Találatok a következő kifejezésre: 167 cm és (71 db)

167 cm-esen lehetek modell?

Még 1-2 centit biztos fogok n?ni, mert csak 15 éves vagyok. Nagyon szeretnék modellkedni, de nem csak fotózásokat, hanem kifutómunkákat is elvállalnék. Nem tudom, hogy ekkora magassággal lenne-e esélyem. Kiskoromban is modellkedtem, mindig mondták, hogy én még sokra vihetem, mert különleges arcom van (nagy szemek, kicsi orr, fehér b?r).

Legjobb válasz: Nem szeretnék magamról képet küldeni. Soha nem szoktam sehova kitenni magamról képet, fõleg ismeretlen embereknek nem küldök, bocsi. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy a fejem alkalmas-e a modellkedéshez vagy az alakom, hanem hogy a 167 cm elég-e.

Kate Moss 171 centi de nem baj, és ha õszinte választ akarsz akkor lehetsz, de nem olyan akiket a világhírû márkák plakátjain vagy kifutóin látsz...esetleg amatõr! Én 174 vagyok, és így is ritkán válogatnak be show-kra...budapesti, híres ügynökségnél vagyok, és így is sokat kell pedáloznom a bemutatókért! De a fotózás az sima ügy.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék magamról képet küldeni. Soha nem szoktam sehova kitenni magamról képet, fõleg ismeretlen embereknek nem küldök, bocsi. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy a fejem alkalmas-e a modellkedéshez vagy az alakom, hanem hogy a 167 cm elég-e.
VV Anett 158 cm és jelen pillanatban kizárólag a modellkedésbõl él ( a Misso modellje).
Perszeee !!!! Ha meg nem vagy 18 eves akkor felvesznek wennyi centivel is !!! Es foleg ha szep az arcod xD En is megneznek egy kepet rolad !!
Akkor kaphatunk képet?? ;;) :)
nem tudsz mutatni egy képet?? De szterintem is van esélyed....Bízz önmagadban
MInden utolsó senki lehet modell.
Szerintem csak pénz kérdése... Akinek van pénze portfólióra és kapcsolatai modellügynökségekkel, tökmindegy, hogy néz ki vagy milyen magas lehet modell. Ha fellapozok egy nõi magazint, örülök, ha látok egy igazán szép lányt/nõt, de a legtöbb átlag külsejû, tehát az elõttem szólónak igaza van és egyet értek vele, bárki lehet modell, már nem olyanok az elvárások, mint régen. Meg magyarorszrágon nem úgy mûködik, mint külföldön. A külföldi modellek ezerszer szebbek, mint a magyar modellek...
Fashion modellnek mint pl. mihalik enikõ, elég kevés az esélyed. DE! nem lehetetlen. Commetrical ill. glamour (mint a már említett vv anett ill. különbözõ szépségkirálynõk, reklámmodellek) modellnek teljesen jó vagy, próbálkozz reklámügynökségeknél.
Persze, hogy van esélyed! Kate Moss is csak 168 cm :) Ha valóban kulonleges az arcod akkor tobb esélyed van...

Milyen tankinit vegyek? A környéken sehol sem találtam olyat, ami tetszik, ezért megnéztem az internetes katalógusokat is. Találtam hármat, de nem tudok dönteni. (20 éves vagyok, 167 cm és 62 kg. Tehát van pár kiló felesleg, főleg a hasamon. )

http://www.bonprix.hu/bh/offer.htm?cat=1.10.377.5.88.1.&pr=2..

Legjobb válasz: Az adataid alapján hasonló lehetsz mint én (23 éves vagyok, 165 cm, és 60kg). Szerintem a középsõ felejtõs, pont azért mert nem tapad rá a hasadra, sokan azt hiszik, hogy a bõ cuccok takarják, de ez épp ellenkezõleg, a bõ cuccok még rá is tehetnek az emberre 1-2 plusz kg-ot. Én az utolsót választanám, hiszen majdnem olyan mint az elsõ, de a színei, mintái divatosabbak, és a nagy minták takarnak is.

Az adataid alapján hasonló lehetsz mint én (23 éves vagyok, 165 cm, és 60kg). Szerintem a középsõ felejtõs, pont azért mert nem tapad rá a hasadra, sokan azt hiszik, hogy a bõ cuccok takarják, de ez épp ellenkezõleg, a bõ cuccok még rá is tehetnek az emberre 1-2 plusz kg-ot. Én az utolsót választanám, hiszen majdnem olyan mint az elsõ, de a színei, mintái divatosabbak, és a nagy minták takarnak is.
szia én 17 vok és én is igy vok mint ti...láttad már a cherokee prosi hátulján lévõ tanknit nekem nagyon bejön de csak egy ötlet---
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Kissé duci vagyok, 167 cm és 62 kg. Nem rég 56 kg voltam, csak teljesen kikészültem és visszahíztam. Hogy tudnék vissza, vagy még jobb, még többet fogyni? 14/L

A testem már teljesen fejlett, nem fog már tovább alakulni, korán értem meg. A magasságomat 10 éves korom óta tartom, más meg amúgy sem változna rajtam. Rengeteget kell tanulnom, és nálunk a hatalmas étvágy családi örökség. Ennek köszönhet?en hiába étkezek egészségesen, sovány nem vagyok, mert abból viszont eleget eszem.. A másik hibám, hogy lusta vagyok. Gyógyszereket nem szeretnék szedni. Milyen tippeket tudtok adni?

Legjobb válasz: Szerintem ilyen idõsen ne kezdj fogyókúrába, nem egészséges. Az 56 kg, ha tényleg teljesen fejlett vagy, pont ideális ehhez a magassághoz. Próbálj meg valami olyan sportot keresni, amit szeretsz, szívesen csinálod. Pl. lehet biciklizni, úszni, futni, bármilyen labdajáték, röpi esetleg? Gyógyszert nehogy szedj, ebben igazad van. Viszont megpróbálhatsz kicsit változtatni az étrendeden, mondjuk csoki helyett gyümölcsöt egyél, az is édes. Szóval én a sportot javaslom. Írod, sokat kell tanulnod, de mindjárt itt az év vége, és különben is, a mozgás felpezsdít, és jobban tudsz koncentrálni. Sok szerencsét!

Szerintem ilyen idõsen ne kezdj fogyókúrába, nem egészséges. Az 56 kg, ha tényleg teljesen fejlett vagy, pont ideális ehhez a magassághoz. Próbálj meg valami olyan sportot keresni, amit szeretsz, szívesen csinálod. Pl. lehet biciklizni, úszni, futni, bármilyen labdajáték, röpi esetleg? Gyógyszert nehogy szedj, ebben igazad van. Viszont megpróbálhatsz kicsit változtatni az étrendeden, mondjuk csoki helyett gyümölcsöt egyél, az is édes. Szóval én a sportot javaslom. Írod, sokat kell tanulnod, de mindjárt itt az év vége, és különben is, a mozgás felpezsdít, és jobban tudsz koncentrálni. Sok szerencsét!
17:02-es vagyok: Ezt lefelejtettem: Egyébként nem hiszem, hogy 62 kg-mal duci lennél, ez is teljesen normális testsúly.
Sportolj, az sokat segít. Még tanulás mellett is belefér egy kis mozgás. Hidd el, hogy még véltozni, nõiesedni fogsz, a végsõ alakját egy nõ kb. 18 éves korában éri el. A súlyod miatt ne aggódj; én nyolcadikos koromban (3 éve) 96(!!!) kg voltam, (173 cm magas vagyok), most pedig 76 kg vagyok. (Jah, és ez a fajta családi adottság nálam is megvan, hogy még a levegõtõl is képes vagyok hízni.:) )
22, 2 BMI-d... teljesen normális a súlyod, ne legyél anorexiás :S

Mindenképp fogyok ha napi 2×félórát és összesen kb.10 km-t biciklizek munkábamenet? Mert nem szeretnék, viszont jól esik! 36/N 167 cm és 56kg vagyok. Még csak 1 hónapja tart.

Legjobb válasz: 10km bringa ilyen testsúllyal kb. 200 kcal elégetését jelenti. Ez kb egy szelet csoki, vagy egy kisebb süti. Szóval nem egy nagy dolog. Ennyivel egyél többet naponta és kész.

10km bringa ilyen testsúllyal kb. 200 kcal elégetését jelenti. Ez kb egy szelet csoki, vagy egy kisebb süti. Szóval nem egy nagy dolog. Ennyivel egyél többet naponta és kész.

Tizenéves lány vagyok és fogyni szeretnék.167 cm és 58 kg vagyok. A hasammal és a csípőmmel semmi bajom, combból és fenékből szeretnék fogyni. Van erre konkrét diéta? (tornáznom csak szoba bicikliznem szabad térdsérülés miatt. )

Legjobb válasz: Szerintem is elég szobabiciklizned..Én 163cm, és 55 kiló vagyok,(14éves), és nemcsak szerintem jó az alakom.Szerintem neked sem kéne fogynod..

Szerintem is elég szobabiciklizned..Én 163cm, és 55 kiló vagyok, (14éves), és nemcsak szerintem jó az alakom.Szerintem neked sem kéne fogynod..
neked szinte biztos, hogy nincs szükséged fogyókúrára! egyébként erõsitésre a szobabicikli szerintem jó, de nem kéne fogynod

13 éves lány vagyok, 167 cm és 68 kg. Hogyan tudnék lefogyni?

Mindig is kövér gyerek voltam. Főként a combomon és a hasamon (úszógumi) van sok zsír, de alapvetően mindenhol. Mostanra már nagyon elegem van belőle és szeretnék változtatni a testemen. Hogyan csináljam? Hogyan tudnék lefogyni? Légyszíves segítsen valaki, akinek van tapasztalata és esetleg tudna nekem segíteni, hogy hogyan tornázzak itthon. Meg ilyesmi.

Legjobb válasz: Kenyér helyett zöldséget kell enned. Sok zöldséget, húst, semmi cukrozott ételt, lisztes ételt, tejterméket. A rizs, tészta, krumpli szintén csak értelmetlen töltelék kaják zöldségek helyett, valójában salátát, uborkát, tököt, hagymát, céklát ... stb. kellene enni, és persze ki mennyi húst szeret (tojás, hal, sertés zsírosabb, kevésbé zsíros izomszövetei, belsõ szervek..). Gombák, olajos magok is mehetnek, utóbbiból igazán nem kell sok.. mint ahogy gyümölcsbõl is: inkább fogyás után.

Kenyér helyett zöldséget kell enned. Sok zöldséget, húst, semmi cukrozott ételt, lisztes ételt, tejterméket. A rizs, tészta, krumpli szintén csak értelmetlen töltelék kaják zöldségek helyett, valójában salátát, uborkát, tököt, hagymát, céklát ... stb. kellene enni, és persze ki mennyi húst szeret (tojás, hal, sertés zsírosabb, kevésbé zsíros izomszövetei, belsõ szervek..). Gombák, olajos magok is mehetnek, utóbbiból igazán nem kell sok.. mint ahogy gyümölcsbõl is: inkább fogyás után.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm. Megpróbálom betartani amiket írtál.
Ne szomorodj el.Táplálkozz egészségesen és mozogj többet.De valakinek igy sem sikerül. Tapasztalatból beszélek.De megtanultam magam elfogadni ahogyan vagyok.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.
Amiket írtam, az egyik legmagasabb szintû ÁLTALÁNOS táplálkozási ajánlás, gyakorlatilag mindenkire igaz, mindenkinek jó, mindenki tud fogyni tõle.. Nem azt jelenti, hogy gyógytornákat, személyre szabott kezeléseket is helyettesíti..
Legyél vega. Sportolj is napi rendszerességgel
És ha vega akkor egyen búzát?

Nyugtassatok meg, hogy egy 175cm-es lovon használt bokavédő jó lesz a 167 cm-es lóra? !

Legjobb válasz: Hát itt nyugtatás nem lesz, mert elképzelhetõ, hogy nem jó rá, a ló alkatától függ.

Hát itt nyugtatás nem lesz, mert elképzelhetõ, hogy nem jó rá, a ló alkatától függ.
A magassága nem sokban befolyásolja.. a lába vastagsága annál inkább. ;)
A kérdező hozzászólása: Õszintén remélem jó lesz :/
A kérdező hozzászólása: Köszi. Jó rá :) )
Nekem a fullos cuccaim jók a cob-os fejû kancámra némi átállítás után!:D semmi sem lehetetlen.:)

167 cm és 54 kg vagyok. Szeretnék lefogyni 50 kg-ra, de hogyan?

Társas táncolok és emiatt szeretnék.Nem tartom kövérnek magam,de úgy érzem,hogy egy pár kg minusszal jobban érezném magam és a partneremnek is könnyebb lenne a dolga. 14/L

Legjobb válasz: Egészséges étrend, cukrot fehérlisztet kerüld el meg iktass be valami intenzívebb mozgást mondjuk futást a tánc mellé heti 2-3szor. Igyál sok vizet, sose zabáld tele magad és légy türelmes, 4kgot leadni 54kilósan akár 2hónap is lehet. sokmindenbõl adódóan van súlyingadozás tehát mérni sem érdemes csak hetente -kéthetente.

Egészséges étrend, cukrot fehérlisztet kerüld el meg iktass be valami intenzívebb mozgást mondjuk futást a tánc mellé heti 2-3szor. Igyál sok vizet, sose zabáld tele magad és légy türelmes, 4kgot leadni 54kilósan akár 2hónap is lehet. sokmindenbõl adódóan van súlyingadozás tehát mérni sem érdemes csak hetente -kéthetente.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!:)
Ne szeressél lefogyni, attól, mert táncolsz, nem kell gebének lenned! A párod így is elbír - ha nem, akkor vele van a gond -, ha lefogysz, úgy viszont egy csomóü eg-i problémád lesz. Elmehet a menstruációd (x zsír % alatt ugyanis nem jön meg), hajhullás, fáradtság, hiánybetegségek, stb. Mellesleg, ha a szüleid észreveszik, megtilthatják a táncot, és elvihetnek orvoshoz, hogy hízz.

31 éves, 167 cm, és 61 kg vagyok, szerintetek mennyit kéne fogynom? (mennyi lenne az "ideális" testsúly? )

Legjobb válasz: 53-55kg lenne az ideális. Persze ez attól is függ, hogy milyen az alkatod, mennyire vagy izmos alkatú. Én 166-167cm vagyok és ehhez 54 kiló elég jó. 30N

53-55kg lenne az ideális. Persze ez attól is függ, hogy milyen az alkatod, mennyire vagy izmos alkatú. Én 166-167cm vagyok és ehhez 54 kiló elég jó. 30N
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! :)

13 évesen 167 cm-esen hány kiló az ideális testsúly?

Legjobb válasz: Szerintem, még pont a normális határon belül vagy. Nem kell fogynod! Az a legfontosabb, hogy elfogadd magad olyannak, amilyen vagy! Hiszen Te így vagy nagyon szép és értékes lány!!! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!!

Szerintem, még pont a normális határon belül vagy. Nem kell fogynod! Az a legfontosabb, hogy elfogadd magad olyannak, amilyen vagy! Hiszen Te így vagy nagyon szép és értékes lány!!! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!!
Szerintem 13 évesen max 50, úgyis jön még fel pár kiló, ha felnõtt leszel, akkor 55kg.
60 kg az elfogadható! Én 166 cm vagyok és 55-58 kg vagyok. :)
én is ilyen magas vagyok, ennyi idõs, és 48 kg
Én 169cm és 61, 5 kg vagyok. 13/L Szerintem 55-63 körül van.
mindenkinek más az ideális... pl ha 167 cm vagy akkor olyan 57 kg kellene legyél. én 12 leszek, és én 163 cm vagyok és még kellene hízzak, bár ígyis van feleslegem...de azt ajánlom ne vágj bele erõs fogyókúrába...h hánysz meg minden...egyél rendesen és mozogj....bár ott a suli torna óra.:)
50-55 kg körül
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem is úgy gondoltam, hogy hánytatom magam :) csak leszokok az édességekrõl, és nem eszek sokat étkezéseknél.Amúgy most (2. éve) hip-hop-ozom 1 héten 2x és egyszer úszok.Tesi meg 3x van egy héten, szóval azért van némi mozgás :) csak most nyáron felszedtem "pár" kilót.
magasság-110=ideális súly
fiuknál -100
Látom sok anorexiás válaszolt a kérdésedre ;)
A kérdező hozzászólása: bocsi, BAJ-t akartam írni, nem bak-ot :)
A kérdező hozzászólása: Ja, értem :) Az a bak, hogy nassolok :( Pedig tudom, hogy a gyümölcs sokkal egészségesebb. :'(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!És tudnátok valamit javasolni, hogy fogyhatnék le ennyire?Mert most 67, 5 vagyok :S
Én is ennyi vagyok, barátnõm is, õ 59kg és tökéletes alakja van. Amúgy olyan 55-63 között van a normális!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ! Most próbálok kevesebbet enni, nem nassolni, és mivel elkezdõdött a suli, vele együtt a sportok is :)
Jaja, kevesebb nasi és sport, nagyon fontos.
Dehogy 50 :O Olyan 55-63 körül van.De számold ki, van ideális testsúly kalkulátor a neten is.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igazából szerintem az a baj, hogy unalmamban mindig eszek. :S
57
Egyél unalmadban nyugodtan, csak nem mindegy, hogy mit. De hidd el, 20 felett felszalad pár kg (én nagyon nehezen hízom, akkor sikerült, pedig nem változtattam semmin), azért írtam az 50-et.
poén xD Én 13 vagyok, 147 cm, és 49 kg xDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!