót is, így nedvesebb lesz a barátnõd és könnyebben becsúszík majd a péniszed. Legyél vele gyengéd és ne erõltess semmit.
Ha ez a kérdés így felmerül benned, akkor még ne tegyetek semmit, mer nem vagytok érettek rá. A védekezésrõl annyit kell tudni, hogy védekezni kell!! Az érzésekrõl? Azoknak már meg kéne lennie, és ha meglenne a vágy egymás iránt, és a bizalom, és a tudat, hogy igen, meg akarjuk tenni egymással, akkor nem kérdeznél ilyet. Kicsit olvass utána a dolgoknak, és készülj fel jobban, mielõtt nekiálltok!
A kérdező hozzászólása: érzésekrõl itt a tieitekre gondoltam:P hogy milyen volt. síkosítót a péniszre kenjem?
Hát öregem:D Elõször is minek a síkosító?? nem az ám a lényeg, hogy bedugd a lyukat:D Játszadozzatok szépen, és amikor már nagyon szeretné a lány, akkor itt az idõ:) Fogamzásgátlót szed? mennyi idõs? Mert akkor gumi, ha nem!Az érzésekrõl meg azt tudjad, hogy szeressed nagyon! Szeretgesd, babusgasd, csukd be a zsemed, és hagyd hogy meghalld a teste 2szavát":D Vezetni fogja a kezed, és érzed, mikor van itt az idõ, és hogy mit kell csinálni;) A síkosítót én kihagynám, mert ha egy lány teste készen van az aktusra, akkor bizony leázik róla a bugyi:D Ez neked is támpont lehet, hogy mikor van itt az idõ;)

17éves vagyok (még szűz)és a barátom most először ujjazott meg, ami azért volt fura mert nagyon fájt. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: túl szûk vagy még azért. csinálja óvatosabban esetleg síkosítóval és nem fog "nagyon fájni".

túl szûk vagy még azért. csinálja óvatosabban esetleg síkosítóval és nem fog "nagyon fájni".
Az ember minden ujdonsagtol ami totenik vele egy kicsit fel es ezert nem tudod magadat kelloen atadni az elvezetnk. A szekszre elsosorban lelkileg kel felkeszultnek lenni es nem fizikailag
A kérdező hozzászólása: Ez azt jelenti, hogy még nem vagyok felkészülve a szexre?
nem feltétlen. elsõ ujjazás is fájhat. de ahogy az elõs hozzászóló mondta: csinálja a barátod óvatosabban
elsõ* bocsi
Agyilag legyél felkészülve az a lényeg. 17 évesen szerintem az vagy. Olyan jó, h eddig vártál. Azért fájt, mert szûk vagy, ez normális. A bnõm még tampont sem tudott használni, amig szûz volt. Idõvel tágul, meg majd behatolásnál kicsit erõteljesebbnek is kell lenni.
Hát, ha kérdezed, hogy fel vagy-e készülve, akkor lehet nem. De ez nem attól függ, hogy fáj-e vagy nem. A tested kb 14 évesen már fel van készülve.
ha nem vagy elég nedves, be kell nyálazni, akár az ujjad, akár a puncidat. attól még lehet hogy fel vagy készülve, csak pl izgulsz.
Ne ujjazzon simogasson elõtte jo sokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!