Találatok a következő kifejezésre: 165 cm vagyok, és (128 db)

12 évesen 165 cm vagyok és 45 kg és a mellbőségem 28 cm. Ez normális?

Legjobb válasz: Isteneeeeeem! Utolsó! Hülye vagy! :D Ha 90 cm lenne a melllbõséged, akkor kb. elõre lenne 1 méter. :D:D:D Kérdezõ, szerencsés vagy, az én mellbõségem kb. 5 cm. 12/l

Isteneeeeeem! Utolsó! Hülye vagy! :D Ha 90 cm lenne a melllbõséged, akkor kb. elõre lenne 1 méter. :D:D:D Kérdezõ, szerencsés vagy, az én mellbõségem kb. 5 cm. 12/l
Kedves kicsi 12 éves lánykák! Ha 7 cm a mellbõséged akkor az...na szóval ez lehetetlen. Lehet hogy senki nem magyarázta el még nektek, de akkor legalább olvassátok el az elõzõ komikat! A mellbõséget nem a mellszélétõl a mellbimbódig kell, hanem a mellbimbódtól a hátadon vissza ugyan addig a mellbimbódig, szóval egy körben. Kedves kérdezõ! Amennyiben nem jól mérted a mellbõségedet, akkor jó, amennyiben jól mérted, szóval körbe a teljes mellkasod körül..akkor...hát az súlyos. :)
7-es! 6-os vagyok. Most mértem, 4 cm. XDXDXD
utolsó hozzászóló: nekem is öt centi xdd 12/l
Picit nem ártana hízni.
28? talán az 5 éves húgomnak van annyi.. nekem 14 évesen a mellbõségem már 90 cm, pedig kicsik a melleim! úristen, valamit nagyon rosszul mértél...
Ha valóban 28 cm a mellbõséged, akkor az nagyon nem normális. (Persze tuti hogy nem ennyi, mérd meg rendesen.)
Ha csaj vagy nem kell, ha fiú akkor 50 kiló kéne
28? :D Csecsemõnek nagyobb Mellbõséget úgy mérd, hogy a mellbimbódnál, és körbe a mellkasod Úgy mennyi?
kedves 12 évesek: TI vagytok a hülyék! hogy lenne már 4 cm?! egy asztallap vastagabb, hogy fújná vissza a ventilátor a fingotokat :DD itt okoskodtok, közben fogalmatok sincs a dologról! igen, 90! ha a mellem alatt is lemérem, a két adat alapján az jön ki, hogy 75B a méretem... vezessétek már körbe a hátatokon azt a nyamvadt mérõszalagot! ugye, hogy ugye? elõbb guglizzatok rá, mielõtt itt pattogtok! 15L

Mitõl függ a baba súlya? Attól függ hogy mit eszünk? 31 hetes vagyok 4 kilót híztam és a doki azt mondta hogy most 1700 g körül van a baba! Lehet nagy babám? 165 cm vagyok és 56 kg-mal kezdtem. Remélem nem lesz 4 kg-os.

Legjobb válasz: Ha valaki terhességi cukorbeteg és nem tartja a diétát, akkor lehet túl nagy a baba, de amúgy nem befolyásolja az étkezés a baba súlyát. Emiatt nehogy koplalj terhesen! Én kicsi vagyok (160 cm és 46 kg teherbeesés elõtt), a férjem nagy darab és nagy súllyal született, terhességi cukros lettem, amíg ez nem derült ki, addig rengeteg édességet ettem, utána diétáztam, de a kalóriát bevittem nem szénhidrátból, tehát nem éheztem egyáltalán és a fiam így is csak 3090 gramm lett.

Ha valaki terhességi cukorbeteg és nem tartja a diétát, akkor lehet túl nagy a baba, de amúgy nem befolyásolja az étkezés a baba súlyát. Emiatt nehogy koplalj terhesen! Én kicsi vagyok (160 cm és 46 kg teherbeesés elõtt), a férjem nagy darab és nagy súllyal született, terhességi cukros lettem, amíg ez nem derült ki, addig rengeteg édességet ettem, utána diétáztam, de a kalóriát bevittem nem szénhidrátból, tehát nem éheztem egyáltalán és a fiam így is csak 3090 gramm lett.
én ma voltam ultrahangon 31+ 6 naposan, a baba becsült sulya 2087 g , eddig 5, 5 kg-ot hiztam. a doki azt mondta, nem lesz nagy baba... azt néztem, hogy 32 hetesen 2000 g- 2300 g körül vannak a babák. szoval a tied nem hiszem, hogy lesz 4 kg..de sztem még 3, 5 kg sem. persze ez majd a végén mikor kibujt tudjuk meg :D
32+3-nál becsülték a babámat 1909 gr-nak. Én 42 kg voltam 160 centihez mikor teherbe estem, a 32. héten +11kg-nál tartottam, a 40-ig 13 lett összesen. Én az utolsó idõben híztam nagyon keveset, aki pedig vékonyan indul neki a terhességnek, többnyire többet is szed fel, mert a szervezetnek ilyenkor kell a tartalék. A babám amúgy 40. héten született kerek 3 kg-mal. Nem voltam terhességi cukros, meg kifejezetten vizes sem. Amúgy a szülésnél nem az a leglényegesebb, hogy milyen súlyú a baba, hanem hogy mekkora a fejkörfogat.
szerintem nem attól függ hogy mennyit eszünk és a súlybecslés is tévedhet bizony néha sokat is. én rám rá ijesztettek mikor be kellett feküdnöm túlhordás miatt hogy készüljek fel hogy nagy baba lesz súlybecslésnél mondtak 4200gr-ot. de szerencsére csak 3500gr született és 54cm :)

Kb 165 cm vagyok, és 50.5 kg. Tavaly voltam már 52.13/L. A szüleim azt mondják, hogy híznom kéne legalább 2kg. Szerintetek is?

Legjobb válasz: szerintem hízni sose kell. igen, ez így vékonynak hangzik, de egyáltalán nem biztos hogy anorexiás. én 169 cm vagyok és 49 kg, mégse vagyok anorexiás, teljesen átlagos alkatom van.. (biztos könnyûek a csontjaim) sose hízz :) hízni könnyû fogyni nem.

szerintem hízni sose kell. igen, ez így vékonynak hangzik, de egyáltalán nem biztos hogy anorexiás. én 169 cm vagyok és 49 kg, mégse vagyok anorexiás, teljesen átlagos alkatom van.. (biztos könnyûek a csontjaim) sose hízz :) hízni könnyû fogyni nem.
Nem, pont jó ez az arány :) ) én 167 cm vagyok és 53 kg, de 3 kg-t le akarok adni sulikezdésig :) ) 15/L
szerintem se kell híznod, ha így jól érzed magad! Ha változtatni akarsz az alakodon, inkább izmosodj! :)
Én 165 centi vagyok és 52 kiló, de 4 évvel idõsebb, mint Te. Még csak most fogsz majd serdülni, ilyenkor sok minden változik rajtad.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Járok Hip-hop-ra és elég jól megy. Izomban sincsen hiányosság.


Tényleg nagyon kövér vagyok? Mi a véleményetek? 165 cm vagyok és 69 kg.

Mindig is vaskos voltam.18 évesen 59-62 kg voltam. Most 22 vagyok, és mindenki azzal piszkál, hogy fogyni kéne meg ilyesmi. Nagyon idegesít, hogy nincs jobb dolguk, csak hogy piszkáljanak, ezzel lehet megbántani a legjobban. Nehezen tudom igy elfogadni magam, az tény, mert nincs is küls? képem magamról, mióta híztam.30-31es farmerokat hordok. Még így sem vagyok kövér szerintem. Ja, a kérdés: szerintetek ez normális, hogy ennyit híztam, vagy a 4 év alatt sok a 7 kg és már elhízásnak mondható? Ha megmondjátok hova rakhatok fel képet, akkor szivesen felraknám, hogy lássátok is, mir?l beszélek. El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: én 168 cm vagyok és 69 kg. Sztem sok. Én is dundi vagyok.

én 168 cm vagyok és 69 kg. Sztem sok. Én is dundi vagyok.
szerintem, nem vagy kövér, kép? amúgy meg sport még senkinek sem ártott meg ;)
Képrõl meg tudnám mondani de így látatlanban nehéz eldönteni. Ide feltölthetsz: http://www.ivpicture.hu/ http://www.kephost.com/ http://keptarolo.com/
http://www.kepfeltoltes.hu Aztán a linkedet másold be ide.
Egyrészt ha téged nem zavar, akkor nem marhára mind1?
szerintem irigyek rád azért piszkálnak. nekem tetszik az alkatod. (de igazából én a kövérreke is bukom. 90 kg volt a legsoványabb barátnõm) valaki kitalálta hogy a csonollekciók szépek, és az maradt az evárás. (amugy jó a kép.)
Nem vagy kövér, inkább kicsit telt alkatú. Ha téged nagyon zavar, sportolj, diétázz, de mások véleményével nem kell foglalkozni.
én blokkolnálak!!
(helyesbítek: kövérekre bukom. véletlenül irtam az is szót.)
22:23-as vagyok. Csinos vagy nagyon. Biztos, hogy 69 kg vagy? Csodálkoznék.
Azt hiszem a kérdezõ csak "bókokat" akart begyûjteni ;)
Nehezen hiszem el, hogy te ezen a képen 69 kg vagy, én nézek ki így 165 cm-el és 60 kg-mal, és 29-es farmert hordok.
Kép alapján kizárt hogy 165 centi vagy és 69 kiló
Hûûûûûha. Erre azt kell mondjam, hogy baromi jó alakod van! Pedig szégyen, nem szégyen, eddig azokat a nõket tartottam (szintén nõi szemmel) szépnek, akik 50-53 kilósak voltak. De ezek szerint azért, mert rossz ellenpéldákat kerestem...hát...ezek szerint van jó is. Én a helyedben nem fogynék. Szeretném magam olyan eredetinek, amilyen vagyok. :) :) :) És örülnék, hogy engem ilyen különleges alakkal áldott meg a jóisten. A legjobb szó szerintem a szexis rá. :D Válogass megfelelõ ruhákat éséésés...le vagyok nyûgözve. :)
Szerintem nem vagy kövér egyáltalán!Én 165cm vagyok és 67 kg és elmondom neked ezerszer kövérebb vagyok látszólag mint Te!Van hasam(2szer szültem), a combom jóval vastagabb mint a tied!!!!Szóval szerintem jól nézel ki! Szintén heterosexuális nö!:)
szerintem nagyon jol nezel ki, es ezt heteroszexualis nokent mondom neked
nem vagy elhízva, tök jó alakod van
Nekem tetszik az alakod, szerintem nagyon szépek a vonalaid. Viszont ahogy már fentebb is irták, egy kis sport még senkinek nem ártott meg.. Az egészséges belsõ (amihez hozzátartozik a sport) is legalább annyira fontos, mint a külsõ.
A kérdező hozzászólása: Itt a kép. Az oldalamon a háj kicsit le van fogva, ez meglepetés albumhoz készült. http://kepfeltoltes.hu/100512/sz_rke_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A kérdező hozzászólása: Tényleg 69 kg vagyok, csak nehéz a csontom, ezt apukámtól örököltem. Tesóm is mondta, hogy nem nézek ki 69nek. Szóval a közvetlen környezetem bíztat, csak a többiek fikáznak. Amugy elkezdtem futni járni kb. 3 héttel ezelõtt. 10 napig minden este mente, hát nem kellett volna, mert ugy bedagadt mindkét bokám, hogy dolgozni is alig tudtam. (álló munkám van).

Szerintetek normális, hogy 14 évesen 165 cm vagyok és 45 kg?

Lany vagyok, versenyszeruen uszom hetente 8x

Legjobb válasz: Szerintem teljesen normális, átlagos. Én 15 éves létemre 153 cm, és 45,5 kg vagyok. :D

Szerintem teljesen normális, átlagos. Én 15 éves létemre 153 cm, és 45, 5 kg vagyok. :D
A kérdező hozzászólása: A testsulyom is normalis?:D
14/F 172cm 53kg
Szerintem 8-10 kilót is hízhatnál.
A kérdező hozzászólása: Olyan sokat?? :O

165 cm vagyok és 64-65 kg. szerintetek ez nem sok egy picit? 14/l

Legjobb válasz: De sok!! Engem 12 évesen ilyen adatokkal küldtek el kórházba,hogy fogynom kell. Most 166 cm vagyok és 57 kiló. Sokkal jobb így...

De sok!! Engem 12 évesen ilyen adatokkal küldtek el kórházba, hogy fogynom kell. Most 166 cm vagyok és 57 kiló. Sokkal jobb így...
izomban ugyanennyi jól néz ki , de a tény, hogy nõbõl vagy, feltételezhetõ az, hogy eléggé látszik rajtad a zsír
én 164 cm és 48 kiló vagyok de baromi csontos... komolyan mint egy csontváz de hiába próbálok hízni nem tudok, pedig nekem is egy 50-60 kiló lenne az ideális. sztem ha jól érzed magad akkor nincs baj :)
ez sok.En 167 cm vagyok es 50 kg. a legdurvabb sulyom ehhez a magassaghoz 60 kg volt, es rettento kovernek tartottam magam. 14 evesen 163 cm es 48 kg voltam a tinedszer kor sok kilot adott.:) de azota minden oke.
A kérdező hozzászólása: egyébként megelégedve nem vagyok magammal :/ próbálok odafigyelni arra hogy mennyit eszem, és minél többet mozogni
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :)
Hát, mikor én ennyi voltam (szintén 165 cm-vel), akkor nekem sok volt. De! Te még csak 14 éves vagy, vélhetõen fogsz még nõni. Most nehogy fogyózni kezdj! Csak figyelj oda, hogy többet ne szedj fel, és majd huszonévesen, ha még mindig soknak tartod, akkor diétázol. (Én amúgy 25-26 évesen voltam ennyi, és az nem ugyanaz!)
Én 162cm, 63kiló vagyok. Nekem ez sok! Nem érzem jól magam, fél éve még 53 54kg voltam.. Azzal teljesen ki voltam békülve! Most újra ez a cél! De ha neked nincs gondod magaddal, más miatt ne fogyókúrázz!
A kérdező hozzászólása: és hány centi voltál?
14 évesnek nem tudom- de én huszon évesen voltam ennyi, és nagyon jól néztem ki ezzel a kilóval:) :)
de sztem sok én csak 54 vagyok ennyi cmrel.
minimum -5kiló szerintem, de lehet 1-2vel több is belefér a minuszba
Én 62 kg voltam 14 évesen (162 cm), nagyon nem voltam elégedett magammal(általános tinibetegség :D), ezért elkezdtem sportolni(futni , felülésezni, stb.), kevesebbet ettem(nem betegesen kevesebbet, csak a vacsorára inkább joghurtot, gyümölcsöket , kevesebb édesség napközben). Most 16 évesen 54 kg vagyok, 164 cm, és sokkal jobban érzem magam . Szerintem nem vagy sok, és még úgyis alakul a tested, de a sport nem árt :)
Nem sok.
Én 171 cm vagyok és 57kg 14/l

165 cm vagyok és 78 kg. Szülés után vagyok és szeretnék egészségesen fogyni, úgy, hogy a babámnak ne ártsak vele. Mit javasoltok?

Hány kalóriát egyek egy nap? A zab álom nev? kekb?l ehetek-e pár szemet reggel egy bögre tejjel (ha 5 db keksz, akkor tejjel együtt kb 250 kcal)? Az ebéddel még megvolnék, de a vacsorával gondban vagyok, mert folyton nassolnék, f?leg olajos magvakat, mint a dió, mandula, stb. Mit egyek vacsira, hogy ne érezzem annyira éhesnek magam? Hány kalória fér bele egy napba, ha egy éven belül szeretnék leadni 18 kg-t?

Legjobb válasz: Köszi a válaszodat. A napi 2-3 liter megvan, mert tejserkentõ teából iszom kb egész nap ennyit, mellé még vizet is, meg reggel egy bögre tej, 2-3 naponta leves, stb, szóval a folyadék megvan. A zab álom kekszet csak azért eszem, mert zab van benne, és rostanyag, amire szükségem van nekem is meg a babámnak is. De van mûzlim is (mármint nem a szelet, hanem amit joghurtba vagy tejbe lehet tenni, nincs benne cukor, csak gabonafélék, napraforgómag, stb), és azzal felválthatom a kekszet. Azt tudom, hogy a szoptatással el tudok égetni 200 kcal-t is akár, tehát az napi 6 alkalommal 1200 kcal, szóval ennyit minimum meg kell ennem. De kíváncsi lennék, hogy mennyire kéne lecsökkentenem az egésznapi bevitelt, hogy ne hízzak, hanem esetleg akár szép lassan foggyak is. A mozgás egyébként eddig kimerült a babával való egy órás sétában naponta. Ma a dokim szabad utat adott a mozgásnak, úgyhogy lassan elkezdek majd erõsítõ, zsírégetõ gyakorlatokat is, de csak lassan, fokozatosan. De jó lenne tudni, hogy mondjuk vacsira mi az a kcal adag, amit elfogyaszthatok lelkiismeretfurdalás nélkül. Tehát mondjuk 2 alma, vagy egy cézársaláta, vagy ilyenek.

A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat. A napi 2-3 liter megvan, mert tejserkentõ teából iszom kb egész nap ennyit, mellé még vizet is, meg reggel egy bögre tej, 2-3 naponta leves, stb, szóval a folyadék megvan. A zab álom kekszet csak azért eszem, mert zab van benne, és rostanyag, amire szükségem van nekem is meg a babámnak is. De van mûzlim is (mármint nem a szelet, hanem amit joghurtba vagy tejbe lehet tenni, nincs benne cukor, csak gabonafélék, napraforgómag, stb), és azzal felválthatom a kekszet. Azt tudom, hogy a szoptatással el tudok égetni 200 kcal-t is akár, tehát az napi 6 alkalommal 1200 kcal, szóval ennyit minimum meg kell ennem. De kíváncsi lennék, hogy mennyire kéne lecsökkentenem az egésznapi bevitelt, hogy ne hízzak, hanem esetleg akár szép lassan foggyak is. A mozgás egyébként eddig kimerült a babával való egy órás sétában naponta. Ma a dokim szabad utat adott a mozgásnak, úgyhogy lassan elkezdek majd erõsítõ, zsírégetõ gyakorlatokat is, de csak lassan, fokozatosan. De jó lenne tudni, hogy mondjuk vacsira mi az a kcal adag, amit elfogyaszthatok lelkiismeretfurdalás nélkül. Tehát mondjuk 2 alma, vagy egy cézársaláta, vagy ilyenek.

165 cm vagyok és 53 kg. Szerintetek sokat kellene fogynom ahhoz, hogy normális legyek?

Legjobb válasz: én is ugyan ilyen magas vagyok, és érdekes módon nekem az 53 kg így is pont az egészséges határ alsó része.. :D úgyhogy semennyit nem kell fogynod.. ha nem tetszel magadnak azért van mert formátlan vagy, amire jó az alakformálás.. R.Réka, egyebek.. hogy legyen egy kis alakod, picit izmosodj, hogy feszes legyél... ne haragudj de nagyon hülye vagy ha fogyni akarsz..

én is ugyan ilyen magas vagyok, és érdekes módon nekem az 53 kg így is pont az egészséges határ alsó része.. :D úgyhogy semennyit nem kell fogynod.. ha nem tetszel magadnak azért van mert formátlan vagy, amire jó az alakformálás.. R.Réka, egyebek.. hogy legyen egy kis alakod, picit izmosodj, hogy feszes legyél... ne haragudj de nagyon hülye vagy ha fogyni akarsz..
Igen, legalább 53 kilót. Ha teljesen elfogyna a tested, akkor talán normális lennél, mert most biztos, hogy tiszta hülye vagy.
Te sovány vagy. Én 160cm/56kg-al sem vagyok kövér, csak kicsit husi. Ebbõl kiindulva te igen vékony lehetsz!
szerintem ez normális, én is pont ennyi szeretnék lenni, de 10 kilóval több vagyok. És Így sem vagyok kövér!
Én ekkora magassággal még 60-65 kilósan is nagyon jól néztem ki. Nem a súly számít, mert azt befolyásolja az izomtömeg és a csontok vastagsága is például. Szerintem az 56-57 kg az ideális ehhez a magassághoz.
Súlyból egy grammot sem kell fogynod, ha jó alakot szeretnél, akkor kezdj el sportolni valamit.
A kérdező hozzászólása: Sportolok! Kedves utolsó köszönöm a jó tanácsot!:D
Nyugi!!!!!...én 170 cm vagyok, és 65 kg...egyáltalán ne fogyj szerintem, mert ez így pont jó!!!!! Mondjuk szerintem írd oda, hogy lány vagy-e vagy fiú, mert azon is múlik!!!!! Szerintem ne fogyj!!!!! :)
A kérdező hozzászólása: lány vagyok és 13 éves.
Az agyadba van gond :D nem a testeddel. Vagyis inkább a társadalommal.

165 cm vagyok és mégis túl magasnak érzem magam. Mit tegyek, hogy alacsonyabbnak tűnjek?

Egy lány.

Legjobb válasz: Én is így érzek, csak én 164 centi vagyok. Gondolom a környezetedben sok az alacsony, 150 centis lány. Legalábbis magamból kiiundulva ezért érzem magam magasnak, hát méghaa felveszek egy magassarkút. Meg a pasik is dicsérik õket. Hát ez van, el kell fogadni, vagy környezetet váltani.

Én is így érzek, csak én 164 centi vagyok. Gondolom a környezetedben sok az alacsony, 150 centis lány. Legalábbis magamból kiiundulva ezért érzem magam magasnak, hát méghaa felveszek egy magassarkút. Meg a pasik is dicsérik õket. Hát ez van, el kell fogadni, vagy környezetet váltani.
Én 162 cm vagyok, és mindenki magasabb tõlem az ismerõseim közül... szívesen lennék 5-10cm-rel magasabb... Fogadd el, hogy ilyen vagy, a 165 meg egyébként nem annyira magas, hogy alacsonyítani kelljen magad... sõt... hordjál bátran magassarkút! ha 180cm lennél lányként, akkor kellene alacsonyabbnak tûnnöd öltözködési praktikákkal, de így semmi szükséged rá! szerintem.
Én 164 vagyok és az életben nem akarok nöni már :) 17/L
Vágd le a lábad ! XD Egyébként 192 cmes srác vagyok, és szeretem, ha egy lány 180 körül van! :)
180 cm vagyok és mégis túl magasnak érzem magam. mit tegyek? egy lány. :) ... szerintem vannak nálad magasabbak is, legyél magas emberek között és majd elmúlik ez az érzés :D
Ctrl + -
jóóó, az lesz :D
A kérdező hozzászólása: Utolsó 3 válasz nagyon hasznos volt, azt hiszem kipróbálom.
Én 180 cm vagyok, és elfogadtam magam, kesess magas pasit.Hidd el egy a95 cs-es pasi mellett nem érzed magad magasnak.
Szia. A legjobb erre az amputáció, combtól lefelé, ha az se elég vágasd le a fejed és helyezd a földre...vagy egyszerû, állj fejen...

Szerintetek ha 165 cm vagyok és 53 kg és 12 éves lány vagyok akkor túlsúlyosvagyok?

Nem látszik egyáltalán hogy hány kiló vagyok mert 40-nek tippeltek

Legjobb válasz: 60ig ne aggodj

60ig ne aggodj
Azonnal szigorú diéta, napi 5km futás. Amíg nem késõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!