Találatok a következő kifejezésre: 16. hetes vagyok és nagyon (34 db)

16 hetes vagyok és elvégezték ma az afp vizsgálatot, de most kellett rádöbbennem, hogy ezt 12 hetesen nem tették meg. Nagyon aggódom így az eredmény miatt. Valaki járt már így?

Ultrahang megvolt 12 hetesen,de az akkori helyettesítő védőnő nem szólt a vérvételről és beutalót sem adott.

Legjobb válasz: afp csak 16 hetesen van. te szerintem a kombinált teszt vérvételére gondolsz. azt már sajnos tényleg nem lehet pótolni. hány éves vagy, ha nem vagyok indiszkrét?

afp csak 16 hetesen van. te szerintem a kombinált teszt vérvételére gondolsz. azt már sajnos tényleg nem lehet pótolni. hány éves vagy, ha nem vagyok indiszkrét?
8-as vagyok. Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a dokihoz csak augusztus végén kell mennem, szóval olyan 19 hetesen...
13 hetesen voltam a 12. heti UH-on. Vagyis én kombinált tesztet kértem, 9.000 Ft volt. Utána 15+2 elmentem 4D-re, hogy lássam mi van a babámmal. Kislányt mondtak.:) Holnap után megyek a 16. heti vérvizsgálatra, de a doki szerint mivel kombi tesztet csináltattam, úgy az AFP nem lesz olyan lényeges, inkább az egyéb dolgok, amiket néznek. Hepatitis meg ilyesmi, ha jól emlékszem, bár ebben most nem vagyok biztos.
5. Én is szóltam érte, de azt mondták, hogy VALÓSZÍNÛ hogy nem lesz uh-m :( ez engem is elszomorít, mivel nem tudom, hogy mi van a babámmal oda bent. Amúgy most vagyok 12+4 napos
AFP-hez a vert 16 hetesen veszik le.En most hetfon voltam.Ennek az eredmenyevel tudsz menni a 18 hetes genetikai uh-ra :)
4. a 12. heti genetikai uh nem opcionális, a protokoll szerint minden kismaminak kötelezõ bármely életkorban, lehetõleg épp a betöltött 12. héten. végeztesd el az orvosoddal vagy kérj rá tõle egy beutalót
Nekem holnap kell mennem laborba vér és vizselet vizsgálatra, de valószinû, hogy uh-m nem lesz, pedig 12 hetes vagyok. Szóval ez kórházak válogatják meg orvosok, de a kombi teszte már ne is gondolj, mert azt lekészted.
Afp csak 16 hetesen van. Szerintem kérd meg a védõnõdet vagy az orvosod, hogy beszéljétek át az elkövetkezendõ vizsgálatokat, mert úgy tûnik ez elmaradt.
12 hetesen nincs vérvétel. Van kombinált teszt, ehhez kell vérvétel, de ez fizetõs, errõl a védõnõk nem szoktak igazán szólni, mivel nincs benne a protokollba. Így tehát õ beutalót sem tudott volna adni. Neked kellett volna utána járni, hogy hol mennyiért is csinálják meg. Na de ez már mindegy ne rágd magad rajta, most már nem tehetsz semmit. Én sem mentem el, én is késõn tudtam meg, hogy van ilyen lehetõség. Én is ideges voltam miatta. Hány éves vagy? Ez tényleg fontos, mert 35 év felett ajánlják ezt a vérvizsgálatot. De ha a 12 hetes uhn rende volt minden akkor nem lesz semmi gond.
A kérdező hozzászólása: Elsõ gyermekem, nem tudhatok sajnos mindent anélkül, hogy mondanák. Ultrahangom megvolt, tökéletes és közelében sem vagyo a 35-nek. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)

Normális dolog hogy stanál a pocokom? 16 hetes vagyok és pár napja sehova nem nőtt! Sőt mintha kisebb lenne valamivel! Baj lehet? Nagyon aggódom!

Mikor fogom érezni a babaát!!!!????

Legjobb válasz: Jaj, nyugodj már le! Nekem 16 hetesen nem is látszódott még semmi és csak a 19. héttõl éreztem nagyon enyhén.

Jaj, nyugodj már le! Nekem 16 hetesen nem is látszódott még semmi és csak a 19. héttõl éreztem nagyon enyhén.
Szia! Nemsokára érezni fogod:-) Én 18 hetes éreztem a babámat elõször, és az hogy stagnál a hasad, az normális dolog. Az elsõ hetekben kb. a 10.-ig inkább csak fel volt fújódva a hasam, és attól látszott nagyobbnak, de késõbb ez megszûnt, és nekem is olyan volt, mintha nem is nõtt volna. A 18. héten vettem meg az elsõ kismama nadrágomat, addig simán belefértem a rendes nadrágokba. Ha ültem, akkor ki kellett gombolnom, de ennyi. Utána rohamtempóban elkezdett nõni a pocim. Minden jót Neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást!!! Utolsó nagyon aranyos vagy!! Köszi!!
Nekem is úgy volt (fotókkal is alá tudom támasztani:) ) hogy 10-12 hetesen akkora sõt nagyobb hasam volt az állandó puffadástól mint 16 hetesen! Mozgás, 18-19.hétig normális hogy elsõ baba még nem érezhetõ ahogy mozog.
Na, pont ezen agonizáltam, hogy 11. hétig puffadt voltam, akkor nõtt egyet látványosan, aztán azóta semmi. De nekem már látszik egy kicsit, akik ismernek észre veszik, hogy van pocakom. De nekem ez már a második baba. Érzem is mozogni már egy hete. 16 hetes vagyok most. Kedves kérdezõ, az a tapasztalatom, hogy vannak ilyen látványos növekedések, amikor egyik napról a másikra hirtelen nõ egy nagyot a pocak. Ne aggódj, minden rendben odabenn!!!! Mikorra vagy kiírva?
Persze, hogy normális! Nekem is volt, hogy 2-3 hétig nem nõtt. Pár héten belül érezni is fogod!
A kérdező hozzászólása: Arannyosak vagytok köszi! Szept 7-re vagyok kiirva!
Ne aggódj. Nekem is kampányszerûen nõ, egy hétig nagyon, utána meg alig. Legutóbb vagy 3 centivel kisebb lett az elõzõ hetihez képest, mert máshogy fordult a baba. Az alakja is más. Változik, majd megnõ. Pár héten belül a mozgást is érezni fogod.
Igen, én is így voltam, hogy valamikor ez idõ tájt mintha nem nõtt volna.Látnád most :) 29 hetesek vagyunk és már hatalmas. Amúgy elsõ baba és a 17. héten éreztem elõször :) Nagyszerû érzés! Akkor éreztem elõször, amikor a védõnõm mondta, hogy most már figyeljem esténként 1 órát és ha ekkor 1-2 mozgásnál többet érzek, akkor az már a baba és nem csak bélmozgás :) Rögtön az este 8-at számoltam, nagyon kis gyengén, de õ volt :) Szép babavárást neked!
Elsõ: 17. hetesen Második: 13. hetesen
Elsõt 20 hetesen, másodikat 12 hetesen.
Szia! Én is a 16. hétben vagyok a másodikkal, de még nem nagyon érzem a mozgást(szerintem amit annak vélek, bélmozgás- mert már annyira szeretnem érezni). Az elsõt a 17.hét végén éreztem. Õ most 6 hónapos.


Mikor fogom biztosan érezni a baba mozgását? 16 hetes vagyok és már nagyon kiváncsi! Milyen érzés ez?

Legjobb válasz: Én a 17. héten kezdtem érezni apró, buborékszerû érzésként, aztán a 19-20. héttõl már sokkal határozottabb mozgás, rugdosás volt. A 20. hét körül már a férjem is érezte a kezével. De ez változó, van aki elõbb, van aki késõbb érzi meg. 25 hetes kismami

Én a 17. héten kezdtem érezni apró, buborékszerû érzésként, aztán a 19-20. héttõl már sokkal határozottabb mozgás, rugdosás volt. A 20. hét körül már a férjem is érezte a kezével. De ez változó, van aki elõbb, van aki késõbb érzi meg. 25 hetes kismami
Lehet, hogy csak a 22. héten, erre nincs recept. De tanácsolni tudom, hogy ne lesd, mert annál rosszabb. Én is reménykedtem, hogy érzem 16 hetesen, de csak 18 hetesen lettem biztos benn, hogy õ mocorog. nekem olyan volt, mintha egy buborék durranna a hasamban , és fokozatosan lesz határozott rugás jellege. Türelem, ez is el fog jönni.-)
Szia, Én 16-17 hetesen kezdtem el érezni a mozgását, de csakis úgyis, hogy teljesen kinyújtott lábbal feküdtem.Sok nõ azt mondja el kell ernyedni és akkor úgy a nyugalmi helyzetben érzi, de nekem a mai napig hogyha háton fekszek lábam nyújtva kezem a pocimon, akkor tuti, hogy oda rúg.Legelõszõr apró pici buborékot érzel, mintha pont ott szállna fel, de neeeem az a pici baba:oD Érdekes, hogy a 18. héten a méhszájvizsgálat után a dokim megnézte UH-n és elõször láttam annyiora elevennek mint akkor és mégsem éreztem belõle semmit.Nagyon fontos a testhelyzet.Kiváncsi lennék, hogy amikor érezm épp mit mûvel.Amúgy nekem 21 hetesen a hasam jobb oldalon sokkal szélesebb mint balon.Ez azért van, mert a pici lusti rugdos, de a lába mindig a bal oldalon van a teste meg a jobb oldalon :oD Boldog babavárást.
Én 16-17 hetesen éreztem elõször (elsõ gyermekem lesz), és olyan érzés, mint amikor valaki nagyon óvatosan végighúzza az ujját a bõrödön, csak éppen ezt belül érzed. Utána már jönnek a nagyobb mozgások, én sosem azt mondom rá, hogy rugdos a baba, hanem, hogy mocorog. Szerintem nagyon jó érzés!!! Sok boldogságot!

Sokan kérdezitek nem kicsi-e a pocitok. Én most az elöbb magmértem és azon kezdtem el aggódni, hogy az enyém nagyon nagy. Tegnap a munkahelyemen meg is jegyezték, hogy ahoz képest, hogy 16 hetes vagyok jó nagy.94 cm most. Vajon normális ez?

Egyébként 175 cm vagyok, és 66 kg, eddig 1 kilót híztam.

Legjobb válasz: Igazából azt kéne tudni, hogy a terhesség elõtt mekkora volt a derékbõséged. De amúgy nem egyforma ütemben nõ a poci, meg akinek úgymond nagyobb az átlagnál, illetve hamarabb látszódik, az lehet attól is, hogy a lepény a melsõ falon tapad. Hátsó fali lepénynél ugyanis minden esetben kisebbnek néz ki a has, mert a lepény tulajdonképpen "befelé" nõ. Az is lehet, hogy neked már így az elején másfél liternyi a magzatvized. Ha eredetileg a has-csípõ vonalban erõsebb voltál a tested többi részéhez képest, akkor szintén nagyobbnak tûnhet a pocak. De ne aggódj, mindez teljesen normális! :)

Igazából azt kéne tudni, hogy a terhesség elõtt mekkora volt a derékbõséged. De amúgy nem egyforma ütemben nõ a poci, meg akinek úgymond nagyobb az átlagnál, illetve hamarabb látszódik, az lehet attól is, hogy a lepény a melsõ falon tapad. Hátsó fali lepénynél ugyanis minden esetben kisebbnek néz ki a has, mert a lepény tulajdonképpen "befelé" nõ. Az is lehet, hogy neked már így az elején másfél liternyi a magzatvized. Ha eredetileg a has-csípõ vonalban erõsebb voltál a tested többi részéhez képest, akkor szintén nagyobbnak tûnhet a pocak. De ne aggódj, mindez teljesen normális! :)
Szerintem a maggaságodhoz, súlyodhoz képest semmi baj nincs a pocak méreteddel, de a viszonyítás miatt azt tényleg jó lenne tudni, mennyirõl indultál. Én pl. 156 cm magas vagyok, 30 hetes, 7 kg-ot híztam (így most vagyok 61 kg), és 90-es a pocim. 63-ról indult. Viszont nekem mindenki azt mondja, hogy a 30. héthez képest pici pocakom van.
én 170 cm vagyok és 58kg-ról indultam. Erõsebb vagyok csípõben, de elég vékony. Nekem félidõben is alig vették észre, hogy állapotos vagyok. Én a 37 héten voltam 90 cm pocakos. Valamit elmértél nem? Kicsit soknak tûnik az elején.. bár mindenki más, lehet h neked az elején jobban látszik aztán késõbb lassabban nõ a körfogat:) Boldog babavárást! 2 hónapos kisfiú anyukája
utolsó vagyok... és 13kg-ot híztam összesen.
Én 174 cm vagyok, 58 kilóról indultam, 60 cm derékbõséggel. Most 36 hetes vagyok, 71 kiló, 100 cm pocokkal. Minden másom ugyanolyan, mint a terhesség elõtt, úgy nézek ki, mint aki dinnyét lopott :)
Nekem is 90 centis pocakom volt ez idõ tájt. Most már így a 24. héten 100 centis. :) nincsen ezzel semmi gond, alkati kérdés lehet. Szép gömbölyödést! :)
Hát, nekem a 35 hétben 125 cm.... Eddig mindenki azt mondta, nagy a hasam, de nem hittem el. Mostmár elhiszem.... ajaj
Nekem is akkora volt a 16. héten. Most 31 hetesek vagyunk és 115 cm a pocim. De én nagyon alacsony (151cm) vagyok, ezért csak kifelé tud nõni a pocakom, gondolom ez normális! Boldog babavárást csajok!
az unokatesóm három és fél hónapos terhesen, azaz 14 hetesen kb majdnem 100 centis volt köldök magasságban. pedig õ leég vékony, nem hízott, csak ap ocija nõtt és amúgy neki kb 65 ös szokott lenni a derékbõsége. keskeny csipõjü, nagyon nagy hasa volt elsõ terhességénél, dem ost méggyorsabban nõl, pedig csak egy babát vár. babával és magzatvizzel együtt olyan 3-4 kilóval lehet most nehezebb, de zsírban nem hizott semmit, nem is vizesedik. Másnak még hat hét hónapos terhesen sincs ekkora hasa.
A kérdező hozzászólása: Köszi válaszaitokat! Az induló derékbõségem:67cm volt, és második gyerkõc lesz
utolsó válaszoló voltam, amugy u tesóm 162 centi magas kb és 50 kiló. 35 éves, elsõ terhességénél is nagy volt ap oci, elején gyorsan gömbölyödött, végén meg olyan 130 centi körül lehetett ha nem több, hatalmas hasa volt, a második terhességnél méghamarabb nõl a hasa, szerintem mégnagyobb lesz, a végén hamar visszament a pocija. a sógornõm duci csaj, a hasa nem nagy, de a csípõje zséles meg a combjai alabba vastagok nagyon, szinte aránytalanul, oylan körte lakat, de neki mivel széltébe vanbõven hely, ezért lehet, hogy nem tûnik oylan feltûnönek a hasa még az elején, bár neki is a harmadikot hónapot elhagyva erõsen elkezdett odmborodni a hasa, csak neki nem feszes mert van rajta egy kis zsír, most hogy szedett fel pár kilót. egy hónap alatt 3 kilóval lett nehetebb, de természetesen abban nem csak a zsír van benne. a 90 körfogatos has tényleg kicsinek számit, fõleg a terhességvége fele, de az nem csak ap oci méretétõl függ, hanem hogy mennyire széles az illetõ, ez olyan mnit aí mellbõség, hiába nagy a cicid ha keskeny vagy nem biztos hogy 100 as lesz a bõség :) meghát beletartozik a lapocka is...ott a cicinl inkább ak osár számit :) nem a számok a fontosak, hanem al árvány. amugy a hasm érete függ attól, mennyire tud tágulni, vagy mennyi magzatviz van, attol még lehet nagy a baba, h ksiebb a has, csak esetleg kevesebb helye van odabent :) ilyenkor a rugásokat isj obban lehet érezni ha kicsi a hely sztem.

16 hetes vagyok és vagy két napja nagyon faj a tenyerem. A tenyér közepétöl lejjebb. olyan mint amikor sokat állok és fáj a sarkam. Mitöl lehet? Mással fordult elö?

Nem támaszkodom vagy ilyesmi.Sokszor felmegy a vérnyomásom lehet attol?De egész nap mitöl fájhat?

Legjobb válasz: Nekem a magas vérnyomástól nem fájt még sosem a tenyerem. Lehet csak megnomytad valahol, és nem is vetted észre. De inkább kérdezd meg az orvostól, hátha találkozott már ilyennel, hogy mi lehet... Lehet meghúztad kicsit valamikor. Kend be izomhúzódásra való krémmel-legjobb a gyógyszertárban házilag csinált-és tekerd be fáslival, vagy ronggyal. Hátha beválik...

Nekem a magas vérnyomástól nem fájt még sosem a tenyerem. Lehet csak megnomytad valahol, és nem is vetted észre. De inkább kérdezd meg az orvostól, hátha találkozott már ilyennel, hogy mi lehet... Lehet meghúztad kicsit valamikor. Kend be izomhúzódásra való krémmel-legjobb a gyógyszertárban házilag csinált-és tekerd be fáslival, vagy ronggyal. Hátha beválik...
A kérdező hozzászólása: köszi!Ténleg nem tudom mitöl lehet!Nem emlékszem hogy tettem volna vele valamit!Remelem semmi komoly!Nyomásra érzékeny!Januarba megyek dokihoz akkor késö lesz megkérdezni?
Sztem nem késõ akkor sem. Nem hiszem hogy komoly baj lenne. De ha aggódsz, akkor akár a háziorvosodat is felhívhatod hogy mi ez, van e ötlete...

Én 16 hetes vagyok és sajnos nagyon szeretek horror filmeket nézni, ez kihat a babára?

Legjobb válasz: Szia! Dehogy, nem hat ki, azt nézz amit szeretsz. Van aki vígjátékokat néz sokat terhesen és mégis sírós babája van, ez nem attól függ, hogy mit néz az ember.

Szia! Dehogy, nem hat ki, azt nézz amit szeretsz. Van aki vígjátékokat néz sokat terhesen és mégis sírós babája van, ez nem attól függ, hogy mit néz az ember.
én is nagy horror film rajongó vagyok, de amióta terhes vagyok a legsilányabb horrorfilmtõl is félek:D ugyhogy nyugi a babának semmi baja nem lesz:)
Szia! Én is imádom a horror filmeket!És anyukám nekem is mindig azt mondta/mondja hogy nem nézzem mert terhes vagyok!de szerintem sem lehet semmi baja a pocaklakónak ne félj 30+4hkm
Szerintem az, aki szereti nézni, nem retteg tõle annyira, hogy az rossz hatással lenne a babára. Hiszen azért nézi, mert élvezi. Egy gyenge idegrendszerû anyuka babájának, aki ténylegesen végig rettegi az egészet, lehet, hogy nem tesz jót. De nem értek hozzá, csak én így gondolom.

Mit tehetnék? 16 hetes vagyok és olyan nehezen megy a nagy wc-zés.

Szinte minden nap egy küzdelem, félek is, hogy a babának ett?l nem lehet-e baja? Ja és ha sikerül is, annyi, mint egy nyúlbogyó. Elnézést, de nem tudom máshogy írni. Ráadásul estére úgy tele van a pocim, hogy menni alig bírok. És a gyomrom is fáj estére. Pedig sok gyümit eszek, jughurtokat, zöldséget és rengeteg folyadékot iszok. Mit tehetnék még? Mi lesz még kés?bb?!

Legjobb válasz: sok mindent probáltam szilvalekvárt,tamarint is de eddig csak az activia vált be

nekem a lenmag (sok folyadek utana) jott be es activia joghurt.most magneziumot kell szednem mert gorcsolok, nha 1 hetig attol szaladtam a wc-re. mostansag vettem eszre h kaki elott szabalyosan fajnak a beleim, valoszinu nyomodik minden belul mar. aranyerem meg ott figyel a 20.hettol...arra még nem talaltam gyogyirt, sebesz zerint mar ott is marad :(( kitartas! 32hetes km
Nekem napi minimum fél-egy kiló kiwi vált be, más gyümölcs nem nagyon hatott, mondjuk nem is volt csak alma.... Minél üresebb gyomorra eszed, annál jobb. Pár hét után lehet hogy hozzászoksz, de egy-két hét szünet után újra hat. A sok zöldség jól hangzik vitaminok miatt, de nem biztos hogy megéri. én inkább hagyagolom a répát, borsót, kukoricát, brokklit, káposztát, azaz mindent ami felfúj, mert ilyenkor sokszorozza a kínokat. Sajnos inkább romlás várható. Ha nem múlik, inkább kérj egy gyenge hashajtót a dokidtól, jobb mint a szenvedés és aranyér.
sok mindent probáltam szilvalekvárt, tamarint is de eddig csak az activia vált be
én laevolacot vettem székletpuhítás céljából, és glicerines kúpot az inger kiváltására. Mindkettõ használható kismamáknál. Engem megijesztett az orvosom, hogy a nagy erõlködéstõl burokrepedésem lehet. 4 hónapos kisfiú anyukája
A Levolac cukorszirup. Ha ilyesmit akarsz, akkor inkább fõzz este egy nagy adag karamellás tejet. De a 100%-os narancslé is jó lehet.
Laevolac szirup 1 kanál.Lazítja a székletet. 1-2 nap és minden rendben lessz.Teljesen növényi. Esetleg egyél szilvát(befött).
A kérdező hozzászólása: Hú, köszönöm a sok jó tanácsot, indulok és beszerzek egy-két dolgot és szépen sorban kipróbálom õket. Remélem lesz olyan ami beválik!
Pacific szilvalekvár nekem csak ez jött be!
A levolac szirup nekem is sokat segitett. Aranyerem lett a sok erõlködéstõl ráadásul volt hogy a nagy nyomástól kicsit ki is vérzett. De a szirup nagyon jó volt. Az elején ittam a terhességnek és mostanra már elmúlt a széklet probléma. 30 hetes km
Próbáld ki az olajos magvakat, és a mûzlit. Ezek rostdúsak és lazítják a székletet. Nekem az anyósok által sütött magoskenyér segített. Van benen, napraforgó magy, tökmag, szezámmag és lenmag. A reggel mûzlibe is belekeverheted, de ne feldolgozott mûzlit egyél, az nem segít. Sem a puffasztott, sem a pehely.
mozog a baba
Jelentkezett a babád!
Hát ez a babád te! Gratulálok!
en is azt hittem, hogy gorcsos mehosszehuzodas de nem!!!!mozog a babucid!gratula!!
A kérdező hozzászólása: Csak azt nem értem, hogy ilyen korán hogy-hogy ? Nekem ez az elsõ babám, állítólag ilyenkor még csak azok érzik akik szültek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ.

Nem túl korai hogy már 16. hetesen éreztem a picit? És most már 18. hetes vagyok és eddig csak nagyon lennt éreztem, de tegnap óta már a köldököm körül éreztem, sőtt hajnalban a mellbimbómon több apró kis verejtékszerű átlátszó lé volt

Ráadásul nagyon élénken mozog hosszabb ideig és naponta sokszor! Nem túl koraiak még ezek?

Legjobb válasz: szia! szerintem nem korai én 10 hetes vagyok egy kedves ismerõsöm pedig 16 hetes ugyanannyi mint te vagy és már õ is mondta hogy érezte a picurkát nem is egyszer!ami a melledbõl jött nem valami elõtej? csak azért mert neki is folyik!és akkora lett a melle mint egy kosárlabda! boldog babavárást kivánok neked és örülj hogy ilyen aktiv a babókád! üdv:egy 10 hetes kismami

szia! szerintem nem korai én 10 hetes vagyok egy kedves ismerõsöm pedig 16 hetes ugyanannyi mint te vagy és már õ is mondta hogy érezte a picurkát nem is egyszer!ami a melledbõl jött nem valami elõtej? csak azért mert neki is folyik!és akkora lett a melle mint egy kosárlabda! boldog babavárást kivánok neked és örülj hogy ilyen aktiv a babókád! üdv:egy 10 hetes kismami
Szia! Én is már 16 hetesen éreztem a babót, pedig ez csak az elsõ terhességem. Jó babavárást. 17 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Igen elsõ terhesség ráadásul 7 évet vártunk rá, a mellbimbómon pedig lehet hogy ilyen elõtej féleség volt, és az én melleim is óriásiak, nem tudom mi lesz még de ha tényleg nem korai, akkor jöjjön aminek jönni kell:) ))
Szia!Én most 33hetes vagyok, már 15 hetesen éreztem.
Szia! Én is 16 hetesen kezdtem érezni a hasam aljánál, most 18 hetes vagyok én is, és néha a köldököm alatt érzem, igen intenziven, és sokáig, sõt mintha egész nap mozogan, én is csodálkoztam azon, hogy a köldök alatt érzem. Szerintem nem korai.
Az elõzõ válaszoló vagyok: a cicim nekem is nagyot nõtt, 75B-bõl már 90C- méretû. Az elõtejet nem vettem még észre, mondjuk nekem az elsõ terhességemnél sem szivárgott az elõtej.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!