Találatok a következő kifejezésre: 165cm magas 60 (2 db)

Mi a megoldás? 165cm magas vagyok és jelenleg 60 kg. Tudom, tudom, hogy ez sok!

De amikor 55 kg voltam, olyan volt az arcom, mint egy zombinak. Nem beszélve a fenekemr?l és a mellemr?l. Most sokkal szebb az arcom, és a többi :)), de így meg egyszer?en dagadtnak érzem magam. Mit tegyek? Így is csúnya, úgy is csúnya.

Legjobb válasz: Kérdésedet olvasva, én is azt gondolom, hogy a súlyoddal semmi probléma sincs, viszont értem, hogy szeretnél formásabb lenni. Én a helyedbe olyan sportot választanék, ami nem erõsít igazán, inkább átformál. Hogy példával is szolgáljak,ugyan nem tudom honann szeretnél fogyni, de választhatod magadnak az úszást, a teniszt vagy a squast, de ha van bátorságad beíratkozhatsz egy latintáncos oktatásra. Remélem segítettem. Szép napot! :)

Kérdésedet olvasva, én is azt gondolom, hogy a súlyoddal semmi probléma sincs, viszont értem, hogy szeretnél formásabb lenni. Én a helyedbe olyan sportot választanék, ami nem erõsít igazán, inkább átformál. Hogy példával is szolgáljak, ugyan nem tudom honann szeretnél fogyni, de választhatod magadnak az úszást, a teniszt vagy a squast, de ha van bátorságad beíratkozhatsz egy latintáncos oktatásra. Remélem segítettem. Szép napot! :)
miért lenne sok??????
A kérdező hozzászólása: Hát..csak ahogy végigolvastam a régebbi hasonló kérdésekre adott válaszokat...nekem úgy tûnt, hogy általánosságban itt azt gondolják, hogy ez bizony sok. :S Meg magamnak sem tetszem. De épp erre vonatkozott a kérdés, hisz ha fogyni kezdek, elõször onnan tûnik el, ahol bizony nagyon is ott kéne maradnia. Ha pedig nem fogyózom, csak sportolok, attól még erõsebbnek érzem magam (úgy értem, erõsebb testalkatúnak). Mit rontok el? Vagy mit tudtok tanácsolni?
Szerintem is sok. Nos nem tudom mennyi idõs vagy, de ha 25 alatt, akkor fogyás után még lehet szép arcod, de a bõrödnek idõ kell a regenerálódáshoz, és ahhoz, hogy összemenjen néhány számot. Én spec 51-53 kilót tartok vonzónak 165 centihez, igaz válogatós vagyok és egyesek szerint a "mûnõkre" bukom. Hát istenem... SZal a megoldás? Fogyj le, aztán tartsd a súlyod. 1 év és az arcod is rendbejön...
Szerintem rossz válaszokat olvastál!
Abszolút nem sok..bár én beszélek mikor én sem vagyok teljesen kibékülve magammal:) ..Egyébként én a rendszeres mozgást tudnám neked ajánlani függetlenül attól, hogy hány kiló vagy mert akkor átrendezõdnek egy idõ után az izomzataid..nem feltétlenül fogsz fogyni, de mégis fizikálisan erõsebb leszel és az azért nem rossz. Egyébként álltalában azt szokták mondani, hogy a normális kategóriához tartozik a 60 kg, de ilyenkor már azt ajánlják, hogy oda kell figyelni a dolgokra..tehát abszolút nincs semmi gond veled csak tartsd a súlyod szerintem mert ez így még teljesen normális. Márcsak azért is mert sokkal könnyebben fölszaladhat 2-3 kg, mint amilyen lassan le lehet adni:)
A kérdező hozzászólása: Latin tánc?? De jól hangzik! Köszi mindenkinek a válaszokat. Egyik nap én is szépnek látom magam, másik nap iszonyú kövérnek. Nehéz ez. De akkor szerintetek mégiscsak a sport a megoldás. A második válaszolónak: sajna már elmúltam 25, úgyhogy ez kilõve.
13:55-ös vagyok. Ha elmúltál 25, akkor meg pláne nem vagy kövér ezzel a súllyal!!!! :D

165cm magas és 60 kiló vagyok! Ez normális?

Mert én igazából nem fogyni szeretnék hanem izmosodni!Milyen mozgást vagy gyakorlatokat ajánlotok a futás mellé mert az szeretem!És körübelül ha napi 30percet futok és edzek mellé akkor mennyi id? után lenne látszata?

Legjobb válasz: mivel nincs rajtad sok felesleg elõször leolvad majd a zsír, utána fehérje és szénhidrátdúsan kell táplálkozni, hogy szert tehess izomra.. A proformnak nagyon jó készítményei vannak, csak vigyázz,nehogy felfújasd magad, inkább szálkásan az megmarad. Ha fiú vagy könnyebb dolgod lesz. A futással vigyázz, mert ha túlzásba viszed sérülhetnek az izmok, inkább biciklit javaslok állva az edzés elejére, de levezetésnek is jó fele arányban, lehet szobabicikli is.

mivel nincs rajtad sok felesleg elõször leolvad majd a zsír, utána fehérje és szénhidrátdúsan kell táplálkozni, hogy szert tehess izomra.. A proformnak nagyon jó készítményei vannak, csak vigyázz, nehogy felfújasd magad, inkább szálkásan az megmarad. Ha fiú vagy könnyebb dolgod lesz. A futással vigyázz, mert ha túlzásba viszed sérülhetnek az izmok, inkább biciklit javaslok állva az edzés elejére, de levezetésnek is jó fele arányban, lehet szobabicikli is.
Az a helyzet, hogy futástól nem leszel izmos. Izmot súlyzókkal lehet építeni. Sõt elképzelhetõ, hogy a futástól még vesztesz is az izomtömegedbõl. Ezért súlyzós edzés mellé sem ajánlatos. A futás hobbi szinten csak és kizárólag állóképesség fejlesztõ, "szív erõsítõ" hatással jár. Akármilyen hihetetlen még a fogyáshoz sem a legjobb módszer. Fogyni tempós 40-50 perces gyaloglással lehet, kb 120-130 as pulzus tartományban, amikor még nincs nagy izommunka, mivel az egyetlen izom, ami zsírt használ a munkához a szív, viszont a futás a glikogén raktárakat üríti, ami szénhidrát felhasználást jelent, mivel az izommunka ezzel jár, DE nem elég intenzív izommunka az izmosodáshoz. Ahhoz, hogy izmosodni tudj pozitív kalória mérleget kell kialakítani, vagyis több kalóriát kell bevinned, mint amit felhasznál a szervezeted, viszont ez csaknem mindig zsírosodással is jár. A megemelt kalóriát fehérje és szénhidrát dús tálálkozással kell elérni, mert az izmok fehérjébõl épülnek fel, ezért fehérjét kell fogyasztani. A szénhidrát pedig a kiürült gligénraktárak feltöltéséhez, azaz az energiaellátáshoz kell!!
Sok fehérje, kevés futás, súlyzók. Ha fiú vagy, kis súlyok, majd egyre nagyobbak, egyre kisebb sorozattal (lábra is, de arra a bringa is megteszi). Ha lány vagy, kicsi súlyok, nagy sorozatszám. Mindenképpen sok nyújtás (izomláz ellen is). Szálkásító gyakorlatok sem hátrányosak szerintem. A futás nem tesz jót az izületeknek, a séta, kerékpározás, lovaglás, úszás sokkal egészségesebb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!