Találatok a következő kifejezésre: 17 1 napos vagyok.2-3 napja feszül (1 db)

17+1 napos terhes vagyok.2-3 napja feszül a hasam, leggyakrabban fent érzem a gyomorszájam környékén a nyomást, de gyakori hogy szurkál a petefészkemnél és a derekamnál is. Normális ez?

Szedem a magnéziumot.

Legjobb válasz: normális nõ a baba és ezt érzed. Elég kellemetlen tud lenni. Nekem másfél hét alatt a 19-20,5 re 10dkg-ot nõtt kb..akkor sokszor ez volt, meg néha most is.

normális nõ a baba és ezt érzed. Elég kellemetlen tud lenni. Nekem másfél hét alatt a 19-20, 5 re 10dkg-ot nõtt kb..akkor sokszor ez volt, meg néha most is.
Én 15+1-nél tartunk, mármint hétben és napban, és ugyanilyet érzek. Ne aggódj, nõ a méhed, nincs baj. Addig amíg nem lép fel vérzés, vagy heves görcs bármikor a terhesség során, nincs baj.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen gyakori a Missed Ab jelenség a terhesség során?

A terhesség 9. hetében járok. Az érdekelne, hogy vannak-e jelei az ilyen jellegű vetélésnek?

4

Van valaki akinek a 12. heti ultrahangon határérték feletti (3 mm) nyaki redőt mértek és el kellett menni Debrecenbe genetikai vizsgálatra?

Egyik helyen ma reggel ennyit írtak a papíromra: NT>3 mm. szonográfus végezte a vizsgálatot.Az orvosom írt egy beutalót a debreceni klinikára, genetikai vizsgálatra. Megnézettem egy másik orvossal is ultrahangon a babát, ott 2,2 mm-t mért, de attól függetlenül azt mondta, holnap lásson Debrecen genetika. rá is írta ezt a papírra. Lehet odamenni időpont nélkül?

2

Honnan tudom, hogy magzatvíz e?

Tudom orvos stb. De tettem be betétet es nem nedves, viszont folyamat olyan érzésem van hogy nedves ott lent.3 napja voltam vizsgálaton akkor minden ok volt.
Mit figyeljek?

5

Januárra kiírt kismamák, hogy vagytok?

Mesèljetek :)

5

Nagyon szerettem volna már babát, most végre összejött, és kicsit megilyedtem ettöl az egésztöl. Ez az ilyedtség elmúlik majd?

10

Terhesség alatt vagy szülés előtt volt rektális vizsgálatod?

Nézik ilyenkor, hogy van-e aranyér, vagy nem fontos?
Számítsak ilyen vizsgálatra valamikor?

2

Járt már más is úgy hogy hüvely kapszula ki csípte a hüvelyét?

15 hetes terhes vagyok és most így jártam és volt egy kis vérzés is de szerencsére ki derült hogy a kapszula okozta a gondot és a babával minden rendben!

3

November közepére kiírt kismamák hogy vagytok? Már nem sok van vissza. :-)

7

Hogyha előtej már van, akkor mennyi az esély rá hogy lesz tejem is szülés után?

Nagyon szeretném szoptatni a babámat majd,és nagyon megörültem mikor megláttam hogy van már egy pici előtejem :) Van összefüggés a két dolog között?
29hkm

7

Az természetes hogy mióta terhes vagyok, többször akarok szexet és jobban is élvezem? Ez mitöl van?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!