Találatok a következő kifejezésre: 16-évesen el kezdeni (13 db)

16-évesen el szabad kezdeni fogyókúrázni? nem teszi tönkre a szervezetemet? pl:a 90napos diéta? és a mellből is sok megy le fogyókúra alatt?

Legjobb válasz: 14 évesen én is ennyi voltam kb... most vok 16, 175 cm magasabb vagyok és 556 kg... és azóta iszonyatos életem van, mindig számolgatom h mennyit eszek lemérem megnézem a kalóriatartalmát állandóan korog a gyomrom és hányingerem van. egy csomót sportolok annak ellenére hogy utálom.:( de pár kilót simán le tudsz adni, én pl. egyszer még 72 kilós koromban pár napig csak csokis müzlit ettem, és lement három kiló... aztán jött a nyár, sokat úsztam, egészségesen kezdtem enni, de végül ez az egész fogyókúra kicsit eldurvult. és a melled is fogy és csíkos lesz.

Én 13 évesen kezdtem a 90 napost.Akkor voltam 157cm és 73 kg.. :S Most lassan (július 15-én)15 évesen vagyok 166cm és mindössze 64 kg :)
Én 13 éves vagyok most kezdem.Az apukám orvos és neki semmi kifogása nem volt ellene.Ez lényegében életmód váltás nem is diéta.Szóval szeirntem nem lesz bajod
14 évesen én is ennyi voltam kb... most vok 16, 175 cm magasabb vagyok és 556 kg... és azóta iszonyatos életem van, mindig számolgatom h mennyit eszek lemérem megnézem a kalóriatartalmát állandóan korog a gyomrom és hányingerem van. egy csomót sportolok annak ellenére hogy utálom.:( de pár kilót simán le tudsz adni, én pl. egyszer még 72 kilós koromban pár napig csak csokis müzlit ettem, és lement három kiló... aztán jött a nyár, sokat úsztam, egészségesen kezdtem enni, de végül ez az egész fogyókúra kicsit eldurvult. és a melled is fogy és csíkos lesz.
A kérdező hozzászólása: hát én nem bírnám amit te csinálsz h leméred mennyit eszel meg stb..!de te milyen ételeket ettél?mindenki azt mondja h egészségesen egyek de ha úgy nézzük semmi nem egészséges:S én szeretek sportolni:Dés h most kijött a jó idõ irány lesz futni járni:D de szeretném ha a melleim u0yanakorák maradjanak de tudom h onnan is fogyni fog:(
Sajnos az egyik utat választanod kell. Vagy telt maradsz, dús keblekkel, vagy vékonyra fogyasztod magad, de akkor a melled is lefogy (akár 2 melltartómérettel is fogyhat) és sajnos ilyenkor szokott megereszkedni is. Bár egyre jobb melltartókat gyártanak, sok a csipkés, izgalmas, vagyis a megereszkedett mell könnyen orvosolható.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!:)
A fogyókúrákat csak óvatosan! 16 évesen CSAK orvosi segítséggel (irányítással). Ha rosszul csinálod: sokszor lefogysz (kicsit), majd visszahízol (többet), akkor megedzõdsz a fogyás ellen, és egyre nehezebben fogysz le! Nagyon elronthatod így az életed!
.. Szerintem ne fogyókúrázz... inkább étkezz egészségesen. Persze hogy nem tesz jót.. de minek neked 90 napos diéta? Annyira rossz? :) Próbálj szerintem más módszert találni!
55 kg vagyok, nem 556, bocs:D
A kérdező hozzászólása: hát szerintem a koromhoz képest duci vok!174cm 72kg szerintem elég gáz!pedig annyi mindent próbáltam de nem ment!:( de nem tudok már mit kipróbálni.
ne fogyókúrázz! én honapokig alig ettem, 13kilót fogytam, lemértem mindent pontosan kalóriát számoltam meg sokat tornáztam. aztán egyre kórosabbá vált, mindekivel emiatt veszekedtem, erõtlen voltam meg elkedzett fájni a gyomrom, anya monta hogy gyomorfekélyem lesz, utánna néztem a neten, nagyon rossz:S azota, azaz 2 napja eszek normálisan, de nagyon félek hogy visszahízok rengeteget tornázok napközbe.

16 évesen el lehet kezdeni az érettségit levelezőn?

Sziasztok!

Legjobb válasz: nem, csak 18 éves korod után.

nem, csak 18 éves korod után.
18 éves korodig tanköteles vagy. Nincs más választásod, rendesen suliba kell járnod.
az nem levelezõ, hanem esti, és csak 18 felett járhatsz rá. ha 16 évesen is lehetne végezni, akkor szerinted mi a fûzfáért járnának diákok tízezrei középsuliba eddig?
Külön engedéllyel megteheted. Az indokodnak viszont valósnak és nagyon erõsnek kell lennie. Láttam rá pár esetet, ezért írom, de mindhárom esetben kõkemény okai voltak és ezért engedélyezték. A tanárok közül (az estin) sokan csodálkoztak, hogy engedték, õk sem tudták, hogy lehet ilyet. Olyan okkal, hogy dolgoznod kell, meg hasonló, nem engedik. Nagyon extra esetben, nagyon kemény indokkal viszont igen. Példa (valós): XY nagyon jó hegedûs volt. Az egyik japán képzõhellyel szerzõdtek, hogy 17 éves korától mehet. XY az egyik budapesti estis iskolával létesített levelezõs jogviszonyt. Letette az osztályozóvizsgát 10. és 11. osztályból (9.-et nappalin végezte el) és a 12.-et kezdte el. A folytatást nem tudom, de elvileg tehetett érettségit és ha sikerült, akkor már Japánban van.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a válaszokat!

Halott ötlet az hogy majdnem 16 évesen el szeretnék kezdeni balettozni? Hogy kezdjek hozzá?

Legjobb válasz: valami nagyvárosban biztos találsz olyan helyet, ahova "nagyok" is beirítkozhatnak. mert általában csak kicsiknek indítanak ilyeneket. sztem maga az ötlet nem halott, csak találni kell olyan helyet, ahol megtanítanak rá!

valami nagyvárosban biztos találsz olyan helyet, ahova "nagyok" is beirítkozhatnak. mert általában csak kicsiknek indítanak ilyeneket. sztem maga az ötlet nem halott, csak találni kell olyan helyet, ahol megtanítanak rá!
Miért lenne halott ötlet? A nagyanyám 67 évesen kezdett tanulni zongorázni. Valószínû, hogy már nem fogsz elérni csúcsteljesítményt a balett világában, de azért balettozni még megtanulhatsz. Ha az alkatod, hajlékonyságod megvan hozzá, keress egy magántanárt.
Hobbyból sosem késõ elkezdeni(: de h foglalkozás vagy mûvészi szinten sajnos már késõ...én 3 éves korom óta balettozom és csak most jutottam el a spicchez..nagyon nagy munka HAJRÁ!;)

El lehet kezdeni a művészi tornát 15-16 évesen?

Legjobb válasz: Hát nem igazán,2-3-4 évesen szokták ezt kezdeni,15 éves korra szoktak a pályájuk csúcsára érni ezek a sportolók.

Hát nem igazán, 2-3-4 évesen szokták ezt kezdeni, 15 éves korra szoktak a pályájuk csúcsára érni ezek a sportolók.
A kérdező hozzászólása: És ha nem versenyszerûen szeretném, hanem csak hobbiból?
Hobbiból bármit el lehet kezdeni akárhány évesen. A lényeg, hogy mozogj.
hobbiból persze, csak nem biztos hogy képes leszel a látványosabb elemek bemutatására.

Ha a 16 éves lányotok egy rasztás hajú 23 éves fiúval kezdene el járni, elleneznétek, tiltanátok?

Ezek a rasztások úgy hallottam drogoznak, meg talán hippik(?). Mit szólnátok, hagynátok míg elmúlik a lányotoknál a dolog, vagy eltiltanátok? Egyáltalán, mit lehet csinálni ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: Beszélgess vele, legyél megértõ és ezzel meg tudod akadályozni a bajt. Amúgy nem feltétlenül drogozik attól, mert rasztás. bár az érdekes, hogy mit eszik egy nála 7 évvel fiatalabb tinilányon.

Ha tiltod a lányod annál jobban fog ragaszkodni hozzá! Te ismered a lányodat, hogy tudsz-e beszélgetni vele, mert lehet az sem vezeti arra, hogy hallgasson rád! Az egyik válaszoló azt irta, hogy mit eszik a 23 éves fiu a 16 éves lányon? En inkább fiorditva kérdezném ezt!
Beszélgess vele, legyél megértõ és ezzel meg tudod akadályozni a bajt. Amúgy nem feltétlenül drogozik attól, mert rasztás. bár az érdekes, hogy mit eszik egy nála 7 évvel fiatalabb tinilányon.
Unokatesómnak is volt rasztás korszaka, mert tetszett neki, amúgy egy kezes bárány, csak jól járnak vele a csajok. Én még errõl nem hallottam, hogy a rasztás hajú fiúktól féltenék a lányokat, mindig hall újat az ember :D
Max. akkor jöhetne szóba a tiltás, ha megtudnám, hogy aktívan drogozik. Na az már nagy gáz. De az az igazság, hogy nem tudom mit érnék el vele...Talán a lányomat szépen belelökdösném a karjaiba és Õ is belemenne ilyesmibe. Jó kérdés. Az én lányom még csak 21 hónapos, messze vagyok még ettõl a korszaktól, de ahogyan leírtam adj Neki egy esélyt. Az, hogy nem dolgozik, egy dolog, ezer oka lehet. Például, hogy nincs munkahely, manapság ez elég gyakori. Az elsõ találkozás alkalmával többet fogsz tudni, látatlanba ne ítélj!
Bizony, bizony, ezek a rasztások az ördög földi másai, a hajukban rejtezik a gonosz.... -.-
Eltiltani.... 1. Megutál. 2. Semmi értelme és semmi haszna. Raszta a gyerek és? A felállított hajú hülyegyerekre is lehet mondani hogy diszkós drogos gyökér, sõt szerintem náluk esélyesebb hogy az.
Szerintem az, hogy valakinek rasztás haja van még nem egyenlõ azzal, hogy drogozik, iszik, lop, csal hazudik stb. :) Én elõször is adnék egy esélyt a srácnak, hiszen az mindenkinek jár. Utána max. nem lenne szimpatikus, de tiltani semmiféleképp sem tiltanám. Mit érnék el vele? Én is voltam kamasz, nem lehetett tiltani egy fiútól sem aki tetszett. Megtaláltam a módját, hogy találkozzunk. Pláne ha szerelmesek egymásba, csak lázadna és teljesen bezárkózna elõtted. A tiltás sosem vezet sok jóra!
"A fiú nem jár iskolába, nem dolgozik, az egész élete céltalannak tûnik..." Szóval tanulatlan, nincsenek céljai az életben, gyakorlatilag egy nagybetûs lúzer. Igen szerintem mindenki egy ilyen tingli-tangli valószínûsíthetõen füvezõ rasztát szeretne majd a lánya mellé. De úgy tûnik mindenki azt hiszi hogy csak a hajviselete miatt van kiakadva a kérdezõ.
Én még csak annyit tennék hozzá, hogy ha okos lányod van, magától nem fog drogozni. Engem már jó párszor kínáltak 14 éves koromtól fogva, de csak annyit mondtam, kösz nem. Ennyi. Senki nem nyomta le a torkomon, nem is szívtam, nem kényszerítettek. Ha a lányod drogozni akar úgyis fog. Ha nem akkor járhat magával a sátánnal sem, akkor se fog.
Tök mindegy hogy milyen a haja a csávónak. De az fontos, hogy a lányod érezze: szereted és mellette állsz. Bízz egy kicsit a lányodban, hogy tudja kit akar és miért. Hagyd békén pasizni, majd kiéli magát. Te fiatalon nem ezt tetted?
22es vagyok. Még egy utolsó és befejeztem. Remélem a lányod is raszta hajat csináltat a tudtod nélkül! :) Sok sikert a további gyermekneveléshez!
22es vagyok. A válasz írása közben elgondolkodtam, hogy csak minket akar felidegesíteni, vagy tényleg ennyire buta. Az utóbbira jutottam. És még az ismerkedéssel is gondja van a fiúnak..Ahhoz képest, hogy még nem is találkoztál vele, jó sok mindent leszûrtél!
Hagyjad 22-es, szerintem ezt már direkt csinálja, vagy bekattant a wikipédiás cikktõl, ki tudja. Nem kell vele foglalkozni, csak azt nem értem minek tette fel a kérdést ha Õ úgyis tiltani fogja õket egymástól. Inkább õt kellene tiltani az internettõl mert csak mások vérnyomását cseszi fel... :) ))
22es és másik többi válasz adója vagyok. Kedves kérdezõ, sok sikert! Mást már nem tudok írni. Csak úgy ülhet a nethez, hogy mellette ülsz és be kell számolnia minden percérõl?? Gratulálok!! Ezzel biztos, hogy megutáltatod magad a lányoddal és ha eddig nem is próbálta a füves cigit, biztos lehetsz benne, hogy ezután dafke ki fogja próbálni. Eléred a célod, ha így kezeled!! Céltalan és biztos, hogy drogozik?? Oké, akkor a kövérek biztos hogy cukorbeteg és haldokolnak, a fülbevalósok melegek, a hosszúhajúak pedig megintcsak hippik, mint a te lányod jó barátja is!
Ha és ha felügyeled minden mozdulatát, akkor nagyon meg fog utálni. De nem szeretem az ilyen szülõket...
Elozo vagyok. Meg annyi jutott eszembe, hogy ismerek olyan lanyt is, akinek az anyukaja felettebb hasonlo felfogassal probalta a lanyat kordaban tartani. 10 evvel kesobb talalkoztam a lannyal, a kituno tanulobol egy lecsuszott gyogyszerfuggo szerencsetlen csaj lett, tenyleg sajnaltam. Es miert? Mert az anyja nem hagyta elni, es tapasztalatokat szerezni, igy 10 evvel kesobb keritett erre sort. Na most addigra nekem sajat cegem volt otthon, es evek ota kemenyen dolgoztam, o meg azzal volt elfoglalva, hogy befejezze a foiskolat. Persze ez ugysem jut el a tudatodig, viszont a tobbi kommentelo szamara erdekes lehet.
Sajnálom a lányodat, és remélem, hogy õ ennyire nem buta, mint te vagy... Remélem lelép a lányod hamar tõletek, mert így olvasva, eléggé megkeseríted majd az életét...
Én értem a kérdezõnek a fontosabb problémáját, tehát azt, hogy a fiú valószínûleg füvezik. Sok választ írtam már ehhez a kérdéshez, próbáltam terelni errõl a témát, hogy ne ezen legyen a hangsúly, hanem azon, hogy ne ítéljen csak úgy, a semmi alapján, de mivel hasztalan minden így leírom, hogy igen, van rá esély, hogy füvezik ha folyton ezzel foglalkozik. De én akkor is azt mondom, hogy ettõl függetlenül még lehet rendes ember, az is lehet, hogy nem az ... Ezt csak akkor tudhatja meg a kedves anyuka ha szánna rá egyetlen órát, a lánya kedvéért és megpróbálná megismerni. Akkor végre megtudhatná miért nem dolgozik, hol tanult, hogyan tanult, vannak -e tervei, mennyire link alak...stb. Ahogyan írtam nekem nem egy olyan ismerõsöm van aki aktívan füvezik/füvezett és rendes emberek voltak, okosak, szerethetõek annyi, hogy füveztek de ez nem az én dolgom volt. Ha én jártam volna velük én nem fogadtam volna el... És ezt bárki megtehetné! Ez olyan dolog, hogy most én befejezem a fõiskolát 22 évesen és teszem azt utána nem kapok munkahelyet és valaki az alapján megítélne, hogy otthon ülök és mondjuk dohányzom (mert én dohányzom) egyébként a cigi is egyfajta narkotikum, felhívnám a figyelmet, csak legális. :) Én mégis úgy vélem, hogy ettõl függetlenül szerethetõ, kedves, tisztelettudó ember vagyok és baromira elszomorítana ha ez alapján ítélkeznének fölöttem... Vannak emberek akik dolgoznak, csak sunyiban elisszák a fizetésüket, vagy aki jól tanul, csak néha leoszt egy pofont a barátnõjének, esetleg szexuális téren erõszakosabb...stb. Van mindenféle! Nem csak az lehet rossz a lányodnak aki füvezik! Ezt azért tartsd észben kedves kérdezõ!
Szerintem bízz a gyerekedben. Adj neki tanácsokat, kérdezgesd, mi a helyzet a kapcsolattal, érdeklõdj, de a tiltással nem érsz el semmit. Drogoznak. Ahaaaaaa -.-" Hihetetlen, hogy a szülõk milyen mesteri fokon értenek az általánosításhoz.
Kedves Konzervatív Kérdezõ ! Ha a csokipapírra azt mondja a kormány, hogy drog, te el is hiszed ? Próbáltad már ? Egy férfi ne beszéljen a szülésrõl...már ha érted a célzást... A "mozgalomról" pedig nem sok értelmeset szedtél össze, néger rabszolgák akik füveztek ??? Etiópiából indult, de a mainak már semmi köze hozzá.
Hát hölgyem nézze, gondolom az anyukája a lánynak, én 20 vagyok, Raszta a hajviseletem, leérettségiztem, van szakmám, jogosítványom, autóm, munkám, rendes ember vagyok, nem drogozom nem értem mi ez az elõítélet, az ember válogatja nem a hajstílus, egyébként a néger kifejezés rasszista feketének hívják õket.
Egyébként, a fûrõl vitatkozhatnánk, az alkohol legális és embert öl, megöli a májat, a fûbe nem lehet bele halni, mégis illegális, üdvözlöm a Soviet Unioban :)
A zsaruk nem csuknak fûért, csak megdorgálnak semmi baj nem lehet belõle ha valaki nem Dealer szerûen foglalkozik vele, ha csak használja a kutya sem szólsemmit, MERT TUDJÁK HOGY NEM KÁROSABB MINT EGY FELES
Na szép!! :D Még a nettõl is eltiltod, hát hajrá, sok sikert hozzá aztán majd az iskolába is kísérd el, de úgy, hogy fogod a kezét, meg majd rakj rá nyomkövetõt, hogy lásd merre jár! Istenem, annyira remélem, hogy én nem fogok így viselkedni a kamasz lányommal ha kamasz lesz belõle mert én nem szeretném úgy elvadítani magamtól ahogyan Te elvadítod majd a saját gyereked...Amúgy meg a HIPPIK MEG A RASZTÁSOK NEM UGYANAZ A KATEGÓRIA!!! Mielõtt vergõdni kezdesz gondolkodj már, ha van mivel...
A kérdező hozzászólása: Aki nem drogos, az miért támogatna, bátorítana ilyen eszmét, hogy az a jó, ha be vagy szívva? Most, hogy jobban utánanéztem a dolognak, csak méginkább ellenérzésem van. Eddig hajlottam rá, hogy nyitottabban beszéljek a fiúval de jobb lesz, ha be sem engedem az ajtón.
A kérdező hozzászólása: Fõleg a korkülönbség aggaszt és, hogy igazából semmit nem csinál a gyerek. Legalább dolgozna valamit, vagy elvégezne egy tanfolyamot.
A kérdező hozzászólása: Nem egy hajtól félek, hanem amit jelképez, hogy ez valami néger rabszolgák viselete volt, akik füveztek. Attól félek, drogozásba viszi a lányom, meg egyéb rossz dolgokba. Eddig kedves, jótanuló, céltudatos volt, nem kellene egy fiú miatt elszúrni a jövõjét.
meg kell mondani a srácnak, hogy kopjon le a lányodról különben szétvered a mocskos fejét, ennyi. drasztikus de használ (tapasztalat)
Néger rabszolgák?? Komolyan azt akarod mondani, hogy az 1930-as évek óta a raszta haj még most is azt jelképezi amit akkor?? Egy kicsit olvass utána a Rasztafariánus mozgalomnak, tessék! http://hu.wikipedia.org/wiki/Rasztafari%C3%A1nus_mozgalom
"Nem egy hajtól félek, hanem amit jelképez" Csak nekem van ellentmondás a két mondatrész között. Azt hiszed, hogy minden rasztás srác ugyanazt jelképezi. Szerintem ez simán nagyfokú butaság. Anélkül írom, hogy meg szeretnélek bántani. De ez olyan mintha azt mondanád, hogy mindenki aki fekete pólót vesz fel sátánista. Vagy nem tudom milyen más példát írjak. A kettõnek kb. hasonló a realitási foka.
A kérdező hozzászólása: Nem mindenáron hibát keresek, kedves válaszoló! De abból, amit a lányom mesélt, csak az derült ki, amit ide felvázoltam. Megnéztem a fiú facebookját és nem tetszett, hogy a fûrõl tett ki képeket, meg idézeteket. Ez ad nekem okot gyanúra, hogy bizony drogozik.
Itt senki nem írta, hogy normális a srác! Egyedül azt, hogy ez nem a haja miatt van, mert senki nem érti szerintem hogy függ ez össze a te fejedben:)
Én is szeretem Bob Marley-t, sõt vannak tõle származó jó idézetek is, és életemben nem drogoztam! Na ezt add össze!!
Lehet, hogy csak a szája nagy! :) Vagánykodik facebook-on...De elképzelhetõ, hogy füvezik, de azt kell mondjam a fû nem olyan nagy szám. Mármint ha néha elszív 1 füves cigit. Van egy ismerõsöm, egy suliba jártunk Õ füvezett elég sokat borzasztó okos srác volt, jó fej, tisztességes...Nagyon szerettem. Belátta, hogy nem tesz jót Neki, hogy annyit füvezik, visszavett belõle. Persze a lányodnak nem kellene ezt csinálnia, de én azt mondom, hogy ha van egy kis esze nem fogadja el a füves cigit és ennyi. Én egyszer kipróbáltam, azóta hozhatja bárki, nekem nem kell, nincs rá szükségem. Ha meg bele lehet vinni, akkor örökké félhetsz, mert mindig lesz valami amibe bele akarják majd vinni. Szex, ivás, drog...stb. Ha jól nevelted és van egy kis magához való esze, akkor tudja, hogy ezeket vissza is lehet utasítani!
A lányodat miért nem kérdezed meg, hogy mégis milyen ez a fiu? Kérd meg, hogy meséljen róla, és beszélgess a fiuval is.Mióta vannak együtt?
A kérdező hozzászólása: A füvezés nem nagy dolog... aztán ezt mondja valaki a hatóságnak, ha pont az õ lányát akarják érte becsukni. Utána meg hova veszik fel, egyáltalán, lesz olyan normális munkahely, ahol valaha is dolgozhat? Jobb életet akarok a lányomnak ennél.
Miután végig olvastam a hozzászólásokat, amibõl 3at én írtam, arra jutottam, hogy téged nem lehet meggyõzni. Makacs vagy. Meg vagy gyõzõdve, hogy a lányodat börtönbe juttatja ez a fiú, és így nem lesz se munkája, se élete, és az iskolát is abba hagyja. Mindez csak azért, mert a fiúnak épp nincs munkája, raszta haja van és fura idézeteket tesz fel facebookra. Ezek után azt mondom, tégy amit szeretnél, tiltsd el, vagy amit akarsz, mert bármit írhatunk, úgysem gyõzünk meg az ellenkezõjérõl.
Köszi kedves 22-es egyszerre küldtük el a válaszunkat, örülök, hogy nem csak én látom így a dolgokat!
Igen, én is pont azt néztem, hogy majdnem egyszerre írtuk és lényegében ugyan azt. De mindegy, ezt sem fogja megérteni ahogy elnézem, csak azt hajtogatja amit gondol!
A kérdező hozzászólása: Valaki, aki linkelt nekem errõl a mozgalomról: nem vagyok tõle elragadtatva! Ez még rosszabb, mintha belépve valami keresztény szektába... Ez valami vallásos szövegbe burkolt "jól drogozzunk be és akkor béke lesz" - gondolatra épül, beeteti a fiatalokat, hogy ha eltompítják az agyukat, meg illegális dolgot tesznek, az nekik jó. Szerintem a drasztikus megoldáshoz folyamodok, beszélek a fiúval, úgy keményen, a lányommal is, jó ideig nem fog net elé ülni a jelenlétem nélkül és minden idejével elszámol. Akárhogy ragozzuk, céltalan és valószínûleg drogos a fiú. A korkülönbség is... gondolom nem véletlen, hogy a lányomnál próbálkozott, a saját korosztályában gondja lehet az ismerkedéssel.
A kérdező hozzászólása: A fiú nem jár iskolába, nem dolgozik, az egész élete céltalannak tûnik... "majd valamikor" kimegy külföldre dolgozni, szakma nélkül

16 évesen már el lehet kezdeni a súlyzós edzést? Akár komolyabb súlyokkal is?

Pár hónapja vagyok 16 éves. És elkezdenék súlyzókkal edzeni, most nyilván amatőr leszek még a kezdetekben, de pár hónap múlva, ha jól megy akkor nyilván nagyobb súlyokat is emelnék majd. A kérdésem az lenne, hogy 16 évesen elkezdhetem már a súlyzós edzést akár nagyobb súlyokkal is?

Legjobb válasz: Kezdd el nyugodtan.

Kezdd el nyugodtan.

16 éves vagyok most szeretném el kezdeni a test építést? Nem merek szedni fehérjét se tömegnövelőt

Félek hogy a kés?bbi id?kben amit addig elértem elt?nik

Legjobb válasz: Ilyet se olvastam még ... Mind1 szinten tartani könnyebb mint fejlõdni, szóval teljesen nem fog eltûnni, fõleg, hogy 3-4 év után már automatikusan fogod szedni a csirkét rizzsel és nem fogsz jelentõsen visszaesni ha abbahagyod. Viszont edzés utáni turmix nélkül szinte semmit se fogsz fejlõdni nekem elhiheted...

Ilyet se olvastam még ... Mind1 szinten tartani könnyebb mint fejlõdni, szóval teljesen nem fog eltûnni, fõleg, hogy 3-4 év után már automatikusan fogod szedni a csirkét rizzsel és nem fogsz jelentõsen visszaesni ha abbahagyod. Viszont edzés utáni turmix nélkül szinte semmit se fogsz fejlõdni nekem elhiheted...
A kérdező hozzászólása: Fehérjét vagy Tömegnövelõt szedjek??
az ugyan az
Hagyd a pitsába! Utolsó is!
Kezdésnek fehérje + dextróz aztán késöbb tömegnövelõ utána pedig majd látod hogy alakulsz.
fehérje az csak fehérje a tömegnövelõ meg fehérje és szénhidrát lényegében. És edzés után igyál meg egy tömegnövelõt és az étkezésed old meg (csirkerizs lesz úgy is) hogy jó legyen. A tömegnövelõ meg a fehérje egyébként élelmiszer szóval bajod nem lehet tõle
16 éves vagy és ilyen hülye? a tömegnövelõ és a fehérje is csak egy étel. olyan mint a paradicsomsûrítmény.tejet sem iszol?csak mert azis tejporból készül elárulom (legalábbis a 120 forintos teccsós abból van)

16 éves vagyok 172cm és 55kg el szeretnék kezdeni edzeni. Keresnem kéne egy személyi edzõt vagy esetleg valamit kéne szednem? (pl:fehérje)

Legjobb válasz: Hát szerintem valami sportot kéne választanod pl: kajak De semmilyen szert ne szegy !!! És szerintem a van valami sportod utána lehet ráedzeni kondiba de nem szabad túlterhelni magad !!!

Hát szerintem valami sportot kéne választanod pl: kajak De semmilyen szert ne szegy !!! És szerintem a van valami sportod utána lehet ráedzeni kondiba de nem szabad túlterhelni magad !!!
16 évesen bátran edzhetsz már..akár saját testsúllyal akár járhatsz terembe! Fontos, hogy legyen étrended és edzésterved! Nem feltétlenül szükséges a személyi edzõ..ha eleget olvasgatsz a témáról te magad is összetudsz állítani egy étrendet és edzéstervet (ne értsék félre a személyi edzõk..)! Neked tömegnõvelõ étrend kell az adatokból kiindulva! (2g/tskg fehérje és 5g/tskg ch kb) Ajánlom, hogy mielõtt nekifogsz olvasd el a sárga kapszula címû könyvet! Ha ezt megteszed akkor megtudsz jónéhány alap dolgot errõl! A könyv olvasása után majd összefogsz tudni rakni egy edzéstervet illetve étrendet is..na és persze alapfogalmakat is megtudsz..mi mire jó, mi mit jelent stb :) A fehérjével kapcsolatosan..eddig is "szedtél" fehérjét hisz az rengeteg ételben jelen van! Amire te gondolsz az a "fehérje por" de abban sincs semmi ördöngösség..egyszerû élelmiszer..attól nem lesznek hatalmas izmaid..de ezt tudni fogod a könyv után :) Remélem segíthettem! Ha még valami tisztázatlan maradt bátran írj! (Ha valamit tévedtem bátran tessék kijavítani..nem akarok senkit sem félre vezetni :) Szép napot!

16 éves vagyok és el akarnák kezdeni gyurrni, és tudnátok segiteni, hogy hogy kb egy héten hányszor, és hogy milyen edzéseket tegyek egy napra?

Legjobb válasz: *nék *gyúrni Teljes testes edzés kell heti 3x. Itt nézelõdhetsz: http://www.gym.hu/bodybuilding-cikkek/45-Edzesprogramok/14-T.. vagy nézz szét a bodybuilderen és a googlet sem szégyen használni. Tömegnövelõ étrend legyen meg.

*nék *gyúrni Teljes testes edzés kell heti 3x. Itt nézelõdhetsz: http://www.gym.hu/bodybuilding-cikkek/45-Edzesprogramok/14-T.. vagy nézz szét a bodybuilderen és a googlet sem szégyen használni. Tömegnövelõ étrend legyen meg.
1.nap:váll/mell 2.nap:hát/bic/tric 3.nap:láb vagy mell/tric hát/bic..sok lehetõséged van..csak arra figyelj, hogy a nagy izmokat ne edzd egyszerre mert annak csak nyüglõdés esz a vége.pl. láb után ne akarj hátazni.
A kérdező hozzászólása: ??????
A kérdező hozzászólása: le tudnád irni, hogy milyeneket lehet egy napra teni
nyilván egy nagy-egy kicsi, egy láb-hát nem ideális :)
A kérdező hozzászólása: és az mindegy hogy melyik két izom csoport van egy nap??
oosztott edzésterv, 4 külön nappal, alkalmanként kb. 50 perc, napi 2 izomcsopi.
A kérdező hozzászólása: kösz, de az érdekel hogy amikor elmész edzeni akkor egyszere mintenre edzel vagy csak egyik nap erre, másnap arra??
Heti 3 edzés kezdõknek helyes étrend ki tartás tömegnövelés nem szükséges én nem csinálom meg vagyok a nékül is elégedve
ez tipikusan olyan kérdés, hogy "hogyan kell futballozni?" el lehet mondani a leszorítani való kapáslövéstõl a körömpasszig mindent, letelepedni a gép elé, hogy elmagyarázzuk, vagy belinkelni a gugolót..
Szerintem Tomasu leírta, hogy kéne kezdeni. Mondjuk értõ olvasással.
A kérdező hozzászólása: és milyen tömegnövelõ étrend van?
A kérdező hozzászólása: az érdekelne hogy egy nap mindenre edzek vagy csak például: mell, bicepsz stb
A kérdező hozzászólása: ok, köszönöm

Bokszolni szeretnék. Nincs esélyem profinak lenni, ha most vagyok 16 éves és most kezdeném el? Amúgy lány vagyok.

Legjobb válasz: Kicsit késõn jutott eszedbe, de ha küzdesz, még van esélyed. *B.a

Kicsit késõn jutott eszedbe, de ha küzdesz, még van esélyed. *B.a
Profi nem lehetsz, de élvezheted ugyanúgy ha most elkezded.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!