Találatok a következő kifejezésre: 164 cm, kiló (23 db)

164 cm, 68 kg, és 33 hetes terhes vagyok. Sok helyről hallom, hogy még csak most jön a java, hogy felkússzanak a kilok. Igaz ez?

Általában kordában tudom tartani az éhségrohamokat, nem eszek sokkal többet mint azel?tt, csak éppen hajlamos vagyok a hízásra.

Legjobb válasz: Hát sajnos igaz. De ne aggódj azért ebben van víz is ami lemegy. Én is ezzel vígasztalom magam. :) én rám is ugyanez igaz mint rád, de nyugi, ha most vagy 164/68 akkor az nagyon jó, szerintem én 162/78 vagyok és nem látszom többnek mint amikor 68 voltam. Nekem a combomon és ahasamon lûtszik de összességében nem. Kb még egy 4 kiló biztos felmegy. ha hajlamos vagy. De nem biztos, inkább készülj többre és kellemesen fogsz csalódni ;) 38 hetes kismama

Hát sajnos igaz. De ne aggódj azért ebben van víz is ami lemegy. Én is ezzel vígasztalom magam. :) én rám is ugyanez igaz mint rád, de nyugi, ha most vagy 164/68 akkor az nagyon jó, szerintem én 162/78 vagyok és nem látszom többnek mint amikor 68 voltam. Nekem a combomon és ahasamon lûtszik de összességében nem. Kb még egy 4 kiló biztos felmegy. ha hajlamos vagy. De nem biztos, inkább készülj többre és kellemesen fogsz csalódni ;) 38 hetes kismama
Elozozónek: en is 162/78 vagyok :) 25 hetes. Probalok 80 alatt maradni, konnyu diataval (terhes noknek valoval amit vedono adott) De olyan neheeeez:)
Nem feltétlen, ez fõleg a szervezetedtõl függ. Valamennyit biztosan, de ez lehet 1 kg is, csak a bébid súlya. Én pl: a 32. hétig 9 kg-t szedtem fel, és a 34. héten még mindig ugyanynnyi kg voltam (66), nem változott a súlyom. Késõbb (a 36. héten) elkezdtem vizesedni és pár nap múlva + 2kg szaladt fel, a védõnõm szerint víz. Most voltam ismét ellenõrzésen, azóta még fél kg-t híztam... 39 hetes kismami
Én 158 centi vagyok, most 70 kg és mindjárt szülök (szombatra vagyok kiírva) A terhességem elejétõl fogva 5 kiló jött rám, az is 2 lépcsõben. Szerintem ez nem mondható soknak... Amúgy egyéni, hogy ki mikor mennyit hízik, de igen, általános , hogy az utolsó idõben nõl sokat a baba, már napi 28 grot, ezért lehet az utolsó hóban jön még pár kiló. De láss példának engem, nekem nem jött... Ne ezen parázz, szülés után majd lemegy:-) Legyetek jól, és egészségesek, ez a lényeg!!
Hát én 165 cm vagyok, és 73 kg a 25 héten. Szerintem 80-ig nem fogog megállni, de én nem foglalkozom vele, mert fogyózni nem tudok, diétázni meg nem akarok. Majd lemegy.
Rajtam 33 hetesen 8 kiló volt.Most 38 hetes múltam és 9.5 kg.Mondjunk én nem vizesedek (még), de eszek bõven folyamatosan.Nem feltétlen jön fel még sok.Én úgy olvastam, hogy a terhesség 21-31 hetei közt jön fel a legtöbb.Azalatt a 10 hét alatt jön fel az összes hízásunk fele.A többi eloszlik elötte és utánna.

Szerintetek egy 164 cm-es lánynak aki 74 kiló de jól eloszlik rajta a súly és egyáltalán nem néz ki túlsúlyosnak kell fogyókúráznia?

A családom folyton ilyeneket mondd hogy baja lesz a szívemnek meg hasonlók! Holott semmi bajom nincsen és szerintem én még nem tartozom a kövér kategóriába! És az alkatom is ilyen! De nálunk aki nem 45 kiló annak már fogyókúráznia kell! Elegem van abból, hogy nem hagynak békén! Pedig nem eszek csokit meg ilyeneket! Egészségesen étkezem! Szerintem nekem még nem veszélyes a súlyom!

Legjobb válasz: Akkor most állísd át a férfit nõre jó? Kedves Hölgyem! Önnek szüksége van némi fogyókúrára! Testtömeg-indexe alapján ugyanis a túlsúlyosak csoportjába tartozik. Gondolom ezt Ön tudta már eddig is - esetleg környezete néhány elejtett szóval felhívta rá figyelmét -, de most itt a lehetõség, hogy tegyen is ennek érdekében valamit. Érdemes még megmérnie a derék-körfogatát is. Amennyiben ez 88 cm felett van, akkor érdemes lenne néhány kilót leadnia. A derék körfogata ugyanis utal a lerakodott zsír nagyságára és arra, hogy Ön esetleg "alma" típusú túlsúlyos, amely nõknél ugyan ritkább, de fokozott egészségügyi kockázatot rejt magában. Tehát: próbáljon meg a lehetõségeken belül egészségesebben táplálkozni, kicsivel többet mozogni. Valószínûleg ebben az életkorban még nem jelenthet nagy problémát a túlsúlyának leadása. Viszont nem csupán hiúsági okokból csökkentse súlyát, hanem gondoljon arra is, hogy ezzel még megelõzheti a krónikus betegségek kialakulását! Ha babát terveznek, a normális testtömeg-index segítésével megelõzheti a terhességi cukorbetegség kialakulását is! A súlycsökkentéshez számtalan helyen találhat segítséget, köztük a legjobbakat éppen itt, oldalunkon! 28,2 bmi-d Arányosan telt vagyok 168,5 cm el és 63-64 kg val!és nekem is fogynom kellene kb 5-6 kg ot hogy szép alakom legyen és mellé izmosodnom,sokat sportolok 79 kg voltam tavaj augusztusban simán le lehet fogyni ennyit.hozzáteszem én is arányos vagyok kövéren is de ez akoor is dagi már Ne haragudj de ez egészséget veszélyeztetõ túlsúly..

Akkor most állísd át a férfit nõre jó? Kedves Hölgyem! Önnek szüksége van némi fogyókúrára! Testtömeg-indexe alapján ugyanis a túlsúlyosak csoportjába tartozik. Gondolom ezt Ön tudta már eddig is - esetleg környezete néhány elejtett szóval felhívta rá figyelmét -, de most itt a lehetõség, hogy tegyen is ennek érdekében valamit. Érdemes még megmérnie a derék-körfogatát is. Amennyiben ez 88 cm felett van, akkor érdemes lenne néhány kilót leadnia. A derék körfogata ugyanis utal a lerakodott zsír nagyságára és arra, hogy Ön esetleg "alma" típusú túlsúlyos, amely nõknél ugyan ritkább, de fokozott egészségügyi kockázatot rejt magában. Tehát: próbáljon meg a lehetõségeken belül egészségesebben táplálkozni, kicsivel többet mozogni. Valószínûleg ebben az életkorban még nem jelenthet nagy problémát a túlsúlyának leadása. Viszont nem csupán hiúsági okokból csökkentse súlyát, hanem gondoljon arra is, hogy ezzel még megelõzheti a krónikus betegségek kialakulását! Ha babát terveznek, a normális testtömeg-index segítésével megelõzheti a terhességi cukorbetegség kialakulását is! A súlycsökkentéshez számtalan helyen találhat segítséget, köztük a legjobbakat éppen itt, oldalunkon! 28, 2 bmi-d Arányosan telt vagyok 168, 5 cm el és 63-64 kg val!és nekem is fogynom kellene kb 5-6 kg ot hogy szép alakom legyen és mellé izmosodnom, sokat sportolok 79 kg voltam tavaj augusztusban simán le lehet fogyni ennyit.hozzáteszem én is arányos vagyok kövéren is de ez akoor is dagi már Ne haragudj de ez egészséget veszélyeztetõ túlsúly..
Semmi gond nincs a súlyoddal, ennyi plussztól bajod sem lesz, csak a mai divatnak megfelelni akarók szerint vagy túlsúlyos.
Ha te jól érzed magad így és tetszel magadnak, akkor minek? 74 kiló szerintem még nem durva túlsúly, nem is hiszem, hogy ettõl bajod lehetne. Ha valami egészségügyi gondot okoz, és az orvos is ezt tanácsolja, vagy hízol még hozzá, és szeretnél, akkor majd lefogyhatsz.
Minimum 15 kg túlsúly van rajtad, a családodnak tökéletesen igaza van! A BMI 27 fölött van, ami már az erösen túlsúlyos szint, közel van a betegesen elhízotthoz.
Nem kell, csak elvileg tovább élnek és egészségesek. Semmi sem kötelezõ.
Gyerekem, te nem bírod a kritikát, a segítõt sem. Ha most azért haragszol, mert többségben másképp gondoljuk, mint te, oké, erre azt mondod, nem is ismerünk, oké, de akkor tényleg, miért tõlünk kérdezed, és fõleg, miért húzod fel magad ismeretlenek véleményén? Ha nem akarsz, ne fogyj le. Ha jól érzed magad, tök jó neked. Viszont ha nagyon kiváncsi vagy, hogy 8-10 ember miért gondolhatja másképp, fogj kézen két nagy zacskó krumplit, és próbáld meg egy napig cipelészni õket. Ha aztán eleged lesz és leteszed, na akkor jössz rá, mi a különbség. De csak ha akarod, naná.
A kérdező hozzászólása: Teljesen komolyan mondtam. Dietetikus írta a diétámat össze még az elsõ fogyásomnál! Azt kezdtem újra!
Nem, valóban nem kötelezõ rizst enni, de úgy beszéltél róla, mint ami külön rossz, holott nagyon is sokat segít a fogyásban. Amúgy még mindig nem értem a problémádat. Fogytál sokat, még fogsz is, örülj neki. Ja és ha igazi választ akarsz a kérdésedre: a szüleid valószínûleg azért b*szogatnak, mert régebben toltad magadba a csokit meg chipset, zabáltál két pofára, és hiába mondták, hogy sok lesz meg elhízol, nem érdekelt. Aztán nagy nehezen elrángattak dietetikushoz, és végre leadtál pár kilót. Aztán persze mikor meguntad, újra zabálni kezdtél, nem tudtál ellenállni. Még jó, hogy ki vannak akadva. Aztán a nyüstölésre újra elkezdted a diétát. Fogadj nekik szót, fogd be a szád, és csináld a diétát, mielõtt szívinfarktust kapsz. Nah, remélem, ilyen választ vártál.
Kérdezõ! Én a te súlyodnál egy kicsit voltam több és én nagyon-nagyon duci voltam. A magasságom ugyanannyi mint neked. Elhitettem magammal, hogy olyan 60 kg-snak nézek ki, de aztán kaptam olyan szavakat, hogy nem tudtam enni... és tükörbe nézni, amíg le nem mentem 51re. DE!!! A mai napig ismerek olyan lányt, aki 70 kg, de azért mert sportol és csupa izom!és Teljesen jó az alakja. Mindenesetre még rátehet az is, hogy nehéz csontozatú vagy. Hitelesebb választ tudtunk volna adni, ha testzsír%ot adtál volna meg vagy cm-t(mell/derék/csípõ/comb). Ha pl a csípõd már 100 körül/felett van vagy a derekad 80-85 cmkörül, akkor az nem hiszem, hogy egészséges lenne.
A kérdező hozzászólása: 12:24 ne haragudj de ki vagy te hogy ilyeneket állíts rólam? Abba bele se gondoltál hogy esetleg asztmás voltam ás a sok gyógyszertõl híztam meg ugye? :) Kajától soha nem híztam! ÉS amit le adtam azt se híztam vissza! Nem tudom, hogy jössz te ahhoz hogy látatlanba ilyeneket állíts! Én nem mondtam rólad semmit! Mert nem ismerlek! Úgyhogy szerintem fogd be a szádat aztán takarodjál el innen! ;)
Na jó. Szóval volt egy betegséged, ami miatt nagyon elhíztál, azt szeretnéd leadni. Részben sikerült, sportolsz is. De te ahelyett, hogy örülnél az eredményednek, rinyálsz, és felteszel egy teljesen hülye kérdést úgy, hogy az infók kb 1/4-ét sikerül megosztanod az emberekkel. Mi persze találgatunk, te meg ahelyett, hogy észbe kapnál, és leírnál mindent részletesen, megsértõdsz, és mindenkit elküldesz anyjába. Okos kislány vagy. :) Mondom én, hogy inkább az agyaddal van baj. Amúgy remélem, már meggyógyultál az asztmából, durva betegség. :S
Egyébként szerintem ne haragudj a szüleidre. Mert ugyan most már nem veszélyes a súlyod, de régen az volt. Meg beteg is voltál, biztosan aggódnak érted. Jót akarnak neked, vigyázni rád. És ha látják, hogy még többet leadtál, akkor örülni fognak, hogy egészséges vagy.
1. Pont azon az egy oldalon nézed a bmi-det, ami rosszul írja, mert a 27-es bmi már nem normál, hanem túlsúlyos tartomány. (25-ig normál) 2. Felõlem dagadj csak amíg akarsz, nem nekem lesz rosszabb.
Hacsak nem csupa izom vagy (ám ha ez lenne a helyzet, senki nem piszkálna a kilóiddal), akkor biztosan van rajtad túlsúly. És nem fogyókúráznod kell, hanem változtatni a szokásaidon (evés, alvás, mozgás, stb). Nem elkezdeni kell pl mozognod, hanem változtatni a megszokotton, vagy kiegészíteni, ilyesmi. Ugyanígy minden egyebet sem árt újra és újra átgondolni és felülvizsgálni, hogy hatékony-e és valóban az egészségedet szolgálja-e. Szerintem ez hasznosabb lenne az önigazolás keresése helyett. :)
A kérdező hozzászólása: És? Attól még nem kötelezõ megenni a rizst! Már bocs de miért kéne vékonynak lennem azért mert hip-hop-ozok? :D Bocs de ez nevetséges! Nem nem veszem támadásnak de nem egészen a kérdésemre kaptam választ! De teljesen mindegy mert ahogy mondtam már senki nem ismer és idegen emberektõl kérni tanácsot baromság :D Látatlanba megítélni az embert..
Na de miért kétmondatonként árulod el a valódi helyzetet? Ha te is le akarsz adni pár kilót, akkor pláne nincs probléma. Ha cseszegetnek, ne törõdj velük, csak csináld a dolgod. Amúgy két hét alatt négy kiló sok, ne rohanj, a lassú fogyás biztosabb. (Már ha ezek a dolgok igazak. Magamról tudom, hogy a fogyókúrám kezdetén hajlamos voltam megszépíteni mindent, de aztán muszáj volt belátni, hogy az nem is négy kiló, csak 40 deka, mégiscsak feszül még az a nadrág stb. stb.)
A kérdező hozzászólása: De egyáltalán nem látszik rajtam!!
A kérdező hozzászólása: http://www.hazipatika.com/taplalkozas/fogyokura/bmi_testtome.. ide beírtam az adataimat és azt írták normális vagyok. nem értem minek kell mindenkinek csontváznak lennie!
*tavaly bocs
dehogy...ez túlsúly
"qkker1 válasza: Semmi gond nincs a súlyoddal, ennyi plussztól bajod sem lesz, csak a mai divatnak megfelelni akarók szerint vagy túlsúlyos." Ne etesd ilyenekkel az embereket. 10 kg túlsúly már nem túl egészséges. Nem azt mondjuk neki, hogy 45 kiló az ideális, hanem mondjuk a 65. Óriási különbség.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem is értem minek tettem fel ezt a kérdést! Ti nem ismertek engem, soha életetekben nem láttatok szóval én voltam a hülye hogy feltettem ezt a kérdést mert semmi közötök nincs hozzá hogy hány kiló vagyok! Hozzáteszem anno 2 éve fogytam 10 kilót, bocs igen ezt nem mondtam! Azóta egy dekát sem híztam vissza! Nekem igenis számít ez. Nem nektek kell megfelelnem! Ja és hozzáteszem az orvosom csak nézett amikor megmért mert nem nézett volna 74 kilónak! Azt mondta valószínüleg a csontozatom miatt! Szó sincs arról hogy nem vallom be magamnak de nem zabálok édességeket stb. Ja és ne mondja senki hogy mozogjak mivel évek óta versenyszerûen táncolok! Úgyhogy bocs de egyáltalán nem érdekel mit gondoltok! :D Fõleg hogy látatlanba mondjátok a dolgokat! De én kérek elnézést! ;)
A kérdező hozzászólása: 11:56 nem tudom elolvastad e de egészségesen étkezem!! Nálam az nem fehér kenyeret jelent! Nem eszem krumplit rizst, semmit amiben sok a szénhidrát! Félreértés ne essék. Egészségesen eszem és sportolok is. Nem ezzel van a probléma ! Ki mondta azt hogy fehér kenyeret eszek? Nem ilyen tanácsot kértem!
A kérdező hozzászólása: Ja és most két hét alatt már lement 4 kiló megint! Nem arról volt szó, hogy én egyáltalán nem is akarok diétázni! Hanem hogy miért kell ezzel cseszegetni! Szó se volt arról hogy én nem szeretnék leadni pár kilót! A kérdés az volt, hogy tényleg ennyire sürgõs?! De már mindegy. Én vagyok a hülye!
Ja hogy sportolsz. Akkor valószínûleg izmos vagy. Akkor mi a probléma? Bár versenytánctól általában vékonyabbak az emberek, de a te dolgod... De szerintem nem a testeddel van baj, hanem az agyaddal, ha a jóindulatú tanácsokat támadásnak veszed. Egyébként a rizs nem hizlal, de ne törõdj vele. ;)
fogytál 10kg-ot és azt hiszed, hogy isten vagy... nem : TE KÖVÉR VAGY, DAGADT.

164 cm, 64 kiló vagyok. Mennyit érdemes leadnom?

Förtelmesen érzem magamat. Itt a nyár, strand, egyebek... Én sem akarok kimaradni ezekb?l, ezért le akarok adni pár kilót. Szerintetek mennyit kéne, hogy ne legyek undorító bikiniben? 5-10 kilót? Mondjuk annyiból "szerencsés" vagyok, hogy a háj egyenletesen oszlik el rajtam, így jó, ha mindenhonnan fogyok.

Legjobb válasz: Szerintem 5 kiló elég lenne.De lehet, hogy 1-2 kilóval többet kellene, mert ezek az elsõ kilók mégcsak a vizet és az izmot jelentik, az pedig kevésbé látszik meg.A zsír lebontása csak ezután jön.De ha sokat sportolsz, akkor 5 kiló után tökéletes alakod lesz:)Ne késlekedj, minél elõbb láss neki!

Szerintem 5 kiló elég lenne.De lehet, hogy 1-2 kilóval többet kellene, mert ezek az elsõ kilók mégcsak a vizet és az izmot jelentik, az pedig kevésbé látszik meg.A zsír lebontása csak ezután jön.De ha sokat sportolsz, akkor 5 kiló után tökéletes alakod lesz:) Ne késlekedj, minél elõbb láss neki!
Én úgy tudom hogy magasság-110. Úgyhogy kb 54kg-nak kéne lenned, de ez se igaz mindenkinél.
Ahogy írod az arányaidat, nem lehetsz annyira túlsúlyos, úgyhogy szerintem nincs nagy gáz. De ha fogyni akarsz, elég lenne 4-5 kiló, rajtad már megláttszana!
Ez csak részben a testmagasságod függvénye, és nem tudod megbecsülni hogy mennyi rajtad a felesleg. Meg lehet, csak Te nem vagy képes, és nem azért mert bénha , vagy mert hülye lennél. Nyugi. A tökör legyen a kontroll.
en 165 cm es 56-57 kilo vagyok. szerintem az ugy jo... igaz en sportolok tehat van rajtam izom ami nehezebb mint a haj. de szerintem olyan 57 kilo korul az megfelelo lenne neked.


Kép nélkül nehéz megmondani.
Hát hallod valami tuti nem stimmel , mert én hasonló paraméterekkel (magasság meg kg) 10-30 centikkel kevesebb vagyok az adott területeken.
A kérdező hozzászólása: Igen annyi vagyok. De neked sokkal kisebb a derekad!
Lehet, hogy ez hülye kérdés, de tuti, hogy 66 kiló vagy? Én 165 cm vagyok, szintén 98-as mellbõséggel, 80-as derékbõséggel és 106-os csípõvel, és bizony több mint 80 kg-t nyomok. Nem vagyok egy erõs csontozatú valaki. Vagy ez mitõl függ?
Kedves utolsó az természetes is:P Kérdezõ:Ha sportolsz és nem eszel péksütit se nem lehetsz kövér:)
hát a derekad nagyon széles. igen, kellene fogynod. a derekad (hasad) nagyobb mint a melled...
A kérdező hozzászólása: Nem sajnos nem írtam el ): 17 vagyok és sportolók.. nem eszek kenyérfélet egyébbként csak iskolaidõben pékségbõl veszek reggelit ami barna zsömle..
A derekad és a csípõ méreted egy kicsit sok, kéne egy kicsit rá fogynod
Szerintem kene fogynod, de termeszetesen mertekkel, es nem kaja megvonassal hanem egeszseges eletmoddal. Hany eves vagy? Merz azert ez is lenyeges...
Igen, tutira van rajtad elég felesleg, pláne, hogy ekkora a derekad, biztos nem vagy izmos és feszes... Nem elírás a derék adatod?
Kilók alapján nem vagy nagyon kövér, de a derekad tényleg durván széles o.o
Ezekbõl nehéz megmondani de nagyon nagy a derekad.. Szóval van rajtad felesleg.
10. vagyok. Igen, pont ezért kérdeztem, mert centiben jóval kisebb vagyok, kilóban meg sokkal több.
A kérdező hozzászólása: Egyébként 55 kiló vagyok
Figyu ezzel énis igy vagyok :) de naponta am 5-ször kellen-e étkezni én 3-szór szoktam de ha fogyni szeretnél úgy h ne keljen koplalni mert ha nem eszel akkor utána elkezdesz enni úgyhogy ajánlanám a zöldségeke, gyümölcsöket és kis sport mondjuk futás de ha ezeket nem szeretnéd akkor amit általában eszel akkor azoknak a felét edd meg úgy hatásos :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsodat, igen..a sportolásra már én is gondoltam, meg igyekszem kevesebbet enni, pl reggelire csak egy fél kenyeret..nem többet! :D bár tényleg nem vagyok kövér, de minden evés után valahogyan nagyobb a hasam..nem tudom miért, de igyekszem kevesebbet enni. köszi a választ;)

Én 14 éves vagyok 164 cm és 58 kiló. Nem merek strandra menni csak ha nagyon eltakarom a testem mert attól félek hogy mások lenéznek mert van rajtam felesleg. Szerintetek is ciki?

Legjobb válasz: Tudom, hogy ez nem válasz, de én 15 vagyok, és 44 kiló, de még így se merek kimenni a strandra, csak családdal, mert én is félek, hogy meglátják a hasamon meg a combomon a felesleget. Szóval nem vagy egyedül, ha ez egy picit is vigasztal! :)

Tudom, hogy ez nem válasz, de én 15 vagyok, és 44 kiló, de még így se merek kimenni a strandra, csak családdal, mert én is félek, hogy meglátják a hasamon meg a combomon a felesleget. Szóval nem vagy egyedül, ha ez egy picit is vigasztal! :)
Ne azért menj strandra, hogy mások mit fognak gondolni, hanem azért, hogy jól érezd magad. Leírás alapján egyáltalán nem hangzik vészesnek, rosszabbak is simán járnak strandra. Ha csak tökéletes alakú emberek számára tartanák fenn, nem lenne értelme üzemeltetni a strandot. Rajtam is van felesleg (170cm/53kg), mégse húzok magamra zsákot, és csukakozok be egész nyárra a lakásba. 19/L
igen ciki, hogy nem mersz strandra menni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Persze tudom hogy a futás nem elég...az étrendem..hoogy is mondjam elég szegényes mivel nem bírok enni...ezzel sosem volt baj :) )
"Most ugye viccelsz? 170 cm-hez min. 60 kg a megfelelõ testtömeg." Most ugye viccelsz? 170 cm-hez simán jó az 53 kg. kérdezõ, nem ciki. kit érdekel hogy nézel ki, strandolni mész:D persze ha mondjuk 85 kg lennél, az már necces. :D a futás amúgy nem elég, étrendeden is változtatni kell, ha fogyni szeretnél.
nyugi nem azzal fognak foglalkozni . különben is a 164cmhez az 58 kg az nem sok. :)
nincs is rajtad felesleg, ez egy normál arány, sõt. és miért érdekel téged azok vélemyénye, akiket nem is ismersz??
Jövõ hónapban leszek 14, 174cm 61kg (és már fogytam 4kg-ot). Ha te panaszkodsz én mit mondjak? Egyébként én is így vagyok vele, de úgyis el fogok menni strandra barátnõmmel. Végig gondoltam és arra jutottam, hogy úgy sem fogok mindenkinek megfelelni, ha nádszál vékony lennék az lenne a baj, így is találnak bennem hibát mert minden 170+ os 50-55kg, ha ducibb lennék biztos akkor is lenne valami probléma. Nem tudok/tudsz mindenkinek a kedvében járni, szerintem ne érdekeljen mások véleménye csak érezd jól magadat és kész.:) Ne az legyen a mérvadó vélemény, amit egy idegen ember alkot rólad.
"Rajtam is van felesleg (170cm/53kg)"??? Most ugye viccelsz? 170 cm-hez min. 60 kg a megfelelõ testtömeg. A kérdezõnek: bár ez sok mindentõl függ, de az a pici felesleg ami rajtad van (max. 1-2 kg) még elõnyödre is válhat. Szebb, nõiesebb alakod lehet, mint egy átlagos tininek. Szóval bátran menj ki a strandra és élvezd a vizet! Egyébként is az emberek egyre inkább csak saját magukkal törõdnek, nem pedig egymást pocskondiázzák. 22/f
na, az tök jó, akkor sok sikert a céljaid eléréséhez :) és ne legyél ennyire elkeseredve:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves kommenteket és járok futni amúgy :) )
másodiknak teljesen igaza van. senki nem fog veled foglalkozni, mert nem 14éves kislányokat bámulni mennek oda. egyébként akkora felesleg nem lehet rajtad, testömmegindexed kb normális. ha ennyire zavar járj ki futni vagy biciklizni, rövid idõn belül látványos eredményt érhetsz el. a 14 évesek meg még gyerekek, nincs alakjuk, ne legyenek irreális elvárásaid magaddal szemben.
Most õszintén... Szerinted kit fog érdekelni, hogy te hány kiló vagy a strandon ? Nem azért mennek oda az emberek, hogy kicikizzék a túlsúlyosokat, hanem hogy fürödjenek. Észre se fognak venni.
Ne törõdj mások véleményével.Nem azért mész le a strandra, hogy mutogasd magad.

Pajzsmirigy betegség miatt fogytam 7 kilót 2 hónap alatt. Most vagyok 61 kg és 164 cm. Az orvosom mondta, hogy tartsam meg ezt a súlyt. Mit tehetnék? Nem fogok vissza hízni amiatt, mert nem tudatos volt a fogyásom?

Legjobb válasz: Valószínûleg, ha mindent ugyanúgy csinálsz akkor visszajönnek a kilók. Szerintem pont ezért szólt a doki. Mert visszahíznál, de ez sokkal ideálisabb súly számodra mint a korábbi. szóval szükség lesz egy kis életmódváltásra.

Valószínûleg, ha mindent ugyanúgy csinálsz akkor visszajönnek a kilók. Szerintem pont ezért szólt a doki. Mert visszahíznál, de ez sokkal ideálisabb súly számodra mint a korábbi. szóval szükség lesz egy kis életmódváltásra.
Mi okozta a pajzsmirigy betegséget? Sok zöldséget és húst kell enni, ettõl nem lehet hízni. Ha van rajtad fölösleges zsír, az bármikor lemehet.. de a normális és szükséges zsírtömeg fölött nincs értelme több plusz súlyhoz ragaszkodni!

164 cm magasság 66 kilóval sok szerintetek?

(33 éves nő)

Legjobb válasz: Szerintem egy kicsit igen, -10 kilóval már jobb lenne a helyzet és még akkor sem vagy nádszál vékony.:)

Szerintem egy kicsit igen, -10 kilóval már jobb lenne a helyzet és még akkor sem vagy nádszál vékony.:)
szerintem nem sok
A kérdező hozzászólása: csak hát kilóra tényleg annyi vagyok, minta kövér nõk...
Ne feledd az izom nehezebb mint a zsír!!:)
A kérdező hozzászólása: kérdés hogy mennyivel?:..
Sajnos nem tudom:(
Ugyanannyi cm² izom másfélszer nehezebb, mint a zsír.
A kérdező hozzászólása: köszike
És mióta edzel? Szerintem ha rendszeresen csinálod és valóban figyelsz a megfelelõ táplálkozásra elõbb utóbb tuti beindul a fogyás. Elõször persze lehet hízol néhány kilót mert ugye az izom nehezebb mint a zsír. Kitartás, menni fog. ;)
Ne kg-ot nézzed, hanem a zsír-izom arányt! Èn 169 cm vagyok és 51 kg, mindenki szerint túlságosan vékony, de ha fürdöruhában látnak, látják, hogy van rajtam izom és egy kis zsírpárna is :D
A kérdező hozzászólása: Csak azért fura, mert van a teremben egy 5 cm vel alacsonyabb nõ, aki csak három kilóval több nálam és igazi kishordó tipusú zsírdisznó és fura ilyenekkel vagyok egy súlyban.
A kérdező hozzászólása: konditerembe járok heti 4x, hetente 2x aerobicozom(kangoo , zumba) de nbem szokták megmondani hány kiló vagyok. Viszont sokan mondják sok ez a súly..
Én is 33 éves vagyok, 168 cm és 57 kg, de picit fogyni szeretnék, mert azért van egy kis hájacska rajtam, igaz inkább csak fürdõruhában látszik, felöltözve vékonynak tûnök:) A testalkatodtól is függ, de szerintem a Te magasságodhoz nem kellene 60 kg fölé menni.
Szerintem sok. De ne erre koncentrálj. A kilóknál sokkal fontosabb, hogy sportolsz-e. Ha mondjuk úsznál heti 2x 1500 m-t, vagy minden hétvégén bicikliznél 80 km-t, vagy heti 2x járnál népi táncházba, vagy minden hétvégén elmennél olyan 25-30 km-t kirándulni a Börzsönybe - akkor, ha a súlyod sok is maradna, sokkal jobb lenne a formád és egészségesebb lennél. Ez pedig sokkal fontosabb, mint hogy hány kiló vagy. Ehhez persze idõ és kitartás kell, de szerintem megéri.
Szerintem sok. Én 166cm/54kg vagyok és még így is van rajtam egy kis felesleg.
dehogy sok.
egyáltalán nem
A kérdező hozzászólása: legalább is egészséges táplálkozással és edzéssel nem
A kérdező hozzászólása: képtelen vagyok leadni akár egy kilót is:(
A kérdező hozzászólása: régebben is edzettem , de volt egy sérülésem és most januárban kezdtem újra, elég kemény súlyzós edzéseket folyatok, pl 80 kilóval lábtolózok.

34 éves vagyok 164 cm vagyok, hány kiló az ideális? Mit Egyek vacsira hogy ne legyek túl éhesés ne hizzak meg?

Nem eszem sokat de a vacsi gondot okoz.Bár a vacsi is kevés és nem eszem kenyeret,mit csináljak?

Legjobb válasz: Nagyjából magasság cm-ben -110, ha nõ vagy, -100, ha férfi. Tehát ha nõ vagy, akkor kb. 54, plusz-mínusz 1-2 kg. Persze függ attól, mennyire vagy izmos, mert akkor több is lehet.

Nagyjából magasság cm-ben -110, ha nõ vagy, -100, ha férfi. Tehát ha nõ vagy, akkor kb. 54, plusz-mínusz 1-2 kg. Persze függ attól, mennyire vagy izmos, mert akkor több is lehet.
Én 165 vagyok, és 55-el már jól éreztem magam, szóval szerintem neked is akörül kell lennie a jó súlynak, de persze ez több mindentõl függ: életmód, testalkat... Én vacsorára fõtt tojást szoktam enni.
Én 164 cm vagyok és 51kg. Mások szerint pont jó vagyok, de én még szeretnék lefogyni vagy 2-3 kg-ot. Sajnos nem épp arányosan oszlik el ez a súly..:(
A kérdező hozzászólása: Akkor én hozzátok képest dagadt vagyok, mert 164-hez 62 kg vagyok.Sajna a családban senki nem sovány genetika miatt lehet.Pedig nem eszem sokat vacsira ritkán becsúszik fél szelet kenyér felvágottal, mert olyan éhes vagyok hogy nem birok aludni, ez is olyan 18-és 20 óra között, este pedig nem kéne enni semmit tudom.Valami étvágy csökkentõ kellene, de van ilyen, ami nem káros és nem drága?
Az étvágy csökkentõ nekem semmit sem ér. A fél szelet kenyér peddig hidd el nem sok. Én amúgy vacsorára zabkását szoktam enni, van, hogy reggelire is, de nem tudom megunni. Az az igazság, hogy engem nagyon eltelít. Mikor pedig nem vagyok éhes, pl késõn ebédeltem, akkor egy almát lereszelek és azt vacsorázom. Ami még nálam bevállt éhség ellen, az pár szem sima mandula(nem a sós). Megeszem mondjuk 7 szemet és annyi. De hidd el nem a mennyiségen van csak a lényeg. A lefekvési idõ is számít. Hiába vacsorázol bármit fél 7kor ha 10ig még ébren vagy úgyis éhes leszel. Esetleg ha megéhezel igyál vízet utána, az tömít vagy ha nem mûködik akkor gyümölcslevet. Én pl léböjt kúrán egyáltalán nem voltam már éhes bõven elég volt a rostos gyümölcslé.
A 21:58-as vagyok. Azt nem tettem hozzá, pedig az a lényeg, hogy én még csak 20 éves vagyok.
A kérdező hozzászólása: Hát igen 20 évesen én is sovány voltam csak ahogy telik az idó hizok mint a disznó mondjuk én még a nevetéstõl is sajnos.Nagyon hasznos válaszokat kaptam köszönöm.Irjatok ám még örülnék neki.
166cm és 53 kg vagyok 30N, szerintem ez pont ideális. Egy nap maximum 1500 kalóriát eszem, de nem vagyok annyira nagyon hízásra hajlamos.

Ha csak update 1 es kódú ételeket eszek, és sportolok mellette, mennyi idő alatt kb. hány kilót tudok fogyni? 164 cm vagyok, és 75 kiló. Rugbyzek, szal vmennyi izom van rajtam.18/L

Legjobb válasz: Pont az anyagcsere miatt lényeg,hogy 5-ször és kis mennyiségeket egyél egyszerre, és persze az sem mindegy, hogy mit. Ha eredményt szeretnél, ahhoz szabályokat kell betartani.

Pont az anyagcsere miatt lényeg, hogy 5-ször és kis mennyiségeket egyél egyszerre, és persze az sem mindegy, hogy mit. Ha eredményt szeretnél, ahhoz szabályokat kell betartani.
Lehet csinálni egy U1 hónapot, amikor csak 1-eseket eszel. De tovább nem célszerû. Nem szabad mindent kizárni. 2-esek reggelire bátran mehetnek. Ezt idõre nem lehet megmondani, hogy mennyi idõ alatt hány kilót tudsz fogyni. Ez alkati kérdés is. Gyere a http://www.norbi.hu oldalon a fórumra és ott rengeteg hasznos infót tudsz gyûjteni. Az is fontos, hogy 5 étkezés legyen egy nap. A reggeli lehet kiadós, tízóraira is harapj valamit, legalább egy joghurt (light) vagy gyümölcs, ebédre legyen fõtt étel. Uzsira megint jöhet valami apróság, és vacsora is legyen.
A kérdező hozzászólása: azt olvastam, hogy szükséges legalább reggelire a kettes kódúból válogatni.
A kérdező hozzászólása: igen, a napi ötszöri étkezéssel nagy gondba vagyok. Az nekem nagyon sok. Maximum háromszor szoktam enni, és nem vagyok éhes közte.. ha nagyon laktató az ebéd, akkor vacsorát nem is eszek, mert nem kívánom.
Szia ! Én is rugbyzem, ráadásul nem indít a csapatom korosztályom béli csapatot(kölyök), ezért Junior 2-be játszom 17-18 évesek. Én 14 éves vagyok. Soha sem eszem ilyen Update kajákat. Eddig anélkül is jól szereplek.
*Junior 2-ben
Ennyi kilóval nõiben jó vagy pillérnek:D
az a gond evvel az update al, hogy alapvetõen az update nevet meg norbi nevét vásárolod meg. pedig 1szerübben és olcsóbban is megtudod oldani a fogyást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!