Találatok a következő kifejezésre: 164 cm 63 (2 db)

63 kg vagyok és 164 cm. Mit csináljak, hogy lefogyjak nyárig 8 kg-t?

Legjobb válasz: Ne egyél 18h után. Mozogj sokat.

Ne egyél 18h után. Mozogj sokat.
Válassz olyan diétás recepteket, amiket tényleg nagyon szeretsz enni és kocogj heti 3x. Nekem ez bevált.
20-as éveim elején pont így voltam. ilyen magas vagyok és ennyi kiló voltam állandóan. aztán elkezdtem sportolni, szinte minden nap egy órát. ha más nem volt otthon ugrálóköteleztem, úszni jártam, futottam, aerobikoztam. és elkezdtem diétázni, mindennek megnéztem a kalória tartalmát és nagyon kevés édeséget ettem. 3 hónap alatt lefogytam és nagyon jól néztem ki. vissza sem szedtem hónapokig nem fogyoztam aztán és nagyon jól néztem ki. aztán bekerültem egy irodai munkába ahol a csajok zabáltak megállás nélkül és 3 hónap alatt sikerült 70 kilónak lennem. de ez az én hibám volt, egésznap edtünk rengeteg édeséget, és csak ültem az asztalnál egész nap.
Szobabiciklit ajánlom heti 5x minimum 1óra! Én így fogytam 1hónap alatt 4kilót meg persze kevesebb kaja és édesség.Sok víz és gyümölcs, köret fõleg zöldség legyen. Ebben nincs semmi megerõltetõ csak a biciklihez kell hozzá szokni de 2 hét után meg sem kottyan az az 1 óra :)

164 cm vagyok 63 kg-mal. 8 kg-ot szeretnék leadni. Elérhető ez a 90. nap végére?

Legjobb válasz: Én 160/59-rõl indultam és 1 hónap alatt lement 6 kg. Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Simán.

Én 160/59-rõl indultam és 1 hónap alatt lement 6 kg. Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Simán.
HA sportolsz is a diéta mellett, akkor simán.De biztos vagy benne, hogy nem sok a 8 kg mínusz picit?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!