Találatok a következő kifejezésre: 160 cm 58 (7 db)

160 cm magas vagyok és 58 kg. Kövérnek érzem magam és az is vagyok. A hasammal egyáltalán nem vagyok kibékülve. Hogy tudnék gyorsan lefogyni? 15/L

Legjobb válasz: normál csontozatnál az ideális súly: 160 cm-nél 50 kiló. lefogyni csakis életmódváltással lehet, és sporttal! Keress itt, a keresõ a barátod, egy csomó tippet találsz!

normál csontozatnál az ideális súly: 160 cm-nél 50 kiló. lefogyni csakis életmódváltással lehet, és sporttal! Keress itt, a keresõ a barátod, egy csomó tippet találsz!
Minden héten uyganazoka kérdések... UUUNCSIIIII Találjatok má ki valami jobbat, amin lehet örjöngeni oldalakat!
A kérdező hozzászólása: Köszi elsõ válaszoló A 2-iknak pedig annyit, h egyszerûen segítséget kértem, ha nem tetszik sajnálom...
sportolj sokat igyál sok ásványvizet próbálj nem nassolni aludj sokat és ja és egyél napi ötször de keveset!

Egy egészséges 56-58 éves nőnek (160 cm magas) mennyi a súlya és mik a méretei?

Legjobb válasz: Mivel az emberek NEM szabványra készültek, ezért elég nehéz ilyen értékeket mondani. Keress egy BMI-kalkulátort, ott ki tudsz valami irányértéket számolni. Normál súlyként 53 és 58 kg közötti van átlagnak javasolva, a méretek meg alkattól függöek, ezt végképp nem lehet megadni - egy nagy mellü nönek egész más méretei lennének, mint egy kismellünek, egy homokóra alkaú megint más, mint egy fiúsabb alkat.

Mivel az emberek NEM szabványra készültek, ezért elég nehéz ilyen értékeket mondani. Keress egy BMI-kalkulátort, ott ki tudsz valami irányértéket számolni. Normál súlyként 53 és 58 kg közötti van átlagnak javasolva, a méretek meg alkattól függöek, ezt végképp nem lehet megadni - egy nagy mellü nönek egész más méretei lennének, mint egy kismellünek, egy homokóra alkaú megint más, mint egy fiúsabb alkat.
Idõsebb korban egyáltalán nem baj, sõt, természetes ha pár kilóval több vagy, mint fiatal korodban. Ha kb állandó volt végig a súlyod, ami a normál kategóriába esett (50-60 kg között gondolom), és most ahhoz képest kicsit több vagy, akkor az szerintem teljesen normális:)
Anyukám is hasonló korban van, 158 cm magas és 56 kg, s-es és m-es ruhákat hord. Konkrétan a méreteit nem tudom, de ruhában vékonynak néz ki, fürdõruhában azért látszanak hurkák, de ez ebben a korban már természetes.
Szerintem ezt nem itt kellene megkérdezned, ahol nagyrészt unatkozó tinik vannak (tisztelet a kivételeknek). Házidoki segíthet. Egyébként azt szokták mondani, hogy nõknél magasság cm-ben mínusz 110, de igaza van annak, aki azt írta, hogy sok mindentõl függ, pl. a mellmérettõl is.
Ezt hívják információáradatnak.
Nem hiszem, hogy a súlyod, magasságod és életkorod korlátozna a választásban..:D LG Optimus L3 Samsung Galaxy Y ZTE Blade Samsung Galaxy Mini Ezeket találtam a kínálatban, ami nagyjából fiataloknak való.


160 cm magas vagyok, 58 kg. Szerintetek ez normális?

A csíp?mön és a hasamon van úszógumi, máshol nem nagyon, ezt hogy adhatnám le? eddig fogytam 6kg-t de sajnos centikben nem látszik. Tudom hogy nincs helyi fogyás, inkább csak vékonyodni szeretnék. Rubint Rékázom heti 3x, és figyelek az étkezésemre is. Mit kellene még tennem?

Legjobb válasz: Légy türelmes^^ Amúgy sztem a súlyod jó :) Esetleg csinálj alakformáló tornát.

Légy türelmes^^ Amúgy sztem a súlyod jó :) Esetleg csinálj alakformáló tornát.
olyan 5-6kg fogyás még nem ártana de ne add fel csak így tovább

160 cm vagyok, 58 kg.13 éves ez rengetggg? H fogyhtanék?

Legjobb válasz: Nem, egyáltalán nem sok. Ha szeretnél valamit csinálni akkor a sulidban járj valamilyen sportkörre. (egyébként szomorú, hogy egyre több 13 éves fiatal ír és aggódik a súlya miatt, milyen sok káros befolyásoló tényezõ éri õket...)

Nem, egyáltalán nem sok. Ha szeretnél valamit csinálni akkor a sulidban járj valamilyen sportkörre. (egyébként szomorú, hogy egyre több 13 éves fiatal ír és aggódik a súlya miatt, milyen sok káros befolyásoló tényezõ éri õket...)
én is ennyi vagyok, csak kicsit alacsonyabb. én kovérnek érzem magam, de lehet, hogy rajtad nem úgy látszik meg mint rajtam. nekem pl. foleg a combom nagyon vastag, a hasam még elviselheto lenne. (bár az sem kicsi)
160cm- nél ez egyáltalán nem sok.Ismerek egy gyereket a húgommal jár egy osztályba 8-éves gyerek 40 kg na az sok.

Egy 8. -os lánynak ( most szeptemberben leszek 8. -os ) aki 14 éves, és 160 cm, annak sok az 58 kg?

Kövér vagyok, sovány vagyok, vagy pont jó??

Legjobb válasz: Igen, sok. Én 8.-ban átlagosan néztem ki, nem voltam se sovány, se kövér és 163 centi, 48 kiló voltam.

Igen, sok. Én 8.-ban átlagosan néztem ki, nem voltam se sovány, se kövér és 163 centi, 48 kiló voltam.
Szerintem is sok. 164 cm vagyok 14 éves lány és 52-53 kg és még erre is azt mondták hogy sok :(

160 cm magas, 58 kg-os csaj vagyok. Ideális a testsúlyom a magaságomhoz képest?

Vagy esetleg fogynom kellene?

Legjobb válasz: attól függ mit jelent hogy ideális ha modellalkatra gondolsz akkor vagy tíz kilót le kéne adnod de egészségesnek egészséges õszintén szólva én a helyedben azért fogynék pár kilót mondjuk ezt így látatlanban nehéz megmondani

attól függ mit jelent hogy ideális ha modellalkatra gondolsz akkor vagy tíz kilót le kéne adnod de egészségesnek egészséges õszintén szólva én a helyedben azért fogynék pár kilót mondjuk ezt így látatlanban nehéz megmondani
http://www.nana.hu/index.php?apps=kalkulatorok&kalkulator=1 e szerint a számítás szerint a testsúlyod tökéletesen ideális... sztem akkor mondható ideálisnak a súlyod, ha te jólérzed magad a bõrödben... (kivéve, ha beteg vagy)
Attól függ hogy arányosan helyezkednek-e el rajtad a kilók, mert én ha hízok a fenekem nõl a legjobban, és az nem éppen esztétikus.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!