Találatok a következő kifejezésre: 16. héten az uh, (17 db)

A szülésnél okozhat gondot, legalábbis én úgy tudom. Még sok idõd van, addig még változhat.

Ha valakinek az elején 16. héten azt mondjk hogy 99% h fiú, és a 20. -on is úgy tűnik akkor most lehet reménykedni, ha az utóbbi 2 uh-on nem mutatta meg hogy mi lesz?

Eléggé el vagyunk bizonytalanodva.

Legjobb válasz: Reménykedni mire? Arra hogy lány? VAgy hogy marad fiú? Általában a fiúkat nem tévesztik, gyakoribb hogy a lányokról derül ki hogy kisfiúk, mert elrejtették a "tartozékokat". Fordítva én kevés esetet hallottam. Ha kétszer azt mondták hogy kukis, akkor szerintem az az is. Boldog babavárást!!!

Reménykedni mire? Arra hogy lány? VAgy hogy marad fiú? Általában a fiúkat nem tévesztik, gyakoribb hogy a lányokról derül ki hogy kisfiúk, mert elrejtették a "tartozékokat". Fordítva én kevés esetet hallottam. Ha kétszer azt mondták hogy kukis, akkor szerintem az az is. Boldog babavárást!!!
A kérdező hozzászólása: köszi- remélem hogy vagyis reméljük mert már szinte minden reméljük hogy kisfiú mert már nagyon beleéltük magunkat!
Szia!Én is így jártam kb a 16 hétben volt egy uh-om és ott az modnták, hogy fiú késöbb farfekvéses lett és már nem tusták megmondani a baba nemét!most a 28 héten járok és még most sem tudom, pedig már megfordult!de én azt mondom mindegy csak egészséges legyen!
A kérdező hozzászólása: nálunk sem akarja megmutatni, de már õ is befordult. az a lényeg, hogy egészséges legyen, csak már mindketten úgy beleéltük magukat és csupa fiús dolgokat vásároltunk, és most bánt a dolog ha mégsem az, de reménykedünk mert még mindig azt szeretnénk, csak egészség legyen . könnyû szülést mindenkinek és jó babázást!

Nem tudom h kisfiunk lesz e vagy kislányunk. A 16. héten dimenziós uh-on 99%ban azt mondták h fiú, a 20. on is ugy nézett ki, és most nem tudják megmondani, teljesen el vok bizonytalanodva, most mi lesz?

Kisfiút szeretnénk- már majdnem mindene megvan, és már annyira beleéltük magunkat! úgy bánt most ez.olyan kellemetelnül érzem magam

Legjobb válasz: Valószínû fiú lesz, de 100% csak akkor, ha kibújt. Most azért nem mondták meg mert valószínû nem látszott, esetleg eltakarhatta, vagy ott volt a zsinór stb. Ne érezd magad kellemetlenül most még én sem hiszem el pont ezért, kétszer mondták, hogy fiú és örülnénk is, de ha lány lesz amikor kibújik ugyanúgy fogod szeretni-hidd el.

Valószínû fiú lesz, de 100% csak akkor, ha kibújt. Most azért nem mondták meg mert valószínû nem látszott, esetleg eltakarhatta, vagy ott volt a zsinór stb. Ne érezd magad kellemetlenül most még én sem hiszem el pont ezért, kétszer mondták, hogy fiú és örülnénk is, de ha lány lesz amikor kibújik ugyanúgy fogod szeretni-hidd el.
Ha ez vígasztal mindenkinek megvan a vágya, csak az álszentebb része nem ismeri be.Persze ha nem az lesz nem baj...de azért vágyaink csak lehetnek!Nekem 16 hetesen megmondta az orvosom hogy lány lesz!(mi azt is szerettünk volna), csak hagyományos uh-n voltunk de valahol belül éreztem hogy lány is lesz..és igen lány lett!Nagyon szurkolok Nektek, hogy teljesüljön a Ti vágyatok is!
Nekem fiút mondtak a 16.héten 4D-n, nálunk pont fordítva van mi lányt szerettünk volna, de nálunk elég egyértelmûen látszott a kis "kukac" sajnos.Most már úgysem lehet rajta változtatni, örülönk a fiúnak is :)
Szia! Nálunk mindenki meg volt gyõzõdve arról, hogy kislányunk lesz. Nevet nem választottunk. A 18. héten kiderült, hogy kisfiú. Kezdjük megszokni és minnél több édi ruhát találunk neki annál jobban örülünk neki. Nevet még midig nem választottunk neki. Most csak bogyókának, bébibogyónak vagy mikor hogy becézgetjük. 21 hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: remélem igy lesz!
Naná, én is nyugodtabb lennék, ha tudnám biztosra, meret a megérzés simán csalhat, de ha egyszer a babám nem akarja mutatni...! Engem leginkább a vásárlás miatt idegesített a bizonytalanság, de már kezdek beletörõdni, mást úgysem tehetek. De ha olyan magas százalékban mondták, ráadásul 2-szer is, akkor fiúcska. Késõbb már azért nem tudták mondani, mert egyre kisebb a helye, akaratlanul is takarja magát, mert már össze kell húznia magát. Ne érezd magad kellemetlenül! Nyugi, gyönyörû, egészséges kisfiatok lesz! Ugye??!!
A kérdező hozzászólása: hát igen, van ilyenis én mégis nyugodtabbnak érezném magam ha tudnám kisfiú vagy kislány, és úgy készül a dolgokra.
Szia! Én csak vígaszképpen írok neked, mi ugyanis egyáltalán nem tudjuk, fiúcska vagy kislány van-e a pocakomban, pedig már a 34. hetet töltöm. Nekem sajnos a kezdetektõl csücsül a babám, eddig úgy tûnik, nem is akar másképp helyezkedni, a pici lábacskája pedig mindig útban van. Már most simán sportot ûz abból, hogy a végletekig felcsigázza a szülei, nagyszülei kíváncsiságát:) ) Valahogy mégis én úgy érzem, kislány lesz, max szülés után meglepõdök a zacsin+fütyin:) )
A kérdező hozzászólása: hát az jó lenne nagyon, mert akkor megnyugodnánk, persze az is fontos h minden rendben legyen és egészségesen szülessen meg! csak most emiatt egy kicsit el vagyok szomorodva, mert tudom h a párom fiút szeretne, és persze én is
Drukkolok Nektek, hogy teljesüljön a vágyatok, de ha mégis kislány lenne, annak ugyanúgy fogtok örülni! Mi már a 12-ik heti 4D-n láttuk a bizonyítékot, majd utána is :) Persze én "tudtam" mindig, hogy kisfiú lesz, söt a férjem is.De az a lényeg, hogy egészséges legyen! Lehet, hogy a köv. uh-n már úgy fordul, hogy megmutatja mindenét! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: reméljük. kööszönöm.
Elõször a 21. heti UH-n nekünk i fiút mondtak(bár én már a 9. héten megéreztem), utánna 1 hónap múlva a saját orvosom lányt mondott.Meg is lepõdtem, mondtam hogy a múltkor fiút mondtak. Azt mondta háttal van a baba, és nem látszik rendesen. Aztán a vége felé már õ is biztosra fiút mondott, és az is lett. Azóta 8 hónapos, és örültem hogy így alakult, mert van már egy lányunk is(bár a férjem lány szeretett volna megint). Szóval nem mindíg látszik rendesen, de ha elsõre fiút mondtak, akkor szerintem az is. Boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtató válaszokat.
Szia.Szerintem ha 99%ba azt mondták, hogy fiú akkor az is lesz:) Ha azt mondták volna, hogy lány ás utána fiu azt jobban el tudnám hinni:) Szerintem nyugi:) Minden jót, boldog babavárást 33hetes kismama
A kérdező hozzászólása: hát az jó lenne ha igy lenne, de most nem jó ez a bizonytalanság. eddig Balázsnak szólítottuk, mióta tudtuk h kisfiú valószinüleg, de most nem tudom h mit mondjak neki. és ha lány mi meg végig Balázsnak szólítottuk?!
A kérdező hozzászólása: persze ez biztos, de annyira fiút szerettünk volna, és arra is készültünk, mivel az elején megmondták 99%ban h az lesz. most meg azt mondta a doki, h a fenekénél nem látja kilógni a zacsiját, valószinû lány, ha ennyire nem akarja magát megmutatni. dühös vagyok ezekre az uh-osokra
Szia! Saját tapasztalatból mondom, hogy nem jó bele élni magát az embernek egyikbe se. Nekem mindenki azt fújta fiad lesz, még meg is jósolták, én is azt szerettem volna, hétfõn voltunk 4d-n, a nõ egyértelmûen 2-szer is azt mondta, hogy kislány, el sem akartam hinni, úgy meglepõdtem. Férjem amúgy is kislányra vágyott, de most már én sem bánom, valóban mindegy, egészséges legyen. Egyébként nekünk is vannak kék ruháink, de az még mindig jobb kislányra, mint rózsaszín a kisfiúra. Kívánom, hogy teljesüljön a vágyatok! 23 hetes kismama

16. héten csak az lesz, hogy AFP-re megkapom a beutalót, vagy UH is lesz?

Legjobb válasz: 16. héten csak AFP van. Az AFP eredményének birtokában mehetsz majd a 18-20. heti genetikai UH-ra. (persze ha magándokihoz jársz és fizetsz érte, csinál sztem UH-t is, ha akarod, de egyébként nem...) 29+3 hkm

16. héten csak AFP van. Az AFP eredményének birtokában mehetsz majd a 18-20. heti genetikai UH-ra. (persze ha magándokihoz jársz és fizetsz érte, csinál sztem UH-t is, ha akarod, de egyébként nem...) 29+3 hkm
Csak AFP lesz, az uh a 18-20. héten van.
A 16.héten csak az AFP vérvizsgálat lesz, és annak az eredményével kell menned majd a 18-20.heti genetikai uh-ra. Ott megnézik a vérvizsgálat eredményét, és ahhoz mérten különös odafigyeléssel vizsgálják meg a babát.
Nekem Uh is volt.

Az integrált teszt eredménye 1:490, az AFP a 15. héten 0, 95, a 16. héten 1, 1. A 18. heti genetikai UH-n semmi rendelleneset nem találtak, de a baba méretei szerint nem 18, hanem 19 hetesnek felel meg. Biztos, hogy egészséges a babám?

Én 38 éves vagyok. Az integrált teszt eredménye 1:490, az AFP a 15. héten 0,95, a 16. héten 1,1. A 18. heti genetikai UH-n semmi rendelleneset nem találtak, de a baba méretei szerint nem 18, hanem 19 hetesnek felel meg, tehát nagy baba.

Legjobb válasz: A korodból kifolyólag alacsonyabb az integrált teszt eredménye, de 250 fölött azt mondják nem kell aggódni. A kicsik meg mindig máshogy fejlõdnek. Most lehet, hogy 1 héttel idúõsebbnek tûnik a méretei alapján, de lehet, a következõ UH-n meg pont a korának megfelelõ lesz. Szerintem próbálj megnyugodni. Az integrált teszt eredménye negatív. Az AFP-d jó. Genetikai Uh-n sem láttak semmit. Nyugi!

A korodból kifolyólag alacsonyabb az integrált teszt eredménye, de 250 fölött azt mondják nem kell aggódni. A kicsik meg mindig máshogy fejlõdnek. Most lehet, hogy 1 héttel idúõsebbnek tûnik a méretei alapján, de lehet, a következõ UH-n meg pont a korának megfelelõ lesz. Szerintem próbálj megnyugodni. Az integrált teszt eredménye negatív. Az AFP-d jó. Genetikai Uh-n sem láttak semmit. Nyugi!
Szerintem igen, egészséges, ha bármi gond lett volna, akkor azt már látták volna. Igaz, hogy már benne vagy a terhességi korban, de 35. fölött amúgy is fel kell ajánlaniuk a magzatvíz mintavételt, ha azt igénybeveszed, akkor ott 100%-os bizonyosságot kapsz. Bár ennek van vetélési kockázata. De azért a 490-bõl az 1 szerintem elég nagy ahhoz, hogy ne legyen semmi gond, ráadásul az afp is jó és a genetikain sem találtak rendelleneset, ezért próbálj meg megnyugodni! 4, 5 hós kislány anyukája.
szerintem semmi gond, sõt. nagyon szépen fejlodik, valoszinuleg nagyon jól vigyázol rá. azt hiszem nem 1:250tõl, hanem 1:150tõl van ok aggódni, szóval messze vagy te még attól. nyugi.
Szia! Az integrálton nekem is egy héttel nagyobb volt a bébi, majd a következõ ultrahangra meg már 2 nappal kisebb volt a koránál. Emiatt ne aggódj, mindenki a saját kis tempójában fejlõdik. Szerintem Õ csak jól érzi magát a pocakodban. 24.hetes kismami

A 16. héten is van uh? Ma voltam a 12. heti uh-on, és azt mondta a dokim, hogy legközelebb a 16. héten menjek. Vagy csak azért hív, mert fogadott orvosom?

Legjobb válasz: Nem tudom nekem volt a 12hetes utána meg a 18-20hetes.Pedig nekem is fogadott az orvosom.Üdv 30hetes kismama

Nem tudom nekem volt a 12hetes utána meg a 18-20hetes.Pedig nekem is fogadott az orvosom.Üdv 30hetes kismama
UH a 19.héten lesz. Az orvoshoz minden hónapban 1x el kell menni, átbeszélitek a kérdéseidet, a leleteidet, és megvizsgálja a méhszájadat.
Nekem a 12. héten volt UH, aztán a 16. héten vissza kellett mennem, de csak azért, mert volt egy vérömlenyem és 4 hét fekvés után rámnézett, UH volt, hogy oké-e minden és most megyek majd megint 2 hét múlva a 18. heti genetikai UH-ra, szóval orvosa válogatja és az enyém is magándoki!
Ha kiírta az afp vizsgálatot, ami a 16 héten van, akkor csak az erdményekkel kell visszamenned, ami kb 2 hét, mire megjönnek a leletek , 18-19 hetes leszel akkor.Mindenképp várd meg az eredményt, ne fizess neki feleslegesen, a babónak nem lesz semmi baja addig.
Én is menni fogok. 13-14 hetes vagyok. Én úgy értelmeztem, hogy 16-18 hét között csinálják meg az UH-t + az afp-t. Ez utobbihoz szoktak kérni UH által meghatározott terhességi kort (mármint, hogy mekkorának felel meg a Babád). Az UH-t sem kötelezõ a 18 héten, fõleg ha õk is kérik a kormeghatározást egyuttal akkor csinálják meg az UH-t is. Ez is ilyen genetikai UH. Sokkal alaposabban nézik meg. Több méretet vizsgálnak, szerveket, csontozodást, végtagokat, hosszukat stb. Éppen ezért, hogy ne kelljen 2x menni, nekem is úgy a 17 hét körülre kérték, hogy menjek. Lehet, hogy neked is így gondolták. De kérdezz rá a dokidnál telefonon, vagy az aszisztensnél. Mert ha így gondolta azért jobb lenne nem rögtön a 16 hétnél elmenni.

16. héten kötelező az uh, mert Nekem nem kellett mennem, csak az AFP eredménye után, 18 hetesen. Akkor már hasi uh. lesz?

Legjobb válasz: Ez így a normális, hiszen a 18. heti genetikai hasi Uh-ra vinni kell az afp eredményt ami sok helyen legalább 2 hét mire elkészül...

Ez így a normális, hiszen a 18. heti genetikai hasi Uh-ra vinni kell az afp eredményt ami sok helyen legalább 2 hét mire elkészül...
Én betöltött 20. héttel mentem genetikai UHra, ugyanis majd egy hónapot ültek az AFPmen.A 12. hét után mindig hasi UHt csinálnak.A 16. héten pedig nem kötelezõ, csak van akinél csinálnak.
a már betöltött 16.héten afp vizsgálat van /vérvétel/ és ennek az eredményével a 18.-20.hét között van a kötelezõ u.h.
és van ahol hasi, van ahol hüvelyi. nekem még hüvelyi egy se volt 26 hetes kismama boldog babavárást

16-héten vették le a vérem. Most kaptam meg az eredményt minden tökéletes. De én hülye elfelejtettem 4-kén menni a 20-21-heti genetikai UH-ra. Most mivan?

iskolába járok és észre vettem,hogy egy kicsit szétszórt vagyok.Nagyon szégyellem magam most voltam a zöld sándorba véd?n?nél mondtam neki,hogy mitörtént nem nagyon örült neki.Azt mondta ez egy fontos vizsgálat de majd jövöhéten kér egy másik id?pontot nekem.Ha a genetikai vizsgálatok eredménye jólett a 16-heti vérvételb?l akkor semmi baja nincs vagy nem lehet a babának??????azért olyan szomoruan jöttem haza

Legjobb válasz: Ha kér idõpontot, akkor minden rendben.Nekem 18 hetesen kellett mennem uh-ra, utána meg 28 hetesen kell mennem.De szerintem minden rendben, ha a vérvétel eredménye nem mutatott semmi rosszat! Nyugis babavárást!

Ha kér idõpontot, akkor minden rendben.Nekem 18 hetesen kellett mennem uh-ra, utána meg 28 hetesen kell mennem.De szerintem minden rendben, ha a vérvétel eredménye nem mutatott semmi rosszat! Nyugis babavárást!
Furi, nálunk 18 hetesen van a genetikai uh, és nem kell idõpont bemegyek, beadom a papirt és csinálják.
Azért jó lett volna elmenni mert tényleg fontos lett volna. Az AFP elvileg csak Uh-val együtt értékelhetõ. Önmagában nem sokat jelent az AFP eredménye de ha valami gond lenne sztem már észrevették volna az eddigi Uh-kon. Egyébként az a biztos ha a kezedben tartod a babát és látod, h. egészséges. Én épp ezért nem izgatom már magam ilyeneken. Üdv 35heteske
Semmi baj nincs, ne legyél szomorú. A 16. heti vérvétel rendben volt, az uh-ra meg kapsz új idõpontot. Semmi rosszat nem okoztál se magadnak, sem a babának. A szétszórtság és feledékenység a kismamaság velejárója, ez természetes. Legközelebb majd írd be a telefonos emlékeztetõbe a fontos vizsgálatokat. Boldog babavárást!
Szia!Ne aggódj, majd meglesz az a vizsgálat, ha jó volt a vérvétel, baj nem lehet veletek. :) Nálunk is a 18 héten volt a genetikai vizsgálat, de úgy látszik mások a szokások.Azért azt szokd meg, jogy minden fontos dolgot írj be a telcsid emlékeztetõjébe.Engem a múltkor a nõgyógyászom hívott fel, hogy õ rám vár, én meg totál elfelejtettem.De nem haragudott, csak aggódott!Én is állatira szenilis vagyok mióta a kislányommal várandós vagyok, de az orvosom ezen csak mosolyog, és azt mondja, az összes kismama ilyen, õ már megszokta.Légy nyugodt! Egy 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm szépen nektek a sok jó választ.sziasztok Zsuzsa

Dec 6-án volt az utolsó menstrim, ezzel az időponttal 16 hetes és 4 napos vagyok, de az uh-n ugy jött ki, hogy keddenként töltöm a heteket, tehát ma vagyok 17hetes és 1 napos. Elszámoltak, vagy nem?

Ez 4 nap diffi.melyik id?pontot vegyem figyelembe?az orvosok az utóbbit nézik.

Legjobb válasz: Négy nap eltérésnek nem hiszem, hogy különösebb jelentõsége van. Az az egyszerûbb szerintem ha úgy számolsz ahogy a doki.

Négy nap eltérésnek nem hiszem, hogy különösebb jelentõsége van. Az az egyszerûbb szerintem ha úgy számolsz ahogy a doki.
Nekem is december 6-án jött meg utoljára (nagyon haragudtam a Mikulásra) :-))!!! Aztán meglepõdtünk az elsõ ultrahangon, amikor két kis szív pulzált... De a kérdésedre válaszolva, a lényeg a korai ultrahang. A terhesség késõbbi idõszakaiban már sok minden befolyásolja a méreteket, ezért ebbõl a szempontból nem kell törõdni ezzel a néhány nappal. A terminust dec.6-tól számolják, ezen csak akkor változtatnak, ha két hétnél nagyobb az eltérés a számolt és mért adatok között (de ez is csak az elején). Még szerencse. hogy így van, mert akkor én az egyik babával szept.8-re a másikkal szept.10-re lennék kiírva :-)
Szia! Én is dec. 6-án mensiztem utoljára. Szeptember 12-re vagyok kiírva. A dokim szerint ma 16 hetes é 4 napos vagyok. Viszont pont 4 hete 13 hetes +1 voltam, de átnézett mindent és így 5 nappal kevesebb lettem. :-)Bár én pontosan tudom a fogantatás idejét, mert elég ritkán voltunk együtt, és az Szentestén volt. Nem nagyon lehet ezen kiigazodni! :-) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hozzászólásokat!Boldog babavárást mindenkinek!!!

Múlthéten 16. héten voltam vérvételen, ma kaptam meg az eredményt (17 hetesen), viszont a 18 hetes uh 05.26. -ra kaptam időpontot. Ma sikerült átíratnom 18-ra de lehet hogy 1-2 nap eltérés lesz nem leszek még betöltött 18 hetes! Probléma ez?

Legjobb válasz: Hát nekem azt mondta a dokim inkább betöltött 18 hetesen menjek nem baj ha 2-3 nappal túllépem. De te miért tetetted át? Egyébként 1-2 nap szerintem nem számít. Neked hová küldték a vérvétel eredményeit?

Hát nekem azt mondta a dokim inkább betöltött 18 hetesen menjek nem baj ha 2-3 nappal túllépem. De te miért tetetted át? Egyébként 1-2 nap szerintem nem számít. Neked hová küldték a vérvétel eredményeit?
Én holnap megyek, akkor 19+2 leszek már, de azt mondta a védõnõm, hogy ne aggódjak, van, aki a 20. héten megy, ez nem jelent a vizsgálat szempontjából problémát. Sokan ki is hagyják azt az uh-t.
A kérdező hozzászólása: Azért tetettem át mert a dokia vérvétellel is elszámolta magát! Nálunk 19.20. héten már nem nagyon szívesen csinálják az uh-t!
Nálunk meg inkább a 20.-21. héten csinálják!!Én is a jövõ héten 20 hetesen megyek!
Nálunk 18-20 hetes korig kell menni. Én 19 hetesen megyek, szerintem pár nap ide vagy oda nálatok sem számít!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!