Találatok a következő kifejezésre: 16-án kéne de (5 db)

16-án kéne megjönnie pé elött elment bennem a párom! Ha babás vagyok én szeretném megtartani de ő nem mit tegyek?

nem élném túl ha látom ultrahangon hogy bent van pocakomba és utána elkelljen vetetnem!

Legjobb válasz: Ha tudtad hogy ped van akkor miert nem vedekeztetek? 6km

Ha tudtad hogy ped van akkor miert nem vedekeztetek? 6km
Szerintem elõször is nyugodj meg. Másodszor nem biztos hogy terhes vagy csinálj egy tesztet kb egy hét múlva. Harmadszor szerintem minden nõnek a gyermeke az elsõ nem pedig a pasija. Én most vagyok 11 hetes terhes a võlegényem is nagyon boldog 3 éve együtt vagyunk jóban rosszban de ha arra kért volna vettessem el gondolkodás nélkül kidobom és szakítok vele. Ha szeretnéd ha az vagy akkor tarsd meg.
Teljesen egyetértek az utolsó válaszolóval!Egy gyerekhez két ember kell!Ha õ nem akar még gyereket akkor miért nem tesz ellene?Én biztos, hogy a babát választanám!!!!
Azert azt se feledjuk el hogy meg nem tudni hogy osszejott-e, kar mar most azon morfondirozni hogy mi lessz ha... Kulomben egy gyerevalalasnak kozos dontesnek kell hogy legyen.Mondjuk a pasi is tudhatja azt hogy ha nem vedekezik akkor abbol gyerek is lehet.6km
Hány évesek vagytok? Van-e munkahelyetek.Lakás stb? Mindenképp ezt elötte kellett volna megbeszélni, de ha már így alakult én megtartanám, de akkor lehet h õ fog elhagyni titeket.Mindezt megelõzve én hagynám el õt és választanám a gyereket. Mióta éltek együtt? Egy férfiben nehezebben alakul ki a gyerek utáni vágy és anélkül, bizony nehéz rávenni. Az is lehet h még nincs megérve rá a párod. Mindenképp beszélned kell vele és meggyõzd arról , h nem is olyan könnyû gyereket nemzeni manapság, sok a meddõ pár. Próbáld meg felkelteni benne az apai érzéseket, hogy majd tanítja stb.
A kérdező hozzászólása: igazából családom is akarja hogy legyen már baba! nevelõapukám ( édesapám 3 éves koromba lelépett ennek már 17 éve) pont tegnap kérdezte hogy mikor lesz már unokája! mivel egyik ismerõsõmnek msot született meg a fia
meg fog enyhülni, ha megmutatod az uh-os fotót... de tényleg védekeznetek kellett volna.
Ne haragudj de hany eves vagy? Most te a csaladodnak szulod azt a gyereket vagy szeretnel sajat csaladot ahol mindket fel akarja es szereti azt a babat. ha babat szeretnel de a parod meg nem akkor keresni kell valakit akivel ugyanugy gondoljatok a dolgot, ha pedig a paroddal akarsz maradni akkor meg kell varnod azt hogy o is akarja.Egy babanak sem jo ha az egyik szulo nem akarja, nem szereti. ja es ne azert valalj gyereket mert masnak is van.6km
Ha õ szeretné akkor miért ne? Neki kell eldöntenie õ lesz aki kilenc hónapig a méhébe hordja majd. Anyám engem is felnevelt egyedül és mégis megvagyok.
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok! és nem a családomnak szülném hanem magamnak! ésha van azért nem fogo melvetetni mert a párom nem akarja! mert én akarom és nem ölöm meg a gyerekem! ami a páromnak jelenpillanatban addig kell kivetetni amég kis bogyó mert akkor még olyan mindha egy állatot ülne meg az ember!
Ertem.ha most nem vagy terhes akkor vigyazni fogsz legkozelebb vagy marad minden igy?
A kérdező hozzászólása: vigyázni fogok! csak ugye bár az a baj hogy fogamzásgátlót nem biztos hogy szedhetek mert alma nagyságú petefészek cisztám volt!
Keresetek valami olyan fogamzasgatlasi modszert ami mindketotoknek megfelel.
Biztos hogy nem!Az valami mástol szurhat.A beágyazodás 12dik napra fejezõdik be, a peteéréstõl számitva.
Szerintem inkább az idegeskedéstõl volt. De azért vegyél egy tesztet, és ha késik 2-3 napot, akkor rggeli elsõ vizeletbõl tesztelj egyet. Bár kicsi az esélye teherbeesésnek.
Szerintem csak levegõ szorúlt be, nekem is volt már ilyen. Sõt olyan is hogy két napig nem múlt el. De szerintem tuti nem vagy terhes, már rég túl vagy elvileg az ovuláción.
Én 16-ra nem várom, de már görcsöl a hasam, mintha megjönne.Remélem csak az idegtõl van!
A kérdező hozzászólása: nekem 18ra nem kénne a ciklus.hu szerint de amugy 2napal mindég hamarabb szokot megjöni, szóval ha 16án nem jönn akkor már egy kicsi remény van!amúgy majd megírod hogy mi a hejzett?

Babám 3 hónapos lesz 16-án. Sógornőm azt mondja, már tartania kellene a fejét. Én nem hiszem, szerintem még korai. Szerintetek? Aggódjak? Úgy amennyire tartja, de meg-meg billen, ha épp úgy mozdul. Szerinte már könyökölnie is kéne, ha hasra teszem.

Legjobb válasz: Szerintem is tartania kellene már a fejét, persze nem hosszú ideig, de meg kell tudja tartani. Könyökölni még nem tudott az én fiam ennyi idõsen. Mondjuk õ nyaki hypotóniával született, sokáig hordtuk is kontrollra a kórházba. Az segít ha minél többet hason van, mert akkor kénytelen megemelni a fejét és erõsíteni a nyakizmait. Aggódnod szerintem nem kell, de azért a következõ kontroll alkalmával kérdezd meg a gyermekorvost errõl, hogy mit gondol.

Szerintem is tartania kellene már a fejét, persze nem hosszú ideig, de meg kell tudja tartani. Könyökölni még nem tudott az én fiam ennyi idõsen. Mondjuk õ nyaki hypotóniával született, sokáig hordtuk is kontrollra a kórházba. Az segít ha minél többet hason van, mert akkor kénytelen megemelni a fejét és erõsíteni a nyakizmait. Aggódnod szerintem nem kell, de azért a következõ kontroll alkalmával kérdezd meg a gyermekorvost errõl, hogy mit gondol.
Várd meg, amíg 3, 5 hónapos lesz a baba és ha akkor sem tartja a fejét, akkor kérjél neurológiára beutalót. Nem vagy egyedül a problémáddal, szerintem 5 gyerekbõl 2 nem tartja a fejét ilyen idõsen. Figyelmes sógornõd van, szívén viseli a babád sorsát. Az enyém a magáén sem vette észre, hogy mozgásilag elmaradott...
A leírtak alapján nincs nagy baj, de azért tényleg jobb, ha látja egy orvos. Szerintem. Bár tényleg lehet, hogy csak azért mondom ezt, mert az én gyerkõcöm mindent nagyon hamar csinált, és nekem ez a természetes.
Szerintem is tartania kellene a fejét 3 hónaposan, ez egyáltalán nem korai. És igen, könyökölnie is kellene.
Az én kisfiam hipotóniával született, ami a nyakán volt a legerõteljesebb, nem akarta tartani a fejét. 3 hónapos korára szépen emelte, amikor húztuk fel a kezét, és lebegõülésben is megtartotta, de olyan volt, mint egy kis bólogató kutya, olyan édes és vicces volt! Össze-vissza bólogatott! :) Viszont mindenki tapsikolt neki, hogy milyen szépen behozta a lemaradását, és hogy pont a nagykönyv szerinti idõben tartja a fejét. Így örült a védõnõ, a gyerekorvos, a gyógytornász. Eszükbe sem jutott, hogy nem lenne szabad bólogatnia. :)
hat hetesen a hipotón babám is stabilan tartotta a fejét és könyökölt (mondjuk õt edzettük otthon, mert teljes pánikban voltunk a nyaki hipotóniától) a kicsi, aki teljesen egészséges volt szerintem 3-4 hetesen már stabilan tartotta. 3 hónaposan már biztos, hogy kéne.
Azért 3 hónaposan már kellene, hogy tartsa a fejét.Minden babának más a fejlödési üteme.Biztosan nincsen baj.Tedd többet hasra, majd erösödik.
Szia!Szerintem nem kell aggódnod.Minden baba más.Az én kislányom 4és fél hónapos, és azt mondom kb.2 hete tartja rendesen a fejét, és most már kezd könyökölni.Már bõven elmúlt 3 hós amikor hason fekve rendesen tartotta a buksiját.Az tényleg segít ha hason van többször kicsit.Ha a kezedben van és megtartja a fejét akkor nem lehet gond.Bocs, hogy hosszabb voltam.
A kérdező hozzászólása: Rövidebb ideig megtartja, akkor ez normálisnak mondható? Kezdek megijedni!
Hagyd a sógornõdet..az enyém is mindent mindig jobban tudott ijesztgette folyton anyósomékat, hogy ilyen rosszul fejlõdik a gyerek stb....meg fogja tanulni amikor elég erõs lesz hozzá! De szerintem nincs elmaradva...enyém is így tartotta ennyi idõsen!
Az alapján, amit írtál, szerintem sincs baj. Csak azért mutasd meg dokinak, hogy megnyugodj!
Szerintem erre a kérdésre látatlanban nehéz megnyugtató választ adni. Mindenesetre gondolom látja a babádat a gyerekorvos, védõnõ. Ha gond lenne a fejtartásával már biztosan szóltak volna és küldetek volna valamerre. Ne aggódj feleslegesen, szerintem nincs gond. Ha mégis beültették a bogarat a füledbe, kérdezz meg egy szakembert.
A kérdező hozzászólása: Tegnap látta védõnõ. Tisztázzuk már, mert mostmár nagyon kétségbe estem. Fejtartáson azt értem, hogy már nem kell fogni a fejét, ha felemelem, nem csuklik hátra neki. Még fogom, mikor felveszem. Ha hason van, emelgeti a fejét, forgatja is, de könyökölni még nem könyököl. Akár több percig is nézeget hason emelt fejjel. Mikor felveszem, még billeg neki oldalra kicsit, de van, hogy kitolja magát az ölelésembõl és mereven-fejét tartva néz engem. Ezt kb egy percig teszi. Nos? Kérlek, irjatok véleményt!
Szerintem is kellene már 3 hónaposan. Kisfiam például kereken 2 hónaposan nyomta ki magát elõször, ökölbe szorított kézzel támaszkodott, több percen keresztül úgy is maradt. De tény, hogy õ mindig "hasonbaba" volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Szerintem nincsen semmi baj, a babádnak ezt is meg kell tanulnia:) Ha tartja a fejét, akkor az azt jelenti, hogy meg tudja csinálni, vagyis nagy gond nem lehet! Tedd gyakrabban hasra, akkor erõsödik a nyaka:) Szólj a dokinak, hogy emiatt aggódsz, majd õ megnyugtat!
Szerintem is kellene tartania a fejét, és könyökölnie is kéne. Nézze meg a gyerekorvos vagy a védõnõ, ne mi alkossunk innen véleményt. És ne aggódj, baja biztos nincs, max gyengébb mint kéne, de kijavíthatóak ezek a problémák!!!
A kérdező hozzászólása: Na jó, mostmár [email protected], holnap doki! Köszi!

Augusztus 16-án volt az utolsó menszesz első napja. A 15. naptól folyamatosan éreztem a hasam alját. Elvileg 6 hetes terhesnek kéne lennem, de az ultrahang csak 4 hetes magzatot mutat a petezsákban. Ez mi lehet?

Nektek van ebben tapasztalatotok? Augusztus 16-án volt az utolsó menszesz els? napja. Együtt voltunk aPárommal a 10. , 12. , 15. és a 17. napon. A 15. naptól folyamatosan éreztem a hasam alját, nyomó, szúró érzéssel, talán ott már terhes voltam. Elvileg 6 hetes terhesnek kéne lennem, de az uh csak 4 hetes magzatot mutat a petezsákban. Szerintetek ez mi lehet, van aki már találkozott ilyennel? A dokik nem mondanak semmit, csak, hogy jöjjek vissza 2 hét múlva... de az még iszonyat messze van... Köszönöm a segítségeteket!!

Legjobb válasz: Szia!Az hogy tudod mikor voltatok eggyüt az nem biztosan jelenti azt hogy aznap fogant a baba foganhatott 48 órával késöbb is bármelyik együttlét után mivel a spermium még addig életképes lehet.Türelem mikor legközelebb mész a dokid is többet fog mondani ugyanis akkor már a pici szivét is lehetlessz látni.Sok sikert:)30hetes kismama:)

Szia!Az hogy tudod mikor voltatok eggyüt az nem biztosan jelenti azt hogy aznap fogant a baba foganhatott 48 órával késöbb is bármelyik együttlét után mivel a spermium még addig életképes lehet.Türelem mikor legközelebb mész a dokid is többet fog mondani ugyanis akkor már a pici szivét is lehetlessz látni.Sok sikert:) 30hetes kismama:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!