Találatok a következő kifejezésre: 165 cm mik (32 db)

14 éves vagyok, 60kg és 165 cm. Mit tegyek, hogy anorexiás legyek?

Legjobb válasz: Szia.!:) Ne akarj anorexiás lenni, mert az egy betegség és nem is tudsz magadtól. Ha szeretnél fogyni akkor sportolj többet és picit változtass az étrendeden. Én is azon vagyok, heti 4napot sportolok(aerobic, box), sûrûbben eszek gyümölcsöt, zöldséget, nem iszok cukros üdítõket. Ez alatt azt értem, hogy ihatsz 100%- os narancs lét meg ilyeneket.:) És zsíros dolgokat sem eszek, csak néha nassolok. Remélem segítettem valamennyit, sok sikert.!:) 14/L

Szia.!:) Ne akarj anorexiás lenni, mert az egy betegség és nem is tudsz magadtól. Ha szeretnél fogyni akkor sportolj többet és picit változtass az étrendeden. Én is azon vagyok, heti 4napot sportolok(aerobic, box), sûrûbben eszek gyümölcsöt, zöldséget, nem iszok cukros üdítõket. Ez alatt azt értem, hogy ihatsz 100%- os narancs lét meg ilyeneket.:) És zsíros dolgokat sem eszek, csak néha nassolok. Remélem segítettem valamennyit, sok sikert.!:) 14/L
Az, hogy valaki hogy néz ki, az egy dolog, az pedig, hogy hogy érzi magát a bõrében, az egy másik dolog. Ne irígyeld õket, mert a testi egészségromláson túl sokkal többet szenvednek lelkileg, mint gondolnád. Hiába csontsoványak, sohasem boldogok, és sohasem érzik jól magukat a bõrükben, pont ez a betegségük lényege. Nem tudom, hogy 14 évesen te mennyire vagy már "kialakulva", mint nõ, de általánosságban nyugodtan elhiheted, hogy az a súly - magasság arány, amit leírtál, az egy nõnek tökéletes. Még ha 5 - 10 kilót erre is felszednél, még akkor sem lennél kövér, max a legjobb értelemben vett "husi", ami a férfiak 90%-ának bejön, még akkor is, ha ennek ellentmondó hülyeségeket hallasz és látsz a médiában. Ha pedig most egy kicsit rosszul érzed magad a bõrödben, akkor ezt az érzést szorozd meg tízzel, és körülbelül lesz fogalmad arról, hogy hogy érzi magát egy anorexiás, függetlenül attól, hogy hány kiló. Ne nagyon vágyakozz erre!
én most õszintén fogok írni. én is az akarok lenni. de csak amíg el nem érem a kívánt kilót és alakot. a baj csak az, hogy az anorexia nem olyan, ami azután elmúlna, hogy elértük a tervet. szóval inkább meg kéne becsülni a testet, amit kaptunk, olyan amilyen. pedálozhatunk, hogy jobb legyen, jobban hasonlítson az újságokban látottakra, de inkább örüljünk, hogy mûködik. :)

Nagyon sovány vagyok, 165 cm és 35/kg. Mit egyek naponta? Hányszor?

Nagyon sovány vagyok,165 cm és 35/kg.

Legjobb válasz: Hát tényleg nagyon sovány vagy.Mert én 165 cm és 51 kg vagyok,és az orvosok szerint ez pont ideális súly.Szerintem elöbb vizsgáltasd ki magad mert számtalan oka lehet,akár testi akár lelki.Mert lehet hogy ha rengeteget eszel akkor sem fogsz hízni és akkor szinte biztos hogy ez valami betegség.

én 182 centi vagyok és 148 kg.. szivesen adnék neked. mindketten boldogabbak lennénk.
Hát tényleg nagyon sovány vagy.Mert én 165 cm és 51 kg vagyok, és az orvosok szerint ez pont ideális súly.Szerintem elöbb vizsgáltasd ki magad mert számtalan oka lehet, akár testi akár lelki.Mert lehet hogy ha rengeteget eszel akkor sem fogsz hízni és akkor szinte biztos hogy ez valami betegség.
35kg? egy cementeszsák nehezebb, lehet ennyi de én nem tudom elhinni. 35kg az borzalmasan kevés, bioson a csontváz annyi
vegyél mérleget, mert rosszul mér a tied! 35kg nem lehetsz, nem tudnál írni se ha annyi lennél valóban
A kérdező hozzászólása: köszi.O
Figyuz. Eloszoris ha sovany vagy, az nem megoldas hogy eszel mint a hulye, s varod h meghizz. Ha ijen sovany vagy, biztos hogy a szervezetednek eleg jo az anyagcsereje, es nem raktarozza el a dolgokat. A lenyeg hogy sportolj, amennyit csak tudsz. Nem tudom hany eves vagy, de nem fogsz lefogyni ha sportolsz. Csinalj valamit amit szeretsz, es azutan egyel, foleg feherjeben gazdag eteleket. Igy regeneralodnak az izmaid. De ha nem csinalsz semmit csak eszel akkor nem fogsz meghizni. Esetleg a hasadon kezd gyulni a zsir :D. Mindenkeppen sportolj es pihenj. Ja es menj le a gyogyszertarba es vegyel kalciumot.
Basszus, én úgy adnék neked!!!! Én 159 cm, és 147 kg vagyok, és fogyni, hát fogytam már 11 kg-ot, de most abbamaradt, mert nem tudom miért, jött az idegbaj megint és elkezdtem megint sokat enni. :S:( Az élet olyan igazságtalan!!!! :'(
A kérdező hozzászólása: nálam az a baj hogy nincsen étvágyam, és hamar lefogyok! de 35-39 között vagyok:)
Kedves utolsó hozzászóló! Én 169 cm magas vagyok és voltam 39 kiló, és mégis tudtam írni, sõõt! Nem azért voltam ennyi mert anorexiás vagyok hanem csak azért mert baromira nehezen tudok hízni.most sem vagyok sokkal több 45 kiló! Pedig 7x 8x eszek és szalonnát hamburgert sõõt még rengeteg csokit is! Csak nem fog rajtam! Ennyi! Úgyhogy légyszi ne írd azt hogy vegyen mérleget, mert igenis lehet ennyi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Legalább 5x eszek, és rájöttem hogy nem hízok :S Majd elkell szerintemis menni orvoshoz!!!! Hízótablettával?
Egyél sok szénhidrátot és fehérjét naponta 5-6szor és sportolj valamit.
Szerintem nézesd meg magad egy orvossal mert ez már kóros.Pajzsmirigy is lehet a háttérben.Azért remélem nem.
Szia! háát tényleg nagyon sovány vagy.De nem vagy egyedûl sajna!Te mindig ilyen vékony voltál vagy csak valami oknál fogva fogytál le. Én 170cm magas vagyok és 45 kiló! semmitõl nem hízok pedig szeretnék! Én azt mondom neked , egyél azt ami jól esik!(inkább többször keveset) Én naponta 7-8x is eszek, de mondjuk hiába! Ha genetikailag vagy vékony sajna nem tudsz mit csinálni:(

165 cm magassághoz mik az ideális "méretek"?

Pl derékb?ség, csip?b?ség, comb kerülete stb?

Legjobb válasz: Ezek az ilyen ideális méretek akkora butaságok. Azok az ideális méretek, amikben jól érzed magad. Én is 165 vagyok. Nincs cici, nincs pocak, viszont van csípõm (nem keskeny)és hozzá egy termetes hátsó, de szép formás (imádom), nagyon rövid lábak ( pfujj)... Minden alkat más és más... Lehet hogy valakinek ehhez a magassághoz szépek a 85ös mellek és mondjuk a no csípõ, vagy épp a pocak és comb is jól tud állni... Tényleg azok az ideális méretek amiben Te jól érzed és szépnek látod magad :o)

Ezek az ilyen ideális méretek akkora butaságok. Azok az ideális méretek, amikben jól érzed magad. Én is 165 vagyok. Nincs cici, nincs pocak, viszont van csípõm (nem keskeny)és hozzá egy termetes hátsó, de szép formás (imádom), nagyon rövid lábak ( pfujj)... Minden alkat más és más... Lehet hogy valakinek ehhez a magassághoz szépek a 85ös mellek és mondjuk a no csípõ, vagy épp a pocak és comb is jól tud állni... Tényleg azok az ideális méretek amiben Te jól érzed és szépnek látod magad :o)


Az esélyed meg van rá.Most jönnek azok az évek, amikor a fiuk csontozata nagyot nyúlik még .
Igen, mivel magas az apukád van rá esély, kicsit furcsa hogy magas az apukád te meg még elég alacsony vagy, de lehet hogy az a típus vagy aki 16-17 éves korába kezd csak el igazán nyúlni.
tegyetek össze a kezeteket , hogy anyatok magas ferfihoz ment, csak megeygszer ezt tudom irni. Igy szinte 100 hogy te is 180 fölött leszel. en megszivtam mert 170 cm vagyok azert mert anyam olyanhoz ment aki nem eri el a 170 se...apam 168 anyam 158
A kérdező hozzászólása: igen.
nahat mindenki 180 fölött van. mindegyik fiu ?
A kérdező hozzászólása: Van egy 24 éves 180cm, És egy 19 éves 184 cm magas.
ha apad 185 akkor megvan az esely. Szerencsed hogy anyad magas palit valasztott nem 170 cm-t... Mert ha ez lenne akkor azt mondanam semmi esely ra hogy megnösz de igy van ra esely. Tesod van aaz miyle nmagas ?
A kérdező hozzászólása: Fiú.
Fiú vagy, vagy lány? Mert lányban szerintem kicsit magas...
A kérdező hozzászólása: Az magas lenne?
Szerintem simán lehetséges, bár nem hiszem, hogy sok esély lenne rá, de nem kizárt. Amúgy miért szeretnél annyira magas lenni? :O
10/11 ne keseredj el. Olyan furcsán fejezted ki hogy anyám olyanhoz ment féjhez aki nincs 170 cm. Ha jó ember akkor nem számít a magassága. Így remélem nálad csak az a gond hogy nem vagy magas és nem az hogy az apáddal gond van.

Mitõl függ a baba súlya? Attól függ hogy mit eszünk? 31 hetes vagyok 4 kilót híztam és a doki azt mondta hogy most 1700 g körül van a baba! Lehet nagy babám? 165 cm vagyok és 56 kg-mal kezdtem. Remélem nem lesz 4 kg-os.

Legjobb válasz: Ha valaki terhességi cukorbeteg és nem tartja a diétát, akkor lehet túl nagy a baba, de amúgy nem befolyásolja az étkezés a baba súlyát. Emiatt nehogy koplalj terhesen! Én kicsi vagyok (160 cm és 46 kg teherbeesés elõtt), a férjem nagy darab és nagy súllyal született, terhességi cukros lettem, amíg ez nem derült ki, addig rengeteg édességet ettem, utána diétáztam, de a kalóriát bevittem nem szénhidrátból, tehát nem éheztem egyáltalán és a fiam így is csak 3090 gramm lett.

Ha valaki terhességi cukorbeteg és nem tartja a diétát, akkor lehet túl nagy a baba, de amúgy nem befolyásolja az étkezés a baba súlyát. Emiatt nehogy koplalj terhesen! Én kicsi vagyok (160 cm és 46 kg teherbeesés elõtt), a férjem nagy darab és nagy súllyal született, terhességi cukros lettem, amíg ez nem derült ki, addig rengeteg édességet ettem, utána diétáztam, de a kalóriát bevittem nem szénhidrátból, tehát nem éheztem egyáltalán és a fiam így is csak 3090 gramm lett.
én ma voltam ultrahangon 31+ 6 naposan, a baba becsült sulya 2087 g , eddig 5, 5 kg-ot hiztam. a doki azt mondta, nem lesz nagy baba... azt néztem, hogy 32 hetesen 2000 g- 2300 g körül vannak a babák. szoval a tied nem hiszem, hogy lesz 4 kg..de sztem még 3, 5 kg sem. persze ez majd a végén mikor kibujt tudjuk meg :D
32+3-nál becsülték a babámat 1909 gr-nak. Én 42 kg voltam 160 centihez mikor teherbe estem, a 32. héten +11kg-nál tartottam, a 40-ig 13 lett összesen. Én az utolsó idõben híztam nagyon keveset, aki pedig vékonyan indul neki a terhességnek, többnyire többet is szed fel, mert a szervezetnek ilyenkor kell a tartalék. A babám amúgy 40. héten született kerek 3 kg-mal. Nem voltam terhességi cukros, meg kifejezetten vizes sem. Amúgy a szülésnél nem az a leglényegesebb, hogy milyen súlyú a baba, hanem hogy mekkora a fejkörfogat.
szerintem nem attól függ hogy mennyit eszünk és a súlybecslés is tévedhet bizony néha sokat is. én rám rá ijesztettek mikor be kellett feküdnöm túlhordás miatt hogy készüljek fel hogy nagy baba lesz súlybecslésnél mondtak 4200gr-ot. de szerencsére csak 3500gr született és 54cm :)

Tényleg nagyon kövér vagyok? Mi a véleményetek? 165 cm vagyok és 69 kg.

Mindig is vaskos voltam.18 évesen 59-62 kg voltam. Most 22 vagyok, és mindenki azzal piszkál, hogy fogyni kéne meg ilyesmi. Nagyon idegesít, hogy nincs jobb dolguk, csak hogy piszkáljanak, ezzel lehet megbántani a legjobban. Nehezen tudom igy elfogadni magam, az tény, mert nincs is küls? képem magamról, mióta híztam.30-31es farmerokat hordok. Még így sem vagyok kövér szerintem. Ja, a kérdés: szerintetek ez normális, hogy ennyit híztam, vagy a 4 év alatt sok a 7 kg és már elhízásnak mondható? Ha megmondjátok hova rakhatok fel képet, akkor szivesen felraknám, hogy lássátok is, mir?l beszélek. El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: én 168 cm vagyok és 69 kg. Sztem sok. Én is dundi vagyok.

én 168 cm vagyok és 69 kg. Sztem sok. Én is dundi vagyok.
szerintem, nem vagy kövér, kép? amúgy meg sport még senkinek sem ártott meg ;)
Képrõl meg tudnám mondani de így látatlanban nehéz eldönteni. Ide feltölthetsz: http://www.ivpicture.hu/ http://www.kephost.com/ http://keptarolo.com/
http://www.kepfeltoltes.hu Aztán a linkedet másold be ide.
Egyrészt ha téged nem zavar, akkor nem marhára mind1?
szerintem irigyek rád azért piszkálnak. nekem tetszik az alkatod. (de igazából én a kövérreke is bukom. 90 kg volt a legsoványabb barátnõm) valaki kitalálta hogy a csonollekciók szépek, és az maradt az evárás. (amugy jó a kép.)
Nem vagy kövér, inkább kicsit telt alkatú. Ha téged nagyon zavar, sportolj, diétázz, de mások véleményével nem kell foglalkozni.
én blokkolnálak!!
(helyesbítek: kövérekre bukom. véletlenül irtam az is szót.)
22:23-as vagyok. Csinos vagy nagyon. Biztos, hogy 69 kg vagy? Csodálkoznék.
Azt hiszem a kérdezõ csak "bókokat" akart begyûjteni ;)
Nehezen hiszem el, hogy te ezen a képen 69 kg vagy, én nézek ki így 165 cm-el és 60 kg-mal, és 29-es farmert hordok.
Kép alapján kizárt hogy 165 centi vagy és 69 kiló
Hûûûûûha. Erre azt kell mondjam, hogy baromi jó alakod van! Pedig szégyen, nem szégyen, eddig azokat a nõket tartottam (szintén nõi szemmel) szépnek, akik 50-53 kilósak voltak. De ezek szerint azért, mert rossz ellenpéldákat kerestem...hát...ezek szerint van jó is. Én a helyedben nem fogynék. Szeretném magam olyan eredetinek, amilyen vagyok. :) :) :) És örülnék, hogy engem ilyen különleges alakkal áldott meg a jóisten. A legjobb szó szerintem a szexis rá. :D Válogass megfelelõ ruhákat éséésés...le vagyok nyûgözve. :)
Szerintem nem vagy kövér egyáltalán!Én 165cm vagyok és 67 kg és elmondom neked ezerszer kövérebb vagyok látszólag mint Te!Van hasam(2szer szültem), a combom jóval vastagabb mint a tied!!!!Szóval szerintem jól nézel ki! Szintén heterosexuális nö!:)
szerintem nagyon jol nezel ki, es ezt heteroszexualis nokent mondom neked
nem vagy elhízva, tök jó alakod van
Nekem tetszik az alakod, szerintem nagyon szépek a vonalaid. Viszont ahogy már fentebb is irták, egy kis sport még senkinek nem ártott meg.. Az egészséges belsõ (amihez hozzátartozik a sport) is legalább annyira fontos, mint a külsõ.
A kérdező hozzászólása: Itt a kép. Az oldalamon a háj kicsit le van fogva, ez meglepetés albumhoz készült. http://kepfeltoltes.hu/100512/sz_rke_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A kérdező hozzászólása: Tényleg 69 kg vagyok, csak nehéz a csontom, ezt apukámtól örököltem. Tesóm is mondta, hogy nem nézek ki 69nek. Szóval a közvetlen környezetem bíztat, csak a többiek fikáznak. Amugy elkezdtem futni járni kb. 3 héttel ezelõtt. 10 napig minden este mente, hát nem kellett volna, mert ugy bedagadt mindkét bokám, hogy dolgozni is alig tudtam. (álló munkám van).

20 éves, 165 cm, 90 kilós srác vagyok és nem tudok lefogyni akármit próbálok! Mi lehet az oka?

ötlet, tipp valaki?

Legjobb válasz: Mi az hogy akármit? Próbáltad már a leghatásosabb, és észerû módszert? Ha te nem akarsz vele bajlódni, egy dietetikus,2 ezer forintért kiszámolja neked mit és hogyan egyél és mennyit mozogj ahhoz, hogy fogyjál. Persze ha nincs egyéb oka a túlsúlynak( emésztési,pajzsmirigy, hormonális) csak az egészségtelen életmód

Mi az hogy akármit? Próbáltad már a leghatásosabb, és észerû módszert? Ha te nem akarsz vele bajlódni, egy dietetikus, 2 ezer forintért kiszámolja neked mit és hogyan egyél és mennyit mozogj ahhoz, hogy fogyjál. Persze ha nincs egyéb oka a túlsúlynak( emésztési, pajzsmirigy, hormonális) csak az egészségtelen életmód
Le tudsz fogyni, ha igazán akarsz, étkezz úgy, és mozogj sokat, ennyi a tipp, ötlet, stb. Csak így megy. Keress diétés étkezési módokat, és minden nap mozogj egy órát...Legalább....
szió. mielott kiprobalnal barmi csodafogyokurat, es balul sulne el, es tovabb rombolnád az onbecsulesed, kérlek, menj el egy endokrinologus szakemberrel (õ foglalkozik a hormonokkal), és ha már a kórházba mész, látogass el egy diatetikushoz is, és ne kérj tole semmit, csak beszelgess el vele. én vilag eletemben duci voltam, amellett, hogy aktivan sportoltam, egeszsegesen etkeztem, stb. 25 eves koromra "untam meg", és kb az osszes korhazat vegigjartam, mert már az elsonel kiderult, hogy hormonzavarom van, csak az a doki nem tudta kezelni, igy kerestem masikat. szóval teljesen megértelek, es szerintem ha hormonok vannak a dologban, akkor egyszeru eletmodvaltas és gyogykezelés tokeletesen rendbehoz
Paleo táplálkozás? Azzal elég könnyû.
Nekem már sikerült egyszer, most éppen azon vagyok, hogy mihamarabb elkezdjem. A bõrnek a fokozatos fogyás jó. Nálam a sport onnantól jöhetett szóba, amikor már felét leadtam a feleslegnek, mert nem bírták az ízületeim a terhelést. Én az update étkezés szerint fogytam, rengeteg 1-es kódba tartozó kaja van, nem egyoldalú étkezése lesz az embernek. Nem csak 1-est ettem, hanem 2-est is, de 3-ast nem. Lassú fogyás, de tartós. Most szülés után maradt rajtam nagyon sok, de olyan lusta disznó vagyok, nem tudom miért! Pedig annyi, hogy ne azt vegyem ki a hûtõbõl, hanem amazt. Ezzel kellene elkezdeni.
Ne fuss! Mozgásnak jó a séta, ebbõl mehet rengeteg, járj gyalog, ahová lehet. Ha meg tudod oldani az úszást, az nagyon jó, fõleg õgy, hogy rövid távokon nagyon intenzíven csinálod. Valami erõedzés nem ártana, hogy lehetõleg ne izomból fogyj. Étrend: ezzel a súllyal szinte biztos, hogy inzulinrezisztenciád van (vércukor szintet, vérnyomást nem ártana méretni). Mindenképpen jó lenne kizárni a gyors szénhidrátokat, tehát cukrot, lisztet, krumplit, rizst. Erre jó a paleo, Dukan, Atkins - én a paleót választottam. Egyél sok zöldséget, húst, halat tojást és meglepõ gyorsan beindul a fogyás.
Az elõzõ vagyok, igaza van az elõttem szólónak, az úszás is tökéletes!
Ezt a tornát ajánlom neked, le is tudod tölteni ha megtetszik. Szerintem Jillian nagyon jó edzõ. Egy hónap alatt nagyon sokat változott az alakom és nem szenvedsz edzésidõ alatt. http://vdownload.eu/watch/197618-jillian-michaels-last-chanc..
Ja és még annyit, hogy a fehér lisztet cseréld le teljes kiõrlésûre, a cukrot édesítõre. Naponta 5x egyél keveset, ebédkor picit többet, de mondjuk ne sült krumplit vagy tésztát egyél köretnek hanem salátát.
Ha az elõzõ torna nem jön be annyira, itt van még kettõ. Az elsõ pár héten súlyzó nélkül csináld. Én konzerv borsót használok fél kilós súlyzónak, palackba töltött vizet az 1-1, 5 kg-os súlyzó helyett. http://vdownload.eu/watch/228603-jillian-michaels-for-beginn.. http://vdownload.eu/watch/715503-jillian-michaels-for-beginn..

14 eves vagyok, 165 cm es 57 kg. Vastag combom van, fogyni szeretnek. Mit tegyek?

Mindig problemam volt a combjaimmal, eleg vastagok. Meleg van, de en a terdig ero pulcsikba menekulok. Olyan labakat szeretnek amik kozott res van, az annyira szep, en ugy ereznem jol magam. Nem szamit hany kg vagyok/leszek, az erdekel amit a tukorben latok!:) Mit egyek?Mit sportoljak?Mit szabad, es mit nem?:D Elore is koszonom!!:)

Legjobb válasz: 1) elõször is: mit tartasz te vastagnak? Hány centi? Lehet, hogy nem is az, csak te látod annak. 2) sportolsz, tornázol? Az izomtól vastag, vagy zsíros? 3) helyi fogyás egyébként NINCS, csak onnan nem tudsz fogyni. Ha fogysz, mindenhonnan fogysz, így könnyen lehet, hogy az arányok megmaradnak. Ha olyan az alkatod, akkor aszottá is fogyaszthatod magad, akkor is relatíve vastag marad a combod (~ körte alkat). 4) Az, hogy valakinek összeér-e a combja vagy sem, szintén lehet ADOTTSÁG is, ami ellen nem tehetsz. Van, akinek 30 kiló plusszal sem ér össze, van, akinek "40 kiló vasággyal" is súrlódnak a combjai.

1) elõször is: mit tartasz te vastagnak? Hány centi? Lehet, hogy nem is az, csak te látod annak. 2) sportolsz, tornázol? Az izomtól vastag, vagy zsíros? 3) helyi fogyás egyébként NINCS, csak onnan nem tudsz fogyni. Ha fogysz, mindenhonnan fogysz, így könnyen lehet, hogy az arányok megmaradnak. Ha olyan az alkatod, akkor aszottá is fogyaszthatod magad, akkor is relatíve vastag marad a combod (~ körte alkat). 4) Az, hogy valakinek összeér-e a combja vagy sem, szintén lehet ADOTTSÁG is, ami ellen nem tehetsz. Van, akinek 30 kiló plusszal sem ér össze, van, akinek "40 kiló vasággyal" is súrlódnak a combjai.
A kérdező hozzászólása: Nem sportolok, zsiros. A fenekem nem nagy, a combom az ami zavar.
Tesi csak van a suliban, ott általában mindenki fut ami jó


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!