Találatok a következő kifejezésre: 17 1 napos vagyok.2-3 (2 db)

17 hetes és 1 napos vagyok.2 napja éreztem elöször intenzíven mozogni a picit, de azóta semmi. Más se érzi minden nap mozogni vagy valami baj lehet? 3. babámat várom.

Kedden voltunk véd?n?nél akkor minden rendbe volt er?s szívhangja volt,de azóta nem érzem mozogni

Legjobb válasz: Bár én még csak az elsõ babámat várom, de a 22. hétig egyáltalán nem éreztem minden nap mozogni, viszont ha ez számít, a családban én vagyok a 3. gyerek és pont múltkor mesélte Anyám, hogy én nagyon keveset mozogtam a tesóimhoz képest a pocakban. Hát nem lettem egy nagy sportember, de lustának sem mondanám magam :)

Bár én még csak az elsõ babámat várom, de a 22. hétig egyáltalán nem éreztem minden nap mozogni, viszont ha ez számít, a családban én vagyok a 3. gyerek és pont múltkor mesélte Anyám, hogy én nagyon keveset mozogtam a tesóimhoz képest a pocakban. Hát nem lettem egy nagy sportember, de lustának sem mondanám magam :)
Az elsõ gyerkõcöt kb. a 16. héttõl éreztem mozogni, a 28. hét körüli idõben majd kirúgta a hasam. Az ikreimet kb. a 18. hét körül éreztem elõször mocorogni, de õk kicsit lustácskák voltak vagy kevés volt a hely, mert végig (sajnos csak a 31. hétig) nagyon keveset mozogtak. Most viszont (6 hónaposak) annál mozgékonyabbak. :-)
Én is jártam igy amikor a fiammal voltam terhes, pár napja kezdett el mozogni és utána abba hagyta két nap után rohantam a kórházba ügyeletre.Persze minden rendben volt és a doki jókat mosolygott hogy nekem miért baj ha nem rugdosnak hasba.Én a helyedben visszamennék a védõnõhöz hogy nézze meg megint mert fontos hogy megnyugodj.Én most a negyedik babámat várom 15 hetes vagyok és már 5 napja minden nap érzem hogy mocorog.
Én 17hetes és 2napos vagyok ma! :) Én érzem minden nap már kb 2hete, de még olyan kis finoman mocorog. Õ a 3.babám, két nagyobikat szinten ilyen idõben kezdtem érezni, de õk egy-egy határozott rúgással adták a tudtomra, hogy jelen vannak! :) Tudjátok már a babátok nemét? Mi még nem! Egyébként az elején még természetes, hogy nem érzi minden nap az ember mozogni õket, de azért egyre gyakrabban kell, hogy érezd. Ha nyugtalan vagy, hívd fel a védõnõdet szerintem, hogy elmennél hozzá egy ellenõrzésre. Boldog babavárást!
A szintén 17heteske vagyok! Gratulálok a lányokhoz, és harmadjára a kisfiuhoz! Nekünk 2fiu van, kiváncsi vagyok harmadjára lány lesz-e?? :) Majd megírom!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Igen tudjuk a nemét kisfiú lesz:-) 2 lány után

17+1 napos terhes vagyok.2-3 napja feszül a hasam, leggyakrabban fent érzem a gyomorszájam környékén a nyomást, de gyakori hogy szurkál a petefészkemnél és a derekamnál is. Normális ez?

Szedem a magnéziumot.

Legjobb válasz: normális nõ a baba és ezt érzed. Elég kellemetlen tud lenni. Nekem másfél hét alatt a 19-20,5 re 10dkg-ot nõtt kb..akkor sokszor ez volt, meg néha most is.

normális nõ a baba és ezt érzed. Elég kellemetlen tud lenni. Nekem másfél hét alatt a 19-20, 5 re 10dkg-ot nõtt kb..akkor sokszor ez volt, meg néha most is.
Én 15+1-nél tartunk, mármint hétben és napban, és ugyanilyet érzek. Ne aggódj, nõ a méhed, nincs baj. Addig amíg nem lép fel vérzés, vagy heves görcs bármikor a terhesség során, nincs baj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!