Találatok a következő kifejezésre: 16-ára nem a mensim (2 db)

Szerintetek lehet még baba? 16. -ára nem vártam a mensit! Még csak 2 napja késik, de mindíg 28-29 naposak a ciklusaim! Nincs előjele se mensinek, se babának!

4.-én és 11. én voltunk együtt! A teszt 17.-én negatív lett! Mellem nem fáj, de az alhasam kicsit szurkál! Lehet pozitív még? Fél éve próbálkozunk!

Legjobb válasz: Akár még baba is lehet, minden lehetséges! Kitartás és tudom nehéz, de fõleg türelem.

Akár még baba is lehet, minden lehetséges! Kitartás és tudom nehéz, de fõleg türelem.
Ha pontosak a ciklusaid, akkor lehet baba is a dologban:-) Holnap egy tesztet megérne a dolog, akkor már 3 napos késéssel nagy eséllyel mutat jót a teszt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Még mindíg nem jött meg! Ma már 4 napos a késés, de a teszt még mindíg negatívat mutat! Szerintetek vmi bajom lehet, vagy még mindíg nem mutatja ki a babát, ha esetleg 11.-én "termékenyültem" meg?
A kérdező hozzászólása: Nincs baba! Megjött a mensim! Nagyon szomorú ez a mai nap! :(

16-ára nem várom a mensim. Most viszont sűrű fehér folyásom van és hát több mint szokott. Jelenthet ez valamit végre?

SEmmi tünetem nincs a hasszúrkákon kívül. Szokott néha görcsölgetni a hasam, de más még nincs. 26-27 naposak a ciklusaim, és elég s?r?n voltunk együtt pé környékén is

Legjobb válasz: Lehet gombás fertõzésed van.

Lehet gombás fertõzésed van.
Ne eld bele magad! Nekem is volt PE utan, es megis megjott. :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!