Találatok a következő kifejezésre: 165 cm vagyok, és kb (18 db)

Kb 165 cm vagyok, és 50.5 kg. Tavaly voltam már 52.13/L. A szüleim azt mondják, hogy híznom kéne legalább 2kg. Szerintetek is?

Legjobb válasz: szerintem hízni sose kell. igen, ez így vékonynak hangzik, de egyáltalán nem biztos hogy anorexiás. én 169 cm vagyok és 49 kg, mégse vagyok anorexiás, teljesen átlagos alkatom van.. (biztos könnyûek a csontjaim) sose hízz :) hízni könnyû fogyni nem.

szerintem hízni sose kell. igen, ez így vékonynak hangzik, de egyáltalán nem biztos hogy anorexiás. én 169 cm vagyok és 49 kg, mégse vagyok anorexiás, teljesen átlagos alkatom van.. (biztos könnyûek a csontjaim) sose hízz :) hízni könnyû fogyni nem.
Nem, pont jó ez az arány :) ) én 167 cm vagyok és 53 kg, de 3 kg-t le akarok adni sulikezdésig :) ) 15/L
szerintem se kell híznod, ha így jól érzed magad! Ha változtatni akarsz az alakodon, inkább izmosodj! :)
Én 165 centi vagyok és 52 kiló, de 4 évvel idõsebb, mint Te. Még csak most fogsz majd serdülni, ilyenkor sok minden változik rajtad.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Járok Hip-hop-ra és elég jól megy. Izomban sincsen hiányosság.

165 cm vagyok es 60 kg szeretnek 10 kg fogyni, szerintetek mit ehetek es mit nem es kb mennyi ido alatt lehetne ezt leadni?

es a sportolasra nincs nagyon idom esteleg max valamit itthon ami nem zajos!!!köszönöm elöre is a valaszokat:)

Legjobb válasz: http://shapeshifter.blog.hu/2012/02/27/kal#more4212358 És az embernek arra van ideje amire akarja, kifogás nincs, én suliidõben hajnali fél 5-kor kelek, hogy kimehessek futni.

http://shapeshifter.blog.hu/2012/02/27/kal#more4212358 És az embernek arra van ideje amire akarja, kifogás nincs, én suliidõben hajnali fél 5-kor kelek, hogy kimehessek futni.
Zöldség, gyümölcs, sovány hús, teljes kiörlésû kenyér (max reggelire), kb 3 óránként kevés étel, próbálj meg nem jól lakni (nem azt jelenti hogy olyan keveset egyél hogy éhezz) Naponta 10 perc futás 20 perc torna, fél órád csak van magadra, és így kb heti egy kiló le is megy.
10 perc futással és 20 perc tornával zsírt nem fogsz égetni, de ettõl még nem hasztalan.
10Kg minimum két és fél hónap alatt. Mi az ami zajos? Tornázásnak pl semmi hangja nincs Az evés tök mindegy rád van bízva, a lényeg, hogy egyél.
A kérdező hozzászólása: Fehérjediéta hatásos lehet?
Szerintem nem fogyoznod kene, a konditol izmot szedtel fel es orulj neki mert valoszinuleg feszesebb vagy mint 54 kilosan....

180 cm vagyok és 70 kg. Ez sok? Mert szerintem az. Anyáék is mindíg mondják h kövér vagyok. Meg h anya 19 évesen nem volt enni kg. Igaz ő kb 165 cm. A hasam kicsit nagy, és a csípőm széles. Hogy tudnám eltüntetni onnan a zsírpárnákat?

Legjobb válasz: Én 22 vagyok 170 cm és 67kg. Az jó?? Nem... De én is kíváncsi lennék hogy lehet ezt eltüntetni. Nekem is a hasam nagy és széles a csípõm(végülis ez a szülés után maradt rám). És ebbe az a baj hogy pont errõl a 2 testrészrõl marhára nehéz ledolgozni a zsírt,ha lelehet egyáltalán;)

Én 22 vagyok 170 cm és 67kg. Az jó?? Nem... De én is kíváncsi lennék hogy lehet ezt eltüntetni. Nekem is a hasam nagy és széles a csípõm(végülis ez a szülés után maradt rám). És ebbe az a baj hogy pont errõl a 2 testrészrõl marhára nehéz ledolgozni a zsírt, ha lelehet egyáltalán;)
Sziasztok!Nekem van egy könyvem (Horváth Ilona szakácskönyve), elég híres, s ebben van egy táblázat, hogy mi a normál kg és mikor. a Ti esetetekben: 18-24 év között(nõ): 165 cm 53 kg 170 cm 56 kg 175 cm 59 kg 180 cm 62 kg 185 cm 66 kg Én magamra nézve ezt szoktan nézegetni, s mérvadónak venni, de szerintem a neten is lehet találni valami hasonlót biztos, ami valahogy el is térhet. De neked kell szerintem eldöntene, hogy-e új neked, vagy próbálsz tenni valami, de szerintem is lehet olyan, hogy az ott van és kész, mert egyszerûen genetikai tulajdonság.
Ti boldog ifjúság. Fogyózni felesleges. Inkább fittnesz terembe menjetek mozogni , megfelelõ edzés programmal tudjátok formálni magatokat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Én 15 leszek nemsokára, 165 centi vagyok, és 50 kg.vagyok.Sok? mert szerintem az vagyok, és szeretnék fogyózni.
NE fogyózz. könyörgöm hagyjátok abba lányok ezt a kövér vagyok dumát 160-180 cm magasan és 50-75 kg-as mindenki szép és karcsú OK??? Érthetõ? Egy dietetikus aki ezek után a haját tépi
A dietetikus válaszadó a hajtépés helyett inkább szúrjon oda két sort, hogy a fogyókúra helyett érdemes kipróbálni a rendszerezett és egészséges táplálkozást (nem szigorú diétáról beszélek) és ezt egybe kötni egy kis sporttal, mert épp abban a korban van a két önjelölt fogyókúrázó, amikor ezzel a legtöbb (pozitív) változást érhetik el és a jövõbeli életmódjukat is megalapozhatják. Úgy érzem, hogy mindkét esetben erre lenne szükség, mert nem kilókban mért fogyással éritek el azt, amit szeretnétek, hanem azzal, ha foglalkoztok magatokkal és kiegyensúlyozottak lesztek emiatt.
Na én viszont 165 cm vagyok 21 éves és 68 kg. úgy képzeljtek, hogy tesi szakos fõsulis hallgató, év közben állandóan mozgok, mégsem tudok leadni egy grammot sem.
én 180cm vagyok, kb 62 kg. 14/L . van a hasamon és a combomon felesleg. és a csípõm is széles. De szerintem ha magadnak tetszel ne változtass rajta.;) [ mondjuk szeretnék leadni pár kilót. )

15 éves vagyok 65Kg és 165 cm szeretnék ugy kb.55 kg lenni. Hogyan foggyak le gyorsan? Valami konkrét kellene.

Segitség..

Legjobb válasz: Hát 159 cm vagyok. Voltam 65 kg én is, de most már csak 52 vagyok. Mondjuk én eljártam futni, és kevesebbet ettem. De késõbb elkövettem azt a hibát, hogy kihagytam a reggelt, és délutánra olyan éhes lettem, hogy ettem egy csomót. Azt ne csináld. Vissza is szedtem pár kilót. Majd kicsit megint leadtam, és stagmáltam. Utána a sok idegeskedés miatt fogytam le nagyon, azóta is tartom a súlyom. De nem kívánom, hogy sokat idegeskedjél, de nekem így sikerült, de ha nem rontom késõbb el a fogyókúrám a kihagyott étkezésekkel, akkor úgy is tudtam volna tartani a súlyomat. mindenbõl szabad enni, csak a mennyiségre kell figyelni! És muszáj mellette mozogni!

Hát 159 cm vagyok. Voltam 65 kg én is, de most már csak 52 vagyok. Mondjuk én eljártam futni, és kevesebbet ettem. De késõbb elkövettem azt a hibát, hogy kihagytam a reggelt, és délutánra olyan éhes lettem, hogy ettem egy csomót. Azt ne csináld. Vissza is szedtem pár kilót. Majd kicsit megint leadtam, és stagmáltam. Utána a sok idegeskedés miatt fogytam le nagyon, azóta is tartom a súlyom. De nem kívánom, hogy sokat idegeskedjél, de nekem így sikerült, de ha nem rontom késõbb el a fogyókúrám a kihagyott étkezésekkel, akkor úgy is tudtam volna tartani a súlyomat. mindenbõl szabad enni, csak a mennyiségre kell figyelni! És muszáj mellette mozogni!
A kérdező hozzászólása: Köszii.. betartom. :) :D

15 éves vagyok és kb 165 cm és kb 62 kilo. Elkezdhetem a fogyokurát?

mert azért van rajtam sulyfelesleg és nem nagyon birom elviselni

Legjobb válasz: Az a lényeg, hogy sokat mozogj, például járj futni vagy aerobicozni, vagy ha nincs lehetõséged eljárni valahová, akkor csak egyszerûen ugrálj otthon zenére. A fõ, hogy ne úgy kezdd, hogy na akkor most és amennyit csak kibírsz, majd a végén úgy esel össze. Fokozatosan állj neki, és hétrõl hétre jobban fogod bírni, és akkor csinálhatsz többet is. Az evéssel pedig úgy bánj, hogy ne egyél össze-vissza mindent. Nem a fogyókúra a lényeg, fõleg nem ilyen fiatal korban, hanem hogy ne egyél össze minden marhaságot. Csak akkor vegyél magadhoz valamit, ha a hasad éhes, nem amikor a szemed megkívánja. Ez nagyon fontos. Délelõtt például egyél gyümölcsöt, és igyál minél több ásványvizet, délben egyél rendesen, de ne túlozd el. Délután zöldségek, meg pár apróság. És éjszakára ne egyél nehéz ételt, ami megülheti a gyomrodat!

Az a lényeg, hogy sokat mozogj, például járj futni vagy aerobicozni, vagy ha nincs lehetõséged eljárni valahová, akkor csak egyszerûen ugrálj otthon zenére. A fõ, hogy ne úgy kezdd, hogy na akkor most és amennyit csak kibírsz, majd a végén úgy esel össze. Fokozatosan állj neki, és hétrõl hétre jobban fogod bírni, és akkor csinálhatsz többet is. Az evéssel pedig úgy bánj, hogy ne egyél össze-vissza mindent. Nem a fogyókúra a lényeg, fõleg nem ilyen fiatal korban, hanem hogy ne egyél össze minden marhaságot. Csak akkor vegyél magadhoz valamit, ha a hasad éhes, nem amikor a szemed megkívánja. Ez nagyon fontos. Délelõtt például egyél gyümölcsöt, és igyál minél több ásványvizet, délben egyél rendesen, de ne túlozd el. Délután zöldségek, meg pár apróság. És éjszakára ne egyél nehéz ételt, ami megülheti a gyomrodat!
Kerüld a csipszet, édességet, üdítõket. Helyettük egyél gyümölcsöt. Jah, de a gyümi lehetõleg ne banán legyen, hanem valai más, mert abban sok a kalória. Ne a kaja mennyiségét csökkentsd drasztikusan, hanem a minõségén javíts! Neke dsok fehérjére és vitaminokra van szükséged. Egyél fehérhusit mondjuk salátával vagy zöldségkörettel. Vagy tejterméket, tojást. Ezek megadják neked a kellõ mennyiségû fehérjét. Meglátod, fél év és mindenki megkérdezi: mitõl lettél ilyen csini?????
Szia! Én is ugyanígy vagyok, mint te. :( Én kb. 60-61 kg vagyok, és idegesít, hogy nem vagyok csinos. :( De egyszerûen ha nem eszel, elgyengülsz. Velem is megesett már. Az étrendeden változtass, most én is azt próbálom! ;)
A kérdező hozzászólása: igen valoszinüleg az a baj hogy össze vissza eszek mindne és nem nagyon figyelek az étremdemre de esténknt nem nagyon szoktam enni . amugy hetente 3 -szor járok edzésre és minden hétvégén általában egyszer lovagolok 1 másfél orát de attol függetlenül hogy az adott napon lovaglok e vagy sem mindig kimegyek és elvégzem az istállo körüli munkákat .nem szoktam enni chipset se nagyon csoki , csak ha megninálnak .inkáb sütis vagyok :) de akkor ez a fogyokura jo számomra vagy sem ? amugy köszönöm a válaszokat és megprobálok változtatni :)
A sporttal sok mindent elérsz, fogyókúrát felesleges erõltetni mert ellentétben azzal amit hiszel, nem feltétlenül zsírt égetsz. Az izmaid is bánhatják, a közérzeted is rosszabb lehet, szerintem nem egészséges. Ha jobban érzed magad egy pár kilóval kevesebbel, akkor igyál sok folyadékot, de ne cukrosat, és menj le valahova rendszeresen futni pl. Annak eredménye is lesz. Az elõbb leírtaknak pedig csak hátránya, és csalódott is leszel ha nem sikerül a súlyleadás csupán azzal ha krixkraxokat eszel, vagy rosszabb esetben nem eszel. Legyengüléshez is vezethet ha tútzásba viszed.
A kérdező hozzászólása: de ha nem fogyokurázom nincs megszabott étrendem akk nem fogyok :S söt szntem inkább annál jobban össze vissza eszem:S ez a 90 napos diéta elég jonak tünik de sok rossz dolgot is olvastam hogy, kevés a fehérjabevitel és még fejlödésben lévö szervezetnek szüksége van rá meg hogy az izmokat bontja és majd a végén visszaszedem a dupláját ez viszont elég hervaszto ..

165 cm magas vagyok, és kb 65 kg, szeretnék leadni 3-5 kg-ot. Mennyi idő alatt sikerülthet?

Sajnos kihíztam a tavaly nyári ruháimat, és már hasat és vastag combokat is sikerült növesztenem. Mennyi id? alatt sikerülhet leadnom pár kilót, ha minden nap mozgok 1-1,5 órát (aerobic, felülések és próbálom rávenni magam a futásra is) és kevesebbet eszem (ezt káposztaleves kapszulákkal és fogyi tejshakekkel érem el)???

Legjobb válasz: Szia! Én pont úgyanígy vagyok, mint te. A sport eleve nagyon jó, a kapszula is, szerintem ezekkel leadhatsz heti 3 kilót simán!!! Én most kezdek neki az almadiétának, 5 napig csak almát fogok enni, attól kb. 5 kiló le is megy, de ha nem vigyázok, gyorsan vissza is jön! :( Viszont itt a nyár, vigyázok mostmár, hogy ne hízzam vissza! :)

Szia! Én pont úgyanígy vagyok, mint te. A sport eleve nagyon jó, a kapszula is, szerintem ezekkel leadhatsz heti 3 kilót simán!!! Én most kezdek neki az almadiétának, 5 napig csak almát fogok enni, attól kb. 5 kiló le is megy, de ha nem vigyázok, gyorsan vissza is jön! :( Viszont itt a nyár, vigyázok mostmár, hogy ne hízzam vissza! :)
de jo nektek en kicsit idoseb vagyok de ezzel a sullyal szeretnek fogyni de nem adom magam a fogyokuras kajakra sem a tornara! =(((
akkor nem fogsz lefogyni az holtbiztos kedves második válaszoló, de legalább a szándék megvan benne, d kár hogy az édeskevés A kérdezõnek pedíg annyi hogy ne válaszd a könyebbik utat, mert az gyorsabb, ugyanis semmi jóval nem kecsegtet, a lényeg hogy a testzsírszázalékodat csökkentsd ne a testsúlyodat, a kettõ nem egyenesen arányos egymással, mint azt sokan hiszik, diétázni kell ahhoz hogy lefogyj /nem káposztaleveles, meg 90 napos, / hanem precíz megtervezett, kimért étkezésre, és négy hónap alatt olyan alakod lesz mint senki másnak körülötted, igen macera, igen nehéz, körülményes, csak épp az eredmény is ezzel párhuzamosan a legjobb ;-) sok sikert!!
A 3-5 kg az nem valami sok, 1-1, 5 hónap alatt szép lassan ledobhatod. A második hozzászóló viszont veszélyes utat mutogat neked (és magának is!!). A heti 3 kg rengeteg fogyás, az egész belsõ egyensúlyod felborulhat tõle!!! Olyan hormonzavart szedhetsz össze, hogy a siratófal adja a másikat!! Heti 0, 5-1 kg tekinthetõ kíméletes súlycsökkenésnek. Hogy az 5 nap-5 kg almadiétáról már nem is beszéljek :(

165 cm vagyok kb és 56kg szerintetek dagadt vagyok? Hogyan tudnék egészségesebben táplálkozni?

Legjobb válasz: Szerintem ideális a testsúlyod ,mivel körübelül én is ennyi vagyok és pár napja voltam egy dietetikusnál és megmondta,hogy ez így pont jó bár ez alkat kérdése is Figyelj oda nagyon a folyadék bevitelre ,az a kulcsa mindennek, és kis adagokat egyél ötször tudom mindenki ezt mondja , de tényleg így van (: mellette találj ki valami jó sportot magadnak és hidd el jobban fogod magad érezni a bõrödben .Nem ajánlom,hogy minden percben méregesd a súlyod ,mert abba csak beleõrülsz .. hidd el ezen én is át estem (:

Szerintem ideális a testsúlyod , mivel körübelül én is ennyi vagyok és pár napja voltam egy dietetikusnál és megmondta, hogy ez így pont jó bár ez alkat kérdése is Figyelj oda nagyon a folyadék bevitelre , az a kulcsa mindennek, és kis adagokat egyél ötször tudom mindenki ezt mondja , de tényleg így van (: mellette találj ki valami jó sportot magadnak és hidd el jobban fogod magad érezni a bõrödben .Nem ajánlom, hogy minden percben méregesd a súlyod , mert abba csak beleõrülsz .. hidd el ezen én is át estem (:
Tökéletes a súlyod a magasságodhoz! Egyél nyugodtan bármit ami jól esik és mozogj sokat!
Nem kell az összes hájacskát eltüntetni a pocakodról, hiszen attól vagy igazán nõies, és a menstruációhoz is kell egy bizonyos mértékû testzsír.
Ezekkel a paraméterekkel nem lehetsz dagadt.
Szia, Szerintem óvakodj azoktól a diétáktól, amelyek mellett éhezel. Van itt példa: http://divany.hu/eletmod/2012/11/05/harcosok_etrendje/?fb_ac.. Néha azért van szerencsés eset, amikor a dietetikus is megszólalhat. A mai világban sajnos elég sok minden újraéledt, amit már rég túlhaladtunk már. Néha olyan dolgok is, amelyek a régi korok emberének talán valamit használtak, de a mai kor életritmusában már nem biztosan úgy hat. Az éhezést, a táplálékmegvonást a szervezet hónapokig piheni ki, felborítja az anyagcserét. Egy felborított rendszer laikusként én nem merném megmondani hol köt ki. A mai korban már megvan, hogy nagyjából mennyi kalória szükséges egy nõnek/férfinak/gyermeknek egy meghatározott életmódhoz. Ezt 5-szöri étkezésre bontva elérheted, hogy ne legyenek nagy vércukor hullámaid, illetve az õket kísérõ inzulinszint hullámok. Az is megtalálható már, hogy mikor érdemes gyors vagy lassú szénhidrátot enni. Ha bõvebben érdekel a téma érdemes cukorbeteg vagy PCOS fórumokon tudakolódzni. Ott már vérre megy a dolog, komolyabban veszik. Amúgy meg bárki mondhat, neked bármit. Ha egészséges vagy elég sok mindent kibír a szervezeted. Van még egy blog, amit tudok ajánlani, akit érdekel a mozgással-táplálkozással egybekötött életmód: http://www.azendietam.hu/index.php?option=com_myblog&Itemid=.. Itt 13 jelentkezõ számol be az élményeirõl. Mindenki máshonnan indul, másmilyen testi adottságokkal. Egyéni tervezett programot kap, ami alapján próbál helyes élettani értékeket, lelki célokat kitûzni. Mozogni bárhol tudsz a fentiek figyelembe vétele nélkül, mozogj minél többet, s rááll a tested. S vigyél be annyi energiát, amennyire szükséged lesz. Nagyjából ennyi.
ja napközbe kajcsiz.reggeli ebéd, s akor este kibirod vacsi nélkül.tudom nehéz, de drukolok.
szia drága a hasadra nagyon vigyáz husz éve szenvedek , este max almát egyél, vagy más gyümölcsöt.vagy csak 1 tányér levest.nem kivánom neked mit ma i map is szenvedek ezel én is.gyerekkorobba nem figyeltem elégé.sokkeröt s kitartást kivánok.vacsi hejet.felülést csináltam.2hétig és két hétig tartot a szép poci.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek :) nagyon aranyosak, és segítõkészek vagytok!
de azért néha nem árt egy kis hashajtó kúrát tartani... nekem a guttalax nagyon jól bevált :) egy egy kúra után mindig ledobok pár kilót és felszabadultnak érzem magam
Én 162 cm vagyok és 52 kg és nem vagyok kövér.Sokan irigyelnek is.Ez testalkattól is függ (pl. milyen vastag a csontozatod).De ha nekünk nem hiszel akkor itt is megnézheted hogy ideális: http://www.hazipatika.com/taplalkozas/fogyokura/bmi_testtome..
A kérdező hozzászólása: sportolok heti 3x legalább :) igazából csak a pocakomon van egy kis felesleg, ami elvileg az esti kajálások miatt van. csak az a baj, hogy nem bírom megállni hogy ne egyek este. erre valami ötlet?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek! :)
A kérdező hozzászólása: elfelejtettem + 6 óra heti néptánc minden héten.
Nem vagy kövér, csak lehet pár kg felesleged (6-8 kg). Heti 4 óra mozgás mennyiségben jó, de mit takar pontosan? Hogy este nem eszel, azt felejtsd el, belassítja az anyagcseréd. Egyél este is, csak leginkább fehérjét (sovány túró, tojás, sovány húsok, zöldségek), és lefekvés elõtt 2 órával egyél utoljára. Nasikat, édességeket, cukros italokat mellõzd, meg a túl zsíos ételeket.
A kérdező hozzászólása: 4 óra mozgáshoz tart hát minden nap megyek a suliba a suliig van majdnem 1 km, szabadidõmben biciklizés, torna óra... Köszi a segítséget!
nem eggyátalán.Ha kövér, dundi, duci , dagadt közül kéne választanom az a kicst duci

Hogyan öltözhetnék alakomnak megfelelően? Kb.165-6 cm vagyok és 58kg. A felesleg inkább a csípőmön van.

Legjobb válasz: csípõgatyát semmiképpen ne hordj,hordj olyan felsõt, ami lefelé bõvül.

csípõgatyát semmiképpen ne hordj, hordj olyan felsõt, ami lefelé bõvül.
egy olyan felsõt vegyél fel, ami mell résznél passzos, a mell alatt tegyél egy övet, lefele meg kicsit legyen lazább, lehet fodros is. egyenes szárú farmert vegyél fel, így a melledre terelõdik a figyelem, és a laza felsõ a derekadat nem emeli ki, ne legyenek nagy minták, mert attól nagyobbnak fogsz látszani. a nadrág sötétkék vagy fekete, ill mindegy csak sötét legyen. valami hosszú nyakláncot rétegesen feltenni bokacsizma mivel a csipõd a szélesebb azt körte alkatnak hívják itt egy oldal, jól leírja mit , hogy kell http://www.interno.hu/index.php?option=com_content&task=view.. sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Viszont én nem szeretem a trapéz nadrágokat.Inkább a csõszárúakat kedvelem, ha helyesen kombinálom a felsõkkel, akkor hordhatom én is? Mert ugye hasi részen van inkább a felesleg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!