Találatok a következő kifejezésre: 16-án kellett megjönnie, de még ma (2 db)

16-án kellett volna megjönnie, de még ma sem jött meg. Babás lehetek?

Sziasztok!16-án kellett volna megjönnie, de még ma sem jött meg.tegnap reggel teszteltem de igazából nem tudtam rajta kiigazodni mert sztem nem volt jó.Na mindegy.Lényeg, hogy ma már kicsit fájnak a melleim.Eddig semmi tünet.Vegyek még egy tesztet?Reggel csináljam?Lehet még baba?(szeretném.)még sosem késett ennyit.köszönöm válaszaitokat

Legjobb válasz: Próbálj megint tesztelni és a reggeli elsõbõl csináld feltétlen és lehetõleg ne igyál elõtte. Mindkét lehetõségre 50-50% az esélyed. Azért, mert nincs tüneted, attól még lehetsz terhes, jönnek azok majd, ha akarod, ha nem.

Próbálj megint tesztelni és a reggeli elsõbõl csináld feltétlen és lehetõleg ne igyál elõtte. Mindkét lehetõségre 50-50% az esélyed. Azért, mert nincs tüneted, attól még lehetsz terhes, jönnek azok majd, ha akarod, ha nem.
Nos, ma 21.-e van.Szerintem a tesztnek ki kell lassan mutatnia.Vegyél, de olyan gyógyszertárit, ami nem vizeletsugaras, hanem vizelet csepentõs.Így a cseppeket nehéz elszámolni, míg a másodperceket igen is könnyû, és adhat fals eredményt, ha nem megfelelõ ideig tartod ott.Az elsõ terhességi tünet nálam amúgy a nagyon erõs aluszékonyság, a reggeli rosszullét csak a 6. hét végén jelentkezett.
meg fog jönni.sajnalom
Ez attól is függ, hogy alapjában véve milyen szokott lenni.Nekem az egész terh. alatt 36, 6 körül volt.
A kérdező hozzászólása: Nekem olyan 37szokott lenni maximum
Sztem most már tesztelhet és ha van baba már jeleznie kellene.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!