Találatok a következő kifejezésre: 162cm magas és (6 db)

162cm magas vagyok és 111kg. Borzasztó sok. Nagyon szeretek finomakat enni. Melyik a leghatékonyabb fogyókúra?

Legjobb válasz: hááát, minden embernek más. Van akinek elég az is ha nem eszik (és meg bírja állni), de van akinek még az sem ha sportol és eszik és szedi a csodabogyókat. Van akire azonnal visszamennek a kilók amint abbahagyja a sportolást, de van akinek sikerül megfelelõ étrenddel normális súlyban maradni. Egyén válogatja. Igazából ezt szakember tudná megmondani, hogy NEKED mit kéne tenned.

hááát, minden embernek más. Van akinek elég az is ha nem eszik (és meg bírja állni), de van akinek még az sem ha sportol és eszik és szedi a csodabogyókat. Van akire azonnal visszamennek a kilók amint abbahagyja a sportolást, de van akinek sikerül megfelelõ étrenddel normális súlyban maradni. Egyén válogatja. Igazából ezt szakember tudná megmondani, hogy NEKED mit kéne tenned.
Mindenképp olyan módszert válassz, ami lassú, de tartós fogyást eredményez. Talán egy ilyen 90 napos típusú, vagy Norbi módszere. De addig is, míg teljesen rászánod magad, hogy végigcsinálod (mert az elhatározás nagyon fontos része a fogyókúrának) szóval addig is figyelj arra, hogy napi háromszor étkezz és az étkezések között ne egyél semmit, csak a folyadékbevitelt tartsd. Így az étkezések között eltelt 4 óra alatt alapos lehet az emésztés. Vmelyik nap errõl beszéltek is a tévében. Fontos, hogy mozogj! Sétálj seténként valakivl, hogy ne legyen unalmas. Biciklizz! Ezek nem annyira megterhelõ sportok. Minden jót és sok sikert kívánok!
Heló! Szerintem a legfontosabb a sok mozgás és az egészséges étrend. Sokszor ez életmódváltással érhetõ csak el (mármint a fogyás), úgyhogy sok sikert neked! Üdv
Én itt már sokszor leírtam, neked is leírom. Nem baj, ha szeretsz finomakat enni... Ha valóban meg akarsz szabadulni a súlyodtól, elhatároztad, hogy nem akarsz kövér lenni és nem csak attraktiv értelemben, hanem teszed ezt az egészségedért is, akkor szépen lassan kezd el. Minden adagnak a felét edd amit eddig ettél. Kezdj el ugy gondolkodni, minnél egészségesebb kaját választassz annál nagyobb az adag. Nem szabad drasztikusan változtatnod, mert az csak megbosszulja magát és hamar eltûnik az elhatározás. Innentõl kizárólag csakis vizet inni!!!!!! Adagot csökkenteni, körömpörköltet és barátait meghagyni annak aki dagadni akar. Kenyeret és tésztát minimálisra csökkenteni. - én nem tudok nélkülük élni pl. eszem, csak keveset. Ami (számomra) nagyon nehéz még, hogy este 6 után egy falatot se egyél!!!!!! Hidd el szépen lassan elkezd majd olvadni a zsir. Az, amit évek során ragadt rád, nem tûnhet el hetek alatt, mert vissza fog jönni. Szóval a mértékletesseg a kulcsa mindennek. Ha 100 alá mentél el lehet kezdeni valami gyengébb kardio-t is. Egyenlõre ennél a súlynál gyalogolj annyit, amennyit csak tudsz.
90 napost és társait neeeeee. !!!Norbi, Alexandra nem tudósok csak nagyon ügyes üzletemberek, akik innen onnan összeválogattak fogyókúrás módszereket és eladtá. A 2. hosszászóló módszere értelmesnek tûnik. De van ebben a témában több kérdés, mindenképp olvasd el õket, ott rengeteg hasznos tanácsot találsz. De ne kövess ilyen divatdiétát, rengeteg kárt okozol magadnak.
Én 178 vagyok és kb 105 kiló, nekem ajánlotok valami fogyókûrát, lehetõleg ne futást mert attól szétmgy a térdem és a derekam. A városban van konditrm, érdemes ellátogatnom oda?? Most épült tehát nagyon újak a gépek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Azt hiszem hiányzik belõlem a kellõ elhatározás. Ez lesz az elsõ lépésem.
Szia! Így másfél év után mennyit sikerült leadnod? :)

21 éves srác vagyok és 162cm magas az alacsony? Bejönne nektek lányok?

Legjobb válasz: nem vagyok lány, de szerintem eléggé alacsony

nem vagyok lány, de szerintem eléggé alacsony
Alacsony, igen. De nem ez a lényeg. Én magas vagyok (179 cm), de tetszett már nálam alacsonyabb srác. Nem ezen múlik. 28/N
Hát huszár már nem lehetsz, az tuti.
162 centisen soha nem fogsz kelleni egy lánynak sem, hacsak nem vagy nagyon jóképû v gazdag. Én 170 vagyok, és így se tetszem senkinek.
Szia! Én 165cm magas srác vagyok és volt már tõlem magasabb lány, akinek bejöttem, nem is egy. :) Szerintem csak önbizalom kell és jó kedv, ha a kisugárzásod jó, akkor sok lánynak bejöhetsz.
Szerintem eléggé alacsony. Persze attól még lehet helyes, sok alacsony, de helyes srácot ismerek. Ha arcra rendben vagy szerintem biztos találsz barátnõt! Viszont én 168 cm vagyok, és sokat hordok magassarkút, így ezért nálam alacsonyabb fiú kizárva, de sok alacsony lány van akiket nem zavar :)
162 cm azért nem gáz, sok e körüli fiút ismerek, barátaim és nem érzem gondnak a magasságukat, de õk sem! Van aki 170, van aki 190, mindenki tetszik valakinek és valakiknek meg nem.
Nekem bejönnél, volt is már 162 centis barátom. Én 164 vagyok. Szerintem ha helyes arcod van és vonzó a kisugarzasod, akkor egyáltalán nem számít, hogy nem vagy magasabb! Én imádtam az én 162 cm-es pasimat! Aztán mégis õ hagyott el, egy másik lànyért, akivel már gyerekük is lett. Hidd el, nem mindenki a centiket nézi!
válassz egy kis növésû lányt....az ex pasim velem egy magas volt, és amikor felvettem magassarkút magasabb voltam tõle és nagyon gáz volt....pedig csak 168 vagyok... 19L
Hozzám képest nem alacsony(160cm vagyok) 20L
Au... Én 165 vagyok. és 14 éves. és lány. szóval... hát nem tudom.
Hát, nekem az már tényleg kevés. Én sem vagyok magas, de így is 5cm-rel magasabb vagyok nálad. Azt már ne is említsük, hogy imádom a magas sarkú cipõket. (Mondjuk ha beleszeretnék egy srácba, biztosan lemondanék a cipõkrõl a kedvéért.)
Van egy 25 éves haverom aki olyan 16-165 cm között mozoghat, teljesen vézna, ropi alkata van, az arca olyan, mint egy kölyökkutyáé, még az arcszõrzete is csak foltokban nõl, de olyan kegyetlen dumája van, hogy folyton 9-es, 10-es barátnõi vannak, az eszem megáll. Szóval ennél az esetnél kimondottan látszik, hogy a magasság, a külsõ az semmi.
Itt ki tudod számitani, mert nem mindegy, hogy mennyit mozogsz: http://orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html
Minimum 1600, ha sportolsz akkor többet.
http://orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html Ezt használd, ez a legpontosabb, mert figyelembe veszi a mozgást és az életkort és a nemet is. Nem a BMR-t kell nézni, sokan keverik. Alatta, a súlytartáshoz szükséges adatokat nézd. Ha a fogyást/hízást is nézed, ne felejtsd el átállítani a fontot kilogrammra.
Minimum 1600, ha sportolsz akkor többet. Ez így kevés.
Nulla sportolással jó az az 1600, ha nyilatkozik a kérdezõ hogy sportol-e, mit, hányszor, és milyen intenzitással akkor lehet többet mondani. Egyébként a kalkulátor is 1600-at dob amit linkeltél.
mr.flash: honnan tudod, hogy a kalkulátor mennyit ir ki, ha nem tudod, mennyit és mit sportol a kérdezö, ha egyáltalán sportol.
Az elsõ válaszom: "Minimum 1600, ha sportolsz akkor többet." A kalkulátor eredménye amit a 3. válaszoló linkelt ilyen paramétereknél és "csekély (nem sportoló ülõfoglalkozású)" aktivitásnál: 1621, 68 kalória. Kicsit félreérthetõen fogalmaztam, az tény, de ha utánanézel rájössz, meg nem hasraütés után mondtam amit mondok, 2éves komoly edzésmúltam van (ha csak a komolyan vehetõ részét veszem). :)
A kérdező hozzászólása: heti 2szer vagy tobbszor jarok edzoterembe alltalaba futogepen 500kcalt egetek:)


162cm magas vagyok és 56kg. Mennyit kéne még fogynom, hogy vékony legyek? 16/l

Legjobb válasz: szerintem semennyit. ehhez a magassághoz az ennyi kiló pont tökéletes. ezen ne változtass!!!

szerintem semennyit. ehhez a magassághoz az ennyi kiló pont tökéletes. ezen ne változtass!!!
igen elég, de ne vidd túlzásba. de miért akarsz fogyni ? ez így megfelelõ.
Menj el szigolóógushoz.
szerintem még fogyál 1-2 kg-t, ha így nem érzed jól magad;)
igazából azt te tudod saját magad hogy meddig mehetsz
A kérdező hozzászólása: olyan egy éve még 68kg voltam, sõt még múlt hónapban is 62kg de szerencsére sikerült lefogynom, viszont még egy kis felesleg maradt a combomon és a hasamon ezért akarnák még fogyni
hát szerintem az nagyon kevés. és lehet hogy te azt hiszed hogy kövér vagy de ez nem így van és ha nem megfelelõ a testsúlyod akkor bármi betegség lehet belõle, fõleg ha ennyire leakarsz fogyni ilyen magassághoz és korhoz
A kérdező hozzászólása: hát én olyan 50kg-ra gondoltam... szerinted az már túl kevés lenne?
én meg régen mindig kövérnek gondoltam magam most meg nagyon sovány vagyok de nem tudok hízni. de ha hiznék akkor már kövérnek érezném magam. én 172 cm magas és 62 kg vagyok. de te tudod, annyit fogyj amennyit szeretnél és már jól érzed magad úgy.
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy kilóra megfelelõ de nem érzem magam vékonynak
A kérdező hozzászólása: köszi a választ de még fogynom kéne... szerinted elég ha sportolok?
szia én szintén 162 cm vok és 50 kg.de 1általán nem érzem magam vékonynakén még szeretnék fogyni.de ez függ a csontozattól pl nekem v 1 osztálytársam aki annyi idõs mint én, 2-3 cmrel magasabb csak és 4 kgmal könnyebb de olyan mintha 7-8 lenne köztünk szóval a tükörben tetszél magadnak ne a mérlegen és a sport segít!!nézz 1pár gyakorlatot és amikor napközben eszedebe jut akk csinálj pl 10 guggolást v mást.menj úszni, jógázni, futni, kocogni stb. ezek hatásosak.remélem segítettem:)

162cm magas vagyok és 63kg.2hónap alatt letudnák fogyni 10kg-t? Fogyókúra mellett mennyit kéne sportolnom és mit?

Legjobb válasz: Hát én 1 hónap alatt 5kg-t fogytam tehát akkor pont kijön neked a 2 hónap -10kiló. :) Jó étrend nélkül hiába mozogsz sokat akkor sem fogsz fogyni,max. nem hízol tovább. Femina.hu-n sok diéta van,azok között találsz jókat. Én is onnan csináltam az egyiket, csak egy kicsit nagyobb adagokkal.

Hát én 1 hónap alatt 5kg-t fogytam tehát akkor pont kijön neked a 2 hónap -10kiló. :) Jó étrend nélkül hiába mozogsz sokat akkor sem fogsz fogyni, max. nem hízol tovább. Femina.hu-n sok diéta van, azok között találsz jókat. Én is onnan csináltam az egyiket, csak egy kicsit nagyobb adagokkal.
Ne fogyizz, hanem kezdj el sportolni. Kerékpár hetente 4*1 óra...
A kérdező hozzászólása: az utolso válaszolót kérdezném h melyik diétát próbáltad?
http://www.femina.hu/fogyokura/forradalmi_modszer_a_tartos_f.. Ennek a diétának a mintaétrendjébõl merítettem ötleteket. Ilyeneket ettem csak kicsit nagyobb mennyiségben mert azért én még fiatal vagyok. :)
A kérdező hozzászólása: köszi :) az én étrendem ennél kicsit szigorúbb és eddig sikerültkilót leadnom szal asszem maradok annál de nagyon köszi :)

162cm magas vagyok és kb.53-54kg. Ez sok?

A combommal van problémám,47-51cm között mozog én ezt soknak találom,tényleg sok vagy csak én gondolom ezt?Hogy lehetne fogyni bel?le? :/

Legjobb válasz: teljesen jó... ölni tudna itt sok nõ érte. némi mozgás azért ártani nem árthat, de alapvetõen minden rendben van veled.

teljesen jó... ölni tudna itt sok nõ érte. némi mozgás azért ártani nem árthat, de alapvetõen minden rendben van veled.
egyáltalán nem sok sõt.. ennyi kell


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!