Találatok a következő kifejezésre: 16-17 évesek gyakran (3 db)

Azért vonzanak a kislányos, tini csajok, mert felnőtt létemre engem is gyakran néznek 16-17 éves tini srácnak?

Meg láttam már, hogy bejöttem ilyen fiatal csajoknak, de a korom miatt féltem kezdeményezni, mert biztos zavarná őket, gondolom ők is korukbeli tini srácnak gondoltak, ahogy mások is. Legutóbb 17 évesnek néztek, ez már egész jó a 15-höz képest. :D

Legjobb válasz: És mondd csak, hány éves is vagy? :)

És mondd csak, hány éves is vagy? :)
Azért, mert egy pedofil köcsög vagy.
A kérdező hozzászólása: Hát 23.
Ha 16 év felett keresel magadnak lányt, akkor csak kissé retardált vagy, de ha 16 év alatt, akkor egy pedofil köcsög állat... És nem azért vonzanak a tini csajok, mert Te is fiatalos vagy, hanem mert agyilag és érzelmileg vagy még gyerek. Ennek semmi köze a külsõhöz. A belsõddel van a gond. Ha a fiatal felnõtt lányok nem vonzanak, az azért van, mert agyilag és érzelmileg még nem nõttél fel. Egyszóval retardált vagy. C'est la vie.

Kedves 16-17 éves lányok! Milyen gyakran kötnek belétek vonatokon, esetlegesen leánykereskedők vagy stricik? Vagy egyéb rosszarcú emberek?

Anyám nem akar elengedni egyedül vonattal, mert szerinte nagyon veszélyes.

Legjobb válasz: 14 éves korom óta vonattal járok iskolába, természetesen egyedül, anyám-apám nélkül. Most 20 vagyok, élek-virulok, senki nem kötött még belém (kivéve a néniket, akiknek nem tetszik a fejem). Oké, hogy félt anyukád, de ez azért túlzás.

14 éves korom óta vonattal járok iskolába, természetesen egyedül, anyám-apám nélkül. Most 20 vagyok, élek-virulok, senki nem kötött még belém (kivéve a néniket, akiknek nem tetszik a fejem). Oké, hogy félt anyukád, de ez azért túlzás.
Ha nem egy brazíliai vonatra készülsz, akkor nincs miért aggódnod.
A kérdező hozzászólása: Hát én nem félek, de õ nem érti meg, hogy mások a fél életüket a vonaton töltik, és még úgy sem lesz bajuk. Nem tudom megértetni vele, hogy semmi félnivalója nincs :/
Engem nem hogy nem mernek bántani a vonaton, még ingyen is utazom (bár csak pesten belül) végy a piacon 'hamis' rendõrjelvényt és garantáltan beveszi az emberek 80%-a, hogy rendészetis vagy. így talán anyád se féltene annyira
Anyádnak igaza van, hiszen a Máv, minden leánykereskedõnek vagy stricinek 50 %-os utazási kedvezményt ad, hogy ne az elsötétített fekete BMW-jével utazzon... :)

16-17 évesek milyen gyakran szexelnek?

Nincs lakás,suli viszont igen.

Legjobb válasz: én napi két-háromszázszor szeretkezek a feleségemmel. aztán még szeretõim is vannak. Így elõfordul, hogy napi 48 órán át tolom egyfolytában és 10 másodpercenként orgazmusom van. ja és elég kicsi, mindössze 60cm a péniszem.

én napi két-háromszázszor szeretkezek a feleségemmel. aztán még szeretõim is vannak. Így elõfordul, hogy napi 48 órán át tolom egyfolytában és 10 másodpercenként orgazmusom van. ja és elég kicsi, mindössze 60cm a péniszem.
Szia! Én amikor 16 voltam, kb. heti 3-4-szer sexeltem.Mi szinte minden nap találkoztunk és náluk volt a dolog. (egy 23 éves lány)
Én hetente 2x vagyok a barátommal, alkalmanként van h csak egyszer, de van hogy 2-3x szeretkezünk. Szal heti 2-6 között mozog az aktusok száma. 16/L
mekkora bunkó az elõzõ... :oS én 16-17 évesen még szûz voltam, de 24 évesen heti 3mal jól elvagyok :o) Na jó mikor megismerkedtem a párommal voltam 23 és akkor mondjuk heti 7-8 megvolt :o)
Mi régebben volt hogy egyhuzamban 8-9 menetet lenyotunk. :) most ilyen heti 5-6 belefér, és az elég is.
16-17 éves koromban gyakorlatilag szûz voltam.Egyszer szexeltem 16 évesen, és háromszor 17 évesen.Úgy, hogy volt egy 10 hónapos kapcsolatom. Napi 7-8????Higyjétek el a korral majd a minõségre is ráutaztok.Amikor megismertem a férjemetakkor szexeltünk a legtöbbet, napi 4-5 volt(igaz szinte minden nap ha kiszámoljuk heti 15-20 jött ki a végére), viszont az olyan is volt:)
nállunk is fele fele. Én 17 vok 16 évesen vesztettem el. én is heti 1* alszom a barátommal és olyankor2* max3*. De utánna belehalnék he 7* kellene. az nagyon sok. amugy ugy kb 5* egy héten. de akkor sokat mondtam. inkább összebújunk, vagy sétálunk:D
A kérdező hozzászólása: Én is ez a korosztály vagyok, csak érdekel, hogy máshol a "nagyvilágban" ez hogy müködik:) Nálunk ugy fele-fele a szüzek és a nem szüzek aránya.
én 16-17 éves vagyok, 16-17 éves oszttársakkal. kettõ kivételével mind szüzek vagyunk:D
jó ég, heti 10 nem sok egy csöppet?:D
Pont ez a korosztály vok. Heti 1x alszunk egymásnál. Akkor kb 7x 8x. 7közben meg ha találkozunk, akkor meg 1x 2x. Heti kb 10.
Egy héten többször is találkozok a barátommal de nem mindig megyünk el egymáshoz, van hogy csak sétálunk meg programokat szervezünk a szabadban, de a heti szeretkezések száma kb. 5-6. 16/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!