Találatok a következő kifejezésre: 16hetes terhes Tegnap este, (2 db)

16hetes terhes vagyok. Tegnap este, meg tegnapelőtt este lefeküdtem, és a hasam alján kis mocorgást éreztem. Lehet, hogy a babóm mozdult meg? Amúgy az első babát várjuk:) .

Legjobb válasz: Igen, már lehet a baba :-) Általában 17-20 hetesen kezdenek el mocorogni, de van akinél elõbb. Jó babavárást!

Igen, már lehet a baba :-) Általában 17-20 hetesen kezdenek el mocorogni, de van akinél elõbb. Jó babavárást!
Én 18 hetes vagyok és én is érzem ezt a kis fura mocorgást, ha fekszek.Kb. 3 napja érzem ezt, és egyre biztosabb vagyok benne, hogy ez a baba, de azért várom azt a határozott mozdulatot ami már kétséget kizárva Õ lesz! Figyelgesd!Sok boldogságot
Gratulálok szerintem igen. 18 hetes vagyok, és 16 hetesen már elkezdtem érezni apró mozdulásokat köldök alatt, nem mertem ráfogni de mostanra mindennaposak és erõsebbek, és most már biztos vagyok benne hogy akkor is õ volt!! :) Pedig azt mondják elsõ babánál sokkal késõbb lehet érezni sõtt akin van felesleg még késõbb, nos szerintem ez is egyénfüggõ! A másik hogy már 10-12 hetesen is mozognak csak nagyon gyengécskék még, ez baba és mama függõ is!!! Boldog babavárást

Én 16hetes terhes vagyok tegnap este ota nagyon fáj a fejem mit vegyek be?

Legjobb válasz: Szia! Én Algopyrint szoktam bevenni fejfájásra, elöször csak egy felet, ha nem hat akkor a másik felét is, de nekem mindig szokott hatni :)

Szia! Én Algopyrint szoktam bevenni fejfájásra, elöször csak egy felet, ha nem hat akkor a másik felét is, de nekem mindig szokott hatni :)
Szia! Sajna engem is nagyon megviselnek ezek a fránya frontok. Panadolt, vagy Algopyrint nyugodtan vehetsz be.Mértékkel persze, de néha-néha egy szem nem árt a babának, sõt neki is jobb ha az anya nem szenved. Boldog Babavárást! 28 hetes km.
Nekem is a panadolt javasolták, mert az nem annyira erõs.
Én is végigkérdeztem mindenkit, orvost, gyógyszerészt és a Panadolt javasolta mindenki!Ez nem annyira erõs, de hatásos! 21hetes km
Kérdezd meg a dokidat! Ez egyéntõl függ, mert nekem csak az algopyrint engedte meg, ha az kellett volna. Ha sokat fáj a fejed, figyelj arra is, hogy ne egyél túl nehéz ételeket, mert az is összefügghet a fejfájással. Kitartás, hívd fel a dokidat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!